Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Forró nyom (Hot trail)

Posted by karoligaspar - augusztus 26, 2011

Hot trail (Forró nyom)

Szerző: Netfigyelő

Valaki megint beizzította a cenzúrát. Ha a “70 milliós ösztöndíjcsalás a Károlin” keresőszavakat beütjük a google-ba, úgy a 3. oldaltól kezdve azt látjuk, hogy minden oldalról “jogi kérésre” eltávolítottak 1-1 találatot. Talán csak nem azért, mert a sikkasztók attól féltek, hogy a hozzászólások esetleg nyomra vezethetik a BRFK-t? Egyébként elég furcsa, hogy csak tanúk vannak, de gyanúsított nincs. Nem a Kar vezetői felelnek a sikkasztásért? A csalást Sepsi Enikő fedezte fel, a sikkasztás a korábbi években történt az egyetemi honlap akkori (meglehetősen eldugott) közleménye szerint. Ki volt az a személy, aki végig folyamatosan a BTK (legalább egyik) vezetője volt? Csak nem Szabó András? 2008-tól dékán, azelőtt rektorhelyettes, azelőtt pedig dékánhelyettes!

Ha a rendőrség komolyan tanulmányozta volna figyelmeztetésünket, már ez év február 26-án forró nyomra lelhetett volna. A Pethő-poszt alatt az alábbi hozzászólástömb található , feltehetően az ügyben tevőlegesen érintettek neveivel.

Tovább…

39 hozzászólás to “Forró nyom (Hot trail)”

 1. dark side said

  Lopni nem szégyelltek, zsarolni, intrikálni OK, csak meg ne tudják!
  De a fügefalevéllel elkéstetek, a rendőrség nyomoz a 70 millió uitán.
  Úgyhogy tiltsatok le annyit, amennyit akartok, a szégyenetek az égre bűzlik.
  A “keresztyéni szellem”, amelyben az egyetem vezetői minden parancsolatot a maguk bunkó, mocskos, proli módján folyamatosan megsértenek.
  A Szabó pedofil szerverjét, valamint a drogdílerektől leszedett 20 %-ára is felhívjuk a rendőrség tisztelt figyelmét.

 2. ohranka said

  Na, most mutassátok meg, mit tudtok! Bölcskei püspök úr nagyvonalúan felajánlotta az államadósság csökkentésére a gyülekezetek 200 millióját, amelyet templomjavításra kaptak a magyar államtól. Nyilván így akart jó pontokat szerezni magának és körének Orbán Viktor kormányánál. Nem sikerült, VISSZAUTASÍTOTTÁK. Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes megírta neki, hogy adakozzon a magáéból.
  OV nem felejti el, mit műveltek 1999-ben az építésre kapott 2 milliárdos kormánytartalékkal!
  Ellopták…
  És ki is volt a 70 milliós csalás idején a dékán????
  Csak nem Szabó András?
  És a helyettese? Csak nem KSZE menye, Hansági Ágnes???
  Ezen kéne elgondolkoznia a rendőrségnek.

 3. mesüge said

  Ájvé, kispofáim, nagy itt a córesz!
  Előbb-utóbb pórázon vezetik el Szabót és Hanságit! Bölcskei ormótlan feje fölött is gyülekeznek a viharfelhők.
  Zuschlag kevesebbet lopott, gyerekek!
  Nem vagytok ti kicsit mohók???
  Ezt tanultátok a Heidelbergi Kátéból????

 4. ancilla said

  Balla, Hansági, Szabó nyilván nem a Názáreti Krisztus egyházának, hanem az Iskárióti Júdásának tagjai. Ő volt az, aki 30 ezüstpénzért elárulta Jézust.
  Balla, Szabó, Hansági aztán ezt a 30 ezüstöt felbruttósította és szuperbruttósította, és 70 millió alatt már a kezét se nyújtja ki.
  Szabó András viszont edzésben van, nem fekszik úgy le a förtelmes Petrőczi mellé, hogy ne lopott volna aznap valamit. Legyen az a hencidai úrasztala, a tanszéki ropi vagy üdítő, vagy a hallgatói tanulmányi kirándulásról megmaradt kannás bor.
  Petrőczi nagyasszony a szeretetvendégségeken gyakorolta a tálból a szatyorba varázslás trükkjét. Lányuk, az Évike egyszer egy hollandiai portyázásról 16 (!!!) bundával tért haza szerető szülei büszkeségtől dagadó kebelére.
  Aztán jött a 2 milliárdos kormánytartalék ellopása Szabó dicsőséges pályafutásán, a református hagyatéki leltárból berendezett lakás, Princz 8 milliója.
  Most megint megmozgatta azokat a halottfehér pógujjait és a 70 milliót csaklizta el az ösztöndíjkeretből, ezúttal újabb tettestárs, KSZE menye, Hansági balján. A rablást Balla Péter jobbikos rektor áldotta meg.
  A Károli egyetlen IGAZI jellegzetessége: MÉRHETETLEN ERKÖLCSTELENSÉGE.

  • Kleptománia said

   Javaslok egy posztot arról, hogy Szabó András mindent lop: a hencidai úrasztalától, a ropitól és a kannás bortól kezdve a témevezetésekigt, ötletekig, projektekig és a 70 millióig. A saját fejéből nem pattan ki semmi használható, ezért a mások produktumát lopja. Utána a meglopottat eltünteti: kirúgja, megrágalmazza, ő pedig ott marad a porondon megdicsőülten.

 5. régi kolléga said

  Szabó nem kleptomán – akkor egy szánandó beteg lenne -, hanem egy mérhetetlenül aljas moral insanity.
  Ma délelőtt a Kálvin téren megtartották a református iskolák közös évnyitóját. Igehirdetés: Szabó püspök (a moral insanity sógora), beszédet mond a német-történelem szakos főgondnok, Huszár Pál és hozzászól Bölcskei Gusztáv is.
  Rengeteg iskolát sikerült megszerezniük. Kifejezik örömüket (nem csodálom, több lopnivaló szerte az országban!!!) és elmondják, hogy a református fenntartású iskolák az erkölcsösségben fognak különbözni a világiaktól.
  A gyerekek előtt nyilván fényes példaként lebeg a Károli Gáspár Református Egyetem, ahol éppen most nyomoz a rendőrség 70 millió Ft után, amit Szabó püspök úr sógorának, enyveskezű Szabó Andrásnak dékánsága és KSZE menyének, Hansági Ágnesnek dékánhelyettessége alatt loptak el.
  Vajh, kik is lehettek a tolvajok????

  • Korifeus said

   Egy bizonyos: a Kulcsár-Szabó MENY fészekaljból kerültek ki a milliókkal jutalmazottak. A HÖK-ös kedvencek, akik azt sem tudván miről szavazva, odatették a keresztet, ahová Kulcsár Szabó Ágnes előzetesen megmutatta nekik. És az egyik főgyanús “tanú”: Korner Veronika, akinek a számlaszámára többször is mentek a millió. Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes pedig Szabó András dékán helyettese, tanácsadója, fő-fő felbujtója volt.

  • animus said

   Bölcskei főtiszteketű püspök úr beszélt a Kálvin téren kedvenc témájáról, a pénzről is. Bízik a törvényben, hogy kipótolják a ref. iskolákban tanító pedagógusok bérét is. Nyilván meg is kapják, és megint kiötlenek valami kis trükköt, hogy elvonják ezt a pénzt is.
   Bölcskei úr leleményessége kifogyhatatlan: lásd a 200 milliót, amit a gyülekezetektől kívánt elvenni, hogy benyaljon OV kormányának.
   De Bölcskei püspök úr, a hírhedt Bátori, éppúgy enyves kezeiről nevezetes, mint Szabó András.
   Mert ki is volt a zsinat lelkészi elnöke 1999-ben, amikor Szabó András elsikkasztotta a 2 milliárdos kormánytartalékot???
   Csak nem Bölcskei Gusztáv???
   Szóval abban a lopásban is benn volt a keze.

  • tudományos kutató said

   Szabó püspök nem veszi észre, hogy sógora, Szabó András, aki a magyarországi református egyház legnagyobb botránya felé kormányozta a Károlit.
   Szabó András dékánként – Hansági Ágnes dékánheklyettesként – 70 milliós csalásba keverte az első magyar református egyetemet.
   A kenőpénzzel hallgatókat korrumpált, hogy átvehesse ő és felesége, Petrőczi a Károli BTK Irodalomtudományi Doktori Iskoláját.
   EREDMÉNY: A MAB NEM AKKREDITÁLTA AZ IDI-t, a bölcskar egyetemi státusa vált kétségessé.
   Szabó a kenőpénzzel támogatta Mészáros Márton doktori címét: sikerült neki, most egész Európa tud a Károli és Mészáros, valamint Szabó sé a KSZE kör doktori csalásairól.
   Miért nem tesz valamit Szabó püpök, hogy legalább a legcsúnyább nemzetközi botrányt elkerülje?
   Miért nem határolódik el gazember sógorától, a milliókat rabló, pedofil és drogüzér Szabó Andrástól, a Károli rákfenéjétől????

   • réti pipitér said

    Ne feledkezzünk el Szabó tudományos (?) teljesítményéről.
    Mindenki elolvashatja a Ravasz László blogon 44 oldalas MTA doktora címéért írt értekezését, amely egy autóstérképpel végzett kutatását írja le egy kórosan szófukar, amúgy teljesen jelentéktelen ember utazgatásairól.
    Mivel fizetett Szabó a MTA doktora címéért???
    Nem tudományos teljesítménnyel, nem!
    Azzal, hogy Kulcsár-Szabó Ernő egész selejtes sleppjét professzori, doktori címhez juttatta.
    Kulcsár-Szabó Ernő menye, Hansági Ágnes bűnszövetkezetben működött Szabóval a doktori iskola tönkretételében.
    A 70 milliót Szabó András Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnessel együtt lopta el!

 6. hajnalka said

  Szabó András és Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes ketten együtt annyit loptak, mint Zuschlag.
  Ha összeadnám Szabó összes rablását Princz 8 milliójával meg OV első kormányának 2 milliárdjával együtt, nemcsak magyar bajnok lenne, hanem az Unióban is dobogós.
  Éljen a magyar reformátusság fényes csillaga, a GIGANTIKUS BŰNÖZŐ, SZABÓ ANDRÁS!
  De azért Hansági teljesítménye sem csekély, és az egész KSZE klán is szépen teljesít.
  Nem feledkezünk meg a Jobbiknak rabló Balla rektorról és a saját magának rabló főpásztorról, Bölcskei Gusztávról sem!!!

  • KSZE és a húsosfazék said

   Kulcsár Szabó a halandzsakutatására 171 milliót csikart ki. Az egész szemfényvesztés. Nemcsak társadalmi haszna, hanem értelme sincs.

   • réti pipitér said

    Igazán ráharaphatna már valaki a sajtótól KSZE millióira is. Legalább olyan fölöslegesen költötték magukra, mint a filozófusok.

   • KSZE és a húsosfazék said

    Sokkal fölöslegesebben. Vagy teljesen értelmetlen szövegek keletkeztek, vagy ha zagyvamagyarról normálmagyarra fordíthatók, akkor triviálisak vagy nevetségesek. Ezekre 171 milliót kiadni?

 7. certitudo salutis said

  Még gondolni fogtok ezekre a szavakra, ti szennyes gazemberek, akik csúfot űztetek a Szentírástól és meggyaláztátok az egyházat:
  “És elhagytátok minden én tanácsomat, és az én feddésemmel nem gondoltatok,
  Én a ti nyomorúságotokon nevetek, megcsúfollak, mikor eljő az, amitől féltek.
  Mikor eljő, mint a vihar az, amitől féltek, és a ti nyomorúságtok, mint a forgószél. elközelget,
  mikor eljő ti reátok a nyomorgatás és a szorongatás.
  Akkor segítségül hívnak engem, de nem hallgatom meg: keresnek engem, de meg nem találnak.” (Péld. 1, 25, 26, 27, 28.)
  Ez vár rátok, mocskos bűnözők. Azt fogjátok kívánni, bárcsak meg se születtetek volna.

 8. Netfigyelő said

  Feloldották a cenzúrát. Talán a google meggyőződött róla, hogy nemcsak a Johannes blog számolt be a csalásról. 🙂

  Ha csak a “70 milliós csalás”-t ütitek be a keresőbe, mindjárt az első oldalon kétszer is szerepel a “Szabó András és Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes felelőssége a 70 milliós csalásban” címke. Talán ez segít a rendőrségnek, aki fura módon nem találja a számlák gazdáit. 🙂

 9. hajnalka said

  Remélem, Szabót és Hanságit is elkapják meg a bűntársaikat, főleg Ballát.
  És a fiatalok, akik a Károlin kezdik egyetemi pályafutásukat???
  Megszívják.

  • Ágnesasszony a bírái előtt said

   Beírtam a keresőbe a 70 millás csalást, és a találatok között azt olvasom “lebukott a női Kulcsár”. Már kezdtem reménykedni, hoy a mi női Kulcsárunkról van szó, de sajnos ez egy másik. Egyébként a sztori kísértetiesen hasonlít. Ott is hasonló nagyságú csalásról van szó és álneveken kötött szerződésekről, akárcsak a mi női kulcsárunknál. A különbség, hogy az a Kulcsár a lányai nevén szokott szerződést kötni, a mi női Kulcsárunk pedig a lánykori nevén, ami nem a személyiébe bejegyzett hivatalos neve. Szerintem a rendőrség annak is utánanézhetne, nem Hansági néven írta-e alá Kulcsár Szabó Ágnes a fiktív ösztöndíjutalásokat.

 10. sola scriptura said

  “A bolond csak bolondságokat beszél, és az ő szíve hamisságot forral, hogy istentelenségeket cselekedjen és szóljon az Úr ellen tévelygést, hogy az éhező lelkét éhen hagyja és a szomjazó italát elvegye. A csalárdnak eszközei csalárdak, ő álnokságokat tervel, hogy elveszítse az alázatosokat hazug beszéddel.” (Ésaiás 32, 6, 7)

 11. tóratartó said

  Őszintén sajnállak benneteket, jól megszívtátok. Elég gáz, hogy ti vagytok az ország legbutább egyháza, de még a legzüllöttebb is.
  Ellopta a Szabó OV 2 milliárd kormánytartalékját és nektek semmit se adtak belőle! Szabó mindkét ostoba, mocskos kölykének pesti luxuslakást vásárolt belőle.
  Ti megint nem kaptatok semmit!
  Csak a Szabó felesége, a Petrőczi telerondította nektek a szép híves patakot.
  A református egyetemet lenyúlta előttetek a Kulcsár-Szabó csontateista menye, a Hansági. Mészáros kétszer csalt magának doktori címet, nemzetközileg híres lett túőle.
  Megint ti szívtátok meg: azt mondja mindenki, ennyire bunkók és erkölcstelenek csak a magyar reformátusok lehetnek.
  Ha a mi Ágotánk nem lenne ott a Károlin, színbunkók lennétek.

 12. lelkipásztor said

  Szerintem rosszul ítélitek meg Bölcskei Gusztáv püspök urat. Őt szegényt csúnyán megvezették a károlisok, Balla mb. rektorral az élen.
  Képzelhetitek, milyen kellemetlen neki a 70 milliós lopás felbukkanása pont a Károli intézményi akkreditációja előtt.
  A 70 milliós lopással Balla, Hansági és Szabó az utolsó szögeket verte be a Károli koporsójába. Ez pedig nagy szégyen minden magyar reformátusnak, higgyétek el!!!
  Fogjunk össze, Testvérek, legyünk Bölcskei püspök urunk segítségére abban, hogy ebből a szörnyű erkölcsi bukásból ki tudjunk emelkedni!
  Áldás, békesség a jóakaratú embereknek!

  • Zsinati illetékes said

   Bölcskei Gusztáv szerepe előttünk sem tiszta. Ő ültette a dékáni székbe Szabó Andrást és a sleppjét, de lehet, hogy azért, mert őt is megvezették. Lett volna lehetősége a tisztánlátásra, de kényelemszeretetből elutasította. Megszereztünk az archívumból 2 levelet, amelyből kiderül, hogy püspök urunk latolgatta: fogadja H… G….t, a doktori iskola akkori vezetjét 2009 májusában, és tájékoztatást kér tőle is az IDI ügyeiről. Készült is a találkozóra, amit egyébként a dunamelléki főgondnok, Tőkéczki is egyengetett. De Szabó András megneszelte ezt, és közbelépett. Az a helyzet, hogy az egyik testvére itt dolgozik a zsinati irodán, és értesítette a galád Szabó Andrást H… G… és Bölcskei püspök levelezéséről és tervezett találkozójáról. Szabó gyorsan cselekedett, és lebeszélte püspök urat erről a tanácskozásról. Azt ígérte, hogy majd ő megoldja a dolgot. Akkor még abban reménykedett, hogy rektor lehet. Erre egyébként be is adta a pályázatot 2009 nyarán, de püspök urunk visszavonatta vele. Akkor már kezdtek kételyei támadni Szabó András alkalmasságával kapcsolatban.

   • animus said

    Mára már világossá válhatott mindenki számára, hogy Szabó András az egyik legártalmasabb személy, aki a Károlin működik. Áldozatai megtöltenek egy temetői parcellét: Király Gyula, Bolyki János, Szilágyi Ferenc és Szigeti Lajos az ő személyes áldozatai: az ő feneketlen aljassága taszította sírba őket.
    Szabó legfőbb öröme – a pedofil fotók nézegetésén és a drogdílerektől befolyt pénz stámolgatásán kívül -, az ha másoknak kárt okoz. Nagy boldogság volt számára, amikor hamis tanúvallomásokat tett volt kollégái ellen. Még az sem tántorította el a hamistanúzástól, hogy a bíróság ezt megállapította róla.
    A legutóbbi munkaügyi perben dr. Takács még bejelentette Szabót tanúnak, mielőtt visszalépett volna.
    Talán ránézett a bíróra és eszébe jutott valami róla Szabó hamistanúzásával kapcsolatban,

 13. soli deo gloria said

  Bölcs szavak ezek, Testvérem!
  Emeljük fel szívünket és imádkozzunk magunk és egyházunk tiszta jövőjéért a 69. zsoltár szavaival:
  “Úr Isten, segíts és tarts meg engem, mert a vizek szinte lelkemig érnek,
  közepén vagyok a sáros mélységnek, amelyben csaknem elsüllyed fejem!
  Az árvizek összütnek rajtam. A kiáltás miatt torkom elrekedt,
  Én szemeimben megfogyatkoztam, Midőn várom a Te segedelmedet”.

 14. Odaát a saját blogomon ezeket a kommenteket találtam. Idemásolom:

  MIKI

  Submitted on 2011/08/27 at 11:07 pm

  A magyarosok bemutatkozó filmjét akkor vették le a honlapról, amikor lebuktak. Nem véletlenül. Azon rajta voltak az egész banda. Korner, Mészáros, Nemeh és Sárai (mint két buzi, majdhogynem csókolóztak rajta), a Kulcsár Szabó család, férj és após, noha állítólag semmi közük a Károlihoz, Hermann és a líblingjei. Voltak alibiből mások is, de a kemény magot Hansági (és Hermann) zsoldosai alkották. Az első kép tényleg a telepofával vicsorító Korner volt, olyan merev, természetellenes fültől fülig érő vigyorral, mintha azt mondaná “csííííííz”. Talán azért vicsorgott mer már bezsebelte a milliókat. 🙂 csíííííííííz

  Hot trail (Forró nyom)
  3 #
  Nyomkövető

  A Károlin az összes hökös tudja hova lett a pénz, legfőképp László Marci, Szénási Karesz és Szabó Andi. Persze b….nak megmondani a rendőröknek. Talán nem kérdezni kéne őket, hanem a számláknak utánanézni. Mert a 45 név tulajdonosa egy fillért se látott ezekből. Nem az övék volt a számla.

  Hot trail (Forró nyom)
  3 #
  Bulle

  Submitted on 2011/08/26 at 8:37 pm

  Ki a tanú? Csak nem Szabó András? Ha-ha-ha
  A rendőrök még nem ismerik a híres tanúskodásait?

 15. saca said

  Az nekünk is feltűnt, hogy mi a bánatot keresi a Hansági apósa meg a férje ezen az amúgy rohatt gusztustalan filmen. Ezen van a Petrőczi banya a vörös rokolyában, ugye,
  Azt találtuk ki, hogy a Hansági annyira féltékeny a Zolira, hogy nem akarja maga mellől elengedni.
  Mer ő ugyan félreb..ik a Marcival, de a Zolinak nem engedne meg egy kis félrek..ást.
  Irígy!!! Nemcsak a 70 millió fele kell neki, hanem még két kan is!!!

  • MIKI said

   Igen azon. Ott ültek B… Évával valami közös szemináriumon. Petrőczi feldobva a szerepléstől és a kamerától, B… alig bírva leplezni az undorát, hogy ezzel a perszónával kell fellépnie. B…t Petrőczivel ki lehetne kergetni a világból, nem is titkolja, mennyire utálja, de valamiért engedelmeskedik ennek a bandának, holott ő egy árva garast se látott a milliókból. Őt ingyen kuliztatják.

 16. saca said

  B. tanárnőről is megvan a véleményem. Olvastad te azt a sok tömény disznóságot, amit a könyvében összehordott? Valami “Udvariatlan szerelem” vagy mi a címe. Szerinted az pont egy református egyetemnek a feladata, hogy minden rímes trágárságot kiadjon könyvalakban?
  Meg az is tele van b…ssal, amit ő ír. Nem olvastam, de hallottam a rádióban néhány részletet belőle egy és fél kettő között.
  És nyugodtan ülhet a Petrőczi mellett, elvégre annak a férje, a Szabó a főnöke.

  • Freischütz said

   Azzal a könyvvel nemcsak az a baj, hanem hogy még csak nem is eredeti, hanem nagyrészt plágium. Egy italianista szerző könyvéből merített két kézzel, hivatkozás nélkül. Mindenki meggyőződhe róla. Az eredeti könyv címe: Érzékek irodalma. Mindettől függetlenül B. tanárnő valóban utálja Petrőczit.

 17. hajnalka said

  Petrőczit mindenki utálja, a saját lánya, M. K. például szóba se áll vele. Lehet, persze, hogy nem bocsátja meg neki, hogy kiskorában kiszolgáltatta Szabó pedofil vágyainak.
  Azok a történetek pedig, amiket Petrőczi előad arról, hogy ki mindenki bolondult érte, és hogy imádják őt a fiatal fiúk…hát az az obszcén fantáziának minden színvonalat alulmúló termékei.
  Szabó se szereti, a férje, azért választja helyette a jobb kezét, miközben szemét pedofil fotókra meresztgeti.
  Meg közben még az idióta Szabónak is leesett, hogy mekkora károkat okoz neki Petrőczi szómenése, amikor pl. leírja a hencidai úrasztala elrablását az Áfonyahegyi..ben.

 18. prudens said

  Petrőczi különösen izgalmas előadást fog tartani: King James and Hungary.
  Tartalom: nothing.
  Illik a mélységesen tudatlan Petrőczihez.
  Ezt a tudatlanságot a MAB háromszor igazolta: kétszer ELUTASÍTOTTA PETRŐCZI IDI-S TÖRZSTAGSÁGÁT, egyszer pedig a PROFESSZORSÁGát.
  De Petrőczi nem hagyja magát, újra meg újra bebizonyítja: CSAKUGYAN NEM ÉR SEMMIT!
  Most ezen a konferencián is.

  • King John said

   Azt nem egészen értem, hogy Fabiny miért hagyja blamálni Petrőczi által 1. magát, 2. a konferenciát, 3. King Jamest. Mitől vesztette el korábbi minőségérzékét? Csak nem attól ijedt be, hogy ráküldték a magándetektívet a MAB-levél kiszivárogtatása után?

 19. robi said

  Nem tetszik nekem ez a rendőrinvázió meg kutatgatás a Reviczky utcában. Meg az se, hogy a Szabó pedofil szervert működtet. Apró gyerekekről meztelenül…FÚÚÚJ! Nem volt elég neki az a több millió, amit tőlünk kapott, nem kellett dolgoznia érte.
  Ez nekem sok, én is erkölcsi lény vagyok, amit a Szabóról nem lehet elmondani.
  Elhúzom a csíkot, de hű maradok hozzátok.
  Majd üzenek, hol vagyok.
  CSÁ!

  • Mary Juan said

   Az a hülye Szabó lebukott. Nem néztem volna ki a sunyi pofájából, hogy ilyen nagypályás. Most tényleg sok az álruhás kopó. Szagról megismerem őket. Sajnos ők is az anyagot. Tűzés innen.

 20. cica said

  Abszolút nem csodálkozom: ezek a HÖK-ösök nagyon fenn hordtk az orrukat, remek kocsikon jártak és nagyon gőgösek voltak. Mindig azt mondták, hogy a Hansági azt csinálja, amit ők akarják, ha néha lepókhálózzák. Szerintük a Marci is nagyon nehezen szánta rá a dologra, ezt mongyuk nem csodálom.
  Ha ránéz valaki a hansági képére és különösen a testére, ezen nem is csodálkozom.
  Azér azon csodálkozom, hogy a Szabó mindent elopott. Ennél szér neki is több esze lehetne. Biztos a Petrőczi banya szuttyongatta.

 21. Zsinati illetékes said

  Kinek áll érdekében a cenzúrázás, vagy az ügy elkenése? Ezúttal tényleg nem Bölcskei Gusztávnak, itt kifejezetten nem ő a hunyó. Hiszen az ő emberei tártak fel egy súlyos, az előző vezetés alatt elkövetett bűncselekményt. Lehet, hogy Bölcskei minden bűne abban áll, hogy hagyta magát megvezetni Szabó Andrástól és Hanságitól? És csak későn jött rá, mekkora gazemberekben bízott? Meg a szellemileg retardált Ballában, akinek még mindig ez a két bukott, megszégyenült figura a tanácsadója? Ki tett itt feljelentést? Azt olvassuk, az egyetem felső vezetése: ez pedig Kovács Barnabás és Sepsi Enikő.

  • ZsoltCsaba said

   Én inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy ki az, akit megloptak, megrövidítettek 70 millióval? Kinek a zsebéből húzták ki a csaló tolvajok ezt a horribilis összeget, ami a BTK tiszta bevételének ca 60%-a? Az államot lopták meg? Azt mindenképpen, hiszen az utalja át a fenntartói normatívát. De ha az már egyszer át lett utalva, akkor az a fenntartóé. Tehát a tolvajok Bölcskei Gusztávot lopták meg – 70 millió forinttal. Érdekében állhat-e a püspöknek eltussolni az ügyet, akárki követte azt el? Úgy hiszük, nem. Hiszen ha ebből a sikkasztásból elkenés lesz, az egyrészt felbátorítja a tolvajokat, hogy próbálkozzanak tovább, ennek sem lesz következménye, akárcsak a PhD, DSc és professzori csalásoknak, másrészt többet árt az egyháznak, mint egy teljes feltárás A botrány már kitört, meg nem történtté tenni nem lehet, ezt már csak az csitíthatja le, ha felderítik az ügyet, leleplezik és megbüntetik a bűnösöket.

   És miért kellene Bölcskei Gusztávnak kímélnie azt, aki ennyivel meglopta?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt szereti: