Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Lapis offensionis!

Posted by jhnnsclvn - november 5, 2009

Szerző: FarkasTorok

Botránykő, ami készülőben van november 10-én és 11-én a Magyar Tudományos Akadémia és Kossuth Klub falai között. Bár ez utóbbi méltó helyszíne annak a rendezvénynek, amelyett a Károli Gáspár Református Egyetem égisze alatt szervez pár egyetemi vezető, ugyanis a Kossuth Klubban zajlott nyolc hónappal ezelőtt három olyan doktori védés, melyet azóta annullált a Magyar Akkreditációs Bizottság, így a megszokás természetté válik. Tehát igaz Cicero mondása: Consuetudo quasi altera notura.

Azért botránykő ez a rendezvény (PROTESTANTIZMUS ÉS MEDIALITÁS – A reformáció mediális forradalma), mert éppen azok adják elő a református egyetem ”színeiben” a mediális forradalmat, akik palotaforradalmat hajtottak végre, és csalásukkal valamint hamisításaikkal nem csak az egyetem egyik Doktori Iskoláját tettek tönkre, hanem a magyar felsőoktatásban eddig példátlan erkölcstelenséget is végrehajtottak:

http://karolisbotrany.blogspot.com/2009/10/vizsgalat-reformatus-egyetem-doktori.html

http://www.doktori.hu/index.php?menuid=538&id=70

A Doktori Iskolát a MAB bezárta, három doktorandusz védését – épp a fő szervezőkét, Szabó András dékán, felesége, Szabó Andrásné Petrőczi Éva, és a helyettese, Kulcsár-Szabó (Hansági) Ágnes témavezetettjeiét – visszavonták, de a csalások és közokirathamisítások főszereplője, Szabó András dékán, mintha mi sem történne, kétszer elnököl ezen az eseményen és nem átall a humanizmusról előadást tartani. (Olvassátok el a cikksorozat 2. részét, ami arról szól, hogy ennek az előadónak meddig terjed a humanizmusa: Csöndes tisztogatások In: Református Élet, 2009. szept.-i, 9. szám, 7. oldal) http://karolisbotrany.blogspot.com/2009/10/csondes-tisztogatasok.html és a folytatást itt (Csöndes tisztogatások. A meghiúsult puccs) ill. a http://karolibotrany.blogspot.com oldalon.

Kulcsár-Szabó (Hansági) Ágnes is elnökölni fog a második napon, délután fél öttől, aki mediális rögeszmés dilettantizmusával és gátlástalan erkölcstelenségével a protestantizmus leple mögé próbál bújni, ám ez ismét csak e „progenies viperarum” (Máté 3,7) műve. Még azt sem bírta megállni, hogy a közokirathamisításon és csaláson rajtakapott, lebukott és megbukott tanársegédjét (Mészáros Márton)  felvonultassa, magával együtt, mintegy kiállva a doktori védésekor megtörtént csalás és hamisítás mellett (ld. MAB-jelentést itt: http://www.doktori.hu/index.php?menuid=538&id=70)

A Tudományos Akadémiát spelunca latronum-má kívánják alakítani, s ezek a latrok maguk mellé akarnak állítani köztiszteletben álló professzorokat: Ritoók Zsigmondot, akinek az életműve példaértékű mindannyiunk számára, valamit az emberileg és szakmailag egyaránt hiteles tudóst, Pálinkás Józsefet, aki az MTA elnökeként a magyar tudóstársadalom szimbóluma. Ezeknek a gyanútlan tudósoknak fogalmuk sincs arról, kik hívják maguk közé személyüket, és mibe rángatják őket bele. De még ez sem elég a Szabó András és Hansági Ágnes-féle ámokfutóknak! Mert minden akolba kell egy pásztor is: „et fiet unum ovile et unus pastor” – ezért még Bölcskei Gusztáv püspök urat is becserkészték önmaguk és rendezvényük legalizálása céljából, hogy ne csak akadémiai szinten, hanem egyházilag is fedezve legyenek.

Amit a KRE BTK dékánja, Szabó András helyettesével, Hansági Ágnessel kezdettől képvisel az szakmailag sosem volt akadémiai színvonal. Emberileg pedig minősíteni sem lehet. Ha ez “humanizmus”, akkor át kell értékelnünk az egész művelődéstörténeti hagyományt: „Saját kívánságaik szerint gyűjtenek magoknak tanítókat” (2Tim 4:5), és rossz elképzelni, milyen tanítványokat bocsátanak ki maguk alól. Illetve nem kell elképzelni, mert már van is rá példa: a csaló és közokirathamisító Mészáros Márton.

Reméljük NEM „sic transit gloria mundi”!

12 hozzászólás to “Lapis offensionis!”

 1. kupi király said

  Se Tőkéczky, se Kósa, se Szegedy-Maszák, se egyetlen komoly felelősségteljes református értelmiségi nem akart soha ebbe a kuplerájba jönni. Egyedül Kulcsár-Szabó, aki korlátlan úr lett ebben a kupiban. Ez is az emberi minőségek közötti különbséget mutatja.

  • animus said

   Van helyettük Ö(kör) Kovács József, a kiskunhalasi és kecskeméti zsidóság nagyszerű kutatója.
   Valamint Kun Miki, a borász Zsiga bácsi, a zongorista Szilasi Alex.

 2. kuan kuan said

  A Károli egy olyan fasiszta intézmény amely ortodox marxista elveken és gyakorlaton alapul. Egy degenerált monstrum ami a Szentírás nevében egyesíti a sztálinistákat és a nácikat.

 3. historiker said

  Egyetértek, de Tőkéczki i-vel írja a nevét. Szóval mindezek helyett van a vakarózos csaló Mészáros, komoly tudósok helyett pedig a zongorista Szilasi Alex, a félnótás Hidán Csaba meg az aljasságban és bunkóságban felülmúlhatatlan Balla, Petrőczi, Szabó.

  • police007 said

   Ballának és Szabónak már a börtönben volna a helye.A Fővárosi Főügyészség, amelynek egyes ügyészeit másodállás formában lefizetnek, gőzerővel igyekszik őket kirángatni a trutyiból, amiben nyakig benne vannak.

 4. kuan kuan said

  Kiderül a legfasisztább magyar egyetemről hogy ősbolsevikok, komcsi besúgók, a proletárdiktatúra egykor vezetőinek leszármazottai, echte zsidók és tót parasztok, mint Balla és Cservák stb. álcázzák magukat jobbikosoknak. Ha-ha-ha.

 5. filológus said

  És mit szól ehhez a zsidóevő Kislóri, a Balla sógora?
  Ahhoz, h a sógor a menórás Fórissal csalja a húgát, a fajtiszta Gyöngyit?
  Hogy a Károli főprofesszora Kun Béla unokája???

  • mesüge said

   Kikaserolták a Kun Mikit a Fideszben.
   Gójoknak szómagyarázat: valamit, ami tréfli (mocskos) kóserré (tisztává, szentté) tesznek.
   Eldobom az agyam tőletek kálomisták!

  • Matrix D'amour said

   Ezt már Balla otthon kidumálta. Elmondta a Gyöngyinek hogy nem dugnak a Fórissal hanem lammetizálnak a vektortérben. Ami magyarul annyit jelent hogy kéz a kézben, más a kézben, kéz a másban, más a másban, vadásznak Johannesre és a bloggerekre. A poén az hogy ezt Gyöngyi és a Kislóri el is hiszi.

 6. grammaticus said

  LEMMATIZÁLNAK – így mondják helyesen. Visszakeresik a szó alapalakját, az úgynevezett lemmát.
  De nem kell ezt vektortérben tenni, én pl. egész jól elboldogulok a három dimenzióban is.

  • Matrix D'amour said

   Mindegy, hogy lammentálnak vagy lemmatizálnak, ez csak metafora, úgyis tudjuk hogy mit csinálnak olyan sűrűn kettesben a Rektoriban 🙂

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: