Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Authentic response to the suicide note (Hiteles válasz a professzor búcsúlevelére)

Posted by jhnnsclvn - február 17, 2012

Authentic response to the suicide note (Hiteles válasz a professzor búcsúlevelére)

2012. február 16.

 

Tisztelt “Ravasz László Baráti Kör”!
Most olvastam Szigeti Lajosról a bejegyzését!
Megrendített!
Nem tudom, hogy kihez van szerencsém, ezért rövid leszek.
Amit leír az csak egy része az egésznek.
Tudja, nekem sokkal jobban fáj az, hogy Lajost gyakorlatilag mára elfelejtették mint József Attila kutatót, mint irodalomtörténészt.
Az utolsó könyvét gyakorlatilag megírta. Meg kéne csak szerkeszteni.
Nem vállalták az ismerősök, barátok, hogy egy emlékkötetet összeállítanak .
Vagyis végül megszületett, a Nyitrai Egyetemen. Nem a Szegedi Tudományegyetemen, Nem a Károlyn és nem is a Veszprémin.
Üdvözlettel:
… az özvegy
Fenti megrendítő levelet a Ravasz László Baráti Kör kapta válaszul Szigeti Lajos Sándor professzor neten közzétett búcsúlevelére. A szerző engedélyével közölték – minden kommentár nélkül. Mi is így tesszük fel – a szerk.

42 hozzászólás to “Authentic response to the suicide note (Hiteles válasz a professzor búcsúlevelére)”

 1. Dr. Jakab Attila said

  Miközben természetesen nemzeti hitvallásban rögzítjük, hogy mi mindenkire vagyunk büszkék.

  • animus said

   Rettenetes történet ez. Szabó András, Hansági Ágnes, a Szilágyi család mind megtaposta,
   porig alázta ezt a nagyszerű, tehetséges embert.
   Ezt nevezik “keresztyén szellemiségnek” ezeb az úgynevezett egyetemen.
   És akkor Bolyki János, Király Gyula, Szilágyi Ferenc megalázását is fel kell idéznünk.
   Hisztnek ezek Istenben?
   Szerintem nem.

   • Justice for victims said

    Györke Ildikót se felejtsük ki az áldozatok sorából. Őt Szabó András kergette halálba. Hansági is besegített egy kicsit.

  • IDI said

   A Károlin még a Doktori Programból is kiretusálták. Még a nevét is. Mintha sose lett volna a Károlin. Az Irodalomtudományi Doktori Iskola programját közel 50%-ban ő írta meg. Helyette Szabó András neve került a program fő helyére, aki mindössze másfél feledhető lapos sorral az örökös Szenci-témáról járult hozzá a Szigeti Lajos Sándor, Hima Gabriella és – kisebb részben Fabiny Tibor által megírt programhoz.

   • Keresztyén erkölcs said

    Ezt az “Önértékelést”, amelyből az iskolaalapítókat kihagyták, és a szakmailag nulla Szabó Andrást dicsőítették, meg azt a Kovács rendőrt, akinek köze nem volt az egészhez, csak belelült a mások által megcsinált készbe, ezek ketten írták és a segédeik: Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes és a csicskás Hermman. Fent van valahol a neten az a szöveg, amivel Szigeti Lajos Sándor járult hozzá az IDI alapításához. A 2009-ben készített “Önértékelés” mutatja igazán, ki is az a Szabó András, Kovács Árpád, Kulcsár-Szabó-Hansági és Hermann. És hogy ezek erkölcsileg mit képviselnek…

    És hogy mit képvisel erkölcsileg a Károli, amelyen még mindig ezek uralkodnak.

 2. Szelíd motoros said

  A szelídeket megölik. És még az emléküket is eltörlik.

 3. ancilla said

  Szigeti Lajos hitvesének:
  Kedves Asszonyom,
  mi mindannyian tiszteljük az ő életművét, tudományos teljesítményét és mélységesen fájlaljuk, hogy ezek a károlisok, akiket embernek se tudunk nevezni jó szívvel, ilyen gyalázatos módon megrövidítették az életét.
  Nem fogunk nyugodni addig, amíg elégtételt nem szolgáltatunk – fájdalom, csak – az emlékének.
  Isten áldását kérjük az Ön életére és munkájára.
  Nincs egyedül, testvéri szívvel állunk Ön mellett.

  • Lala barátja said

   Lajos igaz keresztyén volt, mindenkinek megbocsátott, senki ellen nem harcolt, jó példával igyekezett meggyőzni a rosszakaróit. Túl szelíd volt erre a világra. Ez a világ nem édemelte meg őt. Különösen a Károli nem, amelynek a doktori iskoláját megalapította.

   • Pannónia said

    De a veszprémiek sem. Ők is csak kihasználták. Kovács Árpád azzal fogadta, hogy ott labdába se fog rúgni, ne akarjon semmit. Kovács egész bandája fúrta őt. Segítettek a Károlinak halálba kergetni.

 4. lelkipásztor said

  Őszinte megilletődéssel olvastam sokat szenvedett asszonytestvérünk szelíd szavait. Adjon neki megnyugvást a Teremtő!

  • Hűség said

   Engem megrendített ez a néma fájdalom és ez a tárgyilagos ténymegállapítás: se Szeged, se a Károli, se a Veszprémi Egyetem nem érzi fontosnak Szigeti Lajos életművét. Úgy tesznek, mintha nem is élt volna…

   • Krokodilkönnyek said

    A legocsmányabb talán Szilágyi Zsófia képmutató “búcsúztatója” volt, ami úgy kezdődött hogy “Nem a temedésedre készültünk, Lajos”. Nem a fenét. Mindent megtettetek azért, hogy ez a kitűnő, kivételesen tehetséges ember idő előtt meghaljon. Zsófia asszony a Pannonon, hájas férje meg a Károlin, aki mint a magyar irodalmi órarend örökös készítője, nem adott Lajosnak egyetlen órát sem. Hiába könyörgött neki Lajos…

 5. Ateista said

  Ezek a felkent, mázaspofájú papok mindenkit megölnek, megrágalmaznak, lejáratnak, tönkretesznek. Milyen lehet az állami egyetemek erkölcse, ha ilyen az egyháziaké? Ők ugyanis állandóan az ő keresztény szellemségükre hivatkoznak. Ez a Balla megcsúfolja Jézust. Üldöző, inkvizítor, felbujtó, rágalmazó, bosszúszomjas vadállat. Amellett még egy betegesen kíváncsi kukkoló is, aki titokban készült videókat rendel a rosszhírű Wistmanwood cégtől.

 6. animus said

  Mit lehet várni Ballától, aki maga is lopja a közpénzt a Jobbiknak a Károlin keresztül. Aki maga is kapcsolatban van Takáccsal az unokaöccsén keresztül és a Kovácsokkal meg az egész szennyes koreai bankügylettel.
  Azonkívül ott van a Szabó, az 1999-es év legnagyobb rablója – 2 milliárd kormánytartalék.
  A 2011-es év 157 milás csalásának dékánja és még sok egyéb bűncselekmény kitervelője és végrehajtója.
  Aztán Hansági Ágnes, a Károlira kihelyezett Kulcsár-Szabó klán főnénije, Mészáros szerető anyukája, az IMO-s Herman barátnője.
  Ezek mind galád bűnözők.
  De már nem sokáig lesznek szabadlábon.

  • Pharisée said

   Ballától semmi jót nem lehet várni. Állítólag végighazudta a munkaügyi pert. Hamis tanúként többet hazudott, mint Szabó András. Azért zárták ki a közönséget, hogy ne hallják Ballát hazudni. Akkor nem jutott eszébe Jézus Krisztus.

   • Curious said

    Mikor olvashatjuk már itt a blogon az istenfélő szent ember, Balla Péter híres tanúvallomásait? Olyan kíváncsi vagyok már rá, hogy tud ez az ember kérdésekre válaszolni, mert soha semmire nem képes egy értelmes mondatot kinyögni. Csak református szellemiség. Szentírás, Jézus Krisztus – közbe megszegi az összes parancsolatot. Tegyétek föl a tanúvallomásait!

   • Justice for victims said

    Egyszer minden per véget ér. Utána Johannes feltehetően megpróbálja megszerezni Balla vallomásait. De bizonyára az újságokban is benne lesznek a legpikánsabb részletek. Pl. magánlaksértés Balla felbujtására, amint halljuk. Nagyon messze került már Balla Péter a lelkészi esküjétől.

   • ghost said

    Ballának akkor se jutott eszébe Jézus Krisztus, mikor megszervezte a Wistmanwooddal a professzor magánlakásába való behatolást – csalással – és ott a törvénytelen kép- és hangrögzítést.
    Ez mind benne lesz a sajtóban: Balla meg a bűntársainak minden egyes mocskos és törvénytelen cselekedete.

   • Humboldt said

    És még meghívatja magát a németekkel ez a papnak álcázott titkosrendőr. Majd felvilágosítjuk a Humboldt Alapítványt, kit részesítenek vendégszeretetben.

   • theologe said

    Unbedingt! So ein gemeiner Spitzel darf bei uns nicht herumspionieren! Und vor allem nicht auf den Kosten der Humboldt-Stiftung!

   • animus said

    Nehéz Balla hazugságait összehasonlítani Szabó András hamistanúzásaival!
    Ez utóbbiról egyébként egy írásos bizonyíték olvashatró az interneten.
    Szabó imád hazug tanúvallomásokat tenni! Ez neki, hogy úgy mondjam, a vágykiélés, a “Lustgewinn”.
    Mindenki ellen, aki különb, szebb, jobb, okosabb, műveltebb nála.,
    És a háta mögött ott áll a sátáni némber a Gorgó-fejével: “Mondd meg, Andris, hogy egy senki, hogy semmit nem ér…”
    Szabó tanúvallomása egy orgazmus!
    Balláé még nem, de halad e felé…
    Egyre több örömet lel az aljasságban, mások üldözésében. befeketítésében.

   • Balla bűnei said

    Balla jelleme egyre jobban torzul. Eddig csak egy retardált idióta volt. Most viszont egyre aljasabb. Meglepő dolgok derülnek ki róla menet közben. Korábban még csak bűnpártoló volt, mára átment igazi bűnözőbe. Most derült ki róla, hogy ő volt a felbujtó egy magánlaksértéshez. Hogy kandikamerázásra és poloskázásra is ő bujtotta fel a tetteseket, az ehhez képest másodlagos. A felbujtó is elkövető, azaz kriminális személy. A rektorunk köztörvényes.

  • Pfaffenbrut said

   Stell dir vor, er kommt zu uns zum Empfang mit in die Aktentasche versteckten Aufnahmegeräten. Das heuchlerische Putzerl mit Hitlerschnurrbart. Die kleine kastrierte Pfaffenbrut.

 7. sola scriptura said

  Balla, Szabó András, Hermann és Szilágyi Zsófia, Hansági és Petrőczi olyan, akikről a Szentírás így beszél:
  “Távozzatok ti tőle, ti átkozottak, az örök tűzre, amely az ördögnek és az ő angyalainak készítetetett. Mert éheztem és nem adtatok ennem, szomjúhoztam és nem adtatok innom.
  Jövevény voltam, és nem fogadtatok be engem, mezítelen voltam, és nem ruháztatok engem, beteg és fogoly voltam, és nem látogattatok meg engem.” (Máté 25, 41, 42, 43.)
  Megkapják ezek az aljas, tisztátalan, gonosz emberek az ő méltó büntetésüket.

  • Barnaby said

   Bármilyen gonoszok is ezek a személyek, mégse ők ártottak a legtöbbet a Károlinak, hanem Kovács Barnabás. Az egy undorító, gátlástalan, aljas féreg. Nem találsz olyan embert aki jót mondana róla. Hálát kell adni az égnek, ha átment a Gazdasági Minisztériumba.

   • csicsikov said

    A Gazdasági Minisztériumból is belenyúl a Károli ügyeibe.
    És egyáltalán: miért vannak tele ilyen férgekkel a minisztériumok?
    A fideszes kormányzatnak csak ezek a szemetek kellenek?

   • Barnaby said

    A bankár rokona rakta oda. Az egy olyan hely, ahonnan osztogathatja az egyházi pénzeket. Ha nem Kovács Levente rokona lenne, senki se állna szóba ezzel a szar alakkal. Ostoba és aljas, mindenki utálja. De a rokona fontos ember, abból él ez a szadista agresszív bunkó.

 8. ancilla said

  Ahogy Llalával bántak, az mindent elmond róluk, a jellemükről, a végtelen erkölcstelenségükről. Ahogy Petrőczi végighordozta Gorgó-fejét a Reviczkyn és mindenkinek a fülébe súgta: “Alkoholista, menthetetlen, pedig mi mindent megtettünk érte, de VÁLLALHATATLAN…”
  HANSÁGI a maga tatabánya-alsói büdösproli modorában: “Ha be mered tenni a lábadat, kihívom a rendőrséget!”
  Éds Szilágyi Zsófia, aki Veszprémben fúrta, miközben férje, az IMO-s Hermann Pesten gyalázta. És Szilágyi Zsófia még attól sem riadt vissza, hogy nekrológot írjon róla, tele álságos, mocskos hazugságokkal.

  • Krokodilkönnyek said

   “Nem a temetésedre készültünk, Lajos” – ez a Szilágyi-Herman-Szabó-Hansági féle orgyilkosok szállóigéjévé lesz.
   Ugyanezt elmondhatta volna a férje is Király Gyula temetésén: “Nem a temetésedre készültünk, Gyula!”

   Milyen mgható ez a házaspár. Előbb megölik az áldozatukat, aztán nyilvánosan, krokodilkönnyekkel elsiratják.

   Mégis, ki volt az, aki Király Gyulát kitiltotta a Reviczky utcából? Nem az agyontámogatott tanítvány, Hermann? Amíg Kulin volt a dékán, Király Gyula mindig kapott órát, mindig volt egy asztala. Ahogy Szabó András lett a dékán és Hermann beállt hozzá csicskásnak, Király Gyula nem kapott többé órát – az órarendet Szabó utasítására Hermann csinálta – és a másik két professzor, Szigeti Lajos Sándor és Hima Gabriella sem. Hermann mindent Király Gyulának köszönht, az egész karrierjét, tűzbe ment volna érte.

   Így hálálta meg. Aztán krokodilkönnyeket hullatott a Mester temetésén, mint Zsófia asszony azáltala alattomosan fúrt Lajosén.

   • ghost said

    Azt hiszed, Hermann, te halhatatlan vagy?
    Nem szégyelled magad szegény Király miatt?
    Mindenkinek dicsért téged meg az aljas feleségedet.
    Halála előtt kellett rájönnie, hogy áspiskígyókat melengetett a keblén.
    Nem félsz a haláltól, Hermann?
    Az áldozataid várnak a síron túl, mocskos GYILKOS!!!

   • Traitor said

    Hermann valaha mélyérzésű, jóindulatú fiatalember volt. Akkoriban még tudta, mivel tartozik Király Gyulának. Joggal bízott meg benne a Mester, mert Hermann valóban szerette őt. “Rossz szelleme” szerint kifejezetten szentimentális vot. Ez a “rossz szellem” aztán kezelésbe vette Hermannt és kinevelte belőle az érzéseket. A hideg könyörtelen karrierizmust ültette a helyükbe. Hermann képlékeny lelke formálhatónak bizonyult. kivesztek belőle az érzések, elárulta a Mestert. Tudta, ha nem ad neki órát, meghal. Ergo tudatosan megölte.

   • Couple said

    Hermann és a felesége megérdemlik egymást. Karrieristák, akik hullákon gázolnak át. Náluk jóval tehetségesebb emberek hulláin, akiket átsegítettek a másvilágra: Szigei Lajost és Király Gyulát.

   • Mester said

    Erre Gyula tényleg rájött a halála előtt. Nagyon fájt neki Hermann árulása. Ez volt második legnagyobb csalódása a tanítványaiban.

 9. prudens said

  Jól jön némi Shakespeare allúzió Antonius halotti beszéde Ceasar felett – emlékeztek?
  Csak itt nem Brutust vádolják, hanem – akarva, akaratlan – saját magukat.
  Nem akarták megölni, ó nem, még nem!
  Ahogy a macska is sajnálja, hogy kinyiffant az egér infarktusban, pedig ő még legalább 20 percig játszani akart vele!
  Így akart a piaci kofa külsejű Szilágyi Zsófia is.
  Mintha ezeknél ez kötelező lernne: Szitár, Kovács szeretője, Petrőczi: mind 120 kiló, zsíros hajú, mosdatlan, büdös némber!
  Ez a külső, és a belsejük: ragadozó erkölcsök: mocskos fogazat, bűzös lehellet!

 10. ghost said

  Rá fogtok faragni, Balla, Szabó, Hansági meg a többi szemét!

 11. Tesók said

  Már megint a csőcselék győzött. Kinyírták a nagyon tehetséges Szigeti-testvéreket. Nemcsak a Lajost, hanem a Csabát is. Professzorként, MTA doktoraként kirúgták őt a Miskolci Egyetemről. Senki sem tudja hol van, mi van vele. A középszer nem viseli el a nagyságot. Nekiront és megsemmisíti.

 12. Lala barátja said

  Lalát már nem lehet feltámasztani. A jókat, a tehetségeseket, a szelídeket megölik. Az aljas Szabó, a Sátáni Némber Hansági és a patkány Balla ujjongva ülik a szürkeség diadalát. Ha elpusztítanak minden valódi értéket, ők tupírozzák fel magukat értéknek.

 13. régi kolléga said

  Na ne má hogy a Szabó meg a Balla győzzön!
  Végtelenül sajnáljuk Lalát, de mi a negyven prédikátorra gondolunk és TÚLÉLJÜK!

 14. Dr. Cat said

  Ma láttam a Szabót a Lónyay utcában. Tökfején egy kis fekete pörgekalap volt – mint a parádéskocsisok fején -hájas hasán feszült a háromnegyedes fekete szövetkabát.
  Az elegáns megjelenést fokozandó, alatta a nadrágzsebébe dugta a kezét: igazi gentleman módjára, kezében egy nájlonzacskót lóbált, úgy látszik, a fűzfapoetessza őt zavarta el a közértbe.

  • Paplan alá fingó said

   Nemsokára maga mehet, mer Szabót rövidesen bekasznizzák. A hivatali visszaélést rá fogják bizoinyítani, és ez a ritka aljas példánya a bűzgörényeknek eltűnik a hűvösön – reméljük örökre …

  • csicsikov said

   Félreérted! Éppen házaséletet élt igazi párjával, hűséges és néma jobbkezével!

 15. Lala barátja said

  Szigeti Lajos özvegyének, gyerekeinek, barátainak ki ad elégtételt? Szabó András, Hansági, Hermann, Szilágyi Zsófia hogy tudnak azzal a tudattal élni, hogy halálba kergettek egy ártatlan embert?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: