Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Breaking News

Posted by jhnnsclvn - május 4, 2011

Hosszú interregnum után végre kiírták a Károli Gáspár Református Egyetemre a rektori pályázatot:

http://www.kre.hu/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=168:palyazati-felhivas&catid=1:friss-hirek

Ez azonban korántsem garantálja, hogy minden idők legalkalmatlanabb, legtehetségtelenebb, legtisztességtelenebb, legképmutatóbb rektorpótléka végleg eltűnik a színről. Híresztelések szerint az árnyékrektor, Kovács Barnabás, roppant elégedett Balla Péter tevékenységével, mert az minden parancsát végrehajtja, és így Kovács Barnabás – Balla Péter strómansága mellett- korlátlanul uralkodhat. Ezért mind Kovács Barnabásnak és famíliájának, mind az eladósodása miatt a Kovácsok markában vergődő Bölcskei püspöknek nagyon megfelel a jelentéktelen, ostoba, tekintélyek előtt hajbókoló, betoji, szellemileg retardált Balla Péter, a szalmabáb:

21 hozzászólás to “Breaking News”

 1. dark side said

  És ha a mocskos Szabó harmadszor is jelentkezik rektornak?

 2. ohrana said

  Beindul a “tipródó patkány-derby”, hogy Petrőczi, a fűzfapoetessza halhatatlan szavait idézzük. Mindenekelőtt sötétandris, a magyar reformátusság legsötétebb bunkója és legmocskosabb gazembere, a génmódosított óriáspatkány.
  Mellette pedig sajnálkozva egyre hűségesebb hitvese, a 120 kilós kitinpáncélos Ludvig, a szegedi kollégium örök legendája. (Rendőrség lakoltatta ki karhatalommal a bordéllyá alakított koleszszobából.)
  HAJRÁ, PATKÁNY-DERBY!

  • Farizeus said

   A kiszemelt főpatkány szerintem a testileg-lelkileg-szellemileg korcs Balla. Igaz, Szabó is ilyen. De a képmutatás, hazudozás, rágalmazás és a keresztyén elvek semmibevétele egy lelkésznél még súlyosabban esik latba.

 3. régi kolléga said

  Ez a Károli utolsó esélye. Ha megint a patkányderby tagjaiból választanak rektort: szabadesés a pokolba: bölcskeivel, Szabó Andrással, ballával, Hanságival, Mészárossal együtt.
  Na meg a szovjetorosz különítménnyel, de nekik az ismerős helyszín lesz.

  • Sötétandris said

   De bizony hogy pályázni fogok. Ezek itt mind dilettánsok. Már 2 évvel ezelőtt is megmondtam Ballapetyának: “Öcskös, csak addig szabad a pálya, amíg ki nem írják a rektori pályázatot. Akkor én jövök.” Most eljött az én pillanatom. Ez a Tepsi itt teljesen dilettáns. Jelentéktelen, eklektikus, szakmailag sehol sem jegyzett konferenciákkal akarja bizonygatni, hogy él és mozog,de nincs koncepciója, elképzelése se. Illetve el lehet képzelni, hogy milyen: Nyilasy a tanácsadója, akárcsak Kovács Eszternek meg Kesselheim Isabellának. Mindegyik eltűnt a süllyesztőben. Tepsi is el fog, mert kb ovács Eszter szellemi színvonalán áll. Annyival jobb, hogy ő nem neveztette ki magát egyetemi anárnak. Ha már csalásokról, meg imposztorok egyeteméről beszéltek, akkor talén Kovács Eszterrel kellene kezdeni. Ő volt az első csaló, és az egyetlen, amelyik a rektorságig vitte. Hát Tepsi nem fogja sokra vinn, azt garantálom. Dékánként nem tudtam kibontakozni, mert nem hagyták. Na de majd rektorként Az a igazán nekem való hely. Akkor megmutatom.

   Csak nekem van esélyem. Egyetemi tanár vagyok és az MTA doktora. Már többször voltam mindenféle helyettes: dékán- és rektorhelyettes, sőt, egyszer már dékán is. Akkor megfúrtak, hogy ezt a falusi libát tegyék a helyembe. Na de most jövök én. Majd rektorként visszafúrom. Úgy elzavarom, hogy meg se áll a sármelléki libapocsolyáig.

  • @ said

   az a helyzet, hogy a károlinak így is úgy is meg vannak számlálva a napjai. Köszönjük patkányok!

   • Rat said

    Azért ezt a derbyt még lefutjuk. Egymás között is el kell döntenünk, ki a nagyobb patkány: Andriska vagy Petike?

    Mint egy igazi derbyra, lehet fogadni.

   • @ said

    1 szavazat Petire!!!!!!!!!!!!

   • Pharisee said

    Én Ballára fogadok.

    Méretre kicsi, de annál undorítóbb. Egy felesküdött lelkész, aki hazudik, rágalmaz, hamisan tanúzik, bosszút áll, üzleti titoknak tekinti a bűnt, amit ő és családtagjai szorgalmasan elkövetnek, és mindenkit eltipor, aki leleplezi őket. Közben szemét égnek fordítva, onanizáló kezeit összeulcsolva, szirupos mázzal leöntött kenetteljes ábrázattal, bibircsókos ajkakkal, lila karikás szemekkel, moslékszínű bajusszal, haj helyett egy pamaccsal a homloka közepén a szószékről kappan hangon rikácsolja Jézus Krisztus nevét.

    Ezt még a nagydarab patkány, Szabó András sem tudja űberolni 🙂

   • @ said

    nem sok van már hátra:
    http://www.origo.hu/itthon/20110504-a-felsooktatas-atalakitasarol-szolo-kormanyzati-terv.html

   • Korifeus said

    Az egyházi egyetemek közül az egyre jobbá váló Pázmány Péter Katolikus Egyetem önállóan is meg fog tudni állni a lábán. A Károli pedig máris tárgyalásokat kezd a Zsidó Egyetemmel. Milyen gyümölcsöző volt az együttmúködés 2009-ben, amikor a zsidók segítségével a Károli elnyert 200 milliót, aztán jött a jobbikos fordulat, félreállították a szerződő Vargha Andrást, és Balla Péter ifj. Hegedűs Lóránt és -né sógora, seggberúgta a zsidókat, és lenyúlta a 200 millát. Balla Péter úgy gondolja, a zsidók könnyen felejtenek, és másodszor is hagyják palira venni magukat. Meglátjuk, hogy a véres szájú antiszemita Balla és pereputty át tudja-e vernia zsidókat. A retardált Ballának erre nemigen van esély, még a tehetségtelen és dilettáns Kovács Barnabással sem. Abban reménykednek, hogy gyorsan feltűnik egy intelligens református lény, aki rektor lehetne. Ezért írták ki most nagyhirtelenjében a pályázatot. Bár gyanítom, hogy elkéstek vele. Mire az új rektort kineveznék, már nem lesz hova…

   • mesüge said

    Mi nem felejtünk el semmit se a rabló Ballának, se az undorító közbűntényes Szabónak! Különösen azt nem, hogy ellopták a 200 milliónkat! Kifosztottak bennünket a mocskok, akik reformátusnak nevezik magukat! Bosszút állunk!

   • Moisée said

    Zsidó ember nem felejt és nem kegyelmez. Ahogy nagy prófétánk, Mózes mondta: szemet szemért, fogat fogért! Vagy ezt Balla Péter mondta? Lehet, mert bosszúállásban túltesz a zsidókon. Amikor pl Kapát kirúgta, még 5 titkárnőn is bosszút állt.

   • tóratartó said

    Ezzek igazolja Szabó András ama állítását, hogy a zsidók és a reformátusok testvérek. Mondta ezt a Mátyás utcai Rumcájsz abbeli izgalmában, hogy ellopni való 200 millió jeéent meg a szellemi horizontján. Ha szellemről beszélhetünk ennek a bugris állatnak az esetében!

 4. tudományos kutató said

  Igen, Szabó az MTA doktora, de milyen disszertációval? Az Irodalomtudományiban közröhej tárgya az a nevetséges firkálmány, amelynek központi témája egy betegesen szófukar ember naplója.(Voltak évek a Szabó által kutatott korszakban, amikor mindössze 2 bejegyzést tett a naplójába összesen 4 mondat terjedelemben).
  Tudományos módszerei is figyelemre méltóak: mai autóstérképpel nézegeti Németországot, mert különben nem találna meg valami várat Brandenburgban, ahol Szeci előfordult.
  Jelzem, Brandeburg területe kb. akkora, mint a Dunántúlé, tehát Szabónak ez a bölcs mondása nnyit jelent, hogy autóstérkép nélkül nem találná meg a Dunántúlon Sümeg várát.
  Szóval jobb lenne, ha Szabó befogná a pofáját és nem dicsekedne az MTA doktorságával.
  Dolgozunk rajta, hogy visszavonják tőle.

 5. tóratartó said

  Én nem fogalmazok olyan sarkosan, mint Mesüge barátom, de én sem bocsátom meg Szabónak, hogy ellopta a rabbiképzővel közösen kapott pályázati pénzt!
  És azt se, hogy Szabó komcsi félzsidónak nevezte H. I-t és majomformájú zsidónak K.C. Gy-t.
  Megfizetsz, te véresszájú fasiszta Szabó András!

 6. Mikszáth téri said

  Én a Mikszáth Kálmán téri érdekeltségűek nevében mondhatom: nekünk nagyon jó volt a viszonyunk Szabóval mint dékánnal. Tiszta sor: megmondta, mennyit kér, hogy szemet hunyjon. Nem kért keveset, de megkapta és nem látott, nem hallott, nem mondott semmit. Még akkor is, amikor az egyik kis tojó a vécén lőtte be magát és mentőt kellett hívni hozzá, Szabó csak annyit mondott, legközelebb mondjuk meg a kis lotyóknak, hogy legalább a Szabó Ervin Könyvtár vécéjéig bírják ki, ott aztán azt csinálnak a cuccal, amit akarnak.
  Balla nehezebb eset, állandóan a jézuskrisztusról szövegel és valami keresztyéni (t..öm tudja, milyen) alapra kéri a lóvét. Persze, megkapta egy jobbikos haveron keresztül.
  Ő is tudja, neki is csak a pénz kell.
  De Szabóval egyszerűbb a kommunikáció.
  Ezért mi, Mikszáth tériek őt támogatjuk.

 7. réti pipitér said

  A patkányderbyn én Szabóra fogadok, úgy értem, ez a mocskos hájas génmódosított patkány az igazi ŐSPATKÁNY. A pénzt még a Ribi nevű unokájánál is jobban szereti. Na igen, akinek a nagyanyja, a Ludvig a legnagyobb rib..c volt Szegeden és ügyfelei megtöltötték a nemibeteggondozót, az már óvodás korában is cégéres lehet.
  Szabó egyszerűen nem bír nem lopni, rabolni, rágalmazni, uszítani, hamisantanúzni. Az a hobbija.
  Na meg a nemi élet a jobbkezével, azzal az ótvarossal.
  Még mindig jobb, mint beleesni a babiloni kapuba, ahogy Szegeden emlegették Petrőczi/Ludvig orbitális v..áját.

  • Derby said

   Szabó patkányadottságai jobbak. Én is rá fogadnék, hiszen intrikálásban és nyírásban Szabó világbajnok. Senki sem tud olyan csendesen és észrevétlenül ölni, mint Szabó. Erről van egy nagy tanulmány az egyik blogelődön:

   http://karolisbotrany.blogspot.com/2009/10/csondes-tisztogatasok.html

   illetve megjelent a Református Élet 2009. szeptemberi számában is.

   A helyzetet azonban bonyolítja, hogy míg Szabó egyedül versenyez, Balla Kovács Barnabással párban. Kovács Barnabás álmaiban sem találhat jobb rektorjelöltet Ballánál, hiszen mellette ő maradhat továbbra is a tényleges rektor. Nem Balla és Szabó versenyez itt, hanem Kovács és Szabó 🙂

 8. Judge said

  Püspököt is börtönbe lehet küldeni sikkasztásért.

 9. Bloggerjogász said

  A rendőrséget mostantól bombázni kell a Balla Péter elleni feljelentésekkel. Tudjuk, amit csak lehet lepattintanak. De semmi nem zárja ki, hogy Ballát újból és újból feljelentsük: folytatólagos hűtlen kezelés, jövedelemeltitkolás, hivatali visszaélés, közérdekű bejelentő üldözése. Ezekre tengernyi bizonyíték van 🙂

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: