Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Uncle Plagi and nephew Mészáros (Plagi bácsi és Mészáros MarciPista)

Posted by karoligaspar - március 29, 2012

Nagy szerencséje van Bene Sándornak, Hermann Zoltánnak és Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnesnek. Tüskés Gábor elleni körmönfont intrikájuk még napokig uralkodott volna a blogon, ám Schmitt Pál plágiumának viharos fejleményei a terveket felülírták. Nem alapvetően, hiszen ez a blog Mészáros Márton PhD-csalása miatt jött létre. Azért, mert egy professzort, az egyetlent, aki ebben a csalásban nem volt hajlandó részt venni, Mészáros és Kulcsár-Szabó rokonsága, lekötelezettjei, üzletfelei, vazallusai stb. kegyetlenül meghurcolták. Azért sem alapvető elkanyarodás az új poszt az előzőtől, mert a Mészáros-féle PhD-csalásban mindhárom intrikus részt vett. És azért sem, mert Mészáros Márton sógornagybátyja, Balla Péter, a Károli Egyetem rektora, néhány hónappal ezelőtt még Schmitt Pállal parolázott a Sándor-palotában, gyerekeit orgonasípokként a köztársasági elnök köré rendezte a fényképezéshez, mintegy deklarálva: Pali bácsi nálunk szinte családtag – gyermekeim nagyapja. Már akkor anticipálta Pali bá’ helyét a saját csaló családjában, amikor Plagi bá’ még le sem bukott. Ez a Balla egy valóságos jós – egy mai vak Theiresziász:

http://karoligaspar.wordpress.com/2011/08/30/the-day-of-the-rat-a-patkany-napja/

http://karoligaspar.wordpress.com/2012/01/18/in-defence-of-the-president-az-elnok-vedelmeben/

– A szerk.

 

Szerző: Jakab Attila

PostHeaderIcon Plagi bá és a magyar felsőoktatás

2012. március 29. csütörtök, 03:03 | Jakab Attila | Nyomtatás

A Schmitt Pál doktorijának ügyét vizsgáló bizottság azzal, hogy az egyetemre (SOTE) hárította a felelősséget, tulajdonképpen a magyar felsőoktatást belenyomta a szarba. A bizottsági jelentés logikáját követve ugyanis egyértelműen felmerül 1) a magyar doktorik (nemzetközi összehasonlításban és mércével mért) minőségi követelményének kérdése; 2) a fokozatokat megadó bizottsági tagok szakmai kompetenciája.

Plagi bá ügye azonban egy sajátságos rendszerre is rávilágít: a diploma tulajdonképpen a különféle úton-módon (nepotizmus, politikai lojalitás jutalmazása stb.) megszerzett pozíció jutalma; mintegy hozzá tartozik. A tudás, a teljesítmény teljesen értéktelen; mondhatni kontraproduktív. A Károli Gáspár Református Egyetem évek óta tartó botrányai ezt már régóta bizonyítják (lásditt).

Elmondható, hogy Plagi bá ma már az erkölcs nélküli nemzeti-keresztény rendszer megtestesítője és reklámarca lett. Annak az erkölcsnek, amelyet a Nemzeti Alaptanterv szerint mindenütt tanítani fognak majd, a következők a kulcsszavai: csalás, lopás, gátlástalanság, becstelenség, cinizmus, szociális érzéketlenség, hazugság, szervilizmus, felfelé nyalás, lefelé taposás. Aki mindezeket elsajátítja és gyakorolja, az Magyarországon garantáltan sikeres ember lesz.

Nagy kérdés, hogy ezek után a diákokkal, a felsőoktatásban tanuló hallgatókkal szemben milyen (erkölcsi, hitelességi) alapon lehet még bármiféle követelményt is megfogalmazni?

Egyáltalán felmerült valakiben a kérdés: mi ennek az ügynek az üzenete a mai magyar fiatalság számára?

(Jakab Attila)

 

Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!

Az írást az alábbi helyekről vettük át:

http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=128081:plagi-ba-es-a-magyar-felsoktatas&catid=71:a-napi-apro&Itemid=109

http://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2012/03/29/uncle-plagi-and-nephew-marci-plagi-bacsi-es-meszaros-marcipista/


 

96 hozzászólás to “Uncle Plagi and nephew Mészáros (Plagi bácsi és Mészáros MarciPista)”

 1. Plagi bá' said

  Ezzel nemcsak Bene és haverjai vannak így. Ez ma az én napom. Ma mindenkit lenyomok. Bajnai is megszívta, hogy velem akart konkurálni:

  http://fn.hir24.hu/itthon/2012/03/29/schmitt-lenyomta-bajnait/

  • animus said

   A Károli tele van ciki fokozatokkal.
   Ott van a HTK, ahol Pethő egész tudományos életművet konfabulált magának.
   Aztán itt van a Cservák a 9 publikációjával, akit Balla tanszékvezetőnek nevezett ki.
   Szabó András a 44 oldalas nagydoktorijával.
   És végül KARUNK HŐSE, MÉSZÁROS!
   Most ellenőrzés lesz, gyerekek!

   • MarciPista said

    Marci már eddig is híres voltál, de most még híresebb leszel. Hansági tanárnő mindig fényezett nekünk és mindig mondogatta, hogy a Marci értekezéséről még sokat fognak beszélni. Belőle is a próféta szólt. Igaz, hogy Plagi bá’ egyelőre téged is lenyom, de majd ha őt lesöprik a porondról, akkor eljön a te napod!

 2. Cassandra said

  MarciPista körül van véve jósokkal. Sógornagybátyja, Balla Péter rektor a vak Theiresziász, a doktormuterja, a Hansági pedig a Kasszandra. Csak azt nem értem, ha ennyi mindent előre láttak, hogyhogy nem látták előre a csúfos bukást?

  • animus said

   Mert csak kiadták magukat Teiresziasznak és Kasszandrának, pedig csak proli-bunkó idióták.

   • Próféták said

    Azért bizonyos dolgokat tényleg előre láttak. Balla pl. azt, hogy Schmittről kiderül h csaló, így az ő családjában van a helye, a csaló Mészáros MarciPista mellett. Hansági pedig azt, hogy Mészáros MarciPista Korner Veronikával közösen írt összesen 13 oldalnyi értekezése világhírű lesz. Mert a lutheres bevezetés először is külföldi forrásokból fordított, azaz plágium, másrészt köze nincs Ravasz Lászlóhoz, amiről a kalákában írt “saját” 13 oldal szól.

 3. Szenátus said

  33:4 arányban leszavazta a SOTE Szenátusa Schmittet. Már nem doktor többé. Percek kérdése, hogy meddig lesz még elnök.

  http://www.hir24.hu/belfold/2012/03/29/elvettek-schmitt-pal-doktori-cimet/

 4. IDI said

  “Kétségtelenül gyanút keltő, ha egy szövegben nem hivatkoznak rendesen vagy, ha mindössze egy hónap telik el a dolgozat leadása és a védés között” – mondta Hadas az atv-nek.

  http://atv.hu/cikk/20120328_hadas_miklos

  MarciPistánál nem 1 hónap, hanem 17 nap telt el a dolgozat beadása és megvédése között. És aznap, mikor beadta, még meg is változtatta a témáját, és lecserélte a témavezetőjét. És az egész társszerzővel együtt csak a fele a minimálisan előírt terjedelemnek.

  Marcipista sokkal rosszabb, mint Schmitt.

 5. Szegedi Kolléga said

  Schmitt és az opponensei 20 év múlva fizettek a bűnükért. Ne gondolja Balázs Mihály, hogy ő megússza Szabó András nagydoktorrá avatását, Mészáros másodszori szabálytalan ledoktoráltatását. És ő még azt sem mondhatja, hogy nem tudta. Levelek tucatjaival figyelmeztettük a doktori iskola minden egyes tagját. Tudatában voltak annak, hogy mit csináltak. Addig jelentjük fel Balázst, Klukovitsot, Lonovicsot, Friedet és Pált, amíg meg nem fizetnek a bűneikért.

 6. régi kolléga said

  Utólag hálásak vagyunk Hanságinak meg bűntársainak, hogy kifúrtak bennünket. Szabó Andrásnak, hogy hamistanúzásával még a tízparancsolatot is megtörte a kedvünkért.
  Megmenekültünk a szörnyű szégyentől, hogy a Károli oktatóüi voltunk.
  EZ A MI ERKÖLCSI BIZONYÍTVÁNYUNK!
  A BŰNÖZŐK MAGUK ÁLLÍTOTTÁK KI.

 7. féregirtó said

  És mi lesz a Cservákkal, akit a Balla azért nevezett ki a 9 publikációjával tanszékvezetőnek, hogy benyalja magát a Schmittnél???
  Megmarad Schmitt 2 fős titkárságán?
  És a Károlin???

  • Csacsi Csabi said

   Csabikám, hiába nyomtad fel a főnöködet a hvg-nak, még mindig nem te leszel az elnök 🙂
   A balti államelnökökről a köztévében vázolt víziódat még jegelheted.
   Titkárnak se igen fogsz kelleni ezzel a helyesírással és a lojalitás tökéletes hiányával.
   Lehet, hogy a jogi tanszékeken se leszen olyan kapós, mint eddig (Szeged, Pázmány, Károli).
   Azt hiszed ez neked szólt? Annak a 9 publikációdnak, amelyekből hiányoznak az oldalszámok? Kitől tanultad ezt a precíz hivatkozási technikát? Csak nem Plagi bá’tól?

 8. Taplós said

  Tipikus, a magyar viszonyokra jellemző következtetésre jut Tarlós a Schmitt-üggyel kapcsolatban: nem a csaló a bűnös, hanem az, aki leleplezte. Hajszálra így gondolja ezt Balla Péter is, aki nem a bűnösöket üldözi, hanem a bűnök feltáróit:

  “Tarlós: az országnak okozott igazi kárt

  A főpolgármester szerint nem az államfőnek, hanem az országnak okozott igazi kárt az, aki kirobbantotta a plágiumügyet. „Az, aki huszonvalahány év után vette a fáradtságot, és Isten tudja meddig járt azután, hogy Schmitt Pálnak kárt okozzon, az jobb ha arra is gondol, hogy az országnak több kárt okozott, mint Schmitt Pálnak” – jelentette ki Tarlós István az m1 Ma Reggel című műsorában pénteken.”

  http://www.hir24.hu/belfold/2012/03/30/orban-schmittre-bizza-a-dontest/

  • Keresztyén erkölcsiség said

   Nem kéne kinyomozni, hogy ki volt, és helyben azonnal főbelőni?

  • Korea messze van said

   Hogy Korea messze van, azt már akkor tudtuk, amikor Bölcskei és Kovács Levente bankszövetségi főtitkár, akkoriban a KDB egyik alelnöke, 14 milliót sikkasztottak Csányi János OKJ-s képzésére a Károli pénzéből. Érdekes, hogy őket mégsem hurcolták meg, csak a szerencsétlen, ártatlan, semmiről sem tehető Marosi Margót, aki ebbe súlyosan belebetegedett, talán bele is hal. De hogy milyen messze van, az csak ma derült ki igazán. Még Peruban is írnak Schmitt csalásáról, csak Koreában nem:

   http://www.hir24.hu/kulfold/2012/03/30/bejarta-a-vilagot-schmitt-cimfosztasa/

  • Keresztyén erkölcsiség said

   A KDNP-s Pálffy István is az újságírókat hibáztatja, pedig ő maga is újságíró volt. Ennyit a keresztény erkölcsről:

   http://www.hir24.hu/belfold/2012/03/30/minden-programjat-lemondta-schmitt-pal/

  • féregirtó said

   Holnap reggel a Vasárnapi Újságban Pali bá elsiránkozza, hogyan érintette, hogy leleplezték.
   Meg hogy mit szándékozik most tenni.
   Persze mióta belépett az érinthetetlenek kasztjába, maximum Molotov-koktéllal lehetne befolyásolni azt a finom intellektusát.
   Bennünket Cservák Csaba sorsa is érdekel!
   Mi lesz a Csabival, aki amellett, hogy Schmittnél lakáji tisztséget töltött be (és a háttérben iratokat csempészett ki a hvg.hunak) még három egyetemen (Szeged, Pázmány, Károli) is pénzes állást töltött be.
   Azzal a 9 publikációjával lapszám nélkül, obskurus folyóiratban.

  • Keresztyén erkölcsiség said

   Látom Taplós nyilatkozata másoknál is kiverte a biztosítékot. A legerkölcstelenebb álláspont az, amikor nem az elkövetőt, hanem a leleplezőt üldözik. Pontosan ezt teszik a református egyetem vezetői. A csalókat pátyolgatják, a bűnfeltárókat kirúgják, meghurcolják.

   http://www.hirado.hu/Hirek/2012/04/01/18/Schmitt_ugy_bizalmi_szavazast_javasolnak.aspx

   • csicsikov said

    Nevetségessé válik egész Magyarország ezzel az “első emberrel”.
    Jobb lett volna, ha random módszerrel választ a Fidesz egy köztársasági elnököt a Blahán a hajléktalanok közül.
    Ott több intellektus és morál is van!

 9. Journalist said

  Az osztrák Der Standard címoldalán van a hír, és a 4. oldalon a részletes elemzés, zászlókkal, Selmeczi-nyilatkozattal és Orbán szerepével Schmitt kiválasztásáról, amit már akkor a Fideszen belül is vitattak.

 10. Gödöllői said

  És MarciPista mikor akar lemondani egyetemi oktatói állásáról? Milyen példát mutat ő az egyetemi ifjúságnak? Már iskolás korától ellenőrzőket hamisított.

  • Judge said

   Őt majd a rendőrség lemondatja. Folyik az ügyében a nyomozás, a csalást már lényegében megállapították. Most már csak a társtettesek körét kell meghatározni. Ez elég tág. Marcipista sokakat magával ránt majd, akárcsak Schmitt. Egy PhD-csalást nem lehet egyedül elkövetni. Ahhoz kellenek Mädchttp://www.hir24.hu/belfold/2012/03/30/minden-programjat-lemondta-schmitt-pal/n für alles Eisemannok és Bednanicsok.

   • Bloggerjogász said

    MarciPistáért tényleg nem kell aggódnotok. És Szabóért sem. Büntetett előélettel nem lehetnek egyetemi oktatók. 🙂

 11. féregirtó said

  Magyarország olyan mint a Károli: becstelen hülyék lopják a pénzt, okirathamisítók páváskodnak rengeteg pénzért!

  • Csalók országa said

   És a csalóknak nem kell lemondaniuk: Schmitt, Pethő, Mészáros, Szabó – bujkálva, szemlesütve, de maradnak a helyükön…

   • Bizontalan heleken búdosó said

    Összességében sokkal jobb hogy Plagi bá nem mond le. Ha lemondana, sokan sajnálatot, sőt, szimpátiát éreznének iránta. Így viszont minden napja vesszőfutás. Fülét-farkát behúzva oldalazva közlekedik a fal mentén. 🙂

 12. tudományos kutató said

  A Károli végtelen erkölcsi lezülllésének gusztustalan stációi: Cservák tanszékvezetői kinevezése az ÁJK-ra,
  Pethő Sándor, az országszerte ismert csaló: egész idegen nyelvű ÉLETMŰVET HAZUDOTT MAGÁNAK professzori kinevezése a Hittudományi Karra és nyilvános megvédése Balla Péter által, még bíróság előtt is megvédte volna, ha megengedték volna,
  a sorozatos becstelen indokú elbocsátások, Szabó András rutinos hamistanúzásával,
  1999-ben az első Orbán kormány 2 milliárdnyi támogatásának Szabó András és bűntársai általi ELRABLÁSA,
  a 157 millió Szabó András dékánsága alatti ellopása,
  és a legújabb: a Wistmanwood felbújtása arra, hogy munkatársak privátszférájába behatoljon, lakásaikba beférkőzzön és ott video- és hangfelvételeket készítsen.
  a Károli a magyar felsőoktatás pöcegödre.
  Nem véletlen, hogy Balla fő patrónusa a világcsúfa doktori csaló Schmitt Pál!

 13. ancilla said

  A Károlin fejek fognak hullani.
  Rendőrség nyomozott és talált bizonyítékokat Balla Péter, Szabó András, Mészáros Márton, Hansági Ágnes és Petrőczi Éva ellen.
  Mocskos, aljas, ostoba bűnözők ezek a személyek.
  A reformátusok tökéletesen lejáratták magukat az úgynevezett egyetemükkel.

  • Besugo said

   Sajnos én pesszimista vagyok a happy endet illetöen. A református egyház és a titkosrendörség kapcsolata a kommunizmusban közismert. Élő példa rá az egyház feje, Bölcskei Gusztáv, aki Bátori fedőnéven informálta a titkosrendörséget. A kartonja megvan, a tartótisztje is ismert, Szabó Béla százados. Bölcskei mégis tagadja titkosrendöri múltját, és aki felemlegeti, az megszivja:

   https://jhnnsclvn.wordpress.com/2011/12/27/the-sentence-of-1-000-000-forint-worth-az-egymillio-forintos-mondat/

   Balla Péter ezt a szép református hagyományt folytatja, amikor titkosrendörökkel figyelteti a beosztottjait a legprivátabb szférájukban a saját lakásukon és még kamerákat és poloskákat is beszereltet a lakásokba. Egy felesküdött felszenntelt református pap! És ez a mocsok még szabadlábon van.

 14. animus said

  Igen, Bölcskei Bát(o)r(i)an követelőzik ma is Orbán Viktornál. Felekezeti alapon akart kapni félmilliárdot a Károli számára.
  Bölcskei, akinek a hosszú távú memóriáját felemésztette az alkoholizmus, azt hiszi, mindenki amnéziás.
  Azt hiszi, hogy Orbán Viktor már elfelejtette, hogy 1999-ben 2 milliárd kormánytartalékot RABOLT EL SZABÓ ANDRÁS ÉS BŰNTÁRSAI.
  De Orbán NEM FELEJT!
  ELHAJTOTTA AZ AMNÉZIÁS BÖLCSKEIT POFÁTLAN KÖVETELŐZÉSEIVEL.

  • Vak Plagi bá said

   Mindennek van és lesz következménye. Bölcskei besúgásának, Schmitt, Mészáros és Pethő csalásának, Balla és a titkosrendőrség lepaktálásának. Épp most olvastam a Nyüzsi blogon:

   “nagy közhely ez a következmények nélküli ország. A felszíne igaz, de ha megkapargatjuk, rájövünk, a lényege hamis. Mert nincs olyan, hogy következmények nélküli ország, párt vagy személy. Magyarország, a magyar pártrendszer és politikusok sem azok. Keverjük a dolgokat. A magyar társadalom és politikai kultúra nem következmény nélküli. Hanem a hosszú távú következményeket belátni és felfogni nem képes, azokkal nem számoló.”

 15. Sugárzó ész said

  Az az ember, aki még a nevét se tudja leírni, akinek életében még egy önálló gondolata nem volt, PhD-t akar írni. Hallott már valaki olyant, hogy egy sültbuta bábnak 70 éves korára jöjjön meg az esze?

 16. animus said

  Nem, nincs ilyen!
  De lásd, Mészáros sokkal fiatalabb és legalább olyan buta!

  • MarciPista said

   Mészáros rosszabb. Az ő 13 oldalának legalább a felét ha nem az egészet Korner Veronika irta a 20. századi magyar református folyóiratokról, az első felét Lutherről pedig Bodrogi Csongor fordította Lutherről. A két rész együtt se tett ki egy fél doktorit amellett hogy nem is függött össze. Mészáros saját része ebben a legjobb indulattal sem lehetett több mint 6 és fél oldal. Erre kapott 100%-ot Eisemanntól, Bednanicstól, Petrőczitől, Simon Attilától és – Bene Sándortól! Bene nemcsak alattomos intrikus, hanem korrupt, pénzért, előnyökért mindenre kapható jellemtelen alak. Akárcsak a híres bizottság többi tagja.

 17. bona fide said

  Mészáros szerintem európai szinten is dobogós helyezést érne el abban a hihetetlen pofátlanságban, amivel egy még évfolyamdolgozati szintet el sem érő vicik-vacakot bead.
  Közben ügyesen még bemószerolta a régi témavezetőjét (Hima professzort) és benyalt az IDI-t átvenni kívánó KSZE klánnak.
  Na persze Hanságit ő már régóta, hogy úgy mondjam, kedvelte, még a Gutenberg szakiskolából, ahol együtt nyomultak az értelmi fogyatékosok között.
  Az volt az ő szintjük!
  Egyébként a 100%-os pontot adó bizottság is európai szinten mocskos korruptsági csúcsot dönt Benével meg az elnök Eisemannal.

 18. gazeta.ru said

  Még az orosz sajtóban is beszámoltak Schmitt gyászos doktorálásáról.
  A jól informált gazeta.ru ugyan úgy tudja, hogy Magyarországon a Fidesz és a Vona Gábor vezette Jobbik koalíciója van kormányon.
  Ez nem különös, hiszen a Jobbik kapja az olajrubeleket Putyintól délceh antiszemita akcióikra.
  Igaz, Balla?
  Te csak tudod, Peti, az orosz pénzeket is a Károlin futtatják végig.
  És persze kapcsolattartó, tolmács is akad bőven, a Kun Béla unokája, a Miki, az ungvári exrendőr, kovács meg az IMO-s Hermann.

 19. Karin said

  A Wiener Zeitung hétvégi számában 4 hasábos, egy A5-ös oldal 2/3-át betöltő cikkben számol be a Schmidt-ügyről: Schmitt az előre menekülés útjára lépett címmel. Még részletesebb a Der Standard elemzése, amely 2 teljes A5-ös oldalt szentelhet a témának “Ungarische Rapsodie” címmel. Ami szokatlanul élesen felhívja az olvasók figyelmét a Magyar rapszódiára, az a címoldalon, diekt a vastagon szedett Der Standard újságcím alatt a cikk jelzése a szerző nevével és egy új címmel: Magyarország már több mint Ornaisztán. A Wiener Zeitungban két színes parlamenti kép is van zászlókkal: felül Schmitt, alul Orbán látható.

  Schmitt nem tesz jót a Fidesznek, mondhatni kifejezetten árt neki. Miért tűrik?

 20. Wolfgang said

  Csoda, hogy nem mert ma Bécsbe menni? Neki kellett volna a Künstlerhausban a Munkácsy-kiállítást megnyitni. Ott voltunk ma a Karlsplatzon. Hiába vártuk záptojásokkal Schmittet, nem merte odatolni a képét

 21. svabra said

  Van, aki azt mondja, Schmitt két hétig se bírja ki azt a nyílt megvetést, amelyben részesítik.
  Tegnap a Jobbik a Lánchídat, az LMP-sek a Szabadság-hidat torlaszolták el tiltakozásból.
  29 személyt őrizetbe vettek.
  De nem lehet a fél országot letartóztatni, csak mert Orbánnak ez a barom kell.
  Károlisok, vége a palibácsitoknak, köszönjétek a féreg cserváknak!
  Ha ő nem lopta volna át a dokumentumokat a hvg.hura, nem történt volna semmi.
  Most pedig nagy doktorirevízió indul!
  Hallod, Mészáros, Balla, Szabó András!!!

  • Plagi bá' said

   Kibírja, mert fel se fogja mi történt vele és mennyire nevetséges. Azt hiszi, ha most találnak valakit, aki ír egy új doktorit neki akkor minden rendbe lesz. Mindenki tudja, hogy megíratják neki. Már bőségesen bebizonyitotta hogy nem tud se fogalmazni se helyesírni, és ami a legfőbb – nincs egyetlen saját önálló gondolata se.

   • svabra said

    Már a Chicago Tribune is Schmittről ír, arról, hogy a NOB foglalkozik az üggyel, és volt már rá precedens, hogy valakit csalás miatt megszégyenítettek.
    Schmitt ezt nem érti – ilyen a kognitív teljesítménye, igaz, Hansági?, de attól még megszégyeníthetik.
    És sajnos, minket is vele.

 22. PhD csalók said

  Megtaláltam egy másik weboldalon Kulcsár Szabó híres akadémiai kutatócsoportjának névsorát, akik körbe phd-ztatják egymást, pl rá Mészáros 13 kalákában irt oldala. Megörökítem még egyszer, mielőtt eltűnne. Vastagon szedve a Mészáros-ügyben érintettek, kurzívval a Dánél-ügyben érintettek. Hányan maradtak tiszták?

  Az ÁITK tagjai

  Bednanics, Gábor
  Kulcsár-Szabó, Zoltán
  Bengi, László
  Lénárt, Tamás
  Bónus, Tibor
  Lőrincz, Csongor
  Dánél, Mónika
  Manfrin, Lucas
  Eisemann, György
  Mártonffy, Marcell
  Fodor, Péter
  Mészáros, Márton
  Halász, Hajnalka
  Molnár Gábor, Tamás
  Hansági, Ágnes
  Oláh, Szabolcs
  Kékesi, Zoltán
  Osztroluczky, Sarolta
  Kelemen, Pál
  Palkó, Gábor
  Korner, Veronika Júlia
  Simon, Attila
  Kovács, Béla Lóránt
  Szirák, Péter
  Krause, Stephan
  Tamás, Ábel
  Kricsfalusi, Beatrix
  Vaderna, Gábor
  Kulcsár Szabó, Ernő
  Vajda, Károly

 23. KSZE workshop said

  Ez szép. A 30-ból 10 közvetlenül érintett a csalásokban. És ezeket támogatja a magyar állam 100 milliókkal, arról nem is beszélve, hogy nemcsak tök értelmetlen amit csinálnak, nemcsak tök haszontalan, hanem kifejezetten kártékony.

 24. Theologina said

  Már a NOB is vizsgálódik:

  “A Chicago Tribune cikke felidézi és összehasonlítja Schmitt Páléval Sandra Baldwin esetét, aki nem egészen tíz éve lemondásra kényszerült az amerikai olimpiai bizottság elnöki tisztségéről, miután kiderült róla, hogy hamis adatokat tüntetett fel akadémikus karrierjéről az önéletrajzában. Schmitt Pál jelenleg a NOB környezetvédelmi bizottságának elnöke.”

  Nekem erről nem annyira Plagi bá hanem az undorító Pethő jut az eszembe. Ő nemcsak az életrajzát hamisította meg, hanem a publikációs listáját is. Ezt a csalót mikor vágják már ki a felsőoktatásból?

 25. animus said

  Ma reggel fél nyolc után Schmitt Pál tovább ásta a saját vermét és újabb istenverte baromságokat mondott a disszertációjáról.
  Ezt is a féreg Cservák tanácsolta neki?
  Ő az elnöki hivatal spin doctora, az aljas Cservák?

 26. tudományos kutató said

  Senki nem válaszolt eddig érdemben Jakab Attila kérdésére: Milyen üzenete van ennek az ügynek a magyar (egyetemi) fiatalság számára?
  Egyre rosszabb.
  Ahogy Schmitt egyre kevésbé érti a helyzetét – leginkább azt, hogyan látja őt külföld -, hadovál sarkantyúkról meg lovakról – siralmas.
  Ugye, a legpompásabb paripa sem ír disszertációt, akármilyen mélyen vágják is az oldalába a sarkantyút.
  Márpedig Schmitt csak ebben tud gondolkodni: megcsináltatom, elveszem, mert NEKEM EZ JÁR. Miért?
  Mert “én vagyok az ország első embere”!
  Ezt mondta még ma reggel is a Kossuth Rádióban.
  Amiből kiderül, hogy Schmittnek nagyon komoly kognitív deficitje van, a morálisról ne is beszéljünk, mert a moralitás csak egy bizonyos intelligenciaszint fölött jelenik meg. Egy hebefrén embertársunknak nem lehet moralitása, sajnos, Schmittnek nemkülönben.
  Sírnivaló.
  Tüntessék már el ezt a szerencsétlen bohócot a közéletből!

 27. Österreich said

  Tegnap a Galamus csoport 3 újságcikkel foglalkozott, egy orosszal és 2 osztrákkal:
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=128654:a-gazetaru-beszamol-a-schmitt-botranyrol&catid=79:kiemelt-hirek&Itemid=115
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=128656:die-presse-blamazs-orbannak&catid=79:kiemelt-hirek&Itemid=115
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=128655:der-standard-schmitt-ragad-a-barsonyszekehez&catid=79:kiemelt-hirek&Itemid=115
  A mai osztrák bulvárlapok még kegyetlenebbek. Ausztria legnépszerűbb napilapja, az Österreich, már a címben halálosan sértő szót használ: “Schummel-Staatschef”. Ez kb. annyi mint csaló v. szélhámos v hazug v. tolvaj államfő – ill. mindegyiket egyszerre. A cikkben még egyszer alkalmazza a vérig sértő szót: “Schummler Schmitt”. Utána ironikusan foglalja össze a TV-interjút, amely tetézi a csalást, hiszen még tagadja is. Ezt az embert gyorsan el fogják takarítani, mert ezek után egyetlen osztrák sem áll szóba vele. Nem lesz velük egyetlen hivatalos találkozója sem.

  • Krone 6. oldal said

   A Kronen Zeitung mai számában két cikk is van Schmittről. A 6. oldalon Kurt Seinitz ír a Magyarországon Schmitt miatt végigsöprő felháborodáshullámról, majd idézi Schmitt osztrák szempontból teljesen nonszensz kijelentéseit, végül polit-nobodynak és Orbán marionettjének nevezve ironikusan igazat ad neki, hogy nem a kisdoktorijáért választotta őt Orbán. Még azt is odaszúrja, hogy hivatalba lépése után súlyos helyesírási hibákkal az ország 1. számú nevettető száma lett, és hogy amit csinált, előre eltervelt csalás.

   • Krone 37. oldal said

    A Kronen Zeitung nem tud Schmittel betelni. A 37. oldalon Dr. Martina Katschnig szárazon összefoglalja a történteket, majd hivatkozik a német zu Guttenberg lemondására, végül felkiáltójeles mondatban jegyzi meg, hogy a magyar államelnöknek szerinte követnie kéne a német politikus példáját! (így)

   • Krone 6. oldalhoz said

    Van ebben a cikkben más is. Már az előzetes cím megsemmisítő: “Falscher Doktor: kein Grund für Rücktritt von der Staatsspitze”. Hát ezen vannak Nyugaton kiakadva. Hogy a csalásnak nincs következményde. Lebukott, erre ő és néhány fideszes azt feleli: “Na és?”

    Amúgy megkérdezik, hogy miért nem mond le? Mert Orbán nem engedi? Egy pillanatig sem hiszik, hogy ő dönt a kérdésben.

    A cím egyébként ezt jelenti: “Hamis doktor: nem ok az állam éléről való lemondásra”. Mert szerintük ha ez nem, akkor mi?

  • Na és? said

   A Kurier mai száma a tiltakozásról számol be a Sándor palota előtt sátorozó tüntetők fotójával illusztrálva. De ez is idelyukad ki, hogy Schmitt nem lát összefüggést a leleplezett csalás és a pozíciója között.

   • Újreformátus said

    Akit a német nyelvű sajtóban “Schummler”-nek neveznek, annak vége. Egy rövid cikkben kétszer is, hiszen már a címben ő a “Schummel-Staatschef”. Ennél nagyobb megvetést nehéz kivívni. Hogy akar ezek után reprezentálni? És mit? A csalók országát? Egyetlen pozícióra alkalmas Schmitt: arra, hogy a csalók egyetemének, a Károlinak a rektora legyen. Vagy esetleg még a Református Egyház püspöke. Ezekre az intézményekre még ő se képes több szégyent hozni.

   • grammaticus said

    Idegen nyelveket nem beszélő károlisoknak mondjuk: a schummelnből származik a magyarba a simli(s) szó.
    Tehát Schmittet “simlis” államfőnek nevezik. Ennél rosszabbat kitalálni is nehéz.
    Halljátok, simlis gazemberek, Balla, Szabó András, Mészáros?
    Drága Pali bácsitok után rajtatok a sor!

 28. doktor senki said

  Nem lát összefüggést, mert Schmitt egy becstelen idióta. Az volt a pártállamban, amikor 1984-ben megakadályozta – a szovjet elvtársakkal való szolidaritás miatt -, hogy a magyar olimpiai csapat részt vegyen a Los angelesi olimpián. Ő maga viszont kiutazott – állampénzen, hogy végnézze.
  Ehyébként Schmittnek, a legnagyobb magyarnak miért van mind a három gyereke Amerikában?
  Miért vették fel az amerikai állampolgárságot.
  Miért nem rúgunk bele úgy, hogy kalifornbiai nyugdíjasw legyen a böszme idiótából?

 29. Gesichtverlust said

  Nyugaton ez a legborzasztóbb: elveszteni valakinek az arcát, a hitelét. Orbánnak el kell távolítania Schmittet, ezt ő is tudja, mert nem reprezentálhat valaki, akivel nem fognak kezet, és akivel kerülik a találkozást. Mint az a szlovén vagy szlovák diplomata, aki már pénteken lemondta a találkozót Schmittel – nem pedig fordítva, ahogy kommunikálni akarták… Az a borzasztó, hogy ezt Schmitt vagy Lázár, pláne Deutsch nem is értik. Ők egy másik világban élnek.

 30. doktor senki said

  Orbán nem fogja fel, hogy Schmitt őt és a Fideszt égeti!!!

  • Április 1. said

   Plagi bá sugárzik a boldogságtól. Mi ez? Áprilisi tréfa?

   http://hetivalasz.hu/itthon/nem-ertettek-egyet-47572/

   • MNO said

    “A kormánypártok fizethetik meg

    A kormánypártok fizethetik meg Schmitt Pál döntésének árát – állítja Kiszelly Zoltán politológus. Az ellenzéki pártok az államfő ellen elindított, úgynevezett megfosztási eljárással arra kényszeríthetik a Fideszt és a KDNP-t, hogy megvédjék az elnököt, és sorsát így összekapcsolják a sajátjukkal. Kiszelly Zoltán szerint Schmitt Pált – és rajta keresztül a Fideszt – újabb támadások fogják érni…”

    http://mno.hu/ahirtvhirei/a-nob-is-vizsgalja-a-plagiumbotranyt-1065174

   • Plagi bá' said

    Van itt egy hangfelvétel is. Kiszelly értelmesen beszél, de a riporter ütődött. Végigröhögi és elbagatellizálja a plágiumügyet. Mintha ezek nem értenék, hogy itt a hitelességről van szó. Gyurcsány beismerte, hogy hazudott – mennie kellett. Schmitt nem ismer be és nem fog fel semmit, de a hazugságok és csalások egyre mélyebb hínárjába keveredik. Aki hazudott, csalt és még mindig azt teszi, az nem állhat egy ország élén, nem képviselhet egy nemzetet. Még befelé sem, hát még kifelé, olyan társadalmak felé, akik a becsületességet és a korrektséget komolyan veszik.

   • Theodor said

    Plagikám, én is azt gondoltam először, hogy mér ne lehetnék jó hadügyminiszter doktori cím nélkül. De aztán rájöttem hogy az emberek ezt nem igy látják: aki hazudik, csal és lop egy ügyben, az egy másikban is fog. Mert nem tisztességes ember: sumák. Vagy ahogy mi mondjuk: Schummler.

   • Klaus said

    “„Még fontosabb kérdés azonban, hogy egy elnök, aki nyilvánvalóan óriási csalást követett el a tudományos munka etikai alapkövetelményeivel szemben, képviselhet-e tovább egy fontos európai országot” – zárta az atv-nek szóló levelét a tudós, azaz Klaus Heinemann

   • Jani said

    Igen, áprilisi tréfa volt. Mára már összehívtam egy rendkívüli ülést plágiumügyben, és röppályára állítjuk ezt a balf@…t

   • tudományos kutató said

    Vannak itt még más különbségek is.
    Amikor zu Guttenberg bejelentette, hogy a bayreuthi egyetemhez fordul, kezdjen vizsgálatot a doktori disszertációja tárgyában, már ELKÉSETT.
    A Bayreuthi egyetem ugyanis BEVONTA A DOKTORI CÍMET és egyidejűleg ÜGYÉSZSÉGI FELJELENTÉST TETT A HONVÉDELMI MINISZTER ELLEN.
    Mi van nálunk?
    Mmegalázzák szegény Tulassay rektort, nem veszi át a miniszter a küldeményét, Hoffmann Rózsika meg kivonul az egyetemi tanácsról, így jelzi, hogy nem vállalja a szolidaritást.
    Hát ez is a különbség köztünk meg a kultúrnemzet Németország között.

 31. filológus said

  Most üt vissza a Fidesz kontraszelekciós káderpolitikája: csak a saját hülyéivel van Orbán körülvéve.
  Akik persze annyit értenek a helyzetből, mint maga Schmitt, azaz semmit.
  Kiszelyre érdemes lenne hallgatniuk, ő tkp. az ő oldalukoon áll.

 32. Vicc a négyzeten said

  Schmitt Pál nevezi ki a Semmelweis egyetem miatta lemondott rektorának az utódját:

  http://index.hu/belfold/2012/04/02/tulassay_megy_szel_agoston_jon/#

 33. Netfigyelő said

  Legújabb fordulat Schmitt-ügyben. Félbeszakadt a Fidesz frakcióülése:

  http://www.origo.hu/itthon/20120402-felbeszakadt-a-fidesz-frakcioules.html

 34. tudományos kutató said

  Schmitt ebben a pillanatban LEMONDOTT!!!!
  Az országgyűlésben mondott le.
  De bíróságra megy és megvédi a “becsületét”.
  Na, mit szólsz ehhez, Balla????

 35. instant kill said

  Balla most már kihuzhatod a fejedet a Schmitt hátsójából.
  Hova tovább?
  Kiből, honnan fogsz forrásozni, te taláros majom?

 36. Karin said

  A Schummler-minősítés után már nem tehetett mást. Senki sem fogadta volna. Valószínűleg már Ázsiában sem. A Munkácsy-kiállítást már meg se nyithatta Bécsben pénteken.

 37. Bloggerjogász said

  Schmitt mai beszédében sem tagadta meg önmagát. Bebizonyította, hogy méltán hívták őt meg tavaly az ÁJK alkotmányjogi konferenciájára plenáris előadónak. Az “ártatlanság vélelme” helyett az “ártatlanság védelmét” emlegette. 🙂

  • grammaticus said

   Schmitt azt hitte, a “vélelem” egy csúnya idegen szó. “Megújítmányozta” – ez meg Schmitt leleménye, azért mondott helyére ártatlanság “védelmét”.
   Csak Pali, te balf@sz, nem vagy ártatlan, tehát ez rád nem vonatkozik!

 38. Rector said

  Most, hogy a Schmitt-kabaré méltó véget ért, ideje újra a csaló Mészáros Márton / István doktori ügyére koncentrálni:

  A védés előtt 2 héttel választott témára, a védés előtt 2 héttel leváltott hivatalos témavezetőre,
  a családi és baráti körből választott bírálókra
  és az ügyre egyedül nemet mondó és ezért brutálisan meghurcolt doktori iskola-vezető professzor asszonyra,
  akit nemcsak minden funkciójáról leváltottak,
  nemcsak elvették minden óráját,
  nemcsak betegállományba kergették,
  nemcsak kirúgták betegállománya latt,
  hanem akire ráállították a Wistmanwood zugnyomozó irodát;
  akinek a lakását Balla Péter rektor (a csaló Mészáros nagybátyja) felbujtására privátdetektívek átkutatták,
  akinek a lakását titokban bekamerázták és bepoloskázták,
  akit hónapokon át megfigyeltek.

  Ezekről mindenképpen tájékoztatni kell a közvéleményt.

  Köszönjük Schmitt Pálnak, hogy ilyen erőteljesen felhívta a figyelmet a doktori csalásokra és az alanyi jogon – munka nélkül – elnyert doktori fokozatokra.

 39. Netfigyelő said

  Itt a beszéd, aki még nem hallotta. Kövér hallhatóan ideges, alig bírja bekonferálni Schmittet:

  http://www.origo.hu/itthon/20120402-schmitt-pal-lemondott-beszede-a-parlamentben.html

 40. Plagi bá' piaci értéke said

  Az első nemzetközi reakció az volt, hogy a piacokat nem rendíti meg Schmitt lemondása. Ez már be volt árazva, előbb, mint ahogy azt maga Schmitt tudta volna.

 41. instant kill said

  Pali bá “minta érték nélkül”. A doktorija meg “mintha doktori lenne”.
  A jó hír, hogy most jobban körmére néznek a doktori fokozatot szerzőknek!
  Visszamenőleg is!!!!
  Reszkess, Mészáros, Szabó András, és ti, többi patkányok is!

 42. Photo gallery said

  Az első képen a Balla-család látható a Sándor palotában Schmittel. A másodikon a kilóra megvett Cservák Csaba, aki a docensi állásért és tanszékvezetésért akkreditációt ígért a Károli botrányosan gyenge jogi karának:

  http://karoligaspar.wordpress.com/wp-admin/post.php?post=321&action=edit&message=6&postpost=v2

 43. incitatus said

  Rossz lóra tettek a károsis barmok Ballával az élen.
  Amikor a taláros majom körültáncolta a doktorcsaló Schmittet az összes kölykével és hevesen udvarolt Cserváknak, kinevezte tanszékvezetőnek 9 publikáció alapján (lapszám nélkül, csak magyar szövegek, részben társszerzővel).
  Jogi konferenciát szerveztek Schmittnek, aki ott “forrásozta” magából az istenverte baromságokat, amivel a tökfeje tele van.
  Most pedig kezdődik a doktori revízió, nem féltek, Mészáros, Szabó???

 44. dark side said

  Ha Ballának van pofája elmenni Heidelbergbe a Humboldt-ösztöndíjjal, óriási show lenne.
  Nyomjuk fel az intgernetre, ahogy a taláros majom körültáncolja a világ legnagyobb nevettetői sorába felkerült idióta tolvaj Schmittet és a kölykeivel együtt indiántáncot jár körülötte.

  • Nyomkövető said

   Mikor készül oda? Írunk a Humboldtnak. Elküldjük a fotókat, és megírjuk, hogy titkosrendőrökkel figyelteti a beosztottjait, titkos felvételeket csináltat a Wistmanwooddal magánlakásokban. Van bizonyítékunk erre.

   • svabra said

    Fent van a károlis honlapon, júniusban vagy júliusban.
    Németországban undorodnak Orbántól és Schmittől meg az egész balkáni bakszagú bunkó korrupciótól, ami gyönyörű nemzetünket annyira jellemzi, de a magyarországi református egyházat különösen.
    A spicli, parázna, korrupt Bölcskei által felügyelt Károlit meg különösen.

   • Karl said

    Wir sorgen schon dafür, dass er von unseren Leuten entsprechend empfangen wird. 🙂

   • Alex said

    Hát még hogy fognak undorodni Ballától, ha megtudják, hogy spicliket alkalmaz, és bepoloskáztatja és bekameráztatja az oktatók magánlakását! Egy bűnözővel akarnának kezet fogni?

   • tudományos kutató said

    Szegény Heidelberg!
    Már egyszer becsúszta-mászta a gusztustalan Szabó-Petrőczi házaspár. Petrőczi lefényképeztette magát barnamedvének öltözve a vártemplom előtt és “könyvet” rittyentett, amiben leírta férje tökfejének méretét, azt, hogyan lopta el a sampont a vendégszobában, hogy nem tudott petrezselymet kérni az orosz zöldségestől (petruskának hívják a petrezselymet oroszul, így hívják Petrőcziék kedvenc kifőzdéjét a Ráday utcában, itt szokták zabálni kétpofára a csülkös pacalt).
    Nem tud petrezselymet mkérni oroszul az a fűzfapoetessza, aki “könnyedén” fordítja Brodszkijt és Cvetajevát, ahogy írja.
    A heidelbergi vár szégyenében majdnem beleszakadt a Neckarba, most meg jön a másik csodafegyver: Balla Péter népes családjával és primitív német makogásával.
    És egyébként jövőre lesz a Heidelbergi Káté első megjelenésének 450 évfordulója.
    Gondolom, Balla ezt is kihasználta, hogy a Humboldt-Stiftungtól pénzt kapjon egy heidelbergi útra.
    Méltók vagytok ti, károlisok a Kátéra?
    Azok után, amit a Káté örököseivel tettetek???

 45. svabra said

  Meg persze ahogy együtt pózol a képen Schmittel és Cservákkal, akit kinevezett tanszékvezetőnek és még a feleségét is felkínálta neki, csak akkreditáltassa a Schmittel a Károli tetves ÁJK-ját!

 46. Bowing out said

  A CNN “Bowing out” címmel adott le Schmittről egy rövid riportot. A kérdés az volt: Mikor kell, mikor illik lemondani? Nyomatékos fölháborodással említették, hogy még pénteken is azt mondta, hogy nem mond le. Meginterjúvoltak egy szakértőt is, Michael O’Connort, a Business Ethics szerkesztőjét, aki mesélt Schmittt életútjáról, pozícióiról a NOB-ban. Utána arról beszéltek, hogy Schmitt nem pár oldalt másolt, hanem úgyszólván az egészet. Egyáltalán nem osztották a tegnapi Kiszelly-interjút készítő Magyar Nemzetes újságíró álláspontját, aki elbagatellizálta és elröhögte (lehet hogy kínjában) az egészet. (Kiszelly nem röhögött.) O’Connor úgy fogalmazott, hogy az elkövetett tett (mégha 20 évvel ezelőtt volt is: az egész másolás, közben magas funkciókban volt és van) igencsak súlyos. A pretty serioust használta. Nyugaton ha valaki hazudik, csal stb. az erkölcsi halott.

 47. Hóhérsegéd said

  Schmittet úgy vezeti Lázár a lemondására, mint a kivégzésére. Határozottan, vezényelve, rendelkezve. Schmitt meg bábabb mint valaha. Láthatóan nincs magánál.

  http://orulunkvincent.blog.hu/2012/04/02/breaking_36#c16269211

 48. scharfrichter said

  A Fidesz most beáldozta a vállalhatatlanná lefeketedett Schmittet.
  Látjátok, feleim?
  Így áldozzák be még a kedvenc háziállatukat is!
  És benneteket, akik egyszer már 2 milliárdot raboltak az első Orbán-kormánytól Szabó András bandavezérségével, ipari méretekben űzték az okirathamisítást, rágalmazást, hamistanúzást: Balla, Hansági, Mészáros, Petrőczi és a kimaradhatatlan Szabó András.
  Meddig maradhattok a trágyadomb tetején, mit gondoltok?
  Mikor nyel el benneteket a pöcegödör?

  • Stock market said

   Schmitt annyira súlytalan volt, hogy a pénzpiacot nem is érintette az eltűnése:

   “Forint: Az elnök lemondása minimális – ha nem semmilyen – hatással van az árfolyamra, a piacot sokkal jobban érdekelné egy a nemzetközi pénzügyi segítséggel kapcsolatos
   hír (Fellegi ismét a tengerentúlon tárgyal).”

   • CNN said

    A CNN hírekből is gyorsan kikerült. Miután elmondták, mennyire etikátlan egy egész dolgozatot lemásolni, és hogy tudni kell, mikor illik lemondani, és milyen egy túl késői lemondás, már nem is foglalkoztak vele. Este 10-kor már téma sem volt.

 49. ohranka said

  A következő bombahír a Wistmanwood tevékenysége és Balla meg Mészáros, Szabó és Hansági bűnözése lesz.

 50. Pá' Plagi Bá' said

  Kiss Norbert testvére, Kiss Antal, Schmitt nemzetvédelmi főtanácsadója a mandiner blogban Jézus megfeszítéséhez hasonlította Schmitt lemondatását. Az atv 2 percnél rövidebb videot készített a cikkből és a lemondás jeleneteiből. A videon úgy a 80. másodperc körül az agyament szerző Schmitt hétfői (lemondás) napját hasonlítja össze Jézus nagypénteki kálváriájával. A párhuzamok között megemlíti, de nem nevesíti Júdást. Holott az egész KEH tudja, hogy Cservák Csaba játszotta át a hvg-nek Georgiev szövegét. Schmitt bizalmasaként neki pontos információi voltak, kié a kisdoktori alapszövege és az hol található.

  http://atv.hu/cikk/video-20120408_mind_tobben_latjak_jezust_schmitt_palban

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: