Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Pedostratos’ diary (Pedosztratosz naplója)

Posted by jhnnsclvn - május 6, 2012

A cím egy összetétel a ped- (mint pl.  pedagógus stb.) előtagból és a Hérosztratosz névből, amire a magyarázatot itt találjátok:

https://jhnnsclvn.wordpress.com/tag/szabo-andras-a-reformatus-magyar-herosztratosz/  – a szerk.

Szerző:  Chirpy cheep

Szabó András blogot ír. Ez már önmagában is különös hír. Mi késztet egy nehézbeszédű, szófukar embert arra, hogy magántermészetű közléseket tegyen, s ezeket a világhálón megossza boldog-boldogtalannal?

Szabó eddig írásművészetét a bíróságokhoz címzett hamis tanúvallomásokban és a MAB-nak, valamint a Károli rektorának írt feljelentő levelekben csillogtatta. Ezekben nem hagyta magát a tényektől vezetni, magyarul: hazudott, ami a csövön kifért.

Ez a blog szövegeiben sincs másként. Céljuk kivételesen nem mások megrágalmazása, hanem saját személyének fényezése. A szöveg címzettjei: volt és jelenlegi tanítványai, ismerősök. Hypertextuális összefüggésbe helyezve: dialogikus viszonyban áll a károlis blogokkal. Míg a károlis blogok a TÉNYEKET TÁRJÁK FEL Szabóról, tetteiről és a Károli más vezetőiről, ez a blog egy fikciós szövegfolyam egy Szabó András nevű, merőben fiktív személyről. A szöveg protagonistája, akit a gyanútlan olvasó akár az egyes szám első személyű elbeszélővel is azonosíthat  – az életrajzi adatokon kívül semmiféle kapcsolatban nem áll Szabó Andrással, a szerzővel.

Milyen ember ez a fiktív Szabó András? Mindenekelőtt tisztalelkű, becsületes ember, mélyen hívő református. A valódi Szabó András, mint tudjuk, minden skrupulus nélkül hágja át az isteni és világi törvényeket: hamisan tanúzik, okiratot hamisít, rágalmaz, fenyeget, zsarol, és úgy hazudik, mintha könyvből olvasná.

Hogy hihetővé tegye a protagonistának az azonos nevű, valódi személlyel tökéletesen ellentétes személyiségét, a blog kvázi-napló módjára építi fel. A fiktív Szabó András már fiatalkorában keményen dolgozik egy NDK-s lelkész által szervezett karitatív munkában. Közben szellemét is pallérozza: „már akkor jól tudtam németül”. Az igazi  Szabó András ma se tud jól németül, tudja ezt mindenki, aki hallotta már őt ordenáré kiejtéssel, súlyos hungarizmusokkal beszélni.

Mély ellenállást tanúsított a fiktív Szabó András a szocialista rendszerrel szemben. Ennek egyik fő bizonyítéka a blogban az, hogy egyáltalán nem tanult meg oroszul. Ezt, mondjuk, még el is hisszük, ismervén Szabó tehetségtelenségét a nyelvek tekintetében, erre Petrőczi Éva is fel szokta hívni a közfigyelmet. A pártállam elleni ellenállásának különös módját választotta Szabó, mikor az ELTÉ-n éppen a közismerten aljas komcsi Tolnai Gáborhoz szegődött. Ezt a blog azzal indokolja, hogy itt nyílt módja Szenci Molnár életművének tanulmányozására, márpedig ezt már debreceni diák korában is tervezgette.

A blog tartalma egyébként tele van bárgyú esetlegességekkel. Megtudjuk, hogy Szabó az NDK-ban utálta az eintopfokat, viszont szerette a barna rozskenyeret, amelyet azóta se talál. Megtudjuk, hogy az NDK-ban a nyugatnémet adókat hallgatta, miközben „izzadtunk, mint a ló”. Itt lett kedvence az örökbecsű Chirpy chirpy cheep cheep sláger.

Igazi Entwicklungsromanhoz méltóan elvezeti Szabó blogja az olvasót hőse felnőttkoráig, amikor fiatal kutatóként elsajátítja a tudományos munkák módszertanát és sorra írja tudományos monográfiáit (?). Közben megismerkedik a Commodore 64-el, ami nagy öröm volt az írógép után, amelybe: „sose tudtam egyenesen belefogalmazni”. Mindeközben kedves barátként, kollégaként említődnek azok, akik ellen Szabó a legaljasabb rágalmazó hadjáratot folytatja: Szentmártoni Szabó Géza, Horváth Iván.

Ha nem lenne személyes tapasztalatunk a valódi  Szabó Andrásról, a szöveg szerzőjét egy korlátolt és nagyon korlátozott íráskészséggel rendelkező embernek gondolnánk. De ismerjük a valódi Szabó Andrást, így ezt a szöveget egy nagyon aljas és ostoba ember tökéletesen hiteltelen manipulációjaként tudjuk csak olvasni:

http://szaboandras54.blogspot.com

És az egyet fizet kettőt kap elv alapján kínálunk akciós ráadást is:

http://petroczieva.blogspot.com

188 hozzászólás to “Pedostratos’ diary (Pedosztratosz naplója)”

  1. svabra said

    A Petrőczi blogja se semmi.
    A költőfejedelemasszony pózában dobja elénk “dús élte kioncsét”, a sok borzadályos giccset, meg amit másoktól kizsarolt.

    • hencidai úrasztala said

      Ilyeneket beszélnek, miközben falják az abált szalonnát a hencidai úrasztaláról:
      – Nálad hány kattintás volt ma?
      -Rengeteg. És nálad, Évi?
      -Nem győzi számoilni a gép. És a fanposta! Meg se merem mutatni, Andris, hogy miket kapok!

      • Reklám said

        Ma reggeli párbeszéd. Helyszín ugyanott, Mátyás utca, hencidai úrasztala:
        -Minden rekord megdőlt. És nálad?
        -Nálam is. Csak az a baj, hogy minden kattintás a rágalmazó blogról jött.
        -Nálam is.
        -Sebaj, ez legalább ingyen volt. Képzeld mennyi pénzt megtakarítottunk, hogy nem kellett fizetni a hirdetésért.

      • Hencidai úrasztala said

        Szabó reggel elégedetten a Hencidai Úrasztálánál:
        – Nálad hány kattintás volt ma? Nálam hetven….
        Évi morcosan, kielégületlenül:
        – Mi? Hány kettyintés? Eddig még egy se. Mostanában csak fészbukozol vagy a naplódat írod, éjszaka nem találsz be a hálószobába, el is felejtetted, hol a házastársi ágy…
        – Évi, tudod, hogy a naplómat írom visszafelé. Már az óvodánál tartok. Nemsokára megszületek és akkor a tiéd vagyok szőröstül-bőröstül.
        – De ha befejezted legalább annyi kettyintést akarok, mint ahány kattintás lesz a blogomon.
        – Évi, ebben a korban? Nem vagyunk már húszévesek.
        – Csak magadról beszélj, én olyan vagyok, mint egy tüzelő ifjú kanca. Behajtom rajtad a tartozásodat, ne félj!

      • bizontalan heleken búdosó said

        Vén kanca is megnyalja a… mondjuk így: sót.

      • Felesége elől búdosó said

        Évi bármilyen hiú is az alkotásaira, egy kettyintést mégiscsak többre becsül egy kattintásnál. És mást már nemigen tud magára rántani, csak a Szabót.

      • (Im)Potencia said

        Na de őt meg minek?

      • concubina said

        Szabó a kancsal szemével bámulja a csajok köldökpiercingjét meg deréktetoválását.
        De gyáva patkány, nem nagyon mer kezdeményezni, mert tudja, ha Petrőczi megtudná, rájta törné el a sodrófát. Azt is lopták valahol, de Petőfi békés célokra való hasznosíthatóságát nem is ismeri.

      • Felesége elől búdosó said

        Szabó narratológiailag újított a naplótervén. Már nemcsak a születéséig akar visszamenni az időben, hanem a prenatális magzatkorba is, így próbálván elbúdosni a házastársi kötelezettségei elől…

      • komáromi csipkés györgy said

        Ezt mondjuk megértem. Ludvigtól már szegedi bárcás korában is hánytam.

      • Fehér András said

        A visszafelé írt önéletrajz egészen a magzatkorig Andrej Belij találmánya. Így épül fel Belij Kotyik Letajev c. regénye. Létezik, hogy Szabó András irodalmi műveltsége idáig terjedne?

      • pulchra said

        Leveled van, Johannes!

      • peterburg said

        Szabó nemcsak Andrej Belijről nem hallott, de még a Háború és békét is a 100 hires regényből ismeri.
        Utál olvasni, konzolokon fantijátékokkal szórakoztatja magát, már amikor nem esik bűnbe a jobb kezével.

      • csornij kot said

        Kicsi koromban engem is Kotyiknak hivtak. De repülni nem szerettem. A múltkor mégis rákényszerültem,a rohadt Szabó belém rúgott.

      • MTA Illetékes said

        Talán az ungvári Kovács rendőr hívta fel a figyelmét az orosz irodalomnak erre a sztorijára. Mint amikor a napló műfajáról kutakodott, Hanságit és Szitárt kérdezte meg, mi a frász az a napló. Mire a két kolléganő Bahtyint és Lotmant emlegette. Szabó pedig ebből azt a nagydoktori következtetést vonta le: “Napló van ilyen is meg olyan is.” Olvasható híres 44 oldalas nagydoktorijában. Ő maga nem olvas, csak kérdezi a nála kicsit többet olvasó kollégáit.

      • csornij kot said

        A múltkor egy magyar nyelvű irodalomtörténeti (???) műben úgy forditották a Kotyik Letajev cimet: Letajev macskája.
        KOMOLYAN!
        Bizonyára az orosz nyelvet petrőczi szintjén beszélő valaki lehetett, aki nem képes megkülönböztetni az alanyesetet a birtokostól.

      • "Bizontalan heleken búdosó" said

        Szerintem jóval prózaibb a magyarázat. Nem arról kérdezte meg Kovács rendőrt, hogy ismer-e az orosz irodalomban ilyen visszafelé írt önéletrajzot, hanem arról, hogy

        – Hova az anyám kínjába “búdossak” a feleségem szexuális étvágya elől?
        – Valami nagyon bizontalan helyre kéne, ahol őnagysága nem talál meg.
        – Ismersz ilyen nagyon “bizontalan helet”?
        – Menj vissza az anyád p…jába, ott biztos nem ér utol.

      • Ginger Cat said

        Szegény fekete testvérem, el tudom képzelni a rúgás erejét. Még én is érzem Szabó ortopéd cipőjének a nyomát a oldalamban. Belém akkorát rúgott, hogy felrepültem az ablakpárkányára. Mondjuk nem bántam meg, mert mindent láttam ami odabenn zajlott. Csak épp lejönni alig tudtam a repedt bordáimmal. 😦

      • Boncida said

        Hencidai úrasztala, reggeli.
        – Hol tartasz a visszafelé írt naplóddal? Megszülettél már? – kérdezi PÉ
        – Igen. Már a magzatkoromnál tartok – SZA
        – Nem az anyád p…jába kellett volna menned, hanem az enyémbe! – PÉ mérgesen.

      • hugyos józsi said

        Hugyos Józsinak má csak a jobb kezével sikerül, ha közben valamelyik csaj köldökpercingjére koncentrál.
        Ludvignak semmi esélye hogy becsalja a babiloni kapuba.

      • Hencidai úrasztala said

        SzA: – Nálam ma eggyel több kattintás volt mint nálad.
        PÉ: – De a kettyintést megint elsinkófáltad.

      • rosemunde pilcher said

        Hűséges olvasómnak, Petrőczi/Ludvig Évának ajánlom Elmúlt a nyár című regényemet. Most az Ulpius Ház kiadásában magyarul is olvashatja, nem kell kínlódnia a némettel, mint Heidelbergben.
        A tanulság kézenfekvő: Éva, letelt az időd, már a kutyának se kellesz.
        Fiam, Robin regényét is ajánlom figyelmedbe: Újrakezdés című regényéből megtudhatod, van élet a kurválkodás után is. Pl. kukázóként, neked való, hozzá se kell öltöznöd.

    • bizniszsuli said

      Igazán pénzes job a giccses szarok gyártása. A Petrőczi is lopott meg zsarolta a kollégáit, hogy hivják meg ide meg oda.
      Gömöri Györgyhöz, Kabdebó Tamáshoz is csak úgy beállitott az egész rühes családjával és befészkelték magukat. Ott maradt a nyakukon napokig. Hogy Heidelbergben mit művelt, azt még meg is irta a loncsos luvnya.

      • red rat said

        Szabót kidobta a fészbukos csaja!!!
        Nem birt hányás nélkül gondolni rá és bulimiás csak nem akart lenni.

    • Családi Kör said

      Szabó és Petrőczi versengenek, melyiküknél nagyobb a kattintásszám. Ma reggelizés közben már össze is vesztek ezen. Szabó hadonászott a szalonnavágó késsel, Petrőczi pedig a szalonnavágó deszkával próbálta eltalálni Szabó fejét, ami aztán skerült is: nagyot koppant aztán elhallgatott.

    • Status report said

      Helyzetjelentés a Szabó-Petrőczi blogverseny állásáról. Végig fej-fej ,mellett haladtak, Szabó blogja egy hajszállal vezetett sokáig, végül Petrőczi blogja behozta. A nap végre holtverseny alakult ki.

  2. aggódó édesanya said

    Ti rábiznátok abimbózó lányotokat erre az emberre???
    A mocskos lelke ott ül a szörnyű arcán ennek a pedofil zombinak.

    • A szem a lélek tükre said

      Én nem biznám rá még a macskámat se. Erre mondják, hogy még a szeme se áll jól. Nézzétek a bal szemét, amivel kancsalít. Biztos kiskorú áldozatok után vizslat.

      • cats on the blog said

        TILTAKOZUNK A FAJI MEGKÜLÖNBÖZTETÉS ELLEN!
        Mi az, hogy “még a macskámat se”???
        Mi még az embereinket se biznánk, pedig némelyik igazán elég ramatymódon viselkedik.
        Szabó egy szubhumán lény, akivel egyetlen tehetséges, finom esztétikai érzékkel és esztétikus külsővel rendelkező lény – MI PEDIG AZOK VAGYUNK!!!- sem kiván közösséget vállalni!
        Harcolunk a Szabó ellen Mátyás utcai testvéreinkkel!

      • Dr. Cat said

        Szabó ALJAS RASSZISTA! Rugdossa a harmadunokatestvéreimet a Mátyás utcában, főleg Vászkát, a kék orosz kandúrt. Ezzel akarja a Szabó a Fidesz-hűségét bizonygatni. Csak a hatalmas hasától nem látja a cipője orrát, igy Vászka általában megússza.

    • Derecskei Szatír said

      Nézzétek meg jól ezt a sunyi arcot, ezt a kancsal, a szemkontaktust kerülő tekintetet, ezt a kéjes ábrázatot, ezt az érzéki szájat. Az arc tulajdonosa a mitológiai szatírok ivadéka…

      • prudens said

        Kivéve, hogy a mitológiai szatírok jó testűek. Szabó viszont egy torz testű lény: pókhasú, póklábú, undorító vérvörös csíkokkal a hótthalvány, ritkás fekete szőrökkel borított bőrén.
        Kívül-belül szörny.
        Ezért is nem talált nőt magának, csak a Petrőczit.

  3. predator fan said

    Hát szétröhögöm az agyamat skácok! Ez a fos Szabó teszi veszi itten magát mint egy templomjáró jó kisfiu aki közben kétpofára lopott és rabolt. Ő is hozzátette a magáét, hogy a jogi kar bebukott!
    Ha egy kicsit szerényebben rabolt volna, ma is volna jogi kar.
    En különben leszarom innen a messzi távolból.

    • kisjogász said

      Predator, örülök hogy hallok rólad. Mostanában elvesztettük egymást. Már én is jó távol vagyok ezektől a dolgoktól, de nekem is eldurrant az agyam, amikor megláttam Szabót kimosakodva, kifésülködve, jófiúnak öltözve. Mintha nem ő fosztotta volna meg a barátnőmet a 3 éves doktori ösztöndíjtól azzal a borzalmas Betty asszonysággal és a nem kevésbé borzalmas doktorandusz-líblingjével, Cz…. Katalinnal.

      • cziczkamaczka said

        Má megin engem ekéznek meg a professzor urat!
        Hát vegyétek észre, hogy Szabó professzor úr igazi nagy tudós és én pedig egy NAGYON TEHETSÉGES DOKTORANDUSZ VAGYOK. Gáz hogy bedölt az IDi, de az se Szabó professzor úr hibája volt, hanem egy olyan valakié, akinek a nevét se veszem a számra.

      • andrew said

        Mer a te barátnőd nem szolgálta ki elől hátul a Szabót mint ez a nyavalyás macsek!

      • Predator said

        Sajnálom Kisjogász, de az előző hozzászólás nem tőlem származott. Én már akkor is leírtam többször, hogy a bölcsészkari dolgokba nem szólók bele, mert az ottani helyzetet nem ismerem.
        Valami kretén paraszt visszaélt a nickemmel. Még jó, hogy szóltak nekem. Ezt persze te nem tudod ellenőrizni, csak Kálvin bátyó. Javaslom neki, hogy hasonlítsa össze az általam beírt e-mail címeket a fenti “Predator” e-mail címével. Meglepődnék, ha egyezne. Na cső!

      • Végtelenül sajnáljuk, hogy felültünk annak a “kretén parasztnak”, aki a te nicknevedet használta. Mi is úgy gondoljuk, hogy a nickname kvázi szerzői jogot keletkeztet.
        Mentségünkre csak annyi: annyira hiányoztál, hogy boldogan felültünk a hamis néven bejelentkezőnek. Hiányzol nagyon, PREDI!
        És mindenekelőtt elnézésedet kérjük.
        A blogolóknak pedig annyi: mindenki maradjon meg a saját nickname választása mellett! Ez a becsületes eljárás.

      • Predator said

        Karoligaspar, tőlem nem kell elnézést kérned. A ti érdeketek, hogy rendet tartsatok a blogon, hogy ne ismétlődjön meg az, ami anno Horváth János nevével történt. Engem azonban könnyebben tudtok ellenőrizni, mert ha nem kell ide folyton visszajárnom a “klónjaim” hülyeségei miatt, akkor én ugyan a büdös életbe nem írok ide többet semmit. Magyarul, ha törölnétek mindent, amit az én nickem alatt írnak, akkor tőlem is megszabadulnátok automatikusan.

      • Jhnnsclvn said

        Teljesen igazad van, a nicknevet módosítottuk, a bitorlót ezennel figyelmeztetjük. Mandazonáltal tényleg örülünk, hogy hallunk Rólad, a valódi Predatorról is. Tényleg hiányzol. Nem tűnt fel a hamisítás, mert nem olvasunk el minden kommentet. Megteszik ezt helyettünk mások – nagyítóval. 🙂 Amúgy autentikusnak tűnik a hsz, szókincs tekintetében is, de az e-mailcím tényleg különbözik. Mindenkinek ismételten felhívjuk a figyelmét a netikett betartására. Üdvözlet: “Kálvin bátyó”

      • Kisjogász said

        Predi ne töröltesd magad. Nekem tényleg hiányzol. Mióta itthagytam a Károlit – amit nem bántam meg – nekem is kevesebb a mondanivalóm, de azért figyelemmel kísérem a történéseket. Hátha lesz még ÁJK-s ügy vagy jogi probléma, amit jó lenne egy értelmes jogásszal megbeszélni ezen a fórumon. Én kifejezetten Veled szeretném. Tényleg léprementem az Álpredinek, mégis volt értelme, mert erre jelentkeztél te.

  4. germanista said

    Heine Szabóról és Petrőcziről irta:
    “Egy test, egy lélek, ez igy jó,
    Ő tolvaj volt, neje ringyó.
    Ha a férfi nagy halat fogott,
    A nő az ágyra dőlt, s kacagott.” (Egy nő)
    Petrőczi alatt nyilván többször is összedőlt a református hagyatéki raktárból zabrált baldachinos ágy.
    Am,kor az Andris 2 milliárdot rabolt Vityáék első kormányától, elcsaklizta a HÖK pénzét 157 mila értékben stb.
    És akkor a pedofil videók forgalmazását nem is mondtam.

    • Differenza said

      Petrőczit nem kéne annyit ekézni, elvégre ő nem volt dékán. Szabó sok kollégáját tette el láb alól, sokszor fizikailag is, hogy egyre feljebb jusson a ranglétrán, de Petrőczi csak asszisztált ehhez.

      • polishing-disc said

        De hogy élvezte, hogy ő “a nagy professzor kis felesége”! (Áfonyahegyi…) Mindenkihez volt egy rossz szava. Összevissza intrikált és dicsekedett a “tehetségével”, a “szépségével”, meg azzal, hogy micsoda nagyszerű anya ő. És mivel senki nem mondott neki ellen – ő volt az aljas dékán felesége – úgy vette, mintha mások bókoltak volna neki.
        Ezért is gyűlölik annyira. Fabinynak igaza van: se kutatóként, se költőként, s tanárként, se emberként NEM ÉR SEMMIT.
        Egy visszataszító senki.

    • Festinger said

      Többen utalnak itt Banquo véres szellemére, amely megjelenik a gyilkos Macbeth előtt. De ezt megelőzte valami: a boszorkányok Banguot is csábítgatták. De, mint Schelling írja: “Banquo nem engedi, hogy a boszorkány hangja rászedje, Macbeth azonban igen. Vagyis a jellem az, ami dönt.”
      Hogy ki is Banquo, nem találgatom. Túlságosan sok kollégáját ölte meg Szabó valóságosan is, mint Szigethyt, taszítva a halálba, mint Szilágyit, Királyt vagy Bolykit, vagy csak karaktergyilkossággal próbálkozva. Mondhatni: Banquok véres szellemhada üldözi a beteg lelkű gyilkos Szabót.
      De ki a boszorkány?
      Itt sem csak egy a helyes találat.
      Mindenekelőtt Ludvig, aki feleségként gaztettekre ösztönözte a jellemgyenge és kognitív szempontból deficites Szabót. Aztán itt van Hansági, aki megmutatta neki, kit gyilkoljon meg, rugasson ki, Szabó pedig nekiindult, mint egy Gólem a gyógycipőjében is ölt, ölt, ölt.
      Aztán rájött a gyilkolás örömére is. Más öröme – intellektuális, kulturális, miegyéb nincs neki.

      • Psycho said

        Szabó mentálisan súlyos beteg. Egész karrierjét a beteges irigység és az alattomos gyilkolási vágy mozgatta. Áldozatainak se szeri se száma. Zárt intézetben a helye.

  5. law and order said

    Nem Szabót idézteti meg Röfi a jelenleg is folyó munkaügyi perben? A szenvedélyes hamistanúzó Szabó jól passzolna a Wistmanwood törvénytelen “bizonyitékaihoz!

    • hamis tanú said

      Szabó állandóan bejelentett hamistanú minden perhez. Meg kéne tudni, mikor lép fel ebben a leghíresebb szerepében, és jegyeket árulni a műsorra. Nem mindennapi produkció lesz.

      • fineszes said

        Odamegyünk és tüntetünk a KORMÁNYTARTALÉKRABLÓ, HÖK-ös pénzeket ellopó, feljelentő, zsaroló, okirathamisitó Szabó ellen.

  6. mesüge said

    Szabóék most arra várnak, hogy Balog Zoltán csúcsminiszter kitünteti őket, hogy oda jártak a Hold utcába, amikor olyan kevesen voltak, hogy még a minján se volt ki mindig.

    • vérszipoly said

      A Balog meg kinevezi a Szabót oktatási államtitkárnak, a Petrőczit meg kultúrálisnak (elvégre ő nemcsak tudós, hanem művész is) és ti mehettek a nagy büdös…illetve nem mentek, hanem visznek bennezteket Recskre, a Hortobágyra, Magadanra.

    • radványi erdő said

      Azt tudjátok, hogy Szabó rendőrségi besúgó már több mint 10 éve?
      Igy engedték el a zsaruk, miután megtalálták nála a pedofil szervert.

  7. idiot said

    Melyik idióta akar a Károlira menni?
    Nem azt kérdem, hogy tanulni, mert MIT LEHETNE TANULNI ETTŐL AZ IDIÓTA SZABÓTÓL?
    Rablást, lopást, zsarolást, hamistanúzást,
    tényleg ezt akarjátok ettől a Fagintól tanulni?
    Szabó András irodalomprofesszornak mondom, hogy ez egy Dicxkens nevű angol szerző Twist Oliver cimű regényének egy undoritó, aljas vén rabló figurája.
    Szóval tisztára olyan,mint te, Szabó!

  8. komáromi csipkés györgy said

    Ahogy elnézem ezt a hájas pedofil zombit, elkezdem sajnálni a Ludvigot, a szegedi kolesz lueszkirálynőjét.
    Ezt a dögöt talán még ő se érdemelte.

  9. szabó fan klub said

    Mi a Szabó András Fan Klub tagjai leghatározottabban tiltakozunk imádott tanárunk cinikus kifigurázása ellen!
    Amit mi Szabó Andrásban tisztelünk: a magas rendű ELOKVENCIA, és a mély ERUDICÓ.
    Próbálunk tanulni tőle, követni őt, de mindenekelőtt tiltakozunk!
    Holnap reggel mindannyian I LOVE SZABÓ feliratú trikóban tüntetünk a Revicki vagy hogy a bánatba hiják uccába.

    • cziczkamaczka said

      Csatlakozom!
      És viszek még egy embert, nem egyet, de sokat!
      Éljen Szabó professzor, a TUDÓS ÉS AZ EMBER!

      • Dr. Jekyll and Mr. Hyde said

        Szabó a naplójában dr. Jekyll, az életben pedig Mr. Hyde. Az I LOVE SZABÓ feliratú trikó viselői melyik Szabó mellett tüntetnek majd?

      • gagyi mami said

        Mi megalapitottuk a Petrőczi Fan klubot GAGYI MAMI KLUB néven.
        Csatlakozzatok!
        Együtt olvassuk Ludvig anyó örökbecsű műveit és személyes találkozókat szervezünk a fűzfapoetessza professzorasszonnyal.

      • szabó fan klub said

        TILTAKOZUNK! Mi a leghatározottabban elhatárolódunk azoktól az embernek nem is nevezhető lényektől, akik Szabó András professzor úr fantasztikus hatalmas elokvenciáját és erudícióját gúny tárgyává teszik!
        Azér, mer ők buták és tudatlanok, csak azért!
        Irigykednek Szabó professzor úrra, mert tudják, hogy jelölni akarják akadémikusnak, sőt, a MTA elnökének!
        Ezek a senkik, akik itt firkálnak, a sarkáig nem érnek!

      • cziczkamaczka said

        Hadd tegyem hozzá hogy a Tanár Úr nagyon jóképű is ezen a képen nem bontakozik ki a férfias szépsége de higyjétek el én tudom amit tudok sőt még többet is!

      • Pszichiáter said

        Az önfényező naplóíró a szkizofrénia paranoid típusában szenved. Tipikus tünetei, amelyek SzA-n látványosan észlelhetők: vonatkoztatásos, üldöztetéses, nagyzásos téveszmék, gyakran hallucinációk, szorongás, zárkózottság. Általában 30 éves kor után kezdődik, így az érettebb személyiségstruktúra következtében a szociális és érzelmi válaszkészség jobban megmarad. Ezért vihette a szkizofrén beteg a professzorságig, mert a felszínen képes működni. A mélyben azonban nem. A kórképet súlyosbítja a kasztráló feleség.

      • pszichológus said

        Egyetértek. Szabó nagyon súlyos személyiségzavarban szenved. Ezt súlyosbítja a felszínen sikeres életút, amely mögött kasztrációs komplexusok stb. rejtőznek.
        Nem akar szembe nézni saját magával, a bűneivel, azokkal az emberekkel, akiknek az életét derékba törte.

      • soli deo gloria said

        Csak egy tanácsot adhatunk Szabó testvérnek.
        Próbálja meg lelkét megtisztítani a gyűlölettől és szembenézni a bűneivel.

      • Taste said

        Macskacziczka, igazad van, Szabó legalább olyan jóképű férfi, amilyen jó külsejű nő te vagy. Megérdemlitek egymást.

    • Cziczkamaczka said

      Csak gúnyolódjatok. Én tudom amit tudok. A tanár úr nemcsak a szakmában jó, hanem az ….ban is. Ha értitek miregondolok. Nézzétek meg a Markmyprofessorban az adatlapját. Annyira szexi, hogy kétszer is rátettem a melltartót. Egyszer az 1. oldalon a 4. sorban, másodszor a 2. oldal közepén. Itt van ha nem hiszitek:

      Jhnnsclvn’s blog (A Károli Gáspár Református Egyetem múltja, jelene és jövője))

  10. Wilhelm said

    Engem Szabó naplója inkább Babits kisregényére, a Gólyakalifára emlékeztet. Annak hőse, Tábory Elemér nappal jófiú, éjszakai álmában viszont rossz. Szabó fordítva. Ő nappali életében gonosz, de azt álmodja magáról, hogy jó.

    • Szkizo said

      Szabóval az is a gond, hogy nem tudja, mikor álmodik és mikor van ébren. Az a vicc, hogy el is hiszi magáról amit álmodik. Íme a bizonyíték: a blog.

    • Storchkalif said

      Én is Hauff meséjét érzem valódi analógiának Szabó András tudathasadására. Ő azt hiszi magáról, hogy jó fiú. A felszínen jófiúként működik. A tudatalattija viszont önállósodott, és végrehajtja az összes gonoszságot. De a “jófiú” erről nem akar tudni. Homokba dugja a fejét és írja a dögunalmas naplóját. Pedig ha hagyná a tudatalattiját beszélni, egy igazi Shakespeare-hős, egy III. Richárd naplóját írhatná meg.

      • Gólya said

        Ha mondjuk a Gólyakalifát emeltétek volna ki a tartalomban és nem a szexuális perverzióra céloztatok volna, tán még megtisztelve is érezte volna magát a delikvens. De ki örül, ha ilyen pofával kirakják a netre egy olyan fantázianévvel, amelyik Pedo-val kezdődik? Az ábrázat megtestesíti az előtaghoz kapcsolódó asszociációt. 🙂

    • A Gólyakalifáról maga Babits mondja: „Mintha életem szimbóluma volna, mely külsőleg simán foly, s csak belül gyötrődik, álmaiban.” Ez Szabó Andrásra is igaznak látszik. Külsőleg simán, jellegtelenül, unalmasan folyó élet, belül pedig olyan lehet, mint Edward király vagy Macbeth megőrülésük éjszakáján.

      • Sötétandris said

        Nehogy má Babitshoz hasonlítsátok ezt Nímandot. Még büszke lesz rá. Az hogy szkizofrén még nem érdem. Pláne őnála

      • Portré said

        Látszik a képén, hogy nincs jóba önmagával. Azért kancsalít, mert kísérteteket lát. De nem Szenciét, akit fel akar idézni, hanem azokat, akiket nem akar: a halálba kegetett Szilágyi Ferenc, Györke Ildikó, Király Gyula, Szigeti Lajos, Bolyki János. És azoké, akiket megfosztott állásuktól, egzisztenciájuktól, mert mellettük törpének érezte magát. A sunnyogva ölő, rossz lelkiismeretű gyilkos képe ez.

      • Banquo said

        Tisztára mint a Babits-regény. Nappal játssza a konszolidált professzort, éjszaka pedig Banquok véres árnyaival álmodik: a halálba kergetettekkel, a kirúgottakkal, a kinyírt szakmabeliekkel, akiknek az volt a bűnük, hogy jobbak voltak nála.

      • svabra said

        Azt hiszitek, ismeri Babitsot?
        Túlbecsülitek. Gyűlöl olvasni. A szépirodalmat éppoly kevéssé ismeri, mint a releváns irodalomtudományi szakirodalmat. Ugye, Lotman és Bahtyin létezéséről is Hanságitól és Szitártól szerzett tudomást.

  11. Lueger said

    Egy mélységesen, velejéig hazug ember önfényező megnyilvánulása ez a blog. Szabónak a hazudozás annyira vérében van, hogy észre sem veszi. Elhiszi a saját hazugságait. A hazugság az anyanyelve.

    • bona fide said

      Adjunk egy esélyt Szabónak, hogy megjavuljon.
      Emlékeztek az apostol szavára:
      “Testvéreim, ne legyetek gyermekek a gondolkodásban, hanem a rosszban legyetek kiskorúak.” (1Kor 14,20)

    • anonym said

      Össze se tudjuk számolni, kik ellen követett el Szabó karaktergyilkosságot. Csak néhány példa:
      az 1998-ban elbocsátottak, akiknek munkaügyi perében HAZUG TANÚVALLOMÁST TETT dékánhelyettesként.
      Szilágyi Ferenc, akit megpuccsolt dékánként, aztán nyugdíjba üldözött és állandóan RÁGALMAZOTT. Azt állította róla, hogy elmebeteg, leépült, súlyos dementiában szenved.
      Bolyki János, a teológia közszeretetnek és köztiszteletnek örvendő tudósa, akit Ballával együtt megzsarolt, hogy ne merjen a 168 órának nyilatkozni.
      Király Gyula professzor, a nagyszerű mester, akit több ízben személyesen megalázott.
      Legfőbb áldozata, Szigethy Lajos, akit úgy megalázott Hanságival együtt, hogy ÖNGYILKOS LETT.
      Mekkorákat röhögött Szabó a hencidai úrasztala mellett Petrőczivel: megdöglött a hülye HI-HI-HI!
      Szabónak a mások szenvedése, halála, megalázása az öröme.
      Ennyire beteg, perverz, mocskos idióta ez.

    • Festinger said

      A Szabó akkora barom, hogy még csak nem is bírja titkolni.
      Egyszer hallottam egy társaságban, hogy a Szitár meg a Hansági azon röhögött, hogy Szabó beleírta őket a nagydoktorijába.
      A két “hölgy” segített neki a napló műfajelméleti besorolásában és kezébe adtál Lotman és Bahtyin műveit, ill. mindegyikből egy-egy előre kipreparált idézetet.
      Szabó meg, a barom, köszönetet mondott a “két fiatal (!) kolléganőnek”, hogy felhívták a figyelmét erre a két szerzőre.
      Utána levonta a tanulságot a saját kognitív szintjén: “Minden ember más, így minden napló is más.”
      Az Intézetben szétröhögték magukat, hogy Szabó, a MTA doktora azt se tudta, ki Lotman vagy Bahtyin.
      Ennyire műveletlen bunkó.

  12. Pszichiáter said

    Újaknak a pedofília is magyarázatra szorul. Sz….ról kiderült, hogy P…. első házasságából származó lányait, később pedig a sajátját is szexuálisan molesztálta. molesztálta.

    • Diary said

      SzA-nak inkább a mostohalányai gyerekkori naplóját kellett volna közzétenni a blogján, hogy lássuk, ki is ő valójában. De PÉ-nek is, mert ő is részt vett a szexuális zaklatásokban. Nem véletlen, hogy a lányok évekig nem álltk szóba egyikőjükkel sem.

  13. Diary said

    Képzeljük csak el, mekkora lenne akkor a kattintások száma, ha SzA az igazat írná magáról…

  14. pszichológus said

    Szabó egy élethazugságot (Lebenslüge) épitett fel magának, ez most recseg-ropog. Az élethazugság veszélyes dolog, tudjuk ezt már az ibseni életműből is. Szabó persze nem egy Solness, kognitiv teljesitménye és érzelmi intelligenciája alapján inkább egy Hugyos Józsi.
    De nem érzi jól magát az összerabolt lakásában, a két professzori fizetésével. Ezért a kutatói (?) félévét arra használja fel, hogy visszamegy az ártatlanság korába (amikor még csak a jobb kezével követett el bocsánatos bűnöket) és onnan felépit egy elfogadható személyiséget magának.
    Csak hát az egész egy tökéletesen hihetetlen, szánalmas vállalkozás.

  15. szkizo dad said

    Hát igen, nem semmi, hogy megrontotta a Petrőczinek a Morvaitól született két lányát és a saját Éva lányánál is próbálkozott!
    Miér van szabadlábon ez a pedofil szörnyeteg?

  16. gagyi mami said

    Mi a Petrőczi fan klub tagjai holnap, május 9-én a Kálvin téren egész napos felolvasást rendezünk Petrőczi műveiből. Akkor hagyjuk abba, ha kipusztul a nyócker. Utána megyünk tovább az ötkerbe.
    Kezünkben a Wunderwaffe, Petrőczi összes művei.
    Célunk az egész magyarul tudó kulturált népesség KIIRTÁSA.
    LOBOGÓNK PETRŐCZI!

  17. pszichológus said

    Szabónak alapvetően az a baja, hogy senki nem szerette. Az apja se, aki kiváló, komoly dolgokat publikáló erkölcsös kálomista. Azért dugta be a refibe, hogy ne is lássa.
    Szabónak nem voltak barátai, aki lehetett volna, azt megmarta (Szentmártoni Szabó Géza). Annyira bizonytalan magában, annyira fél, hogy becsapják, hogy preventiven csal ő maga.
    Elvett egy egomán szörnyeteget, aki csak magát szereti, azt se jól.
    Itt van, 58 éves és még nem ismerte az igazi emberi intimijtást, szeretetet.
    Sajnálnánk, ha nem ártott volna aljas módon annyi embernek.

    • MTA Illetékes said

      Nagyon sok embernek ártott. Állandóan gyakorolta magát a feljelentés műfajában. Kifelejtettétek a felsorolásból azokat a feljelentéseket, amiket az MTA elnökéhez, osztályvezetőihez írt, hogy elnyírja a kollégáit. Amikor Ny… B…. nagydoktori védésre készült, több levelet is írt az ügyben, és persze használta a “családi csatornákat” is. De állítólag a jelenleg zajló munkaügyi per során is írt Sz… A… az MTA elnökének, P…. J….nek, hogy jöjjön el ő is tanúnak, és segítsen megnyerni a pert H…. professzor ellen.

  18. petticoat said

    Persze Szabó elgondolkodhatna azon – már ha a gondolkodási kapacitása meghaladná egy vakondét -, hogy miért nem jelent meg P. J. azon a Kálvin-ünnepségen, amelyen Szabóék betolakodtak a MTA székházba.
    Pedig, ugye, megígérte. De mégse ment, hanem küldte a főtitkárt, aki a környezetvédelemről beszélt.
    Ennek is volt oka.

  19. Albert said

    Szabó eddig tényleg más műfajokban gyakorlatozott: hamis tanúzás és feljelentő levelek. De a naplóírásnak is megvolt nála a hagyománya, ha nem is aktívan, hanem passzívan. Példaképe, Szenci Molnár naplója, mellyel nagydoktorit szerzett, érdemtelenül, hiszen nem ő adta ki, csak “másodkiadta”. Biztos az a jelenet ihlette, amelyben Szenci az üvegesmester lányára gondolva onanizál. Csakhogy Szabóban az őszinteség szikrája sincs meg, ő az ilyen élményeit egyszerűen elhallgatja.

    • Babypopo said

      Könnyű volt Szencinek, őt nem őrizte egy feleség. Lehet, hogy Sz… is elmondaná, hogy babapopókról álmodva verejtékben úszve ébred reggelente…

  20. polishing-disc said

    Szenci Molnár naplója üdítően rövid. Van olyan év, hogy két bejegyzése van csak:
    1. Meghalt a lányom.
    2. Kineveztek rektornak Weinheimbe.
    Ezzel szemben Szabó valósággal f@ssa a szót, már amennyire telik a 300-as szókincséből.

  21. Derecskei Szatír said

    Ma délután Komáromban a Duna túlpartján láttam egy ilyen fazont nyitott sliccel lődörögni a Hradnán.

  22. svabra said

    Kedvesek vagytok, de Szabó menthetetlen.
    Csak a gyűlölet élteti, sem intelligenciája, sem hite nincs hozzá, hogy szembenézzen magával.

  23. prudens said

    Szabó annyira unintelligens, hogy még leplezni sem képes a mértéktelen aljasságát és ostobaságát. Szabó blogjának színvonala ezt világosan mutatja.
    Mint egyik kedves blogoló megjegyezte, akkor Petrőczi már érdekesebb. Olyanokat delirál, hogy ő az angol királynő rokona, na meg Thomas Manné is.
    Ezt már követni se tudjuk, de szellemi terméknek még mindig színvonalasabb, mint a hencidai úrasztala, az I. Orbán-kormány 2 milliárdjának, a HÖK-ösök 157 milliójának ELRABLÁSA, ez SZABÓ SZELLEMI PORTFOLIÓJA.
    Agyatlan, erkölcstelen, undorító, trágyaszagú bunkó.

    • Ginger Cat said

      Na végre fel tudtam mászni a tetőre. Sokáig tartott míg Szabó rúgása után összeszedtem magam. Leugrottam Szabó ablakpárkányára. Sokáig égett nála a villany, ült a komputere előtt és vadul gépelt. alighanem elkészült az új blogbejegyzés.Fél éjszakán át dolgozott rajta, közbe valami régi dobozból gyerekkori fényképeket halászott elő. Nézzétek meg a blogját!

    • gagyi mami said

      Szabó és Petrőczi mindenütt kérincsél, rosszabb esetben lop.Vajon miért hivják Petrőczit a németek Frau Schnorrernek? Ezértatói kirándulásból megmaradt kannásbort is hazavitte, pedig neki az epeműtéte miatt inni se lenne szabad.
      De A potya NEM ÁRT, ez ennek a förtelmes proliparasztbunkó házaspárnak az életelve. Ezért lopnak,rabolnak,a mi mozditható.
      Ami nem mozditható, az a Szabó nem@szerve,de ez egy másik történet.

  24. ohranka said

    Zavtra uzse?
    Nu poka!

    • Justice for victimes said

      Szabó András szövetségese, Györgyiné Koncz Judit (Betty), csúnyát bukott, már az ügyészség foglalkozik vele. Remélhetőleg kiterjed a vizsgálat a 157 millió elsikkasztására, amivel egy teljesen ártatlan embert, Marosi Margót rágalmaztak meg – maguk a tettesek: Györgyiné Koncz Judit (Betty) és Szabó András. És jónéhány társtettes. Marosi Margó belebetegedett a meghurcolásba.

      • 157milla said

        Betty bukása fölkerült az indexre:

        Zavarok a szegedi hittudományi főiskolánál

        Index

        2012. május 10., csütörtök 10:27

        |

        Távozott posztjáról a szegedi hittudományi főiskola dékánja, Györgyiné Koncz Judit, aki érintettje volt a galferences blog által kirobbantott botránynak. Skamla Gábriel, aki a blog szerzői szerint 130 ezer forintért vásárolta a szakdolgozatát, továbbra is az intézmény tanulmányiosztály-vezetőjeként dolgozik, nem függesztik fel állásából a belső vizsgálat végéig.

        „Köszönjük a feljelentést, és kérjük a hatóságokat, hogy a hittudományi főiskola kérése szerint mindenre kiterjedően nyomozzanak” – írták legfrissebb bejegyzésükben a galferences blog üzemeltetői. Ők voltak azok, akik április közepén feltört elektronikus postafiókokból származó leveleket szivárogtattak ki az interneten.

        A dokumentumokban az állt, hogy Skamla Gábriel, a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola tanulmányi osztályának vezetője 130 ezer forintért vásárolta a szakdolgozatát, valamint hogy Farkas Petra HÖK-elnök (a rektor titkárnője) témavezetője, Györgyiné Koncz Judit dékán kérésére maga írta meg a bírálatot saját szakdolgozatához, amire jeles osztályzatot javasolt magának – írta meg a Délmagyarország.

        ………

        Az ügyben a Károli erősen érintett:

        A blogon található levél szerint korábban azt írta Farkas Petra Skamlának, miután tudomást szerzett az elektronikus postafiókok feltöréséről, hogy „neked nincs semmi rejtegetnivaló dolgod a fiókjaidban (mármint úgy értem, hogy a munkahelyeddel kapcsolatban). Mert Judit esetében mikor feltörték a Károlin a gmailes fiókját, akkor volt benne rejtegetnivaló! A hamis költségtáblázatot, amit átküldött a Károli rektorának, gazdaságisának, fel is tették a blogra”.

        Bővebben:

        http://index.hu/belfold/2012/05/10/zavarok_a_szegedi_hittudomanyi_foiskolanal/#

  25. svabra said

    Szabó, a bűntársad már lebukott!
    A Délmagyarország tárgyalja Bettyke bűneit, kitér károlis előéletére is!
    Szabó, a te fejed hull le legközelebb!

    • szabó fan klub said

      Attól tartunk, nemsokára csak beszélőre járhatunk imádottt professzorunkhoz.
      Szabó András pedig új fejezetet nyit a börtönnaplók történetében.

      • Börtönnapló said

        Legalább ebben a műfajban kibontakozhat lefojtott, elnyomott, frusztrált személyisége. Nem lesz ott Petrőczi, aki miatt korlátoznia kellene magát, mert nálunk nincsenek koedukált börtönök. A kényszerszextől persze nem biztos hogy megszabadul. Otthon P. rántja magára, a sitten pedig köcsögnek használják. Lehet, hogy örül a szerepkör-váltásnak.

      • petticoat said

        Nagyon perverz állatnak kell lennie annak, aki Szabót köcsögnek akarja használni. Az állatvilágban is vannak ilyenek: valami különlegesen undoritó bűzös állat megússza, hogy vadásszanak rá.
        Ki vágyna egy hiénapörköltre?
        A hiénaeffektus működik Szabónál, na meg Petrőczinél és Ballánál is.

      • paplan alá fingó said

        Lehet, hogy Szabó direkt örülne a férfias váltásnak Petrőczi után. 🙂

      • mesüge said

        Hát, ha csak úgy nem.

      • Börtönszex said

        A börtönben mindenféle perverz állat előfordul. Még olyan is akadhat, aki ráfanyalodik… 🙂

  26. prudens said

    Szabó azzal bizonygatja a kiválóságát, hogy “egyszer egy latin versenyen bejutottam az országos döntőbe”. Én sokkal tovább jutottam, mégse dicsekszem vele.

    • vidéki oktató said

      Szabó egy különös narrativ megoldást talált: Utoljára Benjamin Buttont (Brad Pitt) láttuk visszafelé élni az életét.
      Most nem térek ki Szabó és Brad Pitt különbségének ecsetelésére: nincs annyi szó a szótárban:
      Csak jelzem: minél többet beszél valaki, annál több (rossz)at árul el magáról. Mint ez az MTA doktoraként felvágni arra, hogy bejutott latinból az országos döntőbe! De nem kapott helyezést.
      Ez méltó ahhoz, amit a nagydoktorijában irt, hogy Hanságitól meg Szitártól hallott először Lotmanról meg Bahtyinról.
      Oberpeinlich! – ez egy német szó, Szabó, te bizonyára nem ismered. Azt jelentio, hogy kib@szottul KINOS, Má az, hogy valaki ennyire bnarom, mint te.ű
      Nem nekünk kinos, hanem neked (lenne) az, ha egyáltalán felfognád, hogy milyennek kéne lenned. De nem, ez az aljasság és a negativ IQ hatása.

  27. féreg Cservák said

    Bemondta a tévé, hogy CSERVÁK CSABI RÖPÜL!
    Nem kell az Ádernek.
    Tisztul a kép: Bettyt fenékbe rúgták, említették károlis gaztetteit is.
    Cservákot fenékbe rúgták: érdemes volt feldobni Schmittet, Csabi?
    Most itt marad a Károlin a többi hülye lúzer mellett!
    Következő Szabó lesz? Vagy Baklla?
    Várunk.

  28. concubina said

    Szabó, a barom még mindig nem ért semmit.
    A blogján fényezgeti magát, feltesz képeket, amelyeken távolról még egy emberi lénynek tűnik, dicsekszik, milyen kis okos volt: egyszer bekerült a latin verseny országos döntőjébe! De persze nem nyert. Ismerek valakit, aki helyezést ért el egy ilyen latin versenyen, református volt, a Károlin dolgozott, SZABÓ MEGFÚRTA, HAMISAN TANÚSKODOTT ELLENE ÉS AZÓTA IS RÁGALMAZZA.
    Mert még mindig nem veszi észre, hogy CSÖNGETTEK. Végetek van, Koncz Betty lebukott – lebuktatta két blog, az egyik MI VAGYUNK – és a KÖVETKEZŐ TE LESZEL, SZABÓ.
    Akkor meg a legkisebb bajod is nagyobb lesz, minthogy bocskais fotókat rakj föl magadról az internetre.

  29. Versengés á lá Szabó said

    Én pedig ismerek egy másikat, aki egy másik nyelvből 1. helyezést ért el az országos döntőben. Utána lehet nézni, mert a neve minden napilapban benne volt, több akkori ifjúsági lap interjút készített vele. Felvételi vizsga nélkül vették fel az egyetemre. A Károlin dolgozott, protestáns volt. Szabó évekig fúrta, aztán kirúgatta. Saját logikája alapján következetesen működött: “Mindenkit ki kell rúgatni, aki okosabb és tehetségesebb nálam, és akkor én leszek az első.” Nagyon hosszú sort előzött be ezzel a módszerrel Szabó András.

  30. svájcban a kurvák said

    Egy szerződést írt alá Bogárdi Szabó István és Claudia Bandixen svájci református elöljáró a magyar kurvák védelmében. Svájcban 16 éves kortól szabad a prostitúció, az ottani igények 80 %-át magyar prostik töltik be.
    A szerződés a családok védelmét, felvilágosítását stb. szolgálják.
    Nagyszerű, püspök úr!
    Azért miért nem tiltakozik, hogy a tulajdon sógora, Szabó András szétrabolja a Duna-melléki Egyházkerületben levő Károli BTK-ját?
    Hogy hamistanúzással, okirathamistással, kormánytartalékrablással a legszégyenletesebb hellyé züllesztette ezt az egyetemnek csak csúfolható intézményt.
    BOGÁRDI SZABÓ ISTVÁN PÜSPÖK ÚR!
    Miért csak a Svájcban elkövetett bűnök miatt tiltakozik?
    Sógora, Szabó András, a cégéres gazember miért folytathatja mocskos üzelmeit?

    • gagyi mami said

      Én bezzeg nem mentem Svájcba, hanem a Tisza partján tettem szét a lábamat, amiig a rendőrség el nem vitt a szegedi koliból.

  31. goedel macskája said

    Szabó még mindig nem fogta fel, hogy Ő LESZ A KÖVETKEZŐ.
    Bettyt is blog buktatta le, két blog, az egyik mi vagyunk.
    Nagyon különös helyekről kattintanak ránk,

    • balogzoli said

      Elmennek a Hold utcába Balog Zoltán hűlt helyéhez imádkozni és azt hiszik a barmok, a miniszter majd szól a rendőrségnek meg a biróságnak, hogy ne nyúljanak Szabóhoz.
      Ennyire hülyék.

  32. presbiter said

    Arról beszél Takaró Tamás testvér a RefLapban, milyen sokat adományoznak az erzsébeti gyülekezetében arra, hogy Úrkúton egy nyaraltatásra alkalmas ingatlant vegyenek. 5 milliót adtak össze a presbiterek maguk!
    Ezzel szemben SZABÓ CSAK RABOLT AZ ANYASZENTEGYHÁZTÓL: úrasztalát, 157 milliós ösztöndijpénzt és még a lakását is a református hagyatéki leltárból rabolt bútorokkal, csillárokkal, szőnyegekkel rakta tele.
    Láttam egy nagyon gusztustalan filmet Szabóról, amelyben egy hatalmas faragott iróasztal mögött ült,.
    Egy halott testvérünk tulajdona volt. Azért hagyta az egyházra, hogy egy ilyen becstelen okirathamisitó, hamistanúzó, bűnöző pöffeszkedjen mögötte?
    Merddig tűri Bogárdi SzabóIstván püspök sógora BŰNCSELEKMÉNYEIT???

    • paplan alá fingó said

      Talán direkt büszke a felfúvódott, vízfejű, hazug, rágalmazó, csaló sógorra, aki mindig más fejét dugja a hurokba, ha valami gaztettet elkövet.

    • Couple said

      A Szabó-Petrőczi házaspár súlyos teher a Földnek a szó minden lehetséges értelmében, de legfőképp a felsőoktatásnak. Közös barátnőjük, Koncz Betty után őket is ki kéne hajítani az ablakon.

      • Újreformátus said

        Az önismeretük egyenlő a nullával. Tisztes református emberek álcáját öltve járnak imádkozni a Hold utcába. Erre akkor szoktak rá, mikor megtudták, hogy odajár OV. Később, amikor OV már nem járt oda, Balog Zoltán talpát nyalták. Most pedig mártírként mutogatják magukat ott, és imádják OVs BZ hűlt helyét.

      • Keresztyén erkölcs said

        Imádkoznak vajon azok lelki üdvéért is, akiket megöltek? Szilágyi Ferenc, Györke Ildikó, Szigeti Lajos, Király Gyula, Bolyki János (utóbbiba Balla is besegített!)?

  33. banquo's bloody ghost said

    Megjelennek álmaiban: Szigethy Lajos, akit öngyilkosságba kergetett, Bolyki János, Király Gyula, akiket megalázott, megfenyegetett, Szilágyi Ferenc, akit megpuccsolt és a háta mögött őrült idiótának nevezett.
    Az ő haláluk mind SZABÓ PETRŐCZI és BALLA LELKÉN SZÁRAD.
    Nem félsz elaludni, Szabó, Szigethy, Király, Bolyki, Szilágyi halott arcába nézni?

  34. Drogos csaj said

    Szabó Andrásnak (nem ezen a fotón, hanem a tátrai fényképen láthatónak) üzenem: Gondolj életed legnagyobb orgazmusára, szorozd meg ezerrel, és még mindig a közelében sem vagy annak, amit velem egy közös szippantás alatt átélhetnél… 🙂

    • Elemi logika said

      Lehet hogy jó csaj vagy, de matekban nem lehetsz túl erős. Ha a nullát ezerrel szorzod meg, még nulla marad. 🙂

    • Andrew said

      Cica, remélem nem te akarod ezzel a pedofil szörnnyel összeadni magad. Ha te vagy repülj inkább velem nem fogod megbánni.

    • Sanya said

      Vagy nagyon randa vagy vagy nagyon perverz. Normális nő nem tesz ilyen ajánlatot ennek a felfúvódott bűzbombának.

    • Drogos csaj said

      Duguljatok el, hülyék, ő tudja miről beszélek.

      • Andrew said

        Mindjárt elhányom magam mint akkor a kocsijában amikor betéptem és kidobott a Horánszky sarkán. Ha Cica nem lett volna ott, én ezt a vízfejű szörnyet hánytam volna le de Cica miatt uralkodtam magamon.

    • Maczkaciczka said

      Macsek te drogos vagy? Nem is látszik rajtad olyan unalmas szögletes képed van. Más pedig nem lehet mer a Szabót rajtad kívül senki se kivánja meg. Biztos ezzel a droggal akarod érdekessé tenni magad. 🙂

    • Andrew said

      Szerencsére nem Cica azt tisztáztuk. Cica ugyanúgy hány ettől a görénytől mint én. El nem tudom képzelni hova repültök együtt szárny és farok nélkül. 🙂

    • Diazepam said

      Én nem tom ki az a Szabó András irod is hogy nem ez a szörny hanem egy másik névrokon akinek a képe máshol látható. Ha ez akkor nem tudok segiteni. Ha valami emberszabásubb akkor nézesd meg vele Az utolsó belövést. Elég régi drogos film de jó. Tim Roth az egyik főszereplő. Van egy jó beszólása az egyik jelenetben talán az orgazmus zavarodon is segit. Aszondja: “Azon gondolkodtam, hogy megnagyobbítom a farkamat”.

    • Alkesz said

      Lejöttem az alkoholrol mer monták hogy hüjülök töle. Ha az ember csak tép akko meg maradnak az agysejtek??

      • Green Life said

        Az attól függ hogy azelőtt voltak-e. Pl. Szabó nyugodtan vedelhetne, ha bírná a műtött epéje és szívhatna is a drogos csajjal, nem lesz tőle kevesebb agysejtje. De több se…

    • Extasy said

      Te tényleg ezzel a szétfolyó pedo monstrummal akarsz elszállni? Te nem vagy normális. Mért nem szippantasz egy igazi pasival? Te csak az a Macsek lehetsz. Akkor persze megértem…

  35. instant kill said

    Ide züllesztette az aljas Szabó a károlisokat

  36. 12 lépés said

    A “Drogos csaj” természetesen nem én vagyok. Valaki láthatta az üzenőfalon az üzenetváltást. Én már nem férek hozzá, nem tudom, mit írtam akkor, de számomra egyértelmű az utalás erre a beszélgetésre. Jó lenne visszaállítani a zárt üzenőcsatornát, mert fontos infókat szeretnék megosztani. Ez kölcsönös érdek.

    Akinek szól ez az üzenet, az érti. Kérlek, ne moderáljátok ki.

    • Nyomkövető said

      Mi ez a rejtjeles üzengetés ezen a fórumon? Vigyázz Johannes, itt valami összeesküvés folyik. Figyeld a “12 lépés” hsz-ait vagy zárd ki. És ráadásul a Szabó-poszt alatt.

      • szabó fan klub said

        Elegünk van abból a rágalomhadjárattól, amelyet imádott professzorunk ellen folytattok.
        Hol vagytok ti az ő erudíciójától és elokvenciájától!
        Irigykedtek rá, ezért bántjátok.
        De mi nem hagyjuk.
        Éljen Szabó professzor, a kiemelkedő tudós és nagyszerű ember!

      • Akasztott hóhér said

        Szabó András világbajnok a rágalmazásban. Kizárólag rágalmazásra alapítva ölt meg és rúgott ki kollégákat. Egyelőre csak feltárjuk a bűneit. Már ettől is úgy érzi magát, mint a hóhér, akit épp akasztanak. Mi lenne, ha még rágalmaznánk is?

      • Hátulról lesből támadó said

        Szabót senki és semmi nem birja annyira “megrágalmazni”, mint a valós tények: a saját szavai és tettei. Az igazság minden képzeletet felülmúl. Szabó, neked nincs szükséged rágalmazókra. Te magad vagy az!

      • Grey Cat said

        Folyton az ablakban vannak. Mivel azt hiszik hogy figyelik őket – figyeljük is! – ők visszafigyelnek. Leskelődnek. Engem a multkor Szabó majdnem elkapott az ablakpárkányon a nyakörvemnél fogva. Ki akarta szedni belőle a kamerát. Végigkarmoltam a pörsenéses kezét. Jól megszivta.

      • red rat said

        Maradjatok rajta az ügyön. Szerintem érdekes lenne megtudna, miket beszélnek ezek a fészbukon, és kikkel, nem gondoljátok?

      • Facebook said

        Elcsíptunk egy üzenetváltást Szabó András üzenőfalán. Flörtölt egy fiatal nővel. Szabó többször utalt rá, hogy ő maga sokkal öregebb. Magát kelletve leírta a paramétereit: 178 cm / 92 kg, tisztára mint egy házassághirdetésben. Mire a nő: “Elfogadható”. Vajon mire?

      • Pszichiáter said

        Ezt nem lehet másképp értelmezni, mint hogy ez a perverz és mentálisan nyilvánvalóan súlyosan sérült nő elfogadja ezt a testileg-lelkileg eltorzult szörnyeteget szexuális partnernek.

      • Katica said

        És mit szól ehhez Petrőczi?

      • red rat said

        A 178 cm és 92 kiló nem elfogadható, hanem egy hájas görény!

      • petticoat said

        Szabó belekancsalít a bimbózó lányok dekoltázsába és a nyála is elcseppen a köldökpiercingektől. FÚÚÚÚJ!

      • Woman in love said

        Egy szerelmes nőnek nincsenek feltételei. Se azt nem kívánja, hogy Szabó fogyjon le, se azt, hogy váljon el. Szabó így kell neki, ahogy van: hájasan, torzonborzan, aljasan és alattomosan…

      • 178/92 said

        Én is olvastam a Facebookon ezt az üzenetváltást Szabó üzenőfalán, meg lehet keresni, kb. 2 hete volt. Szabó annyira felbátorodott, hogy a 92 kilóját se sokallja egy ifjú hölgy, hogy azt írta, valamelyik ismerőse kisebb nála és 100 kg. Mire a fészbukos nő visszaírta, ne a 100 kilós gombóchoz hasonlítsa magát, hanem ifjúkori önmagához. Szabó válasza: “O.K. Megpróbálhatjuk” , így, többes számban, számítvaa nő közreműködésére. Mire a csaj: “Mikor láthatom az eredményt?” Szabó: “Fél év múlva.” Ez már randi-megbeszélés.

      • petticoat said

        Szabónak a szexepílje a pikkelysömöre, a dongalába, a hájas pocakja, a bunkósága, a műveletlensége és a feneketlen aljassága.
        Értem.
        Nagyon romlottak vagytok, ti lányok!

      • Facebook said

        Szabónak a szexepílje a 2 professzori fizetése. Szerintem erre hajtott a drogos csaj. Leszámítva a testi adottságait és Petrőcit Szabó jó parti.

  37. septempunctata said

    Egy kicsit utánanéztem a zoológiai szakirodalomban: a katicabogár egy garázda zabálógép, hihetetlen mennyiséget megzabál pl. földibolhából.
    A mi fűzfapoetesszánk főleg csülkös szalonnát fal a Petruskában, de az étvágya CSILLAPÍTHATATLAN.
    A Ráday Könyvtár sánta könyvtárosai futva menekülnek előle, a szomszéd perzsa étteremben pedig Ali bácsi a vécébe zárkózik, ha Petrőczi 43-as cipőivel végigdöng a Mátyás utcán

    • Drogos csaj said

      A tanár úr is bezárkózik előle a WC-be a laptopjával. Eljátssza hogy hasmenése van hogy sokáig ücsöröghessen az egyszemélyes fülkében. Közben a mi közös szippantárunksól ábrándozik, ami a 7. mennyországba fogja repiteni…

      • 12 lépés said

        Szálljatok már le rólam. Törődjetek a saját szerelmi életetekkel, ne a máséval!

      • Don Juan naplója said

        Szabó úgy látszik megirigyelte Ny. B. kollégája sikereit a nők körében, és ha későn is, de rákapcsolt. Naplóját teleszórta ifjúkori ártatlan fotókkal, amire a volt hallgatólányok, akik mostanában nem látták ezt a felfúvódott, hájas, torzonborz szörnyeteget, lépre mennek. Szabó felfedezte a házasságtörés intézményét. Azért ír ifjúkori fotókkal ilusztrált naplót, hogy legyen jelentkező, akivel elkövetheti. Mert a mostani külsejére tényleg csak a loch nessi szörny bukna.

      • Házassághirdetés said

        Szabó blogja olyan mint egy házassághirdetés. Tényleg tele van a fiatalkori fotóival, mint aki hamis képekkel kínálja magát. Nem más fotóját teszi fel, hanem saját 40 évvel ezelőtti képét: ilyen vagyok, ugye milyen szexi? Petrőczi ne zavarjon benneteket, ő is megcsalt fűvel-fával, most revansot veszek. 🙂

      • Macskacicka said

        A tanár úr tényleg nagyon jóképű. Csak ti kikerestétek a neten a legrosszabb fotót róla. Most van rajta egy kis súlyfelesleg, de már dolgozik a leadásán. Nem sokára pont úgy fog kinézni mint azérettségi képén.

      • Dr. Faustus said

        Én minden Margitkát óvnék attól, hogy édelegjen ezzel a gólemmel.
        Szörnyűségek rejlenek a szennyes gatyájában.

      • cats on the blog said

        Shut up!
        Macskacicka, te nem tartozol közénk egy ilyen ronda, szögletes arcú nincs a mi szépséges fajtársaink között.
        Ha még mindig rajongsz a szabóér, kívánjuk neked, legyen tőle egy pont olyan szörny kölyked, mint amilyen ez a mocsok.

      • Macskacicka said

        Azt te honnan tudod mi rejlik a gatyájában? Én odáig nem jutottam vele. Csak majdnem… Sajnos…

      • Bra said

        Nézem Szabó értékelését a markmyprofessoron. Mindjárt az első oldalon a csupa 1-es sorok után egy színötös sor. A végén pedig egy meltarto hogy szexi. Macsek te voltál az? Ilyen kificamodott izlésed csak neked lehet.

        http://markmyprofessor.com/tanar/adatlap/11110.html?p=1#rates

      • Vivien said

        Ráadásul kétszer is, mer a 2. oldalon is van egy melltartó a Szabón. Ezen a hájas torzonborz pofán! Macsek lebuktál! Az összes 5-t te írtad be a Szabónak.

        Jhnnsclvn’s blog (A Károli Gáspár Református Egyetem múltja, jelene és jövője))

    • wonderbra said

      Nem tudom, melyiktől okádok jobban, Szabótól vagy a biszex Hanságitól. FÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ!

      • Vomitting said

        Egyérztelműen Hanságitól. Ráadásul ő saját magát értékeli vagy tízszer. Szabó legalább becsületes. Nem hamisítja meg a silány eredményét. Hansági beregisztrált 10 külöböző néven és leosztályozta magát. Látszik hogy ő volta a dicsérő szövegekből. De főképp arról, hogy melltartót is aggatott magára. Erre a nem nélküli transzvesztita szörnyetegre egyetlen épeszű hallgató se szavazna. Buta is és csúnya is.

      • Sakálvokál said

        Hansági néhány százalékot már megint “javított” a statisztikáján. A legviccesebb, hogy ez az aszexuális, transzvesztita, taszítóan undorító lény az idegesen kattogó sakál hangjával még a melltartót is magára rakja amikor értékeli saját magát egy újabb álnéven a mark my professor-on hogy szexinek tüntesse fel magát azok előtt akik nem ismerik. Mert akik ismerik azok csak röhögnek a melltartón.

  38. prudens said

    Ahogy elnézem, Szabó András szupersztár a blogon!
    Egyetlen poszthoz sem érkezett ennyi komment.
    Hiába, Szabónak nemcsak az erudíciója és az elokvenciája felülmúlhatatlan, hanem arblási életműve is: Mutassatok még valakit, aki elrabolt 2 milliárdot OV-től és még mindig tanszékvezető főprofesszor.
    Aki panelproliból egy hét alatt lett 140 négyzetméteres belvárosi lakás tulajdonosa, melyet INGYEN rendezett be kincseket érő bútorokkal, festményekkel, csillárokkal és szőnyegekkel a református hagyatéki leltárból!
    És még most is ott ül, mint egy magát keresztyénnek mutató keresztespók a Mátyás utcában és két professzori fizetésért (egyik euróban, másik forintban) és hazudik magáról, ami a csövön kifér.
    KARUNK ÉS KORUNK HŐSE SZABÓ ANDRÁS. A NAGYFORMÁTUMÚ BŰNÖZŐ!

    • Boncida said

      Házastársi blogvetélkedő történelmi fordulóponthoz érkezett. Petrőczi blogja egy kattintással átvette a vezetést. Ma 3 kattintás volt az ő blogjára és csak 2 Szabóéra.

      • slafrok said

        Már csak ez a közös akciózás Petrőczi és Szabó között. Mondjuk ezen nem is csodálkozom. Már azt az üzekedést sem akarjuk elképzelni, aminek az “eredménye” a két förtelmes klón, Évike és Andriska.
        Szörnyek paráználkodása.

  39. Sabbat(ical) said

    Pedofil szörny írja tovább az unalmas naplóját állami pénzen. Kb. olyan színvonalú mint egy iskolai dolgozat. Nem a gimiben, mondjuk általános iskola felső tagozatában. Havi 350 ezerért és 1000 Euróért. Ennyi az összjövedelme havonta – mellékesek nélkül számítva.

  40. Engedd be a tótot a házadba said

    Szabó Andrást 2004-ben Albert Sándor vette fel a révkomáromi Selye János Egyetemre, ahogy 10 évvel korábban Szilágyi Ferenc a Károlira. Szilágyi Ferenc és helyettese, Huszár Ágnes sorsáról bőven olvashatunk ezen a blogon. Mindkettőt hamarosan kitúrta, mint a tót, akit a gazda beenged a házába, aztán ő maga hamar kívül találja magát. De Albert Sándorra is ugyanaz a sors várt. Ahogy Szabó András megjelent feleségestül Komáromban, Albert Sándort hamarosan leváltottáka rektorságról, majd elüldözték nemhogy a Selye egyetemről, hanem a városból, sőt az országból is. De Szabó szilárdan ott van, egyik lábával oda gyökerezve, a másikkal a Károlira.

    • banquo's bloody ghost said

      Igen, ez Szabóra vall, a mérhetetlen aljasságára. Azt se birja elviselni, hogy van valaki a környezetében, aki különb nála, aki szivességeket tett neki. Ezeket kegyetlenül kiirtja.
      Csak azt nem értem, miért irja azt az idioóta blogot.
      Hogy szeressék?
      Szörnyeteg Lajos önzetlen szeretetre vágik két nagyobb rablás és rágalmazás, okirathamisitás között???

  41. wonderbra said

    Van egy közös ismerősünk Fabinyval. Annak panaszkodik a házaspárra. Petrőczi nem százas, mondja, maga is elhiszi, hogy költő.
    Szabó meg tudósnak képzeli magát Szenci minimális életművéről való irogatással.

  42. filológus said

    Filológiai aprómunkával sikerült kideriteni, hogy Lázár Ervin Szabó Andrásról mintázta Szörnyeteg Lajost.
    Mint tudjuk, Petrőczi különösen annak halála előtt annyira rányomult Lázárra – még a Lónyay utcát is átnevezte – Ervin halála utcájává – hogy az szegény a Farkasréti temetőbe menekült előle. Azóta be nem áll a szája P-nek, hogy Lázár mennyire becsülte őt. A halottak már nem szólnak vissza és nem is pereskednek.
    Pedig volt Lázárnak egy másik hőse – Szörnyeteg Lujza – akit Petrőcziről mintázott személyesen. Csak a Vathy Zsuzsa szólt neki, hogy mégse, igy végül kihagyta.

    • Ginger Cat said

      Áll a bál a Mátyás utcában Á. miatt. Petrőczi művekben örökítette meg Szabó előtti és alatti szerelmeinek hosszú sorát, de Szabónak nem volt szabad más szerelmeiről beszélni, csak Petrőcziről. Most hogy kikottyantotta Á-t folyton orditoznak egymással. Petrőczi megtiltotta Szabónak a fészbukozást. Szabó egyszerre fexik le Petrőczivel, aztán megvárja, míg elalszik. és utána kioson a hálószobából internetezni – titokban. Keresi a fészbukon Á-t…

  43. Andrew said

    Szabó borítóképet cserélt a fészbukon. Szétröhögtem tőle az agyam.

    http://www.facebook.com/andras.szabo.587

  44. journalist said

    Igen, csak aki fent van.
    Egyébként érdekes. Szabó barátkozik KCGy-gyel, akit egyébként szörnyű zsidónak szokott nevezni.
    Az is kiderül, hogy Szabó legnagyobb érdeklődése a scifi, Intergalaktika Magazin stb.
    Igen, új a kép, de ez is okádék. Szabón csak az segítene, ha levágnák a fejét.

    • Cica said

      Megnéztem. Förtelem. Okádékabb mint ezen a képen itt a poszton. Akkor már inkább a régi Fb-os borító, a Szenci Albertes, még az is gusztusosabb. Az új pofa még ahhoz képest is romlás amikor nálam bepróbálkozott. Igaz hogy én már akkor is hánytam tőle. Amúgy igazad van. Az egész fejet ki kéne cserélni plusz a testet is.

      • hajnalka said

        Hát igen, asszem egyébként annak a Thomas Mann-féle izének is ez volt a tanulsága: nem elég csak a fejet kicserélni.
        Szabónál meg tök selejt mind a kettő.

      • Paplan alá fingó said

        Ennek a bűzbombának a jelleme a legrosszabb. Azt kéne kicserélni. Bármilyen randa is kívül, az semmi ahhoz képest, amilyen belül.

  45. Hencidai Úrasztala said

    Petrőczi: Szép álmom volt az éjjel.
    Szabó: Mi, Évi?
    Petrőczi: Az, hogy megszűnik a blog, nem jelenik meg új poszt többé rólunk.
    Szabó: Én nappal is erről álmodom.
    Petőfi: “Anyám, az álmok nem hazudnak”, vagy mégis?

    Blogszerkesztők: Hm… Petőfinek biztos nem, de Szabónak és Petrőczinek, akik mindenkinek hazudnak, miért mondanának az álmok igazat?

  46. neurológus said

    Az álmok mindenkinek a saját fejében keletkeznek. Hitvány, buta embernek nincsenek okos álmaik, meg se értenék. Lásd erről laikusoknek is érthető módon: Heller Ágnes: Az álom filozófiája. Múlt és Jövő, 2011.

  47. […] de annak leváltása nem rendítette meg. Gyorsan bekúszott az utód, Kásler Miklós kegyeibe is. Pedosztratosz pedagógusnapi jutalma több mint bizarr. Talán a jutalmazó Kásler vagy a fölterjesztő Balog […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.