Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Crook’s award (1 milliós jutalom csalásért!)

Posted by jhnnsclvn - május 13, 2012

 “Minél jobban kilóg a lóláb, minél otrombább a ‘csalás’, a szemérmetlen hatalomelvűség, minél többet nyomnak le kacsatömővel a pampogásától már amúgy is fulladozó csőcselék torkán, annál világosabb, ki a james, ki mondja meg, mi van, ki oszt­ja a lapokat, ki kapja a zsét. … Úgyhogy kuss legyen.”

Farkas Zsolt: Győz a jó

http://www.muut.hu/korabbilapszamok/013/farkas.pdf

Keresztapa megmutatta ismét, ki a james. Bár több tucat szakember bizonyította szakmailag, hogy a munkássága nem ér semmit, sőt, kifejezetten kártékony, a hatalma ma nagyobb, mint valaha. Törvénytelenül ledoktoráltatta 2010-ben Szegeden a Károlin 2009-ben megbukott Mészárost ugyanabból a témából. Szegeden Klukovits Lajos még a Márton keresztnevet is átíratta Istvánra, hogy fel ne tűnjön az 1 éven belüli sikertelen kísérlet. Mészáros saját kezűleg írt nyilatkozatot, hogy ugyanebből a témából 2 éven belül sehol sem nyújtott be disszertációt. Legalább 100 tanú és több tucat hivatalos dokumetum bizonyítja, hogy hazudott. Kit érdekel? A Szegedi Tudományegyetemet biztosan nem. Szemrebbenés nélkül elfogadták a hamis nyilatkozatot. A Kulcsár-Szabó kör, kiváltképp a cezaromán hisztérikus diktátor MENY, Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes egyre csak nyomja le a kopasz bunkó szeretőjét az egész szakma torkán. A bukott védés után még Egerbe, az OTDK zsürijébe is elvitte tavaly ítélkezni a bukott szamarat az okos és tehetséges hallgatók felett.

Most pedig 1 millió forintot, a lehetséges maximumot ítéltette meg vazallusaival a kétszeres PhD-csaló Mészáros Márton / István részére a Nemzeti Kulturális Alap alkotástámogatási pályázatán. Nem közvetlenül Kulcsár-Szabó, hogy szó ne érje a háza táját. Elhelyezte ott már rég a saját embereit, akik levegőt se mernek venni másképp, mint ahogy ő parancsolja. Az egyik kollégium vezetője pl. az a Bednanics Gábor, aki opponensként 100%-kal átvitette Mészáros Márton nemlétező disszertációját 2009 márciusában a Károlin. Pedig tudta, hoy nem ér semmit, meg is írta:

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2011/06/30/crushing-criticism-by-bednanics-bednanics-megsemmisito-kritikaja/

Akit a rendőrség is kihallgatott e-miatt. Fent van ezen a blogon, mert a Kulcsár-Szabó família egyik tagja bent felejtette az ELTE egyik faxkészülékében: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2012/02/05/bednanics-hearing-bednanics-kihallgatasa/ Ennek ellenére ez a lakáj kollégiumi vezető lehet. Kulcsár-Szabónak való alávetettsége napnál világosabb: http://karolibotrany.blogspot.com/2011_08_05_archive.html . Bednanics nagyon használható. Mindenre. Akárcsak a Mädchen für alles Eisemann, vagy a szegedi Lakáj, Pál József.

De az egész szakmai kollégium tele van károlis oktatóval. Persze olyanokkal, akik úgy táncolnak, ahogy a Kulcsár-Szabók fütyülnek. Különben nem lehetnének ott. Szakály, Hermann Róbert, Bertha Zoltán, még Sepsey Gábor felesége is kollégiumi tag:

http://www2.nka.hu/pages/ismerteto/allando_koll.html

Keresztapa bebiztosította uralmát személyes jelenléte nélkül is. Aki lázadni mer a klán ellen, azzal azonnal leszámolnak. Így biztosítják a mindenre kész gerinctelen talpnyalók asszisztenciájával a kontraszelektált selejt töretlen uralmát.

Íme, mire nyert a csaló Mészáros 1 millió forintot – egy teológiai műre! Nemhogy teológiai végzettsége nincs, de még Kálvint se tudja Luthertől megkülönböztetni, amint szegedi PhD-bírálói megállapították. (Persze minden konzekvencia nélkül, mert a szedett-vedett dolgozatot minden formai és tartalmi lehetetlensége ellenére elfogadták.) Ami pedig a Gutenberg-Galaxist illeti, ennél elavultabb fogalom aligha juthatott volna a pályázó eszébe. 60-70 évvel ezelőtt merült fel McLuhannél, de a 80-as években lecsengett, elcsépeltté, kiüresedetté vált. Csak ez a károlis, kulcsárszabós zsüri szopta be – Mészáros nem létező teológiai szakértelmével együtt. Mert Keresztapa előtte néhány zsüritagnak odaszólt csendesen: “A Marcinak nagyon kellene. A maximumot, amit csak lehet. Meghurcolták szegényt a doktorija miatt. Ez most jót tenne neki..” Kell ennél több? Mert ha nem úgy döntenek, akkor holnap már nem lesznek kollégiumi tagok, holnapután pedig nem lesz állásuk. Nem Keresztapa rúgja ki őket direkt, csak ott áll a döntések mögött – csendesen, de súlyosan…

MÉSZÁROS MÁRTON

GÖDÖLLŐ

ALKOTÓI TÁMOGATÁS: A GUTENBERG-GALAXIS KIALAKULÁSÁNAK TEOLÓGIAI VONATKOZÁSAI CÍMŰ MUNKA ELKÉSZÍTÉSÉRE

1.000.000 Ft

3802/3793

http://www2.nka.hu/OPPortal/portal/cn/DefaultContainerPage/Kezdolap;jsessionid=B27564AC7268EEAC8D5CDDF97CD375F4

Hiába leplezték le Kulcsár-Szabó tudományát, III/III-as múltját, a fasiszta Jauss-szal való bensőséges kapcsolatát, hiába bizonyítottuk számos dokumentummal Mészáros csalását, nincs semmi következménye. A nepotista korrupció virágzik, a pénzlenyúlás tovább folyik: a hamisan nyilatkozó, kétszeres PhD-csaló Mészáros Márton / István 1 millió forintos jutalmat kap – a mi zsebünkből.

56 hozzászólás to “Crook’s award (1 milliós jutalom csalásért!)”

 1. filológus said

  Most különösen elpofátlanodtak, hogy Balog Zoltán lett az Emberi erőforrás…Minisztérium főnöke.
  Most minden “teológiai” téma eleve nyerő.
  Hogy aki beadja, az Kálvint nem képes megkülönböztetni Luthertől, mint ez maga Bednanics állapitotta meg, aki odaitélte neki a maximális összeget?
  Ennyire selejt a Bewdnanics, ekkora hatalma van Kulcsár-Szabónak.
  Ilyen moslék ország ez.

 2. Mészáros a spermadonor said

  Egy millió forintot ér meg Don Corleone-Szabó Ernő akadémikusnak meddő menye megtermékenyitése a csaló Mészáros Marci/Pista által.

 3. KSZE és a húsosfazék said

  A lóláb, ami kilóg, Kulcsár-Szabóé. Mindegy, milyen a kurzus, szoclib vagy jobbos, a pénzt ő osztogatja. Demonstratívan fitogtatja a hatalmát. Ő nemcsak az ÚT és az ÉLET, ő a TÖRVÉNY. Magyarán lesz..ja az alkotmányos törvényeket. Ha ő akaja, lehet a Ludas Matyival is doktorálni, és ha valakit csaláson kapnak, beadja 4 hónap múlva ugyanazt a szöveget kicsit feldúsítva máshova, és akkor máshol lesz doktor A MENYet pedig ugyanott habilitáltatta, ahol Mészárost másodszor- törvénytelenül. A SZTE legalább annyira bűzlik, mint a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola. Mészárostól és a Kulcsár-Szabóktól.

 4. vidéki oktató said

  Egyébként maga a cime is a nyertes baromságnak egy ótvaros közhely az elcsépelt szóvirág “Gutenberg-galaxis”-tól eltekintve is.
  Mik is azok a teológiai vonatkozások?
  Az egyházszakadás és a protestantizmus koncepciója eleve magával hozott számos publikációt: Biblia-forditás, zsoltárforditások, ezt az anyanyelvi liturgia szükségessé tette.
  A protestánsok egymás között sokat vitatkoztak pl. az “egy szin” vagy “két szin” alatti áldozás kérdésében. Ezek röpiratok formájában terjedtek. A kialakuló felekezetek megteremtették a maguk szövegeit, pl. a kálvinizmus as Heidelbergi kátét, ezt leforditották nemzeti nyelvekre és kiadták, magyar nyelvre Huszár Dávid 449 éve – jövőre lesz a jubileum.
  Aztán a vallási villongások, a pápisták és a protestánsok közti vita, küzdelem paskvillusok formájában – ezt mind megirták, kinyomtatták, terjesztették.
  Mi ezen a kutatni való?
  Ez egy ótvaros közhely.
  Akinek meg nem az, az egy ótvaros böszme bunkó.

  • Ágnesasszony cuncimókusa said

   Cuncimókusnak nyilván nem az, mert ő anyira tudatlan ezekben az ügyekben, hogy ez neki mind új. Felépítetted most neki az 1 milliós könyvének a vázlatát. Persze a pénzt ő nyúlja le. 🙂

 5. law and order said

  Huszár – a Heidelbergi Káté forditója: honnan olyan ismerős nekem ez a név?

  • Paplan alá fingó said

   Mintha a sötét orgyilkos Szabó egyik áldozatát hívták volna így, aki kivételesen túlélte a gyilkos merényletet, nem úgy, mint Szilágyi, Györke, Szigeti, Király és Bolyki, akik belehaltak. De Isten nem bottal ver…

   • Erinnisz said

    Lehet, hogy Isten nem bottal ver, de Szabóra még a rúd is rá fog járni, azt garantálom 🙂

   • idiot said

    Szabó András, akire nagyon is illik a Hugyos Józsi név – egy értelmi fogyatékos, erkölcsileg pedig alulértékelhetetlen bűnöző barom.

 6. hugyos józsi said

  Szabó alias Hugyos Józsi nem örül Mészáros 1 milliójának.
  Ő alig nyolcszor ennyit kapott a szadeszes princz gábortól, amikor kirugatott egy MTA doktora történészprofesszort, és felvetetett a helyére egy más vallásút, akinek kandidátusija se volt.ű
  Neveket is tudunk, Szabó, nyakadon a kés/

  • 1milla said

   Ebbe speciel a Szabónak igaza van. Mi örülni való van azon, hogy közpénzből kidobnak 1 millió forintot a csaló bunkó Mészárosra, aki a szegediek bírálata szerint még a felekezetek közt se bír különbséget tenni? Ennél rosszabb helye nem lehet annak a pénznek.

 7. black side said

  Szabó – milyen találó rá a Hugyos Józsi – tele van gyűlölettel, iriogységgel.
  lelke mélyén tudja magáról, hogy egy tehetségtelen idióta.
  Ezért gyilkolja a nála tehetségesebbeket.ű
  Vajon megjelenik álmában Szigeti Lajos, Szilágyi,Király, Györe Ildikó és Bolyki János??? Remélem. Már egy parcella tele van a mocskos görény áldozataival.

  • Dreamliner said

   Lehet, hogy az áldozatok jelennek meg az álmaiban, lehet hogy fiatal szép nők, de minden reggel kimerülten és átizzadva ébred az ágyában, mint Szenci Molnár, amikor az üvegesmester lányáról álmodott. De ő sokkal kevésbé őszinte, mint példaképe, ezért az álmairól hallgat a naplójában, a nappalairól pedig hazudik. 🙂

   • instant kill said

    Azt mondod, hogy Szabó Görény Andrásnak minimális bűntudata sincs azok miatt a kiváló emberek miatt, akiket ő üldözött a halálba?
    Csak a köldökpiercinges csajokkal való álmodozás segiti őt a normális nemi élet helyett a maszturbációhoz vagy pollúcióhoz?

   • Preacox said

    Nincs bűntudata. Meg van róla győződve, hogy ő az áldozat. Hasvillantós, köldökpiercinges nőkről álmodik, de ami mozdíthatatlan, az az erotikus álok hatására se mozdul. Legfeljebb elsül…

 8. dark side said

  Jelenjenek meg neki az ágyak, asztalok, képek csillárok tulajdonosai! Azoknak szellemei, akiknek szép tárgyait INGYEN ELZABRÁLTÁK a református hagyatéki raktárból. Mer panelproli korukban egy hokedlijük se volt, aztán hirtelen berendeztek 140 négyzetmétert.
  Petrőczi meg kicsőditett valami tévés stábot, mutogatta a faragott bútorokat és azt röfögte, hogy most ő, meg professzor férje végre “méltó keretek között kutathatnak”.ű
  Kutatnak persze, a más szellemi meg tárgyi tulajdona után, hogy gyorsan elrabolják!
  Mint ahogy Szabó is elfelejtette Uray Piroskát megemliteni, aki pedig a Szenci forditás oroszlánrészét vgégezte.
  El tudjátok képzelni, hogy Szabó azzal a latintudással meg tudta volna oldani, amikvel még helyezuést se ért el az országos latinversenyen?

 9. vidéki oktató said

  Én erősen meggondolnám Szakály Sándor helyében, hogy égetem-e magamat egy ilyen prolibunkó helyen, mint a Károli, ahonnan a közismert kormánytartaléktolvaj Szabó András még mindig tanszékvezető, bűntársa, Györgyiné Koncz Judit pedig már a szegedi Gál Ferencen is lebukott.
  Hermannt eleve azért vették be a doktori iskolába, mert OV szobatársa volt a székesfehérvári kollégiumban.

 10. fineszes said

  Gondoljátok, hogy OV már elfelejtette, hogy Szabó és bandája elrabolta 1999-ben a kormánytartalékot?
  Vagy megbocsátott Szabónak???

 11. KSZE és a húsosfazék said

  Azért intézte el a Keresztapa Mészárosnak az 1 millát, mert ő is és a MENYe is büntetőeljárás alatt áll. A PhD-fokozatot kétszer is összecsalták, ezért járnak a kihallgatásokra. KSZE szerint jól mutat majd a rendőrségen ez a díj, azt a benyomást kelti, hogy kopasz bunkócskám nagy tudós, és majd a rendőrök meghátrálnak előle az agarakkal. Bednanics, akiből Keresztapa a Pénzosztogató cégnél nagyfőnököt csinált azért, hogy az ő parancsait végrehajtsa, szintén gyakori vendége a rendőrségnek, szintén a Mészáros-csalás miatt. Fenn is van ezen a blogon.

 12. Don Corleone-Szabó Ernő akadémikus said

  Akadémikus úr azt hiszi, neki minden szabad.
  Most mi majd megtanitjuk rá, hogy téved,
  Először a büdös k&rva menyét, Hanságit, annak spermadonorát, Mészárost buktatjuk le, utána jönnek a többiek.
  Szabó-Hugyos Józsefnek és Babiloni Kapu Petrőczinek se kell aggódniuk, sorra kerülnek ők is.
  Meg te is, kis kedvencünk, IMO-s hermann.
  Gondolj drágám a pikovaja damara!
  Az a sors vár rád is, hermannom, drágám.

  • Twins said

   Te melyik az az IMO-s hermann? Én folyton látok az egyetem környékén egy nagy darab hormonzavaros napszemüveges hájtömeget ólálkodni, de nekem aszonták rá, hogy az a titkosszolgálatos Kardos Zsolt a Wistmanwoodtól. Most melyikük a Hermann és melyikük a Kardos? Vagy ezek ikertestvérek? Nagyjából a tevékenységi körük is megegyezik: szimatolnak és jelentgetnek, kivéve hogy az egyik hájpacni a csajok seggét is markolássza. Különösen a girnyó csajokét, mintha azon lenne bármi markolászni való. Állítólag erről lehet felismerni hogy az a Hermann.

   • sarki verka said

    Igen, a fenékmarkolászó aHerman Zoltán, Szilágyi Zsófia férje (az is utalja és csalja, mint a répát), Hermann tűri a gúnyolódást meg azt, hogy Funkstille van az ágyban, neki mindent megér, hogy bekerült a Szilágyi családba, Kulcsár-Szabó környezetébe.
    Közben zsebhokizik és minden betűben valami obszcenitást lát.
    Szerinte Arany János egy pedofil disznó volt, állandóan ebekről írt, az ebet meg Herman úgy értelmezi, mint az orosz jabity ige felszólító módját.

   • Jobbik said

    Ez a perverz Hermann, aki korábban szadeszes volt, gúnyt űz a mi jobboldali és tiszta eszményű pártunkból. Azt terjeszti és tanítja, hogy az nem a magyar ‘jó’ melléknév középfokából ered, hanem az orosz ‘jebaty’ (=b@szni) igéből. A ‘jobbik’ alakra kétféle magyarázatot ad. Az vagy az ige felszólító módjából ered, és ennek értelmében a párt programja a legősibb cselekvés felszólító módja, vagyis “b@ssz!”. A másik magyarázat szerint ez egy lerövidített múlt idejű melléknévi igenév, és annyit jelent: ez egy “kib@szott” párt. Így sérteget bennünket ez a kielégületlen, perverz szoclib alak.

   • butcher said

    És mit szól ehhez ifj. Hegedűs Lóránt(né) sógora, Lóri bácsi veje, Balla Péter?
    Elfelejtettétek, hogy Szegedi Csanád is a Károlin végzett?
    Szétütünk a szoclib perverzek között a Károlin?
    És ha Herman útban van, visszaküldjük a moszkvai nagynénjébe, az IMO-ra!

  • Keresztapa said

   Reméljük a rendőrségi vizsgálat azt is kideríti, hogy az a Bednanics dobta meg közpénzből Mészárost 1 millával, aki segített neki a Károlin egy PhD-fokozatot opponensként összecsalni. Amit aztán visszavont a MAB. A csaló duó lefülelése remélhetőleg elvezet a Keresztapához.

   • Family business said

    Danél Monáról se feledkezzetek meg. Őt is pénzelte a keresztapa, akihez a fiát választotta opponensnek, miközben ő volt a témavezető is és a DI vezetője is.

   • petticoat said

    Az legalább gusztusos volt, nem olyan förtelmes hordóseggű, homorú mellű, majompofájú némber, mint Kulcsár-Szabó proliparaszt menye, a Hansági, a habilitált ostobaság.

 13. idegen toll said

  Kulcsár-Szabó akadémikus le fog bukni, egészen biztos. Ennyi pofátlanságot nem lehet megcsinálni.

 14. Keresztapa said

  Világbotrány, hogy ez a kétszeres PhD-csaló a cinkosaival együtt lenyúlja az NKA pénzét. Senki nem ellenőrzi ezt a maffiózó gengsztert, akit úgy hívnak, Kulcsár-Szabó? Kénye-kedve szerint jutalmazza a csaló bandáját! Mikor csavarják már ki a kezéből a pénzeszsákot?

  • Vastagbőr said

   Ez az 1 millió az ellenőrző-, nyelvvizsga- és kétszeres PhD-hamisító Mészárosnak egy pimasz provokáció a Kulcsár-Szabó klán részéről. A fél banda büntetőeljárás alatt áll, elsősorban Mészáros, a témavezetője Kulcsár-Szabó-Hansági és Bednanics, az opponense, aki kiosztja a csaló cimborájának a maximális 1 milliót. Ráadásul egy hülye, közhelyes, semmitmondó címre, amelyhez Mészáros még csak nem is konyít. Kulcsár-Szabónak nincs bőr a képén.

 15. filológus said

  Május 16-án szerdán Névtan és terminológia címmel félnapos konferenciát rendeztek a Károlin.
  Az esemény szervezője a Magyar Nyelvtudományi Tanszék alapképzettség nélküli vezetője, a legreformátusabb (???) magyar nyelvész (???) Fóris Ágota.
  Most a debreceniek segítettek neki (Hoffmann István és Farkas Tamás), hogy legyen valami minimális legitimációja a dolognak névtani oldalról. Hoffmann persze mindenhova elmegy,
  A helyi no name-ek cincogása kíséretében polírozzák az imázsukat vagy mijüket, ami van nekik.

 16. KSZE és a húsosfazék said

  Mészáros jutalmazása felháborító pofátlanság. De azt sejteni lehetett h Kulcsár-Szabó froclizza a szakmát, a szakmai közvéleményt és megmutatja h ő az úr a háznál – még…

 17. angol kisasszony said

  A KRE Angol Nyelvtudományi Tanszéke is készül a Pázmánnyal közösen egy konferenciára: Interfaces in …címmel. Valami vegyesfelvágott: lehet benne fonetika, morfológia, pragmatika. AHOGY TESZIK.
  Ez is mutatja, hogy a Károlin nincsen úgynevezett angol nyelvészeti műhely, így kalákában másokkal csak összejön valami, besöpörjük az összes beadott szemináriumi dolgozatot stb.
  De az Angol Tanszéken dolgozó nyelvészeknek legalább van szakirányú diplomájuk. A Magyar Nyelvtudományi (?) Tanszék vezetőjének, Fóris Ágotának pedig NINCS.
  És semmi köze nincs a református egyházhoz, se a tanításához, aki nem hiszi, nézze meg a nyakában az arany menórát.
  Miért hozták és ki küldte Fórist a Károlira?

 18. mesüge said

  Lövésed sincs???
  Ilyen hülye is csak egy siksze lehet.

  • Curious said

   Nekem sincs. Főleg azt nem értem mér olyan szoros a kapcsolata Ballával. Hogy jelenhetett meg egy ilyen a református egyetemen, amikor zsidó és spanyol-olasz szakos? Egyik szak sincs a Károlin. Ez pont olyan rejtély, kint a komcsi titkos rendőr Kovács az egyszem orosz szakjával, ami szintén nincs a Károlin. Ki küldte ezeket?

 19. tóratartó said

  Hát, ha csak úgy nem – okosodtok, gójok, kétségtelen.

 20. MarciPista said

  Mészáros károlis védésének “apró szabálytalanságairól”:

  https://jhnnsclvn.wordpress.com/2009/12/15/some-petty-errors-apro-szabalytalansagok/

  Semmi következménye nem lett. Szeged törvénytelenül bevállalta a hamis nyilatkozatot adó Mészárost. MM azt hazudta ti. hogy még nem próbálkozott ebből a témából védéssel. Nemcsak a téma volt azonos, hanem még a cím is.

  • SarkiVurka said

   Mészáros Márton Károlin összecsalt 13 oldalas PhD-jának csaló szerzőtársa, Korner Veronika, aki értelemszerűen a másik 6 és fél oldalt szerezte a közös ópuszból különös környezetben bukkant ma fel. Az ámerikás zsidó kurvinca egykori habzó szájú szadeszes most átment fideszes színekbe és Hódmezővásárhelyen Orbán Viktor mögött énekli a nap slágerét az első képen:

   “Aki kiáll az utcára, lakat kell a pi…jára”

   (A telipofa vigyoráról fel lehet ismerni, összetéveszthetetlen.)

   http://orulunkvincent.blog.hu/2012/05/25/asszony_lesz_a_lanybol?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_like&utm_campaign=blhshare

   • Szappho said

    Minek annak lakat? Hímnemű lény nem kúrja meg. Leszbikus kapcsolatban meg nem muszáj védekezni.

   • SarkiVurka said

    Veronkánk ezen a képen komoly. Nem vigyorog olyan szélesen ahogy szokott. Nem is tudtam h visszajött Amerikából. Állítólag Hansági elől menekült oda szegénykém. Folyton le akarta teperni az a perverz beteg állat. Veronkánk nem született buzinak, csak Hansági megerőszakolta…

 21. andrew said

  Ez nemvárt fordulat. Hansági biszex???

  • Vronic said

   Te ezt nem tudtad? A csajok közt már régóta téma. Kiszemel magának közülünk egyet-egyet. Bizalmas beszélgetésre berendeli magához aztán… Főleg az ilyen bögyös típust kedveli mint ez a sarki vurka 🙂

   • Gynaecologist said

    És még kezelteti magát meddőség ellen! Ahelyett hogy férfi partnerekkel próbálkozna.

   • Szexológus said

    Talán nem világosították fel gyerekkorában. Nem tudja még h homoszexuális kapcsolatból nem lehet gyerek.

   • Leszbi said

    Hogy Hansági biszex azt kb. minden olyan csaj tudja aki a karrierjéért mindent bevállal még ezt is. K. Veronika Hansági szexuális zaklatásai elől menekült ki az USÁ-ba. Tényleg ezekre a töltött galamb típusokra bukik. B. Gabriellának is horrorisztikus élményei voltak vele kapcsolatban amikor a doktorija miatt konzultált vele. Aztán doktori helyett inkább férjhez ment és eltünt a közeléből. Később Sz. Enikőnél is bepróbálkozott és úton-utfélen hirdette h milyen tehetséges mindenki tudta h ő az ujj libling. Ha a doktori iskola még müxene az a csaj biztos lefeküdt volna neki mer az az egyetemen akart maradni. Szerencséje h már itt nem lehet doktorálni mer az nem szabadult volna meg tőle amig nem péhádézik.

   • Kettes said

    Hanságihoz egyesével be se mernek menni a csajok. Úgy intézik hogy legalább kettesben menjenek be az egyik felkészülni a másik vizsgázni. De már előfordult hogy akit Hansági kistírölt magának azt direkt utoljára hagyta hogy kettesben maradjon vele. Ne tudd meg milyen volt…

   • Tatabányai said

    Nem nagyon értem hogy a Kulcsár-Szabó família mér nem rugja már valagba ezt a pocsék pszichopata paraszt proli p*csát!

   • Poetika said

    Mesteri alliteráció, ráadásul tömören és találóan foglalja össze a Hansági-jelenséget. Különösen a pocsék p*csa találó, amellett igen poétikus a belső mássalhangzó rímmel. Tatabányai, te poéta vagy! Csak nem a nagyszerű költőfejedelem asszonyt, P… É…t tisztelhetjük benned? Más ilyen magas fokú és szellemes alliteráló tömörítésre aligha képes…

   • OperatívTiszt said

    Pedig egyszerű a magyarázat: Hansági tud valamit Kulcsár-Szabó Ernőről, amivel zsarolja. 🙂

 22. andrew said

  Szóval Hansági nemcsakl f-al, hanem p-val is fizettet. Igazi református erkölcs, igaz, Balla, te félrek..ró szemét állat.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: