Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Whom would you choose? (“Mondd, Te kit választanál?”)

Posted by anonymanalyst - szeptember 22, 2011

Képek Johannes kérésére eltávolítva. – A szerk.

32 hozzászólás to “Whom would you choose? (“Mondd, Te kit választanál?”)”

 1. Dóri said

  Móna nagyon helyes, kedves és okos lány. Ha együtt vannak Zolival, érezni az elektromos szikrákat köztök és körülöttük. Nagyon bejönnek egymásnak. Drukkolok nekik, hogy a Banya be ne kavarjon ebbe a gyönyörű, tiszta viszonyba.

  • komáromi csipkés györgy said

   Zárlatos a bundabugyid, kiscsillag!
   Ez a jesivabóher nem képes felfűteni egy csajt! Nézd csak meg magadnak jobban!

  • rex felügyelő said

   Kulcsár-Szabó Zoltánon világosan kijönnek a faji jegyek, ezt bizony a nagykállói rebe elfajzott utódja.
   Hogy elvette Lilitet – a vakondfejű némbert, Hanságit – csak genetilagilag rögzült brutálisan rossz ízlésével magyarázható.

 2. Vronic said

  Ennek az aszott karvalyképű kattogva rikácsoló hiénának befellegzett. A csaj szép és 20 évvel fiatalabb nála. Nincs az a hülye pasas, aki a Banyát választaná.

  • Bob said

   Nem a kor és a külső a lényeg, hanem hogy a Zolinak elege van már a terrorból meg a naphosszat rikácsoló hangból. Mónával egyszerűen jól érzi magát. Látszik rajtuk, hogy boldogok együtt.

 3. hajnalka said

  Kulcsár Szabó Zoltán házassága eleve mazochizmusból született. Egy KASZTRÁLÓ APA fiaként, lásd KSZE megnyilvánulásait, vagy akár csak külsejét választott magának egy KASZTRÁLÓ NÉMBERt feleségnek. Hogy a némber még hóttbunkó is, p(araszt)p(roli)p(@csa), az csak a bónusz.
  Hogy terméketlen, mint egy öszvérkanca, homorúmellű, kattogó beszédű, és ráadásul ordenáré módon csalja KSZZ-t a vakarózó majom Mészárossal – ez a ráadás.

 4. Sanya said

  Ez nem is kérdés: a szép, szelíd, szexi erdélyi Madonnát!

  • Virginewhore said

   Szelíd??? Nézz rá. Rá van írva az arcára: megszerzem magamnak, amit akarok. Címet, fokozatot, másnak az urát – mindegy, gátlásaim nincsenek. Kiválasztom a nagyfőnököt témavezetőmnek, a fiát meg az opponensemek és esetleg még… Csakis tőlem függ.

 5. Andrew said

  My first choice is CICA! Az “erdélyi Madonna” legfeljebb csak a második. Az a zaklatott külsejű, kattogó írógéphangú borzalom viszont sehányadik. Akkor se ha az egyetlen nő lenne a bolygón.

  • cica said

   Értem én a célzást, Andrew, minden OK, de már lejöttem a szerről és bocs, de rólad is.
   Nagyon SORRY!

   • Andrew said

    Nem is azért mondtam, Cica, csak néha hiányzol. Jobban, mint a szer. Én is próbálok lejönni, de én még járok a Reviczkybe és hát megtalálnak a dílerek.

   • cica said

    Rúgd szét a Szabó tökét!
    Közben gondolj rá, értem is teszed!
    Úgy a lejövés is könnyebb lesz.

 6. Mona Lisa mosolya said

  A Zoli korrekt gyerek. Nem vállalta volna el az opponenciát az apja témavezetése mellett, ha nem lenne neki Mona annyira fontos, hogy másra bízta volna. Totál bele van zúgva, ez a védésen teljesen egyértelmű volt. Ezt a feleségnek észre kellett vennie, hacsak nem teljesen vak.

 7. Evita said

  Ágnes asszonynak sajna nincs esélye. 14 évi házasság után még gyerek sincs, amivel visszatarthatná. Madonnának pálya.

 8. Pumukli said

  Hermann tanár úr is jobban kedveli Mona Lisát, mint Hansági tanárnőt. Ez kiderült az államvizsgákon. Hansági tanárnőt valójában ki nem állhatja. Nem mond semmi rosszat róla, ami továbbadható vagy visszamondható lenne, de az arckifejezéséből, a mozdulataiból süt az utálat, mikor Hansági tanárnőről van szó. Pedig eleinte azt hittem, hogy barátok. De szerintem nagyon nem azok.

  • Gödöllői said

   Ágnes asszonyt ne féltsétek. Majd Mészáros megvigasztalja.
   Apropó, a Bölcsészkar és Gödöllő hőse fellép a Gödöllői Kutatók Éjszakáján: vakarózva, vihogva és fetrengve elő fogja adni, hogy lehet kétszer egymás után érvénytelenül PhD-zni és mégis viselni a Dr-t a neve előtt.

   • Nighthighlight said

    MarciPista arról fog előadni Gödöllőn, a Kutatók Éjszakáján, hogy hamisította meg az ellenőrzőjét itt nálunk a gödöllői Líceumben, aztán hogy hamisított magának “német középfokú szakmai nyelvvizsgát” a református egyetemen egy kukk német nyelvtudás nélkül (még Kulcsár-Szabó-)Hansági Ágnes és a Hölderlin fordítási ösztöndíjjal lefizetett Fülöp Józsi segítségével. Az előadás végén lehet tőle kérdezni: milyen korszerű ellenörzőhamisítási trükköket ismer, hogy lehet a neptunon megbuherálni a jegyeket, és hogy lehet saját nevünket meghamisítani, pl. Kulcsár-Szabóról Hanságira, vagy Mártonról Istvánra? Sőt, meg lehet kérdezni, hogy lehet magunknak PhD-fokozatot hamisítani.

   • incitatus said

    Mészáros ügyéről a MAB is tud. Nem véletlenül virított az aktaszáma a DOKTORCSALÓK című cikkben!
    Ha Mészáros, a vakarózos majom még nem veszi észre magát, és Gödöllőn, az állattudományi egyetemen akarja produkálni magát a madagaszkári félmajmokhoz illő produkciójával? RAJTA!
    Fogadunk, hogy másodszor is megsemmisítik a doktori eljárás eredményét és Mészáros megint szimpla BUTCHER marad???

 9. tudományos said

  Szivikéim, nincs még lejátszva a meccs, a MAB-nak is ment feljelents Mészáros szegedi CSALÁSA MIATT. Amiben, ugye, érintve van Balla, Hansági, Fried meg Páljóska, bocs, ha valamelyik görényt kifelejtettem.
  Szóval fel vagytok jelentve, folyik az eljárás!

  • Tiszai said

   Nemcsak a MAB-nak, hanem az Ügyészségnek is ment Mészárosról és társairól feljelentés. Nemcsak Guttenberget és német társait lehet feljelenteni, hanem Mészárost is. Meg a cinkosait: Eisemannt, Bednanicsot, Hanságit, Szabót, Szabónét, Páljocót, Friedet, Balázsmihályt stb.

 10. réti pipitér said

  Javasolhatnánk Hanságinak, hogy ne mindig a 100 forintos boltban vegye a hajfestéket, attól ilyen vedlett vakondszínű a feje.
  Nekem a másik csaj se tetszik.
  Olyan szűzkurva pofája van, az ilyen rámászik a fickókra és teljesen kiszipolyozza őket. nem szexuálisan, hanem anyagilag és erkölcsileg.
  Az ilyen hargitamegyei madonnákat jobb, ha kerülitek, srácok!

 11. vidéki kolléga said

  Benne van a MAB szabályzatában, hogy “egy doktori cselekményben nem vehetnek részt családtagok”. Egy védés=egy doktori cselekmény.
  Tehát a következők: témavezető
  opponensek
  bizottság tagjai
  valamint maga a jelölt nem lehetnek egymás családtagjai.
  Értve vagyok, vagy KSZE akadémikus úr lesz@rja a MAB-ot?
  Ezek a törvényt röhögve megszegúő gazemberek mind a Károlin nyomulnak???

  • Ágnesasszony said

   Vissza kell vonni ettől a kalotaszegi törtetőtől a doktori fokozatot. Érvénytelen. A témavezető, aki nemcsak az apja, hanem a hivatali főnöke is az opponensnek, befolyásolhatta a véleményt. Meg a jelölt is, aki rámászott a tutyimutyi akaratgyenge férjemre. Ez többszörös, kirívó összeférhetetlenség.

 12. vidéki kolléga said

  Miért nem szerepel Hanságinál Mészáros mint a témavezetettje?
  Amikor a szegedi egyetem doktori eljárásában az ő neve van megjelölve?
  Miért van a Károli honlapján a Mészáros egyszer dr.-ként egyszer meg nem?
  Vizsgálja ki a MAB MÉSZÁROS VÉDÉSÉT, hiszen törvénytelen, 2009-ben a MAB visszavonta – ezt Bazsa György elmondta a 168 órának adott interjúban is.
  A kormányrendelet szerint 2 évig nem adhatta volna be még egyszer!
  Megtette!!! Mészáros sikeres védése rajta van a doktori adatbázison!
  Mit szól ehhez a MAB????

  • Netfigyelő said

   Furcsa dolgok vannak az adatbázisban. Mészáros neve mellett pl az, hogy az oklevelet Szeged 2010 decemberi dátummal kiállította. Ugyanakkor se Hansági, se Fried, se Szabó András neve mellett nincs feltüntetve Mészáros. A másik furcsa adatfeltöltést Riskó Enikő esetében tapasztaljuk. Riskó Enikőnek már vn fokozata. De ő az egyetlen, akinek a neve mellett nem szerepel témavezető. Eddig szerepelt. A korábbi adatokat lementettük, és azokon még fel volt tüntetve a témavezető. A lgújabbakon azonban el lett tüntetve. Szabó András és Balla Péter ezt “téves adatkezelés”-nek nevezné. (Ezt a kifejezést hallhattuk mindkettőjüktől az ominózus hangfelvéelen.) Mi viszont okirathamisításnak. A Károli úgy látszik nem tud adatokat feltölteni, mert kizárólag hamisításokra van beprogramozva.

   • Bloggerjogász said

    Kérjük a Ravasz László Baráti Kör ügyvédjét, hogy bocsássa rendelkezésünkre azt a levelezést, amelyet Mészáros védése ügyében a Szegedi Egyetem illetékeseivel, Lonovics Jánossal és Klukovits Lajossal folytattak. Úgy tudjuk, a Szegedi Egyetemet figyelmeztették a törvénysértésre és annak következményeire. A szegedi Doktori Tanács mindezek tudatában állította ki a doktori oklevelet Mészáros számára. Lonovics és Klukovits büntetőjogi felelősségét ez a levelezés megalapozhatja, ezért szeretnénk nyilvánosságra hozni és a megfelelő helyekre elküldeni.

 13. advocatus dei said

  Ezt a BTK OKIRATHAMISÍTÁSNAK NEVEZI. Azt pedig, hogy ezt közösen eltervelték: Balla, Szabó stb. (még a gyakorlott okirathamisító Pethő is ott szólózott), azt hangfelvétel bizonyítja. Ott van a Ravasz László blogon.

 14. Scuro Segreto said

  Ágnesasszony: “Marcikám, egyelőre ne nagyon mutogasd azt az oklevelet. Várjunk, míg elül a vihar.”

  MarciPista: “Akkor most használhatom a dr-t vagy nem?”

  Ágnesasszony: “Ha egymás között vagyunk, használhatod. Majd én Dr. Mészárosnak szólítalak. Örülsz neki?”

  MarciPista: “Jobban örülnék, ha mások szólitanának így. Most akkor dr vagyok, vagy nem vagyok dr.”

  Ágnesasszony: “Persze, hogy dr vagy, csak ne mondjuk meg senkinek.”

  MarciPista: “Akkor én most olyan vagyok, mint az eltitkolt menyasszony, aki a jeggyűrűjét csak éjszaka otthon a sötétben húzhatja fel az ujjára, de ha elmegy otthonról, akkor le kell vennie.”

 15. KSZE Workshop said

  Ki kellene már végre venni a minősítések ügyét a korrupt és nepotista Kulcsár Szabó Ernő kezéből. Minden büdös, amiben benne van az ujja. Az ún. “Általános irodalomtudományi kutatócsoportjának” tagjai körbedoktoráltatják egymást, a leggusztustalanabb módon. Mészárost Bednanics, Simon Attila, Oláh Szabolcs a kör tagjai közül, Eisemann a közvetel beosztottak, Pál, Fried, Balázs pedig a vazallusok közül. És ez még mind nem elég. Dánél Mónikát, akinek maga Kulcsár Szabó Ernő a témavezetője, a saját fiával és egyúttal beosztottjával opponáltatja. Lehet-e több törvénytelenséget és szabálytalanságot elkövetni, mint amennyit Kulcsár Szabó Ernő és köre elkövet?

  • Rokonok said

   Dánél Mona fokozatát is vissza kellene vonnia a MAB-nak. És egyáltalán a Kulcsár-Szabó kör ténykedését kivizsgáltatni. A 180 millió forintot, amit ez a kör értelmetlenül eköltött, a sok fokozatot, amit egymásnak megszavaztak, apa és fiú szoros és többszörs alá és fölérendeltségét. Van itt törvénytelenség bőven.

  • tudományos said

   Mindez jól bizonyítja a Kulcsár-Szabó klán mélységes erkölcstelenségét és bűnöző mentalitását. Kulcsár-Szabó akadémikus erőszakkal végigviszi a Károlin és Szegeden is menye, Hansági Ágnes szeretőjének, Mészáros Mártonnak a doktori eljárását.
   Saját doktori iskolájában pedig a fia szeretőjének, Dánél Mónának eljárásában nemcsak témavezetőként működik közre, hanem azt a primitív arcátlanságot is megengedi magának iskolavezetőként, hogy D. M. szeretőjét, saját fiát, Kulcsár-Szabó Zoltánt jelölje ki opponensként.
   Libertinus szexuális erkölcsök bizánci korrupcióval! Ez Kulcsár-Szabó klánjának a mozgatórugója, s ezen az alapon – az erkölcstelenség és a bűnözői hajlam alapján váltak tettestársává Szabó Andrásnak, a 2 milliárdos rablónak, a pedofil szerver működtetőjének,és a Mikszáth téri drogpiac haszonélvezőjének!!!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: