Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Happy New Year (Boldog újévet!)

Posted by jhnnsclvn - január 2, 2010

Ezúton kíván boldog új évet olvasóinak a jnnsclvn blog szerkesztősége.

Örömmel tájékoztatjuk barátainkat és vitapartnereinket, hogy blogunk olvasóinak száma épp Újév napján érte el a 10.000 főt. (Már meg is haladta.) Minden nap ott vagyunk blogunkkal a toplistán, és posztjaink is ott vannak a nap legolvasottabb írásai között.

Az új évben is folytatni kívánjuk tevékenységünket, mindaddig, míg a protestáns szellem és erkölcs meggyalázóit végre eltávolítják a református egyetemről, és elérjük célunkat, a református egyetem működésének az alapító okirat szellemében való helyreállítását, és ezáltal a református egyetem jóhírének visszaszerzését.

BUÉK minden olvasónknak!

7 hozzászólás to “Happy New Year (Boldog újévet!)”

 1. Ravasz said

  Az egyetem vezetőinek már nem lehet minden demagógiát megetetni a hallgatókkal és az oktatókkal, mert nyílvánossá lettek a súlyos visszaélések. Bár még vannak e visszaélés-sorozatban feltáratlan területek, de ennek a bemutatása a januári időszak feladata lehet.
  Én is egy végre megtisztult egytemet (bölcsészkart) kívánok minden Hallgatónak és Kollégának! A csaló és hamisító dékán és helyettese nem végezheti tovább a piszkos munkáját, sem anyagi érdekből, sem karrierizmusból, mert a lelepleződésük 2009-ben is már teljes körű volt.
  Egy Júdás(ok)tól mentes Károli bölcsész karát kívánhatunk – jogosan – minden cinizmus nélkül (ezek után…).
  Ha nem távoztatják el őket, akkor az erkölcsi züllés tovább fejlődik és nem tudnak leállni. Ugyanis nem hagyhatják abba a csalásokat (hiszen visszamenőleg kiderülnének a korábbiak, ha mostantól nem csalnának). -Ezért nem állhatnak le! És éppen ezért nem lesz elegendő erkölcsi tartaléka sem az egyetemnek, mert ez a pár ember már a maradék morális municióit is elhasználta 2009-ben. Az egyetem teljeskörű lejáratását érik el pusztán már a jelenlétükkel is, ha a helyükön – egyáltalán az épületen belül – maradnak. Amennyiben önszántukból nem állnak fel és mennek el, akkor ebben a felsőbb erők segítségére kell a továbbiakban is lennünk.

 2. pnpegytan said

  Tetszik a “maradék morális munició” kifejezés. Nem azért mert alliterál, hanem mert igaz. A leírtak alapján a maradék morális muníció akkor fogyott el, amikor az a bizonyos Mészáros Márton, aki végül is megbukott és akinek az 50%-os összevágott disszertációján kibukott a csalás. Erről persze nem csak ő tehet, hanem az, akinek a protezsáltja: a kettős nevű (Kulcsár-Szabó)és néha csak Hansági Ágnes néven feltűnő, feltűnősködni akaró, sikerre és (bármi áron!) persze minden tudományos alap nélkül professzorságra vágyó fiatalasszony. Ebben az esetben a ‘bármi áron’-on van a hagsúly. Ugyanez mondható el a dékánról is, aki legalizálta ennek a súlyosan jogsértő esetnek a további lépéseit is, mely a mai napig kihatással van az érintettekre és az intézményre.

  Azt kívánom 2010-ben az egyetemnek, hogy a hangsúly kerüljön át másra, és szűnjön meg ez a ‘bármi áron’ mentalitás a Reviczky utcai református intézmény falai között, ahol nem ilyen ‘bármi áron’-emberekre van szükség, mert ennek az erkölcsi fertőnek a következményeit az egész Károli Egyetem viseli és a jövőben is megsínyli.

  Nem ‘bármi áron’ kell ettől a két embertől megszabadulni, hanem igenis felelősségre kell vonni ezt a két tettest, és tudatosítani kell Velük azt a mérhetetlen kárt, amit jogilag, emberileg és erkölcsileg okoztak. Ezután kell csak egy határozott lépéssel megszabadulni Tőlük, de nem szó nélkül, mert ez az ügy kemény szavakat követel. Hiszen ezt a jogsértő (a magyar felsőoktatásban a rendszerváltás óta eddig példátlan esetet) sokáig, még egy új bölcsészkari vezetés mellett sem lehet – szakmailag és emberileg sem az oktatóknak, a hallgatóknak és az egyháznak – majd kiheverni.

  2010 elejére a tisztulást szükséges célul megjelölni, ehhez pedig erőt, józan gondolkodást, friss lelket és pozitív irányú energiát kell kívánni a tenni akaróknak!

  • SOÓS kRISTÓF said

   Minden szavaddal egyetértek, egyet kivéve: “fiatalasszony”? Hansági-Kulcsár-Szabó Ágnes fiatalasszony lenne? Ez a torz alakú, sötéten primitív arcú, vakondszínűre festett fejű bohóc? Ne má!

 3. jogásznő said

  Én is boldog új évet kívánok minden jóakaratú embernek.
  A többieknek meg azt, hogy minél előbb szerezzenek be EGY JÓ ÜGYVÉDET, MERT SZÜKSÉGÜK LESZ RÁ.
  Nem egy olyant, mint a 15 ezer Ft+áfa óradíjas Takács, mert az egy kutyaütő.

 4. Csipkés Komáromi said

  Ha egyáltalán érdemes még fenntartani a református egyetemet. Ugyanis 1993 októberi alapítása óta annyi szennyes ügyet halmozott fel, annyi sikkasztást, közokirathamisítást követtek el Szabó András, Petrőczi Éva, Kulcsár-Szabó Ágnes, ami jóval meghaladja az állami egyetemek hasonló karainak az arányát.
  A szerencsétlen Szilágyi Ferenc, a bölcskar első dékánja (Szabó András egyik első áldozata) egyszer azt mondta, hogy a “legrosszabb felekezeti egyetem is jobb, mint a legjobb világi”. Nos, ennek a mondásnak az első része megvalósult.
  A Károli Bölcskara jóval alatta van a felsőoktatás szemétjének tekinthető Wesleynek és Gábor Dénesnek.
  Persze, ha Szabó András vezeti! Ez a velejéig erkölcstelen ember, aki a kollégiumo társait (Szabó Géza, Heltai János) is hátba támadta, megalázta.
  Na meg felesége, akik viharos diákkorában “Babiloni paráznának” hívtak a szegedi egyetemen.
  Ha nem szabadul meg tőlük az egyetem, valamint KULCSÁR-SZABÓ ÁGNESTŐL, a híres akadémikus aljas és ostoba menyétől, NEM LESZ MENEKVÉS!

 5. Gyurácz Ferenc said

  Lefolytatták azt a vizsgálatot a DI ügyében, amire a MAB kötelezte az egyetemet? Felelősségre vonták a bűnösöket?
  Ha nem, a MAB nem fogja akkreditálni a DI-t, a kar főiskolai karrá süllyed vissza (ami az oktatás színvonala szempontjából még kitüntető is), és ki fog ide jelentkezni. Ki hozza ide a saját, ill. az állam pénzét?

 6. Kocsicsergő Bálint said

  A Mai Manó Fotográfiai Múzeumban Az élő Kálvin címmel látható egy kiállítás. Miközben a holt tárgyak a nagy reformátor emlékét hirdetik, szellemét NAPRÓL NAPRA MEGGYALÁZZÁK a Károli nevét gúnyból viselő egyetem bölcsészkarán. A Szabó András nevű dékán, aki egy másik reformátor szellemi örökségén való undorító és primitív csámcsogással jutott tudományos fokozatokhoz, most már végleg levetette kegyeskedő álorcáját és CSAL, RABOL, HAMISÍT. Mellette (nem olyan hű) társa, a fűzfapoétanő Ludvig, aki még a (művész HA-HA-HA) nevét is egy kálvinista nagyságtól elorzó feleség. Ketten együtt az utóbbi 10 évben kb. 150 millióval lettek kimutathatóan gazdagabbak (autók, lakások, ingóságok).
  De PÉNZBŐL SOSE ELÉG -ez az életelvük, s a lekenyerezett HÖK-ÖSÖKKEL megerősítve tovább rabolnak. Meddig TŰRJÜK EZT?
  MIT TESZ A ZSINAT: segít a bűncselekményekben, falaz?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: