Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Backwind or headwind? (Hátszél vagy ellenszél?)

Posted by anonymanalyst - szeptember 20, 2011

Szerző: ZsoltCsaba

Míg a Református Egyház lelkészi elnöke, Bölcskei Gusztáv minden alkalmat megragad, hogy hátszélként kínálkozzon fel a kormány politikájához (https://jhnnsclvn.wordpress.com/2011/05/17/i-would-be-wind-if-you-were-a-sail-lennek-en-hatszel-ha-lennel-vitorla/), a püspök barátja és bizalmasa, bankára és hitelezője, Kovács Levente – a koreai tulajdonú KDB aligazgatója – éppen ellenkezőleg: úgyszintén minden alkalmat megragad, hogy támadja ezt a politikát. A sajtó, a tv-csatornák, az internet tele vannak Kovács Levente kormányellenes kirohanásaival. Lehet, hogy ez az egész felajánlkozás csak hízelgés és nagy színlelés Bölcskei részéről? Hiszen fújhatja nyugodtan hátulról a vitorlát, bizton számíthat eközben az “Ellenszél”-re, amely megtorpanásra, esetleg visszafordulásra készteti azt. Vagy netán egyenesen a vitorla elsüllyesztése a cél?

És ezek után Bölcskei Gusztávnak még van képe OV színe elé járulni, hogy kuncsorogjon az egyetem akkreditációjáért, mint egy évvel ezelőtt, amikor ennek a förmedvénynek az akkreditálását OV -nál valósággal kisírta?

Bankszövetség: Elfogadhatatlan a kormány végtörlesztéses ötlete

MTI|2011. 09. 12., 18:11|Utolsó módosítás: 2011. 09. 12., 18:35|

A pénzintézetek érdekvédelmi szervezete meg fogja támadni a kormány tervét, amennyiben megjelenik a rögzített árfolyamon való devizahitel-végtörlesztésről szóló jogszabály – írta közleményében a Bankszövetség. A kormány többi, bankokat érintő tervéről azonban tárgyalnának.

A devizahitelek rögzített árfolyamon történő végtörlesztésének lehetőségét elfogadhatatlannak tartja a Magyar Bankszövetség, de a többi, a bankokat érintő javaslatról készek tárgyalni – derül ki a szervezet közleményéből.

Orbán Viktor hétfőn, a parlamentben egyebek mellett bejelentette, hogy a kormány kezdeményezni fogja, hogy a devizahitelekkel kapcsolatban jelentkező költségeket csak forintban számolhassák fel a bankok, és 30 százaléknál magasabb teljes hiteldíjmutató (THM) mellett ne lehessen hitelt nyújtani. Megvalósíthatónak nevezte, hogy a devizahitelesek rögzített árfolyamon, egy összegben végtörleszthessék adósságukat, de az utóbbival kapcsolatban nem írnák elő a kötelező, forintra történő átváltást és forinthitel kötelező nyújtását sem erre a célra.

A Magyar Bankszövetség főtitkára, Kovács Levente által kiadott közlemény szerint a Bankszövetség elnöksége rendkívüli ülésen tárgyalta meg a miniszterelnök napirend előtti felszólalásának bankszektorra vonatkozó részét.

A testület “egységes álláspontot alakított ki abban, hogy a devizahitelek végtörlesztésének rögzített árfolyamon történő lehetősége a banki közösség számára elfogadhatatlan, mert az jelentős pénzügyi, makrogazdasági és növekedési veszélyeket von maga után. A testület kinyilvánítja, hogy a fenti intézkedés végrehajtása esetén a bankoknak nincs más lehetősége, mint az Alkotmánybírósághoz és az Európai Unió illetékes szerveihez fordulni, illetve a lehetséges eszközökkel jogorvoslattal élni” – olvasható a közleményben.

forrás: http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20110912-bankszovetseg-elfogadhatatlan-a-rogzitett-arfolyamu-egyosszegu-vegtorlesztes.html

Ld. erről a MAGYAR BANKSZÖVETSÉG eredeti S A J T Ó K Ö Z L E M É N Yét is, KovácsLevente aláírásával:

Budapest, 2011. szeptember 12.

A Bankszövetség Elnöksége rendkívüli ülésen tárgyalta meg a Miniszterelnök napirend előtti felszólalásának bankszektorra vonatkozó részét.

Egységes álláspontot alakított ki abban, hogy a devizahitelek végtörlesztésének rögzített árfolyamon történő lehetősége a banki közösség számára elfogadhatatlan, mert az jelentős pénzügyi, makrogazdasági és növekedési veszélyeket von maga után. A testület kinyilvánítja, hogy a fenti intézkedés végrehajtása esetén a bankoknak nincs más lehetősége, mint az Alkotmánybírósághoz és az Európai Unió illetékes  szerveihez  fordulni,  illetve  a  lehetséges  eszközökkel jogorvoslattal élni.

Ugyanakkor a Bankszövetség nyitott, hogy a bejelentés többi, a bankokat érintő javaslataival kapcsolatban tárgyalásokat folytasson a pénzügyi kormányzat képviselőjével.

Kovács Levente
Főtitkár
Magyar Bankszövetség

forrás: http://www.bankszovetseg.hu/anyag/feltoltott/sajtokozlemeny_20110912_bankszov.pdf

95 hozzászólás to “Backwind or headwind? (Hátszél vagy ellenszél?)”

 1. KDB said

  Aki még nem ismeri személyesen, itt megnézheti:

  http://www.stop.hu/articles/article.php?id=928307

  • Rokonok said

   Már kíváncsi voltam erre a pofára. Ő lehet a bábjátékos. Az egyetem urai, Tepsi és Barnaby akkora nímandok, hogy tőlük semmit se lehet várni. Ők csak betartatják az utasításokat. Nyilván a bankos mondja meg, mit kell csinálni, hogy dőljön a lóvé a KDB-ba, mert ha nem fizetik vissza Bölcskei adósságát, kirúgják, sőt, bíróság elé állítják Kovács Leventét és a bankból sápot húzó rokonait.

  • Netfigyelő said

   Hang is tartozik az archoz. Nem túl férfias. Egy fél fokkal jobb csak, mint a dadogó, hadargó kappanhangú Balláé. Viszont sokkal intelligensebb:

   http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/kovacs-levente-egy-honap-mulva-lehet-eszkozkezelo.html

   • KDB said

    De amit mond! Épp egy tisztességes, becsületes adófizető, kétségbeesett magyar ember utcára rakását helyesli, támogatja, igazolja. Viktornak igaza van: a bankárok teszik földönfutóvá a magyar embereket.

   • pulchra said

    Orbán Viktorhoz közel álló körök szerint a kormányfő a KDB bankra utalt azzal, hogy Magyarország nem lesz bankok “gyarmata”. Orbánt nagyon feldühíti Kovács Leventének, a Bankszövetség új főtitkárjának agresszív nyomulása, különösen, mikor megtudta, hogy ez a koreai bank gyakorlatilag Bölcskei Gusztávnak és körének házi pénzintézete, amely a Károlin keresztül szívja le az állami támogatásokat.
    A “szokatlan intézkedéseket”, amelyeket a kormányfő, pontosan a KDB-n fogja kezdeni, hogy megszabaduljon Kovács Levente agressziójától.

 2. prudens said

  Ez felettébb érdekes! Eszembe jut az a régi történet, hogy nem megbízható az az ember, aki képes hideget és meleget is fújni a szájából.
  Most Bölcskei Gusztáv ez az ember, aki a sárga földig el van adósodva Kovács koreai bankjánál, így biztosította be magát Kárpát-medencei református pápaként.
  Másrészt ott kuncsorog(na) Orbán előtt (má ha az szóba állna a kiérdemesült pártállami spiclivel) az egyetem akkreditációjáért.
  Debrecenben most csináltak egy huszárvágással egy új egyetemet, ahol beépített csőrendszer (kommunikációs és társadalomtudományi intézet) állt rá az EU-s roma támogatások leszívására.
  Rossz hírem van, gyerekek. Bölcskei bebiztosította magát Debrecenben, a Károli már nem fontos neki. Ha nem kapjátok megh az akkreditációt, nektek annyi!
  Se pénz, se áldás!

  • 한국산업은행 said

   This is the point. The enormous debt of the bishop. Who will pay back the money he has been borrowing for several years? Mr. Kovacs will be fired soon. But not before he will have quitted Mr. Bolcskeis liabilities. Otherwise Mr. Kovacs will be sued in Korea.

 3. csicsikov said

  Orbán ezentúl már tényleg nem fog szóba állni Bölcskeivel, hiszen annak a házi bankárja, a Kovács L. a legnagyobb ellensége OV bankrogyasztó terveinek!
  Ahogy a Highlanderben mondják: “Csak egy maradhat!”
  És az biztos nem Bölcskei lesz!

  • Besúgó said

   Nem világos a szélirány. Nekem úgy tűnik, Bölcskei taktikázik. Mást mond a szája, mint a szíve, pont fordítva, mint Luthernek. Alig várja már, hogy visszajöjjenek az elvtársai és velük a régi szép idők, amikor egy kis besúgásért busásan jutalmazták.

 4. rat catcher said

  Nem veszitek észre, hogy Bölcskei hagyja bedőlni a Károlit, kimazsolázza a debreceni egyeteme számára, azt pedig aztán a Konvent alá rendeli és ezzel nemzetközi intézménnyé teszi!
  Te meg itt maradtok a perdita utcában, kutyának se kelletek, se Szabó, se Petrőczi, se KSZE barátai és üzletfelei.
  Kovácsék kiszedik a pénzt a Károliból, aztán rárogyasztják Ballára, aki aztán imádkozhat, hogy ne a börtönből nézze a csillagokat.
  Ezt érdemlitek!

 5. red rat said

  Szerintem is ez lesz. Csak az összeesküvésnek az a lényege, hogy az ember eltitkolja a terveit. Ezt teszi most Bölcskei. Hagyja a Károlit kivéreztetni a Kovácsok által, átveszi azokat az embereket, amelyek állam által finanszírozott képzést biztosítanak, beindul az ETNIBIZNISZ a társadalomtudományi intézettel: ebből lesz majd kar.
  Elárulok egy titkot: az Egyesült Európában egy intézménynek elég egy helyen akkreditációval rendelkeznie, a többi tagállam ezt köteles elfogadni. Tehát Bölcskei akkreditáltathatja a debreceni egyetemét annyi karral, mint Siva istennő és annyi dokgoori iskolával, amennyit akar. Ha azt Kalotaszegen akkreditálták, tehet nekik a MAB egy szívességet!
  A Károli meg megy a levesbe!

 6. mesüge said

  Te nagyon okos gyerek vagy, RED RAT barátom, nem ismerjük mi egymást valahonnan? Ezt a rabulisztikus érvelést én utoljára a Dob utcában hallottam.
  Szóval ez a jövőtök, károlisok!
  Magyarul szólva nincs jövőtök!
  Értve vagyok?
  Ágota drágám, ne félj, neked mindig lesz nálunk egy hely!

 7. animus said

  Hát ez sokkal jobb ötlet, mint Balláé, hogy ti. felveszem a Cservák Csabát a Schmitt titkárságáról docensnek a döglődő ÁJK-ra, aztán majd ő szól Schmittnek, az meg leszól a Bazsának, hogy irgum-burgum lesz, ha nem akkreditálod a Károlit!!!
  Ez az ötlet csak egy értelmi fogyatékos fejéből pattanhatott ki.

  • Retardált said

   Balla azt hiszi, hogy nagy fogást csinált Cservákkal. Az ő fejében ugyanis olyan kép él, hogy az államfő van a hierarchia csúcsán, a kormányfő meg alatta. Ez pont annyira igaz, mint hogy rektorként ő birtokolja a Károlin a legnagyobb hatalmat. Balla pont annyira van Kovács Barnabás fölött, amennyire Schmitt Pál Orbán Viktor fölött. Vagyis semennyire. Balla ezt nem tetteti, ő tényleg ilyen ostoba.

   • red rat said

    Ne merjétek többé Ballát patkánynak nevezni!!!
    A patkány egy intelligens, fürge állat!
    Balla pedig egy bélféreg kognitív szintjén mozog.

   • Gray Rat said

    Jelentem, hogy Balla egy ideje kiköltözött a Szabadság téri kolumbáriumból. Elment apóstól egy önálló családi házba a XV.kerületi Rákos úta. Körülnéztem nála egy kicsit. Új foglalatosságot talált. Tágas otthoni dolgozószobájában szabad idejében már nem a Bibliát olvasgatja, hanem a kinevezését. Nem tud betelni vele. Lapozgatja, simogatja, odaáll vele a tükör elé. Ilyenkor pocsék pofázmányát földöntúli öröm önti el. Aztán állványra teszi a fotómasináját, és fotózgatja magát: “Én és a kinevezésem” különböző pózokban, különböző szögből, különböző háttérrel – csak a téma azonos.

   • rat catcher said

    Bizonyára öröm neki, hogy nem sivalkodnak a feneke alatt a holt lelkek, nem kell reggelenként elmenni a bronzba öntött leszbikus fasiszta mellett és nem kell hallgatnia a két lóri fülsüketítő fasiszta ordítozásait és bámulni a templomban a rovásírásos Himnuszt.
    De van rossz hírem is, Balla!
    Bölcskei papa elejtett téged, te meg csak magadban motyogsz meg prézsmitálsz a Cserváknak, hogy ugye, Csabi, szólsz az államelnök úrnak, hogy szóljon a Bazsának, hogy szóljon a MAB-nak, hogy akkreditálja a Károlit.
    Bölcskei papa kiszállt a vonatból. Ő európai szinten fogja akkreditáltatni a debreceni kócerájt, balla, szabó, hansági, meg a többi barom, aki professzornak meg nagy tudósnak hitte mahgát, mehet a francba. Kutyának se fogtok kelleni, ezzel a múlttal???
    Hacsak fel nem veszi őket a Robi drogdíler-felhajtónak.

  • Rector said

   A 8 nappal ezelőtt elfogadott új felsőoktatási törvény szerint a Károli már nem egyetem:

   “b) Egyetem az a felsőoktatási intézmény, amely az alábbi feltételeknek egyidejűleg, folyamatosan megfelel:
   – Képzési programjai: alap-, mesterfokú-, osztatlan és doktori képzés, felsőfokú szakképzés
   – Kiadott diplomáinak legalább … %-a mesterfokú diploma
   – Legalább négy kar alkotja, ezeknek legalább fele egyetemi kar
   – Oktatóinak legalább a fele tudományos fokozattal rendelkezik
   Legalább két akkreditált doktori iskolát működtet

   A Károlin csak 1 doktori iskola van, a HTK-s és az is milyen! Balla és Pethő jelzik a színvonalat. 🙂

   • Kommédia said

    Az oktatókkal felduzzasztott, mégsem akkreditált kommunikációszakot is hazavágja az új törvény: csak fizetős helyek lesznek.

   • hajnalka said

    Rózsi néni meg visszaállítja az egységes tanárképzést!
    Le a liberálbolsi BA-val meg MA-val!
    Aztán Sáron rózsája tanítja a magyar nyelvtudományt a nemzet magyartanárainak! Kálvinista alapon, egyenesen Karácsony Sándor szellemiségében!
    Azt me ne várjátok, hogy Szakály legújabb kori történelmi doktori iskolát csinál a hátra felé nyilazó Hidánból, a zongoristából meg az öregecske borászból!ű
    NO WAY!
    Megbuktatok!!!!

   • vidéki kolléga said

    A MAB-nak a törvények alapján kell döntést hozni: a Károli megbukott.
    Hogy ezt legkésőbb a taláros bohóc, Balla veszi észre, az az ő baja!

 8. pulchra said

  Ki mondta, hogy Balla nem értelmi fogyatékos?
  Quod erat demonstrandum.
  Csak attól tartok, Balla ezt se érti, mert még a három szent nyelvet sem ismeri.

 9. Tiszántúli Lelkész said

  Bölcskei a szószéken azt ordítozza, hogy teste-lelke a Fideszé, legbizalmasabb barátja pedig perelni akarja Orbán Viktort. Ki érti ezt? Kivel tart Bölcskei? Kovács Leventével vgy Orbán Viktorral?

  • Kommunikátor said

   Albert Mehrabian 55:38:7%-os szabálya óta tudjuk, hogy a verbális kommunikáció az összkommunikációnak csak 7%-át teszi ki. Amikor tehát Bölcskei fölmegy a szószékre, necsak azt figyeljétek, mit mond, hanem főként azt, mit kommunikál egész testével, hanghordozásával.

   • Tiszántúli Lelkész said

    Hát ez Bölcskeinél úgy néz ki, hogy prédikál valamit, akármit, aztán felszólítja a gyülekezetet, hogy “Testvérek, fújjuk együtt azt a vitorlát, tele tüdőből és torokból, hadd menjen előre az a hajó!” Miközben ezt mondja, mindkét kezével hadonászik maga felé, hevesen mutatva épp az ellenkező irányt, amit fejkörzéssel és szemmozgással is megerősít. Hanghordozása is az ellenkező irányt sugallja, főképp az emelkedő intonáció. Apró, ravasz szemei ide-oda cikáznak az orrára tolt szemüvege fölött: “Értitek? Nem arra, amerre mondom, hanem emerre!” Vagyis 7%-ban előrefújja a vitorlát, 93%-ban pedig visszafelé.

  • Áron said

   Így már értjük. Bölcskei csak úgy tesz, mintha támogatná OV-t, de valójában ellene beszél, Kovács Levente pedig még csak nem is tesz úgy, hanem kirohan ellene és perrel fenyegeti.

   • Corruzione said

    Az még hagyján, hogy Kovács Levente bírálja a kormányt, elvégre demokráciában élünk, de az már súlyos bűncselekmény, hogy olyan feltétellel ad a Károlinak kölcsön, hogyha a Károlin állást kapnak a rokonai és a haverjai, mint Kovács Barnabás és Kovács Zsolt Csaba.

   • KSZE Workshop said

    Ez ugyanolyan korrupció, mint amikor Kulcsár Szabó Ernő akkreditációért árusította ki a Károli bölcsészkari állásait. Persze Szabó András segítségével, aki a habilitációjáért és a teljesen abszurd nagydoktorijáért súlyosan el volt adósodva Kulcsár Szabónál. Az első és legnagyobb törlesztés a MENY becsempészése volt a Károlira. A többi állás- és ösztöndíjosztogatást aztán már együtt csinálták. 🙂

   • Rokonok said

    Balla Péter úgy nyilatkozott a parókia portálnak, hogy azért pályázott rektorságra, mert a Rektori Hivatalban testvéries a légkör. Ez megint egy aranyköpés volt a részéről. Naná hogy testvéries. Hiszen a Hivatalt megtöltik a Kovács-tesók vagy unokatesók és hasonlók. A BTK-n rokonságban levőket egyszer már ezen a blogon összeszámolta valaki, de nem igazán sikerült, mert jöttek az újabb és újabb rokoni kiegészítések. Az meg pláne egy rokoni beltenyészet. 🙂

   • 한국산업은행 said

    We do not like such familiar relationships at work. We consider it for criminal offense that Mr. Levente Kovacs may use the loan allowed by our bank for personal purposes through his relative Mr.Barnabas Kovacs who is the director of the university. We are seriously worried about that Mr. Barnabas Kovacs receives monthly a considerable amount of money we loaned to the university. Such using of a vice-presidential position by Mr. Levente Kovacs for his own relative is illegal.

 10. prudens said

  Szivikéim, ti már megint koherens és konzisztens gondolkodásmódot vártok Bölcskei Gusztávtól, ami enyhén szólva szellemi képességeinek durva túlbecsülése.
  Bölcskei NEM LÁTJA AZ ELLENTMONDÁST!
  Ő csak azt látja. hogy “nekem ide a p…p…p..t”
  Ennyi főpásztor testvér filozófiája.

 11. roma said

  Bölcskei bizalma akkor rendült meg a Károliban, amikor rájött, hogy ezek nem képesek megszívni az EU-s romapénzeket.
  Bölcskei úgy látja, az etnobiznisz megkaparintása – a roma pénzek elrablása – a kilábalás az eladósodottságból.

 12. KDB said

  Elég világos a képlet. Bölcskei és legbizalmasabb barátja vagy üzlettársa, Kovács Levente a KDB-ből jelentős összegeket felvettek saját céljaikra és most a kormány bankszektorokat érintő intézkedése veszélyezteti az időbeni visszafizetést. Magyarán már nem kölcsönről van szó, hanem sikkasztásról, amit az ázsiaiak nagyon rosszul tolerálnak. Ez Kovács Leventének nemcsak az állásába, hanem az életébe kerülhet.

 13. Ortograf said

  Amióta Balla Péter a Sándor palotában járt, megváltoztak a magyar helyesírás szabályai. Azelőtt Balla Péter neve alatt a “rektorhelyettes” szó kisbetűvel íródott. Szeptember 1. óta azonban a “Rektor” szó nagybetűvel szerepel ugyanazon név alatt a honlapon:

  http://www.kre.hu/portal/index.php?option=com_content&view=section&id=9&Itemid=61

  Ez is sokat elárul a szerencsétlen stróman lelkivilágáról. Vagy az Elnök kézfogásával Balla Péterbe beoltotta saját helyesírási reformját? 🙂

 14. animus said

  Szóval a törvény szerint a Károli már nem egyetem, csak ezt még nem vette észre Főprofesszor Főrektor Balla meg a többi Főf..
  Egy zombiegyetemre vettetek fel 900 szerencsé6tlen fiatalt, ti bűnözők!
  Milyen diplomát adtok nekik?

 15. filológus said

  Nagyon eldurvult a hangnem a magyar sajtóban. Nem csoda: pénzről van szó. És ilyenkor mindenki észnél van: a szenteskedő locsogásnak, amit a református egyház képviselői a Károlival kapcsolatban megengednek maguknak, befellegzett.
  Bölcskei házi bankára, Kovács Levente pedig kiásta a csatabárdot Orbán Viktorral szemben.
  A Károlinak pedig csak egy doktori iskolája van, az is az okirathamisító Pethővel.
  Befellegzett a Károlinak, minél előbb fogják fel, annál jobb.
  Akinek van még hitele a magyar felsőoktatásban, az pucoljon innen.
  A többi pedig megy a levesbe!

 16. Lutherügynök said

  Tud valaki egy linket, hol nézhető meg az új felsőoktatási törvény? Mindenhol csak kommenteket meg újságírói elemzést látok, de magát a szöveget sehol …

  • Hacker said

   Nekünk megvan. A Magyar Rektori Konferenciának megküldték a teljes szöveget, így újdonsült rektorunknak, Ballának is. Az ő computeréből mentettük le a szöveget. Sajnos hosszú, posztként nem tehetjük fel, 24 oldal. Itt a tartalomjegyék:

   TARTALOMJEGYZÉK
   AZ ÚJ NEMZETI FELSŐOKTATÁSI TÖRVÉNY KONCEPCIÓJÁNAK KIVONATA 3
   I. HATALOMPOLITIKAI ÉRVRENDSZER 3
   II. SZAKPOLITIKAI ÉRVRENDSZER 3
   BEVEZETÉS 6
   1. A NEMZETI FELSŐOKTATÁSI RENDSZER KIÉPÍTÉSÉNEK STRATÉGIAI KÉRDÉSEI 7
   2. A KONCEPCIÓ HATÁLYOS FELSŐOKTATÁSI TÖRVÉNYTŐL ELTÉRŐ FONTOSABB ELEMEI 13
   2. 1. A nemzeti felsőoktatási rendszer (NFR) értelmezése, kritériumai 13
   2.2. A tudományegyetem, az egyetem és a főiskola megkülönböztetését, az intézményrendszer minőségi megújítását szolgáló, átmeneti időszakra javasolt intézkedések. 13
   2.3. A hallgatók lakhatására vonatkozó szabályozás 15
   2. 4. A habilitációs eljárás törvényi szabályozása 16
   2. 5. Egyszerűsített intézménylétesítési szabályok 17
   2.6. Tartalmában megújított felsőoktatási felvételi eljárási rend 17
   2.7. Megváltoztatott hallgatói részvételi szabályok 18
   2.8. A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság összetételének, működésének megújított szabályozása 18
   2.9. A Felsőoktatási Tervezési Testület, mint a Felsőoktatási és Tudományos Tanács helyébe lépő szakértői tanács összetételére, működésére vonatkozó rendelkezések 20
   2.10. A külhoni magyar hallgatók támogatására vonatkozó szabályok 20
   2.11. Hallgatói követelmények, óraszám 22
   2.12. Az államilag támogatott hallgatói létszám elosztásának feltételei 22
   2.13. Egyes felsőoktatási képzések szabályozása 23
   2.14. Finanszírozás 24

   • animus said

    Azt a passzust nem tudnád feltenni, hogy csak min. 2 doktori iskolával mimősülhet valami egyetemnek?
    És mi van, ha csak 1 marad? Határidő stb….

   • Hacker said

    “b) Egyetem az a felsőoktatási intézmény, amely az alábbi feltételeknek egyidejűleg, folyamatosan megfelel:
    – Képzési programjai: alap-, mesterfokú-, osztatlan és doktori képzés, felsőfokú szakképzés
    – Kiadott diplomáinak legalább … %-a mesterfokú diploma
    – Legalább négy kar alkotja, ezeknek legalább fele egyetemi kar 4
    – Oktatóinak legalább a fele tudományos fokozattal rendelkezik
    Legalább két akkreditált doktori iskolát működtet

    4 Átmenetileg kivétel ez alól az öt művészeti egyetem illetve főiskola, ettől eltérő szerkezettel működhetnek egyházi, magán illetve külföldi felsőoktatási intézmények

    Jól látható, hogy az egyházi intézmények csak a karok számában ill. megoszlásában jelenthetnek kivételt, a doktori iskolák esetében szigorúan 2 akkreditált és működő doktori iskola kell. Ezen a téren nem kivételeznek senkivel, ez a minimum 2 mindenkire érvényes szám.

 17. ohranka said

  Megkapta, de vajon érti-e?
  Nem megin ez jön be, hogy felvettem a Cservák Csabit, a Csabi majd szól az elnök úrnak, az meg szól a másik elnök úrnak (Bazsa György), ő meg ad róla egy papírt, hogy rán k ez nem éérvényes.
  Balla egyébként rekordot döntött, méh megbízott rektorként egy év alatt döntött be KÉT DOKTORI ISKOLÁT!
  Ezzel pepdig az egyetemi státust aknázta alá.
  És mégis fényképeszkedett a Cservákkal meg a Schmittel, mint egy taláros majom!

 18. Rector said

  Balla nem érti, nem tud vele mit kezdeni. Csak büszke rá, hogy kapta, mint rektor. Ha értené, rá kellene döbbennie, hogy csak 10 napig volt rektor 🙂

  Szeptember 1-én nevezék ki, 11-én pedig kijött a törvény, amelynek értelmében az általa vezetett intézmény már nem minősül egyetemnek.

 19. komáromi csipkés györgy said

  És a taláros majomnak nem esik le, hogy ezzel csúful RÁSZEDTÉK, MEGVEZETTÉK azt a szerencsétlen 900 fiatalt, aki beiratkozott egy egyetemre, de még szeptemberben kiderült, hogy ez nem is az.
  Amibe az úrasztalarabló, kormánytartaléktolvaj pedofil és drogdíler Szabó András beteszi a lábát, az mocsok sé förtelem. És akkor még nem szóltam Ludvig/Petrőcziről, a babiloni k@rváról meg a homorú mellkasú idiótáról, Hanságiról.
  És mindezek tetejében a taláros bunkó, Balla!

  • Újreformátus said

   1500-at szedtek rá, nem 900-at. Sok Csépkéné Konkoly Éva van a nép egyszerű fiai és lányai között, akik mindent elhisznek, amit a lelkészük a szószéken hirdet vagy bizalmasan sugall. El lehet képzelni, hogy mit hazudozhatnak ezek a jámbor falusi embereknek, ha ilyen kép él a fejükben, mint ennek a szegény falusi asszonynak. Majd ha visszakapja bedrogozva és munkanélküliként a gyerekét 3-4 millió forint befektetés után, akkor rájön, hogy rútul rászedték. De addig üdvözült mosollyal hatjtja álmára a fejét: “Jó kezekben van az én gyerekem abban a veszélyeket rejtő zaklatott fővárosban. A Károli egy nyugodt, boldog sziget. Valóságos Tündérkert.”

   • heidelbergi káté said

    Persze, az OKIRATHAMISÍTÓ PETHŐ Sándor kezében (Hittudományi Kar) , nincs ennek valami köze a HIThez és a TUDOMÁNYhoz?
    Nincs, mert ahogy a gazember Balla, pethő, meg Németh Dávid csinálja, az rohadt csalás.
    A bölcskar ott van a pedofil szervert működtető és drogdílerektől sápot szedó Szabó András, a babiloni parázna idióta Petrőczi meg KSZE förtelmes menye, Hansági Ágnes kezében!
    Mit akartok még!
    Ez egy bűnbanda!
    Mikor vezetik már el őket rabláncon?

   • BTK-s Kolléga said

    A tudományosan bizonyítottan semmire se jó Petrőczit a Károli vezetése olyannyia használhatónak tartja, hogy 3 intézeti egységben is oktathat:

    1. a saját, férje által kifejezetten neki alapított puritanista intézetében
    2. a saját férje tanszékén (Régi Magyar Irodalom)
    3. az Angol Tanszéken, amiből az egyetlen diplomája van

    Ebből képet alkothatunk, hogy viszonyul a Károli belső értékrendje mondjuk az országoshoz (nemzetközit már nem is mondok, mert azon más is elbukna, pl. a hírhedt Kulcsár Szabó család összes tagja 🙂 )

   • HR said

    A legjobbakat, akik már máshol is bizonyítottak, mint Szigeti, Kőszeghy stb pedig kirúgták. Ez volt Szabó András dékán kontraszelekciós hr-stratégiája. Vagyis hogy ne legyen senki nála és a feleségénél jobb. Azaz a béka segge a felső mérce. 🙂

   • PPP said

    Amíg Csépkéktől és Konkolyoktól be tudják szedni a 3-4 millát hallgatónként, addig nem érdekli őket a sikertelen akkreditáció és a silány minőség. Amíg balekok léteznek, a kálvinista csalók megélnek.

 20. lelkipásztor said

  Hogy az új felsőoktatási törvény értelmében a Károli nem egyetem már, mélyen érint engem.
  Azért, mert gyülekezetem két tehetséges, tiszta lelkű, fiatal tagja elsőéves hallgatója ennek az intézménynek. És én, igen, én, a lelkipásztor tanácsoltam nekik, hogy menjenek oda.
  Megkérdeztem egy teológiai tanár ismerősömet, nem lehet-e, hogy a böklcsészkar tönkremegy. Hiszen halljuk a híreket az ellopott 70 millióról, Szabó pedofil szerveréről és a drogdílerekről, akiket beengedett a bárányok közé.
  Teológus barátom a Ráday utcából azt mondta, ne higgyem el, ezek a gonosz blogolók agyszüleményei.
  És most MEGTUDTAM. MINDEN IGAZ!
  És én küldtem a farkasok karámjába a báránykákat!
  Micsoda bűnt vettem magamra, Istenem!

 21. ancilla said

  Becstelen módon viselkednek a károlisok.
  Becsapnak 1500 fiatal embert aljas módon, előre megfontolt szándékkal.
  Abban reménykednek, hogy a Cservák levajazza az akkreditációt Schmitt Pálnál.
  Nem veszi észre Balla, hogy micsoda feneketlenül becstelen módon viselkedik??

  • In nomine Dei said

   Ez szerinte a “Szentírás szelleme”: Bolyki halálba kergetése, Király Gyula és Szigeti Lajos Sándor halálba kergetéséhez asszisztálás, okirathamisítások, jelenléti ívek utólagos kitöltetése a Rektori Hivatalban az adminisztrátorokkal, aztán Katka kirúgása, mert ezt körlevélben az angol szakos kollégáknak megírta. És még hosszan sorolhatnám Balla bűnlajstromát, a 70 milliós sikkasztásban való részvételtől a hűtlen kezelésig. És mindezt sűrá szemforgatások és imádságok közepette.

 22. anonymanalyst said

  Ideje elmesélni végre elejétől mostanáig, hogy lett ebből az egyetemből az ország legerkölcstelenebb, legzüllöttebb főiskolája, ki a felelős a BTK egyetlen doktori iskolájának szétveréséért, hogyan asszisztált ehhez az értelmi fogyatékos Balla, hogyan verte át Szabó András Kovács Barnabást és Sepsi Enikőt a másfél évvel ezelőtti szenátusi ülésen, hogyan varrta más nyakába a saját bűnét, hogy mentse a bőrét, és hogy iparkodik még mindig másokat besározni és megrágalmazni. Ezzel kapcsolatban már elég sok dokumentum gyűlt össze, és még fog is remélhetőleg, hogy teljes legyen a kép, és Szabó Andrást át lehessen adni az igazságszolgáltatásnak: magán- és közokirathamisításért, csalásért, lopásért, hivatali hatalommal való visszaélésért, kényszerítésért. Nagyon valószínű, hogy a 70 milliós sikkasztási ügyben való minimum cinkosságot is rá lehet bizonyítani, hiszen a kar (egyik) vezetőjeként ő volt a fő-fő felelős ezért is.

  És azt is ideje felvetni, mennyire felelős ezért a folyamatért Bölcskei Gusztáv. Ezzel kapcsolatban is előkerültek dokumentumok.

  • Scuro Segreto said

   Mi a helyzet a Zsengellér-jelentéssel? Elő fog az valaha kerülni? Feltételezem, hogy az a legteljesebb feltárás, bár Szabó nyilván azt is telehazudta.

   • Theologina said

    Azt én is szeretném elolvasni. Biztos vagyok benne, hogy ő az igazat írta le. Kedvenc tanáromban egyszerűen nem csalódhatok. Éppen elég, hogy a legnagyobb gazember, Pethő Sándor még mindig a HTK-n tanít. Óriási szükségünk van pozitív erkölcsi példákra, hogy ne omoljon össze egész világunk.

   • Judge said

    Szerintem a munkaügyi perben szóba kell hogy kerüljön ez a jelentés. Be kéne menni a tárgyalásra. Vagy azt megint zárt ajtók mögött tartják?

   • prudens said

    Feltétlenül szóba kell hozni!
    Az egy döntő bizonyíték – az eredeti Zsengellér, Tanka stb. aláírásával és nem a Balla és Szabó féle hamisítvány!

   • PhD-jelölt said

    Reméljük, nem lesz megint zárt tárgyalás. Ahhoz a jelentéshez mindenkinek joga van. Főleg a doktoranduszoknak. Kovács és Hermann folyamatosan hazudtak nekünk. Jogunk van tudni az igazat: ki tette tönkre a doktori iskolánkat?

   • Barnaby said

    Dehogy eredeti. Már átírattam velük. Még elkérheti a rendőrség, és kiderül, mennyi bűncselekményt tussoltunk el. Majd ha Ballát le akarjuk csukatni, előkotorjuk az eredetit. 🙂

 23. svabra said

  Zsengellér úrnak egyetlen lehetősége van, hogy megmentse saját erkölcsi integritását!
  Hozza nyilvánosságra a jelentését, ne hagyja, hogy Balla és Szabó telehazudja a világot!

 24. Bankier said

  Mikor akasztják fel az ázsiaiak a Kovácsokat? Állítólag a koreaiak nagyon ki vannak akadva, hogy Kovács Levente rokonai, főleg Barnaby, könyökig vájkál a bank pénzében., és hogy nem tudják visszafizetni, amit elsikkasztottak. Azért fogják Orbán Vikotrra a csődöt, hogy fedezzék magukat a koreaiak előtt. Pedig nem az árfolyamrögzítés az oka a hiánynak, hanem a sikkasztás.

  • KDB said

   Orbán Viktor megint válaszolt Kovács Leventének: egymillió magyart csaptak be
   2011. szeptember 23., péntek 17:37 (MTI-Eco)

   A devizahiteleseknek segíteni kell, mert az nem megy, hogy egy országban egymillió embert becsapjanak – jelentette ki Orbán Viktor kormányfő pénteken Dabason, egy városfejlesztési beruházás átadási ünnepségén. A miniszterelnök kifejtette: az nem tartható, hogy az emberek éveken át fizetik törlesztőrészleteiket, majd kiderül, hogy többel tartoznak, mint az indulásnál…

   http://www.napi.hu/kozelet/orban_egymillio_magyart_csaptak_be.496636.html

   • 한국산업은행 said

    We are worried. The borrowed money for the Hungarian Calvinists cannot be payed back under the new circumstances. We do not like the donation of the relatives of our employees by the same employees. It is peculation. We do not like this kind of charity on our wallet.

 25. svabra said

  Mondjuk, én se értem, hogy miért üvöltöz Kovács Levente olyan torkaszakadtából, mikor az ő bankjában is vannak jócskán dolgok, melyek nyilvánosságra kerülésének nem örülne.
  Mi viszont szívesen vesszük a leleplezést!
  Lássuk Bölcskei mocskos óügyeit!

 26. KDB said

  Kovács Barnabás és Bölcskei miatt elő fogják venni a koreaiak Kovács Ldventét. A bank pénzét nem használhatja úgy, mint a sajátját: “Atyafiak, rokonok, haverok! Szolgáljátok ki magatokat a bankom pénzéből!” A koreaiak nem ismerik ezt az “urambátyámos” belterjes világot. De ha egyszer megismerik, undorodva fordulnak el tőle. Ők nem korrupt alkalmazottakat akarnak, hanem ugyanolyan tiszta embereket, mint ők maguk.

 27. ancilla said

  Mi reformátusok eltűrjük zsinati elnökként a besúgó múlttal rendelkező, mocskos jellemű, alkoholista, szennyes nőügyekbe keveredő Bölcskei Gusztávot.
  Megérdemeljük, ha ilyen hülyék vagyunk.
  Én a magam részéről kivonultam ebből a szennyes, korrupt egyházból.
  Amelynek a szimbóluma a fasiszta rokonságú rektor, Balla, a tolvaj gazember Szabó András, a parázna idióta Petrőczi és KSZE idióta korrupt menye, Hansági Ágnes

 28. Zsinati illetékes said

  A mai szárszói zsinati ülésen Bölcskei Gusztáv visszafogta magát. Kevesebbet siránkozott a pénzről, mint általában. Csak arra tett utalásokat, hogy sokallja a oktatásra fordított kiadást. Ehelyett inkább az egyházra szeretné a pénzt kiadni (ezt mindenki értelmezze saját maga).

  Balla Péter viszont nem átallotta azt mondani, hogy “a Károli Gáspár Református Egyetem alkalmas arra, hogy az egyházat képviselje a társadalom felé”. Ha a társadalomban olyan kép alakulna ki az egyházról, mint a Károliról, akkor a bűnözők bandáját jelentené a magyar reformátusság az ország számára. Megállapítható, hogy Balla Pétert a rektori cím nem tette sem okosabbá, sem őszintébbé. És ezt nagyon enyhénn fejeztem ki.

  • Pharisée said

   Mért nem inkább az elsikasztott 70 millióról beszélt Balla? Ő a rektor, ő a felelős ezért is. Szárszón mindenki azt várta, hogy legalább valami elfogadható magyarázatot ad. De csak a szirupos, szenteskedő, álájtatos farizeusi arcát mutogatta megint, amitől az embernek hányingere van.

  • Zsinati illetékes said

   A pódiumon elnöklő Steinbach püspök csak ártatlanul nézett erre a hazugságra, a jobbján ülő Imre Sándor doktor talán még bólintott is rá gyanútlanságában. Csak a püspök balján ülő “bal lator”, a református adócsalók apehos védőszentje, Kiss Csongor Áron sütötte le a szemét, attól tartva, hogy mindjárt rájuk szakad az SDG szép, boltíves plafonja. 🙂

  • Áron said

   Balla azt is hozzátette, szeretné, ha az egyház magáénak tekintené a Károlit. Bölcskei ugyanis elég egyértelműen jelezte, hogy nem lelkesedik se az egyetemért, se Balláért. Nagyon hűvösen bánt Ballával, nem úgy, mint egy rektorral, hanem mint egy körülötte lábatlankodó senkivel.

   • vidéki oktató said

    A rektori konferencián kínos feltűnést keltett Balla kulturálatlan megjelenése és bárdolatlan kifejezésmódja.
    Honnan szalajtották ezt a pedellus szintű alakot? – kérdezték egymástól a magyar tudomány legkiválóbb képviselői.

 29. pulchra said

  A vakondfejű Balla nem lett okosabb és erkölcsösebb se.
  Tiszta sor: ez az ember (?) csontateista.
  Különben félne a Teremtő haragjától.
  Így pedig lop, csal, zsarol és korrumpál, és közben az Isten áldásáról ugat.
  Egyszer még belédcsap a kénköves menkő, de förtelem!

  • Újreformátus said

   Hogy értette ezt Balla, hogy az egyetem képviselje az egyházat a társadalom felé? Pethő Sándor, Szabó András, Petrőczi Éva, Mészáros Márton vagy ő maga, Balla Péter reprezentálja a magyar reformátusságot a magyar társadalom felé? Hogy az emberek azt gondolják, a reformátusság csupa görényből és patkányból áll?

   Balla Péter a magyar reformátusság legnagyobb ellensége.

   • mesüge said

    Ájvé, gyerekek, tényleg nagyon rosszul álltok!
    Ez a református értelmiség? Ezek a lábszagú, alulképzett, tolvaj barmok: Balla, Szabó András, Petrőczi Éva????
    Még jó, hogy oda küldtük a Károlira a mi Ágotánkat, hogy legalább lássatok egy értelmiségit!

   • Újreformátus said

    Mesüge, ne legyél olyan nagyra a fajtáddal. Petrőczi és Hansági is félig a te fajtádból való, mégse lettek értelmiségiek.

   • mesüge said

    Mindenütt van selejt: Hansági és Petrőczi az emberiség szemete.
    Ki is szerkesztettem a Károlit a Pónemben, olvassátok el!

   • tóratartó said

    Sana tova, Mesüge barátom. Ne mérgelődj a buta gójokon, örülj, hogy mi okosabbak vagyunk!

 30. lelkipásztor said

  Bölcskei Gusztáv ezt mondta a balatonszárszói rendkívüli zsinaton: “A református egyház zsinata abban különbözik a parlamenttől, hogy nincs kormánypárti és ellenzéki résztvevője, vagyis ugyanaz a közösség hatalmazta meg tagjait arra, hogy gyakorolják az egyházkormányzat felelősségét.”
  Bölcskei részéről ez egy nagyon durva és primitív legitimációs kísérlet.
  Amikor csúsztat: mindnyájan keresztyének vagyunk, egységesen állunk Krisztus mellett, az nem jelenti azt, hogy egységesen állunk Bölcskei Gusztáv mellett. Ő magát rabulisztikus módon minden magyar református megválasztott lelkészi vezetőjének nyilvánítja, pedig EZ NINCS ÍGY!
  A magyar reformátusok jelentékeny része ELUTASÍTJA BÖLCSKEI GUSZTÁV SZEMÉLYÉT ÉS TEVÉKENYSÉGÉT, mert károsnak és egyházellenesnek gondolja.
  Pártállami múltja, súlyos alkoholizmusa és házasságtörő életmódja alapján lelkész sem lehetne.
  A KDB bankkal kötött korrpciós szerződései, a Károli kirablása pedig felveti büntetőjogi felelősségét is.
  Csodálkozni fogtok, a népszámlálásnál milyen kevesen fogják magukat reformátusnak vallani!

  • Bishop's chess said

   Halkan kérdezem: és hol volt Szabó István? Lehet, hogy már neki sincs gyomra Bölcskei és Balla képmutatásához? Tőkéczkyvel letudatta a danamellékiek szerplését?

   • Áron said

    Már megérkezett és nagyon aktív volt. Kifejezetten jókedvű. Nem semmi, amit mondott, pl. “a részeg, tolvaj, parázna” református lelkészekről, akiknek a problémáját nem tudja egyházunk megoldani. Persze, hogy nem, ha ez elsősorban az egyházfőre vonatkozik. 🙂 Szerinte vizsgálni kellene a református lelkipásztorok fizikai, mentális, szellemi és teológiai alkalmasságát. Vajon ki(k)re célzott?

   • animus said

    A józanoknak, becsületeseknek és intelligenseknek kell összefogni: kergessük el ezt a szörnyeteg Bölcskeit!
    Krisztus is kikergette a kufárokat a templomból. Mi más Bölcskei és bűnbandája, mint kufár?
    Rosszabb: tolvaj, rabló.

   • Bishop's chess said

    Lényegében ezt mondta ki Szabó István püspök, amikor részeges, tolvaj, parázna lelkészekről beszélt – mégcsak nem is túlzottan burkoltan.

   • Keresztyén erkölcs said

    Nemcsak Szabó püspök beszélt a református lelkészek erkölcstelenségéről a Zsinat rendkívül ülésén, hanem például Sipos Bulcsú Kadosa is:

    “Azt látom, hogy a Magyarországi Református Egyház hitele mélyponton van, amiből csak úgy lehet kilábalni, ha megtisztulunk, bűnbánatot tartunk, hibáinkból levonjuk a konzekvenciákat és becsületesek vagyunk Istennel szemben. … Rengeteg fegyelmi ügy, anyagi visszaélés, erkölcsi botrány beszél arról, hogy a mai magyar református egyház nemzedéke vállrándítással szegi meg a keresztelési és a konfirmációi fogadalmat, a presbiteri és a lelkipásztori, valamint a tisztségekre elmondott esküket. Félelmetesnek tartom, hogy a bibliai élet szabályait nem veszik annyiba sem, mint a közlekedési szabályokat. Isten Igéje mond valamit, de üzenetei közt válogatunk, mégpedig aszerint, melyik tetszik közülük és melyik nem.”

    Milyen legyen a Károli, ha vezetője, Balla Péter pont olyan lelkész, mint amilyenről a fenti sorok szólnak…

   • Újreformátus said

    Ez a Sipos Bulcsú Kadosa annak a Sipos Dávidnak lehet a rokona, talán a testvére, akitől elvették a doktori ösztöndíjat, hogy egy ballib KSZE-tanítványnak adják, aki az ELTÉ-n kimaradt az áldásból. Egy selejtnek. A Sipos család biztosan tudja, milyen rablógazdálkodást folytatott a Szabó-Hansági páros az ösztöndíjakkal, amiket református fiataloknak szánt az állam, de nem azok kapták, hanem KSZE-nek az ELTÉn hoppon maradt pribékjei a MENY és az áruló református, Szabó András segítségével.

   • ancilla said

    Sipos Bulcsú Kadosának igaza van. Csak mélységesen ostoba, vagy korrupt, erkölcstelen emberek nem látják azt a mélységes szakadékot, amelybe Bölcskei kormányozza nemcsak a magyarországi, hanem a kárpát-medencei reformátusságot.
    És itt van a Károli, amely az első lehetősége lett volna a magyar reformátusságnak hitben élő, protestáns kultúrértékek iránt elkötelezett értelmiség képzésére.
    És mi lett belőle?
    Szabó a 70 millió HÖK-ös pénzzel megvesztetette a diákokat, megzsarolta a kollégáit, tönkre tette az IDI-t és pedofil szervert működtetve, a drogdílerektől zsarolt pénzeken éli a díszreformátus álságos szerepét a református hagyatéki leltárból zabrált műkincsekkel telerakott, Princz Gábor fizette otthonában.
    Közben pedig rászabadította a Károlira KSZE undorító bandáját, élén az értelmi fogyatékos intrikus Hanságival.
    És a pénzt, amit nem Bölcskei lopat el az egyetemtől, azt Balla Péter rabolja el újfasiszta barátainak és rokonainak.
    Csak ha megszabadul az egyház Bölcskeitől és bűntársaitól, a Károli pedig Ballától, SAzabótól és Hanságitól, akkor van egy kis remény.

   • Edömér said

    Bulcsú és Dávid tényleg hasonlítanak egymásra, de csak unokatestvérek, édesapáik az édestestvérek. Bulcsú a Koppány Kadosa fia, Dávid az Ete Álmosé. Mindketten Dr. Sípos István teológiaprofesszor unokái. Dávid nagyon tehetséges. Megérdemelten kapta meg a doktori ösztöndíjat, de mielőtt használhatta volna, elvették tőle. Odaadták egy ballib buzinak az ELTÉ-ről, akinek ott nem jutott ösztöndíj. Ezért kell nekünk, reformátusoknak egyetem, hogy az előnyeit mások élvezzék. Mi pedig niggerek legyünk a saját egyetemünkön.

   • kocsi csergő bálint said

    Ahogy az apostol mondja: “Ne uralkodjék a bűn a ti halandó testetekben, hogy ne engedjetek néki az ő kivánságaiban.” (Róm. 6, 12)
    Amíg a mérhetetlen züllöttség és cinikus aljasság uralkodik a magyarországi református egyházban, addig nem számíthatunk egyházunk megújulására.
    Csak ha megszabadul a rákfenétől, Bölcskei Gusztáv püspöktől és az ő KDB bankos bűntársaitól, s megtisztul a Károli Balla Pétertől, Szabó Andrástól, Hansági Ágnestől és bűntársaiktól, akkor reménykedhettek abban, hogy megmenekültök az egyetem miatt szükségszerűen kitörő országos, sőt, nemzetközi botránytól.
    Miért hagyjátok, hogy egy mételyes juh vezessen benneteket?

 31. ancilla said

  Szabó püspök annyira rühelli a kormánytartalékrabló, pedofil szervert üzemeltető, drogdílereken élősködő sógorát, Szabó Andrást, meg a futóbolond Petrőczit, aki még a szép híves patakot is telerondította, hogy kerüli a helyeket, ahol a Károli egyáltalán szóba jöhet.
  Nem véletlenül oktat a pápai teológián és nem a Rádayban.

 32. svabra said

  Kit szolgál Bölcskei?
  Krisztust vagy a Mammont?
  Kihez hűséges? Az egyházához, a feleségéhez?
  Egyikhez sem.
  Bölcskei a PPP bűvöletében él: pia, pénz, a harmadikat találjátok ki.
  Nem a palást!

 33. mesüge said

  28-án kezdődött a Ros Hásáná, az újév, aztán jön a tíz bűnbánó nap.
  7-én, pénteken kezdődik Jom Kipur, az Engesztelőnap.
  Én megbánom bűneimet és megkövetek mindenkit, akit megbántottam.
  Ti is így tesztek???

 34. lelkipásztor said

  Sana tova, Mesüge barátom. Kívánom, hogy a többiek is ilyen erkölcsi komolysággal nézzenek magukra és saját bűneikre, mint Te.
  Szabó András vajon megbánta bűneit?
  Balla Péter beismerte vétkeit?
  Visszaadták az elrabolt pénzt és vagyont?
  Visszavonták a hamis tanúvallomásokat?A Károli a magyarországi református egyház gennyes fekélye.
  Ördögök tanyája, igazi kupleráj (bocsánat a szóért).

  • Justice for victims said

   Amíg Szabó András ellen vádat nem emelnek, addig nincs alku. Addig folytatjuk a leleplezést. Nemcsak a Károli oktatóit lehet megfosztani az állásaiktól, hanem Kovács Leventét, Kovács Barnabást, sőt, Bölcskeit is. Ballát pedig egyenesen Szabó András mellé kell zárni a bötrtönbe. Ez a szenteskedő, hazug, képmutató, hiú és ostoba pap mindegyiküknél rosszabb. Talán még a nagyon aljas és nagyon alattomos Szabó Andrásnál is.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: