Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The underpants of Klukovits and Hansági (Klukovits gatyája és Hansági bugyija)

Posted by karoligaspar - május 2, 2012

Szerző: Szegedi Szégyen

Ágnes asszony eldöntötte!

Ágnes asszony, született Hansági, később lett Kulcsár-Szabó, de megmaradt Hansági is, hol ez, hol az, végre döntött! Egy irdatlan hosszú nevet választott magának:

Dr. habil. Hansági Kulcsár-Szabó Ágnes

Ehhez persze kellett egy habilitáció is. Meglett! APÓS a szegedi csatlósokkal – Pál Józseffel, Fried Istvánnal, Balázs Mihállyal, Klukovits Lajossal – megszerveztette. Ezeknek a Szabó András-féle 44 oldalas “nagydoktori” locsogás és Mészáros Márton / István csalása után amúgy sincs bőr a képükön. Még egy szégyent bevállalni – se nem oszt, se nem szoroz.

A habilitációs előadások meghirdetése sumák módon, csak bennfentesek értesítésével zajlott, az országos doktori adatbázis honlapjára utólag került fel. A közönséget megszervezték. Kívülállók nem is tudhattak róla. Olyan volt, mint a menetközben megistvánult Mészáros Márton PhD-védése. Klukovits Lajos, aki gyakrabban cserélgeti a hamis neveket a doktori adatbázisban, mint a saját gatyáját, a védés konkrét helyét és idejét utólag vitte fel az adatbázisba.

A titkos habilitációra csak meghívottak mehettek be, az ajtóban őrt álltak. Titkos habilitáció a “titkos házasság” mintájára, mint Domenico Cimarosa vígoperájában, az Il matrimonio segretoban. Ott maga a matrimonio a segreto, Hanságinál viszont a habilitáció. De miért akarták titkolni? Mikor akarnak előrukkolni vele? Amikor Hansági úgy gondolja, eljött a restauráció ideje? Akkor szemérmesen, egy sötét sarokban, megmutatja Balla Péter rektornak a bugyiját és a venia legendijét? Majd rámutat Tepsire, és azt mondja: Ilyenje ennek a libának nincs, hoci nekem a dékáni széket!

Pál József pedig a hírös városból (mármint a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola médiasztárjairól: Bettyről, Skamláról, Kozmáról stb. hírös) Szegedről éljenez hozzá: Viva la nuova presidentesse di facolta!

Ágnes asszony hosszúúúúúúúú

106 hozzászólás to “The underpants of Klukovits and Hansági (Klukovits gatyája és Hansági bugyija)”

 1. grammaticus said

  Örömmel látom, hogy nem a nyelvtudományi felfedeztéseit: AZ ILLOKÚCIÓ BESZÉDAKTUSA tette meg tudományos (????) előadása tárgyának, hanem a Jókai-recepciót és a magyar romantikus kánont.
  Szóval a kánonról gerjesztett tévképzeteit multiplikálta.
  Tantermi előadása pedig akár a hatodik bében is elhangozhatott volna: a folytatásos regény.

 2. réti pipitér said

  Hogy mire jó neki a titokban megszerzett habilitáció, Hát elsősorban, hogy megtarthassa becstelen úton szerzett docensi címét és tanszékét.
  Másrészt: a Kulcsár-Szabó klán kicsordul az országhatáron túlra: Főleg Komárom a cél, nem véletlenül ment oda harácsolni a BIZONTALAN HELEKEN BÚDOSÓ cégéres gazember Szabó András és vén ribanc felesége, a Petrőcziu.
  Most viszik Hanságit is, elvégre már rendelkezik a venia legendivel.

  • Underpant said

   Most saját blogokban búdosik, attól rettegve hogy az ő alsógatyája is téma lesz a blogon.

   • Szegedi Szifiliszes said

    Hátha még Petrőczi bugyija is téma lenne!

   • ghost writer said

    Valami Habilitationsschrift nevű dolgot is be kell adni a habil. előtt.
    Azt vajon ki írta?
    Biztos valami kreatív szöveggeneráló szoftver.
    Vannak benne tartalmas szavak: Kánon, multiplikáció, illokúció, perlokúció, dekonstrukció. A szoftver elhelyezi a formaszavakat megfelelő algoritmus alapján: főnéc előtt névelő, a/az hangtanilag illesztve, kötőszavak , névutók stb. és KÉSZ A SZÖVEG.
    Körülbelül annyi értelme van, mint Hansági szokásos kognitív teljesítménye.

   • a hencidai úrasztalatolvaj said

    Szabó blogján munkahelyként a révkomáromi Selyét adja csak meg.
    Elhagytál bennünket, Bandi????
    Nem teheted?
    Mivé leszünk a te hatalmas tudományod nélkül!!!

 3. KSZE és a húsosfazék said

  KSZE számolt. Rájött, hogy a professzori fizetés több, mint a docensi. A családi bevételt növeli, ha a borzalmasan tehetségtelen, de még borzalmasabban erőszakos MENYből professzort csinál. A fiának tesz jót, több lesz ottho a lóvé. Ez egy családi biznisz. Ezek lenyúlták a tudományt.

  • Sátáni Némber said

   Nemcsak pénzről van szó, hanem jóval inkább hatalomról. Ahogy Bölcskei ideje letelik, Tepsi meg lesz puccsolva. Már osztják el a pozíciókat a 3. emeleti tánciskolában: Kékesi Kun, Jákfalvi, Bene Hansági dékánságának fő támogatói. Hermann ebből az elosztásból kimarad. Mészárosból akarnak rektort csinálni, mert ő az egyetlen református köztük. Hansági intézi MarciPistájának is Szegeden a habilitáltatást. Pál Jóska már meg is ígérte neki. Kékesi Kun lesz az ő opponense is, mint Hanságinak

   • TDK said

    Ez a legrosszabb, a hatalom, és az azon alapuló kontraszelekció. A valóban jó minőségérhzékkel rendelkező oktatóknak beleszólásuk sincs abba, ki jusson tovább egy TDK-n, és kiket protezsálnak be ilyen-olyan doktori iskolákba. Látszott ez a házi TDK-forduló pályázatain is. A tényleg tehetségesek meg se próbálták.

   • BTK-s kolléga said

    Jól tették. Hansági és Mészáros csak megalázta volna őket. Így kallódnak el a tehetségek, és így kerül a szemét a felszínre, akárcsak a Dunában.

  • advocatus dei said

   Aztán a Szabó elintézi, hogy Hansági a Selyén is professzor legyen EURÓÉRT.

 4. Szegedi Szégyen said

  Klukovitsról le kell végre rántani a gatyát. Hadd lássa mindenki, hogy ez mindenre képes, meghamisítja szíre-szóra az adatbázist, a neveket, és amikor rajtakapják, vállat ránt, és hamisít újra. És ez a SZTE Doktori Intézetének az igazgatója. Az egykori mocsok párttitkárt, Páljóskát pedig mindenki utálja. Ekézni kell,amíg el nem húz a p..ba!

  • Jocó said

   Ha már… akkor… Hanságiról is a bugyit!

   • Karesz said

    Ha okádni akarsz, egészségedre. Néhányunkat rákényszerített ilyesmire. Külömben nem lehettünk volna benn a HÖK-választmányban. Ilyen szolgltatásokat várt érte cserébe. Ma is fölfordul a gyomrom tőle, ha arra a látványra és szagra gondolok. Az a pár szál ritkás ősz szőrszál és az az állott p…abűz. Bhhhhhhhöööö

   • Saca said

    Mér asztat ot nem festeti a tanárnö? Hogy a haja ösz aszt tuggyuk.

   • Jani said

    Mészáros még nem halt bele 🙂

   • Cica said

    Fuj, és nektek muszáj volt azt is….?

 5. Support said

  Szerintem egyedül írta, mert ilyen hülyeségeket csak ő tud írni, ismerjük az Ipszilon szimptómából. Legfeljebb a férj és az APÓS segíthettek be a közös családi stílusjegy alapján, de ők ezen a vackon se javítani, se rontani nem tudhattak. Az úgy zagyva hablaty ahogy van. 🙂

 6. andrew said

  Vannak itt HÖKösök, akik semmitől se undorodnak. Még a H….tól meg a P…..től se.

 7. petticoat said

  A legborzasztóbb némber a Károlin ez a Kulcsár-Szabó Ernő menye.

  • Innin said

   Mentálisan súlyosan beteg személy, mint a legtöbb nő, aki 45 éves korára csak egy protekciós habilitációt képes szülni. Improduktív minden tekintetben, ezért teng túl benne az erőszak.

   • Looser said

    Hagyjátok a szerencsétlent. Úgyis attól retteg, mikor cseréli le őt a férje, akit erőszakkal vett el Menyhért Annától, egy fiatal termékeny dögös csajra. Ez a nő egy lúzer minden téren. Ezért kompenzál külsőségekkel

  • Aphrodite said

   Szánalmas! Egy nőneműnek deklarált lény, akinek se a fejében, se a bugyijában nincs semmije.

   • Vronic said

    Azaz: halmozottan hátrányos helyzetű! Hi-hi-hi

   • Creature said

    A természet kétségkívül nagyon elbánt a szerencsétlen teremtménnyel. Ezért kénytelen hatalommal és pénzzel kompenzálni, amit a természet nem rejtett a bölcsőjébe.

   • Fószer said

    Szó ami szó ritka pocsék picsa. Én nem dugnám semmi pénzér.

   • hold utcai álmok said

    Ahhoz mit szóltok, hogy kinevezték Balog Zoltánt csúcsminiszternek?
    A Hold utcai papot, akinek a talpát nyalták Szabó meg Petrőczi?
    Hozzá tartozik az oktatás meg a vallás, mi esik le ebből a Károlinak?

   • MarciPista said

    Fószernek: hú de finnyás vagy. Nem mindegy hogy néz ki? Oltsd le a villanyt. Sötétbe minden tehén fekete. Csak a jutalomra gondolj: állás, karrier, ösztöndíj, publikáció, siker, bekerülsz az APÓS kutatócsoportjába! PhD leszel! 🙂

 8. cats on the blog said

  Hol lakik a Hansági?
  Odamennénk szívesen, hogy lássunk valami akciót is.
  Unatkozunk a Mátyás utcában: Szabó a hülye blogján hazudozik arról, hogy milyen tiszta lelkű és tehetséges fiatalember volt, a fészbúkon töltöget fel fiatalkori képeket, a Petrőczi meg f@ssa a szörnyű verseit és unokázik.
  Egyre jobban hasonlít az őseire: nem a hannoveri házra gondolok.
  Csámpás kofa csatakos, zsíros szürke hajjal, ide-oda rebbenő tekintettel.
  Az unokája, a Rebi meg úgy néz ki, mintha nem egy rebe, hanem egy egész hitközség lenne az apja a szerencsétlennek. Nagyon találó névválasztás.

 9. Jókai megalázása said

  Ma kezdődik Füreden, a Vaszary Villában a II. Jókai-konferencia.
  Fő aktor Hansági, a frissen és titokban habilitált Kulcsár-Szabó MENY.
  Ministrálnak: Eisemann, a Maedchen für alles, valamint az egész Szilágyi család: Zsófia, Márton és az IMO-s Hermann.
  A mindenre kész szegedieket Szajbély Mihály képviseli.
  Futottak még a helybeliek: Hudi József és Praznovszky Mihály.

  • Family business said

   Demokratikus családi fürdőzést terveztek a Balatonban a Szilágyik és Kulcsárszabók. A cselédjeiket is megukkal vitték, ld. mädchen für alles Eisemann. Le akarják mosni magukról a rájuk rakódott szennyet. Ne fog sikerülni. Csak a Balaton vize lesz még koszosabb.

   • csicsikov said

    A Balatont már telef@sta Petrőczi, ne felejtsétek el, az az ő Genezáreti tava. Ahogy a Praznovszky lapjában is megírta.
    Szóval Hansági, Mészáros, Eisemann és a többiek Petrőczi exkrementumaiban fürdőzhetnek.
    Quelle plaisir!

  • andrew said

   A rohadékok ma is konferenciáznak Füreden, miközben minket szivat a Sz…, egyre több lóvét akar a cuccér a retkes görény, 25% nem elég a mocsoknak, legszivesebben feldobnám a rtendőröknek.

   • robi said

    Gyertek a Horánszkyba, én má feldobtam a Sz…t a zsaruknak had szivasák a pedofil videok miatt is.
    Olcsób a cucc gyertek egyenesen

   • Díler said

    Nehogy má kinyird a bizniszt mer akkor a goré téged nyir ki

 10. filológus said

  Se Szabót, se Petrőczit nem hívták meg.
  Kiestek a pixisből.
  A két mocsok gazember – a 2 milliárdos + 157 milliós rabló Szabó András, aki most a fészbukon ingerkedik.
  Petrőczi, aki pedig a fos szövegeit is ráerőltette Praznovszkyra, meg se lettek híva.
  Érdekes.

 11. svabra said

  Nagy konferenciaélet van a Károlin.
  A Kodolányival közösen rendeznek egy konferenciát Klebelsberg Kuno halálának nyolcvanadik évfordulójára. Szakály, az ősszel induló történettudományi doktori iskola vezetője szervezi.
  Ő nem tart előadást, viszont sikerült megszerezni Romsics Ignácot és Tőkéczkit.
  Tőkéczki, jellemző módon NEM TANÍT A KÁROLIN.
  Tőkéczki is aláírta másokkal -Ritoók Zsigmonddal, Kósa akadémikussal, Kálmán Attilával és másokkal együtt azt a jegyzőkönyvet, amely leleplezi a Károlin uralkodó silány sznvonaltalanságot és becstelenséget.
  Mindkettőnek emblematikus és alulmúlhatatlan alakja Szabó András, aki még mindig ott ül összerabolt 140 négyzetméteres Mátyás utcai lakásában. A 2 milliárdos kormánytartalékból palotát épített az Adrián, amelyet pedofil penzióként üzemeltet.
  Amíg eektől a bűnözőktől meg nem szabadulnak, csak szépségflastrom a gennyes seben Romsics akadémikus megtisztelő jelenléte.

  • réti pipitér said

   Sz… András Ritoókékról is mindenféle mocskot állit, hogy feljelentik őt a rendőrségen, hogy a Ritoók vénségére megtanult trombitálni és éjszaka gyakorol. Hogy a Ritoók Ági egy vaksi vénasszony. Közben meg rengeteget tettek ezért a förtelmes házaspárért, most pedig bánhatják, mert ezek a prolik a szomszédok,mindig látni kell a förtelmes pofájukat.

 12. tudományos kutató said

  Fóris is szervez valami jelentéktelen konferenciácskát a terminológia tárgyában.
  Azt ugyan még most se értjük, mi a bánat köze van a terminológiának a protestáns kultúrkincshez, de mi nem vagyunk annak a hihetetlen (rabbinikus) rabulisztikának a birtokában, mint Fóris professzorasszony.
  A meghívott vendégek ezúttal debreceniek.

 13. Szegedi Szégyen said

  A Hansági bugyijában nagyra növesztett Mészáros ellen a szegedi rendőrkapitányság csalás gyanúja miatt már egyszer nyomozást rendelt el. Fent van róla a rendőrségi dokumentum. Csak aztán a Hegedűs-család áttetette a bűnügyet Pestre, és ott protekcióval leállították. Doktori címet még a köztársasági elnöknek sem szabad csalni, de Hegedűs püspök családjának igen. Miért tűr el minden törvénysértés a református egyháztól a magyar állam?

  https://jhnnsclvn.wordpress.com/2011/02/01/the-hero-of-our-faculty-karunk-hose-meszaros-marton/

 14. grammaticus said

  Hansági-Kulcsár-Szabó lett a neve, . két kiskötőjellel? Nem helyes. Jelölni kéne, hogy az egyik elem a K-Sz, a másik a Hansági. Úgy néz ki, mintha 3 névből foltozták volna össze.
  Pedig H. állandóan a lingvisztikáról ugat.

 15. instant kill said

  Hát ez az, hogy csak ugatja a nyelvészetet is.
  Semmihez se ért, nyelveket se beszél kulturált szinten.
  Akár a Szabó András, a rabló és karaktergyilkos.

 16. idiot said

  Olvassátok Sz… blogját! Egy dementiával küszködő aratómunkás erudiciójával és elokvenciájával irja.
  Igazi csemege az inyenceknek: ez a balfasz tényleg azt képzeli, hogy érdekel bárkit az összeszedett primitiv hazugságáradata.
  Nemsokára a zsaruk előtt beszélhet az értelmi fogyatékos, beszédhibás barom.

 17. spiegel said

  Nem rabolt a Sz… tükröt a református hagyatéki raktárból, ahonnan az egész berendezést szajrézták, beleértve az ősök (!!!) olajképeit is.
  Merhogy az igazi ősöknek, a zsidó handléknak meg disznótrágyát ganézó bugris parasztoknak nem volt! Ezért lopott magának múltat is Sz… és P…, a két agyatlan prosztó.

  • hajnalka said

   Ha röhögni akartok, nézzétek meg a Sz… blogját. Két professzori fizetést kap a tetves állat, az egyik euróban, közben ül a valagán és primitiv stilusban arról vartyog,milyen szépen énekelt ő a kántusban, ócska képek is bvannak hozzá mindenféle hófoltokról meg Rákóczi sirjáról.
   És meg is lehet hallgatni a kántust a szabóval együtt.
   Okádék.

 18. petticoat said

  El tudtok képzelni egy normális ösztönű férfiembert, aki saját gerjedelme alapján b@ssza ezt a H…ágit, nem az após kegyéért???
  A férje, a Z… meg nyilván imp…ns. Nem csoda, egy kasztráló apa meg egy ösztöngyilkos proliparasztpi..a mellett.

  • Tóth Mary said

   Nem.
   Olyan ez, mint a Mikszáth-regényben a Tóth Mari. Mindenki csak érdekből akarja. Mészáros pedig a Noszty-fiú. Annakidején, 1997-ben egyszerre léptek be a Károli kapuján. Az egyik túlkoros, gimnáziumban kétszer bukott diákként, a másik pedig inkognitóban Kulcsár-Szabó Zoli (második) menyasszonyjelöltjeként. (Az első menyasszony Menyhért Anna volt, akit tatabánya-alsói parasztprolip…a eltakarított az útból.) Tatabányaalsói ppp elhitte, hogy Mészáros nőként néz rá. Ez az ő kognitív teljesítménye.

 19. Sátáni Némber said

  Hogy lehet habilitáltatni egy ilyen személyt, aki a Szabó Ervin könyvtár ablakából távcsővel figyelteti a diákjaival a kollégáit, Ny… Balázst és B… Évát? Aki hallgatólányokat csaléteknek használ, hogy csapdát állítson Ny… tanár úrnak? Mit keres ez a súlyosan pszichotikus kreatúra fiatal emberek között? Azért van ott, hogy megrontsa őket? Ez már sikerült, tömegeket korrumpált, tömegeknek torzította el a jellemét.

  • KSZE és a húsosfazék said

   Visszakérdezek: hogy lehet ekkora hatalma a Kulcsár-Szabó klánnak? Egy értelmetlen és haszontalan tudományágban egy tökéletesen zagyva hablattyal százmilliókat nyúlnak le, és ők osztogatják az állásokat is, nemcsak az ösztöndíjakat.

 20. Operatív tiszt said

  Rátelepedett a tudományágra és a felsőoktatásra egy kártékony polip. Nem iskolát épít, hanem egy besúgóhálózatot. Amit a III/III-asoknál a gurunak álcázott Stasi-kém tanult.

  • Dr. Habil-Debill-Szenil said

   A Károlin a frissensült Dr. habil. Hansági-Kulcsár-Szabó nevel a hallgatókból besúgókat. Minden kollégája óráján kémek ülnek, akik diktafonnal veszik, amit a kolléga mond. Dr. Habil-Debil utána kimazsolázza a felvételekt. Összegyűjti a bakikat, a sikertelen mondtokat, amivel később zsarolhatja a kollégáit.

   • Bugyi said

    Ők a Hansági bugyijában megerősödött hallgatók. Közülük is Mészáros erősödött meg a legjobban.

   • Sátáni Némber said

    Hansági a hallgatókat az oktatók ellen manipulálja. Közismert történet, hogy néhány hallgatót megbízott azzal, hogy menjenek el egy betegen otthon fekvő profhoz, és valamilyen mesével sírják ki nála, hogy jegyet írjon az indexükbe. Vagyis csapdaállítással vegyék rá a tanulmányi és vizsgaszabályzat megsértésére, mert az illetőt ő ki akarja rúgatni. Majd amikor nem sikerült, és üres indexszel tértek haza dolgukvégezetlenül, rájuk parancsolt, hogy tegyenek kézzel írott hamis tanúvallomást arról, hogy a vizsga megtörtént. Közben persze az indexükben nem volt semmi. Hansági mindenre képes. Egy neurotikus, pszichotikus beteg állat.

   • Gatya said

    Ez a növesztő (=karriercsináló) hatás nem H…ági bugyijának önerejéből fakad (az egyáltalán nincs neki), hanem az APÓS gatyájáéból. Úgyis lehetne mondani, hogy H…ági bugyija az ígéret és APÓS gatyája a beteljesülés.

 21. andrew said

  A Sz… bekameráztatta a klotyót, azt figyelte, ahogy pisilnek a lányok arra rejszolt

  • Ginger Cat said

   Hazavitte, és mielőtt a hálószobába ment, azt nézte a laptopján, hogy ráhangolódjon. Meg a koliszexet, mert oda is szereltetett a szobákba kamerát. Most hogy ezt a bizniszt Balla örökölte, nem is megy neki otthon a szex. Ezt még innen az ablakpárkányról is látom. Bár még sajog az oldalam a rúgástól, amit Szabótól egy hete kaptam, ma éjszaka már felkászálódtam ide. 🙂

   • presbiter said

    Nagyon nem helyeslem, hogy Sz… András testvérem Onán bűnébe esett! Nem tanulta meg a lelkész édesapjától, hogy ez súlyos bűn?

   • svabra said

    Te vénember láttad te má a Petrőczit levetkózve? Vagy akár felöltözve?

 22. red rat said

  Ezt mondjuk nem csodálom, a Ludvignak már diákkorában is csak a részegeket sikerült magára huznia. Azok a formák, lógó, amorf testrészek, és az a bűz, tiszta csoda hogy sikerült 4szer megellenie.

  • Inproduction said

   Ez még mindig messze jobb teljesítmény, mint H…ágié, akinek egyszer sem. Hacsak nem számítjuk a korrupt seggnyaló hallgatókat és a zagyva szövegeket, akiket és amiket eddigi csaknem fél évszázados fennállása alatt (lassan már jubilál!) sikerült szülnie.

 23. black side said

  Bulimiások, anorexiások!
  Olvassátok Sza.. András blogját!
  Garantált siker kis dózisokban.Nagyban: kiszáradás, kóma, halál!
  Vigyázzatok!

  • komáromi csipkés györgy said

   A Ludvignak nincs blogja? Vmit találtam de az csak könyvekről szól. Pedig ha a Ludvig babiloni kapuja beszélni tudna…..

   • Sátáni Némber said

    Biztos többet tudna mondani, mint Hansági bugyija, ahova csak kényszerből, ösztöndíjért, pénzért, állásért, publikálási lehetőségért látogatnak be – az APÓS gatyája helyett, pótlékként.

   • Retardált said

    A retardált rektor gatyája még annyit se. Ha csak Terminológusasszonyság avatott kézzel meg nem szólítja. 🙂

   • Törpe Dracula said

    Szólongatja szorgalmasan, folyton a Rektori Hivatalba futkos, de nincs eredmény semmilyen téren – úgy látszik, nincs mit megszólítani. 🙂

   • avatar said

    P… is Ludvig korában nagy erőfeszitéssel csábitgatta a fiúkat, a legtöbbet nem is tudta, de nagyon szivós volt.Később a Sz… Gézát nézte ki magának, de annak nem kellett, aztán a He…it, annak se, igy maradt neki a Sza.., jobb hiján.

 24. instant kill said

  Hát csak vigyázzatok!
  Sz…, a retardált tetves barom most nagyon beerősitett!

 25. hajnalka said

  Nagyon beerősitett a szabó nyomja a sódert mind a 300 szavas szókincsével ami van neki

 26. Széchenyi-díjas said

  Hiába rántjátok le erről a borzalmas MENYről a bugyit, hiába férjről és APÓSról a gatyát, hiába mutatjátok meg, hogy az egész család meztelen, röhej amit csinálnak, kártékony, azért még ők maradnak hatalmon: korrumpálnak, vesztegetnek, példát statuálnak. Mire föl? Teljesítmény nincs mögöttük. APÓS III/III-as kapcsolatai működnek ma is.

 27. goedel macskája said

  Egyszer lebuknak ők is testületileg. A Károli is, mert hozzájuk láncolta magát. Értük áldozott be mindent, erkölcsöt, protestáns hagyományt, mindent, amiért élni és intézményt alapitani érdemes.
  Most meg itt vannak a nyóckerben, a leggagyibb suli az országban, a klotyón árulják a drogot, a tanárok pont olyan senkik, mint a hallgatók.

  • Nobody said

   Pont azért választják ki ezeket a tanárokat, mert senkik. A valakiket már kidobták. Ez a kontraszelekció.

   • law and order said

    És teszik ezt az isteni és emberi törvények cinikus lábbal tiprásával.Balla, az Újszövetség professzora a nyirfás Wistmanwoodot fizeti AZ ÁLLAM PÉNZÉBŐL, hogy tönkre alázza protestáns oktatóit.
    Nem féltek a börtöntől?
    Nem féltek az Istentől???

  • Debreceni Kolléga said

   Ha nem egyházi intézményről volna szó, már rég bedöntötték volna. De ha Bölcskei a szószékről fújja a hátszelet, akkor az intézménybe, bármilyen törvénytelen, csaló vagy egyenesen inkvizíciós módszert alkalmaz, önti a kormány a pénzt:

   https://jhnnsclvn.wordpress.com/2011/05/17/i-would-be-wind-if-you-were-a-sail-lennek-en-hatszel-ha-lennel-vitorla/

   Miért kapott a Károli mini-bölcsészkara több állami támogatott helyet, mint a nagy egyetemek nagy bölcsészkarai?

   • Ágnesasszony vastag bőre said

    Ahol ez az ostoba, erőszakos, az APÓSa hatalmából tőkét kovácsoló némber professzor lehet (mert seperc alatt az lesz), és ahol a vihogó, csaló szeretőjével ketten döntik el, kit részesítenek a kegyeikben, ki csinálhat karriert a hallgatók és az oktatók között, oda nem érdemes hallgatónak beiratkozni, és nem érdemes oktatóként tanítani. Csináljanak ezek ketten egymással egyetemet.

   • Pária said

    Tegyük hozzá azt is, hogy míg Ágnes asszony azonnal professzor lesz, addig Nyilasy tanát úr, aki már tízegynéhány éve habilitált, és nem a gyanús Szegedem, hanem az ELTÉn, még csak nem is álmodhat erről…

 28. goedel macskája said

  És egyébként ha Hansági professzor lesz és főnök, azokat is kirúgja, akiket eddig felhasznált mocskos céljai elkérésére.
  Szabó András, aki minden mocskos munkát elvégzett nekik:hamistanúzás, okirathamisitás stb. is kiszolgált és mehet. Ellenszoilgáltatásként megkapta a Tolnaihoz irt szemináriumi dolgozatáról a MTA doktora cimet.
  Hanságinak már nincs szüksége Szabóra, amúgyis megvetette mindig mélyen őt is, meg a futóbolond Petrőczit.

 29. animus said

  Ez az árulók méltó jutalma. Ha Szabó nem árulta volna el a kollégáit, kezdve 1998-ban, nem gyártotta volna garmadával a hamis tanúvallomásokat, nem rabolta volna el az első Orbán-kormány 2 milliárdját, nem jutott volna el a karaktergyilkosságtól a valódiig, Szigethy halálba taszitásáig.
  Bolyki János megfenyegetéséig, Szilágyi Ferenc megalázásáig.
  Most már Kulcsár-Szabóék úgy gondolják, nincs Szabóra szükségük. És éppoly könyörtelenséggel fogják lemészárolni őt, mint ő másokat.
  És nem lesz senki, aki együttérezne vele.
  Mert véres a keze a kollégái vérétől.
  És még egy ilyen vinnyog a naplójában a krisztusi szeretetről?
  Nézz magadra, Szabó, te aljas Júdás!

 30. robi said

  CICA!
  Mér vagy álandóan kikapcsolva?
  Uj mobilod van?
  Szeretnék veled talizni de csak egyedül
  Tudod hol érhec el

 31. réti pipitér said

  VASÁRNAP van és Petrőczi megint belefosott a RefLapba. Igy kezdi: “már tizenhat éve tanitok a Károlin” – nem tanit, ez ugyanis implikálná azt, hogy tud valamit, márpedig az útszéli kurválkodáson és primitiv kérincselésen kivül nem tud ő semmit.
  Ezt Fabiny zseniálisan kifejezte, amikor elmondta, hogy Petrőczi se kutatóként, se tanárként NEM ÉR SEMMIT
  Csak spicliskedett az alulmúlhatatlan Szabónak sz érdekében. És mindenkihez volt egy rossz szava.

  • avatar said

   Most Petrőczi az anyát adja elő, lévén anyák napja. Persze aki négy kölyköt ellett, akik közül kettő szóba se áll vele má mér lenne tiszteletre méltó?
   Amit Petrőczi ir, meg az egész személye egy pöcegödör.

 32. komáromi csipkés györgy said

  Ludvig lukjából tripper vagy szifilisz nélkül senki nem távozott egész addig,amig rendőrök nem toloncolták ki a szegedi koleszból. Má akkor sugárba hánytam tőle

 33. bölcsészdoktor said

  Arról van szó, hogy valami walesi illető irt egy rohadt giccses szösszenetet arról, hogy egy anya hogy örül annak, hogy Down-kóros kölyke született. Ezt Pertrőczi “egy nagyon kedves és tehetséges tanitványa”, Tóth Dóra kongeniálisan – geil giccs stilusban – leforgatta magyarra.
  A Petrőczi meg örül, anyák napi ajándéknak gondolja.
  Pedig ő nem is ellett Down-osokat, bár a Szabótól való két szörnyszülött közel van hozzá.

  • instant kill said

   Petrőczi maga egy downos, a förtelmes fejével, az alaktalan, visszataszitő testével meg az agyatlanságával

   • hansági a meddő tehén said

    Hanságinak meg még megellenie se sikerült, hiába dolgozott be a Mészáros a kétszeres doktoráltatásért.
    A jóisten azt akarja, hogy ebből a fajtából ne legyen több, egy is sok.

   • Multiplikáció said

    Nem szívesen tematizálom a terméketlenségét, hiszen ez a legkegyetlenebb büntetése, és ez fájhat neki a legjobban. De abban igazat kell adnom az előttem szólónak, hogy a Természet vagy a Jóisten bölcs. Ezt a neurotikus, sőt, pszichotikus, alantas jellemű, kártékony személyiségtípust nem szabad multiplikálni. Kanonizálni még kevésbé.

   • Kánon said

    Sajnos, a szövegeit multiplikálja. De hogy kanonizálva nem lesznek, az hétszentség. Az egész família kihullik a kánonból, amint APÓS feldobja a talpát.

   • Sikítós Verka said

    Mégse olyan bölcs a természet. Azzal, hogy egyetemi katedrára állította ezt a rosszindulatú kancsal majmot, lehetővé tette a számára, hogy a tanítványiban multiplikálja magát. Legsikeresebb multiplikációja a bőrfejű smasszerképű PhD-csaló és identitáshamisító Mészáros Márton, a másik a facebookon telipofával röhögő Korner Veronika. Van is oka a röhögésre. Lenyúlta a károlisok doktori ösztöndíját, és abból fizette Amerikában a Business Administration tanulmányait.

   • instant kill said

    Ja meg közbe bekerült KSZE kutatócsoportjába is.

 34. red rat said

  Ludvignak is volt tripere egyáltalán hogy tudott szülni nem is értem

  • Femme Fatale said

   Mert ő mindennel együtt és mindennek ellenére mégiscsak nőből van. Ez a különbség közte és a Hansági között. 🙂

   • goedel macskája said

    De milyen!
    Egy ostoba, egomán, locsogó, lepcses szájú, közönséges és ocsmány, útszéli némber.

   • Femme Fatale said

    De legalább némber, amiben az is benne van, hogy ember (szó szerint nőnemű ember). Hanságinak egyrészt nincs neme – nőnek tényleg nem lehet nevezni -, másrészt nem is ember. Még a hangja is kattogó, gépi hang. Ilyen emberi hang nincs.

   • gagyi mami said

    Petrőczi azt irja Meleri Roberts Édesanyák Tóth Dóra által készitett forditása elé, hogy: “Bajok-bánatok hivatásomban oly sok vigaszt és megerősitést kaptam”..
    Szóval,Petrőczi, találtál valakit, aki pont olyan a hallgatóid között , mint te, retkes k@rva és eszetlen forditó, az neked már kielégülést nyújt. Mer a Szabó má megin a jobb kezivel csal meg. Megértjük.

 35. kataszidónia said

  Ma nem az ótvaros luvnyák napja van hogy a Ludvigot ünneplik, vagy lemaradtam valamiről?

 36. petticoat said

  Petrőczi Egy károlis diák anyák napi ajándéka egy otrombán, gusztustalanul giccses novella gyenge forditását dicsérgeti. Nem csodálkozunk: Petrőczi kedvenc szerzője Rosamunda Pilcher, KELL ENNÉL TÖBB?
  Ilyen ordenáré, közönséges izlése van neki.

 37. rosemunde said

  Mer hogy a Petrőczinek ilyen kib@szottul rossz az izlése. Olvassátok, miket ir, csodálkoztok?

 38. petrőczi a down-kóros said

  Hát ahogy elnézem a Petrőczi fejformáját, ő is Down-szindrómás, csak a szófo@só fajából.

  • Tesco-pénztárgép said

   Nem értem, hogy lehet Petrőczi és Hansági tanárnőket egy lapon emlegetni. Petrőczi tanárnő minden hibájával együtt egy szeretetre méltó, emberi jelenség. Hansági pedig nemcsak szeretetre nem méltó, hanem még emberinek se lehet őt nevezni. Egy rikácsoló majom vagy inkább egy kattogó író- vagy péntárgép. Még a hang, amit magából kivakkant sem emberi. Ha jól sikerül, legfeljebb állati, ha rosszul, akkor gépi.

   • hansági a meddő tehén said

    Petrőczinek kellett volna meddőnek maradnia, az idióta egomán borzalomnak.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: