Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Creepy crook again (MéSzaros újratöltve)

Posted by jhnnsclvn - április 11, 2011

Friss hírt kaptunk Szegedi Kollégától a Mészáros-ügy állásáról. Pontosabban arról, hogy már nem áll. Már újra mozgásba lendült. Woman-in-love Ágnesasszony és az üzleti titkos sógornagybácsi, Balla Péter, megmozgatta családi és egyházi kapcsolatait, és összedugták a Mészáros-család jogász tagjai is a fejüket. Woman-in-love nagyszabású akcióba kezdhetett a szegedi csatlósoknál, mert a kre Doktori Iskola honlapján, ahol a legfrissebb hír a Hermann-Kovács féle 2009. november 22-i levél volt “aktuális” címmel, most már nem egy másfél éves, hanem csak egy 5 hónapos frissességű hír jelent meg. Mégpedig az, hogy Balla Péter 2010 november 15-én benyújtotta fellebbezését dr. Hoffmann Rózsa államtitkár asszonyhoz. Hogy miért pont idén április 7-én tették fel ezt a honlapra?

http://kreirtudphd.weboldala.net/

Szegedi Kolléga beszámolójából kiderül, hogy azért, mert a kétszer meg- és lebukott Mészárost a család, a Kulcsár-Szabó klán és a református egyházi körök harmadszor is megpróbálják doktoráltatni. Szegedi Kolléga leveléből az is kiderül, hogy nem a Pázmányon próbálkozik a Kulcsár-Meny bőrfejű Lombrosójával, hanem ismét csak Szegeden. A korábbi Mészáros-Hansági féle feltámadási erőfeszítésekről szóló hírek tehát igaznak bizonyultak, ennek volt a nyitánya az Andrássy úti könyvbemutató, csak az nem, hogy a Pázmánynak ehhez köze van. Továbbra is a Fried-Pál-Balázs féle szolgasereg mozgolódik.


Szerző: Szegedi Kolléga

Valaha gyerekkoromban volt egy mesekönyvem. Az volt a címe, hogy Fridolin, a borz. A borz egy kedves állat. A féreg nem. A féreg undorító. Utóbbi nem Fridolinra, hanem  Friedre illik, ez a szakmában az ő epitehton ornansa: Fried, a féreg. Ez jutott eszembe most, amikor Fried István, a vén szegedi köcsög újra aktiválta magát.

Fried azért aktiválta magát, mert a Kulcsár-Szabó klán megint felcsillantotta előtte a reményt, hogyha Szaros Pistából végre doktort csinál, akadémikus lehet. Így aztán Fried belahajszolja egy olyan ügybe a Szegedi Tudományegyetemet, amiből az csak vesztesen jöhet ki. (Mé)Szaros  doktoráltatásába. Mikor a bayreuthi egyetem a sokkal becsületesebb Guttenbergtől is undorodva fordul el, Fried arra akarja rávenni Szegedet, hogy ölelje keblére MéSzarost.

Persze ebben Pál József rektorhelyettes, Balázs Mihály IDI-vezető és Klukovits Lajos, a Egyetemi Doktori Intézet igazgató-titkára is nyakig sáros. Különösen az utóbbi, aki nagyon szereti a pénzt. Túlságosan. Egy jó üzleti ajánlatért vásárra viszi a bőrét. Tegye. De a Szegedi Egyetemét is. És a MéSzaros család nem kis összeget ajánlott fel neki, ha doktoráltatják a kis ellenőrző- és bizonyítványhamisító, kicsapott, megbukott , kívül-belül rohadt Mészárost, aki úgy osztja ki a Móricz-ösztöndíjat a haverjainak, hogy el se olvassa a bírálatra neki odalökött pályázatokat. Ezt ő maga vallotta be – sok egyéb gazsággal együtt.

Klukovits, a SZTE titkára és Fried, a Féreg most a szegedi jogászok nyakára járnak, hogy fogadják el az ő nyakatekert magyarázatukat Mészáros szabálytalan második kísérletének érvényesítésére. Ez valahogy úgy hangzik, hogy felejtsük el az elsőt. Mintha nem is lett volna. A Szegedi nem ismétlés, nem újrakezdés, hanem maga a kezdés. Persze, volt előtte a Károli, de az nem számít, mert azt a MAB megsemmisítette. Hogy miért? Semmiért. Ok nélkül. Mert a Doktori Iskola szabálytalanul működött. Tehát nemcsak Mészárosét, hanem mindenkiét. Az összes eredményt visszavonták, Mészáros csak egy áldozat a sok közül. Mészáros a Károlin csupán azért nem kaphatta meg a fokozatot, mert a MAB-határozat után semmilyen doktori cselekményre nem kerülhetett sor. Diplomaosztóra sem.

Hogy akkor Váradi Ferenc miért kaphatta meg? Ő nem ugyanabban a Doktori Iskolában védett? Nem ugyanolyan körülmények és szabályok között?

Vagy Riskó Enikő? Ő ráadásul a felfüggesztés után egy évvel kapta meg. Vagy ez nem doktori cselekmény?

És mi a helyzet a témavezetéssel? A 2010. november 24-i védés előtt Fried, a Féreg volt a témavezető. Védés után, úgy másnap tájékán pedig már Hansági, a Meny(ét). Ez nem okirathamisítás?

És mi a helyzet a PhD-jelölt nevével? Novemberig Márton, aztán decembertől januáris István, aztán újra Márton?

Ki hamisította meg a Szegedi Egyetem részéről a Mészáros-védés több adatát az országos doktori adatbázisban?

Senki. Magától hibázott a rendszer.

Mert ha valaki nekifut egy doktorinak, de megbukik, az nem próbálkozhat másodszor 2 éven belül sehol. Ezt mondja a törvény. Ez világos. De ha valaki nekifut, és azért vonják vissza a fokozatát, mert csalt és okiratot hamisított, az egészen más. Azt ne büntessük. Azt jutalmazzuk. A csalás ne számítson kísérletnek. Az legyen olyan, mintha meg se történt volna. Éljenek a csalók: Szabó András, Pethő Sándor, Mészáros Márton.

Hogy a 33/2007.sz. kormányrendelet nem azt mondja ki, hogy a csalás nem számít kísérletnek, hane azt, hogy nem nyújtható be 2 éven belül máshol az a szöveg, amit egyszer már valahol benyújtott, de nem kapott rá fokozatot?

Mert Mészáros nem csalt, dehogy. 2009. március 9-én kezdte el írni új témából és új témavezetővel azt a dolgozatát, amit még aznap, ugyancsak 2009. március 9-én leadott, a szöveg pedig ugyanaz a 20 oldal volt, amit Korner Veronikával még 2006-ban publikált:

Meg a témavezetőit és a neveit se váltogatta:

Felejtsük el, ezeket a kérdéseket, felejtsük el ezeket az aggályokat, és adjuk oda Szaros Pistának a doktori oklevelet. Tegyük ki magunkat annk a kockázatnak, hogy a Szegedi Egyetem is nyakig süllyed a korrupció bűzös mocskában, ahonnan a Károli zászlótartójának, Balla Péternek már a bibircsókjai se látszanak ki, csak a kopasz feje búbja.

Mellette a másik kopasz fejbúb: a bőrfejű sógorunokaöccsé, Szaros Pistáé. Vagy MéSzaros Marcié? Nem mindegy, milyen név kerül abba a szaros diplomába?

76 hozzászólás to “Creepy crook again (MéSzaros újratöltve)”

 1. kérdés said

  Én azt nem értem, hogy az első dokumentum nincs iktatva. A másodikat pedig tényleg Demes-Kőfalusinak kellett volna küldeni? Ez így több mint fura….

  • Töprengő said

   Amin nincs iktatószám, az akármikor keletkezhetett. Gondolom, jóval később. Talán közvetlenül a MAB-vizsgálat előtt, mert addig Szabó hivatalosan nem is volt témavezető. Íratott gyorsan Mészárossal egy ilyen ajándékozási szerződést 🙂

   A másodikról pedig azt gondolom, hogy Demes-Kőfalusi ez estben Szabó András álneve 🙂

 2. vidéki kolléga said

  A Fridolin, a pimasz borz remek könyv, én is olvastam. Hans Fallada írta, eredeti címe: Fridolin der Frechdachs. A borz barátságtalan állat, egyedül él (Einzelgaenger, Eigenbrötler), de ha békén hagyják, nem árt senkinek. Még sose hallottam okirathamisító borzról. Azonkívül csinos is, fekete bundája van, a gerincén egy fehér csík.
  Mészáros viszont egy mocskoslelkű bűnöző szennyes személy.

 3. Dr. Cat said

  Kikérem magamnak minden esztétikus külsejű és etikus szellemiségű LÉNY nevében, hogy Mészároshoz, Hanságihoz vagy a két Mátyás utcai rémhez, Szabóhoz és Petrőczihez hasonlítgassák. Ugyanez érvényes a sikkasztó, rabló Balla Péterre, drtakácsra, valamint Bölcskei/Bátorra is.

 4. prudens said

  A Pázmány nem mocskolja be magát Mészárossal. SŐT: a Pázmányon nagyonis olvasgatják ezt a blogot és jókat röhögnek a bumfordi blődségeken és a trampli, agyatlan bűnözőkön. A Károli sose volt konkurense a Pázmánynak, már csak azért sem, mert prominens reformátusok is visszautasították a Károli ajánlatát.
  Miért van a Pázmányon Tőkéczki, É. Kiss Katalin, Kis Gy. Csaba???
  Mert nem akarnak közösködni a Balla-Szabó-Hansági mocskos bűnbandájával.
  A szegedieket végképp nem értem.
  A rektornak legkésőbb akkor le kellett volna állíttatni a nyomulást, amikor megkapták a Balla üzleti titokról szóló fenyegető-zsaroló levelét.
  Akkor már leeshetett volna, hogy a Károlin az okirathamisítás, csalás, hamistanúzás BUSINESS AS USUAL. Nem kivétel, hanem a mindennapi rutin része.

  • Szegedi Kolléga said

   Biztos vagyok benne, hogy ezek az ügyek a rektorunkig el sem jutnak, Klukó már menet közben lekapcsolja. Klukót, aki naggyon de nagyon szereti a pénzt a mészárosok megvehették. Eredetileg matematikus volt, de most felcsapott amatőrjogásznak, és arról győzködi a kollégákat, hogy a csalás nem számít kísérletnek. Balázs Mihály az iskolavezető, de azért volt annyi esze, hogy saját régimagyaros alprogramjába nem fogadta be ezt a dilettáns fércmunkát. Átengedte ezt a kétes dicsőséget Friednek, a féregnek, akinek már úgyis olyan penetráns rossz híre van, hogy neki mindegy: egy moskos üggyel több, vagy kevesebb. Hansági rajtakeresztül nyomult Szegedre. Na meg persze Pálon kersztül,de mióta az rektorhelyettes, nem szeretne ezzel az üggyel besározódni.

   • Bloggerjogász said

    Ez nem egészen így van. Aki Mészáros oklevelét aláírja, annak intellektuális okirathamisításért felelnie kell. Ha a rektor, akkor neki, ha más, akkor másnak. Ignorentia non est argumentum. Klukovits és Fried mondhatják, hogy szerintük a csalás nem számít érvényes kísérletnek, a disszertáció benyújtásra került, a védést megtartották, Eisemann és Bednanics utána evett-ivott a Bod Péter könyvtárban. Ezek után 4 hónapon belül benyújtani ugyanazt Szegedre – csalás. Az oklevél kiállítása pedig közokirathamisítás. Az követi el, aki aláírja, akár tájékozódik előtte, akár vakon teszi.

 5. RLBK said

  Ezt a mocskos csalót csak akkor lehet tisztára mosni, ha a rendőrség azt állítja a feketéről, hogy fehér. Pl. azt, hogy Mészáros fenti nyilatkozatai valós tartalmúak. Minden előfordulhat, mert minden előfordult már a történelemben. Sok pénzzel Al Caponét is kihozták a börtönből. De ha ez megtörténik, akkor a rendőrségi papírokat az indoklással együtt feltesszük a netre, hogy mindenki lássa, milyen indokok, milyen érvelés alapján mentik fel Mészárost vagy a Duplaszabó-bandát vagy a Kulcsár-vazallusokat a csalás és okirathamisítás vádja alól. átnio fogjuk, mennyire megbízható a hatóság, mennyire üldözi a korrupciót. És addig kérdezünk, minden lehetséges fórumon, amíg választ nem kapunk. Csak türelem kérdése. Dr. Keszthelyi Gyulának is sikerült 6 év után végre – legalább részleges – választ kapnia arra a kérdésére, mennyit keres az orvosi kamara vezetősége.

  • Szegedi Kolléga said

   Klukovits barátunk Frieddel, a féreggel, amatőr jogászként úgy gondolkodik, hogy az új eljárás nem megismételt eljárás. De a személy és a szöveg az a régi. Vagyis, ha valaki benyújt egy dolgozatot, de megbukik, az szívjon. De ha valaki benyújt egy dolgozaot, és csalás miatt bukik meg, az ne szívjon. A csaló induljon tiszta lappal. Ezt súgja Klukó barátunknak az erkölcsi és a jogérzéke. Ezért úgy dönt, hogy Mészáros károlis védése ne számítson, mintha meg sem történt volna.

   Hányszor kapott már ez a Mészáros esélyt az iskolai csalásai és kicsapatásai óta? Mindig mindenütt tiszta lappal indul, a család pénze egyengeti számára az utat. De hova? Valószínűleg a pokolba.

 6. tudományos kutató said

  Hogy lehetnek ezek annyira buták, hogy 4 hónap alatt még egy új címet se bírtak kitalálni ahhoz a nyavalyás 26 oldalhoz, amit főleg Sarki Verka írt.
  Én ennyi idő alatt egy gyönyörű disszertációt írtam volna egy vadiúj témáról.
  De Hanságinál és szeretőjénél úgy dúl az IGNORANCIA és az ARROGANCIA, hogy még csak meg se kértek rá valakit, hogy egy kicsit átszabja nekik a disszertációt, beadták ugyanúgy.
  Javaslatom a Károli jelmondatára:
  IGNORANTIA ET ARROGANTIA.
  A régi református kollégiumok: Debrecen, Pápa, Patak a TUDÁS és az ERKÖLCS talaján állottak.
  De Szabó András meg Hansági még az írmagját is kiirtotta a Károliról ezeknek az értékeknek.
  Képviselőiknek pedig felmondtak.
  Dr Takács képviselte az egyetemet 13 (szerencsétlen szám, nem gondoljátok???) évvel ezelőtt 15 ezer Ft+ÁFA órabérért, Szabó András pedig irogatta a hamis tanúvallomásokat.
  Eszetekbe jut néha a Heidelbergi Káté, szennyes rablók és gyilkosok?

 7. filológus said

  Többen szóvá tették a Károli vezetőinek katasztrofális kommunikációját. Egyetértek: az elhallgatás, a kritikusok demonizálása, az esztelen tagadás rossz kommunikáció. Pozitív üzeneteket kéne küldeni: de miről?
  Arról, hogy a főpásztor Bölcskei zsarolja Ballát, kiveszi az állami fejkvótából származó pénzt az egyetemi kasszából. Balla a maga helyében szintén lop: a Jobbiknak a Hegedüsék parancsára, meg egy kicsit a Balla családnak is: ez megy drtakács Nádor utcai irodáján keresztül Balla unokaöccsének, drtakács partnerének a zsebébe.
  Meg hát persze lop a klepto-, nimfo- és grafomán Petrőczi éslop, rabol, szajrézik az úrasztalatolvaj Szabó András.
  És a Kulcsár-Szabó siserahad nagybendőjű bűntársaikkal: Bednanics, Eisemann, IMO-s Hermann, a két Kovács: apa és fia.
  Csodálom, hogy maradt még valami.
  Hát ezt kéne kommunikálniuk, ha őszintén és hitelesek lennének.
  Az erkölcsi selejtnek nem feleltethető meg pozitív kommunikáció.
  MIKOR HAJTJUK MÁR EL ŐKET A BÖRTÖNBE?

 8. Kommunikátor said

  Azon vagyunk, hogy kommunikáljuk őket, mert amit ezek csinálnak, az a hatalommal való visszaélés magasfoka. Az a feladatunk, hogy megmutassuk a kommunikációs trükkjeiket.

  Úgy képzelik el a kommunikáció magasfokát, hogy korrumpálják a korrupciót üldöző rendőröket, és szereznek egy olyan papírt, hogy Mészáros ártatlan. Nem követett el okirathamisítást és csalást. Ezt a papírt a háttérben a Balla-Mészáros-Hegedűs-család lezsírozza.

  A rendőrségre pedig beküldik Dr. Szabó Andrásnét (álnevén Petrőczi Évát), hogy tegyen szakmai tanúvallomást, mégpedig arról, hogy Mészáros recenzió méretű, mások által írt szövege kiváló disszertáció, és ő nem vette észre, hogy túl rövid. A férjéé is túl rövid, ő ehhez szokott, így nem tűnt fel neki semmi. Ellenkezőleg: a méretváltozás tűnt volna föl neki 🙂

  • Balga said

   Balla Péter nem tud verbálisan kommunikálni, de kommunikál helyette a Mészáros-Hegedűs-család pénze. Ezzel biztosan kivásárolja magát MarciPistával együtt a rendőrség karmaiból – ideig-óráig. De a pellengérről nem fogja tudni levásárolni magát egyikük se:)

   • Szegedi Kolléga said

    Ha ennek a gennyes alaknak, aki ilyen nyilatkozatokat ír a védése előtt 17 nappal, aztán bead egy más által írt 20 oldalt, és 100 %-ot kap a Maedchen für alles Eisemanntól, a mi egyetemünk diplomát ad, hát akkor Szeged se fog lejönni a pellengérről, arról kezeskedem.

   • Szegedi Kolléga said

    Hallom, Klukovits Lajos nagyon vadászik rám, nyomoztat a rendőrséggel az IP-számom után. Jó kapcsolatai lehetnek a rendőrséggel, mert nemcsak az IP-számok érdeklik, hanem hogy a bűnöző Mészárosról bebizonyítsa, hogy ártatlan. Most például Klukó barátunk azon mesterkedik, hogy MéSzaros fenti két nyilatkozatáról elhitesse, mindkettő egyszerre iaz. MéSzaros a március 26-i védés előtt 17 nappal nyilatkozik, hogy meggondolta magát, mégse Ravaszról akar írni, hanem Lutherről. És nem Hima Gabriellával, mert az nem ígérte be neki, hogy fél dolgozatot megvédhet, hanem Szabóval, aki mindent beígért, csak vegye be őt. Namármost ugyanaznap arról is nyilatkozik, hogy már le is adta a dolgozatát. Akkor mikor volt Szabó a témavezetője? Mert ugye azt írja MM, hogy a továbbiakban. De mikor vannak ezek a továbbiak, ha megesküszik rá, hogy már tokostul-vonóstul beadta a dolgozatot?

    Na mármost Klukó bebizonyítja erről a rendőrnéninek a matematikus agyával, hogy ez nem ellentmondás, hanem mindkét állítás egyszerre igaz, és adják ki a papírt Mészáros ártatlanságáról. Ezt vajon mivel éri el? Matematikai bizonyítással vagy zsírozással?

   • Gödöllői said

    Ennek a sunyi, lavírozó, trükköző dögnek akkor kellett volna szétrúgni a valagát, amikor az ellenőrzőit kezdte hamisítani. Az talán még segített volna.

    Erre is van egy magyar közmondás: Kutyából nem lesz szalonna. Mészárosból se lesz rendes ember. Pedig az apja az volt – egy kivétel a gazember Mészárosok között.

  • Long and Short said

   Petrőczi, hogy úgy mondjam, a méretszakértő. Szereti összeméricskélni az ilyen-olyan dolgokat. Pl a lábakat. A férjéé aszimmetriks. Egyik hosszabb, másik rövidebb (amelyiken az orthopéd cipő van, ajánlom Macskacziczka figyelmébe, aki rárakta a szexy melltartót a markmyprofessoron!). Erre Petrőczi nyilván gerjed, mert a Ráday gyűjteményben is a sánta könyvtárosokat üldözi. Aztán rákapott arra, hogy más testrésze(cské)ket is összeméricskéljen. Ezé rövidebb, azé hosszabb 🙂 Mikor a testi perverzitásokból elege lett, rákapott az intellektuális perverziókra. Szabó Andriskáé 44 oldal, SzarosMarcikáé csak 20. De ez csak kisdoktori, míg Andriskáé nagy. Tehát stimmelnek az arányok. Legalábbis, ha SarkiVerkát nem vonjuk ki SzarosMarcikából.
   Kb. így kalkulálhatott dr. Szabó Andrásné, mikor a rendőrségen tanúvallomást tett arról, hogy SzarosMarcika porcióját nem kevesli, mert az SzabóAndriskáéval arányos.

   • komáromi csipkés györgy said

    Petrőczi/Ludvig már szegedi egyetemista korában is nagy méretszakértő volt. Miután leadta a magyar szakát, hogy egyszakosként kedvenc kutatási területének: férfi genitálék – szentelhesse magát, kimerítő komparatív analízisnek vetette alá azokat a k. sz.-eket, akik még mielőtt kómába estek volna a mértéktelen ivászattól, ráestek a szegedi koleszban.
    Aztán Petrőczi/Ludvig rögtön frissiben megosztotta komparatív analízisének következtetéseit az egész világgal. kár hogy akkor még nem volt internet, Petrőczi blogot írt volna tapasztalatairól.
    60 éves korára gyakorlati tapasztalatait a szentírás szemszögéből értelmezi: lásd az Áfonyahegyi förmedvényeket és a szép híves patak teleeresztését bűzös exkrementumaival.

   • Hamis tanú said

    A rendőrség kifejezetten méretszakértőként rendelte be dr. Szabó Andrásnét. Most Mészáros mreteiről kellett tanúskodnia: észrevette-e hogy Mészáros mérete csak a szabvány felét teszi ki? Éva barátnőnk, úgy látszik, öregszik: nem vette észre. Ifjabb korában bezzeg nem érte volna be ilyen elkorcsosult 50%-os mérettel!

 9. SzarosPista said

  Ha Balla kivásárolja SzarosPistának is az erkölcsi bizonyítványt, akkor talán erkölcsösök lesznek? Nem is tudom, melyikük a görényebb. Talán mégis Balla. De mire MéSzarosPista ennyi idős lesz, valószínűleg még jobban fog bűzleni. Már így is penetráns.

  • Tiszai said

   Nemcsak az erkölcsi bizonyítványt vsárolja ki Balla Mészárosnak, hanem a doktori címet is. A doktori oklevélbe mindjárt bele kellene ragasztani betétlapként azt a fenti két nyilatkozatot, hogy örökre emlékezzen rá, mit művelt. Védés előtt 17 nappal felkérni a dékánt és a dékánhelyettest, hogy vigyék át a nagy semmit 100%-kal.

 10. Corruzione said

  Ennek a teflonképű kopasz bunkónak mindent megvesznek? A becsületet is? Hogy lobogtathassa a papírját: nem követtem el semmit, a rendőrbácsik is megmondták. De papírral együtt is ugyanúgy fog bűzleni. És a doktori diplomájával is húzhat a p…ba, mindenki tudni fogja, hogy vásárolta.

  • Cicero said

   A KRE nem véletlenül alkalmaz bírókat, ügyészeket. Ha Balla és rokonsága bajba jut, ezek a másodállásúak odaszólnak a rendőrségre, hogy azonnal hagyjátok abba, és állítsatok ki egy papírt, hogy nincs hamis okirat. Ez így működött a pártállamban. Most az internet korában nehéz lesz ilyen módon eltussolni Mészáros és társai bűncselekményeit, hiszen az egész ország látja, hogy a Mészáros-ügy tele van hamis okirattal. Miközben Balla másodállású bírái és ügészei kiadatnak egy papírt Mészáros patyolatfehérségéről, mindenki látni fogja, hogy ez a görény kívül-belül mennyire (mé)SZAROS. Ott áll a szaros gatyájában a pellengéren és lobogtatja a papírját, hogy ő nem hamisított.

   • Szerecsemosdatás said

    Nem lesz nehéz kiderítei, kik azok, akik a szerecsenmosdatásban részt vesznek. Ki fog kerülni a nevük az internetre. Csak nem L….?

 11. dark side said

  Petrőczinek se erkölcse, se intellektusa nincs, így aztán gátlástalanul folyik belőle a szó: lásd a szép híves patak telerondítását.
  Most meg tudományos (?) véleményt fogalmaz a rendőrségen (?) az a senki, akit a MAB nem volt hajlandó professzornak elfogadni, amikor a gyengeelméjű férje felterjesztette.
  Külső szakértőt kéne felkérni valakit, aki nincs lekötelezve a Kulcsár-Szabó klánnak.

  • Corruzione said

   Ide már a Kulcsár-Szabó klán kevés. Ez a Református Egyház sajátos korrupciós stratégiája, hogy állásokkal vásárol meg bírósági, ügyészségi embereket, APEH-embereket, akik úgy gondolkodnak, hogy két fizetés több, mint egy, három több, mint kettő, négy több mint három stb. És ezek megpróbálják a nagyon szaros és nagyon büdös Mészárost tisztára mosni. Ebből nem az következik, hogy az sikerül nekik, hanem hogy ők is nagyon be fognak szarozódni. Nem lesz nehéz kideríteni, ki adta parancsba, hogy Mészáros fenti két nyilatkozata NE minősüljön okirathamisításnak.

   Tippünk már van. Az illető Kovács Barnabástól kapja a fizetését.

   • Kisjogász said

    Sziasztok! Nem gondoltam, hogy még egyszer jelentkezni fogok a blogon, de hallottam a Mészáros-ügy fejleményeiről “szakmai” körökbe. Azt hiszem, tudok nektek segíteni, mert sejtem, ki akarja pecsétes papírral igazoltatni, hogy Mészáros Márton fenti két nyilatkozata nem okirathamisítás. Nézzétek meg ezt az oldalt:

    http://www.kre.hu/ajk/index.php/buentetjogi-buentet-eljarasjogi-es-buentetes-vegrehajtasi-jogi-tanszek

    És hogy egyeseknek hol van a másod-, harmad-, negyed vagy éppen a főállásuk. Ha elkapjuk az illetőt, megtapasztalja, milyen az, amikor a hóhért akasztják. Az ő pozíciójában ez nagyon kínos lesz.

    Ami meg MéSZAROSt illeti, külön ügyelek rá, hogy feleljen azért, amit tett. Ha már az ellenőrőhamisításait megúszta. Személy szerint is utálom a seggfejét, mert szemét módon segített megfosztani a barátnőmet a PhD-ösztöndíjtól.

   • LajLajLajos said

    Ideje a valódi korrupciót leleplezni. A korrupció helyett a korrupció üldözőit üldözni bizony csúnya dolog egy ügyésztől. Remélem, az, akit Balla és Kovács Barnabás többek között azért fizet, hogy a Mészáros-ügyet eltussolja, tisztában van azzal, milyen következményekkel jár majd számára a nyilvános leleplezés! Mert hogy azt nem kerülheti el, arra már most mérget vehet 🙂

 12. mesüge said

  Kösz a tippet: ezen a vonalon mi is elindulunk. Nekünk is vannak embereink, nem dicsekedni akarok, de szinte mindenütt.
  És nekünk rohadtul nem érdekünk, hogy ez a büdös-korrpupt kálomista bunkó klán szétfolyjon a magyar felsőoktatásban és tudományos életben.

 13. Judge said

  Ez a kis gazember Mészáros még sokra viszi. Eddigi teljesítménye:

  – bebuktatott egy doktori iskolát
  – bebuktatott egy dékánt és egy dékánhelyettest meg egy rektorhelyettest
  – kirúgatott egy professzort

  – és most épp azon dolgozik, hogy bebuktasson egy ügyészt

 14. Álláshalmozók said

  Az országgyűlési képviselőknek már megtiltották az álláshalmozást. Hogy lehet, hogy bírák, ügyészek másod-, harmadállásban dolgoznak a Károlin, így munkaköri kötelességük közé a Károli intézményes védelmét is felveszik. Így aztán ha a Károli oktatói és kiváltképp vezetői bűncselekmények gyanúja miatt büntetőeljárás alatt állnak, ezek az álláshalmozók egyszerűen leszólnak az embereiknek a rendőrségen: ne b@szogassátok őket, állítsátok ki a papírt, hogy ártatlanok.

  Ez nem korrupció???

  • Corruzione said

   Mennyit ér egy ügyész becsülete? Mérhető ez pénzben? Mondjuk átkonvertálható egy károlis docensi fizetésre és esetleg még egy tanszékvezetői pótlékra? Mert ha igen, annak az ügyésznek sürgősen el kell hagyni a pályát, mielőtt még nyilvánosan leleplezik.

 15. mesüge said

  Hát bizony, az nagy hiba, ha az ügyész szembejön a folyosón a rektorral és mindjárt tesz is neki egy-két szívességet.
  Hol van itt a tiszta kezű ügyészség?
  Mit szól ehhez Polt Péter?
  Fel kell dobni minden LAJHÁRt, aki ügyészként így keresi és találja meg a lóvét Balla mocskos tenyerében!

  • Szerecsenmosdatás said

   Minél jobban mosdatják méS(z)árost, annál sárosabb lesz. Neki is jót tenne, ha bíróság elé állhatna, és ott magyarázná a (meghamisított) bizonyítványait. Hazugságokkal és újabb eltussolásokkal soha nem fog lekerülni a pellengérről.

 16. Korrespondent said

  Új doktori botrány bontakozik ki Németországban. Silvana Koch-Mehrinről van szó, aki az FDP (szabaddemokrata párt) EU-képviselője, az Európai Parlament elnökhelyettese.
  Egy névtelen feljelentés alapján indította meg a Heidelbergi Egyetem, melyen a hölgy doktori fokozatot szerzett Historische Waehrungsunionen… c. disszertációjával. A névtelen feljelentő a megjelent disszertációban 31 oldalt talált, amely más szerzőtől származik annak nevenének feltüntetése nélkül, tehát PLÁGIUM.
  A csakugyan világhírű Heidelbergi Egyetem a névtelen feljelentés alapján vizsgálatot indított, s bár még semmi sincs bizonyítva, sem cáfolva, a hírekbe máris bekerült a rendkívül megnyerő és kompetensnek látszó politikusnő.
  Nálunk Burundiban más a helyzet: Mészáros Mártonistván csalását bárki leleplezheti saját kezűleg, aki ráklikkel a doktori adatbázisra.
  De Kulcsár-Szabó akadémikus a maga tekintélyével (???) kiáll menye visszataszítő szeretője mellett és addig próbálkozik, amíg az Abádszalóki Egyetem a végén ledoktoráltatja.
  Mit szól ehhez a MAB?
  Meddig tűrjük ezt a mocskos vircsaftot???

  • Corruzione said

   Úgy hírlik, a rendőrség lámpással sem talált egyetlen hamis vagy valótlan tartalmú dokumentumot a Mészáros-aktában. Úgy látsik, a rendőrviccek érvényesek ma is: a rendőrök nem tudnak olvasni.

   Mészáros-ügyben nincs is más csak hamis és valótlan dokumentum.

   • Secretary said

    Nem a rendőrök analfabetizmusa az oka, hogy nem találták meg a hamis dokumentumokat. Ugyanis nem a neten keresték, hanem kiszálltak a Reviczky utcába házkutatásra. De addigra már Mészáros, Hansági, Szabó és Hermann az összes Mészáros-iratot eltüntették. Nem találtak semmit. Valakinek szólnia kellene, hogy a világhálón keressék. Ott találnak eleget.

   • jhnnsclvn said

    Mészáros és Szabó András bűnösségének bizonyítása nem lesz probléma. Mata Hari nemcsak információkat adott el nekünk, hanem iratokat is. Ahányszor Balla Péter vagy más lepattintatja a rendőrséggel a feljelentést, új feljelentést teszünk. Több mint elegendő bizonyítékunk van a banda ellen. Számítottunk arra, hogy Balláék megpróbálják kivásárolni magukat a büntetőeljárásból. De jön az újabb eljárás. Amíg nem vonják őket felelősségre, a feljelentéseket újra és újra megismételjük. Ezt semmi nem tiltja. A korrupciót azonban igen.

 17. Sanya said

  Mészáros tényleg lobogtat egy papírt, hogy ő a rendőrség szerint makulátlan, de sajnos nem engedi közelebbről megnézni. A fenti két nyilatkozat valamilyen rejtéyes oknál fogva elkerülte a rendőrség figyelmét.

  • Corruzione said

   “A Magyar Köztársaság legfőbb ügyésze és az ügyészség gondoskodik a természetes személyek, a jogi személyek és a jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek jogainak a védelméről”.

   Mit érdemel az az ügyész, aki a bűn helyett a bűn üldözőjét üldözi?

 18. Kisjogász said

  Szerintem Predit kellene megkérni, hogy segítsen:

  http://www.doktori.hu/index.php?menuid=192&sz_ID=5425

  Ő jóban van a témavezetővel, akit azóta már szintén távozásra kényszerítettek. Ő talán el tudja magyarázni, hogy ennek a jogi karnak már vége. Itt nem lesz normális oktatás, amióta bunkó Barnaby eluralkodott, az egész képződmény reménytelen. Beprotezsálhatná a tanítványát Győrbe vagy máshová, pl. a Pázmányra, ahol már ünnepelnek: 52%-kal nőtt a doktoranduszállományuk a károlisok átmenekülése miatt. Jövőre a hallgatói létszámnövekedést fogják ünnepelni, szintén a károlisok jóvoltából.

  Minden hely jobb, mint a Károli. Én sem bántam meg, hogy eljöttem. Itt legalább tanulok is valamit, mert van kitől 🙂

  • Cassandra said

   Ha tényleg ügyész keze van a dologban, aki a Károlitól kapja a fizetését, akkor ez lesz az utolsó szög nemcsak a Károli, hanem Balla koporsójában is.

 19. Cicero said

  Predinek volt igaza, amikor utolsó bejelentkezései egyikén azt mondta: csak egy megoldás van, ha az összes oktató egyszerre felmond. Predit egyre joban tisztelem. Hozzátenném: az lenne a tisztességes, ha az oktatók nemcsak egyszerre felállnának, hanem a hallgatóikat is magukkal vinnék, és eljuttatnák őket is a diplomáig. Pincodot példul, akit szintén tisztelek a bátorságáért. Van 7 jogi kar az országban, ahol a fokozattal rendelkezőket biztos felvennék, pláne, ha vinnék magukkal a hallgatóikat is. De alapíthanának akár egy 8-at is, mert annyi hallgatóval, amennyi az ÁJK-n van, az is esélyes. Minek nekünk Kovács Barnabás, Kovács Levente, a KDB, és főleg az az idióta mocsok álszent kis pöcs, a Balla?

 20. Doctor of Law said

  Most olvasom a hvg.hu oldalon, hogy Győrben főbe lőtte magát Kovács Barnabás, mert névelen bejelentés nyomán vizsgálat indult pénzügyi visszaélések miatt. Ez véletlenül nem a mi Barnabynk?

  • Cicero said

   Sajnos nem, nincs olyan szerecsénk. De meríthetne ötletet ebből, hogy menthetné meg az ÁJK-t, amit az ostobaságával és a kapzsiságával tönkre tett 🙂

   • Judge said

    Az egész erózió a bölcsészkarról indult. Ha ott nincs a botrány, akkor a jogi kar még fennmaradt volna. Szabó András s Hansági ágnes okozták a károli vesztét. Olyan volt ez, mint egy járvány: átterjedt az ÁJK-ra, ami gyorsabban elpusztult, mint a BTK. Ennek van azért előnye is: mtassa meg a másik 3 kar, mire megy nélkülünk. Könnyű a más pénzén élősködni Igaza volt Kapának, amikor itt is kiborította a bilit.

 21. Hermeneutika said

  Állítólag ha a rendkívüli felmondás okaként kifejezetten a rendőrségi feljelentés szerepel, akkor a rendőrség szerint az még nem bizonyíték arra, hogy összefüggés van a feljelentés és a rendkívüli felmondás között. Legalábbis Balla Péter állítólag ilyen érveléssel akar kibújni az ellene folyó büntetőeljárás alól, és ilyen szövegű felmentést rendelt meg a rendőrségen.

  Tudja ezt valaki értelmezni? Ha a saját beismerése nem bizonyíték, akkor mi?

  Vagy ezt is az egyik ügyész beosztottja itézte el?

  • Curious said

   Ez durva. Nem tudnátok belinkelni ezt a szöveget annak a nevével és aláírásával együtt, aki ezt leíra? Megérdemli a nyilvánosságot!

   • Bloggerjogász said

    Ez nem felmondás, hanem bosszú = bűncselekmény: Btk. 257.§
    Javaslat: új feljelentés, mellékelve Balla szövegét, pirossal aláhúzva a feljelentésre hivatkozást. Ha lepattintják, nyilvánosságra hozás plusz irány Strassbourg. Ez ugyanis iratellenes. Magyarán: ordító hazugság.

  • grammaticus said

   Én ebben végső soron grammatikai értelmezésre egyszerűsíthető problémát látok. A rendőrségi feljelentés kétértelmű:
   1. a rendőrség feljelentést tesz X ellen
   2. X rendőrségi feljelentést tesz Y ellen.
   Szerintem még az 1. sem alapozza meg a felmondást: lásd Knézy Jenő elleni feljelentés felesége és apósa bántalmazása miatt. A tévécsatorna nem mondott fel neki, csak a jogerős bírói döntés birtokában fontolgat. Damu Roland esetében felmondtak, pedig ő ellene szintén rendőrségi feljelentés van (csak) bántalmazás miatt.
   Ha viszont 2. áll fenn, azaz a munkavállaló feljelentést tett a rendőrségen Y ellen, SEMMI OKÁT NEM LÁTOM A FELMONDÁSNAK. Szerintem ezt a bíróság is így fogja látni.
   A konkrét esetben arról van szó, hogy az az Y a munkáltatónál magas beosztásban dolgozó személy(ek). Hansági Ágnes, Szabó András, Petrőczi Éva és társaik.
   Ha felmondtak a munkáltatónak azért, mert rendőrségi feljelentést tett egy ill. több BŰNCSELEKMÉNY MIATT, akkor többszörösen jogellenesen jártak el.
   Ezt szerintem a bíróság is így fogja látni, akármit csinál drtakács.

 22. grammaticus said

  Bocs: az utolsó előtti 3. sorban MUNKAVÁLLALÓ volt, ő tette a feljelentést a jogszerűség érdekében, és a MUNKÁLTATÓ (A Károli) mondott fel neki jogszerűtlenül.

 23. Operatív tiszt said

  Szerintem nagyon egyszerű a dolog. Nem LAJHÁRok intézték ezt, hanem Kulcsár-Szabó Ernő spicli, vörös besúgó, karrierjét mások felnyomására építő, tudományos szempontból nulla, hataloméhes, Zsdánovot megszégyenítő proletkultos diktátor intézte el, hogy menyét és annak szeretőjét, aki fia helyett egy álkulcsárszabó utódot nemz majd, kimossa a bűnügyből. Ideig-óráig sikerülhet neki. Míg ki nem derül, hogyan szervezték be őt magát: bűncselekményt követett el, és megzsarolták. Kihozzák a vizsgálati fogságból, ha vállalja a besúgást. Ő pedig nemcsak vállalta, hanem túlteljesítette. Szédületes karrierjét egy kóklerteljesítményre, ami tudományos szempontból értéktelen, ennek köszönheti. Mészárost pedig azért támogatja, mert ………… (kimoderálva – a szerk.)

  • Gödöllői said

   Ez a kapcsolat régebbi lehet. A Mészáros-család is hosszú, vörös besúgó múlttal rendelkezik. A csaló Mészáros Márton nagyapja, Gödöllő díszpolgára, már 1952-ben Kossuth-díjat kapott. Ennek az volt az ára, hogy egy tudóstársát figyelnie kellet, akiről titkos jelentéseket írt, és akit ezzel börtönbe juttatott. Az illető nem sokkal a börtönbe zárása után meghalt. Hogy öreg Mészáros hogy tudott elszámolni a lelkiismeretével, nem tudni, de a rendszerváltás után buzgó vallásos lett. A hívők azt mondják, azért adott a Teremtő neki olyan hosszú életet, hogy hosszan gyötörje a lelkiismeret. Utána meg a gyehenna tüze, ahol majd Márton (néha István) nevű gazember unokájával együtt fog égni.

   • animus said

    Nyilván azt hitte a vén barom, hogy Istent meg lehet vezetni. Ezt hiszi az unoka is, csak még bárgyúbb, igazi prolibunkó szinten.

  • Lajhár said

   Opretaív Tisztnek: hülyeség, amit írsz. KSzE-nek nincs ekkora hatalma, még a besúgó pajtásain keresztül sem. Természetesen a Károli zsoldjában álló ügyészek állítják le a Károli elleni feljelentésekben a vizsgálatot.

   Ezt nyilvánosságra kell hozni, leleplezni a korrupt ügyészt, és nagy botrányt csinálni.

   • Judge said

    Ez kirívó összeférhetetlenség. Az ügyészségen és a Károlin dolgozni, kizárja egymást, mert a károli egy bűntanya: itt semmilyen törvényt nem tartanak be, nem is akarják.

 24. heidelbergi káté said

  Ma lesz a könyvfestztiválon Petrőczi undorító, blaszfémikus fércművének bemutatója a sátáni intrikus szarkasztikus kommentárjaival – a szarkazmust persze Petrőczi nem érti SÚLYOS KOGNITÍV DEFICITJE MIATT. És ott lesz, sajnos, Steinbach püspök, akinek irodalmi ízlése annyira fejletlen, hogy képes Petrőczi klapanciáit irodalomként elfogadni.
  És, sajnos, bizonyára tájékozatlanságból bizonyos mértékig legitimálja az úrasztalatolvaj, az Orbán kormány kétmilliárdos tartalékát elrabló, hamistanúzó, okirathamisító Szabó Andrást és grafo- és nimfomán feleségét.
  Itt tartunk?!

 25. mesüge said

  És közben a myprofessort is meghamisítják: “királynak” nevezik a doktorit hamisító Mészárost és szexinek a pókhasú, póklábú, ekcémás Szabó Andrást.
  Van nálatok épeszű és tiszta erkölcsű ember még?
  Vagy már mindenkit kiirtott a Kulcsár-Szabó klán legprolibb tagozata?

  • Brúnó said

   Természetesen nem azért járunk a bölcsikarra, hogy Hansági marhaságait és a szeretője idétlen vihogását hallgassuk. Hanem azért mert a belvárosban van, ott lakunk a közelben, és ha Hanságinak dícsérjük Mészárost, Mészárosnak meg Hanságit, akkor semmit nem kell elolvasnunk, semmit nem kell tudnunk, mert megkapjuk az 5-öt. Ők elmondják a vizsgán helyettünk az anyagot, aztán beírják nekünk a jegyet. Ugyanez a trükk Szabó Amdrással és Petrőczivel. Ilyen könnyen sehol sem lehet diplomához jutni, mint a Károli magyar szakán.

 26. cica said

  Ne felejtsük el a Mikszáth téri drogpiac közelségét se. Vannak, akik itt a Reviczky u. 4-ben árulják a cuccot. Persze a rektort, a dékánt meg dékánnőt rohadtul nem érdekli, hogy mitől van a mariskafüst a Reviczkyben.
  Szerintem a dealerek lefizetik a Károli vezetőit.

 27. Flirt said

  A dékánnőt csak Nyilasy Balzs érdekli, ami qrvára zavarhatja Szabó Andrást, legalábbis abból ítélve, hogy folyton róluk pletykál és sugdolózik folyosón, büfében – szokásos kommunikációs színterein. Hermann meg pláne rohadtul ideges, mert a fél valaga alól már kirúgták az egyik tanszéket, és nagyon esedékes, hogy a másik alól is kirúgják. Két tanszék közül hamarosan a pad alá fog esni. A Modern magyar tanszékről Hermann kifúrta Himát, hogy ráülhessen. Tepsi most jól valagba rúgta. Ott már nem ő az úr, nyilván NyB pozitív hatásának eredményeképpen. A Klasszikus élén meg NyB elől foglalta el a helyet cinkosai, Szabó és Hansági jóvoltából. Csakhogy ezt Nyilasy nem fogja tovább eltűrni. Hamarosan szétrúgja Hermann valagának a másik felét is. Változtak az erőviszonyok a Magyar Intézetben. Egy középkorú buta, de hiú nő a dékáni székben nyerő pozíció NyB számára. Úgy néz ki, hogy Hermann két tanszék közül a pad alá esik. És még örülhet, ha csak oda. Semmi köze a reformátussághoz, de még a kereszténységhez sem. Csontateista, mint a mentora, Kovács, a vörös rendőr.

  • Eger said

   Talán Nyilasy előretörésével és a dékánnő erőteljes áthangolásával függ össze, hogy Hansági Egerben – hátborzongató kattogó hangján – magából kikelve szidta és mindenféle buta libának elmonda Sepsi Enikőt. A Szabó-bandának, úgy látszik, közös ellenségre van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát, és összeforrt kis csapat legyen. Eddig Hima Gabriella volt ez a közös ellenség, de miután az ő munkaviszonyát betegsége alatt egyszerűen meszüntették, ez az ellenségkép már nem funkcionált többé. Újra volt szükség. Ezt most megtalálták Sepsi Enikőben, aki nemcsak elvette tőlük a hatalmat, de kontrollálja is őket, ráadásul a történészeket sztárolja. Hansági eszméletlenül fúrta, minden alkalmat megragadott, hogy ócsárolja.

   • OTDK said

    Hermann az OTDK programjában tanszékvezetőként tüntette fel magát. Még tényleg az? Bár ez a honlapon nem jelenik meg, a Modern magyaron már leváltották, és Berthát nevezték ki helyette. A Klasszikuson pedig meg vannak számlálva a percei.Milyen alapon bitorolja a tanszéket már évek óta a szakmailag magasan felette álló, már régóta habilitált Nyilasy Balázzsal szemben? Ott miért nem billentik már fenéken?

   • Sötétandris said

    Szabó Andrással akkor kellemes dolgozni, amikor megvert, megalázott helyzetben van. Olyankor mindig nagyon kedves, segítőkész. Közben dolgozik a hatalom megszerzésén. Sepsinek rövid úton meg kéne szabadulni tőle, és amíg ott van, nem volna szabad a szemét Szabóról levenni. A dékánfúrás a specialitása, amiben Hansági örök szövetségese.
    1. Az első dékánt, Szilágyit úgy fúrta meg, hogy mire az hazajött egy 3 napos külföldi konferenciáról, már nem volt dékán.
    2. A következő dékán, Barkó tudta, mennyire sunyi Szabó, és ezt mondta szó szerint: “Andriskára nagyon oda kell figyelni – pláne, ha csöndben van.” Nem sikerült neki: észre s vette, már meg volt fúrva.
    3. Bagdy megfúrásában is benne volt.
    4. Kulint kétszer fúrta meg.
    5. Közben Raffayt is.
    Aztán rátért rektorok és rektorjelölek fúrására (Szűcs, Vargha).
    Mire Sepsi észbe kap, már nem lesz dékán.

   • Garratta said

    Hansági ezen az OTDK-n önmérsékletet tanúsított. Csak féltucat dolgozattal jelent meg a korábbi szokásos egy tucat helyett. Volt, amelyiket Hermannal közösen írt. A körülötte sertepetélő Kondor Pétert pedig átengedte Kovács Árpádnak. Viszont nyomult a színházas szekcióban. Mintha bármi köze lenne hozzá. Valszeg át akar menni közéjük, ha befuccsol a magyar szak, amit ő fuccsltatott be. Már építi magának a helyet odaát. Jákfalvi amúgyis a barátnője 🙂

  • Arczsugor said

   Pedig Hermann tanár úrnak mekkora arca volt még egy évvel ezelőtt! Majdnem akkora, mint az ülepe, amivel párhuzamosan zsugorodik. Ahogy a hátsója már csak egy széket fed be, az arca is a felére csökkent. De lesz az még kisebb is, mert már azon az egyen is félig ül csak. A másik felén már Nyilasy tanár úr ül, ahogy itt olvasom 🙂

   • Tepsi said

    Dehogy lesz Nyilasy tanszékvezető. Tepsit előbb megfúrja Szabó, mint ahogy azt észrevenné. A szokásos hatékony suttogó propagandájával már szervezi az összkari ellenállást. Ilyeneket terjeszt Tepsiről: “teljesen alkalmatlan”, “ha nem lenne Bölcskei szeretője, még tanársegéd se lehetne”, “óvodát csinál az egyetemből”, “dedós házifeladatokat ad minden nap”, “azt se tudja, mi az hogy egyetem”, “dékánnak akadémiai doktor kell” stb.

 28. prudens said

  Szabó mindenkihez aljas: ilyen a természete. Végtelenül utálta a magánál jóval tehetségesebb és jobb külsejű Sz. Gézát, őt is kufúrta. A Széchenyi Könyvtárban aljas bírálatot írt H. J. kömyvéről. H. I-t, aki lehetővé tette neki 1998-ban, hogy az ELTÉ-n habilitáljon a primitíven hibás német (?) röfögésével, komcsi félzsidónak nevezi úton-útfélen. H. I. ellen együtt intirkál Kulcsár-Szabóval.
  Amúgy is vérszomjas zsidófalő, állandóan arról ugat, hogy tele van az Irodalomtudományi Intézet nemzetietlen zsidókkal, pl. K. C. Gy-vel. Benne volt a keze abban is, hogy K-. C. Gy. nem lett akadémiai doktor.

 29. Eger said

  Hansági Egerben panaszkodott, szidta Tepsit és dícsérte a színházasokat. Szerinte abszurd, hogy eza buta liba a dékán, mikor a karon dolgozik a nagytekintélyű professzor asszony, Jákfalvi Magdolna, aki a legjobb színházi szakember, franciául is jobban tud és jobban is fordít, mint Tepsi. Hansági szerint Tepsi teljesen fölösleges a Karon. Jákfalvi mindent tud, amit Tepsi, csakhogy még jóval többet is.

  • Bednanics keresztje said

   Ágnesasszony elemében volt Egerben, hiszen az a bűntárs, Bednanics fellegvára. Mindketten szidtak egy szegedi oktatót, egy bizonyos Kovács Ilona habilitált docenst. Szerintük ez a SZTE Francia Tanszékén oktató kolléganő akadályozza Mészáros szegedi doktoriját. Hansági szerint ő lehet a Szegedi Kolléga. Hansági szidta Sepsi Enikőt, mint a bokrot, szerinte Sepsi és Kovács I. barátnők, és Kovács I. szerinte Sepsi kérésére tart be Mészárosnak.

   • KSZE Workshop said

    A KSZE-hálózat már sokat gyengült, de még mindig erős. Ez látszott Egerben is, ami a hálózat egyik fellegvára Szentesivel, Bednaniccsal. És azzal hogy a MENY lett a Humán szekció alelnöke, az irodalomtudományban azt csinálnak, amit akarnak. Két éve pl. Hansági összeültette Hermannt a sógorával, Szilágyi Mártonnal, és megrendelte tőlük a díjakat a családnak és az érdekszférának. Most pedig beültette a zsüribe azt a szarházi Bengit, aki a szó szoros értelmében kinyalta KSZE seggét előbb egy doktori helyért, aztán egy állásért. Ebből is jó Eisemann lesz, ha majd nagy lesz. Doktoranduszként pl kifutófiú volt és titkárnő-helyettes. Ő végezte az alantas munkát: s.k. főzte a kávét Ernőnek és személyesen szolgálta fel. Most pedig s.k. adta a pontokat, úgy, ahogy azt a család megrendelte.

   • OTDK said

    Az OTDK-k irodalomtudományi tagozatainak működései évtizedek óta botrányosak. Korábban Fried István önkényesen adta a saját tanítványainak a helyezéseket. Még arra is képes volt, hogy zsüri-elnökként megváltoztassa a zsüri ítéletét az elnöki értekezleten. Miután leköszönt, gondoskodott méltó utódról: Hansági Ánes ugyanolyan, mint Fried István volt. Dehogy van itt szó tehetséggondozásról, tanári munkáról. Hálózatépítés folyik. OTDK ürügye alatt Hansági kiválasztja a mozgathaó embereket, akik ha jól viselik magukat, állást kapnak valahol APÓS befolyási övezetében: az ELTÉ-n, a KRÉ-n, Szegeden vagy Egerben.Korábban Miskolc is ilyen volt, de Kabdebó nyugalmazásával az ottani engedelmesség KSZE irányába jelentősen csökkent: Miskolc a maga lábára állt, lerázta a függőséget.

 30. régi kolléga said

  Hát igen, még mindig ez a magyaros tempó, a bunkóproli züllöttség KARIZMATIKUS KÉPVISELŐJÉVEL, a p(roli)p(araszt) p(@csa) Hanságival az élen Tatabánya-alsóról.
  Gratulálunk!

  • Tata-Banya said

   MENY nem túl intelligens, hogy sokféle módszert alkalmazzon. Egyet megtanult: az APÓSa nevével élni, és azt céljai elérése érdekében forgatni. Ő elég sokra jutott vele, de a névnek ez a prolitempó nem tett jót.

 31. Szegedi Kolléga said

  Április elején már nagyon készülődtek Mészáros újbóli lenyeletésére a Doktori Tanáccsal.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: