Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Szenci’s Recycling (Szenci sokadik újrahasznosítása)

Posted by karoligaspar - február 27, 2012

Szerző: Prudens

Mint tudjuk, Szabó András mestere az újrahasznosításnak, egész „életművét” erre az eljárásra építette fel.

Először Szabó Tolnai Gábor Szenci-szemináriumán hízelgett és forgolódott a 70-es években, mikor a nagyon és méltán rossz hírű professzor pártfeladatként megkapta Szenci Molnár Albert munkáinak kiadását.  Szabó András ekkor még hízelgésben és nyalásban szerfölött szorgalmas diákként vett részt a Napló fordításában. A munka oroszlánrészét Uray Piroska végezte. Aki tudni akarja, hogy Szabó mekkora  munkát végzett az életmű filológiai feldolgozásában, az nézze meg az 1976-ban a Magvető Kiadónál megjelent Szenci Molnár Albert Válogatott Munkái című kétkötetes kiadványt:  Szabó nevét meg sem említik a munkatársak között.

Mikor aztán minden munkatárs elhalálozott,  Szabót magáévá tette az egész munkát – és sem Tolnait, sem Uray Piroskát meg nem említve lett akadémiai doktor az amúgy roppant szűkszavú Napló fordítójaként, valamint ehhez írt 43 oldalas bevezető szerzőjeként. Ennek a 43 oldalnak a minőségéről mindenki meggyőződhet, aki megtekinti azt a Ravasz László blogon:

http://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2010/09/06/extracts-from-a-diary-naplo-szemelvenyek/

ill. néhány oldalt itt:

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/09/05/extracts-from-a-diary-naplo-szemelvenyek/

De a RECYCLING továbbra is Szabó kedvenc fogása maradt. Így jelentette meg tavaly Rév-Komáromban akadémiai doktori értekezésének lebutított (?) változatát „Bizontalan heleken búdosó…” címmel.

Közben felesége, Petrőczi/Ludvig Éva is hónaljig nyúlkált a református örökségben. Minden létező híres református személyt benyálazott hozzájuk írott, saját magát melléjük emelő és dícsérő versezetekkel. Nem volt elég neki Arany János, Petrőczi Kata Szidónia, Lórántffy Zsuzsanna, Rab Zsuzsa és Jékely Zoltán, tavaly egész kötetet szentelt a „szép híves patak” blaszfémikus telerondításának.

Legutóbb a recycling és a belerondítás cselekményét Szabó és Petrőczi párosban végezte. Áldatlan és blaszfémikus tevékenységük szörnyű végeredménye A zsoltár a régi magyar irodalomban című kompiláció, mely a jobb sorsra méltó L’Harmattan Kiadónál jelent meg 2012-ben.

Ez egy 2007-es csurgói összeröffenésen elhangzott szövegelések összegyűjtése. Látnivaló, ehhez a tudós (?) párosnak öt teljes évre volt szüksége, na meg a Károli és a  L’Harmattan Kiadó szerződésére, melynek alapján ez utóbbi jó pénzért sorozatot ad ki a Reviczky utcában keletkezett fércművekből.

2012. február 15-én, szerdán mutatták be Szabó és Petrőczi eme fércmunkáját más hasonlók társaságában a Reviczky utcában.

Sepsi Enikő, a Károli Bölcsészettudományi Karának dékánja így vezette be ezt az ominózus bemutatót:

“Az a gondolat indította útjára a Károli-Könyvek-sorozatot, hogy legyen az egyetemnek olyan méltóképpen terjesztett, professzionális sorozata, amely a szakmai nyilvánosság számára magas színvonalon és hosszabb távon nemzetközi kontextsban is meg tud jelenni. Jövőbeli terveink között szerepel, hogy a kiadványokból e-book-okat fejlesszünk.”

A professzionalizmusról és a magas színvonalról szóljanak maguk a szerzők. A könyv fülszövege az alpári vallási giccsgyáros Petrőczi stílusában imígyen reklámozza a házaspár régi-új szüleményét: „Reméljük, hogy esztendőkkel e napsugaras csurgói egybegyülekezés után is érzékelni fogják kedves Olvasóink e zsoltáros komolyságon, igényességen is át-átütő oldottságot:”

Sikerült, Petrőczi. Miután legyűrtük undorunkat, csak röhögni tudunk rajtatok.

41 hozzászólás to “Szenci’s Recycling (Szenci sokadik újrahasznosítása)”

 1. incitatus said

  A RefLap tudósítást közöl a könyvbemutatóról. Ezen nincs rajta sem Szabó, sem Petrőczi. A bemutatott könyvek közül kettejük kompilációját említik utolsóként, pár mondatot pazarolva csak rá.
  Mintha még a RefLap is undorodna tőlük.

  • RefLap said

   Undorodunk. Csak nem tudtuk mi a jobb. Tovább ellenállni és türni Petröczi ostromát vagy beadni a derekunkat. A kissebik rosszat választottuk.

   • Ostromállapot said

    Feltehetően hasonló megfontolásból döntött Steinbach püspök úr is egy hosszú Petrőczi-ostrom után amellett, hogy inkább megírja az előszót a patak összerondításához, mert másképp nem tudja lerázni az erőszakos némbert.

   • Kőpatak said

    Ne legyetek má ilyen gonoszak. Püspök úr biztos azért vállalta az előszót mer meg volt hatva, hogy a címbe Petrőczi beleköltötte az ő nevét is (bach = patak). Ilyen egyszerű a magyarázat. 🙂

   • presbiter said

    Nem fordul még egyszer elő.
    Felvilágosítottuk Steinbach püspök urat Szabó és Petrőczi aljasságairól.
    BIZONYÍTÉKOKAT JUTTATTUNK EL HOZZÁ!

 2. killer instinct said

  A Károli mélységes erkölcsi züllését Szabó András indította el Hansági Ágnessel közösen. Amikor Hansági rámutatott becsületes református, tudományos fokozattal és renoméval rendelkező emberekre, azokat Szabó kirugatta. Hanságit még három év választotta el a PhD-tól és Kulcsár-Szabó menye sem volt még, de már TUDTA, KIT NEM FOGAD EL A MAB. Mintha Kulcsár-Szabó egy személyben döntött volna el a MAB egésze helyett.
  Utána Szabó András bűntársaival elrabolta azt a 2 milliárdos kormánytartalékot, amelyet Orbán Viktor első kormánya utalt ki az egyetemnek a böélcsészkar ÚJ ÉPÜLETÉRE. Egy négyuetméter nem készült el belőle, SZABÓ MINDENT ELLOPOTT!!!
  kÖZBEN HAMISTANÚZOTT A BÍRÓSÁGON és hazavitte a református hagyatéki leltár értékesebb felét.
  Szabó és a grafo- és nimfomán Petrőczi ERKÖLCS(TELEN)(I)SÉGE JELLEMZI A KÁROLIT.
  Magyarul: a feneketlen önzés, kapzsiság, primitív, bunkó ameralitás.
  Most már Balla Péter is felzárkózott hozzájuk. Ő is lop, mint a vöcsök és titkosszolgálati eszközökkel figyelteti a kollégáit.
  A számlát – mint ahogy drtakács több tízmilliós számláit a félig elbukott munkaügyi perekért – állampénzből fizeti a Károli.

 3. Bulle said

  Ki kell adni minden dokumentumot könyvalakban. Szabó és Balla tanúvallomásait, Mészáros okirathamisításait, Hansági hallgató-zsarolásait, Balla szerződését a titkosrendőrséggel. Mit tartalmaznak ezek, milyen megbízásokat, milyen célból, mennyit fizetnek a Wistmanwoodnak, hogy betörjenek károlis oktatókhoz? Meg kell szerezni a bűnügyi aktákat róluk. Már régóta foglalkoztatják Balláék a rendőrséget.

 4. studentin said

  Csak az menjen a Károlira, aki kiváncsi ezekre a bűnöző idiótákra!
  A károlis diploma sz@rt se ér.

  • Kálvinista besúgók said

   Nagyon izgalmas a Károlin oktatni és tanulni. Az ember egy krimiben érzi magát. Nem tudja, melyik társa vagy kollégája figyeli és jelent róla. A titkosszolgálati módszerek, amit a Fenntartó elsajátított még a kommunizmusban, változatlanul érvényben vannak. Most a jámbor mázzal leöntött képű szenteskedő Balla a titkosrendőrség főnöke. Azt beszélik, hogy már vagy két éve szoros együttműködésben dolgozik a Wistmanwood zugnyomozó irodával. Nem tudhatjátok, melyik kollégátok, elyik társatok súg be, nem tudhatjátok, mikor milyen helyzetben kameráznak le és veszik fel a hangod, hogy ellened használják. Mintha a Rákosi-korszakban élnénk, csak a titkosrendőrök módszerei technikailag fejlettebbek.

   • Hátulról lesből támadó said

    Szabó András mindig és mindenkit besúgott. Állandóan ott sündörgött a rektori hivatalban, és fúrta a kollégáit. Nem mindig volt szerencséje. Kovács Eszter és Raffay utálták, mint a szart, legszívesebben kivágták volna feleségestül. Csak volt egy kollégája, aki folyton elsimította a konfliktust, és megmentette SzabóAndrást. Nem fogjátok kitalálni, ki volt ez az idióta, aki ezzel saját maga alatt vágta a fát: H… G…. Ő védte meg Szabó Andrást és Petrőczit, hogy aztán ezek ketten nekirontsanak és kinyírják.

  • Pharisée said

   A diploma tényleg szart se ér, de érdemes ezeket a talárba bújt bűnözőket megnézni. Nappal szemük az égre meresztve, kezük a Biblián, és amikor nem látják őket lopnak, csalnak, sikkasztanak, betörnek, zugnyomozókkal paktálnak, kamerákkal terepszemlére járnak. A legaljasabb az összes közül Balla, akit még nem ismert meg igazán a világ. Majd ha előkerülnek róla a bűnügyi akták, akkor…

   • Curious said

    Sokat írtok Balláról és a titkosszolgálatról. Ez ugye vicc? Azt azért mégsem gondolnám, hogy egy református lelkész magánnyomozókkal figyelteti a kollégáit. Honnan veszitek ezt az agyrémet?

   • pottermary3 said

    Nem gondolnád, de tény. Próbálj tájékozódni a bíróságon, a megfigyelt személynél, kollégáinál – esetleg magánál a megfigyelőnél, a megbízónál. Ha szerencséd van, talán egyszer a felvételeket is láthatod, hallhatod.
    Igazad van, agyrém. Maga a konkrét tény is, és mindaz, ami évek óta zajlik a Károlin. Bármilyen munkahelyen agyrém lenne, de egy egyetemen? Egy keresztyén intézményben? Azt hisszük, mégiscsak egy a demokrácia útján döcögő országban élünk, miközben a legsötétebb időket idéző módszerek, eszközök és emberek dúlnak. Ráadásul Jézus Krisztus szent nevében, jót röhögve mindenkin, aki még bármiben (Isten, haza, tudás, hivatás, ifjúság – egyáltalán: ember) hisz.

   • Department said

    Ez engem is érdekelne. Már 2 évvel ezelőtt, amikor az angolos anyagok felkerültek a blogra, írtatok erről a Wistmanwoodról, amelyik Fabiby fiát becsapva bement a lakásába és lecsekkolta az otthoni computerét. Egy másik károlis oktatót is üldöztek ezek a “velejéig becsületes emberek”, ahogy az érintett a blogján fogalmaz:

    http://bodoky.blog.hu/2010/03/03/tasz_meghivo_targyalasra

   • Pacmanbud said

    bodoky · http://bodoky.blog.hu/ 2010.03.04. 12:17:36
    @pacmanbud: Dr. Wistmanwood, I presume!

    http://www.wistmanwood.com/

   • Tabáni said

    tabaniember 2010.03.04. 22:37:09
    @A Nép – Te vagy!: Édes Népem, nem figyelsz 🙂
    index.hu/gazdasag/2010/03/02/racing_management_nem_zsaroltunk/
    “a Racing Management visszautasítja a zsarolás vádját, és azt állítja, hogy a Grupo Milton kereste meg őket először (…). A Grupo Milton „egyezségkötést kezdeményezett”, és az ügybe bevontak egy üzleti hírszerző céget is. A tárgyalások az üzleti hírszerző cég irodájában zajlottak, ahol a megbeszélésekről titkos hangfelvételek készültek. Ebből később egy két perces, összeollózott klipet és a szerződés egyes részleteit a Grupo Milton átadta a sajtónak, a “Motoros Kft.”-t, az Index újságíróját és “egy parlamenten kívüli pártot” zsarolással, lejárató kampánnyal vádolva.” Máris látszik megint, micsoda velejükig becsületes, derék emberek ezek. (Bár aki egy ilyen beszélgetésre nem úgy készül, hogy tutira minden szavát rögzítik és felhasználják ellene, az hülye.)
    No mármost: mivel foglalkozik ez a visztmenvúd nevű, igen diszkrét cég? Üzleti hírszerzéssel. Hát a pacaember neve csak kicsit rímel erre 🙂 De a modora, a stílusa nagyon. Majdnem azt mondanám: ügyes. Innentől több lehetőség van: 1) a cég embere, magyarul báránybőrbe bútt farkas, aki nyálcsorgatva reszket a bokor mellett, hátha sikerül ballépésre bírni, kiugrasztani Bodoky-nyulat; 2) a cég embere, de nemcsak jog-, hanem igazságérzete is van, viszont nem meri vállalni se magát, se a véleményét, ahhoz túl sokat keres; 3) tévedek (bárcsak úgy lenne).
    A “bud”-ot tekinthetjük a lakóhelyének, eccerű. Mi a pac? Hm.
    PAC= Political Action Committee, magyarul politikai akciócsoport, lobbiszervezet. Vagy: van ez a RPAC,Realtor Political Action Committee, amelyre itt találtam:
    hu.wikipedia.org/wiki/Ingatlank%C3%B6zvet%C3%ADt%C3%A9s
    és itt csendesen beúszik a képbe a nemzetközi ingatlanbiznisz, három centit se kell görgetni, már ott vagy a pénzmosás és a terrorizmus elleni törvényeknél.
    Off: Bodoky, én annyit tanulok, amióta itt bóklászom a neten ennek a sztorinak az útvesztőiben, hogy nem győzök hálálkodni ezért még külön is 🙂

   • Guszti said

    Itt van Bodoky blogján a Károli is testvéri ölelésben ezzel a velejéig becsületes céggel:

    b.gusztav 2012.02.13. 23:59:11
    @bodoky: Látom, a Wistmanwoodba már Te is beleütköztél. Csak azt nem tudod, ki az egyik fő megbízójuk. A Te másik munkahelyed, a Károli Gáspár Református Egyetem. Balla Péter szerződést kötött velük, hogy hatoljanak be az egyik oktató lakásába, és helyezzenek el ott poloskákat és kandikamerákat. Meg is tették. Titkos felvételek egy magánlakásban az egyik Károlis oktatóról és a családjáról:
    giulio.freeblog.hu/archives/2012/02/04/HUNCUT_EGYETEM/#comments

    http://bodoky.blog.hu/2010/03/03/tasz_meghivo_targyalasra

   • Meghívó egy másik tárgyalásra said

    Amint látom ez is egy meghívó egy tárgyalásra 🙂

    http://giulio.freeblog.hu/archives/2012/02/04/HUNCUT_EGYETEM/#comments

    Találkozhattok a velejéig becsületes visztmenvúd zughekusaival, a szintén velejéig becsületes, szenteskedő Balla Péter és a szintén talpig úriember advocatus diaboli Takács János szövetségeseivel, végrehajtóival, eszközembereivel.

   • Sanya said

    Ez a Wistmanwood nevű alja cég károlis oktatók üldözésére specializálódott?

    Bodoky… Fabiny… Hima…

    Oda kell menni a tárgyalásra és me kell nézni a mocskos pofájukat.

   • Charlie said

    Nem is ez a slusszpoén, hanem hogy ezek szerint kettőjükre a Károli azaz Balla Péter rektor küldte a kopókat. Bodokyra ha jól értettem az a gyanus spanyol cég.

   • soli deo gloria said

    Igen, az Újszövetség professzora üldözi ilyen törvénytelen, aljas, becstelen, fasiszta eszközökkel a saját munkatársait.
    Mi lesz a következő lépés?
    A főbelövés vagy a vízbe fojtás, Balla nagy- , sőt! főtiszteletű rektor úr?
    És mit szól ehhez a Jézus Krisztus?
    Tudja, az a megfeszített ember, akit a római katonák nagyobb humanizmussal kezeltek, mint maga, Balla rektor, a protestáns munkatársait!!!

   • Heródes said

    Balla természetesen az áldozatokat hibáztatja. Azt állítja, sőt, nem is átallja leírni, hogy az üldözés elleni védekezés nem felel meg a Szentírás szellemének. De az ő titkosrendőri és inkvizíciós módszerei azok a Biblia szellemét követi. Vajon Heródesre gondol? Vagy Kajafásra?

   • régi kolléga said

    Szabó tanszéki értekezleteken és más nyilvános helyeken szidta azokat a kollégákat, akiket ő Hansági Ágnessel együtt kirugatott, mivel ők a munkaügyi bírósághoz fordultak.
    Ezzel “ártottak” a Károlinak. Így szegény Szabó kénytelen volt a munkaügyi bíróságon ellenük HAMIS TANÚVALLOMÁSOKAT TENNI, levelekben RÁGALMAZNI ŐKET MINDEN MAGYAR EGYETEMEN.
    Pedig annyira el volt foglalva azzal, hogy “INASZAKADTÁBÓL” (Petrőczi kifejezése az Áfonyahegyi röfögésekből) RABOLT, először az OV első kormánya által kiutalt 2 milliárdos kormánytartalékot, később a 157 milliót stzb.

   • Kocsma Jenny said

    Petrőczi pedig közben ugráló apró szemeivel lesi a HÖK-ös fiúkat, és parázna szavakat suttog a fülükbe.
    A mindenre elszántakat pedig magára húzta, ők kaptak a 157 millióból is.

   • (septem)pun(ctat)a said

    Azért irtok rolam ilyen csunyákat mert irigyelitek az én Istenáldot tehetségemet, azt, hogy egyszerre vagyok zseniális költő intenciózus tudós meg karizzmatikus tanár. Járnak utánnam a fiuk mint a Lorencnek a kacsái.
    Andrisom csak tudós habár anak a legnagyobika én viszont mind a háromban nagyszerü vagyok. Igazi szentháromság testesül meg bennem a tehettség és elhivatotság szentháromsága.
    Azonkivül gyönyörü is vagyok. Az a hüje aki itt Komáromi Csipkés néven szórja az átkait majd megdöglöt értem a szegedi kolegiumban. De én erkölcsös marattam pedig nagyon könyörgöt.
    Láttyátok hogy még mindig nem birt elfelejteni.
    Igy hatok a férfiakra nem is tudom áldás ez vagy átok.
    De én megelégszem az Andrissom eperizü csókjaival.

   • Mata Hari said

    Petrőczi lelkivilágáról van egy saját maga által gyártott dokumentum. Akkor írta, amikor Fabiny úgymond megtámadta őt a Kari Tanácsban 2007 nyarán, és alkalmatlannak találta őt nemcsak a tanszékvezetésre, hanem a tudományos munkára egyáltalán. Petrőczi akkor összefoglalta a “tudományos érdemeit”, és körbeküldözte az egész szakmának, panaszkodva hogy őt igazságtalanul bántják. Megkeresem és beküldöm nektek hadd röhögjön mindenki.

   • svabra said

    Küldd el! Petrőczi a saját legnagyobb ellensége. Nem fogja fel a kekszesdoboz nagyságú fejében levő gyűszűnyi agyával, hogy minél többet dicséri magát, annál nevetségesebb.
    Az igazi nagyságnak nincs szüksége reklámra.
    Ezt Ludvig persze nem érti meg a förtelmes családja se.

 5. studentin said

  Szabó és Petrőczi feneketlenül gyűlöl mindenkit, aki különb náluk valamilyen tekintetben. Szóval mindenkit, mert náluk csak okosabb, szebb, jobb fellépésű lehet valaki.
  Azokat meg különösen kegyetlenül nyírják ki, akik szívességet tettek nekik.
  Emlékeztek Horváth Ivánra, ahogy elintézte, hogy Szabó habilitáljon az ELTÉ-n?
  A szinte érthetetlen német makogásával Szenci lábának sütögetéséről?
  A beszédében annyi volt a hungarizmus, hogy egy született német nem is értette volna.
  Miután Horváth Iván ezt elintézte neki, 1998 őszén MEGTILTOTTA, hogy H.I. felesége, Hubert Gabriella és sógornője, Hubert Ildikó a Károlin tanítson!!!
  Horváth Ivánt komcsi félzsidónak nevezte gyilkos dühvel és azt bizonygatta, hogy az ilyen szemeteknek semmi keresnivalójuk nincs a régi magyar irodalomban, ahol csak tisztafahú kálvinistáknak van helye.

 6. filológus said

  Szabó András és Hansági Ágnes a Károli démonai. Primitív, trágyaszagú, bunkó szörnyek, ahogy ez illik a drogpiac melletti drogtól bűzlő szennyes kricsmire, amit őt “egyetem”-nek hívnak.
  Magyarország leggagyibb, leggusztustalanabb kuplerája a Károli. Hogy a református egyház idáig züllött, azt viszont a spiclimúltját nem felejtő Bölcskeinek lehet csak felróni.

  • tudományos kutató said

   Az új főoktatási törvény értelmében csökken a HÖK-ösök befolyása a választásokon és a pénze is.
   Itt az új motiváció Szabónak, Ballának, Hanságinak meg bűntársainak: RABOLJUNK EGYÜTT A HALLGATÓKKAL!
   A 157 milliós tavalyi rablás csak a kezdet volt!

 7. komáromi csipkés györgy said

  Petrőczi még Ludvig korában softpornó giccseket irogatott a maga primitiv módján. Ez később se volt másként. Egyik úgynevezett könyve Bokájos ház címen jelent meg. Még azt se tudja a főprofesszorasszony, hogy a bokályt ly-al írják.
  Mióta vénül és már a Ráday utcai sánta könyvtárosok is sikítófrászt kapnak tőle, azóta átment vallási giccsbe és a szép híves patak TELERONDÍTÁSÁVAL teszi közutálttá LOPOTT NEVÉT.
  Ahelyett, hogy kivonulnál a temetőbe a barátaidhoz, mert élő ember má szóba se áll veled.

  • ancilla said

   Petrőczi nem bírja befogni a száját. Megy a folyosón és MINDENKIHEZ VAN EGY ROSSZ SZAVA. Különösen szívesen szapulja mások teljestményét, mások – Petrőczinél híresebb! – rokonait.
   “Ne haragudj, meg kell mondanom, hogy nagyon rossz író a sógorod!” – mondta egy kollégának. Közben a sógor könyvei tucatnyi nyelven jelennek meg SIKERREL!
   Petrőczi meg a Károlitól rabolt pénzen vesztegeti meg a Balassit, a Kálvin Kiadót meg legújabban a L’Harmattant, hogy kutyának se kellő, szemét, giccses kompilációit megjelentesse.
   Jártam én már a Balassi boltjában, ahol TÍZ FORINTÉRT !!!! ÁRULTÁK PETRŐCZI KÖNYVEIT.
   N. B. annyit se ért meg.

   • BTK-s Kolléga said

    Petrőczi tényleg nem bírja befogni a száját. Minden alkalommal elejt egy gonosz megjegyzést a kari vezetésről. Régen még beérte Tepsi fikázásával, de aztán rátért Czeglédy Anitára, akit mindennek elmond, de még Kurucról is van pár keresetlen szava. Minden megjegyzéséből az derül ki, hogy a férje mennyivel jobb vezető volt.

 8. Nyikolaj said

  Amikor az angolos anyagok és a MAB-levél nyilvánosságra került, azonnal Fabinyra gyanakodtak. Hiába írta Fabiny a meaculpázó leveleket, Balla, Barnaby és Tepsi biztosra akartak menni. Megbízták a Wistmanwoodot, valamilyen mesével menjenek be Fabiny lakásába. Egy olyan időpontot szemeltek ki, amikor a fia egyedül volt otthon. Beküldtek két nőt, egyikük, szőke csaj aki nem átallotta a 11 éves fiát is felhasználni a kémkedésre, azt is magával vitte. Bementek Fabinyhoz és a fiával bekapcsoltatták a comuterét. Computeres játék közben elrontották a gépet, és szerelés ürügyén bevizsgálták a vincsit. Nem tudni mit találtak mit nem, de a rektoriban elemezték az eredményeket. Utána megsemmisítették a felvételeket. Soha nem tudta volna meg senki, főleg Fabiny nem mit műveltek a lakásában, ha a csajok nem csináltak volna kamerás terepszemlét is alakásban lévő berendezési tárgyakról, értékekről, zárakról, környékről. A smucig kis hekusok ugyanis kettős megbízást teljesítettek, egyrészt Ballának dolgoztak, másrészt nekünk. Már meglátogattuk a környéket, nem pont Fabiny házát, hanem egy másikat. Jó környék, valóságos araybánya…

 9. prudens said

  29-én lejár az új felsőoktatási törvény alapján a MAB mandátuma. Új testület áll fenn, ennek tagjai sorába beválasztják az egyházak képviselőjét is. Bölcskei most erre gyúr és Balla is.
  Azt gondolják, mivel mostantól a MAB helyett a minisztérium – szóval a Hoffmann Rózsika – dönt, majd megdumálják, hogy rogyásig adjanak a Károlinak állami finanszírozású helyeket és minden szvrt akreditálnak.
  És akkor dől az állami lóvé a Károlihoz, amit ellophat a Balla meg a bűntársai a Jobbiknak, a KSZE-klánnak meg a Mészáros családnak. És ahol van mit lopni, ott Szabó sem fog hiányozni!

 10. incitatus said

  Johannes, leveled van!

 11. csicsikov said

  Az agyatlan, becstelen szörnyeteg házaspárnak ÖT ÉV KELLETT ARRA, hogy a csurgói lefetyeléseiket meg röfögéseiket Szenci lábának sütögetéséről összerakja egy falusi gimnázium önképzőkörének színvonalán.
  Ez a kognitív teljesítménye Szabónak meg Petrőczinek!
  Bezzeg RABOLNI, HAMISTANÚZNI, RÁGALMAZNI azt tudnak világbajnoki szinten.

 12. instant kill said

  Hagyd abba, Ludvig!
  Nem veszed észre, hogy egyre szánalmasabb vagy még saját magadhoz képest is?
  Minden “könyved” undorítóbb, szánalmasabb az előzőnél.
  Mindenki utál, fintorog tőled.
  Amikor minden papírfelületet – a balatonfüredi Tempevölgyhöz például mi az ótvar közöd van???? – telef@sol azzal, hogy milyen tehetséges vagy és mennyire üldöznek téged bizonyos sátáni gonoszságú személyek, csak nevetségessé teszed magadat.
  Amikor pedig hullarablóként halottakra hivatkozol – Rab Zsuzsára, Jékely Zoltánra, újabban pedig Lázár Ervinre – hogy mennyire tehetségesnek tartottak téged, az már A SZÁNALMAS VÉG.
  Nincs élő barátod, Petrőczi?
  Nincs.
  És miért utál téged mindenki, Petrőczi?
  Megmondom: mert undorító, arrogáns, tehetségtelen pszichotikus állat vagy.
  Ha továbbra is ragaszkodsz hozzá, hogy széthullásodat közügyként kezeld, foglalkozunk veled. Amíg el nem tűnsz, te szerencsétlen grafo- és nimfomán vénasszony.

 13. politikus dei said

  Azt csiripelik a verebek az Abonyi utcában, hogy áldott Orbán testvérünk áprilisban, a feltámadás napjának tiszteletére kirúgja az öreg anatómust, a Réthelyit és helyébe a Fejlesztési Minisztérium élére kinevezi a Zolit, a mi Zolinkat, a Balogot.
  Nagy pazarlás egy ekkora tehetséget a romákra pazallni.
  Látjátok, milyen okos volt a Szabó meg a Petrőczi, hogy már 1997-ben átszoktak a Hold utcába, hogy az áldást a Balog Zoliztól vegyék, úrvacsora közben pedig áldott Orbán testvértől vehessék át a serleget.
  Pedig ekkor még Hegedüs püspök volt a Károli fenntartója!
  Hallod ezt, Balla???
  De most minden rendben lesz, a Balogzoli lesz a Hofmanrózsa főnöke, és leszól a Rózsinak, hogy akreditáljátok már amit a reformátusok akarnak!!!
  Bianko cskket kap a Bölcskei meg a Balla a Balog Zolitól.
  Dől a lóvé a Károliba!!!

 14. animus said

  Most már csak az a kérdés, mennyire tudják Bölcskeiék megvezetni Balog Zoltánt. Balog állítólag jóban van Bogárdi Szabó püspökkel. Azt nekm tudjuk, hogy vélekedik Szabó Andrásról meg Petrőcziről, a rablópárpsról, akik többször is vonítva felnyalták a Hold utcai gyülekezeti termet.

 15. Paplan alá fingó said

  Szabó András még szabadlábon van, és még mindig másokra keni a saját sarát. De már szorul a nyaka körül a hurok. Kifejezetten ellene nyomoznak. Nem hagyjuk, hogy ezúttal kihúzza a nyakát. Kötelet a görénynek. Megérett rá.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: