Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

András Szabó’s secret passion (Szabó András titkos szenvedélye)

Posted by karoligaspar - november 15, 2011

Szabó András titkos szenvedélye mások levél- és magántitkainak kifürkészése. Lehet, hogy – nem lévén 100%-ig meggyőződve felesége hűségéről – még ifjú házasként szokott rá. Petrőczi előéletét és Szabó beteges féltékenységét tekintve ezt talán még meg is értenénk. Arra azonban, hogy ez a szenvedélye eszkalálódott, és később már főnökei és beosztottjai elektronikus és postai leveleit is elolvasta, még ez a házassági trauma sem lehet mentség.

Szabin nő szenzációs leletet küldött be nekünk. Már korábban beszkennelte, mi azonban nem akartunk hinni a szemünknek, fizikailag is birtokolni akartuk a bizonyítékot. Némi szervezés után kézhez kaptuk azokat a borítékokat, amelyek teljes bizonyossággal azt a két levelet tartalmazhatták, amelyek feladói példányát Zsinati illetékes publikálta:

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2011/10/02/dark-middle-ages-sotet-kozepkor/ ,

és amelyre a hozzászólások között “Szabin nő” rendívüli dokumentum ígéretével jelentkezett: nem túlzott.

Mindkét boríték sérült volt. Az első még óvatos bontogatás nyomait mutatja, a másikat azonban türelmetlenül feltépték. A leletet a Dékáni Hivatal szemétkosarából mentette ki valaki, alighanem Mata Hari, majd minden eshetőségre biztonságba helyezte “Szabin nő”-nél.

A Dékáni Hivatal szemétkosarából származó borítékok sohasem jutottak el a címzetthez. Aki ezeket felbontotta, az azzal a szándékkal tette, hogy megszakítsa a kommunikációt feladó és címzett között. Jól számított: a kommunikáció megszakadt, és kitört a károlisbotrány. Ezért az a felelős, aki a másnak szóló borítékokat felnyitotta:

Az első boríték tartalmazhatta Bölcskei Gusztáv 2009 május 29-én kelt levelét, a második pedig a 2009 június 5-én keltet (ld.: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2011/10/02/dark-middle-ages-sotet-kozepkor/).

Bár a levelek tartalmát Szabó András korábban is megpróbálta negatívan befolyásolni – ő  lehetett az a “tiszta forrás”, amelyből a Fenntartó a márciusi védésekre vonatkozó “autentikus” információt merítette –, ez neki még nem volt elég. Azt a látszatot akarta kelteni, hogy a Fenntartó, az elemi udvariassággal sem törődve, még csak nem is válaszol a megkeresésekre. A megszakított kommunikáció üzenete: kizárólag ő, Szabó András kommunikálhat a Fenntartóval, más meg se próbálkozzon ezzel.

Ki tudja, mi lett volna, ha a püspök és a BTK dolgozói közvetlenül kommunikálhattak volna egymással? Talán még pénzügyek is szóba kerültek volna. Esetleg megkérdezhették volna őket, nem tapasztaltak-e valami gyanúsat, mert hiányzik a kasszából úgy másfélszáz millió. Nem tartják-e Szabó Andrást enyveskezűnek? Lehet, hogy sokkal előbb lefülelték volna a tolvajt, és most Bölcskei Gusztáv gazdagabb lenne 157 millióval. 🙂

70 hozzászólás to “András Szabó’s secret passion (Szabó András titkos szenvedélye)”

 1. agyatlan zombi said

  Szabó egy agyatlan zombi, aki még a látszatra sem ad. Ilyen a kognitív potenciálja:00.

  • Pszichopat said

   Ez egy mentálisan súlyosan beteg ember. Az volt az agyatlan zombi, aki dékánt csinált belőle.

   • Bishop's chess said

    Nem volt teljesen agyatlan. Észbe kapott. És a rektori pályázatát pillanatok alatt visszavonatta vele. Csak a Fenntartónak köszönhetitek, hogy Szabó nem lett rektor. És azt is, hogy lemondott a dékánságról. Nem önként tette. Ki nem rúghatja, mert Szabó püspök sógora. Bármilyen aljas és bármekkora gazember, a sógora miatt egyelőre még marad.

   • komáromi csipkés györgy said

    Orbán Viktornak se esik le, hogy Szabó András ellopta … ….al együtt 1999-ben a 2 milliárdos kormánytartalékot???
    Amiről …. azt mondta a bíróság előtt, hogy a zömét Bölcskeinek lopta.

   • Kirúgottak Klubja said

    És akkor mi van? Most sajnáljuk, mert egy eszelős ámokfutó? Ezt a büdös görényt sohase leszek képes sajnálni, még akkor se, ha mentálisan nem ép. Nagyon jól tudta mit művel, amikor halálba kergette Szilágyit, Györkét, Szigetit, Királyt. És amikor derékba törte sok tehetséges kolléga karrierjét, elvette tőlük az egzisztenciájukat. És ő még mindig professzori fizetést kap azért az egyetleb sztoriért, amit képes előadni, hogy Szenci talpát meg hasát sütögették. Ez minden tudománya. Ezt is az öreg Tolnaitól hallotta.

  • Matata Kakiba said

   Az, hogy a szemétkosárba dobja a felbontott borítékot, jelenthet agyatlanságot, de azt is, hogy cinkosok vették körül, akiktől nem kellett tartania. Arra nem számított, hogy Mata Hari vele szemben is bebiztosítja magát, és róla, tőle is gyűjti az adatokat.

 2. komáromi csipkés györgy said

  Egy ilyen loncsos luvnyára, mint a Petrőczi, igazán kár féltékenykedni.
  Rávetette magát a fiúkra, férfiakra, le se lehetett vakarni.
  Aki meg nem tudott energikusan ellenállni, az járhatott a nemibeteggondozóba.

  • Ménesi said

   Ez nem a házasságával kezdődött. Már a kollégiumi szobatársai holmiját is átkutatta. Senki nem akart vele egy szobában lakni. Először azt hittük csak kíváncsi. De amit kifürkészett, azt felhasználta az áldozatok ellen.

   • Secretary said

    Amikor Kulin helyettese volt, rendszeresen elolvasta a leveleit. Kulin még az első dékánsága idején jóhiszeműen megengedte neki, hogy kezelje az elektronikus postáját, mert ő nem értett hozzá. Szabó minden onnan nyert infót felhasznált ellene és mások ellen, a leveleit is felbontotta. Az is előfordult, hogy megválaszolta helyette, színes fénymásolóval odamásolva Kulin aláírását. Onnan tudom, hogy egyszer engem kért meg technikai segítségre. Azt mondta, most telefonált a dékán úr, hogy már nem tud Budakesziről visszajönni, de egy sürgős levelet még aznap el kell küldeni, oldjuk meg. Vagy igaz volt, vagy nem. Elég furcsának találtam a kérést, de Szabó András a főnököm volt, dékánhelyettes nem tagadhattam meg. Segítettem odahamisítani kék tintával Kulin aláírását és persze a dékáni pecsétet is rányomtuk.

 3. ohrana said

  Mindenkinek elment az esze??
  Ez a Szabó ellopta a Tenkével a 2 milliárdos kormánytartalékot 1999-ben!
  Csak most pár hete jelentette be a rendőrség, hogy dékánsága alatt 157 milliót vettek fel jogcím nélkül a Károlin!
  És ki gondolja még ezek után, hadd lopjon a szabó még további milliókat, százmilliókat és milliárdokat, elvégre püspök a sógora, a Szabó István!

 4. ancilla said

  Szabó István püspök is felelős abban, hogy sógora, Szabó András a BTK minden lehetséges bűncselekményét elköveti a Károlin.
  Szabó püspök úr, Ön a bűnt támogatja és a bűenelkövetőket???
  A sógora milliárdokat lophat, Ön meg a füle botját se mozdítja, csak ájtatos szövegeket nyom a templomban meg néha a rádióban!!!
  Ez tisztességes, keresztyéni magatartás, Szabó püspök úr???

  • Tiszántúli Lelkész said

   Szabó püspök, nem szégyelli a rokonát? Az ilyet nem kirakatba kéne tenni, hanem jól eldugni a világ szeme elől. Egy ilyen rokon bizalmatlanságot kelt a hívekben. Ha még sokáig ég a kedves rokon a nyilvánosság előtt, püspök úr elveszítheti még a következő választást is. Mert a nép bizalmát nehéz megszerezni, de könnyű elveszteni. Meg aztán ismeri a mondást: Madarat tolláról – embert rokonáról… 🙂

 5. Rokonok said

  Ha ráklikkeltek a borítékra, jól látszik, hogy átcímkézték. Lehet, hogy az eredeti boríték a Professzor Asszony lakására lett címezve, de ezt valakik még a postára adás előtt átragasztották, és a Reviczky utcába címezték. Mivel Szabó András testvére akkor még az Abonyi utcában dolgozott, kézenfekvő, hogy őt kérte meg Szabó arra, hogy a leveleket egyenesen az ő kezébe irányítsák. 🙂

  • Korea said

   Lám, mire jó egy rokon a zsinati irodában. Szabó András a püspök egész levelezését kontroll alatt tarthatta. És mit szólt ehhez Bölcskei? Örült, hogy van egy önkéntes titkára. Esetleg annak is, hogy kéretlenül az ő leveleit is megválaszolta? Esetleg pénzt kért Bölcskei nevében a KDB-től?

  • PPP said

   Milyen nagyszerű egyetem az, amelyiknek ilyen nemes jellemű professzora van. Meg is becsüli őt az egyetem. Jelenleg is tanszékvezető egyetemi tanár, devolt már dékán, rektorhelyetes, többször is dékánhelyettes és egyszer majdnem rektor. Ha ő ott ennyire kiemelkedik, el lehet képzelni, milyen a többi. 🙂

 6. hajnalka said

  Nem kell elképzelni a többit, ismerjük őket!
  Az óvónői képzettségű hungarológust, aki K. A. szeretőjeként feküdte be magát az egyetemre.
  Az aranymenórás, de alapképzettség nélküli Fórist
  Ilyenek a Károli úgynevezett professzorai!

  • Lukrécia said

   És ne feledkezzünk el szegény jó Pethőről! Már biztos nagyon bánkódik, hogy vele már senki sem foglalkozik, pedig a képe még mindig ott virít a Károli honlapján. Igaz, már nem dékánhelyettes, “csak” tanszékvezető. Nemrég mintha azt bizonygattátok volna, hogy majd Zsengellér testvér rendet rak. Tudtok róla, hogy ilyesmit tett volna? Nem lehet, hogy ő is inkább szépen meglapul, és tovább falaz korunk (ha nem is nagy, hanem) pitiáner csalójának?

   • Theologina said

    Nagy csalódást okozott nekem a cuki Zsengellér tanár úr. Azt hittem hogy szeptembertől ez a zsírosképű önelégült szatír, aki összecsalta a professzorságot magának már nem lesz itt. De itt azt beszélik, hogy Pethő bekúszott a küszöb alatt Zsengellér irodájába és térden állva könyörgött hadd maradhasson prof. Lábat is akart csókolni Zsengellér tanár úrnak de az undorában majdnem orron rúgta. Viszont még mindig itt van. Remélem Zsengi tudja a kötelességét. 🙂

   • HTK-illetékes said

    Zsengellérnek elő kell bújnia a vackából. Úgy hírlik, a munkaügyi perben is komoly szerepet kap.

   • law and order said

    Zsengellér “testvér” csak ígért tisztogatást, de ő se nyúl az országos hírű csalóhoz, Pethőhöz.
    Mit gondol, Zsengellér úr, mennyi a hitele az olyan Hittudományi Karnak, ahol leleplezett okirathamisítók tantják az etikát és mutatnak példát a keresztyéni életre?
    Megmondom: SEMMI HITELE SINCS, és ez ÖNRE IS ÉRVÉNYES, ZSENGELLÉR ÚR.

 7. incitatus said

  A Károli a magyar felsőoktatás szégyene, a leggagyibb suli, ahol bárki lehet tanár:
  A történettudományi tanszék vezetője egy borász volt, oktatóként zongorista, valamint idióta nyilazóbajnok.
  Szabó tanszékén durva obszcén nyelvezetű könyvek látnak napvilágot.
  És mindennek a tetejébe a szovjetorosz szekció: Kun Béla unokája, az IMO-s Hermann és exrendőr Kovács.
  Hogy lopnak, legutóbb, ugye éppen a Refomráció Emléknapja előtt jelentette be a rendőrség a 157 milliós lopást.
  De milyenek is lennének:
  Élükön a fasiszta Balla, aki a Jobbiknak lop, Szabó András, aki már 12 (!!!) éve elrabolt 2 milliárdot az első Orbán kormánytól, a Kulcsár-Szabó-klán kihelyezett szekciója.
  Lopnak, rabolnak, tudatlanok és pofátlanok: ez a Károli!!!

 8. Judge said

  Nyílt levél Balla Péternek:

  Tisztelt Rektor Úr!

  Hány tonna bizonyítékot kell még összehordanunk Szabó András ellen, hogy végre bíróság elé állíttassa? Meddig akarja még Szabó András bűncselekményeit takargatni? Addig, amíg közös zárkába nem kerülnek?

  Tisztelettel:

  Judge

  • Pharisée said

   Én már sokszor állíttattam bíróság elé Szabó Andrást. Igaz, nem vádlottként, hanem hamis tanúként. Valljuk be, ez a szerep fekszik neki. 🙂

   • réti pipitér said

    Imád hamistanúzni!!!
    Egyáltalán: a tízparancsolat mindegyikét lábbal tiporni:..
    Csak a paráználkodást űzi a jobb kezével!

 9. advocatus dei said

  Csatlakozom azzal, hogy ha Balla Péter rektor nem jelenti fel Szabót, akkor nemzetközi fórumokhoz fogunk fordulni.

  • Újreformátus said

   A retardált Balla Péter szerint az egyetem érdeke azt kívánja, hogy takargassuk a szennyesünket és ne hozzuk nyilvánosságra a református testvéreink által elkövetett bűnöket. Ha egy-egy testvérünk egyszer megtéved, akkor ez esetleg takargatható, kérdés miben és mekkorát. De ha egy magát reformátusnak nevező gazember 18 éve következetesen tévelyeg, kiirtva maga körül minden értéket és sorozatban követi el a bűnöket: csalás, okirathamisítás, zsarolás, fenyegetés, hivatali hatalommal való visszaélés, lopás, sikkasztás, levéltitok és magántitok megsértése, azt nem tartjuk testvérünknek, és a szőnyeg már a plafonig ér az alásöpört mocsoktól. És ezt már nemcsak mi átjuk, hanem az egész ország látja. Miután megjelent két cikk a 168 órában, 1 pedig a hvg-ban, a 157 milliós sikkasztás (Szabó András kari vezetése alatt) az összes médiumban, mit és ki elől akar még Balla Péter takargatni?

   Mit kíván ilyenkor az egyetem érdeke? Nem a bűnök teljes feltárását és a bűnözők kivetését? Ha Balla Péter még mindig nem jutott el idáig, akkor súlyosan retartdált.

   • dissipati sunt said

    Ugye, nem feledkeztünk meg az 1999-es 2 milliárdos lospásról. Ekkor utalt ki a Károlinak Orbán Viktor 2 milliárdos kormánytartalékot, amit Szabó Tenkével együtt ellopott. Épült belőle egyetlen négyzetméter? Ugye, nem.
    Tenkét büntetőperbe fogták, ahol Szabót nevezte meg a fő rablónak ill. azzal védekezett, hogy a legtöbb pénzt Bölcskeinek kellett leadni.
    Na, ez hogyan illik a kis puzzle-ba???
    Ki is itt a hunyó???

   • ZsoltCsaba said

    A 157 millió ellopásában is Szabó András a főbűnös. Az “adminisztratív dolgozó” helyette ül. Valamivel fenyegetik vagy kecsegtetik, de reméljük, előbb-utóbb kipakol. Sepsi mindenesetre tudja, hogy Szabó lopta el a 157 milliót, mert amikor ez kiderült, rögtön leváltották Szabót az intézetvezetésről. Nem véletlen ez az egybeesés.

   • Pharisée said

    Súlyosan retardált megint médiaszemélyiségként próbál mesterkélten vigyorogni a nagykőrösi nyílt napos videón. Az első perc táján mond néhány közhelyet, majd a végén a szokásos szósz, tele közhellyel, erény kovácsolása, meg családiasság, testvériség stb. ami mára könyökünkön jön ki. De mi a tartalma ennek a családiasságnak és testvériségnek? Csak nem az, hogy Szabó András testvériesen, mondhatni családias alapon belemászik a mi elektronikus levelezésünkbe és felbontja a mi postánkat is?

   • animus said

    Tepsi tudja, hogy Szabó lopta el a 157 milliót, mi is tudjuk, talán még a retardált Balla is tudja.
    Csak nem tudjuk bizonyítani (egyelőre). De egyre közelebb vagyunk hozzád, Szabó, nemsokára rálépünk a t@ködre!

 10. dissipati sunt said

  Nagyon figyeljenek mindazok, akik még mindig Szabó és a Kulcsár-Szabó klán hűbéresei!
  Ha most nem lépnek el tőlük, velül együtt kerülnek a bíróság elé!

 11. Curious said

  Nem értem az egészet, mert a lényegről nem beszéltek. Milyen borítékot talált a szemétben Mata Hari? Üreset? Vagy levél is volt benne?

  • Nyomkövető said

   Nincs tökéletes bűntény. Szabó András, miután a borítékot feltépte, a leveleket magával vitte, hogy eltüntesse a bizonyítékot. De a borítékokról megfeledkezett. Azokat kidobta a saját irodája szemétkosarába. Kapitális hiba, főleg, ha a szövetségesünk, a cinkosunk, nem érzi magát biztonságban mellettünk és be akarja magát biztosítani ellenünk. Mata Hari ravaszabb volt, mint azt Szabó András gondolta. 🙂

  • Szabin nő said

   Csak üres borítékokat kaptam. Akitől kaptam, azt mondta, ő látta a második levelet a Dékáni Hivatalban. Amikor a postát szelektálta, felfigyelt rá, hogy ilyen borítékot talált pár napja a papírkosárban de az nem a dékánnak volt címezve. A második borítékot már ő csórta el az íróasztalról, de a levelet nem merte.

 12. svabra said

  Retardált vagy, ha nem érted. üres, természetesen. De mivel nem neki szólt, hanem egy kari professzornak, és felbontva a Szabó szemétkosarában találták, világos belőle, mit művelt Szabó a levelekkel. Elfogta, felbontotta, nem kézbesítette, az infót a maga – becstelen – céljaira fordította.

 13. Zsinati illetékes said

  Szabó András Bölcskeinek valamiért nagyon fontos. Szabó tűrhetetlen túlkapásai váltották ki a károlisbotrányt, egyre több mocsok merült fe és merül fel a múltjából. Ez a sötét jellem már annyi bűncselekményt követett el, hogy ki se kellene jönnie a börtönből, mégis tartogatják őt a Károlin.

  Szabó András a Református egyetem SZENT TEHENE. TABU.

  Pedig egycsapásra megszűnne a blog, ha őt végre felelősségre vonnák. Ezen, Szabó András felelősségre vonásán akadtak el a tárgyalások egy hónappal ezelőtt. Nem értjük, de azt gondoljuk, ő tudhat valamit, amitől Bölcskei retteg. Talán együtt lopták el a 157 milliót és most Szabó sakkban tartja Bölcskeit?

  • Kommunikátor said

   Szabó András bíróság elé állíttatása kardinális kérdés. Az ő cinikus és gátlástalan jogsértései robbantották ki a több mint 2 éve folyó ádáz kommunikációs háborút. Ennek nem vektorokkal és mátrixokkal lehet véget vetni, ami csak időpocsékolás, hanem azzal, hogy Szabót lecsukják. Vagy a püspöknek még az sem elég, hogy tőle is ellopott 157 milliót (ki más lett volna abban a helyzetben 8 éven át a bölcsészkaron?), és még a leeleit is ellenőrizte?

   • Tiszántúli Lelkész said

    Szabó András a markában tarthatja Bölcskeit. Súlyos dolgokat tudhat róla, ami miatt Bölcskei szemmel láthatólag retteg tőle. Pl. a Cz… Enikővel való kapcsolatát is Szabó András szivárogtatta ki. Ismeri az ivócimboráit, a pénzügyeit, lekáderezte az egész magánéletét a tiszántúli lelkészeknél. Még az ügynök múltjának a részleteit is felderítette. Bölcskei fél, hogy SzA kipakol, ezért viseli el az arcátlanságát. Azt hogy meglopja 157 millióval, hogy felbontja a postáját, hogy kiteregeti a szerelmi életét, mindent lenyel, mert SzA zsarolja.

 14. dissipati sunt said

  Szétszórattatnak ezek mind, ne féljetek!

 15. Bloggerjogász said

  Én azt javaslom a blog szerkesztőinek, hogy juttassák el sürgősen a két sérült borítékot a címzettnek. Hadd döntse el ő, hogy akar-e feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen levéltitok megsértéséért. Mert attól, hogy Petrőczi úgy gondolja, olvassa csak el nyugodtan Szabó András a neki szóló leveleket, nem biztos, hogy Hima Gabriella is egyetért azzal hogy Szabó András a neki szóló leveleket felbontotta és megtartotta magának. Hátha neki, Petrőczivel elletétben, lesz kedve magánindítványas büntetőeljárást kezdeményezni Szabó András ellen.

  Reverend Ian, ha megint erre járnál, oszd meg velünk kérlek, okos tanácsaidat. Te már végzett jogász vagy, nekem pedig még hátravan pár vizsgám 🙂

  • Doctor of Law said

   Szerintem ez egy nagyon jó ötlet. Az eredeti borítékokat küldjétek el Hima Professzornak, a beszkennelt másolatot meg Bölcskei püspöknek, hogy tegyék meg a szükséges lépéseket levéltitok megsértése miatt. Kiderül, melyikük fog lépni, melyikük nem. Ha büntetőeljárásra kerül sor, a passzív felet is be lehet idéztetni és megkérdezni, miért nem tett semmit. Küldjétek ajánlva, sőt tértivevénnyel, hogy biztosan megkapják.

 16. Bumpster said

  Szabó András szemétségeiről már sok bizonyítékot láttam ezen a blogon, de ez a feltépett boríték nagyon durva. Mintha nem is civilizált társadalomban élnénk. Ez a vadbarom az ősemberi ösztönei szerint cselekszik. Amit akarok azt elveszem. Mit képzelt magáról? Attól hogy dékán lett neki már mindent szabad?

  • régi kolléga said

   Amikor ellopta Tenkével a 2 milliárdos kormánytartalékot, akkor is az ösztöneire hallgatott?
   Amikor elrabolta a 157 milliót, akkor is?
   Amikor megvádolt, kirugatott bennünket és utána még a munkaügyi bíróságon hamis tanúvallomásokat tett, akkor is???

   • Pszichiáter said

    Szerintem igen, ezek ősi, animális ösztönök. A szerzés, birtoklás, féltékenység a feleségre, a szakmailag jobb kollégákra. Nem tudom, hogy az állatokra jellemző-e az irigység, de Szabó András lényegét ez határozza meg. Egy torzult, beteg ember, nem való közösségbe, mert örökké intrikál, örökké mérgezi a légkört és kifúr mindenkit, aki valamiben jobb nála. Ráadásul észrevétlenül, úgy hogy másra keni. Ezért cserélődött már ki az egész oktatói gárda, kivéve őt és a feleségét.

   • hajnalka said

    Szabó meg Petrőczi ösztönből lopnak. Petrőczi a szeretetvendégségekre is szatyorral ját, aztán, ha nem néznek oda, belezúdítja az egész tálca sütit a szatyorba.
    Szabó távlatosabb gondolkodású: ó milliókat lop.
    Meg néha nosztalgiából, pl. a hencidai úrasztalát.
    Na meg nem akarta régi barátját, Princz Gábort megsérteni, hogy visszautasítja a Postabank 8 millióját.

 17. Rokonok said

  A címzés át van ragasztva. De a pecsét sértetlen. Még a zsinati irodában a Szabó-rokon, Szabó Botond vagy ki, intézkedett, hogy jó kezekbe jusson a levél. Biztos még fel is hívta a bátyját, hogy figyelj, most küldöm el, holnapra ott lesz. 🙂

 18. Andris Barátja said

  Ne szidjátok Szabó Andrást, mert csak és kizárólag az egyetem érdekét képviselte, amikor ellopta a 157 milliót cinkosaival, mert különben Bölcskei lopta volna el. Hát persze hogy felbontotta a püspök leveleit, különben hogy járt volna túl az eszén? 🙂

  • Era said

   Andris nem gonosz, csak egyszerűen kíváncsi. Vissza akarta ő ragasztani a borítékot és továbbítani akarta ő a levelet, csak rosszul sikerült a felnyitás. Olyan türelmetlen volt, hogy letépte a boríték felső részét, már nem tudta észrevétlenül visszazárni. 🙂

 19. erika said

  Ne haragudjatok az Andrisra, ha egy hozzá méltó feleség állna az oldalán, egészen más lenne. De a Petrőczi pusztító hatással van rá, mondom is mindig…

 20. Department said

  Ez már velem is előfordult, hogy az egyetemre címzett levél 3 hetes késéssel jutott el hozzám és az óvatos felbontás jeleit mutatta. Gyanakodtam is. De nem Szabóra, hanem a feleségére, minthogy én nem magyaros vagyok.

 21. filológus said

  Tud valaki valami konkrétat a munkaügyi per mai tárgyalásáról???
  Elepedünk az új hírekért!

  • Paragraf said

   Nemigazán. Odamentünk, de csak a folyosó távoli sarkából figyeltük Ballát. Valami sötétkék bársonykötéses dolgot ölelgetett, alighanem az volt a rektori kinevezése, amit Cservákkal együtt nyújtogatott a kamera felé a Sándor-palotában a fotókon. Mondják, hogy mióta megvan, azzal szokott sétálni a Ráday utcában. Nem tud megválni tőle. Most se tudott, míg behívták őket végig azt dédelgette. Volt mellette egy pasas, ez is egészzsidó mint dr. Takács, de nem sovány hanem inkább duci. Többet sajnos nem tudunk. A vízfejű felfúvódott hasú Szabót nem láttuk.

   • Jeopardy said

    Annyit még láttunk, hogy megint kihajtották a közönséget. Fura. Még a rablógyilkosok tárgyalása is nyílt. A Károli bűnei úgy lászik még a rablógyilkosokéinál is sötétebbek.

 22. master said

  A Károli vezetői abban reménykednek, hogy az új felsőoktatási törvény a MAB legtöbb jogosítványát elveszik, gyakorlatilag az OH, ill. az államtitkár tanácsadó szervévé fokozzák le.
  Ami azt jelenti, hogy az államtitkár vagy elfogadja a MAB szakvéleményét vagy nem.
  Magyarul: a kereszténydemokrata Hoffman azt akkreditál, amit akar. A felekezeti egyetemeket pl. akarja.
  Másik hír: az államtitkár már bejelentette az ELTÉ-nek, hogy egyetlen joghallgató sem kap állami fejkvótát!
  Tehát az állami fejkvótákat elosztja oda, ahova akarja. Főként a Pázmánynak, de a Károli minden kritikán aluli ÁJK-ja is kap néhányat. Főleg ha Cservák az álamfő előszobájából odahat…

 23. Curious said

  Nem értem, miért kell egy munkaügyi pert zárt ajtók mögött tárgyalni. Azt se, mi ez a sok bírócsere. Nem lehet, hogy a Károli manipulálja? Pl. Cservák ide is hatogat.

  • Terminológus said

   Hogy miért kell egy munkaügyi perben zárt tárgyalást elrendelni? A magyarázat a “kis református terminológia”:
   „üzleti titok”: az egyetem valamely oktatója által elkövetett bűncselekmény, amelyről még intézményen belül is hallgatni kell, de semmi szín alatt sem szabad kivinni az intzémény falain kívülre;
   “téves adatfeltöltés”: okirathamisítás
   “eljárási hiba”: más egyetemről csalás miatt kirúgott bűnöző felvétele egyetemi tanári munkakörbe
   „az egyetem érdeke”: 1. tágabb értelemben cinkosság, bűnpártolás, 2. szűkebb értelemben az üzleti titok szinonimája, 3. speciális református értelemben bűncselekményekre buzdítás;
   „az egyetem jóhíre”: ez nem annyira definiálható, mint inkább szemléltethető. Ez „egyetem jó híre” nem más, mint Szabó András, Mészáros Márton és Pethő Sándor; ők a református egyetem cégérei;
   „a Szentírás szelleme”: ez egyáltalán nem definiálható, ez maga Balla Péter, azaz a Szentírás szelleme benne inkarnálódik; antinómia: a „Szentírás szellemével” ellentétes minden, ami nem hasonlít Balla Péterre;
   “keresztyén erkölcsiség”: pofátlan harácsolás, szegény református testvérek kifacsarása
   „keresőképesség”: kirúghatóság.
   “szabotázs”: betegállomány
   “együttműködési kötelezettség elmulasztása”: 1. a betegállományban lévő beosztott nem jelenik meg a Rektori Hivatalban; 2. “szabotázs” szinonimája
   “táppénzcsaló”: beteg
   “átszervezés”: szakember kirúgása, helyére a mi kutyánk tudatlan és tehetségtelen kölykének felvétele.
   „rendkívüli felmondás”: rendkívül törvénytelen kirúgás

  • Paragraf said

   Azt beszélik, hogy még az egyenlő bánásmód hágai képviselőjét is kitoloncolták a tárgyalásról. A duci zsidó ügyvéd, dr. Takács “méltó” utódja, állítólag a jelenléti ívek kitöltésének károlis gyakorlatát tekintette üzleti titoknak.

 24. master said

  Cservák Csaba lenne a nagy MANIPULÁTOR?

 25. csicsikov said

  Bocs, hogy oly régen nem jelentkeztem. Fóris már nagyon keres a mátrixában.
  Csak dolgom akadt a holt lelkekkel. Mióta Balla kiköltözött a Szabadásg térről valami ótvaros proli környékre, a holt lelkek sírva-ríva-nyíva keringenek az épületben.
  Régen olyan jól elszórakoztatta őket, amint figyelték, ahogy a balla gyakorlatozgat a püspök lányán keresztyén házasélet címen.
  Betegre röhögték magukat.
  Most meg unatkoznak.

 26. cica said

  Nem lehet egy kicsit gusztusosabban?
  Én már a Szabó házaséletétől (???) is hányok és akkor még képzeljem el a ballát amint gyakorlatozgat a Gyöngyin!

 27. Bennom said

  Miért nem jelenti fel senki Szabót magántitoksértésért? Megvannak a borítékok nektek, nem? Ha fel tudtátok nyomni a blogra, akkor rendelkeztek vele. Küldjétek el a címzettnek, ő remélhetőleg majd feljelentést tesz.

  • HTK-illetékes said

   Szerintem a feladónak küldjétek el, elvégre a püspök levelét bontotta fel, az ő magántitkát sértette meg. Állítsa Bölcskei Szabót ezért egyházi bíróság elé, és ítélje is el. Ha már a 157 milliós sikkasztást nem bírja rábizonyítani. Pedig az is Szabó volt, senki más nem lehetett, mert csak ő volt az adott időszakban folyamatosan hatalmon.

 28. ancilla said

  Az egyházi bíróság sóhivatal, lásd a Balla sógorával, ifj. Hegedüssel kapcsolatos majd tíz éves packázgatásait.
  Nem bírják sem elítélni mert akkor le kéne venni róla a palástot, se felmenteni, ehhez is gyávák.

  • Teologusjelölt said

   Mért ne? Még ha sóhivatal is. Legalább megkinlodnak vele. Valamit mondaniuk kell. Aszt mégse mondhatyák hogy szabad a püspök másnak címzett leeleit Szabó Andrásnak felbontogatni. 🙂

 29. animus said

  Persze, az a haszna meglenne, hogy zavarba hozná őket. Homokot öntene a gépezetbe.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: