Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Transposed (and lost) Heads (Elcserélt (és elvesztett) fejek)

Posted by jhnnsclvn - május 23, 2012

A fejeket csereberélő sokkarú Durga istennő

Szerző: Spirit

Megmagyarázom a címet, mivel tudom, hogy a blogot az MTA dyslexiás doktora, Szabó András és a Kulcsár-Szabó klán súlyosan alulművelt tagjai is olvassák. Egy Thomas Mann elbeszélés címét vettem kölcsön, de már ő is kölcsönözte egy hindu legendából. Inter- és transztextualitás a javából, de ha visszamegyünk az eredeti hindu forráshoz, nyugodtan írhatnánk intercourse-t és transzszexualitást is, így legalább Petrőczinek dereng majd valami – legalábbis zsigeri szinten. Ami Thomas Mannt illeti, hát őt fent említettek nem biztos, hogy ismerik. Őt is megmagyarázom: az a német ürge, akit Petrőczi (hiteles nevén: dr. Szabó Andrásné dr. Ludvig Éva Alice) az ősének tekint a Hannoveri Ház (az angol királyok) mellett. Mióta ezt a különös rokonsági összefonódást Petrőczi bejelentette a Kossuth Rádióban, genealógusok hada keresi az őrület határán a kapcsolatot II. Erzsébet és Thomas Mann között, egyelőre eredménytelenül.

A metafora azt a zavarodottságot jellemzi, amely a Károlin uralkodik. Szabó pl. névleg még a Régi Magyar Irodalmi Tanszék vezetője, valójában már régóta átjátszották Hansági líblingjének, Mészáros Márton/Istvánnak. Erről csak éppen az alkotói kényszerszabadságra küldött Szabó András nem tud, aki a „maga mentségét” stilizálja egyre primitívebbre a Mátyás utcában. Szóval Szabó még egyelőre fejnek képzeli magát, miközben lényegében már Mészáros az. Közben Petrőczinek már kezd megvilágosodni a feje, depresszív folyamat indult be nála, már a fészbukról is lemondott. Föl se tette rá magát, mert nem akarja égetni magát, „elveszteni az arcát” a világhálón. Józan döntés részéről, talán az első életében.

A magyar nyelvtudományi tanszék vezetője – feje – magyar nyelvészetből még alapképzettséggel sem rendelkezett, mikor a direkt számára kiírt vezetői pályázatot megnyerte. A református felekezethez még kevesebb köze van, ezt a feje alatt viselt menórával igazolja. Kinevezésének oka, hogy Balla rektor, az Újszövetség professzora, négygyermekes református lelkipásztor teljesen elvesztette a fejét miatta, belezúgott „Hals über Kopf”, ahogy a Humboldt ösztöndíj hazájában mondják, amely ösztöndíjat APÓSa az akkori egyetemi fenntartartó, Hegedűs püspök elintézett neki, akárcsak a professzori címet.

Balla Péter a csak nevében református Károli rektora, feje. Valójában a Károlit már nagyon régen Kulcsár-Szabó Ernő, a Kulcsár-Szabó klán feje irányítja. Ő dönt életről, halálról, felvételről és kirúgásokról. Szóval hullanak a (protestáns) fejek, miközben a Kulcsár-Szabó klán egyre újabb Gorgó-főkkel szaporodik. Kulcsár SZabó Ernő még Szabó pedofil botrányát is jegelte. Amikor Szabó Mátyás utcai lakásából kb 10 évvel ezelőtt a rendőrség elvitte a pedofil szervert, a MAB Károlira kiszálló tagjaként figyelmeztette a BTK akkori fejeit, Raffayt és Kovács Esztert, korai még Szabót bekasznizni, egyelőre marad, még van némi (hóhéri és rablói) feladata.

De most KSZE levette oltalmazó kezét Szabó fejéről, így ő már szabad préda. Kíváncsiak vagyunk, mikor esik ez le nála is. Még az se indította be nála a vészcsengőt, amikor Hansági, KSZE frissen habilitált menye nyilvánosan leugatta a fejét.

De a legérdekesebb kérdés természetesen az egyetem fejének identitása. Mostanában ebben az országban egyetlen sincs biztonságban, lásd az álamfő bukását. Nota bene egy doktori csalásba bukott bele Schmitt, egy olyan csalásba, amely a Károlin a mindennapi úzushoz tartozik, lásd Pethő Sándor esetét. A Károlin az IDI fejét Balla, Szabó András, Hansági és Kulcsár-Szabó Ernő együtt buktatták meg okirathamisítással, magánlaksértéssel, levéltitok- és magántitoksértéssel valamint egyéb köztörvényes bűncselekményekkel megbízva egy hírhedt nemzetközi titkosszolgálati bűnszövetkezetet.

Balla, a KRE „feje” éppen az álamfőt próbálta meg korrumpálni azzal, hogy „jogtudományi konferencián” szerepeltette fő előadóként. Másrészt úgy, hogy a már bebukott ÁJK tanszékvezetőjévé nevezte ki Schmitt jogi osztályának fejét, Cservák Csabát. Csak közben Cservák besúgta a HVG-nek a főnökét, így ő is, a főnöke is repült. Hullottak a fejek a legmagasabb szinten.

Hogy ki a Károli igazi feje, nehezen megválaszolható kérdés. Mert miközben a de jure vezető, Balla Péter megbízta a nagyon érdekes kapcsolati hálózattal rendelkező nemzetközi hírszerző céget az IDI általa már kirúgott fejének titkosszolgálati módszerekkel való megfigyelésével, a sötét hátterű cég de facto átvette a Károli vezetését. Hogy mi lesz ebből, egyelőre beláthatatlan, mert Balla és a Wistmanwood (mert ki másról lenne szó) egymásbagabalyodása a róka fogta csuka és a csuka fogta róka esetét példázza. Mint ahogy az is beláthatatlan, honnan jönnek és hova mennek a pénzek a Károli költségvetésében, pláne a Wistmanwood kezén keresztül, akinek egyik feje a III/I-es “nyírfás” Földi László, volt komcsi hírszerző.

Hát ezen érdemes törnie a fejét annak, akinek még van. De aki meg is szeretné tartani, lehetőleg a nyakán, az jobb, ha hanyatt-homlok menekül innen.

106 hozzászólás to “Transposed (and lost) Heads (Elcserélt (és elvesztett) fejek)”

 1. Dr. Faustus said

  Balla szövetséget kötött a Sátánnál. Ez azt jelenti, hogy a Sátán átvette a hatalmat. És ki hiszi azt, hogy visszaadja? De kinek is? Az idióta és becstelen Ballának? A primitív-bunkó-pénzéhes KSZE klánnak?
  Pokolra juttok valamennyien.
  És Bogárdi Szabó István dunamelléki püspök ezt hagyja.

  • Debreceni Kolléga said

   Balla két történelmi tettének, az ÁJK-s és a BTK-s doktori iskolák bedöntésének nem lett semmi következménye. A Károli BTK így is több állami helyet kapott, mnt Debrecen vagy Pécs vagy Szeged, a 2. legtöbbet az ELTE után. Hogy mire föl? Nincs magyarázat.

   • Róka fogta csuka said

    De a 3. történelmi tettének nevezetesen hogy a volt Nemzetbiztonsági Hivatal kopóit behozta az egyházi egyetemre lesz. Elsősorban rá nézve. Ezek nem fogják őt elengedni és ezt a pár ezres hálózatot sem amit “egyetemünk (wistmawooddal fertőzött) közössége” jelent

 2. saca said

  Eszt az egészet az bisztos hogy a Petröci tanárnövel valami baj van a multkor találkosztam vele mondom hogy van tanárnö erre könyes lesz a szeme aszt mondja na tud meg sacika mire képesek az emberek és othagyot. Pedig én nagyon szerettem volna métöbet megtudni eről.
  És valahogy a szeme is olyan furcsa volt má ahogy nézet veée.

 3. filológus said

  Gratulálok a képszerkesztőnek! A kép és a szöveg együtt igazi GESAMTKUNSTWERK, hogy megint egy Szabó által nem ismert szóval éljek.
  Nem gondoltak a károlisok arra, hogy vegyenek Szabónak egy idegen szavak szótárát vagy tudományos alapfogalmak kis lexikonát, hogy ne égesse az egész intézményt. Merhogy saját magától ilyes stílusbravúrokra képes csak: “Izzadtunk mint a ló.”
  Igazi MTA doktorához és volt rektorhelyetteshez illő szavak.
  Na és az igazságértékük!
  Aki még nem szagolta Szabót, annak jelzem, hogy a cigány legretkesebb lova egy Chanel-élmény hozzá képest.

 4. régi kolléga said

  Má minek?
  Hansági Ágnes is összekeverte az illokúciót a perlokúcióval, az apósa, Kulcsár-Szabó akadémikus mégis habilitáltatta Szegeden.

  • zelóta said

   Kulcsár-Szabó klánja meg legütődöttebb tagját is habilitálják a boldogságtól nyüszítve a lábhoz szoktatott szegedi egyetemen.
   A klán csak együtt bukik, de akkor MIND EGYSZERRE. BECSAPÓDNAK A FÖLDBE, MINT EGY METEOR.

   • vérszipoly said

    Szabi azéért ment Debrecenbe, mert Petrőczi szexuális szolgáltatásokra kötelezte. Igazi puritán módon.

   • Kényszerszex said

    Egészen biztos. Már minden le volt zsírozva Miskolccal. Szabó és Petrőczi készültek első doktori szülésükre, de Szabi sokallta Petrőczi fogdosásait. Most hogy Szabót félreállították, meg merte tagadni a szexuális viszontszolgálatot és be mert inteni a házaspárnak. Tudta hogy egy erősebb klán áll mögötte: a kulcsárszabók.

   • MarciPista said

    Könnyű Szabinak. Petrőczinek én is ellent mernék állni azok után hogy Szabót a sarokba lökték. De ha Hansági vetett volna rá szemet, mint rám, akkor megnézném hova menekülne. Mondjuk egy másik földrészre. Mindenki tudja, hogy aki a Kulcsárszabóknak ellent mer állni, az meghal.

   • komáromi csipkés györgy said

    Igen, Szabónak annyi, meg Ludvignak is.
    Ez szép ugyan és örülök is neki, de a Károli ettől nem lesz külön. Kulcsár-Szabóék dominiuma, csókosok kifizető helye.
    Pünkösd van, csak megkérdezem: nem fél itt senki az Istentől a Károli vezetőségében?
    Vigan lopnak, csalnak, hamistanúznak és amit még a mocskos fantáziájukkal és a primitiv agyukkal ki birnak találni.

 5. journalist said

  Sajtókörökben közismert, hogy a Jobbik a Károlin keresztül kapja az orosz és iráni pénzeket.
  Csak talán nem a pénzszagra jött b egy ilyen hatalmas tőkével és nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező cég?
  Mert azért, hogy egy magánlakásban videózzanak, egy kicsit nagy önköltséggel dolgoznak, nem?
  Balla ezt persze nem érti, az ő neuronjainak száma egy fehéregérét se éri el.

  • Wistmanwood said

   Nemcsak Hima Gabriellára dolgozott a Wismanwood, hanem Fabinyra, Koncz Bettyre, Bíró Máriára és később állítólag még Szabó Andrásra is, legalábbis az ő szobájába is tettek poloskát. Egyiket sem fogják bevallani. A Himára adott megbízást is titkolták és tagadták 2 teljes éven át, és csakis azért vallották be, mert a munkaügyi per során a bíróság előtt kderülte, és ekkor már dr. Takács is fellázadt a megbízatás ellen. Komcsi titkosszolgálatokkal már ő sem akarta besározni magát. Ez legyen a III/III-as ügynökök, Bölcskei és Balla sara. Számoljanak el vele ők a rendőrség, a bíróság, az egyház és a közvélemény előtt.

   • Díler said

    Nagy tévedés hogy Szabó András áldozat. Először ő hozta be a Wistmanwoodot a drogüzlet és a pedofil videók árusításának megszervezésére. Üzletelt és osztozott velük. Az már más kérdés h amikor bukott, Kovács Barnabásék ellene bizták meg a WW-t.

   • OperatívTiszt said

    A Wistmanwood nem egyszerűen magánnyomozó cég, hanem nemzetközi pénzügyi háttérrel rendelkező titkosszolgálat. Ezekhez nem valószínű, hogy Ballának vagy Szabónak voltak kapcsolatai, hacsak volt osztálytárs vagy rokon révén nem. Bár Szabóból sok van, nem kizárt, hogy Szabó András rokonságába tartozik az egyik ügyvezető igazgatójuk, Szabó József. Ha viszont “szakmai”kapcsolatot keresünk a múltbeli titkosszolgálattal, az csak Kulcsár-Szabó Ernőnek lehetett. Még Bátori / Bölcskeinek sem, aki kis mezei besúgó volt. Kulcsár-Szabó viszont operatív tiszt volt, 4 éves STASI-múlttal Bayreuthban. Nagyon belefér, hogy a Wistmanwoodot ő vetette be Hima Gabriella ellen.

   • szkeptikus said

    Gondolhattam volna, hogy a mocskos szabó patája van benne ebben is.

   • vérszipoly said

    Ezeknek még a vére is tele van méreggel. Elszállok innen, hasmenést kapok tőlük.

   • Visztmen Vud said

    Pénzszagra gyűl a visztmen vud – te tetted ezt Balla!

    Arany János Walesi bárdok-jának visztmenvudos átköltése 🙂

   • Pharisée said

    Balla tudatosan csinálja hogy az orosz-perzsa pénzeket mindnyájunk ősellenségének a zsidóknak játssza át? Mer ha igen, akkor hazaáruló. Ha nem, akkor meg hülye.

   • retardált said

    Szerintem hülye. Valaki azonban tudatosan hozta ezt az izraeli bagázst erre a jobboldali egyetemre. Elég nyilvánvaló mi célból.

  • journalist said

   A Károlira utalják az orosz, iráni és egyéb szponzorok a Jobbik pénzeit.
   A koreai bank kezelte ezt, kapott belőle Bölcskei, a Hegedűs familia. és persze nyomtató lónak se kötik be a száját alapon a balfék Balla is.

   • pokoli péter said

    Balla is rengeteg lóvét szakit le, miközben utalja az orosz és iráni pén zt a Jobbiknak,meg persze a Hegedűs családnak!

   • Jobbik said

    Balla nyomában vagyunk. Balla az orosz és iráni pénzt nem a Jobbiknak utalja, hanem a Wistmanwoodnak, akik mögött az izraeli titkosszolgálat áll. Balla lefeküdt a zsidóknak. Balla egy hazaáruló. Balla a magyar nemzet elárulója. Beengedte a Wistmanwoodot a Károlira, akik az izraeli titkosszolgálat megbízásából férkőztek az ő bizalmába a menórás Fóris Ágotán és a nagykállói rebbe szolgájának ivadékán, KSZE-n, a volt STASI-ügynökön keresztül. Balla elárulta a feleségét, a családját, elárulta a nemzetét, a legnemzetibb, legmagyarabb egyetemet kiszolgáltatta a halálos ellenségnek, Izraelnek. Ezt a Magyar Gárda nem hagyja annyiban. Balla példás büntetést érdemel!

   • Elcserélt farkak said

    Ha a Wistmanwood mögött tényleg az izraeli titkosszolgálat van, akkor Balla nemcsak a farkát cserélte el hanem a fejét is. Lélekben már zsidó lett mielőtt testben is azzá válna.

   • journalist said

    És ehhez mit szól a Hegedűs család, hogy Balla a zsidókkal kollaborál?

   • mesüge said

    MÉG MINDIG NEM ÉRTITEK, hogy Ágota miért van ott?
    Átvesszük a hatalmat, kispofáim a Wistmanwooddal együtt.

 6. lujzika said

  Miért nem szeretitek egymást, gyerekek?
  Az én szerető kicsi szívemnek annyira fáj ez a nagy széthúzás, meg csúnya beszéd!

  • ghost writer said

   A Sztehlo Gábor emlékünnepségre egyetlen református lelkész ment el: Majsai Tamás.
   A beszédekben megemlítették a Horthy emléktáblát felavató Bölcskeit: nem tisztelettel.

  • Allianz said

   Veszélyesek ezek a szövetségek. A legjobb barátunkból lesz a legnagyobb ellenség. Jól látható ez Bene és Hansági példáján. Közel álltak egymáshoz, szövetségesek voltak, Hansági gyakran játszotta ki Benét még Hermann ellen is, aki csak kényszerből volt szövetséges, nem szívből, mint Bene. Aztán mi lett ebből a nagy szeretetből és szövetségből? Bene elárulása, kiadása, hogy Hansági helyet csináljon a Régi Magyaron Mészárosnak.

   • 12 lépés said

    Lujzikának igaza van. A szereteten alapuló szövetség sohasem bomlik fel, csak az érdekeken alapuló, amkor az érdekek szétválnak. Ezek az oktatók a Károlin nem szeretik egymást és ez enyhe kifejezés. Ameddig az érdekük közös, összefognak. Hansági tanárnő csak ezt a Mészárost szereti. Ezért hátba támadta a korábbi szövetségeseit, hogy a szerelmét futtassa.

   • Andrew said

    Ez bölcs megállapítás, de a duma a szeretetről nagyon csajos gondolkodás. A csávók nem így müxenek. Versengés, átmeneti szövetségek, aztán harc a tegnapi szövetséges ellen. Szeretnék egy ilyen csajt mint te aki így tud szeretni. Csak ne lennél annyira perverz. Pont ez az undorító Szabó jön be neked? Én sokkal jobb srác vagyok. 🙂

   • Spirit said

    Nem csajos inkább vallásos vagy hívő. Itt van pédául Hansági. Az ő szövetségeinek semmi köze a szeretethez. Szabó azt hitte Hansági kedveli őt. De amikor az érdekeik szétváltak Hansági elárulta és kiadta őt. Mert Hansági nem hívő. Ő csontateista. Azér tud sakkozni az emberekkel mintha nem volna lelkük.

   • Vronic said

    Hansági az a kivétel, amelyik erősíti a szabályt. Ő a szeretet nélküli nő, míg Lujzika és 12 lépés tele van szeretettel. Plusz ők hívők, Hansági nem az.

   • Sanya said

    Dehogyis kivétel. Hansági se nem hívő, se nem nő. Egy intrikus hatalomvágyó erőszakos karrierista. Kiráz a hideg tőle, míg a nőktől épp ellenkezőleg…

   • Durga Kali said

    Sztem ő a képen látható sokkaru hindu istennő, amelyik a fejeket csereberéli. Most épp Szabó fejét cserélte ki Mészároséra. Szabó kiiktatva az élők sorából… Hajrá Hansági-Mészáros, irtsátok ki Szabót és Petrőczit, ezek nem valók egyetemre. 🙂

   • cats on the blog said

    Nevetséges nyavalygás ez a szeretetről. Hansági pont annyira szereti Szabót, mint a macskák az egeret. Csak nem eszi meg, mert büdösnek találja.
    De megöli.

 7. soli deo gloria said

  Június 14-16 között rendezik meg a Károlin a Tolkien-konferenciát: Tolkien és az erkölcs címmel.
  Amiből kiderül, hogy a károlisok MEGVETIK A KERESZTYÉN ERKÖLCSÖT. A Károlin a keresztyén erkölcsöt, maga a tízparancsolatot GÚNY TÁRGYÁVÁ TESZIK. Ezt eddig is tudtuk: Szabó András, Balla Péter és Hansági Ágnes mocskos, durva bűncselekményei ezt a napnál világosabban igazolják.
  mOST EGY NEW AGE-ES SZELLEMISÉGET TÜKRÖZŐ regényt vizsgálgatnak komolykodva, abban keresve egy kitalált, nemlétező társadalom fiktív erkölcsiségét.

  • Secret Agent said

   Miről tart Balla Péter előadást? Arról, hogy kell kiszolgáltatni az egyetemet a nemzetközi titkosszolgálati bűnszövetkezetnek? Netán a Pázmányra is rászabadítják a Wistmanwoodot? Tudja a Pázmány egyáltalán hova, kihez jön? Fel kéne őket világosítani a Károli és a Wistmanwood szoros kapcsolatáról. Nem biztos h ők akarnának egy ilyen veszélyes maffiát a nyakukba.

   • Don Corleone-Szabó Ernő akadémikus said

    Balla egyáltalán nem tart előadást. Minden szellemi kapacitását lefoglalja a Wistmandwooddal való kapcsolata.

  • pokoli péter said

   Mit gondoltok, meddig tűri a Teremtő Balla Péter bűncselekményeit???
   Szerintem nemsokára elviszi az ördög a mocskos taplót. Eddig is el kellett volna, csak utálkozott tőle.

 8. tudományos kutató said

  Alig van károlis előadó. Mintha csak szívességet tennének a Pázmánynak, hogy itt a belvárosban rendezhetik a konferenciájukat. A károlisok közül a világhírű (???) Lángi Zsófia és Mile Tamás tart előadást, előbbi mi másról, mint Tolkien és a Biblia kapcsolatáról, utóbbi a “kicsinység” szerepéről a Tolkine-műben.
  Aztán szombaton, mikor már mindenki elutazott vagy a várost járja, még néhány baromkodás károlis részéről pl. az elf szó eredetéről stb.
  Nevetségesek vagytok, SZÁNALMASAN TUDATLANOK ÉS GAGYIK.

 9. Allianz said

  A BTK korábbi vezetői különbözőképpen buktak. Hansági pozíciója stabilabb, mint valaha, készül az új hatalomátvételre. Minden sarat Szabó nyakába zúdított. APÓS idegenlégiósai a küszöbön várják a károlis zsíros állásokat. Hogy ahhoz ki kell szorítani néhány bennlévőt? Sebaj, megoldja a Wistmanwood.

  • Sabbat(ical) said

   Bűnözők félreállításának sajátos egyházi módja a kutatói szabadság. Koncz Bettyt a Gál Ferenc Hittudományi Főiskola küldte kutatófélévre, Szabó Andrást pedig a Károli Egyetem. Nagyon lájtos módja ez a felelősségrevonásnak. Még a professzori fizetésüket is kapják a semmittevéshez.

   • Bandibetty said

    El tudja valaki képzelni Koncz Betty kutatni? Aki még egy szakdolgozati bírálatot sem tud megírni? Vagy Szabó Andrást, akinek a nagydoktorija 44 oldal és műfajilag ez is olyan, mint a primitív blognaplója? Arról értekezik a nagydoktorijában, hogy autóstérképpel kutatja Szenci Molnárt nyomát, hogy a felesége közben ösztökéli hogy szerezze meg a nagydoktori címet, meg hogy vannak rendes emberek Nyugat-Európában, akik befogadták őt feleségestül amikor Szenci ürügyén az autóstérképpel turistaútra indult, és hogy két ifjú kolléganőjétől próbálta megtudni, mi fán terem a napló, de nem sikerült. Kb. ilyenek töltik meg azt a sovány 44 oldalas ópuszt.

   • Ferenc Atya said

    Egyházi intézményeknek mindent szabad, dől a lé, senki nem kérdi, mire. De azért van egy kis különbség. A katolikusok levonják a következtetést és előbb-utóbb megszabadulnak a bűnözőktől. A kálvinisták pofátlanok és még szégyellni sem képesek magukat. Gusztustalanul nyomatják orrba-szájba a bűnözőiket. Ld. Mészáros 1 milkós jutalma. A csalással szerzett PhD-fokozata mellé.

   • MiskolciKolléga said

    Míg tisztességes egyetemek oktatási célra sem kapnak állami támogatást, a Károliba azért dönti az állam a pénzt, hogy a Wistmanwood nevű volt III/III-as csürhét fizesse a saját oktatói és hallgatói ellen. Miért tűrjük ezt?

 10. vidéki oktató said

  Egy Szabó által kifúrt, megrágalmazott, Európa hirű katolikus történész mondta: a pápistáknak Rómában van a főnökük. Közben több áttétel ellenőrzi a dolgok menetét. Itt meg Debrecenben ül BÁTORI(an) a főnök, tudja róla mindenki a Czap-Czap botrányt, a koreai bankot,
  Mér lennének erkölcsösek egy polccal lejjebb, mikor a FŐnök a három p (pénz,pia,pi&a) bűvöletében lopja az állam pénzét?

 11. mesüge said

  Ti kispofáim még mindig pont oyan ütődött begyepesedett gondolkodású gójok vagytok, mint korábban. Meg sem érdemlitek a mi Ágotánk kifinomult rabulisztikáját. De lesz ő még főnök, ti barom pedig legfeljebb helóták.
  Ha ugyan értitek, mire gondolok.

  • Circumcisio said

   Ágotánk Ballát már megtérítette. Annyira, hogy Balla két londoni rabbival körül akarja metéltetni magát. Csak még nem tudja, hogy ő utazzon oda, vagy azok jöjjenek ide. Ágota segítségével szervezik a beavatást.

   • Elcserélt farkak said

    A két angol rabbi jön ide Londonból. A Rektori Hivatal tanácstermében akarják felravatalozni Ballát a tárgyalóasztalon. Ágota lesz a műtőasszisztens. Ő tartja majd avatott kézzel Balla farkát míg a rabbik dolgoznak rajta. A Rektori Hivatalt eközben a Wistmanwood biztosítja. 🙂

   • ZsoltCsaba said

    Biztos erre a szertartásra kért Bölcskei márciusban 450 millió rendkívüli “oktatási” segélyt a Károlinak. De nagy bánatára nem kapta meg.

   • Sanya said

    Bölcskeinek ilyen sokat ér Balla nyiszlett farkincája? 🙂

   • Elcserélt farkak said

    Ja! Inkább az hogy megkurtítsák. Ez egy farokkissebbitö mütét. 🙂

   • ZsoltCsaba said

    Nem értitek. Ez egy nagyvonalú befektetés az izraeli kapcsolatokba. Gusztink majd a tízsszeresét veszi vissza tőlük ha már elnyerte a zsidók bizalmát.

   • Wistmanwood said

    Természetesen mi keressük az üzleten a legtöbbet, mert egyrészt jó pénzért biztosítjuk a színhelyet, másrészt minden részvevőt titokban felveszünk, és egyenként megzsaroljuk őket. Főleg a lecsupaszított farkú Ballát és a dolgok meleg lényegét kézben tartó Ágotát. A rabbikkal inkább nem húzunk ujjat. 🙂

 12. OperatívTiszt said

  A Wistmanwoodot Kulcsár-Szabó Ernő és a menye, Hansági ajánlotta be Ballának. Bodoky halálra kergetése volt az ajánlólevelük: ez bizonyította, hogy ez egy mindenre kész aljacsürhe. Először a MAB-levél kiszivárogtatóját keresték. Fabinyra gyanakodtak. Bementek a lakásába is, de a levelet a Károli szerveréről továbbította valaki. Ő vagy más. Koncz Betty e-mail-fiókját is a ww-dal törették fel, így fedezték fel a 157 milliós sikkasztást. Bíró Máriáról lakásában készítettek magánügyileg kompromittáló felvételeket. Himát több mint egy évig üldözték, betörtek hozzá és figyelik még ma is.

  • Korifeus said

   Szép kis barátai vannak Bodokynak, hogy pont az ő durva kikészítése miatt esett a választás erre az aljacégre! Nem tudni, Bozsonyi tudott-e róla, de Tepsi egészen biztosan tudott, ő benne volt a kezdetektől.

   • Index said

    Bodokyt ne cseszegessétek. Annyira beijedt a Wistmanwoodtól, hogy még a facebookjáról is levette Johannes ww-s posztját. Biztos megint rászálltak a bunkó smasszerek mint az indexes posztnál. Azóta testőrrel jár.

   • puppy said

    Szóval a Tepsi is benne van a Wistmanwood ügyben?
    Különbnek gondoltam.
    Azon nem csodálkozom, hogy KSZE hozta őket, ő minden aljasságra képes.

   • Kommédia said

    Bozsonyiról nem feltételezem, az tisztességes fazon. De Tepsi egy hiszterika, karrierista, és ugyanolyan buta és tehetségtelen, mint Balla. Belefér a jellemébe az is, hogy aljas módszereket alkalmaz, akárcsak Ballának. Szabó után Tepsi – csöbörből vödörbe.

   • goedel macskája said

    Na de mégis, hogy vették rá:
    Nézd, Enikő, van egy kis problem, itt van ez a cég, nem is kérnek sokat…Igy?

   • Wistmanwood said

    Bodoky nem a ww-tól fél, hanem Tepsitől és Barnabytól. A ww miatt már elvesztette az indexes állását. A károlist nem akarja elveszíteni.

   • lujzika said

    A károlis állás olyan bizonytalan mint a kutya vacsorája.
    Én tudom.

   • Index said

    Bodoky megalkuvó lett? Csalódás lenne. Nem erről az oldaláról ismertük eddig.

   • Kommédia said

    Na ja. A Wistmanwood és Tepsi közös erővel letörték a szarvát. Rájött hogy jobb az ellenséggel egy fedél alatt, mint éhesen kívülről acsarkodni. 😦

  • Inspector Barnaby said

   Állítólag a bíróságon is nyomulnak. Befenyegetik a bírákat. Azt mondják Hima munkaügyi perében minden tárgyalás után lemond egy bíró, mer a Wistmanwood ráijeszt. Az utolsó nem mondott le azér azt megmérgezték. Ilyen nehézsúlyú fiuk ezek. Olyanok mint Barnaby. Sztünk az ő haverjai ezek az izomagyu bunkók.

  • mesüge said

   Világos, Kulcsár-Szabó Ernő mint III/III-as ismerkedett meg Földivel meg a többiekkel. Régi elvtársi, szakmai kapcsolat.

   • Besúgó said

    Kulcsár-Szabó a hálózatban főnök volt, Földiék régi kollégája. Onnan Nagykállóról ez volt neki a kitörési lehetőség. Ahogy Mészáros szokta énekeltetni a hallgatóival a Besúgó dalban:

    “Vidékről jöttetek és még ez volt számotokra a legjobb munkahely”…

    Azaz a Belügy. Mint Kovács árpádnak is, aki Kulcsár-Szabó alárendeltje volt a hálózatban.

   • ohranka said

    Szabó a fészbukon az Intergalaktika olvasóival locsog.
    Ez valami kódolt titkosszolgálati jelentés lehet?

 13. aggódó édesanya said

  Az itt senkit nem érdekel, hogy holnap már pünkösd van?
  Egy ilyen istentelen bandába vittem drága istenfélő gyermekemet?

 14. fűzfapoetessza said

  Kedves, hogy aggódtok. Egy nagyobb poémán dolgozom, közben ihletforrásként Rosemunde Pilchert olvasom.
  Andrisom lóg a fészbukon, ott nagyobb baja nem lehet.

  • Grey Cat said

   Alábbhagyott Szabó lelkesedése a Facebook iránt. Valami zűr lehet a titkos Fb-os szerelmi életével.

   • Dr. Cat said

    Na ne, akkor Szabó megint elkezdi üldözni Vászkát, a harmadunokatestvéremet, a kék oroszt.
    Úgy örültem, hogy becsajozott a Szabó, akár a fészbukon is.

  • gagyi mami said

   ÖRÖMHIR!
   Petrőczi nem fosta tele a RefLap pünkösdi számát! Egy szót se irt bele.
   Csak nem jött meg az esze???

 15. cats on the blog said

  Szerintünk az lehet, hogy a Szabó kipróbálta és má a jobb kezével se sikerült. erre azt gondolta mégse égeti magát egy eleven csajjal.

 16. sola scriptura said

  Pünkösd vasárnapja van.
  “Kegyelmed s áldásod újitsad
  Te szent egyházadonséret)
  Közelebbről azt szaporitsad
  Itt levő nyájadon,
  Gátold hazánkban áradását
  A sok gonoszságnak,Forditsd el eshető romlását
  Nemzetnek, országnak”. (285. dic

 17. Szabó kicsinálása said

  A Kulcsár-Szabó klán masszívan fúrja a Szabó-házaspárt. Szabó és Petrőczi közös kedvencét, Pénzes Tiborc Szabolcsot, akit évekig közösen témavezettek, akit ők vittek be teljesen középszerű, semmilyen idegen nyelvet nem beszélő tohonya fiúként a Régi Magyar tanszékre, hopgy lojális legyen hozzájuk, egyszerűen lenyúlták tőlük. Szabi gyerek a karrierje érdekében hátba támadta Szabót. Otthagyta a “témavezető” házaspárt, akikre Hansági azt mondta nekik hogy nagyon gáz, és átment Imre Mihályhoz Debrecenbe, aki nemcak befogadta, hanem a témavezetést is átírta a saját nevére. Mindez a Kulcsár Szabó klán intrikája nyomán, akik a múlt héten megszervezték neki a sima védést, természetesen summa cum laude. Szabóék megsemmisítése a klán által megalázó módon folytatódik:

  http://www.doktori.hu/index.php?menuid=193&vid=9271

  • Debreceni Kolléga said

   Pénzes Szabolcsot nem lehetett leégetni Petrőczivel és Szabóval. A debereceni Egyetemnek az volt a feltétele, hogy ők semmilyen szinten ne legyenek benne. Hogy ezt Kulcsár Szabóékkal leegyeztették-e nem tudom. Debrecen szabályos és támadhatatlan védést akart, nem úgy, mint a korrupt Szeged, aki a bukott Mészárost 4 hónapon belül fogadta. Az elnök Bitskey akadémikus volt, ami nagyon megemelte a védés jelentőségét. Az opponensek egyike Bartók István MTA doktora az Intézetből, a másik a debreceni református Kollágiumból volt, Győri János. Az egyik bizottsági tag is a református koliból jött, a Könyvtárból, Fekete Csaba, a másik pedig egy Görömbei-tanítvány, Fazekas Gergely.

   • kataszidónia said

    Akkor nem lehetett annyira gagyi.
    Nem nevetséges, hogy Szabónak meg Petrőczinek egyetlen pontja (sikeresen védett doktorandusza) nincsen, miközben az általuk kifúrtaknak seregnyi???

   • Couple said

    Szabó Andrásnak, az MTA doktorának egyetlen védett doktorandusza sincs:

    http://www.doktori.hu/index.php?menuid=192&sz_ID=1342

    holott a feleségével, Petrőczi Évával már 9 éve vezetik közösen kézen fogva Faragó Ildikó doktoranduszt, aki 4 éve témavezetője, Petrőczi elnökletével, summa cum laude leszigorlatozott. Ugyanazon a szigorlaton, amelyen a kitűnő Váradi Ferencet a középkoros és csak angol szakos Petrőczi Krúdyból megbuktatta.

   • II. Erzsébet said

    Szabó feleségének, az angol királynő rokonának sincs védett doktorandusza, pedig nemcsak a férjével közösen vezette a szakadékba Faragó Ildikót és a tohonya Pénzest mások karjaiba, hanem még lopott is egyet az ELTÉ-ről, Rónay Lászlótól, a tökreménytelen bukott Baranyait. Plusz ott díszeleg a neve mellett hogy nem felel meg a tudományos követelményeknek:

    http://www.doktori.hu/index.php?menuid=192&sz_ID=1321

  • law and order said

   Az rendben van, hogy Szabót és Petrőczit kipaterolják.
   De a bűncselekményeiket megússzák?
   157 millió elrablása, az első Orbán-kormány 2 milliárja, amiből horvátországi kastélyt épittetett Szabó?
   Azért már senki nem számoltatja el őket?

 18. puppy said

  Szabó arról levelezik Pénzes Szabival óa fészbukon, milyen borzasztó, hogy bárki beirhat a MarkMyprofessorra.
  Mer a balfasz azt hiszi, hogy aki ismeri őt, csak jót ir!
  Hát nem!
  Utálunk, Szabó, mint a szart!!!

  • Violetta said

   Szabi tiszta jeles. Sőt, még melltartót is kapott, pedig sokmindent lehet mondani erről a tohonya, mackós fiúról, aki még Hermannál is kövérebb, csak azt nem, hogy szexi:

   régi magyar irodalom
   Lényegesen jobb, mint Szabó András. Sokkal felkészültebb, az ismeretei szélesebbek. Szerintem neki kellene lennie a tanszékvezetőnek.
   2011-03-06 23:41 forum topic indítás engedélyezve
   5 5 5 5 5
   régi magyar irodalom

   A melltartót sajnos nem tudom bemásolni, de kattintsatok rá, ott van.

   http://markmyprofessor.com/tanar/adatlap/11086.html

   • Lajos said

    Mintha nem tudnánk hogy ezeket is Hansági iratja mint saját magáról és Mészárosról. Valaki irta itt a blogon hogy egész zsoldoshadserege van hallgatókból. Ez igaz. Csak füttyent egyet és ezek a csatlósok ösztöndíj, állás, karrier reményében minden parancsát teljesítik.

   • régi magyaros said

    Mondjuk Szabó után még a szomszéd házmester is elokvensnek és mély erudicióval rendelkezőnek tűnik.
    Szabó + Petrőczi az abszolút mélypont.

 19. goedel macskája said

  Andrasew következő leleplező könyvét a Wistmandwood és a református egyház, Balla, Bölcskei, Szabó kapcsolatáról irja.

 20. hugyos józsi said

  Akkor most a Jobbiknak lop a Balla vagy a zsidóknak?
  És ki áll a Wistmanwood mögött?
  És mit szól ehhez Szegedi Csanád?
  És meddig hagyják garázdálkodni Bölcskeit?

  • Jobbik said

   Azt én is szeretném tudni mit szól ahhoz Vona és Szegedi Csanád hogy Balla a zsidóknak juttatja vissza a Jobbiknak szánt pénzt. Balla belülről fúrja a Jobbikot. Segít a Wistmanwoodnak beépülni a Jobbikba. Szemét nemzetáruló!

 21. vérszipoly said

  Megint megkérdezem: mit tud erről Bölcskei?
  Ő most nem a Fidesznek nyal be?
  És mit szól hozzá, hogy Balla a Wistmanwudun keresztül a zsidóknak játssza át az állami támogatást?

  • Wistmanwood said

   Bölcskei márciusban 450 millió oktatási segélyt igényelt a Károlinak a kormánytól. Szerencsére nem kapta meg, mert egy az egybe ment volna a Wistmanwoodnak, azaz Izraelnek. Balla vagy nemzetáruló, vagy annyira hülye, hogy nem tudja mit csinál.

   • Röfi said

    Izrael ügynökei beépültek a Károliba. Fóris azért jár a Rektoriba a blog üldözése ürügyén hogy segítse a fedésüket. De nem ő az egyetlen izraeli ügynök. A pszichológia tanszék tele van izraeli ügynökkel. Ők protezsálták be Ballához jogi képviselnek a wistmanwoodos Röfit azaz dr. Nagy Gábor László ügyvédet, aki minden zsidó szervezetben benne van a Spinoza háztól kezdve a zsidó Eric Berne (Rövidítve a Bernstein lengyel-zsidó névből) féle tranzakció analízisig. Rikító narancssárga nyakkendője sem ellensúlyozza fajára jellemző görbe orrát és taknyos-nyálas tenyérbe mászó képét. Ő simítja el a ww-sek bűncselekményeit a rendőrségem az ügyvédi kamarába beépült dr. P.G.F-cel együtt:

    http://www.jide.hu/index.php?page=news_reader&id=4033

    A Wistmanwooddal együttműködve üldözi a Károlin a nemzeti protestáns oktatókat, amiért a Károli saját irodával ajándékozta meg idén áprilisban. (Az oktatásra kapott állami támogatásból – magától értetődik.) Látszólag munkajogász, valójában az izraeli titkosügynökök fedéséhez asszisztál a Károlin. Amúgy Buda Béla és Bagdy Emőke kedvence.

   • Barruch said

    Ezt a szimpatikus kerek képű kicsit pösze ügyvédet ismerem a Spinoza-házból. Jó fej. Tényleg röfis, rózsaszín, puha és meleg. Zsebből árulja a jegyeket a Spinoza Ház színháztermébe, nála 1500 Ft helyett 1000-ért megveheted. Megspórolod az áfát. Igaz hogy számlát nem ad, de úgyse tudom elszámolni, nekem így megéri. Mondta, hogyha van ismerősöm küldjem hozzá, mert ha nincs számlaigény, akkor nekik is 33%-kal olcsóbban tudja eladni a jegyeket. A háttérkiadó könyveit is ugyanekkora kedvezménnyel lehet megvenni nála, de arról se ad számlát. Mindenki jól jár.

   • Sarah said

    A barátomnak ő a válóperes ügyvédje. Ad neki tanácsokat hogy készitse ki a feleségét a válásuk alatt. Az ügyvédi irodájában is árul könyveket. Amikor a múltkor elkisértem hozzá P…t én is vettem nála. A játszmák világa a címe, könyvesboltban 3500 Ft, de nála 2500-ért megkaptam. Teljesen újonnan. persze számla nélkül. De minek a számla? Azzal legfeljebb kitörölhetem ….

   • Charlie said

    Ez is valami? Hansági a szegedi egyetem doktori képzéseit árulja kedvezményesen. Azt mondja, hogy elintézi a felvételt és ha nála fizetjük be a képzést 10% kedvezményt kapunk. Gondolkozom rajta mer szereztnék doktor lenni és Szegeden 60 oldal elég. Pláne ha Hansági megbeszéli Pál rektorhelyettes úrral.

   • Eni said

    Ezt nekem is mondta. Az ő közvetítésével más a tarifa. Mivel ő Szegeden is témavezető az ő tanítványai szegedieknek számítanak és megkapják ugyanazt a kedvezményt mint az ottani régi hallgatók plusz valami bónuszt is a tanárnő jó kapcsolatai miatt. De csak ha ő fizeti a nevünkben. Ha mi utaltatjuk át akkor ettől elesünk. Ugyhogy mindenkép érdemes nála fizetni.

   • journalist said

    Buda meg Bagdy egész véletlenül csakugyan hitvalló reformátusok.

   • Adócsaló avvokátó said

    Adócsaló Dr. Nagy Gábor László? A disznófejű ügyvéd elcsalja az áfát a saját zsebére? Szép. Akkor mit várunk az átlagos állampolgártól, ha az ügyvédek is csalnak és sikkasztanak?

   • Röfi said

    Buda és Bagdy igen, de akiket maguk köré vesznek. Pl. ez a Dr. Röfi az adócsaló és válóperes játszmáival!

   • Kufár said

    Mit hallok? Dr. Nagy Gábor László ügyvéd a saját könyvét árulja pult alól?

   • Judy said

    Dehogy. Ennek nincs könyve. A másét árulja adót csalva a saját zsebére. Megspórolja az áfát saját magának!

 22. goedel macskája said

  Meg kell kérdezni OV-t, akarja-e Izraelt támogatni?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: