Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Bonnie and Clyde in the newspaper (Bonnie és Clyde a HVG-ben)

Posted by karoligaspar - december 5, 2011

A HVG 2010 szeptember 1-i számában Riba István kitűnően foglalja össze az Irodalomtudományi Doktori Iskola történéseit. Riba egy ideje nyomon követheti a Károli sorsát, mert már Kulin Ferenc dékán 1998. évi menesztése után is országos napilapban foglalkozott ezzel a botrányos egyetemmel. A tavaly szeptemberi cikkben kőkemény tényekre hivatkozva jelenti ki, hogy Szabó András és Petrőczi Éva csalók és tolvajok. Ráadásul szerepel a cikkben Bölcskei Gusztáv fotója, amint a szószékről valósággal áldását adja a szörnyűséges házaspár kriminális ténykedéseire. Az írás annyira tárgyilagos és korrekt, hogy a Károlinak eszébe sem jutott perelni a lapot. Aki még mindig nem hiszi, hogy Szabó András és Petrőczi Éva csaltak, hamisítottak, loptak, visszaéltek a hivatali hatalommal, az kérdezze meg Balla Pétert, hogy miért nem fordult bírósághoz a HVG ellen, amikor pedig a 168 óra ellen ennél sokkal kevesebbért (pusztán Pethő “elveszett tisztességéért”) is bepróbálkozott – persze sikertelenül. De a válasz különösebb utánajárás nélkül is kézenfekvő: Riba cikkének minden betűje igaz, nincs rajta fogás. Ha valaki még kételkedik, hogy a MAB-táblázat eredeti-e, akkor ajánljuk, hogy keresse fel Riba Istvánt, és kérdezze meg, milyen források alapján állítja, hogy a dékánházaspár lenyúlta mások témavezetéseit. Szerintem az előző posztban közölt MAB-táblázat a források között lesz megnevezve. 🙂

A bűn néven nevezése

Püspöki áldás a házaspár bűneire

Püspöki sakkjátszma

91 hozzászólás to “Bonnie and Clyde in the newspaper (Bonnie és Clyde a HVG-ben)”

 1. tolvajbanda said

  Balla, akkorian még csak mb. rektor meg a fenntartó Zsinat és lelkészi (?) elnöke, Bölcskei Gusztáv nem mert megmukkanni Riba cikkének olvastán, nemhogy helyreigazítást kérjen! Nagyon is tuzdták, hogy minden szava igaz!
  Helyesen írja a RefLap: BETEG A ZSINAT.
  Már az is bizonyítja, hogy köztörvényes bűnözőket, Szqabó Andrást, Hansági Ágnest, Balla Pétert, Pethő Sándort nevez ki és hagy felelős poszton, no meg a (még nem) özvegy KARNYÓNÉT, az eszelős babiloni paráznát, Petrőczi Évát.
  Ezek mellett Kun Miklós, a éla unokája egy valóságos erkölcsi és tudományos nagyság!

 2. kapitalizmus szelleme said

  A kapitalizmus szelleme ihleti a Károli egyre gagyibb képzéseit. Nem Max Weber, hanem a pénz utáni sóvárgás jellemzi ezt a szakot, de vajon milyen neves szociológus hitelesíti a Reviczky utcai kupleráj újabb próbálkozását?
  Persze, az elbukott kommunikációs szak fogja most átnevezni magát.
  Ami pedig a tanár és a hallgató személyes kapcsolatát illeti, az még igaz is!
  Szabó András dékánként beengedte a Mikszáth téri drogdílereket a házba bevételük 20 %-áért.
  Így a hallgató a Reviczky utcai klotyóban lőheti be magát.
  Ezt Szabó püspök sógora, Szabó András SZEMÉLYESEN teszi számára lehetővé.

 3. svabra said

  Szennyes, mocskos, bunkó társaság. Persze, hogy nem mernek fellépni a HVG ellen. Tudják, hogy Riba tökéletes információkat közöl.

 4. Thomas said

  Csak mer itt a pontosvessző nevű kommentelő nagyon kételkedett abban, hogy igaz-e ami táblázatban van Szabóékról, halkan én is megjegyzem, ha nem lenne igaz, a cikk meg sem jelenhetett volna, vagy ha megjelent, többmilliós kártérítést kellene a lapnak fizetnie hírnévrontásért.

  • prudens said

   A 168 órát se tudták beperelni, azzal próbálkozott a csodafegyverük, drtakács, a horribilis honoráriumú, gyűszűnyi agyú zugügyvéd.
   A bíróság azt se fogadta be.
   Az nem jut az eszükbe, hogy törvénytisztelő módon viselkedjenek.
   Bármi áron, csak becstelenül – ez a jelszavuk.
   Et hívják keresztyéni szellemnek.

 5. ELTÉs said

  Jó a cikk. Még az is benne van, hogy Szabó milyen alattomosan intézte: Himának még csak nem is szólt, hogy átírta a nevére az ő doktoranduszát. A “megbeszélést” kihagyta. Egyszerűen erőből elvette a másét. Ugyanezt Petrőczinek is. Mert Baranyai témavezetője Rónay László volt. Ő se tudott róla, hogy Baranyait átírták Petrőczi nevére.

  • Kommunikátor said

   Milyen korrekt, európai tárgyalási stílus. És mindezt dékánként, mert amikor épp lopott, csalt, rabolt, intrikált, még dékán is volt a tetejébe.

 6. Vidéki kolléga said

  Osztozkodás máshol is előfordul, máshol is sakkoznak a nevekkel, hogy mindenkinek ki legyen a fél védettje, de ilyen aljas formában, ahogy Szabó András csinálta, sehol sem. A beosztottam dolgozik éveken át 3 hallgatóval, majd amikor a védésre sor kerül, a 3-ból 2-t átírok a nevemre, mert én vagyok a dékán, az enyém a hatalom, és ha szólni mer az illető, azonnal kirúgom. Hát hol élünk? Az ősközösségben?

  • Prolidiktatúra said

   H… pedig szóvá tette. Ez is benne van a HVG-cikkben, 2. oldal 7-12. sor, és hogy válaszul azonnal leváltották. Ez is milyen fejlett, finom kommunikáció Szabó András részéről. Látszik rajta, hogy Rákosi Mátyás alatt szívta magába az anyatejet. 🙂

   • Debreceni kolléga said

    Erre a lopásra Szabó nagyon ráb@szott, de – hogy Ribát idézzem – csak magát okolhatja. Ha előtte megkérdez minket, megmondtuk volna neki, hogy Hima nem Bertha, és mérget vehet rá, hogy nem hagyja szó nélkül, ha őt meglopják. 🙂

 7. law and order said

  Szabó, Petrőczi meg Balla és Hansági tökéletesen képezhetetlen. Nem tanul semmiből, a saját buktáiból sem.
  Megpróbálta egyszer-kétszer, megpróbálja mindig újra ugyanazt a bornírt primitív trükköt.
  Ez az ő kognitív teljesítményük.
  Abból indulnak ki: elveszem, mert kell nekem.
  Ha ellenállnak neki, meglapődik, aztán megpróbálja az illetőt kirúgni, megrágalmazni, hamistanúzik ellene, ez Szabónak amúgy is a hobbija.

  • Paplan alá fingó said

   Mér? Eddig egész jól működött. Csináltam valami oltári disznóságot, és mindig valaki másnak a nyakába varrtam. Két legyet ütöttem egy csapásra. Bűnözhettem büntetlenül, és egy undok vetélytársat is eltakarítottam. Ez mindig bevált. Mos basztam rá először.

 8. Szárszói said

  Tavaly épp Szárszón voltunk szeptember elején, amikor a HVG-szám megjelent. Téma volt ez itt is. Valaki elterjesztette a pletykát, talán épp Szabó, hogy a cikket nem is Riba István, hanem H… G……. írta.

 9. ohrana said

  Ennél nagyobb baromságot még nem is hallottam. Riba már évtizedek óta a HVG megbecsült újságírólja. Egyetemi ügekről gyakran ír, jól tájékozódik ezen a téren. 1999-ben éppen Riba írt Kulin megpuccsolásáról, és célzott arra a …-Szabó féle kormánytartalékrablásra, ami aztán olyan grandiózusan kibontakozott.
  Akkor Kulin írt Riba néven?
  Barmok.

  • Intrika said

   Hát ez az. H… még a világon se volt, amikor Riba már a Károlival foglalkozott. De épp ez Szabó taktikája. Minden hülyeséget beszopatott az egyetemi közvéleménnyel, hogy mentse a bőrét. Azt sziszegte a fogai között minden fülbe, hogy most aztán már elég, H…t ki kell rúgni, akkor megszűnik a blog.

   • Szenátus said

    Főleg Kovács Barnabáséba és Sepsi Enikőébe. Egyfolytában szuggerálta, valósággal hipnotizálta őket h H…G…t ki kell rúgni, akkor megszűnik a blog. Persze a többieket is. Nem tudott úgy elmenni valaki mellet, hogy a szakállába morogva sötét megjegyzéseket ne tegyen H… G….ra. Mindent ráfogott. A 168 órát, a HVG-t, a blogot.

   • Archeology said

    Ebben is hazudott. H…G…t kirúgták, de a blog nem szűnt meg, sőt, egyre érdekesebb anyagok kerülnek elő.

   • Levéltitok said

    Azt hiszem a két feltépett püspöki boríték már mindenkit meggyőzött Szabó gátlástalanságáról. Csak ő kommunikálhatott a püspökkel. Láttuk, hogy érte ezt el. Felbontotta a püspök leveleit és – nem továbbította a címzettnek.

   • Ellenpróba said

    Az eltelt közel másfél év alatt bebizonyosodott, hogy H… G….. kirúgásának semmilyen hatása nem volt a blogra. Valószínűleg azért, mert semmi köze hozzá. Ellenpróbát javaslok: rúgják ki Szabó Andrást. Ennek egészen biztosan lesz valamilyen hatása, mert a napnál világosabb hogy az ő sunyi gaztettei váltották ki az internetes komunikációt. Mert neki tényleg van köze ehhez a bloghoz. Neki a legtöbb. Még az is lehet, hogy meg is szűnik. Egy nap kinyitjuk kedvenc oldalunkat és hűlt helyét találjuk – ha előbb Szabó Andrásnak is hűlt helyét találjuk a Károlin 🙂

 10. Secretary said

  Pedig H…t a HGV-cikk miatt rúgták ki. Mindenki azt mondta Szárszón, hogy ő írta, és most már elég, betelt a pohár, Ballát nem érdekli hogy betegállományban van, azonnal kirúgja. Állítólag még ott helyben, Szárszón fogalmazták meg a felmondást.

 11. hávégé said

  Szabónak lila lett a feje a hvg-s cikktől, Petrőczivel fulladoztak a felháborodástól, hogy micsoda rágalmak jelentek meg róluk, be fogják perelni a lapot. H…t pedig azonnal ki kell rúgni, nem is igaz hogy beteg, lám most is írja a cikkeket az egyetem ellen, ők meg mindig az egyetem érdekeit tartják szem előtt, most is inuk szakadtából mentik az egyetemet.

  • Paplan alá fingó said

   Természetesen nem pereltek be senkit Szabóék, se a 168 órát, se a hvg-t, őt tudták csak, mennyi vaj van a fejükön. Aranyos, amikor a rágalmazás világbajnoka azt sziszegi sötéten, hogy őt megrágalmazták. 🙂

   • Kirúgottak klubja said

    Szabó Andrást soha senki sem fogja megrágalmazni, efelől nyugodt lehet. Annyi undorító aljas dolgot cselekedett, hogy bőven elég ezeket feltárni és róla a színtiszta igazat megírni. Semmilyen rágalom nem lehetne terhelőbb rá nézve, mint a valóság.

   • Terminológus said

    Szabó András a leleplezést nevezi rágalmazásnak. Nem szokta meg, hogy más is elmondhatja a véleményét. Olyan ügyesen elrendezi mindig, hogy csak ő kapjon szót: ellenfél nélküli dékánválasztás, távollévő kollégák megrágalmazása, felbontott levelekkel megszakított kommunikációk. Ez a szitu most új neki. Apropó, felvehetitek ezt is a Kis református terminológiai szótárba: leleplezés = rágalmazás 🙂

   • ohrana said

    A 168 órát megpróbálták a Pethő cikk miatt. Csak a bíróság elutasította a keresetet, amit drtakács, a milliós honoráriumú zugügyvéd fogalmazott.
    A Rokonok egyeteme miatt csak helyreigazító levelecskéket firkáltak, azokat a lap közölte is. Mindenki röhögött rajtuk.

   • grammaticus said

    Javaslom a Református Terminológiai Szótárba felvenni: “betlehemi körülmének között” = összerabolt rablótanya.
    Petrőczi RefLapban megjelent adventi cikkének alapján.
    Gondolkodjatok továbbá ugyane forrás alapján a következő szótárcikkeken:
    Petrőczi/Ludvig= Szűz Mária
    úrasztala- és kormánytartalékrabló, hamistanúzó Szabó András = Szent József
    Corvinusról kirógott ordas luvnya Szabó Évike = Kisjézus.

  • tolvajbanda said

   Balla annyira aljas, hogy nem is tud mást elképzelni, mint amit tanácsadója, Szabó is tanácsol neki: korrupció, gyalázkodás, fenyegetőzés, kirúgás, hamistanúzás, üldözés. Egymás után vagy tetszés szerinti sorrendben.

   • Pápista said

    És ha meggondoljuk, hogy ez egy ájtatos, szenteskedő, szemét az égnek fordító, kezét imára kulcsoló felesküdött pap repertoárjába tartozik, akkor elborzadunk arra a gondolatra, hogy milyen lehet a többi kálvinista.

 12. lelkipásztor said

  Még a tökéletesen gerinctelen RefLapból is kitűnik, hogy Bölcskei széke inog.
  A RefLap teljes elvtelenségére jellemző, hogy a MORAL INSANITY idióta Petrőczi mellé bevették a szerkesztőbizottságba Pélfy G-t, az állandóan részeg, amorális keresztdénydemokrata (?) képviselőt.
  Bölcskei ugyan a nyitó zsinati ülésen egyenesen Pál apostolhoz hasonlította magát, és azt mondta, hogy “Nem apokalipszis, nem sztoicizmus, hanem hálaadás és felelősségvállalás”, azaz továbbra is mondjanak le a kerületek minden pénzről a zsinat javára, majd Bölcskei bölcsen elkölti azt, ez egyre kevésbé megy.
  Lehet, hogy tényleg van egy újjászületés készülődőben az egyházban?
  Első lépés az lenne, hogy a pártállami spicli, a rabló, részeges, k@rvázó idióta Bölcskeit kirúgnák???
  Reméljük.

 13. sola scriptura said

  Ebben az adventi időszakban, mikor mindannyian a Születés csodájára készítjük fel szíveinket, különösen visszatetsző, hogy a Magyarországi Református Egyház méltatlan lelkészi vezetője több pénzért huzakodik a Zsinattal.

 14. ancilla said

  “Nyomorúságomban az Úrhoz kiáltottam,
  segítségért kiáltottam Istenemhez.
  Meghallotta hangomat templomában,
  kiáltásom a fülébe jutott.” (18. zsoltár)
  Ez a mi egyetlen menedékünk a Bölcskei által megszentségtelenített Anyaszentegyház,
  a Balla Péter és Szabó András által rablóbandává züllesztett Károli ellenében.
  Imádkozzunk, testvérek!
  A szentségtelen sátánfajzatokra lesújt a Teremtő!

 15. Pázmányos said

  Nem értem ezt az intézményt. A rektoruk ott ült azon a májusi EDHT ülésen 2009-ben, tehát már akkor tudnia kellett, hogy egy tolvaj dékán garázdálkodik. Mért hagyta még másfél éven keresztül ámokfutni? Miért csak 2010 őszén csapták el? És miért nem tették egyenesen lapátra?

  • tolvajbanda said

   A blog nem ok, hanem következmény.
   Mivel kiderült, hogy Szabó és Hansági, Petrőczi, Hermann és Mészáros bűnözik, a MAB leleplezte őket és kötelezte az egyetemet a törvényes helyzet helyreállítására.
   Nem történt meg.
   Balla nem a bűnt kezdte üldözni, nem a bűnösöket büntette meg, hanem az ártatlan H… G……..t rúgta ki.

 16. Evita said

  Szabó András elültette a fejekbe, hogy a blog rágalmakat terjeszt, azt bűnözők írják, el kell kapni a gazembereket. Ugyanezt mondta Petrőczi és Hansági tanárnő,sőt, ami a hallgatókat leginkább meggyőzte, az B…. tanárnő kirohanásai voltak a blog ellen, mert B… tanárnőnek nem volt köze a doktori iskolához, őt ezért objektívnek gondoltuk. Az előkerült dokumentumok és a megjelent újságcikkek fényében persze nyilvánvaló, hogy Szabó tanár úr nem lett megrágalmazva, ő a valóságban is rosszul jön ki az egészből. De azt nem értjük mér állt érdekében B…. tanárnőnek meghazudtolni a blogot, mikor a blog végülis tényeket tár fel, igaz néha túl indulatosan. Talán Szabó András megfizette, hogy mossa ő is a hallgatók agyát? Ezzel B….. tanárnő hitele is elveszett a szemünkben.

 17. Sanya said

  Hagyjátok B… tanárnőt, ő egy szerencsétlen ember. Ő tartja el egyedül az élettársát és a gyerejüket. Anyagi gondokkal küzd. Csuda-e ha pénzért mindenre rávehető?

  • Hetzjagd said

   Nem hiszem, hogy B….t nagyvonalúan megvesztegették volna, mert ugyanolyan csóró maradt, mint volt. Szerintem szimplán megfenyegették. Szabó András őt is ki akarta rúgni, mint D…t, mert ő is H… I… protezsáltja volt, és Szabó KSZE-nek akart szívességet tenni H.I. bosszantásával. Azon kívül fenyegette a pornográg szöveggyűjteménye miatt is. Azt mondta, hogy az ilyeneknek nincs helyük egy keresztyén egyetemen. B…. egyszerűen félt a bandától. Inkább ő is beszállt a hetzjagdba. Gondolta jobb üldözőnek lenni, mint üldözöttnek. Egy gyenge, megfélemlített, gyáva ember.

  • Fatima said

   Kényszerítették-e vagy sem, ronda dolgot művelt. Minden szemináriumon elmondta, hogy ezt a blogot az egyik kolléga írja, akinek az az életcélja, hogy megrágalmazza az egész magyar irodalmi intézetet. Hogy itt csalások és lopások történtek, arról persze nem beszélt. Arról viszont állandóan, hogy minden posztot és minden kommentet ugyanaz az ember ír: H…. G….. Én B…. tanárnőt a legrosszabb fajta rágalmazónak tartom, mert semmivel nem támasztotta alá az állításait, de szenvedélyesen, mondhatni fanatikusan rágalmazott.

  • Vronic said

   Már miért hagynánk? Soha semmi tényt nem mondott, de valósággal fröcskölt a gyűlölettől. A hallgatókat heccelte H… tanárnő ellen. Nekem is mondta, hogy közösítsük ki. Kérdeztem, miért? A legjobb tanárnak tartom, tőle tanultunk a legtöbbet. Mire ő azt mondta azér, mer támadja a hallgatókat. Én meg kérdeztem, hogy hol, mikor, hol lehet olvasni. Erre ő mondta a blogokat. Megnéztem egy párat, de abban nem a hallghatókról volt szó, hanem a károlis visszaélésekről és a szerzők álnéven írtak. Kérdeztem BÉ tanárnőt, honnan veszi h HG a szerző. Mire ő: mer mindenki azt mondja.
   Most kérdem én: ez egy érv? egy tanártól? ez bizonyíték valamire?

  • sade marquis said

   B… tanárnőt senki sem zsarolta vagy kényszerítette arra, hogy nap mint megrágalmazza és lejárassa egy kollégáját. Sajnos önként csinálta. Ki is maradhatott volna az egészből. Ez többeknek sikerült. Neki sem kellett volna belekeveredni, maradhatott volna semleges is. De ő bele AKART keveredni. Manipulálta a hallgatókat, uszított, holott őt az egész nem is érintette. Nem tudok másra tippelni mint hogy veleszületett szadizmusból csinálta.

  • marxista said

   Nem hiszem, inkább ő is a marxizmuson nevelkedett és azt tanulta, hogy aki nincs velünk, az ellenünk. Ezért gyorsan beállt a pribékek közé, nehogy ráfogják, hogy semleges, tehát az ellenséggel tart. 🙂

  • tolvajbanda said

   Én láttam ….t egy összejövetelen! Habzó szájjal üvöltötte, hogy Tormay Cecill egy leszbikus fasiszta volt!
   Nyilván nem tudja “….. tanárnő”, hogy eme általa leszbikus fasisztának nevezett személy bronzszobra ott áll Hegedüs püspök Szabadság téri templomának előterében. Hegedüs püspök veje pedig nem más, mint Balla Péter, a jelenlegi rektor, B…. tanárnő munkáltatója.
   Itt valaki nagyon-nagyon buta.

  • ohranka said

   B…. tanárnő egyszerűen HAZUDIK Károli honlapjára feltett életrajzában. Azt állítja, hogy 1996 óta tanít a Károlin. Ekkor még óraadói szerződése sem volt a Károlival. Déri Balázs világirodalmi blokkjában tartott egy-két előadást, that’s all.
   Na, ennyit B… tanárnő igazmondásáról.
   És ki is itt a leszbikus fasiszta?

  • Sanya said

   Tényleg hagyjátok B… tanárnőt. Szorongatják az anyagi gondok, erre szokott célzásokat tenni. Másrészt magam hallottam, amikor Hansági tanárnő azt mondta róla, hogy örüljön h még itt lehet, őt is ki kellett volna vágni Dobolánnal együtt. Nincs semmi tudományos munkássága, csak írogat. Tehát más is szorongatja, nemcsak az anyagi szükség. 🙂

  • Hetzjagd said

   No igen. H…. I…. protezsáljának lenni felér egy priusszal a KSZE-pribékek szemében.

  • régi kolléga said

   Emlékszünk, mennyire kivetkőzött magából Szabó András, amikor a “komcsi félzsidó”-nak nevezett Horváth Ivánt gyalázta. 1998 őszén, amikor kirugatott jónéhány tisztességes református kutatót, bejelentette, hogy Horváth Iván felesége és sógornője: a kitűnő Hubert Gabriella és Hubert Ildikó nem kaphat órát a Károlin.
   Mi arra is jól emlékszünk, hogy 1998 tavaszán Szabó Horváth Iván protezsáltjaként habilitálhatott az ELTÉ-n, s arra az ordenáré makogásra is emlékszünk, mikor előadta valami szörnyű kauderwelschen (ő németnek nevezte), hogyan sütögették Szenci talpát.
   Az ordenáré P…. pedig kontrázott neki: “hogy milyen buta ez az Ildi, meg a Gabi, ne meg a sógor, aki baglyokat gyűjt, nem is normális az ilyen”.

 18. Óportó said

  B… csak gyáva és terrorizálható, de nem bűnöző, mint Szabó. Szabónak sok ember szárad a lelkén. B… fél tőle, nem akar egy lenni Szabó áldozatai közül. És egyszer már ő is docens akarna lenni. Hansági már régóta az, Hermann is, ő pedig idősebb náluk. És a PhD-ja is idősebb. Hogy még mindig csak adjunktus, mutatja a helyét a hierarchiában. Érthető hogy törleszkedni próbál. Az már más kérdés, hogy hogyan. Azt az én gyomrom se veszi be.

 19. Paplan alá fingó said

  Mindenki követ el hibákat, ez emberi dolog. Nem is az a baj, hogy Szabó András állandóan hibázik, hanem hogy hogyan viszonyul a hibáihoz. Ez mutatja meg, milyen ember. Bűnbánat helyett lapít, és mindig egy ártatlan ember nyakát dugja a magáé helyett a hurokba. Ez az, ami minősíti őt.

  • a kapitalizmus szelleme said

   Ez így nem korrekt!
   Szabó nem hibázik: azt csak az úgynevezett “tudományos” műveiben teszi, azokban a két-három oldalas szörnyűségekben.
   SZABÓ BŰNÖZŐ, CINIKUS, GALÁD BŰNELKÖVETŐ!
   Fogjátok ezt már fel végre!
   És leginkább azok, akik mentegetik!
   Ők bűnpártolók azáltal, hogy fedezik Szabó rablásait: 1999-ben 2 milliárd kormánytartalék!
   2011 októberben a BRFK bejelenti: 157 milliós sikkasztás a KRE BTK-n Szabó dékánsága alatt!
   Ezek komoly bűncselekmények!

 20. Italianista said

  Nem ismerem személyesen B…t, de azt tudom, hogy az “Udvariatlan szerelem” nemcsak pornográf, hanem plágium is. Az “Érzékek irodalmából” merít két kézzel, anélkül hogy hivatkoznék a forrásra. Ez is lopás. Talán ez hozta őket közel Szabóval 🙂

  • réti pipitér said

   Szabó mindenkit hátbatámadott a Ménesi úti társai közül.
   Petrőczi meg végigpróbálkozott minden fiúnál. De mindegyiknek hányingere volt tőle, kivéve a pikkelysömörös rémnek, Szabónak.
   Így született ez a csodálatos frigy, amely megköttetett a hencidai úrasztala előtt, amit utólag átfunkcionáltak konyhaasztallá.

 21. pulchra said

  Johannes, nézd meg a postádat!

 22. frauendienst said

  Semmi kifogásom a gáláns udvari költészet ellen, de mi köze mindennek a protestáns értékekhez?
  Ja pardon: és mi köze van a protestantizmushoz HANSÁGInak, MÉSZÁROS MARCInak és a szovjetorosz különítménynek?
  Hogy kis kedvencünkről, a menórás Fóris Ágotáról ne feledkezzünk meg.
  Azt beszélik, eg vidéki egyetemen már bejelentkezett a BA vizsgára magyar szakból, sőt, szakdolgozatot is írt, mintegy 15 oldalnyi terjedelemben.
  Nem lesz ez sok, Ágota?
  A mi Marcipistánk ennyiből doktorált kétszer is!

 23. erotic show said

  Amikor megjelent az “Udvariatlan szerelem”, Szabó András tanár úr eléggé ki volt kelve magából. Azt mondta, hogy ezeket a katolikus disznóságokat nem a református egyetemen kellene kiadni, és majd tesz róla, hogy B…. tanárnőt visszaküldje H… I… professzorhoz, aki őt a nyakába varrta, neki ilyen szabados szájú oktató nem kell, aki ráadásul nem is református. Ha az lenne, szégyellte volna magát ezért a produkcióért.

  • Eszterlánc said

   Ezt többen is hallottuk. Valósággal fenyegette B…. tanárnőt, hogy D…. tanárnő sorsára jut. Amikor egyszer említettem, hoy műfordítás órára járok B…. tanárnőhöz, akkor Szabó tanár úr megjegyezte, hogy hozzá már nemsokáig járhatok, és a feleségét ajánlotta, aki majd a következő szemesztertől éppen műfordítás szemináriumot indít, és egyébiránt mindent tud amit B…. tanárnő, csak sokkal jobban.

   • Invidi said

    Szerintem az volt a baja Szabónak, hogy B…. tanárnő nem a Petrőczit vette be a szerkesztésbe, hanem Szigeti professzor testvérét. Mondta is egyszer Petrőczi tanárnő, hogy mit ért ehhez az a lerobbant alkesz, ő sokkal többet tud erről a témáról, merő rosszindulat B…. tanárnő részéről, hogy őt kihagyta belőle.

   • Bonnie said

    Igen, engem be kellett volna venni, sőt, az én nevem alatt kellett volna megjelentetni az egész kötetet. Egész munkásságom, sőt az előéletem is egy ilyen kötetre predesztinál. Szívesen lenyúltam volna az egészet B….tól, ahogy Andrisom a témavezetéseket a kollégáitól.

   • Szexpertin said

    Felháborító, hogy kihagytak a szexkötet szerkesztéséből. Mindenki tudja, hogy ebben a témában én vagyok a legnagyobb szakértő. Naggggyon tapasztalt vagyok. De nem is ez a legrosszabb. Hanem hogy amikor megjelent ez a disznó köny, Andrisom éjszakánként a paplan alatt ezt olvasta. És hogy közben mit csinált, azt meg se mondom. Egy biztos: mellettem, de nem velem. 😦

   • chaste lover said

    Pont az ilyen álszenteskedő görényeknek a legmocskosabb a fantáziájuk. és ha kiélhetik! Akár a jobbkezükkel, akár a korpulens könyvtárosnővel!!!

   • Szexpertin said

    Chaste Lover, eltaláltad! Mellettem, de nem velem! Azaz megcsalt ENGEM a jobbkezével. De lehet hogy már a ballal is. A Lator! És mindezt annak a disznó könyvnek a hatására!

   • komáromi csipkés györgy said

    Igen, Ludvig, neked aztán van okod a panaszra!
    Te, aki úgy felpörgetted a szegedi nemibeteggondozó forgalmát!
    Te, aki minden erkölcsön és illemen kívül helyezted magad ordenáré viselkedéseddel!
    Te ordas k@rva, akinek az agykapacitása eg csótányéval vetekedik, neked aztán tényleg van okod panaszra!

   • Kevin said

    Szexpertin által felidézett szépséges jelenet egyik kedvenc filmemet juttatja az eszembe, az American Beauty-t. Aki látta, tudja miről beszélek. Annak talán a leghíresebb jelenete, amelyikben a főszereplő, Kevin Spacey éjszaka fexik a franciaágyban a felesége mellett.Egyikük se szunyál. A feleség olvas az éjjelilámpánál, a férj pedig becsukott szemmel veri a farkát a paplan alatt, amelyik ennek következtébn viharosan le-föl hullámzik. A feleség elképedve nézi. Ez jelen esetben úgy módosul, hogy a magyar férj az, aki egyik kezével a könyvet tartva olvas az éjjeli lámpánál, a másikkal meg egyidejűleg… Abba ne menjünk most bele, hogy melyiket tartja a jobbkezében, melyiket a balban. Szóval a mi házaspárunk esetében a férj játssza az amerikai feleség és férj szerepét egyszerre, miközben a tétlen és türelmetlen magyar feleség sápítozik mellette: Inkább engem… Ezt az amerikai nő nem mondja, valszeg örül h nem kell rendelkezésre állnia 🙂

   • svabra said

    P….. nimfomán, magyarul, népiesen: fehérmájú.
    Ezért támadta meg az összes férfinak látszó személyt a szegedi koliban.
    Aki elég részeg volt, hogy P…./L…. sliccnyitogató akciójának nem tudott ellenállni, az törzsvendég lett a nemibeteggondozóban, mert trippert, gonorrheát, hüvelygombát és minden mást kapott a brit királynő rokonától (forrás: P….. a Kossuth adóban)

   • lazac said

    Én most álnéven írok: engem is megfertőzött L…/P…. és még örülnöm kell, hogy mindez az AIDS előtt történt!
    Vajon P…../L…. beújított azóta magának AIDS-t is???????????

   • Kevin said

    Az American Beauty egyszerűen zseniális. Találtam egy videot, sajnos azt a jelenetet pont kivágták az összefoglalóból. De benne van a néhány másodperccel későbbi jelenet, amikor a feleség látva a férj maszturbálását kiugrik az ágyból és összevesznek. Úgy az 1:47 másodpercnél figyeljetek: “You think you’re the only one who is frustrated. I’m not. Come on baby, I’m ready”, valami ilyesmi párbeszéd hangzik el itt:

    http://www.cinemagia.ro/trailer/american-beauty-american-beauty-669/

  • soli deo gloria said

   Miért, Szabó András református?
   Többet ártott a reformátusoknak, mint a Habsburgok, a zsidók, a komcsik együttvéve!!!!

  • sola scriptura said

   Szabó a református hagyományt a SZABADRABLÁS LEGITIMÁCIÓjaként értelmezi.
   Ennek a szellemében lopta el …vel 1999-ben Orbán Viktor első kormánya által az egyetem rendelkezésére bocsátott 2 milliárdot.
   … bíróság elé állt, kirúgták, Szabó közben professzorrá vált és úgy látszik, érinthetetlen.
   Nemcsak a pikkelysömöre miatt, hanem a püspök rokona miatt.
   Evés közben jön meg az étvágy. Szabó azóta is rutinszerűen rabol, a hencidai úrasztalától a református hagyatéki leltár kifosztásáig.
   Közben persze juttat a bűntársainak is: a 157 milliós rablásból juttatott Hanságinak és a KSZE-klán kül- és beltagjainak.
   A pedofil pornók árulásával pedig összeköti az örömet a haszonnal, na meg a drogdílerek 20 %-a!
   A Károlit Szabó András és bűntársai (Balla Péter, Hansági Ágnes, Petrőczi Éva) a pokol tornácává alakította.
   Gondoljatok ebbe bele így advent idején!

   • Repülős Gizi said

    Szabó András témavezetései is “szabad rablások” voltak. Miután mások évekig dolgoztak a hallgatókkal, védés előtt Szabó egyszerűen átírta őket a saját és a felesége nevére, anélkül, hogy az igazi témavezetőket erről megkérdezte vagy akárcsak értesítette volna. Utána odament Ballához, a Püspökhöz meg nagyjából mindenkihez, hogy följelentse a megrabolt témavezetőket: “feszültséget keltenek”. Noná! Majd hagyják magukat szó nélkül kirabolni. Tényleg ennyire hülye Szabó András? Vagy ennyire gátlástalanul elvetemült?

   • Silencium said

    Amikor Fabiny prof tavaly nyáron kérte a Kari Tanácsot, hogy hozzon határozatot a doktori iskola kötüli visszaélések őszintr és nyílt feltárásáról, akkor Szabó kussolt. Pedig fel kellett volna állnia, mint Gyurcsánynak, és elmondania az öszödi beszédet: loptam, csaltam, hazudtam. Ehelyett kussolt a nyilvánosság előtt, a háttérben viszont bőszen intrikált, hogy a bűneit egy ártatlan nyakába varrja.

   • Kommunikátor said

    Szabó András kommunikációja tudományos vizsgálat tárgya lehetne. Több disszertációt lehetne belőle írni. Mikor beszél és mikor hallgat. Ha beszél, kinek, hogyan, mit mond, és ez a kommunikáció mit eredményez. Annyi vezető pozíciójú kollégáját nyírta már ki ezzel a sajátos kommunikációval, amennyit rajta kívül a magyar felsőoktatásban még senki. Az intrikát, rágalmazást művészi fokra emelte.

   • filológus said

    Nem értek egyet, Szabó semmit nem művel nemhogy művészi, de még középfokon se.
    Csak rohadt szerencséje van Szabó püspökkel, a rokonával. Valójában olyan primitíven működik, mint egy előember. Kőbaltával fejbe vágja azt, akitől el tud valamit venni.
    Ebbe a sémába illik, ahogy Horváth Ivánnal elbánt. Először kihízelegte tőle az ELTÉ-s habilitációt, utána pedig “komcsi félzsidó”-nak nevezte, a feleségét meg a sógornőjét pedig kitiltotta a Károliról.

   • Hátulról lesből támadó said

    Kőbaltával, ez igaz, de hátulról, nem szembe, mint az ősember.

   • svabra said

    Mit vártok egy olyantól, aki nagydoktorinak beadta azt a 44 oldalt, amit már több mint 30 éve Tolnai Gábornál irogatott Uray Piroska segítségével.
    Meg írt hozzá egy fantasztikus jegyzetanyagot, amiben ilyenek vannak:
    Breslau = lengyel város, mai neve: Wroclaw.

 24. chaste lover said

  Igen, sajnálatos módon hitvalló őseink csakugan puritán emberek voltak. Nem úgy, mint az ordas kuruc Petrőczi, aki fiatal korában a szegedi ……gondozó legnagyobb beszállítója volt, most pedig egy “puritanizmuskutató intézetet” vezet, magyarul ezen a címen RABOL.
  A 40 prédikátor inkább belefojtotta volna magát a tengerbe, minthogy ilyen mocskok, mint Balla és Szabó, Petrőczi számára adjon lehetőséget álszent nyálzásra.

 25. ohranka said

  Felix Eduardovics csak a fejét csóválná: ennyi gonoszság, negatív energia és ilyen kicsi ész hozzá!
  Agyatlan bűnözőnek rövid az útja!
  Petrőczi, Balla, Szabó, Hansági: készítsétek ki a kis tisztaságcsomagot a börtönbe!
  Ja persze, ti imádtok mocskosnak lenni, ez a lételemetek!
  Bocs, hogy szóltam.

 26. Mr. pedofil said

  Igen, felkelti az étvágyamat, de én igazában a pipihúsra áhítozom. a korpulens könyvtárosnő “lelkem felesége”, hogy egy általam nem ismert magyar költőt idézzek.
  De gerjedni a pici lányokra szokta, pl. életem párja első két lányára, még óvodás korukban.

 27. lazac said

  Undorító a régi magyar, de a komparatisztika meg az újabb talán protestáns és értékőrző?
  Hermann, az IMO-s alvóügynök, akit talán már fel is ébresztettek, hogy a Jobbik és Putyin között közvetítsen?
  A trágár ártány Hermann, akinek mindenről az jut eszébe, mint Mórickának?
  Vag Mészáros, a vakarózós félmajom, Hansági szeretője?
  És maga Hansági, az agyatlan, homorú mellű PPP Tatabánya-alsóról?

 28. terentius said

  A Konkolyné-féle agyhalott némberek azért adják a Károlira a szintén agyhalott kölykeiket, hogy tanuljanak erkölcsöt és tudományt Szabótól, Petrőczitől, Hanságitól.
  Nem fognak, mivel ezek sem rendelkeznek vele. Rászokik viszont az agyhalott kölyök a drogra, ezzel is a Szabót gazdagítja.
  A végén kap egy sz@rt se érő papírt, amit Magyarország legkorruptabb papja, Balla Péter ír alá.

 29. frauendienst said

  Nekem a régi magyaron még a nőbolond B..tanár úr tetszik. Nyelveket tud, többszörösen műveltebb, mint Szabó. (Bocs, eztnem kellett volna mondanom. Má a gimiben figyelmeztettek, hogy 0-val nem lehet szorozni.)

  • Rivale said

   B… tanár urat Szabó András már rég kiutálta volna, hiszen mindenki inkább hozzá jár, semmint a hóttunalmas Szabóhoz. Az a szerencséje, hogy nincs itt főállásban, ezért Szabó nem féltékeny annyira rá, nem igazi vetélytárs számára.

   • komáromi csipkés györgy said

    Nem azért kíméli Szabó B-t, hanem azért, mert B. H. János unokaöccse. H. János, aki most professzor Miskolcon, régen pedig egy időben volt diák a Ménesi úton Szabóval, együtt dolgoztak a Széchenyi Könyvtárban.
    Szabó írt ellene egy mocskos cikket a ItK-ba, arra nem számítva, hogy a szerkesztő megmutatja H. J-nek. Ez megtörtént, Szabó végül visszavonta a cikket.
    Ezért kíméli B-t, meg mert Miskolcról sok mindenre számít.
    Ott habilitált az agyhalott k@rva P./L., ott akarják doktoráltatni Baranyait.
    Ugyanebből az okból kímélik H. J. feleségét a nyelvésztanszéken.

   • PhD-Hallgató said

    Meg ott akarja a tohonya Pénzes Szabolcsot is, aki Petrőczivel közös doktorgyermeke. Azért kapott állást a régi magyaron, mert vállalta papíron ezeket a szörnyű álszülőket…

   • Ödipusz said

    Nem azér mondom, de Petrőczi nem úgy tekint erre a bárgyú (S)zabigyerekre, mint a gyermekére. Inkább úgy mint Ödipusz anyja Ödipuszra, amikor már az akkorára nőtt, mint (S)zabigyerek. 🙂

   • ohranka said

    Mily szerencse a (S)zabigyerekre nézve, hogy a saját neméhez vonzódik.
    Így nem történik meg vele a malheur, ami Ödipusszal.

 30. incitatus said

  Az egész bölcsészkar egy moslék.
  Szabó össze-vissza szervezgetett, kijátszotta az emnbereket egymás ellen, a legkülönbeket kirúgta. Csak Kulinnal és Fabinyval nem bírt.
  És behozta a legundorítóbb rablóbandáját a bölcsészettudományoknak: Kulcsár-Szabó timpaagyú, vérszomjas menyét, Hansági Ágnest, az IMO-s Hermannt meg bűntársaikat.
  Együtt loptak, csaltak. Ők rabolták el a 157 milliót is.

 31. öreg hölgy said

  Ez mind mellékvágány!
  Egy a lényeg: MIKOR JELENTIK FEL VÉGRE MÁR SZABÓT A BŰNCSELEKMÉNYEI MIATT!
  Mindenki tudja, hogy már régen tudtak Szabó sikkasztásáról, de inkább Szűcs rektort áldozták be helyette. Abban reménykedtek, hogy nem derül ki 157 millió elrablása???
  Ha Szabó ellen bűnvádi eljárás folyik, fontolóra vesszük a blog beszüntetését, ill. átalakítását kulturális-filozófiai tematikájúvá.
  Nos, mit szóltok az ajánlatomhoz?

 32. tolvaj szarka páros said

  Hol szilveszterezik a tolvaj szarka házaspár? Hol lehet potyázni Szilveszter este? Ők biztos ott lesznek… 🙂

 33. svabra said

  Bizonyára a Hold utcában. Ott akarják magukat benyalni O.V.-nál vagy legalább balogzolinál. Éd ha már arra járnak, letarolják az asztalt, mint a sáskák.

 34. Nagyidai Vajda said

  Kinéztünk magunknak egy pazar etnobüfét itt a Tavaszmező utcában a Roma Kertben, az Évi fölvesz egy nagy virágmintás kendőt én meg a nagyapától örökölt ócska fekete kalapot , aminek a peremét a szemembe húzom, és pont úgy fogunk kinézni, mint a nagyidai vajda és vajdáné. A jelmezünk már megvan és a viselkedés sem okoz majd problémát, otthon se a grófi őseink Tischmanierját követjük, hanem inkább a kisebbségi szokásokat

  • réti pipitér said

   Kösz, megfejtetted azt, amire én már évek óta próbálok rájönni: kire hasonlít az enyveskezű házaspár!
   Hát igen, a ropikat, üdítőket, kannásborokat és kormántartalékokat rabló hochpeinlich püspöksógor és az ordenáré….(magam moderáltam, ne kelljen Johannesnek fáradni vele) tenyerestalpas tramplinak az egész outfitje, intelligenciahányadosa (mélyen a negatív tartományban) és viselkedési kultúrája még az említett etnobüfé törzsközönségének átlagszintjét is alulmúlja.
   Kívánok nekik finom fasírtot a dögkútból és kannásbort szalicilből és citrompótlóból.
   Nem kell nekik mindig a Kossuth Klubba járni potyázni.

 35. Horvát Szándokán said

  Ne már asztat képzejjétek hogy főzünk rátok. Még be se lépsz a pálotánkba már elhasalasz a lovári nyelvizsgán. Maraggy othol az asszonyal mer ha idegyüsz csak hurkát fogol kápni de nem ám a bendödbe hanem a segedre.

  • Sztojkó Márlonbrándó said

   Ne cholyarikolyatok prálok mer ha ezek a rádzsájok idedugják a melalo csamjukat elökapjuk a surit és lesineljük a bránerüket 🙂

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: