Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Status-Report on the Law Faculty 2011 (Helyzetjelentés a Károli Jogi Karáról 2011)

Posted by jhnnsclvn - január 13, 2011

….(okos) mondta

január 9, 2011 at 10:14 de.

Így, túl a 2010-es esztendőn gondoltam summázom ezen év történéseit.
2010. év a Károli jogi karának legfeketébb éve volt megalakulása óta. Nézzünk pár száraz tényt:

1. ….. (kimoderálva – a szerk.) elüldözte a karalapító Tóth Károly professzort, az MTA tag Vörös Imre professzort, és több, évek óta tanító tanárt.

2. Megszűnt a doktori iskola, többek között az elüldözött Vörös Imre professzor távozása miatt.

3. …(kimoderálva – a szerk.)

4. …(kimoderálva – a szerk.). (………. a próbálkozásokat kimoderáltuk, elvégre nem akarjuk akadályozni ex-dékánasszonyt további karrierjében – a szerk.)

5. …(kimoderálva – a szerk.) kineveztette magát megbízott dékánnak a rektori hivatal két Kovácsa. Azaz a magyar felsőoktatásban példátlan módon jelenleg is két megbízott dékán regnál. Szintén példátlan, hogy egyiknek sincs tudományos fokozata, sőt ismertsége. Kovács Barnabás ezerrel gyúr a PhD-ra, megszerzése után azonnal kiírják (rá) a pályázatot. Megjegyzendő, hogy teljesen törvénytelen a párhuzamos dékánság, ilyen formát az Ftv. nem ismer. (Úgy vélem, a két Kovács sem ismer ilyet, hogy Ftv.)

6. Kovács Barnabás tucatnyi lekötelezettjét, haverját helyezte el – természetesen pályázat nélkül – a karon tanári és igazgatási munkakörbe. A tanárokból egyetemi docenseket varázsolt fél pillanat alatt, felsőoktatási tapasztalata egyiknek sincs, a hallgatók elképesztően primitív órákat szenvednek el tőlük. De mondandó hiányában kínlódtak a “tanárok” is.

7. Büntetőeljárás indult egy közismert adjunktus ellen, mivel 100-200.000. Ft-ért árulta a vizsgákat. Tudja ezt Kovács dékán is, fura módon mégsem rúgta ki a kar szerte tudott korrupciós ügy szereplőjét.

8. Az általános vélemény szerint az alig 12 éve alapított kar a lassú, de teljes megszűnés felé halad.

9. A Kovács-duó dékánsága a Kar történetének mélypontja. Még a Kovács Barnabás által idehozott oktatók is úgy gondolják, hogy Kovács Barnabás alkalmatlan a dékánságra, és még ők is a kar gyors megszűnésével számolnak. Még Kovács Barnabás lekötelezettjei is élesen bírálják Kovács Barnabást, persze csak suttogva és csak a háta mögött.

A fent említettekből több dolog következik, de egy tisztán és biztosan: hogy a Károlin röhög a hazai jogász társadalom. S ezzel nem csak az ott oktató tanárokat bélyegzik meg, szerencsétlen hallgatók diplomáik megszerzése utáni elhelyezkedését is megnehezítik.

36 hozzászólás to “Status-Report on the Law Faculty 2011 (Helyzetjelentés a Károli Jogi Karáról 2011)”

 1. Lutherügynök said

  Konkrétan tudom, hogy az ügyvédi irodák messze elhajtanak mindenkit, aki a Károliról jönne hozzájuk. Egyedül a japán és a pszichológia kar vállalható. A szülőket, akik anyagi áldozatok árán ide engedik menni a gyerekeiket, tájékoztatni kell, mert semmit nem tudnak. Nemsokára közeledik a felvételi lap beadás határidő!

 2. animus said

  Igen, jogászkörökben semmibe sem veszik a Károlin végzett hallgatókat. A BTK-n végzetteknek is rossz a híre, a japán kivételével. A pszichológián kiváló oktatók vannak, első sorban az a Vargha András, akit Szabó András olyan undorító módon megfúrt dékánként.
  Ne hallgasson senki Sepsi szirénszavára: nem érdemes a Károlin tanulni, az itt kiadott DIPLOMÁK SEMMIT SE ÉRNEK.
  Pontosan annyit, mint az itt oktató tanárok többségének tudománya. 00-át

 3. sola scriptura said

  A fenntartónak sikerült lemészárolnia a Károli pénzhozó jogi karát.
  Szűklátókörű intézkedéseivel Bölcskei Gusztávnak sikerült elérnie, hogy az ÁJK DI-ja bedőljön, ezzel a kar a halódás stádiumába került.
  Kiben bízik Bölcskei Gusztáv? …(kimoderálva – a szerk.), a képzetlen és korrupt Kovácsokban, na és legjobban persze Balla Péter mb. rektorban.
  Ezek az emberek küldték padlóra az ÁJK-t. Szép munka volt, gratulálunk! Herosztratoszi tett!
  Fel kell hívni minden testvérünk figyelmét arra, hogy NE KÜLDJÉK GYEREKEIKET, NE JÖJJENEK A KÁROLIRA!!!

  • Balla(szt) said

   A legnagyobb teher entek az intézménynek a szellemileg retardált, síkhülye Balla Péter, aki annyira gyagya, hogy nem is érti mi történik körülötte. Kinek jutott az eszébe egy gyagya, értelmi fogyatékost rektorsággal megbízni?

   • dark side said

    Nem érted? Éppen azért, mert síkhülye! Kukorékol, mint egy kappan a szemétdombon, kirikácsol mindenféle hülyeséget, megfenyegeti a szegedi rektort “a Károli üzleti titkai” miatt. Közben fegyelmezetten utalgatja a kirgiz vagy koreai bankokba az állami fejkvótából származó pénzt, ahogy a dicsőséges Bölcskei püspök parancsolta, lecsíp belőle persze a Hegedűsök még az általuk patronált Jobbik javára.
    Egy diszfunkcionálisan működő intézmény élére egy diszfunkcionális – értelmi fogyatékos, korrupt – vezető kell!
    Képzeld, mi lett volna, ha egy intelligens és becsületes embert választottak volna meg rektornak?
    Pardon, ez meg is történt Vargha András személyében. A szennyes barom Szabó alig bírta megfúrni.
    Szóval menthetetlen az egész intézmény, úgy, ahogy van.

  • Sepsik said

   Dékánasszony személyesen kampányol az iskolákban, de szerintem csak ellenreklámot csinál. A jogászokat is küldik kampányolni. Képzeljétek el Miskolczi-Bodnárt, amint a Versenyhivatal, az ÁJK és a rektori hivatal után a 7. állásában valamilyen esti judo-szakkört még elcsíp, és a gimi tornatermének öltözőjében győzködi a fiúkat, hogy gyertek a Károli jogi karára. (A lányöltözőbe szerencsére nem mer bemenni.)

 4. Kisjogász said

  Domokos dékánasszony direkt színvonal volt ehhez az új manuszhoz képest. Ez teljesen dilettáns. Talán nincs is jogi végzettsége. Ennél mi “kisjogászok” is többet tudunk a jogról.

  • Tankátlanítás said

   Kovács Barnabás egyszemélyes jogértelmezéssel kitette Tanka Endrét az Egyetemi Doktori és Habilitációs Tanácsból. Ezek után el lehet képzelni, mit gondolhat Tanka Kovácsról. Kovács Barnabás iszonyúan ért ahhoz, hogy a legalacsonyabb beosztottól a legmagasabbig majdnem mindenkit megsértsen, kioktasson, megalázzon, diplomáciai érzéke felsőfokú. Még azokat is maga ellen tudja fordítani, akik első látásra nem gondoltak kifejezetten rosszat róla.
   Feltehetően Pulay Gyula A szeretett vezető című könyvéből tanulta e vezetői erényeket. „Ki a jó vezető? Aki odafigyel a munkatársaira, vagy akinek a keze alatt a lehető legmagasabb színvonalú teljesítményt érik el a beosztottak? Milyen személyiségbeli tulajdonságok szükségeltetnek ahhoz, hogy valakit rátermettnek mondhassunk egy vezetői posztra?” – teszi fel a kérdéseket könyvében Pulay. Azt nem mondanám, hogy Pulay Kovács Barnabásról mintázta volna a szeretett vezető alakját, mert ahhoz alkalmasság, belátás és némi szerénység is szükségeltetik.

   • Kisjogász said

    Most olvasom, hogy Tanka profot Kovács Barnabás csak úgy kirakta az EDHT-ból. Meg vagyok döbbenve. Tanka név a szakmában, Kovács meg nulla. A dékánok hatásköre erre amúgy nem terjed ki, de odaát a BTK-n Szabó András már divatba hozta a doktori iskolai vezetők és az egész vezetőség leváltását, Kovács Barnabás biztos tőle tanulta. Amúgy mindegy, ki ül a nemlétező doktori iskolák csúcsszervezetében, az EDHT-ban. Sóhivatal lett belőle.

   • ÁJK-s said

    Teljesen törvénytelen, hogy levették a Károli honlapjáról a szenátusi határozatokat. Eddig is meghamisítva és megcsonkítva közölték, de most már végképp sehogy. Utána akartam nézni ennek a tankátlanításnak, hogy csinálta KB, és mért csinálta, mi van a határozatban, stb., de semmi. A honlap dolga, hogy informáljon. A Károli honlapja (www.kre.hu) röhej. Milyen információt ad ez a honlap?
    Azt, hogy Karácsony óta egyfolytában meg vagyunk redülve egy volt ÁJK-s dékán halála miatt. Ez a főhír. Meg még mindig, már egy éve, hogy francia kitüntetésre tett szert Sepsi. Amúgy a kari honlapok is röhejesek. A BTK-n pl. hogy festik a TO-t, meg hogy meghosszabbítják a Kart reklámozó videopályázatot (nyilván senki nem adott be semmi lelkesítőt). Ennyi erővel meg is szüntethetnék a honlapot.

   • ÁJK-s hallgató said

    Én is keresem a honlapon a szenátusi határozatokat, de nyomuk sincs. Szeretném tudni, mikor, miért váltották le Tanka profot, akit én az egyik legjobb jogásznak tartok. Miután Kapát, Vörös profot elüldözték, már alig maradt valaki, akitől tanulni lehet. Most aztán még Tanka profnak is nekimentek. Utána szeretnék olvasni a szenátusi határozatokban. Teljesen törvénytelen hogy levették.

 5. dark side said

  Igen, kimúlt a fejős tehén. Nagyszerű ötlet volt Bölcskei püspök részéről a mocskos beszédű és rövid eszű ……… …….ra bízni a dékánságot!
  Ennél már csak a rektorság van rosszabb kezekben. Ballát kesztyűsbábként használják a Kovácsok és mindenki más, mert még azt se veszi észre, hogy manipulálják, annyira gyagya!

  • ZsoltCsaba said

   A fejős tehén nem magától múltki, hanem az értelmi fogyatékos Balla levágta, amikor Kapát menesztette. Beteg ötlet volt ennek a szellemileg retardáltnak hatalmat adni.

 6. cica said

  Hát ha meglátnám Sepsi dékánasszonyt kampányolni, először is megkérdezném tőle, miért nem megy el fodrászhoz, vagy vesz legalább egy fésűt a dékáni fizetéséből.
  Megmondanám neki, hogy az egész OUTFITJE MEGA OUT, és hótt prosztón néz ki.
  Mit tudna egy ilyen NEKEM TANÍTANI?
  Múltkor is megnyertem a Duna Plázában a legszebb PLÁZACICA címet.
  Ezt csinálja utánam valaki a Reviczky utcában. Sepsi, Hansági, Petrőczi legfeljebb a horror kategóriában indulhatnának.
  Nem is értem, hogy van férfiembernek kedve…

  • BTK-s said

   Röhögőgörcsöt kaptam, amikor elképzeltem Petrőczit, Hanságit, Hermannt, Mészárost, Kovács Árpádot a középiskolákban kampányolni a református egyetem mellett, amit ők tettek tönkre. Vagy Sepsit, amint kiperdül a katedrára a kis háziasszonyos tempójával és nyomja a nagyon ostoba dumáját, hogy milyen jól járnak azzal a sajtpapírral, amit a Károli kibocsát. Olyan ez, mint egy fedezetlen váltó, semmit nem kapnak érte, legkevésbé állást. Annyit érnek ezek a papírok, mint Mészáros doktori diplomája: csak a károlin fogadják el, sehol máshol az országban.

 7. ÁJK-s said

  Nemcsak a “Kapitány” (ő maga nevezte magát így a blogon nem egyszer “Predator”-ként) hagyta el a süllyedő hajót, már mindenki menekül a jogi karról, még Kovács Barnabás református ismerősei is. A tandíjbevételek csökkennek. A jelentkezők száma is várhatóan drasztikusan csökkenni fog, ezért K. B. állítólag tényleg megparancsolta a jogi kar dolgozóinak, hogy mindenki menjen el egy középiskolába és tartson népszerűsítő előadásokat. Szánalmas “stratégia”. Mindenki szidja már a háta mögött, legfőképp azok, akiket hűséges híveinek tart…. (kimoderálva – a szerk.). Kampányolni meg senkinek sincs kedve, ezért most aztán már kezdik nyíltan is utálni.

  • Házinyalogány said

   ………… (kimoderálva – a szerk.) De azért van egy kivétel. Olvasom ezen a blogon, hogy a “nemzet nyalogánya” név már foglalt egy szegedi illetőre, sőt, hogy annak is van már egy saját nyalogánya, egy másik szegedi, akiről itt elég sok szó esik a csaló doktorndusz ügyében, az az úttörőnyakkendős párttitkárpofájú (pocsék) délmagyar azon a négyes fotón.

   Ha nem lenne ez a név foglalt, akkor javasolnám, adományozzuk saját házinyakogányunknak, H. Á. O.-nek az ÁJK-n. Míg Barnaby a PhD-ra gyúr ezerrel, H. Barnabyra gyúr ezerrel. Ez akkora seggnyaló, hogy még titokban sem mer gúnyos grimaszt vágni Barnabyra. Pedig neki is megvan a véleménye róla…

 8. vidéki oktató said

  A Károli közröhej tárgya az egész magyar felsőoktatásban. Hoffman államtitkár asszony mandátuma úgyis hamar lejár, és akkor a Fidesz felhagy Hoffmannak azzal az őrült ötletével, hogy a felekezeti egyetemeknek ne kelljen megfelelni semmiféle követelménynek.
  Addig pedig csak a mongoloid idióták jelentkeznek a Károlira. Ha meglátják Hanságit, Petrőczit, Szabó Andrást, Balla Pétert, Sepsi Enikőt, rögtön látják, hogy hasonszőrűek között vannak.

  • BTK-s kolléga said

   A BTK is közröhej, sőt, közmegvetés tárgya a magyar felsőoktatásban. Árt a szakmai jóhírünknek ez az intézmény, csak sajnos merő büszkeségből és önérzetből nem rúghatjuk s…be a fizetésünket.

   Azt az idióta Ballát miért nem menesztik már. Hogy lehetett egy ilyen szuperértelmes rektort, mint Szűcs Ferenc egy ilyen szemmel láthatóan értelmi fogyatékosra lecserélni?

 9. animus said

  Hagyjátok már abba azt a riányálást: “hogy miért nem teszik ezt meg azt?” Az sose jutott az eszetekbe, hogy ti is tehetnétek valamit?
  Az állítólag olyan nagyszerű tudományos híretek védelmében?

 10. dark side said

  Tiszta sor: vagy hülyék vagy gyávák. Tertium non datur.

  • Dr. Habil.Debil said

   Értem én, hogy Bölcskei dróton rángatható bábot akart, és ilyen szemmel kereste az emberét. De azért nem direkt egy debilt kellett volna választania. Ballánál még talán Koncz Bettykének is magasabb az IQ-ja.

   • Theologina said

    Balla Péter tényleg értelmi fogyatékos? Nem illik ilyesmit feltételezni egy tanszékvezető professzorról, de mi valahogy mindig gyanítottuk, hogy gyengeelméjű. Nem hibbant vagy ütődött, mert attól még lehetne kreatív, okos vagy akár zseniális. De Balla nem ilyen. Lassú észjárású, semmit fel sem fogó, szellemi fejlődésében megrekedt, visszamaradott egyén benyomását kelti. Még soha semmire nem bírt egyetlen épkézláb választ sem adni. Csak ismétli, amit betanult. Egész egyszerűen nem lehet vele kommunikálni.

   • Ciceró said

    A jogi kart mindenesetre tönkretette. Nem egyedül, ehhez Bölcskei és bizalmasi köre, a Kovács triász meg Csanády is kellettek. A Kar csöndben rohad szét. De ez az agónia nemhogy nem tragikus, hanem kimondottan röhejes. O….. is röhög, amikor a négy állása mellé felveszi még Kovács Barnabástól a tanácsadói pótlékát is, attól a Barnabytól, akit nemcsak kiröhög, hanem a háta mögött kigúnyol. Homicskó az egyetlen, aki nem mer röhögni, mert nagyon akar docens lenni, és ő még hisz abban, hogy lesz még itt kar, amelynek ő a dékánja lehet, miután Barnaby csúfosan megbukik.

 11. Kisjogász said

  Most, hogy a Rektori Hivatal fel lett töltve jogászokkal (Kovácsok, Miskolczi, Bohátka et.), még törvénytelenebbül működik. Hogy merték levenni a Szenátusi Határozatokat?

 12. Stratégia said

  Barnaby nem véletlenül volt dékánsága előtt stratégiai igazgató, illetve még most is, felváltva dékánkodik meg igazgat. De most pánikba esett, hogy nem tudja beszedni a félmilliárdot, amit a kitűnő fiatal dékán, akit menesztettek, könnyedén megtermelt. Barnaby most beizzította a politikai kapcsolatait. Jönnek a nagyágyúk a jogi karra előadást tartani. Hátha valamelyik Szabolcs vagy Hajdú megyei iskolás olvassa a honlapot, és felkerekedik a szüleivel együtt (ők is meg vannak híva, elvégre ők tejelnek), hogy megnézzék, milyen pompás intézmény ez a csalóktól és sikkasztóktól hemzsegő református egyetem:

  http://www.kre.hu/ajk/

 13. animus said

  Hát ez a kormányzati harmadvonal, mondjuk úgy. Különös érdeklődéssel várjuk Udvary úr előadását arról, “Hogyan tegyük tönkre az alkotmánybíróságot, hogy aztán olyan törvényeket hozzunk, amilyeneket akarunk” címmel.
  Hát, ha csak így nem – ahogy a zsidó vicc poénja mondja.
  Nagyon buta ember az, aki bedől egy ilyen piárnak, hozza a kölykét, aki nyilván méág nála is hülyébb és tejel, mint a katonatiszt (a régi világbeli, mert a mostani inkább lop.)

  • Kisjogász said

   Sajnos nem. Cservák Csaba pl. kitűnő jogász. Nem is értem, hogy jöhet el egy ilyen intézménybe, ami lábbal tiporja a törvényt és az alkotmányt. És lábbal tiporja a Köztársasági Elnök jogát is, hiszen csak az államfő nevezheti ki a rektort. Bölcskei elvette ezt a jogot az államfőtől. Ő ültette be a rektori székbe a félkegyelmű Ballát.

 14. Doctor the Landless said

  Nem síránkozni, hanem cselekedni kell!

  Biztosan sok az igazság abban, ami itt elhangzik, de akkor is olyan, mint a levegőben lövöldözni. Továbbá mind a KGRE hírnevét, mind az ott szerzett képzés értékét lerontja, és ez Nektek sem lehet jó.

  Hol vannak a civil szerveződések? Hol van a HÖK ilyenkor! Állítólag ott csücsül minden lényeges ülésen?!

  Síránkozás helyett egy összhallgatói gyűlést kellene tartani, és egy valódi érdekképviseleti funkciót betöltő Hallgatói Önkormányzatot kellene választani!

  • Sanya said

   Ez nem siránkozás, hanem cselekvés: a nyilvánossághoz fordulás, ert házon belül nem lehet elérni semmit. Jó lenne a javaslatod, ha lehetne! De a HÖK a mindenkori hatalom fizetett szavazógépezete. Nézd meg a juttatásokat nekik és nekünk. Meg a tanulmányi eredményeinket is. Fordított arányban állnak egymással. Szükségünk van a blogra, hogy kommunikáljunk, mert ha nem mi kommunikálunk, a HÖK minket kommunkál: úgy, ahogy a mindenkori kari vezetés diktálja nekik.

 15. Debreceni Kolléga said

  Találtam itt az egyetemi könyvtárunkban egy kiadványt, ahol több későbbi károlis együtt jelent meg, amikor még fogalmuk sem volt arról, hogy károlisok lesznek. Mindannyiuk gyökerei itt vannak Debrecenben: Domokos Andrea, Hima Gabriella, Mészáros István (!), Vörös Éva. Domokosnak itt ugyan elírták a nevét, Domonkosnak, mert öszekeverték az ugyanebben a számban publikáló Domonkos Ernővel. Mészárosról meg nem tudni, hogy István-e vagy Márton, mert ködösít 🙂 Hima itt még a debreceni Orosz Irodalmi Tanszék oktatója volt, Vörös Éva meg a Magyar Nyelvtudományié.

  A szám itt található:

  http://www.matarka.hu/cikk_list.php?fusz=16227

  • filológus said

   Az a Mészáros, akinek a cikke itt olvasható: orvos. A hipnózisról szokott publikálni, itt is olyan című cikke van. Ja és Szilágyi Ferenc könyvéről is van egy recenzió, de ő akkor már nem volt károlis, mert már kifúrta a Károliról, KIVÉGEZTE SZABÓ ANDRÁS.

   • Névzavar said

    Mindegy micsoda, fő hogy Mészáros. MarciPistának csak egy doktori fokozat kell, mindegy miből. Ha hipnózisból, akkor abból 🙂

 16. Sepsi Seprűje said

  A jogi kar riportjából legtöbbünknek ezen a mondaton akad meg a szeme:

  “7. Büntetőeljárás indult egy közismert adjunktus ellen, mivel 100-200.000. Ft-ért árulta a vizsgákat. Tudja ezt Kovács dékán is, fura módon mégsem rúgta ki a kar szerte tudott korrupciós ügy szereplőjét.”

  A BTK volt dékánja, Szabó András professzor, felesége, Petrőczi Éva habilitált docens, dékánhelyettese, Hansági Ágnes docens, az IDI titkára, Hermann Zoltán docens és Mészáros Márton tanársegéd ellen már hónapok óta folyik büntetőeljárás a BRFK korrupciós osztályán, és Sepsi Enikő egyáltalán nem tartja furának, hogy tovább alkalmazza őket, így en- bloc az egész bandát. Azt sem tartja furának, hogy az ügyben egyedül intakt, ártatlan volt DI vezetőt, egy rendes kinevezett professzort rúgasson ki a banda helyett. Ugyanakkor arról beszélt karácsonyi interjújában a Reformátusok Lapjában, hogy a BTK-n új szelek fújnak, ő mindent rendbetett. Hogyan? Ha az összes bűnös továbbra is ott van alkalmazásban, az ártatlan bűnbakot meg kirúgatta? Nem értem Sepsi Enikő logikáját. A bűnösök alkalmazása a jogászok számára fura – Sepsi számára természetes. Akkor mitől új ez a BTK-vezetés? Miben különbözik az előző bűnbandától? Sepsiből nemcsak mnden jogérzék hiányzik, hanem minden elemi erkölcsi érzék is? És még büszke erre?

  • KSZE Workshop said

   Pedig Sepsi “logikáját” nem nehéz megérteni. Nagykállói Schneider Ernő dróton rángatja. Az a dolga, hogy megerősítse a MENYt, és elhallgattassa Fabiny Tibort és Hima Gabriellát, akik fel akarták tárni, mi történt a doktori védéseken. Sepsi a nyári kari tanácson úgy tett, mintha Fabinynak ezzel a javalatával egyetértene, aztán betegállománya alatt kirúgatta Hima Gabriellát, nehogy elmondhassa, mi történt valójában.

   Sepsi látszólag intakt a botrányban, de mindent megtesz annak eltussolására. Ő se különb a Deákné vásznánál.

 17. animus said

  Mit gondoltok, hányan fognak jelentkezni erre a lepusztult egyetemre első helyen megjelölve? Szerintem nem sokan. Az egész egyetem megszűnik érdektelenség miatt. De miért nem ír mostanában régi barátunk, Horváth János/Balla?
  Pedig most is ott áll mellette Jézus Krisztus, gondolom.
  És Sötétlajos (Szabó András) se ír, hogy má úgy utálja azt, hogy Szabóról szólva mindig csak a hencidai úrasztala ellopását emlegetjük, pedig elkövetett ő ennél sokkal nagyobb bűncselekményeket is, arról szeretne olvasni!
  Majd a rendőrségi aktákban is olvashatsz magadról, barátom!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: