Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Who snitched on Bene? (Ki nyomta fel Benét?)

Posted by jhnnsclvn - május 18, 2012

Szerző: Neménvótam

Bene lebukása a blogon a Károlin zajló nemzedéki háború mellékterméke volt. Kisebbfajta kattintásrekordot idézett elő a “Pater Ányos” és “A balfék konspirátor” c. poszt, azaz Bene Sándor és Hermann Zoltán levelezése, melyet utóbbi – Bene és a saját vesztére – Hansági (Kulcsár-Szabó) Ágnesnek is megküldött tájékoztatásul és felbujtásul. Emlékeztetőeül: a levelezésben Bene és Hermann 2008 júliusában arról tanakodtak, hogyan akadályozhatnák meg az 1955-ben született kitűnő irodalomtörténész, Tüskés Gábor felvételét a Károlira, ami hátráltatná az ő karrierjüket, hátravetné őket a sorban. Végül úgy döntöttek, a “családi csatornákat” használják, azaz a “csendestárs” Hansági-Kulcsár-Szabó-Ágnesassszony APÓSával, Kulcsár-Szabó Ernővel nyíratják ki a nemkívánatos vetélytársat, Tüskést:

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2012/03/27/pater-anyos/

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2012/04/22/the-twit-conspirator-a-balfek-konspirator/

Az 1960-as években született 3 szövetséges – Bene, Hansági és Hermann – számára 3 évvel ezelőtt a közös ellenség az előző generáció, az 1950-es években született professzorok nemzedéke volt, akiknek a helyére sóvárogtak. Tüskés felvételét hatalmi ambícióik érvényesítéséhez feltétlenül meg kellett fúrni, hogy könnyebben leszámolhassanak a két már ott lévő 50-es éveken született professzorral, Himával és Szabóval. Ezért Tüskés helyett a 40-es évek elején született Kovács Árpádot hozták be a Doktori Iskolába 4. professzornak Hima, Szabó és Fabiny mellé. A 70 felé járó Kovács kényelmesnek tűnt számukra: egyrészt a Kulcsár-Szabó klánhoz a szervilizmusig hű, másrészt nyugdíjasként teljesen kiszolgáltatott, harmadrészt belügyes múltja miatt zsarolható, negyedrészt matuzsálemi korú. Bármikor leradírozható a terepről. Ő volt az ideális jelölt. A három “testőr” 2008 nyarán akcióba lépett: Tüskést megfúrták, Kulint Szabó segítségével félreállították, aztán szembefordították Szabót és Himát. Szabó mögé állva eltávolíttatták Himát, aztán hátbatámadták Szabót: mindent rákentek, a sarokba lökték, lenyomták.

Akkor még hárman összeforrtak a szövetségben. Közös volt az érdek. Most hogy Hansági a szövetségeseit manipulálva győzött, azaz minden akadályt eltakaríttatott velük az útjából, villámgyorsan habilitált a korrupt Szegeden, és seperc alatt professzor lesz, nincs szüksége korábbi szövetségeseire – saját nemzedéktársaira, a 60-as években születettekre. Nyomul az “ifjú”, már a 70-es nemzedékhez tartozó Mészárossal az oldalán a vele egyidős SEPSI ellen, akit – szójátékkal – gúnyosan SENKInek nevez. Széltében-hosszában kürtöli, hogy ez a SENKI még az IDI doktoranduszainak az átvételét se tudta elintézni a Pázmányra. “Mert annyira nullának számít a szakmában” Ágnesasszony harsány híradása szerint. Szidja, gúnyolja, alkalmatlannak nevezi, aki csak a fölösleges adminisztrációt nyomatja, de aki a tudományhoz nem is konyít. Dr.-elöl-hátul-habil.-debil.- Hansági-Kulcsár-Szabó-Ágnes-assszony készül a hatalomátvételre az új nemzedékkel, Mészárossal szövetségben. De előtte még megadta a kegyelemdöfést korábbi szövetségeseinek, Benének és Hermannak. Kiszolgáltatta a levelezésüket Mészárosnak azzal, hogy “publikálja”. Hiszen ki más férhetett hozzá Ágnesasszony leveleihez, mint ő maga és a cuncimókusa, Mészáros, akivel olyan közös a postaládájuk, mint Szabóé és Petrőczié? Ez is egy “jó házasság”: https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/03/04/a-really-good-marriage-egy-igazan-jo-hazassag/. Benének és Hermannak biztos nem állt érdekében a levelezés nyilvánosságra hozása. Ellenben a feltörekvő ifjúnak…

A fotón az elárult, blamált, a szakmában lejáratott, megszégyenített Bene látható Júdással. Júdás a plafont nézi: Nem én vótam…

90 hozzászólás to “Who snitched on Bene? (Ki nyomta fel Benét?)”

 1. Bene Machiavelli Sanyi said

  Kár volt ekkora hibát elkövetni, hiszen Bene egész jól indult a Károlin. Akkoriban még fiatalabb volt és ártatlanabbnak látszott. Ott volt mögötte a Heltai család szilárd erkölcsi tőkéje. Szilágyi szimpatizált vele, fő régi magyarosnak akarta Szabó ellenében, akit egész életében mélységesen gyűlölt. Akkor még nem tudhatta, hogy Szabó lesz a gyilkosa, de sejtette.
  Aztán eltaktikázta magát.
  Hát ez az, ha valaki túlbecsüli a saját intelligenciáját és alulbecsüli a cinkosai aljasságát.
  Faux pas, Sanyi!

  • régi kolléga said

   A történet nagyon tanulságos. Bemutatja azt a mechanizmust, amellyel jó kollégának vagy ravaszkodásra képtelen, egyszerű bunkónak látszó emberek rávesznek valakit együttműködésre, utána pedig felnyomják, az egész akció erkölcsi súlyát rá nyomják.
   A becstelenség, megvezetés a károlis vezető oktatók fontos karakterjegye.
   Néhány kivétellel: tőlük elnézést kérek, nem akarom őket megnevezve blamálni.

   • KSZE workshop said

    Ez egy olyan bagázs ahol a legundorítóbb eszközöket vetik be egymás kicsinálására. Ma szövetséges, holnap ellenség. Hansági és Mészáros egymás után nyírják ki a tegnapi barátokat. A módszert Keresztapától tanulták.

   • petticoat said

    Bene is szexmániás, nemcsak Hermann.
    Érdemes lenne a fejedet is használni, Sanyi!

 2. banquo's bloody ghost said

  Egyébként, Sanyi, a rossz hír az, hogy hiába adtad el a lelkedet ezeknek, lapátra vagy téve.
  És undorodik tőled az egész szakma.
  JAJ ÉS JUJ!

  • Zsuzsó said

   Bene tanár úrban nagyot csalódtam. Azt hittem nagyudású és becsületes ember. De ezek szerint csak egy kisstílű intrikus karrierista.

  • Teatron said

   Hansági annyira fel akarja szabadítani a Régi Magyart Mészárosnak, hogy Benét beprotezsálta a színház tanszékre, pedig köze nincs hozzá. Szabót pedig tényleg lapátra tette.

   • Poszt-Poszt said

    Azt mondja Hansági a Régi Magyart is posztmodern elméletekkel kell tanítani, és arra a korlátolt Szabó nem képes. Ugyanazt a jegyzetet olvassa a hallgatóinak már vagy 15 éve. Nem szabad beengedni őt az oktatásba. Ezért küldték kutatófélévre, ahonnan vissza se engedik. Majd Mészáros átszervezi a Régi Magyart irodalomelméleti alapon.

   • Festinger said

    Utálok Hanságival egyetérteni, de abban, hogy Szabó egy NULLA, abban egyetértek.
    Más kérdés, hogy az ellenőrzőhamisító vakarózós majom legyen a régi magyar tanszék élén,
    az se rossz!
    Ennél rosszabb már úgy se történhet a Károlival.

   • Ágnesasszony said

    Hansági Benét egyrészt átfúrta a Színház-tanszékre, másrészt feldobta, mint intrikust. Eljátdszotta a nagylelkű barátot, és közben a hátába vágta a kéts.

 3. concubina said

  És honnan tudjátok, hogy nem Szabó áll e mögött az intrika mögött is???

  • BTK-s kolléga said

   Hát ez nagyon valószínű. Miután őt is lapátra tette Hansági bosszut állt.

   • Korifeus said

    Szabó ebben kivételesen ártatlan. Ő Tüskés mellett volt, épp azért, mert katolikus, és tudta hogy úgysem rúg labdába a Károlin, viszont erősíti a régi magyart, amiben reformátusként Szabó a főnök. Épp hogy Szabó hatalmát erősítette volna. Szerintem nem is tudott erről az ármányról.

   • Rector said

    Szabónak tényleg nincs köze ehhez, sőt, Bene megfúrása őt is gyengíti. Nyílt titok, hogy Hansági fél éven belül professzor lesz, jövőre átveszi a kart, és Mészárosból akar Régi Magyar Irodalmi tanszékvezetőt csinálni. Bene lejáratása Szabó lenyomását is szolgálja, és Bene kiütését is egyszerre. Mészáros előtt szabad az út a tanszékvezetés felé. Szabó és Bene egyszerre eltakarítva. Ezért tetette bele Hansági Mészárossal Luthert a Ravasz-“disszertációba”, ha azt a 6 oldalt annak lehet nevezni. Köze nincs a Ravasz-témához, de meg lehet vele alapozni egy régi magyaros tanszékvezetést. Szabót nem fogja Hansági tanszékvezetőként tartogatni. Hozza a saját embereit.

   • mátyás utcai rém said

    A legviccesebb az egészben, hogy ez a marha Szabó most próbálja fényezni a sz&rt, a mocskos életét, miközben a bűntársai már lapátra tették!!!
    HI-HI-HI!

 4. filológus said

  Szinte zseniális cselszövés!
  Ezért engedték el Szabót kutatói félévre.
  Miközben a barom ártatlan pillanatok után kutat a mocskos múltjában, taccsra teszik.
  Aztán nem lesz má professzor a Károlin, amit csak helyeselni lehet.
  Hogy a szegény révkomáromiaknak meddig lesz pénzük, hogy Szabót fizessék euróban, azt csak a sátán tudja.
  Szabót seggbe rúgták, innen szabadeséssel a nyugdíjba, vagy a munkaközvetítőbe, Szabó!
  Megérdemli a tetves rohadék.

  • Kiittamachiavelli? said

   Nem Bene, az biztos. Őt leépítik. Menjen vissza az intézetbe, egy fizetés is elég lesz neki. APÓS a Machiavelli. Szabó volt a mór, aki megtette a kötelességét, seggbe rúgták. A MENYt helyzetbe hozta, több szerepe nincs. A Duplaszabó vezetés minden bűnét az ő nyakába varrták, Hansági pedig megerősödve jött ki a bukásból. Ő a jövő embere és a csaló szeretője, Mészáros.

   • Ágnesasszony bugyija said

    Szabó kiszorítása módszeres. Mikor a Duplaszabók buktak, Kulcsár-Szabó-Hansági gyorsan fölesküdött Tepsire, és mindent rákent Szabóra. Hogy elárulta az nem kifejezés. Tepsi bizalmába férkőzött. Ő nem bukott Szabóval, sőt. Készítette elő az újabb felemelkedését. Habilitáció megvolt, professzori kinevezés meglesz. APÓS kezében az egész professzori bizottság a MAB-ban. Az oklevél már ki van állítva Hanságinak. Utána nekimegy Tepsinek- már Szabó nélkül, aki kész, nem számít többé. Mészáros az új szövetséges, akiről mint tudjuk, megerősödött Hansági bugyijában…

    https://jhnnsclvn.wordpress.com/2012/05/02/the-underpants-of-klukovits-and-hansagi-klukovits-gatyaja-es-hansagi-bugyija/

 5. régi kolléga said

  Szabó megérdemli, hogy aljasul, csúful bánjanak el vele.
  Ő is ezt tette mindenkivel, akit magánál különbnek tartott. Sokan voltunk.
  Nehéz a mocskos görények között méricskélni – már a dögletes bűzük miatt is – de mintha Hansági és Mészáros még Szabónál is förtelmesebb és tudatlanabb volna.

  • KT said

   Teljesen nyilvánvaló, ki dobta fel Benét. Tepsiék úgy tervezték h mire Szabó visszajön a kutatószabadságról, nem lesz tanszékvezető többé. Benét szemelték ki utódjául. Na itt lépett akcióba Hansági és Mészáros. Ez a tanszékvezetés már ki van nézve Mészárosnak. Kapott egy millát, hogy rakjon össze egy újabb látszatkönyvet, ami fölött Szeged ismét szemet huny és átadja neki a hablitációs oklevelet. Erre pedig megkapja a Régi Magyar Tanszéket.

   • 12 lépés said

    Felháborító, hogy kiszorítósdit játszanak egy ilyen nagytudású professzorral. Ezt a Mészárost nem ismerem, csak az egy napon írt hazug nyilatkozatait olvastam. De Hansági tanárnő egy erőszakos, agresszív, jellemtelen nőszemély, aki megalázza a hallgatóit, kibeszéli a kollégáit, és nagyon nagyra van magával, pedig kizárólag a Kulcsár-Szabó névből él.

   • lépésváltás said

    Ki ez a Szabó fan itt?
    Nyavalygós stílusából ítélve valami kis tojó lehet.
    Hallgattassuk el!

   • AvramBogatir said

    Én ugyan Szabót nem sajnálom, de amit 12 lépés ír Hanságiról az igaz. Hansági manipulálta Szabót, mindent megcsináltatott vele, aztán amikor Szabó bukott azonnal hátat fordított neki, fölesküdött Tepsire és ment árulkodni Szabóra. Mindent rákent, még azt is amit ő maga csinált. Főleg azt. Szépen átmentette magát, elintézte a habilitációját, Mészárosnak a PhD-t Szegeden csak a saját nevével mint témavezetővel és Szabót teljesen lenyomta. És megint nyomul megállíthatatlanul. Nyugdíjazzák Petrőczit, Nyilasyt, Szászt és jönnek a helyükre a Kulcsár-Szabó-talpnyalók. És ezt hívják református egyetemnek.

   • hajnalka said

    Ez nagyon valószínű. De Szabó megérdemelte. Ő csempészte be Hanságit Szilágyit félrevezetve. Aztán a maga gyilkos-bunkó módján kirugatta a tudós református oktatókat és össze-vissza hazudozott róluk a bíróságon.
    Az Irodalomtudományi Doktori Iskola bukása Szabó, Hansági és Petrőczi mérhetetlen szennyes, aljas, idióta tevékenységének következménye.

  • Sabbat(ical) said

   Szabót úgy küldette el Hansági kutatófélévre, hogy ősszel már vissza se jöjjön. Nyugdíjaztatni akarja a feleségével együtt. Tepsi is hajlik rá. Meg tudják zsarolni, mert a 157 milkó elsikkasztásában Szabó is benne volt Bettyvel együtt.

   • Bandibetty said

    Hansági is részesült a pénzből. Vagy ezt is Szabóra fogta? Szabó, Hansági és Betty mindent együtt csináltak.

   • Sabbat(ical) said

    Amíg Szabó otthon írja a naplóját Hansági megnyeri magának az egyetemi közvéleményt. Vannak szövetségesei. A hallgatókat mindig képes volt agymosásban részesíteni, és aki nincs jelen az nem tud védekezni.

   • Teatron said

    Vannak hívei az oktatók között is. És nemcsak Mészáros akit tüntetően futtat, protezsál, mindenhova elcipel, minden bizottságba benyom, tényleg mintha a férje lenne, hanem a 3. emeleti tánciskolások: Jákfalvi, Kékesi-Kun, Kiss Gabriella ki nem állhatják Tepsit és Szabót se. Ők egy emberként támogatják Hanságit. Ha dékán lesz, az egyik helyettest közülük választja majd. És ők a halgatók közt is nepszerüek vagyis Hansági bázisa elég széles.

   • polishing-disc said

    Szerintem se jöhet vissza Szabó ősszel.
    Ő már elvégezte a mocskos munkát, nincs szükség rá.
    Sőt, direkt kínos a posztmodern KSZE klánnak egy ilyen balfasz, aki bevallja, hogy Hanságitól tud Lotman és Bahtyin létezéséről.
    Ez a trágyaszagú vidéki bunkó típus kiment a divatból, Petrőczi, a hisztérikus Karnyóné még inkább.
    Szabó ezt nem tudja mélységes ostobaságában, de az ő ideje már lejárt.

 6. journalist said

  Itt a kutyát se érdekel, hogy holnap, május 20-án lesz a Magyar Református Egység Napja?
  Tudjátok, amikor Bölcskei a koreai bank pénzéből lefizetett minket, hogy őt válasszák az egész Kárpát-medence református vezetőjének.

  • Szenátus said

   A Szenátusnak meg kellett szavaznia 14 millió forint kölcsönt a koreai KDB banktól, amelyiknek akkor Kovács Barnabás rokona, a Kovács Levente volt az alelnöke. Noha egy kumma köze nem volt a Károlihoz, a Károli pénzéből lett fizetve Bölcskei Kárpát-medencei pápává választása. Az a kérdés, ki sikkasztotta el a 14 millát: Balla vagy Bölcskei?

   • animus said

    Csak tippelek: Balla ÉS BÖLCSKEI.
    Vagy: Balla Bölcskei megbízásából.
    A fiúk ügyeltek arra, hogy a más f..ával verjék a csalánt.

 7. Ágnesasszony said

  Hansági sorba számol le egykori szövetségeseivel. Legnyíltabban Szabóval. Rá már nincs szüksége, ott rúg bele ahol tud, a feleségét pedig azonnal nyugdijaztatni akarja. Hermannal hűvös a viszony igazából sose kedvelték egymást csak jobb híján volta szövetségesek. Benével Hansági kifejezetten jó viszonyban volt, még a Jákfalviék tánciskolájába is magával vitte. De Mészáros sokkal fontosabb neki. Ezért Bene ellen intrikához folyamodott, hogy ne látsszon ő van a lejáratás mögött.

  • Sabbat(ical) said

   Szabó kutatóféléve valójában száműzetés. Hansági közben átrendezi a terepet. A Régi Magyart átveteti Mészárossal és kigolyózza Szabó embereit. Kell az állás a Kulcsár-Szabó siserehadnak.

  • Allianz said

   Szabót végleg lenyomták, kidobták a szemétdombra. De nem Tepsi, hanem Hansági. Az egykori szövetséges a legszemetebb vele. Szemetebb, mint az új vezetés.

   • takaró fan said

    Miközben vígan gyilkolásznak az irodalomtudományi tanszékeken és egyebütt a Reviczky utcában, kulturális életet már nem is imitálnak. Az utolsó Újnautilus est február 20-án volt. Ekkor a Tormay Cécilt “leszbikus fasisztának” nevező B. É. tartott a női önkifejezés lehetőségeiről egy estet a jellegzetesen ballibsi A 38-as hajón. A közönséget Halál Judit szórakoztatta a protestáns kulturális örökség szellemében-

 8. Puzsér Róbert fan said

  Én nagyon csípem a Puzsér Robit. Sose beszél az iskoláiról. Azt írták, azért nem mer nincs neki. De egy közös ismerősünknek azt monta a Robi h a Károlira járt ebbe a gagyi fasiszta suliba és inkáb higyék rolla azt h nincs végzetsége mint hogy kiderüljön a Károli. Meg valami Szabó nevű csókát is emlegetet h az volt a legdurváb egy mocskos hitler meg volt valami szörnyü luvnya felesége az meg mindig koslatot a Robi után.
  Egy haver szólt h ez az a suli és megmutata a blogot h a Robinak tökre igaza van h letagagya h ide járt.

  • Csillag said

   Puzsért nagyon érdekli a blog. Nemcsak ezt olvassa, hanem a Gálferencest is, sőt, azt még kommentelte is, keressetek rá, nincs sok komment, könnyű megtalálni. Belső körökben már elárulta, alig várja, hogy ezek a szemét korrupt nepotista egyházi intézmények végre lelepleződjenek. Ő is sokat szenvedett diákkorában a Károlin Szabó András rosszindulata miatt. Szabó gyűlöli a jóképű tehetséges fiúkat.

   • journalist said

    Meg gyilkos és aljas antiszemitaként Szabó GYŰLÖLI a tehetséges zsidó gyerekeket, üldözi őket.

  • Puzsér Róbert fan said

   A Robi azt monta akkor nyilatkoza le hogy a Károlira járt ha a hitlerszerű Szabó nem lesz ott meg a többi mocskos antiszemita görény

   • Puzsér Róbert fan said

    Robi most egy bibliai idézettel igazolta, hogy a Károlin végzett. Bejelentette, hogy felszáll a mennyekbe, a mindenható Atyaisten jobbján ül majd és onnan ítél eleveneken és holtakon.
    Ehhez mit szóltok?
    Hát nem egy csoda a Robi?

   • korrektúra said

    Éljen Puzsér Róbert!
    A mocskos Szabó milyen aljasul fúrta ezt a zseniális embert!!!

 9. debreceni gondolat said

  Tegnap Debrecenben nagy tüntetés volt, mikor Bölcskei elhelyezte Horthy emléktábláját.
  Erre a hallgatókat arra kényszerítették, hogy hangosan üvöltsék a Székely Himnuszt meg a Szózatot.
  Micsoda mocsadék ez a református egyházfő!

  • sola scriptura said

   Hát igen, ahhoz képest, hogy ma van a Magyar Református Egység Napja!
   Ez annak az évfordulója, hogy Bölcskei a koreai bank pénzével – amit velünk térített meg – megvásárolta magának a Kárpát-medencei református pápa címet.

  • semper reformanda said

   Majsai Tamás lelkipásztor és egyetemi tanár nyílt levelet intézett Bölcskeihez, tiltakozva a Horthy-emléktábla felavatása ellen.
   Ebben idézi 1Mózes 4:7-et: “a bűn az ajtód előtt áll, és rád van vágyódása, de te uralkodjál rajta”.
   De a BŰN URALKODIK BÖLCSKEIN, ezt már régóta tudjuk.
   Azt is tudjuk, hogy a Károlin egyenesen a SÁTÁN uralkodik földi helytartói: Balla Péter, Hansági Ágnes, Szabó András, Mészáros Márton és mások segítségével.

   • red rat said

    Majsai Tamás egy piranha, akit megkóstol, az el is pusztul. Emlékszünk, miket írt az ÉS-ben a lutheránusokról, leleplezte pártállami spicli multjukat. Harmath püspök se menekült előle.
    Most Bölcskei van terítéken. Majsai kibelezi. Könyörtelenül. Mi meg nézzük páholyból.
    Utána jön a Károli.

   • lelkipásztor said

    Majsai nyílt levelében többször is “drága testvérem a Názáreti Jézus Krisztusban” szólította meg Bölcskeit. Nagyon rossz jel. Utoljára így Harmath püspököt és Frenkl Róbertet szólította meg az ÉS-ben, mikor leleplezte őket. Megírta, ki szervezte be őket és hol, kikről írtak spicli jelentéseket és mit.
    Bölcskei/Bátori napjai meg vannak számlálva.
    Pedig Majsai és Iványi előre kérték, hogy ne avassa fel a Horthy táblát.
    De Bölcskei azt hiszi, hogy OV megvédi őt. Téved. OV mélységesen utálja és megveti őt.
    Bölcskei abban is hisz, hogy Balog Zoltán megvédi őt. Nem fogja.
    Bölcskei utolsó tette volt ez az avatás, meg hogy a székely himnuszt énekeltette a teológusokkal.
    Bölcskei persze a pénzéhségtől és a piától elborult elméjével azt se tudja, hogy milyen nemzetközi kapcsolatai vannak Iványinak és Majsainak.
    Bölcskei megbukott. Ezen a tényen az se változtat, hogy ő maga se veszi észre, mert annyira ostoba és erkölcstelen.

   • Ágnesasszony said

    Az a kívülállók számára is nyilvánvaló, hogy a régi szövetség felbomlott. A Duplaszabó diktatúra egykori látszólagos vezetője, Szabó András, elszigetelődött. De Hansági és Hermann között sincs összhang. Mondjuk ők mindig is utálták egymást, ez csak olyan “jobb híján” szövetség volt, de mostanra már elváltak az útjaik. Hansági meg akar szabadulni a koloncoktól. A Bene-Hermann-levél kijátszása ügyes húzás volt. Egyszerre járatta le a két szövetségest, még inkább Benét, anélkül, hogy Hansági neve komolyan felmerült volna. Ő csak a periférián volt említve a családi kapcsolataival, pedig épp ez a lényeg. Hogy ő csinálta a múltban is és ő csinálja most is a személyzeti poltikát. Észrevétlenül húzza a szálakat.

   • hajnalka said

    Persze, Hansági undorodik Hermanntól. Mi is undorodunk a fenékfogdosó hájpacnitól, de
    az igazság kedvéért le kell szögeznünk, hogy
    HERMANN SOKKAL OKOSABB ÉS MŰVELTEBB HANSÁGINÁL.
    Már a nyelvtudása miatt is, olvas németül, oroszul, angolul, franciául. Nyilván arabul is, az IMO-n ezt is tanulta.
    Gondolatmenetei is jó ívűek, követhetők, egészen addig, amíg el nem önti őt a kéjvágy, hogy finom legyek.
    HANSÁGI TUDATLAN, INVENCIÓ NÉLKÜLI, NYELVEKET SE TUD, MŰVELETLEN.
    Logikus, hogy ő a főnök. Ha nem kapja el Kulcsár-Szabó jesiva bócher külsejű fiát, ma is a Gutenberg szakiskolában fontoskodik.
    Az illik a szellemi szintjéhez.
    Hermannt kénytelen elviselni, mint a Szilágyi klán egyik tagját, de azért szívesen hátba szúrná.

  • Netfigyelő said

   Bölcskei debreceni akciójáról itt lehet olvasni bővebben:

   http://galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=138614:felavattak-horthy-emlektablajat-a-debreceni-reformatus-kollegiumban-tuentetk-ellentuentetk&catid=79:kiemelt-hirek&Itemid=115

 10. pulchra said

  Johannes, nézd meg a postádat!

 11. majsai fan said

  Rajta, Tamás, “drága testvérem a Názáreti Jézus Krisztusban”, ne kíméld Bölcskeit, a garázda, tolvaj, parázna püspököt.
  És utána desszertnek itt van még az okirathamisító, rabló, zsaroló Balla Péter!
  Uzsonnára pedig Szabó András, a Mátyás utcai rém, aki két professzori fizetésen ül összerabolt tuszkulánumában is haudik, mint vöcsök.

  • svabra said

   Bölcskei gyűlöli Majsait. Egyszer egy tévéműsorban nem tudott magán uralkodni, eltorzult az arca, mikor Majsairól kérdezték.
   Hát most szembekerültek egymással.
   És nem kétséges: Majsai a tehetséges, nála vannak az információk.
   És Majsai oldalán van az igazság.
   Bátori/Bölcskei LELEPLEZNEK!

 12. Off-topic közlemény (egy kis statisztika)

  A mai nap folyamán elértük a 400.000. kattintást. A blog 2 és fél éves fennállása alatt ez átlag napi 450 látogatást jelent. Az elején alig volt kattintás, küzdenünk kellett az ismertségért, hiszen korábbi blogjainkat a Károli Gáspár Egyetem vezetősége pár nap alatt letiltatta. Eltelt egy kis idő, míg az új helyeken megtaláltak bennünket. Ezt a blogot is többször feljelentették, aminek következtében gyakran kiszűrtek bennünket a magyarországi keresőkből. (Külföldről mindig probléma nélkül el lehetett minket érni.) A wordpress statisztikákból a mai napig le vagyunk tiltva (dr. Takács feljelentése óta). Ezzel együtt a 450-es átlag nem rossz látogatottság. Hétvégenként alacsonyabb, hét közepe táján a legmagasabb. Töbször volt a kattintások száma 1000 körül, plusz-mínusz 200. A legjobb napunkon majdnem 2500 látogatónk volt.

  Köszönjük olvasóinknak az érdeklődést. – A szerk.

 13. 12 lépés said

  Többször olvastam ezen a fórumon “Hátulról lesből támadó” hozzászólásait, amiből kiderül, hogy ez a nick Szabó András professzor úr gúnyneve. Szerintem nem őrá illik, hanem Hansági tanárnőre és a barátjára, Mészárosra. Ahogy ezt a Bene-Hermann levélváltást kijátszák, az nagyon de nagyon hátulról jön. És nagyon aljas.

  • Perverz said

   Te bele vagy zúgva ebbe a hájas görénybe? Te beteg vagy.

  • Couple said

   Mindenkinek azlenne a legjobb, ha ezt az elmebeteg (karakter)gyilkos házaspárt szeptembertől már be se engednék a Reviczky kapuján. A kárt, amit okoztak, nem lehet jóvátenni, de elejét lehet venni a többinek.

 14. ghost writer said

  Miközben a rendőrség azt vizsgálja, ki öntötte le vörös festékkel a Kőfaragó utcában Tormay Cécil emléktábláját, az Újnautilus már igyekszik megfelelni Takaró Mihály esztétikai ízlésének.
  Miközben az első vonal, Hansági, Hermann vígan dekonstruál tovább, György Imre az Újnautilusban a következő témáról elmélkedik: Tormay Cécil Bujdosó könyve az Arany János-i nagyepika és balladaköltészet tükrében.
  Nem lövünk itt ágyúval verébre, kedves NO NAME Imre?
  Arany Jánossal védjük meg a leszbikus Cecil nénit?

 15. Kiittamachiavelli? said

  A stratégia jól látható és egyértelmű. A Ravasz püspökről 6 oldalt író Mészárosnak szólt valaki h írja be a bevezetőbe Luther nevét és attól rögtön régi magyaros lesz a téma. Aztán Szabót mindenből kigolyózzák, leváltják, félrelökik, szabadságra küldik, Benét egy e-mail előkotrásával lejáratják, Mészárost Szegeden másodszor is (szabálytalanul) doktoráltatják, adnak neki 1 milliót teológiai könyvre (amihez nem ért). Szabó és Bene kiiktatva, Mészáros régi magyarosnak eladva, 1-2 éven belül övé a tanszék. Addig pedig megbízott tanszékvezetőként vezetgeti. Vagyis ki itt a Machiavelli? Aki mindezt képes volt véghezvinni: Hansági akadémikus APÓSa.

  • 12 lépés said

   Hogy lehet ezt a primitív durva szögletes arcú, denevérfülű, vihogó, jelentéktelen protekcióst egy nagytudású és nagy munkásságú professzor elé tolni? Ez nekem magas. Vagy Hansági tanárnő erőszakossága és pofátlansága éveivel arányosan növexik? Vagy meddősége miatti frusztráltságával exponenciálisan?

   • Medialitás said

    Mészáros egy zseni. Sokkal többet ért a régi magyar irodalomhoz, mint Szabó, aki legfeljebb Szenci életrajzának egyes részleteit ismeri. Az meg kit érdekel? Mészáros posztmodern szempontból közelít a középkorhoz. Neki rálátása van az egészre. Természetes hogy neki kell átvennie a tanszéket.

   • korrektúra said

    Igen, ahogy a Károlitől és a Kulcsár-Szabó klántól annyira FÜGGETLEN KRITIKUS, SZILÁGYI ZSÓFIA írta az ÉS-ben, “Mészáros Kovács felől olvassa Kosztolányit” vagy fordítva.
    Nem is lányeges.
    Nézheti ő távcsövön is a régi magyar irodalmat. Legalább a tények alapos ismerete – átkos neopozitivizmus – nem gátolja képzelete szabad szarnyalását.
    DEKONSTRUÁLJUK, KÖNYÖRGÖK!

   • Diman said

    Mészáros tanár úr elmondta, hogy Szabó tanár úr csak mesél Szenciről de az irodalomtudománynak nem ez a lényege. Hirdetni akar jövőre egy kurzust, amiben megtanitja nekünk hogyan dekonstruáljuk Szenci Molnár Albert naplóját. Mert ahogy Szabó tanár úr bánik azzal a szöveggel annak nincs értelme.

   • Vronic said

    Hansági tanárnő azt mondta hogy Szabó András úgy írta meg a nagydoktoriját Szenci Molnár naplójáról, hogy azt se tudta mi az a napló. Hansági tanárnő mondta meg neki mert ő sokkal okosabb.

   • filológus said

    Hát ez mondjuk igaz. Szabó le is írta nagydoktorijában, sűrűn köszöngetett Szitárnak meg Hanságinak.
    Amivel leleplezte magát mint tudatlan bunkó.
    Ehhez mit szólsz, 12 lépés?
    Ez a te bölcs professzorod.

   • Albert said

    Szép kis tudós, aki bevallja hogy fogalma sincs arról amiről épp írni akar. Szabó egy naplóról akart írni. De nem tudta mi fán terem a napló. Ezért az ún. “nagydoktori” értekezése előszavában elmeséli hogy segítséget kellett kérnie 2 fiatal kolléganőjétől, Hanságitól és Szitártól.

   • Üvegesmester said

    Nem is az a legnagyobb poén, hogy a szakirodalom olvasása helyett két kezdő kolléganőt kérdez meg a napló műfajáról, hanem hogy amikor megkapja tőlük a választ és a szakirodalm útbaigazítást, még akkor sem tudja: “Napló van ilyen is, meg olyan is.” Kb. ez aSzabó András nagydoktorijának a summázata. Bővebben:

    https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/09/05/extracts-from-a-diary-naplo-szemelvenyek/

   • journalist said

    Hát igen, Szabó ostobasága feneketlen.
    Olyan nagy, hogy leplezni se bírja.
    És ez a Szabó megér a magyar államnak professzori fizetést meg a szegény határon túliaknak egy euróst
    Közben ellopta az első Orbán-kormány két milliárdját, a Koncz Bettyvel a 157 milliót-
    És akkor a drogdílerektől kapott 20 %-ról nem is beszéltem meg a pedofil szerver működtetéséről, amivel egyszer már lebukott a VIII. ker. rendőrség előtt.

  • Üvegkoponya said

   Kiittamachiavellinek igaza van. A szándék átlátszó. A Kulcsár-Szabók újra megszállják a református egyetemet. Kiszorítósdit játszanak a nem klántagokkal. Az agyilag és jellemileg nulla Balla asszisztál mindehhez.

  • Impostor said

   Szabó egész nagydoktorija elfér 2 posztban. Itt olvasható. Semmiben sem különbözik saját életrajzának attól a primitív elmesélésétől, amit most kutatószabadságon a blogján művel. Vagyis a tudományosság foka az MTA doktoriban nulla. Meggyőződhettek róla magatok is:
   http://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2010/09/06/extracts-from-a-diary-naplo-szemelvenyek/
   http://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/2010/09/07/extracts-from-a-diary-2-naplo-szemelvenyek-2/

   Ennyi az egész ún. “nagydoktori”. És az is milyen!

 16. Festinger said

  Nem újra megszállják, hanem folyamatosan megszállva tartják. Időnként engedték játszani Szabót, meg a feleségét és benét. Pl. hogy az IDI ügyében kiszadizzák magukat.
  De ők akkor is mélyen lenézett, megvetett, bár időnként jól megfizetett szolgák voltak.
  Most ennek vége, KUSS. sZOLGÁK MEHETNEK A KARÁMBA AZ ÁLLATOK MELLÉ, ODA VALÓK.
  Csak azt nem értem, hogy illik a képbe Fóris Ágota.

  • Mediaevo said

   Pénzes Szabolcs volt az egyetlen, akit Szabó a saját akaratából behozhatott az egytemre. De már ő is Hanságinak kémkedik – a saját érdekében. Különben az ő helyén is egy Kulcsár-Szabó tanítvány találja magát. Így Szabi egyre másra szolgáltatja az infókat Szabó viselt dolgairól Hanságinak és Mészárosnak…

   • réti pipitér said

    Az aljasság, a hamistanúzásra, besúgásra való hajlam a Károlin alkalmazási követelménye.

   • Secret Agent said

    Bővítették a repertoárjukat. Legújabb ötletük: titkosszolgálati bűnszervezetekkel gyártatnak hamis bizonyítékokat az oktatóik ellen.

   • Pénzes árulása said

    Hálából Szabika nemcsak elárulta Szabót és Petrőczit, hanem még a témavezetésüket is megtagadta. A Kulcsár-Szabó klán summa cum laudéval jutalmazta. Mészárossal együtt átveszik a Régi Magyart. Nemcsak Szabó és Petrőczi fölösleges, hanem Bene is. Lehet hogy Bene felnyomásában Pénzes is benne volt?

   • ohranka said

    Félix Eduardovicsra mondom,megérdemli Szabó és Petrőczi, hogy elárulják őket.
    Ők mindenkit becsaptak,m elárultak, megrágalmaztak és becstelen aljanépet gyűjtöttek maguk köré.
    Tisztességes református emberek nem tennének ilyet, de a KÁROLIN NINCSENEK REFORMÁTUSOK, MERT SZABÓ, BALLA KICSINÁLTA ŐKET. Most fordul a kocka, őket árulják el: Pénzes, Mészáros, Fóris Ágota.
    Mégis, mit gondoltok, meddig lesz hűséges a menórás Ballához???

   • Szabika said

    Pénzes színvonaláról csak annyit, hogy Schmitt Pálban Jézust látja inkarnálódni fészbukos bejegyzése szerint:

    Tiborc Szabolcs Pénzes kedvel egy hivatkozást.
    Schmitt Pál = Jézus
    Akik azt hitték, hogy a kereszténydemokrata politikusok, akár a pulikutya által terelt birkák, csak bégetni és igazodni tudnak, az elmúlt napokban alaposan át kellett hogy gondolják sommás, elhamarkodott véleményüket. Az előítéletekre elsőként Szalma Botond, a KDNP fővárosi…
    Megosztás · április 3., 17:52 ·

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002125697073&sk=wall

 17. petticoat said

  Állítólag Szabó feljebb ment a korlétrán, már nemcsak a serdületlen leánykákra gerjed.
  Állítólag beleszeretett egy volt tanítványába és leveleivel üldözi.
  Petrőczi persze nem tud róla.

  • Sejehaj said

   Szabó lázadozik Petrőczi ellen. Nem akarja többé a papucsférj szerepét játszani. Becsajozott. Egy volt komáromi tanítványába szerelmes.

   • Komarno said

    Esténként a fészbukon enyelegnek. Oda Szabó nem engedi fel Petrőczit.

   • Department said

    Régen közös volt Szabó és Petrőczi e-mailcíme, mint “egy jó házasságban ez természetes” (idézet Szabótól).Érdekes módon pont akkor, amikor dékán volt. Petrőczi intézkedett helyette. Most pedig Petrőczi fent sincs a fészbukon? Változott volna Szabó véleménye a jó házasságról?

   • Sejehaj said

    Inkább Szabó házassága változott. Szabó kezdi felfedezni a szabadság édes örömét 🙂

   • füvészkönyv said

    Jobb későn, mint soha. De ki az a perverz nő, aki nem úgy néz ki, mint a loch nessi szörny és mégis a Szabó kell neki?

  • petticoat said

   No csak, vén kecske is megnyalja a….

   • LateLove said

    Hát tényleg már csak azt nyalja…

   • GingerCat said

    Szabó Andrásék ablakpárkányáról jelentem. Petrőczi horkol a hálószobában a házastársi ágyban egyedül. Szabó a computere előtt ül és lázasan fészbukol. Közben folyton az ablak felé sandít. Sztem engem keres. 🙂

   • csornij kot said

    Vigyázz, testvérke!

 18. hencidai úrasztala said

  Nem tudom, de lehetséges. És egyébként Szabó és az idióta Petrőczi azt kapja, amit érdemel.
  Ha nem lennének annyira csökötten gonoszok és buták, felvillanna előttük Szigethy véres árnya és a többieké, akiket megaláztak, megrágalmaztak és a sirba löktek: Szilágyié, Királyé, Györkéé és Bolykié.
  És azoké is, akiket akartak, de akik nem hagyták magukat, és megalázottság helyett diadalmaskodtak, mint a GÁLYARABOK.
  És mi itt vagyunk és hallatjuk a szavunkat továbbra is, átkozott gyilkosok, Szabó, Hansági, Petrőczi, Balla.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: