Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Movie premiere cancelled (Elmarad a Királyfürdő utcai filmbemutató)

Posted by karoligaspar - április 10, 2012

Most kaptuk a hírt, hogy a Balla Péter megbízásából a Wistmanwood Kft által Hima professzor asszony lakásában – annak tudta és beleegyezése nélkül – titokban forgatott több órás film premierje elmarad – állítólag a bíró hirtelen és súlyos megbetegedése miatt.

Nem tudjuk véka alá rejteni csalódásunkat, mert már nagyon vártuk ezt az ősbemutatót. Mind a magyar filmgyártás, mind a magyar felsőoktatás történetében egyedülálló produkcióról van szó. Nem tudunk róla, hogy Magyarországon valaha is előfordult volna, hogy egy rektor a beosztott dolgozóját, aki ráadásul professzor, ne csak a munkahelyén sasoltassa és hallgattassa le, hanem magándetektívekből álló, becsületes látogatóknak álcázott forgatócsoportot küldjön a lakására, táskába, dekoltázsba stb. ill. a lakás zugaiba elrejtett felvevőkészülékekkel. Ez nem judeobolsevista bulvárkacsa, hanem tény, Balla Péter maga írta le a dr. Takácsnak kiállított nyilatkozatában:

Der Auftrag

Balla és a Wistmanwood közös akciója

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2012/04/03/justification-for-dr-takacs-balla-peter-onfeljelentese/

A Balla Péter és a Wistmanwood Kft közötti filmforgatási szerződés hátteréről a következők szivárogtak ki:

Balla Péter egyszerű home/reality show készítését tervezte Hima Gabriella professzor asszony lakásán anélkül, hogy erről az érintettnek szólt volna. Amolyan meglepi Való Világot. Egy darabig nem talált rá vállalkozót, de aztán rátalált a Wistmanwood Kft-ra. (Hogy mért pont erre a volt III/III-asokból verbuválódott cégre, arról lehet elmélkedni.) Azok némi habozás és némi jogi tájékozódás után (amit, mint utóbb kiderült, nem dr. Takácsnál végeztek, hanem állandó tanácsadójuknál, dr. Papp Gézánál, a Magyar Ügyvédi Kamara titkáránál) arra a következtetésre jutottak, hogy megéri bevállalni a titkos megbízást: megússzák egy ejnye-bejnyével, más jogkövetkezménye nem lesz.

Az elkészült filmet eddig csak zárt közösségben vetítették. Az április 12-i Királyfürdő utca 4-be meghirdetett ősbemutató lett volna az első kilépés a nagyobb nyilvánosság elé.

A közel 8 órás film lázba hozta eddigi nézőit. Különösen az amatőr színészek teljesítményét dícsérik. Hima Gabriella és családja állítólag Oscar-díjas alakítást nyújtott benne. Teljesítményük órákon át egyenletes, magas színvonalú. Balla Péter igen elégedett a filmmel. Azt mondja, azért nem szóltak a professzor asszonynak és családjának, hogy spontánabbul tudjanak benne játszani. Ha szóltak volna, közel se lenne a film ennyire természetes, életszerű. A forgatás eltitkolása tehát kifejezetten a professzor asszony érdekében történt. Hogy ne feszélyezze őt a kamera.

A mozikban való forgalmazást egyelőre professzor asszony makacs tiltakozása hiúsítja meg. Mikor ugyanis utólag megtudta, hogy ő egy titokban készült film főszereplője, és a film helyszíne az ő saját lakása, rendőrségi feljelentést tett, és személyiségi jogi pert is készül indítani. Így a film nyilvános megtekintésére egyelőre csak a Munkaügyi Bíróság Királyfürdő utcai épületében nyílik lehetőség. Az új időpontról a blogon tájékoztatást adunk. – A szerk.

55 hozzászólás to “Movie premiere cancelled (Elmarad a Királyfürdő utcai filmbemutató)”

 1. Bloggerjogász said

  Ezért Ballát lecsukják, akárkinek a veje.

  • Police said

   Aki egy olyan igazolás kiállítására jogosult, hogy ki nem vett részt egy bűncselekményben, annak azt is tudnia kell, hogy ki az, aki viszont részt vett, ki az, aki az ötletet adta, ki volt a felbujtó, ki volt az elkövető. A rendőrségnek az igazolás alapján már csak ki kell hallgatnia Ballát, és megtudhatja, ki volt az ötletadó (biztosan nem Balla, mert ahhoz hülye, valószínűleg Kovács Barnabás), ki volt a felbujtó (ő maga, Balla Péter, mert az egyetem rektoraként ő írta alá a megbízást) és ki volt az elkövető: a kirúgott III/III-asokbó álló Wistmanwood.

 2. killer instinct said

  A Jobbik radikalizálódik. Vona túl gyengekezű nekik.
  Szegedi Csanád lenne az új, radikális elnök. Ő a Károlin végzett, a mi kutyánk kölyke.
  Balla sógornője. ifj. Hegedüs Lórántné is őt támogatja.
  Ha ez így megy tovább, teljesen fasiszta lesz a Károli Balla alatt, nemcsak félig, mint eddig.

  • Jobbik said

   Olyan fasiszta, amelyik volt III/III-as ügynökökkel fasiszta / komcsi diktatúrát vezet be a Károlin lehallgatásokkal, megfigyelésekkel. A Wistmanwood most is alkalmazásban van a Károlin. A karokon kamerák és poloskák vannak, a kre.hu címen folytatott levelezéseket ellenőrzik.

 3. Curious said

  Oszt mi baja lett hirtelen a bírónak? Nekem gyanús ez egy kicsit.

  • Birch tree said

   Az a hír járja, hogy a Wistmanwood Balla Péter megbízásából megmérgezte. 😦

  • Judge said

   Vagy megmérgezték a bírót, vagy lebeszélték az ügyről. Úgy ahogy az előző kettőt. A Károli manipulálja ezt a pert. Azért záratja ki mindig a közönséget. Egy munkaügyi perben a zárt tárgyalás abszurd. Mire föl? Eljárási kifogást kel benyújtani.

   • Lilla King said

    Ti jogászok nem értitek ezt. Ez egy pszichológia hadviselés a dolgozó ellen. Hallgassátok meg Röfit (Nagy Gábor Lászlót), aki ügyvéd létére Lilla King-imitátorként bohóckodott 2012. március 27-én a köztévében reggel 8 óra tájban egy riporternővel, és elmondta, hogy azért tanul pszichológiát, hogy a válóperes ügyeiben kikészíthesse az ellenfelet. A házasság egy játszma, mint ahogy a munkáltató és munkavállaló kapcsolata is. A tranzakció analízist azért tanulmányozza, hogy a lélektani háborúkban, amiknek a pereit tekinti, ő legyen a nyertes. Már nem találom a videót a videotárban sem, valszeg töröltette, mikor Lilla King képére a linket valaki feltette, de kell hogy legyen egy tárolt változat ebből az ostoba locsogásból.

   • ElemiLogika said

    A probléma csak az, hogy ebben a pszichológiai hadviselésben a bíróságnak is jut szerep. Hogy a fenébe lehetséges különben, hogy ennyiszer lecserélik a bírót egyetlen ügyben és hogy ennyi halasztás történik? És hogyen lehetne a bíróság közreműködése nélkül kizáratni a közönséget? Még a bűnügyekre is beengedik a hallgatóságot. Ha egy felmondás megtámadásánál a munkáltató zárt tárgyalást erőszakol ki, az a felmondás nagyon bűzlik.

   • dark side said

    Röfi szerepzavarban van: egy ügyvédnek nem az a feladata, hogy kicsinálja az ellentétes érdekű felet. Ezt KGB- meg GESTAPO-tisztek művelték.
    Ez abúzus, fel kéne hívni az ügyvédi kamara figyelmét Röfire!

   • Games people play said

    Röfi (Nagy Gábor László) nagy spílernek képzeli magát, pedig csak egy ócska Lilla King-imitátor, aki reggel 8-kor a TV-ben sorsot elemez és tenyérjósol, majd felveszi a talárt és bemegy a tárgyalóterembe pszichológiai játszmákra. Megrekedt a berne-i child-stádiumban. Azt képzeli az életről hogy az egy játék aminek ő a született győztese.

   • réti pipitér said

    Szerintem Röfi egy csekély kognitív képességű személy, aki Machiavellinek képzeli magát. Vannak vele páran a Károlin.
    Röfi nem veszi észre még azt sem, hogy megvezetik. Ő viszi a bőrét a vásárra.
    Ha ezt tovább folytatja, fel kell jelenteni Bánáti Jánosnál személyesen. Nem azon a korrupt Papp nevű titkáron keresztül.

   • III/III said

    Pappot is föl kell jelenteni Röfivel (Nagy Gábor László) együtt. Papp múltját át kell világítani Kardoséval együtt. Papp Géza a III/III-asból épülhetett be az ügyvédi kamarába. Ezt be lehet bizonyítani. Ő áll Röfi mögött.

 4. dark side said

  Ilyent nem tennének ezek a szentéletű emberek. Ilyenkor húsvét táján nagyon is tudják, hogy VAN FELTÁMADÁS!

  • Naiv said

   Hány bírót lehet lecserélni egy munkaügyi perben? Nem túlzás egy kicsit már hármat eltenni láb alól? Hol találta Balla a Szentírásban, hogy bűnözni szabad? Az Újszövetség melyik részében? Az Újszövetség professzorának ezt tudnia kell.

  • Poison said

   A bírót egyértelműen elciánozták. Nem influenzás. Kifejezetten mérgezési tünetei vannak. Be kéne kapcsolni ebbe az ügybe a rendőrséget. Annyi ciánt tettek a kávéjába hogy épp csak el ne patkoljon. De harmadik napja totálkáros. A Húsvét utáni keddet még végignyűglődte a bíróságon, de már se enni se inni nem tudott. A Wistmanwood a III/III-asból jön, akiket annakidején a Rendőrtiszti Főiskolán tanítottak különleges módszerekre, pl. hogy kell valakit különböző fokozatban károsítani, cselekvésképtelenné tenni. A mérgezés a titkosszolgálatra felkészített hallgatóknál az elemi képzés része volt. Úgy tudjuk Kardos Zsolt ebből doktorált. 🙂

 5. dark side said

  Pedig egyszerűbb lett volna Petrőczi Éva verseit felolvasni nekik. Garantáltan halálos és a ciánra se kell költeni.

 6. Pharisée said

  Balla előszeretettel írja be a felmondásokba, hogy megrendült a bizalma a munkavállalóban, meg hogy az illető viselkedése nem felel meg a Szentírás szellemének. Ki akarja egy olyan rektor bizalmát elnyerni, aki magándetektívekkel figyelteti a beosztottjait, és kép- és hangfelvételt kér a zughekusoktól arról, hogyan viselkedett a dolgozó a saját lakásán belül? Mielőtt más magatartását a Szentírás tükrében vizsgálgatja, nézzen először tükörbe ő maga! Mit lát benne? Egy sátánfajzatot.

  • BTK-s Kolléga said

   Direkt blamáló ránk nézve, hogy még állásban vagyunk a Károlin. Ez ugyanis azt jelenti, hogy egy talárba bújt cégéres gazember bízik bennünk! Ez a becsületünkbe vág. Az erkölcsösség és erkölcstelenség vízválasztója Balla bizalma. Csakis azok a tisztességes dolgozók, akiket már kirúgott, vagy akik maguktól hagyták ott őt. Másik állás után nézek, mert vagy bízik bennem egy bűnöző, és akkor én is az vagyok, vagy nem bízik, és akkor hamarosan nálam is megjelennek a hívatlan látogatók emberformájóúnak álcázva. És a Szentírás nevében felvesznek engem, a családomat és a lakásom berendezését, értékeit stb. – TITOKban. Hogy minél spontánabbul játsszunk.

  • dark side said

   Ha valaki megnyeri a munkaügyi pert és kéri a visszahelyezését, akkor se helyezik vissza, ha a munkáltató bejelenti, hogy “megromlott köztük a bizalmi kapcsolat”.
   Miért romlott meg?
   Mert a munkáltató fel akart mondani, a munkavállaló pedig ezzel nem értett egyet.

   • watch dog said

    A Reviczky utcai épületet Szabó András dékán korában bekameráztatta. Így figyelhette, ki kivel áll szóba, mennyit ad el Robi a Mikszáth Kálmán téri drogösszekötő (nehogy becsapja a 20%-os haszonnal, ami neki járt, ugye.
    Szóval a titkosszolgálati eszközök alkalmazását nem Balla találta ki, ő csak továbbfejlesztette a Wistmanwood segítségével: a munkavállalót nemcsak a munkahelyén, hanem az otthonában is megfigyelteti.
    Van egy Orwell nevű szerző, akit a félanalfabéta Balla meg Szabó persze nem olvasott, de neki voltak ilyen ötletei egy disztópiájában. (Károlisoknak: negatív utópia)

   • Bloggerjogász said

    Kivéve, ha bizonyítja, hogy a munkáltató rendeltetésellenesen gyakorolta a jogait. Márpedig a szembeszökő bosszúhadjárat evidensen rendeltetésellenes joggyakorlás. Mtk 100.§

   • Judge said

    Ezzel a magánnyomozósdival Balla adut adott a felperes kezébe. Mi más ez, ha nem különösen aljas és jogellenes bosszú?

   • Rendőrállam a Károlin said

    Szabó András mindenkit figyeltetett, de ebben Hansági segített neki. Ő a hallgatókból csinált spicliket: ráállította őket az oktatókra, és jelentettek neki. Szabó pedig a kamerán figyelte, ki kivel áll szóba, aztán berendelte őket magához, hogy miről beszéltek. Tisztára a sztálini rendszer.

   • réti pipitér said

    És csinálta ezt az a Szabó András, aki bűntársaival elrabolta az első Orbán-kormány által építésre kiutalt 2 milliárdot, kastélyt épített belőle magának az Adrián, és utána még azt a 157 milliót is lenyúlta, ami miatt egy szerencsétlen adminisztrátor ül.
    Közben a drogkeresztapa, pedofil pornók árosítója, Szabó András ül rablott pénzén eszelős liba feleségével, aki nemcsak a szép híves patakot, hanem már a Balatont is telesz@rta undorító verseivel.

 7. dark side said

  Hát azért ez durva!
  A keresztyéni magatartás a lehallgatás, provokáció?

 8. publicity said

  Teljesen nyilvánvaló hogy a Károli húzza az időt és valahogy befolyásolja a bíróságot – a bírók befenyegetésével vagy elciánozásával. Tudják hogyha vége valszeg minden irat fölkerül a netre. Balla tanúvallomásai, hazudozásai, a Wistmanwood illegális ténykedése, Balla és a III/III-as kapcsolata… Úgy intézik hogy sose legyen vége.

 9. advocatus dei said

  Nagyon várjuk az ÖSSZES DOKUMENTUM NYILVÁNOSSÁGRA HOZÁSÁT!
  Németül és angolul is publikálni a legfontosabb momentumokat, főleg a Wistmanwood-féle ügyet!!!

 10. ancilla said

  És ne feledkezzünk el Balla jobbikos kapcsolatáről (Hegedüs Lórántné sógornő jobbikos parlamenti képviselő, férje, if. Hegedüs Lóránt Toroczkai lelki atyja, még a börtönben is látogatta.
  A Jobbik következő vezetője, Szegedi Csanád alma matere pedig a Károli.
  Vegyétek má észre!
  A Károli a Jobbik szakiskolája, káderképzője.
  Ebben nagyon jó szolgálatot tesz Kun Béla unokája, a Miki, z IMO-s Hermann, az alapképzetséggel sem rendelkező menórás Fóris Ágota és a kanonizáció multiplikálódásáról vartyogó Hansági Ágnes.
  És ki ne felejtsem a szintén Hegedüs-rokon Mészáros Mártont, aki KÉTSZER CSALT MAGÁNAK PHD-T.
  Ha ez nem világcsúcs, gyerekek, akkor mi az???

 11. prudens said

  Szabó bekameráztatta a Reviczky utcai épületet, az irodájában figyelte, ki ivel áll szóba, mennyit árul a Robi a drogokból, nehogy becsapja őt a 20%-os haszonkulccsal.
  Balla csak továbbfejlesztette Szabó ötleteit a Wistmanwood segítségével.

 12. dark side said

  Emlékeztek az esernyős gyilkosságra? (Egy KGB által megbízott gyilkos így tett el láb alól egy bolgár disszidenst.)
  És a Londonban megmérgezett orosz KGB-ügynökre?
  Hasonló tünetekkel halt meg.
  Szerintem utána kéne nézni a szovjetorosz szekcióban, onnan kaphatják az écát. Ezért fizet annyit Balla Kun Béla unokájának, az IMO-s Hermannak meg a volt szovjetrendőr Kovács Árpádnak.

  • Judge said

   A bírónőnek rejtélyes betegsége van. Nem szimulál. Tényleg minden kijön belőle. Se enni, se inni nem tud. 5 nap alatt 6 kilót fogyott. Tipikus mérgezési tünetei vannak. A Károlinak és a Wistmanwoodnak van indítéka. A érgeést az ügynököknek valóan tanították. Kardos Zsolt múltját alaposan meg kell vizsgálni. Hol dolgozott azelőtt, milyen fedőneveken hova építették be eddig.

 13. tudományos kutató said

  De miért fosztanak meg bennünket eme CINEMA VERITÉ élvezetétől???

  • Movie-fan said

   Látni akarom a filmet. Azt mongyák remekmü. A szinészek nagyot jáccottak. Tüntessünk azér hogy veticcsék le a mozikban!

 14. goedel macskája said

  Es gibt zwei Sorten Ratten:
  Die hungrigen und satten.
  Die satten bleiben vergnügt zu Haus,
  Die hungrigen aber wandern aus.
  Es haben diese Kaeuze
  Gar fürchterliche Schnaeuze,
  Sie tragen die Köpfe geschoren egal,
  Ganz radikal, ganz rattenkahl.
  Heut helfen Euch nicht die Wortgespinste
  Der abgelebten Redekünste.
  Man faengt nicht Ratten mit Syllogismen,
  Sie springen über die feinsten Sophismen.

 15. kufárok a templomban said

  A Humboldt-Stiftungot is értestettük az újfasiszta Balla legújabb tettreiről.
  Ők nem akarják ezt a fasiszta patkányt Heidelbergben fogadni.

  • Balla és a Jobbik said

   “Nagy svunggal igyekeznek a tátott pöcegödör felé, tehát kötelességünk szurkolni nekik.

   Már kezdtem megijedni, hogy túlerősödik hazánk egyetlen professzionális nácigyűjtő szervezete, de az utóbbi időkben előadott performanszaik rendkívül megnyugtatóak.”

   http://hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/4/12/Hajra_Jobbik_48ESSE

   Elsőként Balla fog belehullani közülük a pöcegödörbe. Az ő svungja a legnagyobb. Nem csoda, a Wistmanwood nevű doppingszerrel tisztességtelen előnyre tett szert párttársaival szemben.

 16. watch dog said

  Szegedi Csanád lesz a Jobbik új vezetője: Vona túl gyáva, tul puha a zsidókhoz és a cigókhoz. Ezt nyilatkozta ifj. Hegedüs Lóránt – a károlis rektor, Balla Péter sógora.
  Kemény fasiszta vonulat lesz itt vérváddal és minden mással.
  Ennek a kemény fasiszta söpredéknek a szellemi (?) hinterlandja, szakképző iskolája a Károli.

 17. jiddise mame said

  De hogy illik bele ebbe a koncepcióba Fóris Ágota, a menórás tanszékvezető (BA képzettség nélkül!), Balla Péter babája?
  Mit szólnak ahhoz a faiszta rokonok, hogy a Peti Sáron rózsájával hancúrozik?

 18. újfasizmus said

  Balla és sógora, ifj. Hegedüs Lóránt bejelentették, hogy újra kell gondolnia a magyar reformátusságnak a tiszaeszlári ügyet.
  Javaslatot tesznek:
  1. Eötvös Károly posthumusz kirekesztésére a református egyházból
  2. a vérvád elfogadására.
  Cselekvési tervet Szegedi Csanád testvérrel együtt dolgoznak ki.

 19. […] Takács János László ügyvéd 2011 nyarán felmondta a Károli képviseletét a Hima-perben, amikor tudomást szerzett arról, hogy Balla Péter felmondási ok fabrikálása céljából bűncselekményre bérelte fel a Wistmanwoodot Hima ellen. Hogy ezért mondta-e fel dr. Takács a Károli Egyetem képviseletét, nem tudni, annyi azonban bizonyos, hogy a felmondás a tudomásszerzéssel időben egybeesik. Takács János Lászlónak a Wistmanwood akciójával kapcsolatos ügyvédi és magánemberi erkölcsi aggályait mindenesetre alátámasztja az az igazolás, melyet saját ügyvédi jóhíre érdekében Balla Péterből kényszerített ki, és amely itt olvasható. […]

 20. […] És persze arról is beszél, hogyan sikerült filmes stábjukkal közel 10 órás filmet forgatnia az egyik professzor lakásán, anélkül, hogy az vagy a családja ügyködésüket észrevette […]

 21. […] és püspökjelölt meggyanúsításáról, noha Balla legalább az egyik károlis oktató elleni megbízásról kétségkívül tudott, sőt, a bűncselekményből származó anyagot bíróság előtt felhasználta, így […]

 22. […] Az alábbiakban két dokumentumot adunk közre: az első Hima BRFK-nak címzett tiltakozása a wistmanwoodos ügy Balla Péterről való leválasztása ellen, a második pedig Balla Péter kvázi beismerő vallomása a Wistmanwood felbujtásáról. (Ez utóbbi dokumentum korábban már felkerült a netre.) […]

 23. […] feljelentést felmondási okként jelöli meg. A Takács Jánosnak kiadott, pótlólag becsatolt “Nyilatkozatban” pedig azt is elismeri, hogy magándetektíveket küldött beosztottja lakására, hogy […]

 24. […] bíró elleni fenyegetések és attrocitások hátterében. És közveltenül az ő érdeme a Wistmanwood nevű, komcsi titkosszolgákból verbuválódott bűnszervezet kimosdatása a magánlakáson […]

 25. […] lelkész, a néhai Hegedűs Loránd püspök veje, a Károli Református Egyetem rektora megbízást adott a rosszhírű Wistmanwood cég vezetőjének, Szabó József Attilának, hogy hatoljon be Hima […]

 26. […] A másik, talán még ennél is gonoszabb és elvetemültebb támadás, amelyet Hima Gabriella professzor ellen folytattak a volt komcsi titkosszolgálati műveleti igazgató, “nyírfás” Földi László […]

 27. […] és a Károli Egyetemet a munkaügyi per első két tárgyalásán képviselő Takács János nem is tudott róla. Ezt az iratot először a 2011. június 22-i tárgyaláson terjesztette elő a Károli nevében […]

 28. […] nem engedték őt a Hima kontra Károli per közelébe. A két hónappal későbbre kitűzött tárgyalás elmaradt, majd a hivatását és a bíróság függetlenségét komolyan vevő és feltűnően értelmes […]

 29. […] bírónőtől valakik elvették az ügyet. A végzésben kitűzött 2012. április 12-i időpontban nem került sor tárgyalásra, és dr. Kulisity Máriát sem engedték többé az ügy közelébe. Persze, nemcsak azért, mert […]

 30. dr. tiborcz megüzente said

  Tiborcz, mióta átvette a hozzá kézcsókra járuló ballától a jogi diplomáját, teljesen elszemtelenedett.
  Most bevásárolja magát a Várnegyedbe.
  https://nepszava.hu/3034143_zold-utat-adtak-tiborcznak-egy-370-millios-vari-muemlekhaz-megvetelehez?fbclid=IwAR33yam6K3sApHs1qMrXi4RGGKYT3cTLfXnkZ2jTTW4LZzuyaz4M-o95ojY

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: