Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Broadcast message July 25 2010 (Szolgálati közlemény 2010.07.25)

Posted by jhnnsclvn - július 25, 2010

A szerkesztőség a hozzászólásokat előzetesen nem tudja moderálni, mert azok valós e-mail cím esetén automatikusan felkerülnek a blogra. Az előzetes moderációt a technikai akadályon túl etikátlannak és jogilag megengedhetetlennek tartjuk, mert részrehajlásra adhatna módot. Az előzetesen kimoderáltak esetleg cinkossággal vádolhatnának bennünket, amit nem tudnánk kivédeni. Ezért a hozzászólások tartalmáért nem vállalunk és nem vállalhatunk felelősséget. Utólagos moderálásra az érintettnek a moderátor e-mail címére eljuttatott helyreigazítási kérelme esetén van lehetőség: jhnnsclvn059@gmail.com.

JC5 hozzászólás to “Broadcast message July 25 2010 (Szolgálati közlemény 2010.07.25)”

 1. ancilla said

  Én azt javaslom mindenkinek, hogy legyen fegyelmezett a kifejezésmódjában, ne trágárkodjon és csak olyanokat írjon le, amelyekről úgy gondolja, hogy jogilag is bizonyítható.
  Csak így maradhat meg a GONOSZ ELLEN FOLYTATOTT KÜZDELEM ETHOSZA.
  Csak így győzhetünk erkölcsileg.

  • animus said

   Már kiderült, hogy nagyon kevesen jelentkeztek a Károlira. Egyébként érdemes megnézni az interneten, van egy hely, ahol az egyetemeket jellemzik a diákok, a Károliról csak rosszat írnak.
   Beérett a sárkányfog-vetemény. A cinikus bűnözők által a csókosokból és idiótákból kialakított oktatói kar színvonala minden magyar felsőoktatási intézményé alá süllyedt.
   A KÁROLI AZ ORSZÁG LEGHITVÁNYABB EGYETEME! És nem marad sokáig egyetem se, a MAB nem vállalhatja az akkreditációt ekkora törvénysértések közben.

 2. jhnnsclvn said

  Volt, aki félreértette a helyreigazítási kérelem lényegét. Ne olyasmiért kérjetek kimoderálást, amit elkövettetek, de nem a ti cselekedetek háborít fel benneteket, hanem az, hogy azt név szerint megírtuk. Ha valaki törvénytelen eljáráshoz adta a nevét, azt továbbra is meg fogjuk név szerint írni, és nyugodtan elmehet a bíróságra, mert be fogjuk bizonyítani, hogy igaz.

  Olyasmire gondolunk, hogy ha testi adottságokon, biológiai rendellenességeken, szexuális szokásokon élcelődött valaki, és azt megírjátok pontosan, hogy hol, akkor azt természetesen kimoderájuk. Mi nem olvasunk minden kommentet és bírók sem vagyunk. A jogos kérelemnek azonban helyt adunk, ezt megtettük még egy jogtalannal is, de csak azért, mert doktoranduszról volt szó.

 3. animus said

  Világos! Suaviter in modo, fortiter in re!

 4. jhnnsclvn said

  Bár méltányosak voltunk egy saját hibájából a blogra került doktorandusszal, és bár megállapodtunk, hogy obszcenitásokat lehetőleg nem írunk, egy másik doktorandusz, ráadásul “H… G…” nicknéven, naponta elküldi nekünk trágár kívánságait, amelyben testrészeket is emleget, a miénket és egy állatét: “Lófasz a seggetekbe!” – hol generált ál-IP-címről, hol valós amerikai IP-címről. Ezennel ajánljuk régi, hűséges olvasónknak, Sarki Verkának, hogy megszállott spamelés helyett inkább fizesse vissza a magyar államnak azt a 3 és fél millió forintot, amit doktori ösztöndíjként károlisok elől vett fel, és Amerikában költött el, anélkül, hogy megírta volna a disszertációját. Pontosabban írt egy fél dolgozatot, de nem a saját nevén. Mint tudjuk, az illető korán örült a – többek között – Sarki Verka szövegére kapott 100%-nak, mert a csalás kiderült, és a fokozatot annullálták. Ha spamelőnknek nincs jobb dolga, akár írhatná is a következő disszertációt, mert a bukott barát alig várja, hogy kézhez kapja és újra próbálkozzon vele – ezúttal Szegeden.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: