Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Astonishing news about the suit (Szenzációs hír a munkaügyi perről)

Posted by anonymanalyst - július 7, 2011

A Mészáros-ügyet természetesen nem adjuk fel. Ha ezt az oklevelet Szegeden kiadták, mindent meg fogunk tenni a fokozat visszavonatása és a felelősök megbüntetése érdekében. Most azonban arról a szenzációs hírről szeretnénk beszámolni, amit egészen frissen kaptunk a júniusi Királyfürdő utcai tárgyalásról.

Szerző: Bloggerjogász

Hogy mi zajlott június 22-én a Királyfürdő utcai munkaügyi tárgyaláson, azt nem tudjuk pontosan. Annyit tudunk, hogy a zárt tárgyalás elrendelése után dr. Takács János László ügyvéd és Balla Péter “lelkész” maradt csak a tárgyalóteremben munkáltatói oldalon H. G. professzor felperessel és ügyvédjével szemben – persze a bíróságon kívül.

Egészen friss hír azonban, hogy a Károli ügyvédet keres ehhez a munkaügyi perhez. Dr. Takács János László bedobta a törülközőt. Ez azért rendkívüli esemény, mert 1998 óta, amióta dr. Takács a Károli alkalmazásában áll, ilyet még soha nem tett. Minden alkalommal ő képviselte a Károlit a munkaügyi perekben a kirúgott munkavállalókkal szemben, még dr. Tenke Sándor professzor és volt rektor ellen is, aki őt a Károlira hozta.

Azt nem tudjuk, mi rejlik dr. Takács János László döntése mögött. Még azt sem tudjuk, nem kamu-e az egész. Lehet, hogy nem is igazán adja át az ügyet, hanem a háttérből továbbra is ő irányítja a Károli képviseletét. Lehet, hogy csak a tárgyalásokon nem ő jelenik meg, hanem valakit odaküld maga helyett, de a beadványokat ő fogalmazza, és ő készíti fel a tárgyalásra a helyettesét.  Egyelőre csak annyi tudunk, hogy Kovács Barnabás és az egész ÁJK lázasan keres valakit, aki dr. Takács helyébe lép.

Dr. Takács János László visszalépésének okait találgatva, több elképzelés is felmerült:

 1. Talán dr. Takács János László mégsem annyira gátlástalan, mint Balla Péter és társai, és ezt az ügyet még az ő gyomra sem veszi be. Annak alapján, amit az eddigi pereiről tudunk, ez a lehetőség majdnem valószínűtlen. De talán félreismertük dr. Takácsot.
 2. A professzor asszonnyal szembeni, ráadásul keresőképtelenség alatt közölt felmondás olyannyira jogellenes, hogy dr. Takács ezzel nem akarja ügyvédi hírét kockáztatni.
 3. A hírek szerint Balla Péter illegális módszereket alkalmazott, hogy ürügyet kreáljon a kirúgáshoz. Titkos lehallgatások, hallgatók kémkedésre és hamis tanúzásra való kényszerítése, Szabó András és Hansági Ágnes rágalmai veszélyeztethetik dr. Takács ügyvédi praxisát.
 4. De azt is mondják, hogy Dr. Takács állítólag attól tojt be, hogy a közönség soraiban felismerte azt a volt károlis oktatót, aki 10 évvel korábban vele szemben mindhárom fokon megnyerte a pert. Miután az illető keményen dr. Takács szeme közé nézett, annak elment a kedve a Károli képviseletétől. 🙂

Bármelyik esetről legyen is szó a 4 közül, ha dr. Takács tényleg kiszállt a perből, akkor a róla szóló sorozatot nem folytatjuk többé. De ha ez csak kamu, és a háttérből továbbra is ő irányítja a Károli védekezését, akkor a birtokunkban lévő dokumentumokat  (Takács-beadványokat, jegyzőkönyveket, ítéleteket) ezen a blogon közreadjuk.

Szinte biztosak vagyunk abban, hogy a pervezetés módjából egyértelműen ki fog derülni: dr. Takács áll-e a háttérben vagy sem, kamuflázs-e a kiszállás vagy komoly. És ennek megfelelően folytatjuk vagy nem folytatjuk dr. Takács bemutatását.

52 hozzászólás to “Astonishing news about the suit (Szenzációs hír a munkaügyi perről)”

 1. prudens said

  Én mindazokat a lehetőségeket kizárom, amelyek Takácsnak erkölcsi motivációt tulajdonítanak. Szerintem attól döntött így, hogy a blog túlságosan megszellőztette eddigi szennyes részvételét különféle károlis ügyekben. Amikor a társát, Ballát szóvé tettük, azonnal lekerült annak ostoba képe a honlapjukról.
  Nyilván észrevette azt, amit bárki rajta kívül is, ha beírja a google-ba a nevét, a saját honlapján meg saját reklámján kívül kizárólag a blog POSZTJAI SZÓLNAK TAKÁCSRÓL.
  Ami azt bizonyítja, hogy ez az ember egy nímand. Nem publikált tudományos értekezéseket, még egyszerűbb folyóiratcikkeket sem.
  Nem tagja szakmai testületeknek, kivéve a kamarát, de az kötelező, nem kérik fel szakértőnek. Magyarul: Takács egy gyanúsan sokat kereső, gyanúsan luxus irodát a Szabadság téri templomhoz fenntartó gyanús figura.
  Márpedig egy ügyvédnek a fő tőkéje a jó híre.
  Ezért hátrált ki takács a perből.
  Hogy a háttérben mit intrikál, mindegy is.
  Vegyétek má észre, ez egy buta ember!

  • Keresztyén erkölcs said

   Én nem zárnám ki az első lehetőséget sem, bár az előzmények alapján tényleg valószínűtlen. Többen mondják, hogy nem túl okos, még a titkárnők is túljártak az eszén tanúkihallgatások alkalmával, de azért a szellemileg retardált Ballánál okosabb. És annál az álszent papnál még talán erkölcsösebb is.

   • prudens said

    Na jó, mindig van lejjebb, kivéve Ballát, Szabó Andrást, Petrőczit és Hanságit. Ők már az bszolút zéró pontot közelítik tudásban, jellemben, bármiben.
    Persze lehet, hogy sokkolta annak az emnernek a látványa, aki nemcsak pert nyert ellene három szinten, hanem még az ügyvédi kamaránál is feljelentette.

   • 168óra said

    Én azt hiszem, hogy az újságíróktól ijedt meg. Nem akarta a nevét látni egy olyan per kapcsán, ahol az ő segítségével meghurcolnak valakit, aki nem volt hajlandó Balla unokaöccsének, Mészárosnak a nulla teljesítményét doktoriként elismerni.

   • ohrana said

    Volt ott valaki egy nemzetközi érdeklvédelmi szervezettől. A szervezet nagyon nehezményezi, hogy kiutasították a képviselőjét egy munkajogi per tárgyalásáról.

   • grammaticus said

    Volt egy valaki, aki Ballának volt rohadt kínos, mivel írt egy tárgyszerű recenziót annak “tudományos” teljesítményéről.

   • Romy said

    Az egy brüsszeli képviselő volt, már biztosan referált odakint.

 2. tudományos kutató said

  Majd kiderül a pervezetésből, csakugyan. De az már most biztos, hogy ha egy fiatal ügyvéd pályáját ezzel az üggyel kezdi, sose lesz pályája.
  Külföldi jogvédő szarvezetek, a hazai sajtó prominensei kísérik figyelemmel az ügyet.
  Aki rossz sajtót, sajtópert és nemzetközin jogvédői tiltakozást akar magának, nosza, jöjjön!
  Ott fog ülni Balla mellett a szégyenpadon!

 3. richterin said

  Sz nem lehet, hogy a bírótól ijedt meg?
  Csak nem volt neki vele kapcsolatban kudarcélménye?
  Mit gondoltok?

  • Business secret said

   A bíró nagyon jóindulatú volt dr. Takáccsal. A kérésére kizárta a közönséget, pedig ez egy jogellenes felmondásnál egyáltalán nem indokolt. Balla mindig sötét titkokra hivatkozik. Nagy kegyre vall a bíróság részéről, hogy ezt elfogadta.

 4. komáromi csipkés györgy said

  Meglátjuk.
  Ha az új ügyvéd beveti Szabó Andrást (hamis) tanúként, akkor Takács fújja a passzátszeler.
  Neki volt Szabó András hamis tanúként a csodafegyvere.
  Nem mintha nem faragott volna rá.
  Szabó Agyamputált András ugyanis olyan aljas baromságokat képes állítani szóban és írásban, amit egy normális bíró nem hisz el.
  Nincs itt valakinek déja vu érzése????
  Akkor még annál is hülyébb…

 5. suspect said

  Ha beütitek a google-ba Szabó Amdrás és Petrőczi nevét, szinte csak a blog posztjai bukkannak fel.
  Egy érdekes kivétellel: OTKA K 62388 pályázat, amelyet a gengszetrpár Kecskés András, Bódiss Tamás és P. Vásárhelyi Judit társtettességével lopott el.
  És azt se hiszitek el, ki támogatta az egyik retkes csurgói konferenciájukat:
  a Károli Gáspár Református Egyetem Szenczi Molnár Albert Egyházművészeti Intézete!
  Szóval innen is lopnak pénzt Petrőczi és Szabó!
  Mi úgy tudjuk, hogy Szenczi Molnár Albert kizárólag a saját micsodáján művészkedett, de kiderül, hogy Petrőczi és Szabó ezt duóban játsszák el az egyetem pénzén!!!
  Javaslok egy pályázatot:
  Ki tud többet összeszedni Suabó/Petrőczi rablásinak adataiból!!!
  A nyertesek között kisorsoljuk a hencidai úrasztalát, Szabó és Petrőczi rablásainak spirituális jelképét!

  • szenczi egyházművészeti alaőítvány said

   Megalapítottuk az Andrissal a Szenczi Egyházművészeti Alapítványt a Károli pénzéből. Balla Peti helyeselte, aláírta. Aztán megkezdtük a művészeti tevékenységet. Andris szólózott a furulyáján, ahogy Szenczi szokta, ha eszébe jutott az üvegesmester lánya.
   Én pedig nagyon művészi verseket írtam a Hiéna hálya című kötetem msodik kiadásához. Vagy a Bokájos ház lett volna? Mindegy is. Meg érvényesítettem a női szempontot Brodszkij életművében, szóval abba is beleírtam ezt és azt.
   Ahogy unokanagybátyám, Thomas Mann szokta volt mondani: “So was nenne ich Gesamtkunstwerk!”
   Petrőczi (Ludwig) Éva költőfejedelemasszony
   a Szenczi Molnár Albert Egyházművészeti Alapítvány alapítója és támogatottja

   • Couple said

    Micsoda, már ilyen is van? Hány bőrt akar ez a kapzsi házaspár a Károliról és a teljesen jelentéktelen szerencsétlen Szenciről lenyúzni? És még azt mondják, hogy az új vezetés visszaszorította őket!

 6. heidelbergi káté said

  “Szabadíts meg engem, Úristen,
  És tarts meg ellenségim ellen!
  Mentsd meg azoktól életem,
  kik feltámadtak ellenem!
  Oltalmazz meg a hamis néptül,
  Ki én veszedelmemnek örül
  és szomjúzik ártatlan vért!
  Ments meg attól szent nevedért!”
  (59. Zsolt.)

 7. latte macchiatto said

  Nagy titkok vannak itt kirobbanófélben. Ha a bíró csakugyan Takács oldalán állt (volna), miért dobta be Takács a törülközőt?
  Ha Takács vagy az utódja megjelenik Szabó András (hamis) tanúval, kinek lesz itt déja vu érzése?
  Na nem a Szabónak, az a hamistanúzást már rutinszerűen gyakorolja!

  • Advocatus Moralis said

   Lehet, hogy Balla, Szabó és Hansági aljas eszközeitől már dr. Takács is undorodik. Talán azért állt a bíró dr. Takács pártján, mert dr. Takács már nem áll Balláék pártján. 🙂

  • Scuro Segreto said

   Nem mindennapi körülmények között zajlik ez a per. Egészen rendkívüli, hogy egy jogellenes felmondást zárt ajtók mögött tárgyaljanak. De az már több, mint gyanús, hogy a zárt tárgyalás elrendelése után még a munkáltató ügyvédje is lemondja a képviseletet. Ballának nagyon sötét titkai lehetnek. Ez a bárgyú képű lelkipásztor egyre inkább egy gengszterre kezd hasonlítani, a munkaügyi per pedig egy krimire. Nem nagyon van más magyarázat arra, miért kellene zárt ajtók mögött tárgyalni egy felmondás megtámadását. Arra meg végképp nincs, hogy már az ügyvéd sem óhajt azonosulni ezekkel a módszerekkel. Azt hiszem, ezek után még inkább indokolt, hogy beengedjék a közönséget, de legalább a sajtót.

 8. ancilla said

  Nem szégyelli magát az Újszövetség professzora, hogy felbőszült baromként üldözi a professzorait? Nem átall hamis tanúkat felkérni. Még drtakácsnak is sok lett volna? Hm.

  • OperatívTiszt said

   Ballának vajon ki ad titkosrendőrhöz méltó tanácsokat? Van egy pár volt besúgó a bagázsban, lehet találgatni. 🙂

 9. Netfigyelő said

  Nemcsak saját hallgatóiknak hazudnak a Károli vezetői. A megszüntetés alatt álló Irodalomtudományi Doktori Iskolába országosan toborozzák a naiv áldozatokat. Egy szóval sem említik, hogy az iskolának vége, hanem hogy folyamatban van a felülvizsgált, és majd Fehér Eszter telefonon megmondja, hogy lehet ebbe jelentkezni. Nyilván még mindig beszedik a gyanútlan balekoktól legalább a 9000 Ft-os fevételi díjat, de egyesekkel talán még a képzést is befizettetik. Semmi nem utal itt arra, hogy ezt a DI-t be kell zárni:

  http://www.felvi.hu/felveteli/egyetemek_foiskolak/!IntezmenyiOldalak/szervezet.php?szer_id=17&oldal=3

  • Keresztyén erkölcs said

   A MAB-határozat az IDI ügyében a fellebbezés elutasításáról immár 3 hónapja megszületett. Ennek ellenére még mindig azt nyomatják a hivatalos tájékoztatóban, hogy a fellebbezés folyamatban van, lehet jelentkezni, de csak telefonon adnak felvilágosítást, nem teszik ki a honlapra, hogy hogyan. Csak azt, hogy mennyiért: 9000 Ft-ért.

   Le lehet vonni a következtetést a keresztyén egyetemen uralkodó morálról…

  • MAB-illetékes said

   Ezt a felvételivel való kecsegtetést hogy egyeztetik össze a MAB-határozatokkal?

   “A doktori iskola a 2011/2012-es tanévre nem vehet fel doktoranduszt.

   A doktori iskolának a MAB 2009/7/XIII/2/200. sz. határozatának 7. pontjában foglaltak értelmében nem lehetnek I. éves doktoranduszai, tehát helyzetükről nem kell rendelkezni.”

   Forrás: http://www.mab.hu/hat15.html

   Vagyis az IDI se most nem vehet fel doktoranduszt, se tavaly nem vehetett már fel. A 2009/10-es tanév felvételije pedig botrányos volt, az esélyeseknek föl sem bontották a pályázati anyagát, meg sem akarták hallgatni őket, mert a pénzes helyek már előre le voltak osztva. Azt a felvételit, amit már a botrány kirobbanása után rendeztek, meg kellett volna semmisíteni.

   De nem tették, sőt, továbbra is kasszíroznak: felvételi pénzeket, költségtérítést. Elhallgatják a MAB-határozatot, és úgy tesznek, mintha működhetnének. A csalás és a szélhámosság itt business as usual.

 10. animus said

  Hirdetik itt a bedölt ÁJK-s DI-t is.
  Szóval Németh Dávid nagytiszteletű (???) úr becsapja azokat a jaívakat, akik hisznek a papoknak és nem tudják, hogy a meghirdetett doktori iskolákból kettőnek a működését jogerősen már MEGSZÜNTETTÉK, a harmadik se áll jól Pethő Sándorral, az okirathamisító törzstaggal.
  Szólni kell Bazsa Györgynak, a MAB és László Jánosnak, az ODT elnökének!!!!

 11. vidéki oktató said

  Még az alapképzés se jön össze a Károli BTK-nak. A jelentkezők számából ítélve több lesz az oktató, mint a hallgató. Hogy fogják ezt kigazdálkodni az állami fejkvótából?
  És amit Bölcskei a koreai bankoknak akar adni?
  És amit Balla ellop a Jobbiknak?
  Szerintem Takács azért húzódott vissza a pertől, mert már tud valamit arról, hogy a Károli tönkre fog menni és nem akar a romok alatt maradni Ballával.

  • ZsoltCsaba said

   Lehet, hogy már a honoráriumát sem látja garantálva 🙂

  • hajnalka said

   Senkinek nem ajánlanám a magyar szak BA vagy MA változatát. A nyelvészeti tanszék vezetője most lesz másodéves magyar szakból, a többi a NO NAME kategória díjazottja.
   Petrőcziről, dr. Mészárosról, a közokirathamisítóról, Hanságiról meg a többiekről már írtunk.
   Gyerekek, ha azt akarjátok, hogy körülröhögjenek benneteket az úgynevezett diplomátokkal, ha arra vágytok, hogy szennyes idióták idétlenkedjenek előttetek oktatás helyett, ha nincs jobb dolgotok, mint a Mikszáth téri drogpiac mellett eltönteni fiatal éveiteket, GYERTEK A KÁROLIRA.
   Nem fogjátok megbánni: PROLI HORROR PICTURE SHOW-ban lesz részetek pár millió forintért. A bolondnek megéri!

 12. animus said

  Hát igen, ha Takács 1998-as 15 ezer +ÁFÁ- óradiíját felszorzom mai árakra, az nem kevés. És hogyha Bölcskei, ZsoltCsaba, a Kovácsok, Balla, Szabó és Petrőczi, Hansági, Mészáros és a Kulcsár-Szabó klán éhes tagjai hazarabolták a magukét, MI MARAD?
  Szegény az eklézsia, maga harangoz a pap.
  Még megérjük, hogy Balla maga látja el az egyetem jogi képviseletét oldalán a sokszor bevált hamistanúval, Szabó Andrással.

 13. szamuely tibor said

  Buták vagytok ti, nem látjátok át a konspirációt!
  Kulcsár-Szabó összebeszél régi spiclitársával Bátori/Bölcskeivel a Károli aranyborjúvá változtatásáról. Ide hívják régi elvtársaikat, exrendőr Kovácsot meg a fiát, az IMO-s alvóügynök gyereket, a Germannt, na és mindenekelőtt Kun elvtárs unokáját, a Miklóst. Ő az igazi elvtárs, benne még Kaganovics elvtárs is megbízott, a suszzerből lett fő KGB-s
  Belülről rohasztjuk az intézményt, kriptokommunistaként kifúrva mindenkit, akiben ész és jellem volt – ebben nagy segítségünkre volt Szabó András és a Jobbiknak rabló Balla péter.
  Itt jött be a képbe a szovjetorosz kapcsolat: az oroszok olajrubelekkel finanszírozzák a Jobbikot, az pedig sok hasznos belpolitikai akciót csinál nekik.
  Na és a végén, láss csodát, ÁTVESSZÜK AZ INTÉZMÉNYT!
  Így lesz a református egyetemből zsidó-komcsi-fasiszta vircsaft, az OMON fiókvállalata.

 14. heidelbergi káté said

  “A gonosztevőnek dolgán
  Eszembe veszem azt nyilván,
  Hogy Istenre nincs gondja
  Magában felfuvalkodik,
  Bűneitől meg nem szűnik,
  A híveket útálja, Hamis és hazug beszéde
  Jó tanúsághoz nincs kedve,
  És nem jár igazsággal.
  Hívságot gondol ágyában,

  Fpglalatos gonosz útban,
  Semmi bűnt ő nem útál” (36. Zsolt:)

  • Áfonyahegyi értelmezés said

   Ez a leírás teljesen Balla Péterre illik, mintha a zsoltár szerzője megálmodta volna őt. Utálja a híveket, ezt bizonyítja az igaz ember, Bolyki János fenyegetése, kényszerítése és halálba üldözése. Hiú, felfuvalkodott ember, és tényleg “hívságot gondol az ágyában”: nappal azt hazudta nem akar rektor lenni, éjszaka pedig majd meghalt azért, hogy igazi rektornak hívják, ne csak helyettesnek, ezért egyedül ő pályázott egy olyan posztra, amely puszta cím. “Jó tanúsághoz nincs kedve”. A bírósági tanúskodását is nyilván végighazudta, elvégre igazat nem mondhatott, mert akkor perr se került volna sor. A hazugságaitólt még az amúgy nem finnyás dr. Takácsnak is felfordult a gyomra. Hogy “semmi bűnt ő nem útál”, azt bizonyítja Szabó, Hansági, Mészáros és Pethő fedezése, még akkor is amikor már az egész ország tudja, hogy mindnyájan csaltak.

 15. kocsi csergő bálint said

  Holnap vasárnap lesz, Balla megint fölmászik a szószékre és a maga felfuvalkodott módján ostoba közhelyeket karattyol. Bölcskei/Butykos is megcélozza a szószéket és röfög valamit bele a világba. Megjelenik a RefLap Petrőczi/Ludvig okádék öntömjénezésével.
  Szabó és Petrőczi megreggelizik a hencidai úrasztalán: a menŰ. tokaszalonna abáltszalonnával és vöröshagymával, a ház asszonyának leleménye a ház urának epediétájához igazsítva és elindulnak a Hold utca irányába, hogy leboruljanak OV kihűlt nyoma előtt.

 16. ancilla said

  “A gonosztevőknek és hamis népeknek
  Társaságát gyűlölöm.
  Ő gyülekezetükben nem ülök semmiképpen
  Sőt előttem sem szenvedem.” (26. Zsolt. 5.)
  És ezek a gonosztevők: Bölcskei, Balla, Szabó András, Ppetrőczi Éva még a templomba is bepofátlankodnak.
  Nem féltek, hogy rátok dől az Úrnak háza?

 17. Advocatus Diaboli said

  Lehet, hogy Takács rábízza az ügyet a saját beosztottjaira, nyuszifogra vagy a lódtalpas Balla-rokonra. Ha az ő irodája vállalja, akkor továbbra is ő lesz mögötte. Hamar kiderül, hogy igazat mondott-e.

 18. csicsikov said

  Azzal nem nyerne semmit. Aztán meg képzeljétek csak el a képet: a magas, langaléta, ostoba, lúdtalpas Balla rokon képviseli a tokás, vakondfejű korrupt Ballát!
  Tiszta égés!

 19. law and order said

  Megvan az esély arra, hogy éppen ezen a munkaügyi peren kap nyilvánosságot a Károli sok korrupt bűncselekménye. Jobb lett volna, ha Balla nem indul vitézül harcba a saját professzora ellen, aki a törvények megtartásához ragaszkodott, tehát a joghoz, a rendhez és az erkölcshöz, amelyeknek Balla nagytiszteletű (?) úr hátat fordított.
  Talán még arra is képes lett volna, hogy bevesse HAMISTANÚKÉNT SZABÓ ANDRÁST, akit ebben a minőségében már a munkaügyi bíróság számos bírája ismer.
  Csakugyan célszerű köveket hajigálni, Balla rektor, ha valaki egy üveghában él?
  Ön kétszeresen is, egyrészt mint a korruptságáról hírhedt Károli rektora, másrészt mint a szélsőségesen antiszemita, fasiszta Hegedűs Lóránt sógora.
  Mit gondol, miért lép el Ön mellől még a sunyi Takács ügyvéd is?
  Ön a szakadékva rohan, Takácsnak más tervei vannak.

  • Retardált said

   Balla szellemileg tényleg retardált, különben nem igyekezne annyira, hogy az általa elkövetett egész mocsok professzorok üldözésétől kezdve egészen Bolyki halálba kergetéséig az egész világ elé táruljon. Egy ostoba, hiú pojáca, aki papnak képzeli magát, de nem tudni, milyen Istenben hisz. Nagyon valószínű, hogy a Sátánnal téveszti össze.

 20. Judge said

  Tényleg elég különös, hogy még Balla keresi a feltűnést egy olyan munkaügyi perrel, amelyben egy féléve betegállományben lévő dolgozót bocsát el rendkívüli felmondással, azaz 15 napon belüli okkal. Ez még az ismert előzmények nélkül is feltűnő lenne, hát még úgy, hogy az unokaöccse csalását leleplező professzor ellen az ország nyilvánossága előtt hajtóvadászatot indít. Én nem csodálkozom, hogy dr. Takács kihátrál mögüle, hiszen ez az ügy jogilag nagyon gáz.

  • Advocatus Diaboli said

   By the way:

   Dr. Takács honlapja erősen átalakult, magyarán rövidült az utóbbi időben. Eltűnt a fotó, a partnerirodák is, jobban mondva mostantól “feltöltés alatt” állnak, a “munkatársak” címszó alatt mindösszesen “dr. Takács” neve jelenik meg. Legmeglepőbb a “tevékenység” link, amely alatt dr. Takács “korrekt jogi szolgáltatás” nyújtását ígéri. A “korrekt” szó eddig ismeretlen fogalom volt dr. Takács szótárában, ennélfogva csak üdvözölni tudjuk ezt az új törekvést, és kíváncsian figyeljük, hogy ezt a jellemétől oly idegen tevékenységi módot sikerül-e ebben a még nem idős, de legalábbis érett korban elsajátítania:

   http://www.drtakacsjanos.hu/tevekenyseg.html

   • Advocatus Moralis said

    Talán épp a korrektség felé fordulás első komoly jele, hogy dr. Takács kiáll Balla mellől. Balla módszerei annyira mocskosak, hogy ebben még dr. Takács sem akar cinkosságot vállalni. Talán még nem késő dr. Takács számára, hogy megszabaduljon a Károli által rárakott szennytől.

   • kálvinista kommunikáció said

    Ó, mily meglepő, a református portálról is eltűnt minden információ a Károliról. Az “oktatási intézmények” hónapok óta “feltöltés alatt” állnak. Bizonyára ez is sötét “üzleti titok”:

    http://reformatus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1141&Itemid=138&lang=hu

   • ohranka said

    Az lesz a legnagyobb meglepetés, amikor kiderül, hogy KUTYA SE FOG JÁRNI A KÁROLIR.
    És akkor mit loptok el, Balla, Szabó, Hansági, Bölcskei????

  • 168 óra said

   Balla ostoba és hiú, feltűnési viszketegségben szenved, a fotoalbuma is ezt bizonyítja: mutogatja a kompromiitálóbbnál kompromittálóbb képeket magáról és szerencsétlen családjáról. Biztosan azért, mert annyira jelentéktelen, hogy mindenki levegőnek nézné különben.

   Bolyki-ügyben is elkövette azt a hibát, hogy a 168 órában adta hírül, hogy megzsarolta és megfenyegette Bolykit, mert egy egyenes kérdésre egyenes választ adott. Ha kussolt volna, és hagyta volna az öreget, hogy könnyítsen a lelkén, sose tudta volna meg a világ, hogy meg akarta fosztatni a professzori címétől, és ki akarta lakoltatni feleségestől a szolgálati lakásukból pár nappal az öreg halála előtt.

 21. véfarkas said

  Mit csinálnak a patkányok a süllyedő hajón????
  Meglépnek!
  És látjátok még dr. Takácsot?
  Már a lankadt farkát se látjátok…

 22. suspect said

  Csak Balla lehet olyan hülye, hogy azt hiszi, ha egyszer kiterelteti a sajtót meg a többi hallgatóságot a teremből, nyer valamit.
  Megmondom, mit: még jobban fogják figyelni.
  Azt hiszed, Balla, hogy nem az jön le a 168 óra újságírójának, hogy na, ez aztán valami orbitális aljasságot akar elkövetni, hogy nem akar tanúkat. N. B. jegyzőkönyv akkor is van, és azt is meg lehet szerezni bizonyos körülmények között.
  Az se keltett benned gyanút, hogy még dr. Takács is ott hagyott, az unokaöcséd társa a bűnben és a Nádor utcai irodában?
  Der Anfang vom Ende – a végjáték elkezdődött. Te pedig olyan mélyre zuhansz, mint az otthoni kolumbárium mínusz 3 emelete.
  Hgedüsék is ki fognak lökni a családból. Mire kellesz nekik?
  Kölykök má megvannak, ha nem tudsz tovább rabolni a Jobbiknak, elhúzhatsz, ahonnan jöttél, büdös prolibunkó!

  • HTK-Illetékes said

   A Bolyki elleni disznóság is kiderült. Maga Bolyki nyilatkozta naivan még a halála előtt a 168 órában, hogy Balla megtiltotta neki, hogy beszéljen. Csak Balla “illetékes” nyilatkozni Bolyki saját 10 évvel ezelőtti emlékeiről is. Mekkora idióta ez a Balla! és milyen aljas!

  • Scuro segreto said

   Suspectnek igaza van, a közönség kiterelése csak csigázza a kíváncsiságot. Mi lehet az a sötét titok, amit Balla szégyell a nyilvánosság előtt? A Bolyki-ügy után Balláról bármit feltételezni lehet. És ha Fabinyra, sőt, még a gyerekére is detektívet állított, akkor ez a testi-lelki torzszülött mindenre képes.

   • Mata Hari said

    Vérfagyasztó tényleg. Aki a Károlin tanít, egy folytatsos krimibemn él. sosem tudhatja, mikor kerül rá sor. Fabiny se gondolta volna…

   • Pharisée said

    Nem tudom, mit szólna ez az ájtatos, szenteskedő, képmutató pap, ha … (kimoderálva – a szerk.)

   • Nyomolvasó said

    Fabiny ellen Szabó András és Petrőczi bujtotta fel Ballát … (kimoderálva – a szerk.)

   • anonymanalyst said

    Ezt velünk is nagyon hatásosan elhitette valaki. Minden gyanút Fabinyra kent. Erre jött még ráadásul a döntő pillanatban Fabiny saját mea culpája … (kimoderálva – a szerk.)

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: