Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

http://galferences.wordpress.com

Posted by karoligaspar - április 12, 2012

Az egyházi fenntartású intézményekben valószínűleg jóval több a törvénysértés, mint az államiakban, ráadásul a törvénysértések kirívóbbak és nincs semmilyen következményük. Ez ihlette testvérblogunk megszületését, amit sok vészjelző komment előzött meg. Nagyon sok a hasonlóság a károlis és a gálferences történetek között. És erre nemcsak Györgyiné Koncz Judit (a hírhedt Betty)  személye a magyarázat. Hanem az, hogy az egyházi intézményeket nem ellenőrzi senki. Ezekben dúl az önkény. Az eddig napvilágra került tények azt bizonyítják, hogy a két egyházi intézményvezetőség lábbal tiporja a Magyar Köztársaság törvényeit, gyakorlatilag mindent megtehetnek.

A bloghoz gratulálunk és sok olvasót kívánunk:

http://galferences.wordpress.com

Bemutatkozásukból alább közlünk részleteket. – A szerk.

Szerző: Ferences Gál

1. poszt

Kezdünk!

Írta: április 12, 2012 | Szerző: | Kategória: Uncategorized | Tags: , , , , , |Szólj hozzá »

“A Galferences blog az igazság feltárására jött létre a nyilvánosság bevonásával. A Gál Ferenc Hittudományi Főiskola vezetése erkölcsileg lenullázódott, évek, hónapok óta bármit megengedhetnek maguknak a vallásosság álcájába burkolózva.

A Galferences blog előzménye a Jhnnsclvn’s blog, ami egy másik egyházi intézményben, a Károli Gáspár Református Egyetemen történt visszaélésekről ad hírt. A két intézménynél nem csak az egyház a kapcsolódási pont. A legtöbb visszaélés kisértetiesen hasonlít egymásra. A két intézményt összeköti Györgyiné Koncz Judit személye.

A Jhnnsclvn’s blogon egy bejegyzést is szántak a Hittudományi Főiskolára, amire igen szép számú (155) vélemény született!

A több hónapos anyaggyűjtés után kinőttük eddigi kereteinket, saját utunkra indulunk.

Olvassátok!”

http://galferences.wordpress.com/2012/04/12/kezdunk/

2. poszt

Az eltévedt őzike

Írta: április 12, 2012 | Szerző: | Kategória: Uncategorized | Tags: , , |Szólj hozzá »

Valaki nagyon komolyan vette, hogy utána jár a Hittudományi Főiskolán történteknek. Nemrég kaptuk meg az eredményét a kutakodásaiknak. Eltévedt levelek kerültek birtokunkba, amit biztosan nem szeretnének viszont látni gazdáik a blogon, minket viszont az igazság érdekel.

Farkas Petra nagyon okos lány, nem értjük, miért segít Kozma Gábor rektornak és Györgyiné Koncz Judit dékánnak. Úgy döntött, ő szorgoskodik a rektoriban. Küzd és tapos. A tehetségével máshogy is karriert csinálhatna.
Deja vu érzésünk támad, ha összehasonlítjuk a Hittudományi Főiskolai és a Károlin történt dolgokat, pl. a szakdolgozati konzulens adok-veszek ügyeket. Petra egyik napról a másikra szakdolgozati témavezetőt váltott a szakdolgozat leadási határidő lejárata előtt 6 nappal, nem akárkit választott: Györgyiné Koncz Juditot.

http://galferences.wordpress.com/2012/04/12/az-eltevedt-ozike/

44 hozzászólás to “http://galferences.wordpress.com”

 1. Paralel lines said

  Farkas Petra témavezető váltása 6 nappal a szakdolgozat leadásának határideje előtt kb. olyan, mint Mészáros témavezető váltása 17 nappal a PhD védése előtt. Az is hasonló, hogy régi témavezetőjüket mindketten az éppen hatalmon levő dékánra cserélik le. (Az egyik dékánt Györgyiné Koncz Juditnak, a másikat Szabó Andrásnak hívják.) Innen aztán már sima az útjuk a sikerig. 🙂

 2. Sikeres volt az átigazolás. Ötös lett az eredménye. Érdemes megézni a másik blogot is, ott vannak a dokumentumok!

 3. Új bejegyzés: https://galferences.wordpress.com/2012/04/14/skamla-gabriel-sajat-tudmanyos-dolgozata/

  • Adviser said

   Döbbenetes a levelezés. A legütősebb idézetekből érdemes külön posztot összeállítani. Pl. ahol feketén fehéren kiderül, hogy Skamlának gőze nincs a témáról, még csak nem is ő választotta, hanem készen kapta, aztán semmi mást nem csinált, mint a konzulense és a Zsuzsa nevű bérírnok között közvetített. Az nagyon jó, hogy fent van a neten az egész anyag, de ez nem elég, mert a posztot olvasóknak csak egy töredéke kattint rá. A leglebuktatóbb szövegeket tegyétek bele a következő posztotokba, és még egyszer legyen ott a link, ahol az egészet megnézhetik.

   • Néger said

    Itt van pl. ez a gyöngyszem. A győztes TDK-dolgozat állítólagos szerzője 2011. szeptember 7-én megkérdezi a négerét:

    “Kedves Zsuzsa! Sikerült haladnod a munkával? Tisztelettel, Skamla Gábriel”

    https://galferences.files.wordpress.com/2012/04/tdk1.pdf

    És volt képe átvenni a díjat a Zsuzsa által írt szövegre barátaitól és cinkosaitól: Kozmától, Bettytől és Páljocótól a SZTE-ről, aki szintén ott domborodik hordó hasával a talárban.

 4. TDK said

  Aranyos ez a Skamla. Mennyire érdeklődik a bérírnoknál, hogy hány oldal lesz a TDK-dolgozata és hogy miről fog szólni. És milyen szorgalmasan továbbítja a konzulens leveleit a Négernek. Ennyi erővel közvetlenül is összekapcsolhatta volna őket.

 5. Performátor said

  2011. szeptember 1-én arról érdeklődik Skamla ennél a bizonyos Zsuzsánál, hogy kb. hány oldal készül el szerdára, azaz 7-re, és megrendel két konkrét fejezetet. Majd szeptember 5-én még egyszer rákérdez, hogy számíthat-e a szövegre. Máshol pedig azzal biztatja Zsuzsát, hogy ő bátor, és a más által írt összefoglalást elő tudja majd adni. Állítólag Schmitt is egész bátran válaszolgatott a mások által írt és mások által fordított szöveg védésén.

 6. ohrana said

  Ez a Skamla pont olyan görény, mint Mészáros Márton/István a Károlin, de jobb a modora.

 7. Ma nagyon aktívak vagyunk. Helyet adtunk a védekezésnek: http://galferences.wordpress.com/2012/04/14/51/

  • Pedagógus said

   Na végre Bettykénkről lehúzzák a vizes lepedőt! Ha hallgató írta, akkor már ők is rájöttek, milyen sötét, buta, gonosz némberrel van dolguk.

   • Maga Skamla írta, az a mi gyanúnk.Talán Farkas is ott ült mellette. Visszaköszön a vacsi attól amit írkál.

   • Drágaszágom said

    Nekünk jobban tetszik mint nektek, mert mi Bettyt ismerjük, a többieket nem. Sose értettük, hogy ez a nagyon buta, nagyon sötét és rosszindulatú némber, aki intellektuálisan még a falusi “tantónéni” kategóriának is a legalja, hogy tud ilyen pozíciókba kerülni és ilyen hatalomra szert tenni. Hiszen egy értelmes mondatot nem bír leírni. Ezért is íratja meg a szakdolgozat-bírálatokat magukkal a hallgatókkal, ami agyrém. Már csak ezért az egy bizonyítékért is ki kellene vágni nemcsak a felsőoktatásból, hanm az egész oktatásból. Nehogy má pont ez nevelje az ifjúságot. Semelyik korosztályt, még az óvodást se. És ez csak az értelmi oldala a Betty-jelenségnek. Az aljassága még ennél is súlyosabb. Ahogy az embert a szemébe mosolyogva, “Drágaszágom”-nak szólítva gyilkolja le.

   • tudományos kutató said

    Csak jelzem, hogy senkiről nem “húzzák le a vizes lepedőt”, ellenkezőleg_ ráhúzzák.
    Persze, ahol egy ilyen tanulatlan, ostoba némber a dkán, nem csodálkozom a mondás helytelen használatán.

   • MarciPista said

    Hogy Betty felszólítja a hallgatót, hogy bírálja el és osztályozza le, sőt, vizsgáztassa le magát (még a 2 vizsgakérdést is vele teteti fel!) nem kizárólag gálferences gyakorlat. A Károli is képes ilyesmire vagy nagyon hasonlóra. Mészáros Márton alias István úgynevezett doktoriját sem kívülálló opponens bírálta, hanem a saját témavezetőjének (Szabó) a felesége (Petrőczi) és a másik témavezetőjének (Kulcsár-Szabó Á.) a lekötelezettje (Bednanics). Az eredmény is ugyanaz. Mindegyik maximális osztályzatot / pontot adott saját magának. Nesze neked tisztességes felsőoktatás.

   • Klukó said

    A GFHF-et a Károliról átprotezsált Györgyiné Koncz Judit kompromittálta. De a Károli Református Egyetem által nemcsak a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola kompromittálódott, hanem az egykori anyaintézmény, a Szegedi Egyetem is. 2010 decemberében a SZTE BTK Irodalomtudományi Doktori Iskolájában megvédettek egy összefüggéstelen cikkgyűjteményt Mészáros Istvánnal, aki pár hónappal korábban a Károli Református Egyetemen még Mészáros Mártonként megbukott. Bukás után 2 évig nem lehet ugyanazzal a témával doktori eljárásra jelentkezni. A SZTE Doktori Intézete és annak igazgatója, Klukovits Lajos úgy képzelte kicselezni a törvényt, hogy a bukott Mártont a makulátlan Istvánra cserélte ki. Az ügyben Pál József, a SZTE rektorhelyettese közreműködött, aki a Károli akkreditációjához Mészáros Márton szegedi doktori szigorlatát már 2010 április 9-én leigazolta, holott arra csak 10 nappal később került Szegeden sor. Pál József szerepel a csalással szerzett GFHF-es TDK-dolgozat díjátadóján is – a Károli Egyetem egykor rektorhelyettese, Györgyiné Koncz Judit-Betty mellett.

    A GFHF botrányai a SZTE-re is árnyékot vetnek. Mindkettőjük eredete: a Károli Református Egyetem.

    Klukovits Lajos meghamisította a doktor adatbázist, amikor Mészárost Mártonról Istvánra keresztelte át. A közokirathamisításának dokumentuma itt található:

    https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/12/27/marton-or-istvan-de-meszaros-marton-vagy-istvan-de-meszaros/

    további olvasnivaló:

    http://szegedcafe.hu/2012/04/16/szakdolgozat-botrany-a-szegedi-hittudomanyi-foiskolan/#/hozzaszolasok

 8. Új bejegyzés ismét:
  Mi történt a lebukás után?
  http://galferences.wordpress.com/2012/04/15/mi-tortent-a-lebukas-utan/

 9. Szegedi Kolléga said

  Nagyon örülünk itt a SZTE-n, hogy végre a szegedi disznóságokra is fény derül. Szeged a Mészáros-ügy miatt kezdettől érintett volt, és ha két olyan rossz jellemű, tehetségtelen, korrupt és romlott személy, mint Pál József és Györgyiné Koncz Judit hatalmat kap, akkor abból Szegedre nézve csak a legrosszabb sülhet ki. Bár külön intézményben vannak, már együtt fényképezkednek méltó utódjukkal, a hasonló jellemű és kaliberű Skamlával. Ne hagyjátok abba, hozzatok nyilvánosságra mindent!

 10. A kép: http://www.gfhf.hu/picture/galeria/2011kktdk/800×800/IMG_3919.JPG

 11. a Tisza partján said

  Nem tudok betelni a fotóval.
  Skamlát tényleg nem zavarja, hogy rengetegen tudják, hogyan jutott ehhez a papírhoz?
  Buta kérdés.
  Mészárost se zavarta, hogy kétszer jutott csalással a PhD-jához.

 12. Nádor utca said

  Ennek a Pálnak az a fő tevékenysége, hogy gratulálgat BECSTELENÜL, CSALÁSSAL SZERZETT diplomákhoz?

  • Örökös MAB-tag said

   Fried Istvánt nevezik a nemzet nyalogányának. Pál Fried nyalogánya volt. Nyalással és fúrással jutott előre ez a nagyon szürke, nagyon tehetségtelen ember. Nézd meg az írásait. Egy lexikoncikkely is érdekesebb és eredetibb. Különösen ocsmány volt az, ahogy a rektorhelyettesi székbe jutott. Politikai vonalon megfúrta az előző rektort 2010-ben a Magyar Nemzetben, a választás előestéjén, amikor már lehetett tudni a Fidesz 2/3-os győzelmét. Az előző rektor, aki szintén Szabó Gábor, akárcsak a mostani névrokona, 14 évvel ezelőtt volt utoljára baloldali, és épp Pál, az egykori KISZ-, majd párttitkár komcsizta őt le nyilvánosan, hogy kinyírja. És a jövendő rektornál benyalta magát a rektorhelyettesi székbe ezzel. Ocsmány egy alak. Olvasd el ezt:

   https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/03/26/pharisaic-blames-on-the-rector-gabor-szabo-laid-by-jozsef-pal-lehet-e-orokos-mab-tagsag/

 13. Betty said

  Hova lettek Györgyiné koncz judit-betty szakdolgozati témavezetései? Volt belőlük vagy 200 (tuggyukhogyancsinálta!), most viszont nem találom az oldalt sem:

  http://www.gfhf.hu/contentviewer/getfile/filestore/downloads/tanarok/GyKJ_szakdolgozat_vezetes.pdf

  • Újreformátus said

   A katolikusok sokkal jobbak, mint a kálvinisták. Ott van a cselekedeteknek következményük. Már nem látni a szakdolgozati listát, miután kiderült, hogy a hallgatók saját maguk vezetik magukat. A Károlin, miután Szabó, Hansági és Mészáros lebukott, mind maradtak a helyükön, csak azt rúgták ki, aki nem vállalt velük cinkosságot.

 14. kálomista said

  Igen, büszkén mondhatjuk, hogy a Károli Református Egyetem a LEGBECSTELENEBB, LEGPRIMITÍVEBB FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNY EBBEN AZ ORSZÁGBAN.
  Ezt csináljátok utánunk, pápisták!

  • Teszt said

   A Károliról csak a becsületeseket rúgják ki. A felvett oktatókkal előbb letetetik a bűnöző-vizsgát. Aki ezen átmegy, az maradhat, aki megbukik, azt kirúgják. 🙂

 15. soli deo gloria said

  Megtaláltuk a kapcsolatot a Gál Ferenc és a Károli között. (Bettyt leszámítva.)
  Május 3-án 14 órakor lesz egy rendezvény a Károli Kremlinológiai Intézetének szervezésében. A kremlinológia egy igazi protestáns tudományág.
  Katyn utóélete lesz a címe.
  Részt vesz rajta Rétvári Bence államtitkár (pápista), Horváth János, a parlament korelnöke.
  Beszédet mond: Kozma Gábor, a Gál Ferenc dékánja.
  Moderál Kun Miklós, a Béla unokája.
  Ősi református család.

  • Csanád said

   Menjünk tüntetni! A zsidó komcsi Kun Béla-unoka és a buzi Kozma Gábor ellen! Láttátok hogy somolyog Kozma Skamla társaságában, dédelgetve az oklevelét azon a díjkiosztón? Ez a kispap szerelmes ebbe a nagydarab bugyuta srácba! Zsidók és buzik nélküli országot akarunk. Mit keresnek ezek az elfajzottak a Károlin, az én alma materemben?

   • adolf said

    Ne is hagyjátok, Csani, hogy a Károlin a zsidó komcsik uralkodjanak!
    Kinek lop ez az idióta Balla?
    A Kun Béla unokájának?

  • Szegedi Kolléga said

   Nem biztos, hogy Kozma azon megjelenik. Fél hogy záptojásokkal dobálják meg, vagy esetleg ujságirók rohanják le. Gáz az egész helyzet. Ő is. Örül ha nem rugják ki. Az egész ország tudja mit műveltek. Betty már csomagol. Körülötte elfogyott a levegő.

   • Bandibetty said

    Forr a drót a fészbukon. Koncz Judit és Szabó András izgatottan csetelnek. Szabó állást keres Bettynek. Már meg is van a haditerv. Komáromot fogják bevenni, hasonlóan ahhoz, ahogy a Károli bölcsészkarát. Bettynek a Neveléstudományi Tanszék vezetői posztját szemelte ki Szabó András. Igaz, hogy azt már vezetik, egy bizonyos dr. Nagy Melinda, de sebaj, ugyanazzal a taktikával likvidálják majd őt, mint Kopp Erikát a Károlin. Szabó máris elkezdte a lobbízást Betty mellett és Nagy Melinda ellen. Próbálja megnyerni Nagy Melinda ellen a volt rektort, Albert Sándort is.

    http://www.selyeuni.sk/pf/kpd/hu/munkatarsak.html

    ill. ezt:

    http://www.selyeuni.sk/pf/hu/szervezeti-egysegek/tanszekek/magyar-nyelv-es-irodalom.html

    Horváth Kornélia lesz Betty protekciója, ő ugyanis Hoffmann Rózsa lánya.

 16. kálomista said

  Mi köze ennek a protestáns értékőrzéshez, amiért alapították a Károlit?

 17. red rat said

  Ma a Kárász utcában az A Capella Kávéházban mindenki Koncz Betty szégyenletes bukásáéról beszélt.Mi újság??

  • Nyitrai said

   Készítik az új puccsot Komáromban. Szólni kéne ennek a Nagy Melindának, hogy vigyázzon, nehogy Kopp Erika sorsára jusson. Betty talpa alatt ég a talaj Szegeden és egyáltalán Magyarországon. Külföldre akar menni, de semmilyen nyelven nem tud. Komáromot vagy Nyitrát nézte ki, ahol magyarul intrikálhat. Komáromban Paplan alá fingó barátunk már készíti neki a terepet. A volt rektort Albert Sándort már megnyerte a puccshoz.

 18. Betty barátai said

  A szegedi bandát újra pellengérre kell állítani. Főleg Györgyiné Koncz Judit-Betty cimboráját, a csúszómászó tehetségtelen Pál Józsefet, aki újanbb Kulcsár-Szabó-parancsot hajtott végre. Szabó András nagydoktoráltatásaés a biotrányos, bukott Mészáros újbóli törvénytelen péhádéztatása után most a zagyván hablatyol MENt is keresztülboxolta a habilitáción. Az a Páljóska, aki a Skamla-fotó hátterében Bettykénk mögött hordóhassal, aranyasújtásostalárban épp imára emelt kézzel áldja meg a Skamla-csalást.

 19. vidéki kolléga said

  Ha Szeged meg is szabadul Bezttytől, a Kulcsár-Szabó klán Szabó András dominálta része elhelyezi Komáromban. Így a konzervgyári munkásnő EURÓBAN KAP PROFESSZORI FIZETÉST.
  Akár a Szabó meg a Petrőczi.

 20. RH said

  Galferences mi van a blogoddal? http://galferences.wordpress.com/ -on megált az élet? Semmi hozzászólás? Semmi friss anyag?

  • Wistmanwood said

   Biztos figyeltetik őket a Wistmanwooddal. Balla beajánlotta Bettynek a céget. Nem láttatok arrafelé egy nagydarab túlsúlyos fickót? Zsolti bácsi már újabb zsíros üzletet szimatol, most épp Gálferencesnek akar csapdát állítani.

 21. Betty said

  Györgyiné Koncz Judit alias Betty eltűnt a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola honlapjáról. Egy bizonyos Kovács József lett a dékán. A csaló Samla maradt:

  http://www.gfhf.hu/magunkrol/a_foiskola_tanarai

  Betty továbbra is ott bujdokol valahol a főiskola falai közt. Rejtetten foglalkoztatják. A honlap nem jelent semmit: könyvelői vizsgálat, NAV stb. lebuktathatja.

 22. ohranka said

  Az Origo már beszámolt Bettyke bukásáról, károlis előéletéről is. A blogot is említik.
  “Tudományos kutatómunkája” miatta távozik a posztjáról – közli az intézmény.
  Hajrá, ferencesek, csak így tovább!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: