Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PhD all-time high (PhD-világrekord)

Posted by jhnnsclvn - május 1, 2012

Szerző: Pali bácsi

Plagi bá’ esete elhomályosította Mészáros Márton PhD-csalását, ami méltatlanul kevés figyelmet kap mostanában. Pedig a mi Marci Pistánk tartja alighanem a leggyorsabban megírt PhD világrekordját. Alábbi s.k. aláírt egyik nyilatkozata szerint egy szép napon eldönti, miről akar értekezni, és a másik s.k. aláírt nyilatkozata szerint még ugyanazon a szép napon le is adja a kész értekezést – tokkal-vonóval. 2009. március 9-én Marcinknak eszébe jutott Luther mint téma, és 2009. március 9-én megszületett, bekötődött és beadódott a doktori értekezés. Ezt csináld utánam Schmitt Pál és von und zu Guttenberg!

Mészáros Márton 2009. március 9-i dátummal, tizenhét nappal a 2009. március 26-i PhD-védés előtt saját kezűleg aláírt nyilatkozatában kérte, hogy aznaptól témát és témavezetőt változtathasson. Úgy fogalmazott, hogy a “továbbiakban” Szabó András és Hansági Ágnes vezetésével szeretné írni disszertációját a megváltoztatott témája (Luther és kora) miatt. (Eredeti téma: 20. századi magyar protestáns irodalmi élet, eredeti témavezető: Hima Gabriella.)

A másik nyilatkozatában, amelyet ugyancsak 2009. március 9-i dátummal saját kezűleg írt alá, pedig azt kéri, hogy benyújtott disszertációját védésre bocsáthassa.

Ezek szerint Mészáros Márton egyetlen nap alatt írta a disszertációját: 2009 március 9-én. Aznap kérvényezte az új témát, aznaptól kezdett el konzultálni új témavezetőjével (a régi értesítése nélkül), és még aznap be is nyújtotta. 2009. március 26-án pedig 100%-kal megvédte. Elnök: Eisemann György, opponensek: Bednanics Gábor és Petrőczi Éva (a témavezető, Szabó András felesége), tagok: Bene Sándor, Török Lajos, Simon Attila (Debreceni Egyetem ÁJK).

A kérvényeket az akkori adminisztratív ügyintéző, Demes-Kőfalusi Krisztina nem továbbította sem a Doktori Iskola vezetőjének, sem az Iskola tanácsának, hanem saját hatáskörében (!) engedélyezte. De előtte még egy saját gyártmányú iktatószámot is hamisított az elsőre. Hogy az iktatószám a hivatalosnak látszó kérvényen nem létező, hamis, azt a Zsengellér József, a HTK jelenlegi dékánja által vezetett vizsgálóbizottság jelentése állapította meg:

Hamis iktatószám

Ugyanezen az oldalon az utolsó mondatban az olvasható, hogy a jogsértő cselekmények végrehajtására épp a Kar dékánja, Szabó András utasította a titkárnőt.


A hitelesség bizonyítására álljon itt a Jelentés utolsó (9.) oldala:

Aláírások

48 hozzászólás to “PhD all-time high (PhD-világrekord)”

 1. vidéki kolléga said

  Igen, a Károli büszkén állíthatja, hogy a VILÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGARCÁTLANABB DOKTORI CSALÁSA NÁLA TÖRTÉNT. Bújjon el a bayreuthi és a heidelbergi egyetem, a TF (és boldogtalan jogutódja, a SE) Pali bá doktoráltatásával. Mészáros Marcipista A CSÚCS!
  Be kéne nevezni a Guiness-rekordok könyvébe!
  Ehy nap alatt írt disszertáció! És még be is nyújtotta!

 2. filológus said

  Mindenki, aki bűnrészes volt ebben az orbitális csalásban, KIIRATKOZOTT AZ EGYETEMI ÉLETBŐL. Nemcsak azok, akik sose voltak tudományos aktorok, mint a szánalmas hülye Petrőczi, vagy az aljas barom Szabó András, a Kulcsár-Szabó klán által képbe hozott FÖLDBUTA HANSÁGI ÁGNES, hanem a féligmeddig elfogadható teljesítményt nyújtó kaucsukgerincú Bene Sándor, Eisemann és Bednanics is.

 3. dark side said

  Beteg személyiség ez mind: Hansűági, Mészáros és legfőképp az idióta rablógyilkos Szabó András.

  • Pszichiáter said

   Aki képes két ilyen nyilatkozatot aláírni egyetlen napon, mint Mészáros, az nem lehet épelméjű. De Hansági és Szabó sem, akik erre biztatták. A mentálisan súlyos betegeknek nincs betegségtudatuk. Vagyis ezek hárman nem tudják, amit mindenki tud róluk.

 4. law and order said

  Becstelen és ostoba, mert azt hiszi, sose jönnek rá.
  Rab&sztak, mert már a rendőrség kutat utánuk.
  A Szabónak a hamistanúzás meg okirathamisítás már olyan hobbija lett, mint a pedofil videók árulása és bámulása.

  • Pszichiáter said

   Már Balla is a pedofil videók iránt érdeklődik. Rákapott a titkos kameráztatásra. A Wistmanwoodot ilyen privát geil feladatokkal is megbízza. Természetesen közpénzből. Elvégre azért rektor, hogy közpénzből ejakuáljon.

  • Karaván said

   Ez meg se kottyan nekik. Nézd meg Mészáros önelégült képét. Az van ráírva: Csaltam, na és, ez az én formán, ezt tettem világ életemben. De attól még én döntöm el, ki kap Móricz-ösztöndíjat, ki publikál, ki milyen állást kapjon. A Kulcsár-Szabó család egyenrangú tagja vagyok, mint aki hivatalosan is besegít a bébi-prodzsektbe.
   A kutya ugat, a karaván halad.
   Nem vagyok én Schmitt Pál, hogy hagyjam magam leváltani!

   • svabra said

    Mit vagy úgy oda, még fel se csináltad a MENY-et!
    Akkor pour plaisir szórakotgatsz rajta?
    FÚÚÚJ!

 5. MarciPista said

  Pali Bá elbujhat mögöttem. Ezt a mutatványt senki nem csinálja utánam. És a hajam szála se görbül, mer má jó előre levágattam. A rendörsegg meg tehet nekem egy szivességet. Nyomozzanak csak, bottal üthetik a nyomomat. Ha-ha-ha

 6. PhD-jelölt said

  Érdemes rákattintani a Zsengellér-jelentés utolsó oldalára és nemcsak az aláírások miatt. Itt két olyan tényt említenek, ami arra utal, hogy Balla Péter törvénytelenül járt el. Az egyik az, ami az utolsó mondatban áll arról, hogy Hima Gabriella vezetői megbízatása 2010. október 12-ig tartott. Akkor mire föl volt ez az egész cirkusz? Miért nem lehetett azt a 2-3 hónapot kivárni? A másik hogy az IDI vezetésének újraválasztása a rektor felelőssége, nem a doktori iskola vezetőjéé. Kőfalusi Kriszta azt mondta, azért váltották le a doktori iskola vezetőjét, mert elmulasztotta az újraválasztást. Ballát mikor váltják le?

  • FIKA said

   Mészáros, aki a bűnei következményeit lertázza magáról, mint kutya a vizet, exhibicionista módon mutogatja a csaló bunkó pofáját minden sznob gyülekezeteben, játssza a befutott tudóst. Hát így futott be. Beadta a kérvényt március 9-én és nemhogy nem halasztatta el a védést, hanem azt állítja hogy még aznap elkészült a dolgozattal is. És ezt Szabó András és Hansági Ágnes leigazolta neki. Demes-Kőfalusi Krisztina pedig rátette a hamis iktatószámot.

   • Bloggerjogász said

    A Zsengellér-jelentés 6. oldala a lényeg. Itt olyan bűncselekmények vannak felsorolva – hamis iktatószám, hamis okiratok, hamisítások legalizálása – amiket Kőfalusi követett el, de Szabó András adta rá az utasítást. Szabó András folyton rinyál, hogy őt rágalmazzák. Nem rágalom: TÉNY. Az SZA jel mögött Szabó András akkori dékán személye van. Ő volt a bűncselekmények kiagyalója és a felbujtó. Miért nincs még mindig börtönben?

   • Sötétandris said

    A 6. oldalon Zsengellér feketén-fehéren megállapítja a csalásokat és okirathamisításokat, és hogy ez Szabó András utasytására történt. Szabó viszont telenyivákolja a netet, hogy őt rágalmazzák. Szabót nem rágalmazták, hanem leleplezték.

   • Mea culpa said

    Szabó szótárában ez gyanaz. Újból hazudik,. Ahelyett, hogy odaállna a nyilvánosság elé, és bevallaná a bűneit.

   • Strucc said

    Szabó azt hiszi ha beledugja a fejét a homokba őt se látják. Téved. Csak ő nem lát, de rajta minden látható: a tengernyi bűn, hazugság, intrika, nyírás.

   • law and order said

    Van egy közös ismerősünk Szabóval. Annak telesírta a fülét, hogy bizonyos “beteg lelkű” egyének írnak róla a blogon.
    Persze:

    Szabó András kirugatta őket
    feljelentette őket
    rágalmazta őket
    hamis tanúvallomást tett ellenük.
    És ők ennek NEM ÖRÜLNEK, SŐT, ELLENÁLLNAK.
    Ki is itt a BETEG LELKŰ???

   • tudományos kutató said

    Szeged bevállalta Mészáros ÁLNÉVEN DOKTORÁLTATÁSA után Hansági teljes titokban való habilitálását.
    Szemérmes bűnözők ezek a szegediek!

  • animus said

   Nem sokáig ül már a patkány Szabó az összerabolt Mátyás utcai lakásában.
   Börtönben rohadsz el, Szabó, te ótvaros görény!

   • Smasszer said

    Már gyúr rá. Azért kezdett blogírásba, hogy hamarosan börtönnaplót írjon. Az talán egy fokkal érdekesebb lesz, mint ezek az önfényező, úttörő-színvonalú iskolai fogalmazványai.

   • ügynök said

    Bolond lyukból bolond szél fúj.
    Ilyen selejtes agya van a Szabónak, ez telik tőle.

   • Jaillog said

    Mióta kiszivárgott, hogy Szabó András büntetőeljárás alatt áll, sokan keresik a blogját. Nagyon megugrott a kattintások száma az oldalán. Eddig a kutya se olvasta, de most mindenki azt keresi, mi történt a kihallgatásán a rendőrségen.

   • Puritán said

    Nemcsak Szabó ír blogot, hanem Petrőczi is. Csupa puritán szöveg. Tisztes nagymamához illő. Nagyon megsértődtek a Jhnnsclvn blog miatt a google-ra, ezért átmentek mind a ketten a google+-ra. Ők ott csináltak ellenblogot. Kérik, hogy csináljunk nekik egy kis reklámot, mert itt túl sok kattintás van, ott meg túl kevés.

   • Blogterápia said

    Magukra vessenek, ha őket nem olvassák. Ne fényezzék magukat, ne hazudjanak, hanem írják meg az igazat. Mindjárt megdobódna az olvasottságuk. Pl. elmesélhetnék, hogy nyuvasztották ki Szilágyi Ferencet, Király Gyulát, Györke Ildikót, Szigeti Lajost… Bolykit végül Balla Péter nyírta ki, de egy icipici szerepe a házaspárnak is volt. Szóval tudnátok ti érdekesek lenni, csak a sötét lelketek titkait kéne feltárni őszintén. Terápiának se volna utolsó. 🙂

   • Vronic said

    Tanár úr, tegyen fel a blogjára valami hiteles levelet. Egy olyant, amiben fel szokta jelenteni a kollégáit a rektor úrnak. Arra rávetik magukat az olvasók. Azzal le tudja körözni Johannes blogját. 🙂

   • Andrew said

    Vagy írja le őszintén, hogy lopta el Mészárost 2 héttel a védés előtt. Az biztos mindenkit érdekelne. De csakis az igazat, különben megint pórul jár. Annyit hazudott már életében, ideje változtatni.

   • ancilla said

    Petrőczi Moll Flanders stílusában firkálgatja a naplóját.
    Kiérdemesült vén hivatásos hazudik arról, mennyire imádták őt a férfiak, meg milyen gyönyörű volt, szellemes, tehetséges.
    Amikor csak a seggrészegeket tudta magára huzni a koliba.
    Aztán mehettek is a nemibeteggondozóba, amelynek Petrőczi/Ludvig a törzsbeszállítója volt.

   • Paplanaláfingó said

    És még ezzel együtt is sokkal jobb, mint a sunyi férje, aki midenkit följelentett, bemártott, kompromittált, az okozott neki lelki örömet, ha valakire rákenhetett valamit. Sportot úzött ebből.

   • ügynök said

    Petrőczi egy hangyalábnyival jobb Szabónál. Legalább már letett róla, hogy őt nyilvánosan szeressék. A fészbukról is töröltette magát. Nem úgy szabó, aki most az imidzsét polírozgatja.
    Innen mondom neki: a szart nem lehet fényesíteni.

  • stinktier said

   A Szabó meg, aki elkövette az okirathamisítást, zsarolást, aki ellopta 1999-ben a két milliárdos kormánytartalékot, dékán korában pedig a 157 milliót, kutatói féléven van.
   Mire fordítja.
   Irtózatos stílusban firkálgatja a fiatalkorát széppé és harmonikussá hazudozó blogját.
   Szabó, akit mindenki gyűlöl, akit a tulajdon apja se szeretett. Azért dugta be a koliba.
   Ki is szeretné Szabót?
   Petrőczi is azér vetette rá magát, mert miután a Morvai kurválkodás miatt elperelte tőle a két gyerekét, a legalacsonyabb szintre süllyedt le.
   A kölykei is undorodnak Szabótól.
   De ki is szeretne egy pedofil apát. Aki még a saját felesége kis lányait is próbálta megrontani.
   Ezért nem áll vele szóba Morvai Kinga, sőt, a saját anyjával se.

 7. pulchra said

  Leveled van, Johannes!

 8. ügynök said

  Van egy hiteles levele a Szabónak az interneten. Az, amelyikben hamisan tanúskodott a kollégája, Huszár Ágnes ellen. Hogy hazudott, a bíróság állapította meg.
  Az a levél tükrözi Szabó aljasságát.

  • Mata Hari said

   Van egy hiteles Szabó-e-mailem, amelyikben éppen intrikál. Ha már a Bene-levél ekkora siker volt, az is az lesz…

   • Szegedi Szégyen said

    Előbb a Hansági zártkörű szegedi habilitációját tegyétek fel. Hadd égjen Szeged, megérdemli!

   • Sötét Andris said

    Az a baj, hogy Szabó nem olyan hülye, mint Bene, aki e-mailaekben játssza el Machiavellit. Ő szóban sunnyog. Elejt jelentőségteljesen 1-2 aljas megjegyzést, aztán hagyja dolgozni az emberek fülében. Az aljas pletyka mestere. A következő szájban az alattomos célzás már igazsággá szilárdul, és mire az 5. fülhöz ér, az illetőnek vége. Mindenki azt fogja hinni róla, amit Szabó sugallt.

   • animus said

    Azért nem mindenki. Emlékeztek, hogyan gyalázta Szabó Horváth Ivánt? “Félzsidó komcsi”-nak nevezte, pedig Iván intézte el neki, hogy az ELTÉ-n habilitálhasson.
    Nem fogjátok kitalálni, miről. Szenci lábának sütögetéséről.
    És milyen németséggel?
    Akik ott voltak, azt mondták, hallgatni is szégyen volt azt a hibás makogást soroksári tájszólásban, tele hungarizmusokkal.
    Egy született német meg se értette volna.
    Na és ahogy kirúgta a kitűnő Hubert lányokat. A Gabit, mert az Iván felesége – lásd, mint fent – Ilidkót pedig, mert a sógornője.
    És hozzá mantrázott a Petrőczi: milyen buták ezek a szegény Hubert lányok!

 9. animus said

  Igen, Hansági titkos habilitációjára én is kiváncsi vagyok.
  A nyilvánosság és a tudományosság teljes kizárásával adták ki a venia legendit a beszédaktuselméletet bnohóctréfává züllesztett ringyónak.
  Perlokúció: annyit ér, mint a papír, amire írták.
  Hanságit kutya se tartja tudományos tényezőnek!
  Hacsak saját maga nem, annyira gyagya.

  • Szegedi Szégyen said

   A nyilvánosság kizárásával tartott szegedi védések híresek. Ilyen volt Cserváké és Mészárosé is. Ezért kapott Szeged Jogi Karának doktori iskolája csak szégyenletes 1 éves akkreditációt. Szeged a károlis kóklerek mennybemenesztésének helye.

 10. Károliscsalók said

  Ne menjünk el szó nélkül Mészáros nyilatkozatai mellett. Az az ember, aki ezeket a hamis nyilatkozatokat tette, még mindig egyetemi oktató. Mit keres egy ilyen egy egyetemen? Schmitt Pál köztársasági elnökként belebukhat a csalásba, a gazember Mészáros pedig nem? Aláírta ezeket a nyilatkozatokat? Igen, aláírta. Lett következménye? NEM

  Ez egy kövekezmények nélküli ország!

  • Lukrécia said

   Az NKA most tette fel az alkotói támogatások listáját, van rajta egy Mészáros Márton is, aki 1 milliót kap, azaz a maximumot. Ez ugyanaz a figura?

   • jhnnsclvn said

    Utánanézünk. Ha Kulcsár-Szabó osztogatja a pénzt, vagy van rá befolyása, akkor biztosan. Pedig tudomásunk szerint MarciPista büntetőeljárás alatt áll a mai napig. Még senkinek nem engedtek ugyanabban a témában 2 éven belül PhD-t védeni, csak neki. Ez törvénysértő, a rendőrség még magyarázattal tartozik ezért, ha nem emelnének vádat ellene. Nem beszélve arról, hogy álnéven rögzítették a védést az adatbázisban. Továbbá a rengeteg, össze-vissza csereberélt témavezetőről. És a legnagyobb poén,hogy nincs is disszertáció. Két össze nem függő cikkecske az egész.

   • KSZE és a húsosfazék said

    Természetesen ugyanaz a Mészáros Márton. A téma, a gödöllői lakcím és a “Mi kutyánk kölyke” kategória elég az azonosításához. Továbbá ott van az a rettenetes Debreceni Boglárka is, akivel a vakarózós videot készítették, és Danél Mona, akinek Kulcsár-Szabó Ernő a témavezetője, Kulcsár-Szabó Zoltán az opponense volt, mely funkciókra Kulcsár-Szabó Ernő az ELTE IDI vezetőjeként jelölte ki saját magát és saját fiát. A nepotista korrupció virágzik, a pénzkisajátítás tovább folyik. Íme:

    MÉSZÁROS MÁRTON

    GÖDÖLLŐ

    ALKOTÓI TÁMOGATÁS: A GUTENBERG-GALAXIS KIALAKULÁSÁNAK TEOLÓGIAI VONATKOZÁSAI CÍMŰ MUNKA ELKÉSZÍTÉSÉRE

    1.000.000 Ft

    3802/3793

    http://www2.nka.hu/OPPortal/portal/cn/DefaultContainerPage/Kezdolap;jsessionid=B27564AC7268EEAC8D5CDDF97CD375F4

   • Gratula said

    Nagy az ünneplés a fészbukon. MarciPistánk percek óta töltögeti a gratulációkat és el van ájulva magától, hogy ő milyen klassz fickó. Biztosan az valahol, valamiben, mert Anyucija nagyon értékeli.

   • KSZE Workshop said

    Amúgy tele van mi kutyánk kölykével, de kevesen kapták a maximális 1 milliót. A kétszer PhD-fokozatot összecsalt Mészáros Márton ezen kevesek közé tartozik. De 1 millát kapott a szintén mi kutyánk Mekis is. Vaderna is a mi kutyánk kategóriájába tartozik. Ott a link, végig lehet nézni őket. Kulcsár Szabó a láncos kutyáinak betömte a száját.

   • Unoka projekt said

    Ne sajnáljátok a Marcitól az 1 millát. Keményen meg kell dolgoznia érte. Na nem a teológiában, amire kérte, mer ahhoz nem konyít. Még Kálvint és Luthert se tudja megkülönböztetni, amint azt az ún. “disszertációja” bizonyítja. Kulcsár-Szabó unokát vár ezér a pénzér. Mindent bele Marci a Kulcsár-fiú helyett is! Anyuci biológiai órája mindjárt lejár.

   • Lombik programm said

    Nem sokat kell csinálnia, csak leadnia az anyagot. A Kaáli intézetben majd lombikban összekeverik. Szó sincs természetes útról. Még áldozatot se kell hoznia ezért a lóvéért.

   • Keresztapa said

    A Kulcsár-Szabók pofátlanságának nincs határa. Keresztapa Jézushoz méri magát, amikor azt mondja: Én vagyok az út és az élet. És Magyarországon tényleg ő a mindenható. Aki szembe megy vele, az meghal.

    És mégis szembe kell vele menni, mert egy kártékony, fertőző féreg.

  • Don Corleone-Szabó Ernő akadémikus said

   Végre megértettétek!
   Itt én vagyok az Úr, az út és az élet.
   Aki nem igazodik, hozsannázik, az MEGHAL.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: