Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Justification for dr. Takács (Balla Péter önfeljelentése)

Posted by jhnnsclvn - április 3, 2012

A doktorcsaló Schmitt Pál megtörése és lemondása váratlanul a másik doktorcsaló, Mészáros Márton nagybátyját, Balla Pétert is nyilvános bűnbánatra késztette. Az alábbi levelet Balla Péter tegnap este küldte meg a Ravasz László Baráti Körnek, azzal a kéréssel, hogy közöljék azt honlapjukon. Mi innen vettük át: http://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2012/04/02/justification-for-dr-takacs-balla-peter-igazolasa-dr-takacs-janosnak/ 

Ebben Balla felmenti dr. Takács János László ügyvédet, a Károli munkajogi képviselőjét a gyanú alól, mi szerint ő kezdeményezte volna Hima Gabriella professzor asszony betegállomány alatti és utáni titkosrendőri megfigyeltetését annak saját lakásán, a magánlakásába való illetéktelen behatolást, a lakás bekameráztatását és bepoloskáztatását a Wistmanwood cég által. A levél szerint dr. Takács nemcsak kezdeményezője nem volt ennek a súlyos bűncselekménynek, de még csak nem is tudott róla. Ezzel a nyilatkozatával Balla Péter gyakorlatilag feljelentette saját magát. Ha olyan biztosan tudja, ki nem tudott a bűncselekményről, akkor azt is tudnia kell, hogy ki tudott. A levél alapján nyilvánvaló, hogy Balla Péter vagy maga az elkövető – mint a Wistmanwood felbujtója – , vagy az elkövető cinkosa. – A szerk.

Szerző: Balla Péter

Justification for dr. Takács (Balla Péter igazolása dr. Takács Jánosnak)

2012. április 2.

 Hozzászólások kikapcsolva |  Balla Péter | Címke:  Közvetlen link
 Írta: ravaszbarat

55 hozzászólás to “Justification for dr. Takács (Balla Péter önfeljelentése)”

 1. Pharisée said

  Ezt az igazolást Balla Péter állította ki. Miért higgyük el, hogy igaz? Mondott valaha is Balla Péter igazat?

 2. magánnyomozó said

  A mi cégünk is végez magánnyomozást. De privát lakásokba soha nem megyünk be. Erre semmilyen magánnyomzónak nincs joga. Csak bírósági engedéllyel lehet titkos felvételeket készíteni. Hogy jöttek ezek ahhoz, hogy ilyenre vetemedjenek? És főleg, mit képzelt magáról a megbízójuk? Ez súlyos bűncselekmény, ráadásul a cég korrektnek és a törvényesség őrének kiáltja ki magát a honlapján, hogy így szorítsa ki a valóban tisztességes vetélytársakat. Remélem megvonják az engedélyüket. Ezeknek semmi helyük a palettán, bűnözők.

 3. rat said

  Ez a Balla tényleg egy rohadék patkány. Nemcsak a külseje patkány, hanem főleg a belseje. Velejéig rohadt. Hogy jön ahhoz, hogy titkos kamerákon lesse, mi folyik másnak a magánlakásában? Szemét. És még talárt húz magára, és felm,egy a szószékre!

  • taláros majom said

   És amikor családosan körültáncolta a vérciki Schmittpalit meg a férget, Cservák Csabát, aki behúzta a csőbe és feljelentette a hvg.hunál?
   Ez a balla egy barom, de elnézést is kérek a kedves állatoktól, nincs olyan förtelmes és gusztustalan állat a nagy Brehmben, amelyhez hasonlítani lehetne.
   Eine Klasse für sich! Hasonlíthatatlanul szörnyű.
   Hogy fognak örülni az ügyészek, ha meglátják, és a börtönőrök a dutyiban!!!

 4. ohranka said

  Én ezt nem értem, ill csak félig.
  Az világos, hogy dr. Takács – mégiscsak jogász – felismerte, hogy ez súlyosan jogtalan cselekedet.
  Ezért kért és kapott Ballától egy …tlenségi igazolványt (Moldova György).
  De ha semmi másból, ebből már Ballának is be kéne látnia, hogy BAJBAN VAN. A WISTMANWOOD IS, de Balla a rektor és lelkész, hittudományi professzor nagyon.
  KGB-s módszereket alkalmazott egy beosztottjával szemben!
  Erről Heidelbergben is tudomást fognak szerezni, meg a Humboldt-Stiftungnál is!
  Megírjuk nekik, Balla!
  És ez e leveled lesz a fő bizonyítékok egyike!

  • Jobbik said

   Ne reménykedj! Ballát mindenből kimossa a Hegedűs-család. Már találtak neki egy jobbikos ügyvédet, egy bizonyos H,,,Gyulát. Aztán meg az ifjabb Lórikáné is odaszól a rendőrségre, hogy állítsátok már le magatokat, ez tabu. Szűk családi kör plusz lelkész. Majd rátok sütjük hogy üldözitek az egyházat!

 5. doktor senki said

  Balla és a Károli elveszíti ezt a munkaügyi pert.
  Vajon miért kérte ezt az igazolást éppen dr. Takács, aki 1998-tól kezdve rengeteget keresett munkaügyi perekben éppen a Károlin.
  Még most – 14. éve tart püspöki Nagy Péter munkaügyi pere!
  És Takács most egy kecsesnek nem nevezhető sasszéval ellép Balla mellől, az meg tuvább csámpázik bele a szakadékba a Wistmanwooddal meg a titkosszolgálati módszereivel együtt.

 6. tóratartó said

  Majd meglátjuk.
  Mi is ott leszünk jogi tanácsainkkal.
  Egyébként mindenkinek, akit érint, boldog Pészachot!

 7. Kételkedő Tamás said

  Balla igazolása nem ér semmit. Ebben a nyilatkozatban is hazudik. Azt mondja, hogy a Wistmanwood tevékenykedett Hima Gabrillával kapcsolatban többször is, és magánszemélyeket is megbízott. Mi úgy tudjuk, hogy dr. Sertés ügyvéd, dr Takács utóda a Kroli képviseletében Kardos Zsolt igazgatón kívül 2 nőt emlegetett, de azok nem magánszemélyek, hanem szintén a Wistmanwood magánnyomozói. Szó nincs magánszemélyekről. Balla kizárólag zughekusokat küldött a beosztottja lakásába kémkedni. Ezek után higgyük el, hogy dr. …nak köze nem volt az ügyhöz. Miért higgyül el? Mert Balla mondja? Ballának egy szavát se lehet elhinni.

  • Virginia said

   Én igenis becsülöm főtiszteletű Balla Péter úr bátor kiállsát, hogy beküldte ezt a nyilatkozatot erre a fórumra. Ez is azt bizonyítja, hogy vállalja a felelősséget azért, amit tett, nem akarja másra fogni. A hiba belátása az önkritika kezdete. Az ember nem hibátlan.

 8. Dr.Frenreisz said

  Megdöbbenve olvasom ezt a blogot. Hogy jut eszébe egy rektornak, hogy nyomozókat küldjön egy alkalmazásában álló oktató lakására? Milyen alapon? Milyen indoklással? Hogy jön ehhez? Ráadásul nem egy akármilyen oktatóhoz, hanem egy professzorhoz? Mégis hol élünk? Egy rendőrállamban? És mi történik, ha a példa ragadós lesz, és ha ennek a rektornak szabad, holnap egy másiknak jut az eszébe? Működik még a jogrendszerünk, az igazságszolgáltatásunk, a rendőrségünk? Miért nem lépnek közbe? Miért nem védig meg az állampogár magánszféráját? Merjünk ezek után még oktatói állást vállalni? Vagy bármilyen állást? Egy munkáltató már mindenhez jogot formálhat?

  • Privoznik said

   Én sem értem a dolgot. Magándetektívet akkor küldenek valakihez, ha valamilyen gyanú áll fenn egy bűncselekményre és azt a bíróság engedélyezi. Mire gyanakodott Balla? Hogy a kollegája megölt valakit? Vagy hogy bombamerényletet tervez a püspöki palota ellen? Súlyos és megalapozott gyanú és engedéy kell egy ilyen lépéshez. Csak úgy? Mert történetesen gyűlölünk valakit, vagy bosszút forralunk ellene, a lakásába küldünk magánnyomozókat, hogy szereljenek fel kamerákat és poloskákat?

   Remélem, az illető tett büntető feljelentést!

   • tiboru said

    “Magándetektívet akkor küldenek valakihez, ha valamilyen gyanú áll fenn egy bűncselekményre és azt a bíróság engedélyezi.”

    Hát te se vagy valami nagy spíler magándetektív-ügyben :-))))

   • Privoznik said

    Miért? Magánnyomozói tevékenységhez nem kell hatósági engedély? Követhet engem egy asztalos is, akinek a szakmájára van iparengedélye, de a magánnyomozásra nincs? Tényleg nem vagyok nagy spíler ebben, de te biztos az vagy, kérlek, világosíts fel.

 9. Wistmanwood said

  Ezt épp ma nyilatkozta a miniszterelnök:

  “…mi, rendszerváltók annak idején arra tettük föl az életünket, hogy Magyarországon egyetlen becsületes embernek se kelljen soha többé abban a tudatban élnie, hogy megfigyelhetik, vájkálhatnak a magánéletében, akár az otthonában is lehallgathatják”.

  Hogy egyeztethető ezzel össze Balla Péter és a Wistmanwood tevékenysége?

  Talán meg kéne erről kérdezni a miniszterelnököt, mit szól hozzá. Sikerült legyőzni a diktatúrát vagy nem? Mert a jelek szerint nem.

 10. pulchra said

  Johannes, leveled van!

 11. OperatívTiszt said

  Arra nem gondoltatok, hog Kulcsár Szabó Ernő lehet a kapcsolat a Wistmanwood és Balla között? Bölcskei csak mezei besúgó volt, de Ernő barátunk operatív tiszt volt, Földi Lászlónak, a komcsi hírszerzőnek régi barátja, titkosszolgálati kollégája.

 12. ohranka said

  Ez bizony nagyon is valószínű!
  Kulcsár-Szabó Ernő a régi elvtársi kapcsolattal Baja Ferenccel, a Nyírfával, Földivel beszáll a nagy lehallgatóbizniszbe.
  A milliós berendezéseket nyilván még annak idején leselejteztették Földi doktor munkahelyén és fillérekért megkapták.
  Most meg orrba-szájba használják becstelen multik munkavállalóik elleni aljas hadjárataiban, a jobbikos Ballának a protestáns professzorok elleni gyilkos hadjáratában.
  Dr. Földi szektorsemleges módon veti be lehallgatókészülékeit és KGB (OMON) kompatibilis embereit bárkinek az érdekében.
  Csak a LÓVÉ STIMMELJEN.
  a sok lóvé.
  De Balla keze benne van a kasszában és az állami fejkvótából fizeti a lehallgatókat.
  Éljen, virágozzék a Wistanwood, a hallgatók meg hallgassák Hanságit, Petrőczit meg a többi barmot.

 13. III/III said

  Ez bizony a III/III-as társaság, akikkel Balla dolgoztat. Bölcskei és Kulcsár-Szabó már korábban is benne voltak. Most mozgósították régi elvtársaikat.

  • Wistmanwood said

   Ahelyett, hogy meghúznák magukat valahol ezek a volt III/III-asok, még nekik áll feljebb. Ezek nem a munkájukat végzik, hanem gátlástalanul megrendelésre bűncselekményeket követnek el. Ha megfizetik, skrupulus nélkül áthágják a törvényt. Ideje végre bekasznizni őket. Át kéne világítani Földi Lászlót, Kardos Zsoltot meg az egész bandát. Hol is voltak ők azelőtt mielőtt így kinyilt a csipájuk?

   • tiboru said

    Földi sosem volt III/III-as. Előbb körülnéz, tájékozódik, aztán kommentel…

    🙂

   • Dave J Doesser said

    Tenyleg nem. Ezek a kutyaütök mindent összekevernek. A Jezuskat a geppuskaval, nyirfat a nyarfaval, a III/III-at a III/I-gyel. 🙂

   • A very important message said

    Földi írt egy szar könyvet az NBH-ról. Nagy János írt egy sokkal jobbat. Igaz h álnéven és igaz h angolul, de van, aki azt is elolvasta. Érdemes. Láthatod, körülnéztünk. Már aki… Van aki meghallja, hogy III és a /I vagy /II vagy a /III tökéletesen mindegy neki. Pedig nagyon nem mindegy. Mi tudjuk, Tibor, hogy mennyire nem. Nicht wahr? 🙂

   • Historiker said

    Nagy Jánost igazi Wistmanwoodos módszerekkel nyírták ki a titkosszolgálattól. Erről mesélt nekünk Kun Miklós tanár úr, és el is olvastatta velünk Kende Péter könyvét. Nagy Jánost páncélszekrényébe kompromittáló iratokat csempésztek, majd “megtalálták”. Nem jelentették fel, nem indítottak vizsgálatot, hanem csendben és gyorsan kinyírták. Mindez Pető Tibor kezdeményezésére és az ő érdekében történt, akinek Nagy János a riválisa volt. Kun tanár úr elmondta, hogy Pető még komcsiként a leendő fideszesekről gyűjtött adatokat, lehallgatta Ovit és Bajuszt, aztán 2000 körül átment OVI-hoz, vitte az anyagot, és ráfogta Nagy Jánosra.

   • történész said

    Na, mire jó a kettős kém, Kun Béla unokája a reformátusoknak!
    Elpletykálja a legtitkosabb titkosszolgálati pletyókat is, ehhez mit szóltok spiclik?

   • Privoznik said

    Tiboru, nem te vagy ez a nagyon szimpatikus Pető Tibor? 🙂
    Mert akkor tényleg nagy spíler vagy. Na nem a hírszerzésben, hanem a csendes nyírásban. A mi Szabó Andrásunk elbújhat melletted.

   • Historiker said

    Egyáltalán nem ezt akartam mondani, amit Történész nekem tulajdonít. Hanem hogy milyen hasznos a kremlinológia. Én a magya titkosszolgákról akarok majd doktori értekezést írni Kun professzor vezetésével. Ő nagyon jól ismeri ezt a terepet, még a személyi visonyokat is, örülök h tanulhatok tőle olyasmit is, amit sehol nem írtak le.

   • kaganovics said

    Molodec, Nika!

   • Historiker said

    Tényleg sokat tanultunk Kun proftól. Elmesélte, hogy lett az IH vezetője ez a Pető Tibor. Úgy hogy elsőként ajánlotta szolgálatait OV-nek a KGB ügynökök lebuktatásához, akiknek a módszereit ő jól ismeri. Ezen Kun prof érthető módon kiakadt. Először is a KGB-t csak ő ismeri, másodsorban úgy fogta fel hogy ez hazaárulás, elvégre neki szülőhazája volt a Szovjetunió.

   • KGB said

    Savanyú a szőlő. Nyilván ő akart az IH vezetője lenni, és azért fúrja ezt a Petőt, mert megelőzte őt az ötlettel. Kunmiki ráült az orosz archívumokra, mást oda se engedett, azt hitte, hogy kisajátíthatja, de pofára esett. Pető szemfülesebb volt. 🙂

   • Theologina said

    Nem rokona ez a Pető Tibor a mi Pethő Sándorunknak? Talán a bátyja? Hogy álcázzák a rokonságot, egyikük h-val írja a nevét, a másikuk h nélkül. De a jogtalan előnyszerzés mások rovására a vérükben van. 🙂

   • Nyírfa said

    Nyírfa vagyok, és nem tévesztem magam össze a nyárfával. A nyífa-akciót a III/I-es végezte. Adatokat gyűjtött MSZP-sekről és suba alatt fideszesekről is a szabolcsi és kárpátaljai vodkagyár biznisze kapcsán. Az adatvédelmi törvény és a személyiségi jog megsértése részünkről természetes. Ezt a jó szokásunkat ma is őrizzük. Bennünket Boros megtartott, és 1990-ben átkereszteltek Információs Hivatalnak. A III/III-asokat kirúgták. Belőlük lettek a vagyonőrző, biztonsági stb. cégek. De ez még egyáltalán nem zárja ki, hogy a volt III/I-es Földi, aki megalapította a Defend Kft-t az illegális magánnyomozással foglalkozó obskurus Wistmanwoodnak is tulajdonosa legyen. Szóval ne kapd fel olyan gyorsan a vizet Tiboru. Nem tévedtünk olyan nagyot. Amint látod, a nyírfából is lehet nyárfa. 🙂

   • berjozka said

    Hát igen, szvou ljugyi szocstyomszja
    Kun Miki is mondhatta volna.
    Szóval keveritek itt a műfüstöt, de átlátunk rajtatok. Egészen a MOSZAD-ig átlátunk.

   • Historiker said

    De csak azért, mert Kun Miklós professzor úr profi kémkiképzőt tartott a részünkre. Tudjuk, ki kicsoda, ki kit árult el, kinek nyalt be, kit golyózott ki, milyen eszközökkel. Szerintem Kun professzor kenterbe veri ezt a Tiborut. De lassan már mi is, mert jól beleástuk magunkat ebbe a témába. Éljen a kremlinológia, amely felvértezett bennünket a minden hájjal megkent III/III-asokkal és !!!/I-esekkel szemben! Éljen a kémek leleplezőinek bajnoka, Kun Miuklós prof! 🙂

   • Curious said

    Nyüzsögnek itt a titkosszolgálatok, és a fene tudja miről hadoválnak. Ebből kb annyit értek mint a sváb levélből. Elárulná valaki mi köze van Ballának a III/III-as ügynökökhöz?

   • ask jerves said

    Én értem. Külföldről – Oroszországból, Izraelből, Iránból jön a pénz magyarországi, mondjuk így szervezeteknek.
    A Károli a pénzmosoda.
    Ki gyanakodna egy keresztyén egyetemre?
    Bár lehetne mondjuk mer a károlis drogosok száma többszörösen meghaladja a többi egyetemeken hallgatókét.
    De a drogokból származó bevétel csak az egyik forrás.

   • Historiker said

    Nekünk Kun Miklós professzor részletesen elmagyarázta a III/I IH-vá alakulását. Ez a Pető Tiboru anyagokat gyűjtött a fideszesekről és párhuzamosan a szocikról is, még a kommün alatt. És a szocik háta mögött átjárogatott a fideszhez tágyalni. Letárgyalni, hogy ő lesz a góré, ha eljön a fordulat. Két szett kártyát tartott a kezében. Az első a nyaló-, a második a zsarolószett volt. Az elsőt terítette és az elég volt. A másodikról a fidesz ugyan tudomást szerzett, de a bizonyítékot sose szerezte meg. Így a Pető Tiboru másodszor is góré lett. Legalábbis valahogy így értettük Kun prof magyarázatát.

   • hermeneutikai lángész said

    Nem tudom, mit is csodáljak jobban Kun Mikiben
    1. az INSIDER INFORMATIONS-t
    2. vagy a zseniális elemzőkészségét.
    Hát hiába, zseniálisan elemezte Bakunyint, Buharint és amiket Kaganivocsról mondott!
    Jó ötlet volt a Kunt kooptálni a protestáns kultúrkincsbe!

   • Nyírfa said

    Csodálni? Mit? Hogy irigy a Petőre, mert nem ő lett a hírszerzés főnöke?

   • Historiker said

    Hiába gúnyolódtok a tanár úron, igenis nagyon fontos, hogy ő ezen a terepen kiismeri magát, és minket is felvértez tudással. Különben most itt állnánk védtelenül a Károlin nyüzsgő titkosszolgák között. Így legalább óvatosak vagyunk és időben felismerjük őket. És ha valami gyanús, tudjuk, hogy itt van velünk a professzor úr, akit megkérdezhetünk, és aki fel bírja velük venni a harcot.

   • Jobbik said

    Aha. Logikus. Na de ki telepítette a Károlira a Wistmanwoodot? Csak nem a nagytiszteletű professzorod személyesen? Belülről bomlasztani ezt a színmagyar egyetemet?

   • Kohen cedek said

    Miért kell mindjárt a zsidó származású oktatókra fogni a Wistmanwood idetelepítését, és vagy Kun professzort vagy Fóris tanárnőt kikiáltani trójai falónak, pusztán azért, mert ők történetesen nem titkolják a származásukat? Szerintem még az egykori károlis diák, Szegedi Csanád hozta ide az izraeli titkosszolgálatot valami tudathasadásos roham következtében. Nem ritka eset. Balla is ilyen tudathasadásos állapotban szenved, amikor fizeti őket a Jobbik pénzéből. 🙂

   • Ben Kedosim said

    Szegedi Csanád tudathasadásához egy adalék:

    http://atv.hu/belfold/20120708_a_jobbikot_es_a_zsido_nagymamat_egyidejuleg_szeretni_nem_lehet

   • kaganovics said

    Énszerintem is a Csani volt, avagy mostantól Chájim.
    Nem minden zsidó piszkos provokátor.
    én se voltam az amig éltem kunelvtárs a megmondhatója

   • arany menóra said

    Hát először a Fóris jött mert ő olyan okos. mondjuk nem volt világbajnok ötlet tőle nyakában a menórával szaladgálni, de mikor szóltunk neki azt mondta ki nem szarja le ezeket a gójokat és neki lett igaza most már professzor, tanszékvezető, és a kezében tartja a ballát, ill a já.t ami mondjuk elég miniatűr de a mi ágotánk acélosan fogja.

   • Takeover said

    Nem. Először volt Szegedi Chájim, utána Kun Miklós, aztán Fóris Ágota, végül Balla szerződtette az izraelieket. Belülről foglalták el a zsidók a Károlit.

   • Parkinson said

    Szegény Hegedűs püspök már nagyon rossz állapotban lehet, ha hagyja, hogy a szemét veje kiárusítsa a Károlit a zsidóknak.

 14. animus said

  Milyen aranyos így együtt Kulcsár-Szabó akadémikus meg a szoci titkosszolgálat együtt!

 15. Retardált said

  Ezt a Balla-evelet ki kellene mindenhol plakátolni. Annyira szenzációs!

 16. Dr. Debil Habil said

  Ballának elment a maradék esze. Ország-világ előtt beismerte, hogy ő adott megbízást a Wuistmanwoodnak illegális tevékenységre. Ezzel bedugta a hurokba a fejét. Ebből még az apósa és a sógorbője se húzza ki.

  • Archeológus said

   De a rendőrség kihúzza. Írásban jelenti ki, hogy ez nem az, aminek látszik, EZ NEM ÜLDÖZÉS. Megpróbáljuk megszerezni a BRFK jegyzőkönyvet, és kihámozni belőle, milyen logika alapján jelenti ki a rendőrség, hogy a dolgozót a lakásán figyeltetni, kandikamerával és poloskákkal felvenni NEM ÜLDÖZÉS. Ha megszereztük, publikáljuk. Mindenkinek érdemes látnia, hogyan fedezi az általunk fizetett rendőrség a taláros bűnözőket!

   • hermeneutikai lángész said

    Nem baj, NEMZETKÖZI NYILVÁNOSSÁG ELÉ VISSZÜK AZ ÜGYET.
    Akkor egész Európa előtt lelepleződik a taláros bűnözőket védelmező magyar rendőrség is.

 17. ancilla said

  Balla egy értelmi fogyatékos, erkölcstelen barom.
  És jogi tanácsokat se jó helyekről kap.

 18. Translation said

  Lefordítom az igazolást: “Én béreltem fel a Wistmanwoodot magántitok és személyiségi jogok megsértésére, nem dr. Takács” – ismeri be Hegedűs püspök taláros veje, Balla Péter.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: