Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Broadcast message. April (Szolgálati közlemény. Április)

Posted by jhnnsclvn - április 9, 2010

Olvasóinkat  szeretnénk megnyugtatni, hogy legutóbbi posztunk nem azért van fenn már 5 napja, mert kifogytunk a szuszból, hanem azért, mert ennek a posztnak az információtartalmát a bennefoglalt költségvetési táblázattal a választás első fordulója előtt két nappal nagyon fontosnak érezzük. Az olvasóknak látniuk kell, hogy 240 millió forintnak nyoma vész. És tudnia, hogy a megbízott rektor sógornője, ifj. Hegedűs Lorántné, a Jobbik képviselőjelöltje. És mindazokat a láthatatlan összefonódásokat is a Jobbikkal, amelyeket a posztban feltártunk.

Ehhez képest minden egyéb info „kishírnek” számít, legalábbis a választás előtt. Ilyen kishír pl. a mai KDHT-ülés a BTK-n. Az ülésen nem vett részt az egyik külső tag, Dobos István debreceni professzor. És nem azért, mert Debrecen messze van, hiszen Dobos már régóta Pesten lakik feleségestül, Debrecenbe csak „lejár”. Hanem azért, mert végleg beintett ennek a sötét gittegyletnek. Már el is küldte írásban „Elbocsátó szép üzenetét”. Nem úgy a másik „külsős”, a hírhedt-híres „Maedchen für alles” Eisemann. Ő nemcsak részt vett, hanem kilógó nyelvvel loholt, hogy már jóval az ülés előtt megérkezzék, ami sikerült is neki: „Milyen jó, hogy ilyen korán jöttél” – köszöntötte őt már a földszinti liftnél fogadóbizottságot alkotó Kovács és Hermann. Van mit megbeszélni: a beígért egyházi ösztöndíj (amire futotta volna a 240 millióból, de jobb(ik) célra kellett), a doktori felvételik kútbaesése az idén, így a kiapadt forrás, Kovács szabálytalan szerződése, a szabálytalan témaváltások legalizálása stb, stb. De kit érdekel ez most, a választás előtt, amikor az egyetem vezetése szóval a Fideszt, pénzzel és tettel meg a Jobbikot támogatja?

15 hozzászólás to “Broadcast message. April (Szolgálati közlemény. Április)”

 1. King of Shadows said

  Tudtátok, hogy a Jobbik első elnöke, későbbi alelnöke, egyben alapító tagja, Kovács Dávid tanársegéd az Új és Jelenkori Egyetemes Történeti Tanszéken?

  2008. március 10-én lépett ki a pártból. Ez itt-ott megtalálható a neten, képekkel is alátámasztva. Én csak most vettem észre!

  • Kollega said

   Mi tudtuk, ez az ember, aki belepiszkít – a maga szakmaiatlanságával – Szabó Dezső életművének az értékelésébe.
   A BTK a Jobbik melegágya már egy ideje. Persze Balla Péter kollégám vezényletével, ami ellen semmit sem tudunk tenni, mert rettegés uralkodik a teológián is, nemcsak a BTK-n. Az elvtársak és az oroszok már nem csak a spejzban vannak.

   És ez a szomorú emberi jelenség, Balla, március 30-án átvette, mint jobbikos sikkasztó, Pálinkás Józseftől, az MTA elnökétől a 3 évre szóló kinevezését az akadémia ún. nem-akadémikus testületi tagságának kinevezését.

   Ki állhat szorosan mögötte, és ki felelős ezért a jelenségért, hogy Pálinkástól ilyet kaphatott ez a nímand.

 2. Mohamed said

  Vajon mi köze van a mai btk-s KDHT-ülésen megjelenő kicsi görcstestű 100 kilós tömény a t e i s t a Kovács Árpádnak a magyar protestáns kultúrához? Vagy mi köze van a nem protestáns Hansági Ágnesnek, akinek az erkölcsi értékrendje is alig van? Vagy mi köze van a lufi külsejű és szakmaiságú vallástalan Hermann Zoltánnak? És a KDHT ülésen fekete kabátban és ruhában megjelenő cselédlelkületű Eisemann Gyuri, aki aztán végképp nem a Károli épületébe való jelenség (főleg nem jellemileg)?! A csaló Szabó András dékán pedig hiába “papgyerek”, és hiába kutatja Szencit, és hiába református (ő egyedül az ezek között) – ettől még semmi sem különbözteti meg a többi ateista csalótól.

  És még akkor nem esett szó Balláról…
  – ő is református, de semmi köze a kálvinizmushoz, mint világnézethez. Egy irányított kártékony ember, aki mögött a Jobbik áll és Kovács Csaba Zsolt a jobbikos népünk egyszerű gyermeke.

  • sárkányfog vetemény said

   De a legjobb képről valamiért nem tettél említést, amikor a kis Balla privát környezetben, szabadidőben az édesapja mellett károlis trikóban feszít:

   http://www.peterballa.eoldal.hu/fotoalbum/family-photos/apa/115

   Hiába, látható ezen a fotón is, hogy a kis Ballának mennyire szívügye a Károli egyetem sorsa. Ez az igazi öntudatos kálvinizmus! Kár, hogy folyamatosan sikkaszt a környezetének, a Jobbiknak és emberileg teljesen jellemtelen, meg ráadásul abszolút amorális. De a címeres póló fontos számára, mert már csak a külsőség számít ott, ahol a Jobbik beteszi a kisméretű lábát és Bölcskei a fő-főpásztor és Szabó István meg a sógora a közvetlen kollégája a címeres kis Ballának.

 3. Dr. Takács said

  Balla és Balla!

  Na de, álljunk meg egy szóra azért! Takács János ügyvédnek, aki Balla rektor jogi jobb keze (a másik Jobbikos keze: Kovács Csaba Zsolt) nemrég eltávolítottak a munkahelyemről, a Károli Gáspár Református Egyetemről – megzsarolva, közös megegyezéssel – ki a közvetlen kollégája?

  http://munkajog.com/tanacsadok.html

  Hát Balla László alkalmazott ügyvéd. Aki a debreceni ÁJK-on végzett.
  Ó, mily érdekes ez a kapcsolat: a két Balla takácskodik a mi bőrünkön és bőrünkért.

  Ez a Takács már jó évtizede zsebeli be a pénzt az egyetemen a refomrátusoktól munkaügyi perekért, kirúgásokért, zsarolásokért. Jelentkezzen mindenki, akit jogsérelem ért emiatt a Takács-Balla páros miatt és jelentsük fel az Ügyvédi Kamaránál konkrét ügyekben.
  Címem: (a nyilvános blogról törölve – jhnnsclvn)

 4. tudományos kutató said

  Arra kérjük Petrőczi Évát a költészet napján, hogy az egyetemes, a magyar és a protestáns kultúra iránti tiszteletből szüntesse be szoftpornó és vallási giccs témakörében termelt undorító firkálmányainak a nagyközönség elé tárását.
  Azt külön kérjük a keresztyéni szellemiség nevében, hogy ne mérgezze a fiatalság lelkét a saját lelkéből (???) kitermelt mocsokkal!
  És hagyja abba a RefLap lejáratását!

 5. animus said

  Mi nem fogjuk be pörös szánkat, mindenkinek panaszt teszünk, a nyilvánosság elé tárjuk Balla, a Hegedűs család, Mészáros Márton, a Kulcsár-Szabó klán és fullajtárjaik (Eisemann, Hermann, Szilágyi család) köztörvényes bűncselekményeit.
  Szabó András és felesége, Petrőczi sikkasztásai, csalásai, okirathamisításai is tárgyai feltáró tevékenységünknek. Mindenki meg fogja tudni, honnan szerezték a Mátyás u. 20-ban a 140 négyzetméteres lakást, miből rendezték be (Princz Gábor, BKV, állami támagatás lenyúlása, református örökség kifosztása).
  PROTESTÁLUNK EZEK ELLEN!!!

 6. ancilla said

  Mi itt a végeken támogatjuk harcotokat. Felvilágosítjuk keresztyén testvéreinket arról, kik is vezetik ezt a szerencsétlen egyházat. A Habsburgok, a komcsik, az oroszok nem ártottak annyit ennek az egyháznak, mint Bölcskei-Butykos püspök, a rókalelkű Szabó István, az önhitt SZOJUZ, aljas és primitív tolvaj rokonaik, Szabó András és Petrőczi.
  Elűzzük őket tolvajlásaik színhelyéről!

 7. rohamcsiga said

  Petrőczi Éva + Pénzes Szabolcs már történelem szakon is tanít, egyháztörténetet. Mitől olyan jó a kapcsolat magyar és történelem intézet között…? Miért nem HTK-s (Ladányi tanszékéről) tanít magyar egyhátörit, ahogy eddig? Lehet erőrl tudni valamit?

  (Petrőczi Éva / Pénzes Szabolcs BTR 4150
  Spec. 1. Egyház- vallástört.: Reformáció – ellenreformáció – szem. gyj. 2 3 CS 12:00 226)

 8. ancilla said

  Nem akarom elhinni, minden porcikám tiltakozik ellene, hogy elhiggyem, a magyar református egyház egyeteme egy szélsőjobb párt kifizetőhelye lett! De a tények meggyőztek. Milyen hitele van egy tökéletesen korrumpált egyháznak? Semmilyen! Egy contradictio in adiecto.
  Ki a bűnös? Bölcskei, Balla, Hegedűsék és bűntársaik.
  Kilépek ebből a korrupt egyházból és felekezet nélküli keresztyén leszek.
  Ugyanezt tanácsolom minden tiszta életű, hitben járó testvéremnek.

 9. tudományos kutató said

  Nagyon tanulságos történet alakult ki a kaposvári egyetem rektorválasztása körül. A régi rektor, Babinszky, a méltán nagyhírű takarmányozástani szakember mögött felsorakozott a szocialista kormánypárt, még Manherz államtitkár is megjelent a remélt újraválasztáson. Szó van egy megnyert nagy pályázatról, amelyből az egyetem visszajuttatna Babinszky segítségével a szocialista holdudvarnak (Szilvásyig és Gyurcsányig vezetnek a szálak).
  Az új egyetemek szükségszerűen válnak politikai holdudvarok martalékaivá: nincsen elég presztízs, megfelelő súlyú szakember.
  Mutatis mutandis: a Károli a Fidesz és először a MIÉP (Hegedűs család), majd a Jobbik (ismét a Hegedűs család) összefogásának terméke. Nagy pénzek folynak számláról számlára.
  A vesztes a gyanútlan és tanulni vágyó hallgató, de legfőképpen a magyar felsőoktatás és tudomány.
  Itt kilóra veszik a professzorokat: lásd Kovács Árpád üstökösszerű pályafutása az ELTÉS és a Károlis Kulcsár-Szabó tanszékeken. Szabó András és Petrőczi hihetetlen vagyongyarapodása, Mészáros Márton és Pénzes Szabolcs karrierje.
  VAN MÉG LEJJEBB, KOLLÉGÁK (?)???

 10. animus said

  Nagyon találó: “szóval a Fideszt, tettel a Jobbikot” támogatja a Károli. Mindegyikre megvannak a megfelelő emberei.
  Mindenre kapható emberek: kellő mennyiségű pénzért bármire képesek.
  Miután meghallgattuk a Jobbik elnökének a külpolitikára vonatkozó állásfoglalását, megtudtuk: ők keletre akarnak nyitni, Oroszország, az arab országok, Irán és Kína felé. Azt is megtudtuk, mi magyarok “keleti nép” vagyunk, ott élnek természetes szövetségeseink.
  Ebből már világos, miért gyűjtött Szabó András a KRE Bölcskarára ennyi oroszost: Kovács Árpád, Kun Miklós a Szovjetunió szülöttei, Hermann IMO-s tanulmányaival szellemi terméke ennek a hatalmas országnak.
  Most az ő segítségükkel alakítják a keleti kapcsolatokat ex oriente lux jelszó alapján. Csak úgy gondolják, nemcsak FÉNY jön keletről, hanem LÓVÉ IS. Orosz olajrubelek, iráni és arab olajdollárok.
  Amiből részesülnek a károlis jobbikosok meg szekértolóik is.
  Azt is megtudtuk Vonától, hogy el akarja töröltetni a finnugor őshaza mítoszát a felsőoktatásból. Most már csak azt nem értjük, hogyan lehet, hogy a Hegedűsék hirdette turáni őshaza és hun rokonság mellett hogyan tűrik el, hogy a magyar nyelvtudományi tanszéket egy uralista vezesse?????

 11. sola scriptura said

  Kedves fiatal barátom, ezeket ti egyáltalán nem érdeklitek! Csak annyiban, hogy hozzátok a lóvét. Van néhány fiatal kan, akit Petrőczi magára ránt, ha nem kapálóznak elég hevesen, van néhány női kebel meg köldök, amelybe belelesnek Szabó, Hermann, Kovács és Kun (az erotomán négyes).
  Ennyi, vegyétek már észre!!!

 12. tudományos kutató said

  Ha Balla felmond Hima professzorasszonynak Takács sztárügyvédre és annak csicskása, Ballára bízva a pert, mert hogy per lesz, nincs készségünk, óriási nyilvánosságnak teszi ki magát. A 168 óra biztos beszámol róla, a ballib rádiók és tévék nemkülönben. Balla állítólag jól tud angolul: nem ismeri azt a mondást, hogy ne hajigáljon köveket az, aki üvegházban él?
  Annyira ostoba, hogy még a saját érdekét se látja át.

 13. […] Broadcast message. April (Szolgálati közlemény. Április) […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: