Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Breaking news

Posted by karoligaspar - április 3, 2012

Az előző poszt közlése ellen az egyik érintett tiltakozott. Szerinte a beküldő, feltehetően Balla Péter, a szöveg szerzője, ismételten súlyosan megsértette a személyiségi jogait, amikor megkérdezése nélkül személyes adatait továbbította a fórumra. Míg a többieknél irodacím és céges adatok szerepeltek, az ő esetében magánlakcíme került fel az internetre. Szerinte ugyanaz a személy, aki ezt a levelet a blogra eljuttatta, korábban is visszaélt a személyes adataival: megadta azokat a Wistmanwood magánnyomozó cégnek, hogy hatoljanak be hozzá, és csináljanak felvételeket a lakásában, azaz felbujtóként működött közre egy bűncselekmény elkövetésében. Ez a mostani akció sem lehet egyéb provokációnál, a lakcím megadása pedig a Wistmanwood előzetes alapos terepszemléi után nyilvánvalóan egy újabb magánlaksértést alapoz meg.

Válaszul elnézést kérünk az érintett olvasónktól. Mi is hibát követtünk el, amikor nem vettük észre, hogy személyes adatok szerepelnek a szövegben. Azonnal intézkedtünk: a személyes adatot kitakartuk. Egyúttal olvasónk megértését kérjük, hogy a Nyilatkozatot fennhagyjuk. Úgy gondoljuk, példátlan a felsőoktatás történetében, hogy egy egyetem rektora személyes bosszúból magánnyomozókat küld egyik oktatója lakására, hogy ott kerestessen velük felmondási okot. Ennek az ügynek a nyilvánosság előtt a helye. – A szerk.

47 hozzászólás to “Breaking news”

 1. Aquino said

  Persze hogy provokáció. Balla és Takács nyilván kitaláltak valamit, hogy újabb csapdát állítsanak a kirúgott professzornak. Biztos kell még valami a munkaügyi per megnyeréséhez. Ne higgyetek egyiküknek sem!

  • Avvocato said

   Szerintem dr. Takács tényleg nem vett részt ebben. Egy ügyvéd, ha meg akar maradni a pályán, nem biztathat senkit bűncselekménye. Egy ügyvéd a híréből él.

   • Judge said

    Ha tényleg nem vett részt benne, akkor rehabilitálni kell ezen a fórumon. De honnan lehet tudni, hogy ez igaz vagy sem? Balla szava tényleg nem számít. Állítólag végighazudta a munkaügyi pert.

   • incitatus said

    Várjuk ki: lehet, hogy ez az egész egy piszkos trükk.
    Van néhány lehetséges forgatókönyvem arra nézve, hogy ki iniciálta ezt az egészet.
    És főleg MIÉRT, MI CÉLBÓL.

  • ohranka said

   Furcsa szöveg, de hitelesnek tűnik egy szempontból.
   Azt elképzelhetőnek tartom, hogy dr. Takács nem akar belekeveredni nagy nyilvánosság előtt törvénytelen eszközök használatát involváló ügyekbe.
   Dr. Takács az ügyvédi praxisát félti és joggal.
   Azt hallottam, egy károlis munkaügyi per kapcsán már feljelentették az ügyvédi kamaránál.
   Azóta meggondolja, hagyja-e magát lóvá tenni károlis megbízói által.

   • Uncredible said

    Hiteles, hitelesebb nem is lehetne. Ezt tényleg Balla állította ki, afelől kétség sincs. Lehet ellenőrizni az adatokat, számokat, minden stimmel. Nem is ez a kérdés, hanem az, hogy egy hiteltelen, hazug, köztörvényes bűnöző szava lehet-e hiteles.

   • Bloggerjogász said

    Tudja ez az értelmi fogyatékos egyáltalán, hogy mit írt le? Egy beismerő vallomást arról, hogy egy súlyos, köztörvényes bűncselekmény felbujtója volt, azaz maga is elkövető. Reméljük meglesz a következménye.

   • animus said

    Hát ez az! Balla nem fogta fel, hogy saját magáról állított ki hiteltelenségi bizonyítványt?
    Ha nem, még rosszabb rá nézve. Meg persze a Károlira.
    Sajnálom a tisztességes hallgatókat, hogy ilyen tanáraik, sőt, professzoruk és rektoruk van!
    Meg azt a néhány tudással rendelkező oktatót is sajnálom.
    A zömét már amúgy is meggyilkolta, kirugdosta, Szabó András hamistanúzott ellene!

   • Röfi said

    Takácsban lehet maradék tisztesség. Több, mint az utódjában. Intelligencia pedig lényegesen több. De az is lehet, hogy csak nem akar több feljelentést a Kamaránál. Amit az utódja nem kerülhet el. A rendőrség már foglalkozik vele, úgy hallottuk, hogy már be is idézték dr. Sertést. Malacrózsaszín képe piszkosfehérre változott amikor megkapta az idézést.

 2. Retardált said

  Balla nem normális. Csak egy értelmi fogyatékos írja le, hogy ő volt a felbujtó egy bűncselekményben. Mivel magyarázza egy rektor, hogy kopókkal szimatoltat a beosztottja után?

 3. advocatus dei said

  Hát ez az. Ilyen nyilatkozatot csak akkor ad az ember, ha (erkölcsi értelemben vett vagy valóságos) pisztolyt tartanak a halántékához.
  Ezzel a szöveggel ugyanis aláírta a saját erkölcsi megsemmisítő ítéletét.
  Takács eljárása viszont érthető: nem akarja, hogy rossz híre legyen (van az amúgy is), de ha bebizonyosodik róla, hogy részt vett a Wistmanwood cselekményében, elvesztheti ügyvédi kamarai tagságát.

 4. izidor said

  Ájvé, Balla, ezt nagyon megszívod. Miért nem kérdezted meg szép szerelmedet, minden mátrixok tündérét, Sáron rózsáját, imádott Ágotádat, mielőtt elkezdtél volna Berija elvtársat játszani?

  • Retardált said

   Őt tényleg nem kérdeztem meg, de megkérdeztem a Wistmanwood jogászát, aki nem más mint dr. Papp Géza, az Ügyvédi Kamara titkára. Ő biztatott a betörésre és a titkos felvételekre. Azt monta elintézi hogy még jogellenesnek se minősítsék.

   • black side said

    Ha ez igaz, őt is feljelentjük az ügyvédi kamaránál.
    Nem hagyjuk futni és gazdagodni a becstelen ügyvédeket.

 5. tudományos kutató said

  Cservák Csaba biztatta fel Schmittet, hogy perelje a SOTÉ-t a doktori címe elvételéért.
  Pedig Schmitt ezt a pert egyszerűen nem nyerheti meg.
  Ugyanis az alaptörvény (alkotmány) mondja ki, hogy tudományos kérdésekben kizárólag tudományos grémiumok dönthetnek.
  Cservák ne ismerné a magyar alaptörvényt? Ő, az álamfő (így, Schmitt írásmódjával!) jogi irodájának vezetője???
  Vagy akár maga Schmitt, aki Balla meghívására tavaly ilyenkor az alkotmányról “forrásozott” a Károli azóta elbukott ÁJK-jának mérhetetlenül alantas színvonalú konferenciáján.
  De Cservák nem végez félmunkát. CSERVÁK ERKÖLCSILEG AKARJA MEGSEMMISÍTENI SCHMITTET.
  Ezért javasolja neki, hogy menjen bíróságra.
  Miért gyűlöli ennyire Cservák a főnökét???

  • Cserv said

   Hogy mennyire gyűlöli, az kiderült abból a köztévében sugárzott cservákos bemutatkozó filmből, amelyben az egész ország nyilvániossága előtt járatta le a főnökét. A jogi lángész eddig csupa rossz tanácsot adott Schmittnek. Lehetett tudni, hogy a vesztére tör.

   • Férgecske said

    Olvasd újra, nézd meg újra Cservákot a köztévében. Nyilvánvaló, hogy ő támadta hátba Schmittet. Már a köztévében is azt tette. Azt hitte a hülye, ha sikerül megfúrnia ő lehet a következő “balti típusú” elnök.

 6. svabra said

  Lehet, hogy csak én nem értem, de mégis megkérdezem:
  MI HASZNA VAN EGY PARAZITÁNAK ABBÓL, HA ELPUSZTÍTJA A GAZDAÁLLATOT???
  Most mehet a (bél)féreg máshova.
  Hova vajon?
  Merthogy az a három egyetem: Szeged, Pázmány, Károli csak azért alkalmazta, mert a Schmitt irodájában terpeszkedett.
  Ott adta ezeket az aranyat érő jogi tanácsokat.
  Legfeljebb feladhat egy apróhirdetést:
  Lakás nélkül maradt BÉLFÉREG (CSERVÁK) ÚJ OTTHONT KERES GAZDAG ÉS OSTOBA GAZDAÁLLATNÁL.

 7. hamvazószerda said

  Olvasom ezt a blogot és mindig újra meg újra csodálkozom: egy szavatok sincs arra, hogy Nagyhét van?
  Hogy várjuk a feltámadás csodáját?
  Vagy annyira megkeményítette a szíveteket az aljas rabló Balla, a hamistanúzó és milliárdokat elrabló Szabó András, a förtelmes idióta Hansági Ágnes, hogy Jézus Krisztusra már nem is gondoltok?

 8. presbiter said

  Legalább néha gondoljatok a Nagyhétre!

 9. Kálvinista besúgók said

  Bölcskei és Balla kapcsolatát az egykori titkosszolgálattal a Wistmanwood nevének felmerülése bizonyítja. A Wistmanwood egyik tulajdonosa nem más, mint Földi László, az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója. Bölcskei és Balla személyes kapcsolata Földi révén az egykori komcsi kémszervezetekkel dokumentálható, Kardos Zsolt Földi László embere. Vagyis az egykori komcsi hírszerzők ma a jobbikos Balla szolgálatában állnak, ld. Zsazsu4 hozzászólását:

  http://orulunkvincent.blog.hu/2010/07/21/csalo_segelyezettek_a_felsooktatasban#comments

  • OperatívTiszt said

   A Wistmanwood a kapocs az egykori komcsi titkosszolgálatok és a mai privátdetektíveknek álcázott rendőrök között. Bölcskei Gusztáv besúgó korában Kardos Zsolt és Földi László kollégája lehetett, és ma is az maradt, megőrizte, sőt ápolja a kapcsolatát az egykori titkosszolgálattal. Nagyjából egykorúak, hasonló gondolkodásúak. Bölcskei ügynökmúltja a Wistmanwood-ügy kulcsa.

   • Adócsalók said

    Szerintem is Bölcskei és két helytartója, Kovács Barnabás és Tepsi Enikő szervezte be a Wistmanwoodot. A Wistmanwood azóta beépült a Károliba. A titkosügynökök a mindennapok részét képezik. Rájuk van pénz, de pl. adóra nincs. A Károli nem fizet adót, mert úgymond “szegény”.

  • Balo83 said

   A Wistmanwood már sokanak b@..a a csőrét, ld. a hozzászólásomat ezen a blogon:

   http://bodoky.blog.hu/2010/03/03/tasz_meghivo_targyalasra#comment-form

   • dark side said

    Hát elég különös, hogy Földi, a szocialisták házipincsije egyszerre itt a Jobbik közeli (sógorsági) Balla házi komondorává mutálódott.
    A pénznek nincs szaga, igaz, Földi doktor?
    És akármit megteszünk érte, ugye?
    Legyen az nyírfaügy, arab gerillák megsegítése, emberek lakásának bekamerázása.

   • Berjoza said

    Földi mindig nagy gazember volt. Teljesen logikus, hogy egy ilyen aljas cég élén köt ki, int a Wistmanwood.

   • Kálvinista besúgók said

    A kapcsolat Balla és Földi között Bölcskei. Ő is a kommunizmusban volt titkosügynök, Földi kollégája.

   • theologe said

    Das leuchtet mir ein.

   • Komcsi ügynök said

    Balla volt kommunista titkosügynökökkel paktál a saját dolgozói ellen. Ez már önmagában elég ahhoz, hogy tudjuk micsoda alak. Egy talárba bújt komcsi ügynök.

 10. Bulvárkacsa said

  Még hogy ez a levél hiteles? “Ez judeobolsevista bulvárkacsa.Onnan lehet felismerni,hogy piros a csőre vége.Egyszerű home/reality show ami egy zárt közösségnek szól.Azért nem szóltak nekik mert így spontánabbul tudnak benne játszani…” 🙂 Balla és dr. Takács eljátszottak itt valamit. Ez egy provokáció. Beugratás a munkaügyi per közelgő tárgyalása miatt. Csapda!

  • Rektori Hivatal said

   Ez a levél úgy bulvárkacsa, ahogy Schmitt Pál plágum-ügye. Ezen minden hiteles: Balla aláírása, a pecsét, az OM azonosító szám, a Rektori Hivatal iktatószáma. Ezt a levelet tényleg Balla Péter írta.

 11. animus said

  Ezt nem gondolom. Mi oka lenne dr. Takácsnak újra képbe hozni magát!
  Páholyból nézegethette volna az egészet.
  De Takács már nem akar túlságosan odakozmálni a Károlihoz.
  Pedig 14 éve fizetnek neki a munkaügyi perekért meg azokért a zsaroló jellegű megbeszélésekért, amelynek során a dolgozók, úgymond, “beleegyeztek” a közös szándékkal végbement távozásba.

 12. ancilla said

  Kivel tölti Balla Péter a péntek estét?
  A családjával a nagypénteket gyászolandó vagy Széder-estét ünneplendő szép szeretőjével, Sáron Rózsájával, akit alapképzettség nélkül nevezett ki a magyar nyelvtudományi tanszék vezetőjévé???

 13. advocatus dei said

  A Károli még a Nagyhéten is a lóvéra gondol. Na meg persze az emberek megalázására, erre nagyszerű szövetségest talált a Wistmanwoodban. Ez egy mindennemű erkölcsi megfontolástól mentes vállalkozás, amelynek tagjai megrendelésre szinte bármire képesek.
  Tevékenységük határait a jog korlátainak látszólagos betartása jellemzi – habár mint ebben az esetben is, ez sem sikerül mindig -, a morál kívül áll megfontolásaikon.

 14. III/III said

  Nem tartom valószínűnek, hogy Balla küldte be a blogra a bizonyítékot, hogy volt III/III-as ügynököket alkalmaz saját dolgozói ellen. Inkább az ügyben nagyon csúnyán kompromittált dr. Takács lehetett, akinek már a becsülete és ügyvédi hírneve forgott kockán. Ha egy rektor megírat egy felmondást egy ügyvéddel, és beletetet vele olyasmit, ami egy magánnyomozó cég “háttérmunkájára” vonatkozik, akkor kézenfekvő a feltevés, hogy az ügyvéd benne volt. Márpedig ez olyan súlyos bűncselekmény gyanúja, hogy ez ellen dr. Takácsnak védeznie kellett. Örökké nem tarthatja a hátát Balla miatt.

  • Birch tree said

   Balla a Wistmanwooddal nagyon mellényúlt, ha peche van, még a Szilvásy- és Galambos-féle kémügybe is belekeveredhet, amiben a cimborái, Kardos Zsolt és Földi László, mint volt kollégák érintettek. Elég kínos lenne ifj Hegedűs Lórikának és Lórikánénak a Parlamentben, a kitudódna, kikkel paktál az uburkafára felkapaszkodott sógor. A Wistmanwood lehet az Eastcasablanca és a Dryan blogok mögött is, amelyeken titkosszolgálatok szólogatnak be és próbálják terrorizálni a tényfeltárókat.

   • Andy Temper said

    Hüyeségeket írtok rólam itt a blogon. Én nem III/III-as voltam, hanem III/I-es. Ezt a tudásomat vetettem be egy károlis professzor ellen, hogy megbüntessem azért, amiért egy 6 és fél oldalas szövegre nem mondta azt a MAB-nak, hogy ez szabályos doktori disszertáció. Azt kellett volna mondania, mert Mészáros Márton Balla Péter rokona, ezért neki nem teljesítményre jár a fokozat, hanem alanyi jogon.

   • killer instinct said

    Ráfaraghattok mindannyian ezekre a titkosszolgálati eszközökre.
    Az megjárta már a microkephal agyatokat, hogy NEMZETKÖZI BOTRÁNYT CSINÁLUNK BELŐLE?

   • Andreas Uherson said

    Ez igaz, druszám, de az is igaz, hogy nem vagy finnyás. Alkalmazol te III/III-okat is, ha III/1-es vagy III/II-es nem akad. A Wistmanwood zászlaja alatt begyűjtötted a szélnek eresztett III/III-asokat. Úgy is néznek ki, és olyanok is a módszereik.

   • Egon Cosimo said

    Összezavarjátok a Wistmanwoodot és a naiv olvasókat. Tempernek nem Andy a kereszneve, hanem Aron. Egyébként az igaz, hogy nem III/III-as, hanem III/1-es volt. De az is igaz, hogy begyűjtötte a III/III-ból az összes selejtet, és belőlük szervezte a fedőcégét, a Wistmanwoodot. A fő cége nem ez.

   • OperatívTiszt said

    Na jó, de ki a kapcsolat Aron Temper és Balla Péter között? Nem hiszem hogy Bölcskei. Ő nem ilyen dimenziókban röpködött, túl kis hal volt. Inkább Kulcsárszabó lehetett, akit a Hírszerzők küldtek ki Beuraythba, ahol a Stasi is beszervezte. Ő szólhatott régi barátainak, hogy intézzék el HG-t, mert betartott Mészáros doktoráltatásába. Pedig Mészáros egy sort se volt köteles írni. Neki már előre kiosztották a doktori címet abban a kis kutatócsoportban, ahol egymást körbedoktoráltatják. Csakis KSZE hívhatta a titkosszolgálatot segítségül a lázadás leveréséhez.

   • Dadry said

    Régen a Defend Kft volt, de az már megszűnt. Tudja valaki Földi új cége nevét?

   • Aron Temper said

    Földi a Defend után több “polgári vállalkozói” céget alapította, legutóbb az alternatív energiaforrások hasznosításával foglalkozó Bioenergia Szolgáltató Zrt. igazgatóságának volt az elnöke. Ez persze fedőcég, Földi továbbra is a hírszerzésben érdekelt. Ezt bizonyítja tulajdonrésze a Wistmanwoodban.

 15. ohranka said

  Ez nagyon valószínű.
  Ballát kih@rélik a jobbikos rokonai és azok követői, ha lebuktatja őket merő unintelligenciából.
  Márpedig ennek nagy az e sélye, mert Baééa IQ-ja egy kisegítő iskolás nemzetiségi elsősével vetekedik.
  Várjuk a fejleményeket.

 16. Bloggerjogász said

  Már többen is látták a magánlakáson titokban készült videót. Azt mondják, hogy tipikus terepszemle, felderitö munka, betörés előkészítése, ami valszeg meg is történt az érintett tudta nélkül. A videok alapján egyértelmüen bizonyitható hogy Balla magántitok kifürkészésére adott megbizást a III/III-as wistmanwoodnak. A magánlaksértés csak eszközbűncselekmény volt, a személyiségi jog megsértése pedig szükségszerü következmény.

 17. kufárok a templomban said

  Nem mindenki halt meg, és ami nem öl meg, az megerősít alapon addig küzd, amíg el nem nyerik a Károli erkölcstelen, hamistanúzó, rabló, okirathamisító vezetői: Szabó András, Hansági Ágnes, Balla Péter el nem nyerik méltó büntetésüket.
  A Wistmandwood-üggyel megásták a saját sírjukat.
  Mi ott leszünk az erkölcsi temetésükön!!!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: