Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Two cheatings and a defension (Két csalás és egy védés)

Posted by jhnnsclvn - május 27, 2012

Szerző: Hugo és Gáspár

Mindenki emlékszik a „Four weddings and a funeral / Négy esküvő és egy temetés” című angol vígjátékra Hugh Granttal. Ezt a filmet juttatják eszünkbe a károlis védések a „kihelyezett” helyszíneken: Szegeden, Debrecenben és Miskolcon. Jócskán megkésve és kettő megismételve is szabálytalanul. A két bukott szamár, Mészáros Márton és Baranyai Katalin az ismétlésnél sem volt képes szabályosan eljárni. Mészáros nem várta ki a 2 évet, amellett hogy szedett-vedett, összefüggéstelen „dolgozata” nem szól semmiről, Baranyai kivárta, de harmadszor próbálkozik ugyanazzal, holott a törvény csak 2 kísérletet enged ugyanabból a témából. – A szerk.

Pénzes Tiborc Szabolcs 5 nappal ezelőtt, ez év május 22-én Debrecenben megvédte PhD-értekezését. Ebben nem volna semmi meglepő, ha nem Debrecenben lett volna, és nem Imre Mihály témavezetésével. 2 évvel ezelőtt még nem ez volt a forgatókönyv:

„Pozitív fejleménynek tekinthető, hogy a KRE IDI egyik abszolutóriummal rendelkező doktorandusza, Pénzes Tiborc Szabolcs 2010. április 7-én doktorhallgatói jogviszonyt létesített a Miskolci Egyetem Irodalomtudományi Doktori Iskolájában (iktatószámú papír). A doktori szigorlatra előreláthatólag 2010 második felében, a kész disszertáció (felelős témavezető: Dr. Szabó András) védésére pedig előreláthatólag 2011 első felében kerül sor.”
(Idézet Balla Péter 2010. április 24-én Bazsa Györgyhöz írt leveléből,

https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/04/24/cynical-reply-to-the-accreditation-board-balla-peter-cinikus-valasza-bazsa-gyorgynek/)

Összességében azt mondhatjuk, hogy Pénzes Szabolcs jól tette, hogy leváltotta Szabót és a Miskolci Egyetemet. Ez legalább így első látásra becsületes védésnek látszik, és a summa cum laude Debrecenben igen értékes és imponáló eredmény. Gratulálunk Pénzes Tiborc Szabolcsnak az eredményéhez.

Nincs mihez gratulálni Mészáros Mártonnak, aki Szegeden még brutálisabb csalással szerezte meg – egyelőre – a doktori fokozatot, mint a Károlin anno. Egyelőre, mert ellene változatlanul büntetőeljárás van folyamatban többrendbeli csalás miatt. Védései során ugyanarra a szövegre 4 különböző témavezetőt tüntetett fel, valamint 2 különböző keresztnevet, hamis identitást imitálva a bukott dolgozat újbóli jogellenes benyújtásának elleplezése céljából. Mészáros, mint ismeretes, Szegeden 4 hónappal a károlis bukás után ugyanazzal a dolgozattal jelentkezett eljárásra, holott a törvény minimum 2 év várakozási időt ír elő. Hamis nyilatkozatot írt alá arról, hogy még a témában nem volt elutasított dolgozata, és hogy ez ne derüljön ki, a Szegedi Egyetem hamis keresztnevet töltött fel az azonos cím mellé. A SZTE átkeresztelte Mészárost Mártonról Istvánra, hogy kicselezzék a rendszert, és a Károli is hamis adatot szolgáltatott az országos adatbázisba: azt közölte Mészáros károlis védéséről, hogy elmaradt, holott meg volt tartva legalább 100 tanú előtt. Szabó András pedig dékánként és EDHT-elnökként hamis tartalmú határozatot írt alá a „summa cum” minősítéssel odaítélt fokozatról. Szegeden is több hamis adatot töltöttek fel az ügyben: nemcsak Mészáros nevét, hanem a témavezetőkét is többször átírták. Mészáros védését nem hirdették meg, csak a védés napján, és a dolgozatot is csak akkor töltötték fel a rendszerbe.

Mészáros szegedi védése a törvény értelmében érvénytelen:

33/2007. (III. 7.) Kormányrendelet 10. §.
(2) A doktori értekezést a kérelem benyújtásával egy időben vagy a kérelem elfogadását
követő két éven belül kell benyújtani. A doktori értekezés benyújtásakor a doktorjelölt
írásban nyilatkozik arról, hogy értekezését korábban más intézményben nem nyújtotta be
és azt nem utasították el.
(8) Két elutasító bírálat vagy sikertelen védés esetén új eljárás leghamarabb két év elteltével,
ugyanazon doktori témában legfeljebb egy alkalommal kezdeményezhető.

Mészáros hamisan nyilatkozott arról, hogy nem volt 2 éven belül sikertelen védése, mert volt. 2010. február 27-én jelentkezett Szegeden eljárásra, holott a Károlin 2009. szeptember 8-án anullálták a fokozatát. 5 hónapon belül jelentkezett új eljárásra 2 év helyett.

Baranyai Katalin küszöbön álló miskolci védése ugyanezen kormányrendelet alapján lesz érvénytelen. Baranyai fokozatát azért vonatta vissza a MAB, mert a károlis védés előtt néhány hónappal az ELTÉ-n már ugyanebből a témából (ugyanezzel a szöveggel) megbukott. Ebből nemcsak az következik, hogy Mészáros szegedi védését ugyanúgy érvényteleníttetni kellene, mint Baranyai károlis védését, ugyanabból az okból, hanem az is, hogy Baranyai Miskolcon két bukott védés után már harmadszor nyújtja be ugyanazon a témájú és című dolgozatát. Márpedig fenti kormányrendelet legfeljebb 1 újrázást engedélyez. Baranyai esetében viszont ez már harmadszori nekifutás ugyanannak az akadálynak. Fenti kormányrendelet értelmében ez a védés eleve érvénytelen. Arról már nem is beszélve, hogy mit keres a csak angol szakos, ráadásul mediaevista Petrőczi Éva témavezetőként egy 20. századi magyar íróról szóló dolgozatban?

http://www.doktori.hu/index.php?menuid=193&vid=9374

89 hozzászólás to “Two cheatings and a defension (Két csalás és egy védés)”

 1. vidéki oktató said

  Mióta tudja Szabó, hogy Pénzes lecserélte őt?
  Mikor megugatta vele a fészbukon, hogy milyen ciki, hogy bárki beirhat a Markprogfesszorra, igy “Józsi bácsi Büdösbürgözdfalváról” lepontozhatja őt.
  Hát Pénzes pontozott le, te barom!

  • Bandi bácsi said

   Pénzes viszont a bábüdöskúti Bandi bácsiktól is jeles osztályzatot kapott. Sőt valamelyik értékelő azt irta h sokkal szélesebb és átfogóbb ismeretekkel rendelkezik az oktatott korról mint Szabó András!

   • Szabi a szupersztár said

    Mi nem bürgözdfalvi bácsik vagyunk hanem károlis halgatok és komojan az a véleményünk hogy Szabinak kéne lenni a tanszékvezetönek nem az uncsi Bandi bácsinak. Be is nyujtunk egy kérvényt majd a dékánaszonynak. Ezt meg is irtuk a markmyprofessoron még márciuba.

   • filológus said

    Ez, mondjuk, nem egy kunszt. Szabó tudása az adott korról – annak tudományáról, művészetéről – elfér egy bélyeg hátán. Ezért specializálódott egy kórosan szófukar szerzőre, Szencire.

   • 12 lépés said

    Ti se nem bácsbürgözdfalvi bunkók vagytok, se nem elfogulatlan hallgatók. Véleményem szerint Hansági emberei vagytok, akik álhallgatói értékelésekkel fúrjátok Szabó professzort, hogy teljesen félreállítsátok!

 2. journalist said

  A filmben megcsodálhattuk a fiatal Hugh Grant férfias báját. De itt? A Tepsiszentgyörgyön született tohonya fiút csodáljuk vagy a bácsbüdösbürgözdfalvi Szabó Bandi bácsi förtelmes pofáját?

 3. szkizo dad said

  Azért van itt egy jó pont is: Petrőczi elhúzott az illegalitásba.

 4. Miskolci Péter said

  Csodálkozom Kecskeméti Gáboron, hogy bevállalja ezt a törvénytelen védést. Hiszen 3 évvel ezelőtt épp ő tárta fel a Károlin a szabálytalanságokat és szörnyűségeket mesélt róluk. Most ő is elkövetné ugyanezeket?

  • Miskolci kolléga said

   Én is. Vajon Gábornak melyik a cikibb: ezt a kivénhedt kétszer bukott szamár doktoranduszt bevállalni vagy a futóbolond témavezetőjét?

   • vidéki oktató said

    És törzstag a miskolci IDI-ben az a Heltai János, akit Szabó olyan aljasul hátba támadott. Igaz, azóta alkalmazta az unokaöccsét, a blogon méltán népszerű Benét.

   • Miskolci botrány said

    Kecskeméti Gábornak vérciki lesz mind a kettő. Ezek külön külön is vállalhatatlanok.

   • Damenkranz said

    És ez csak a védés jogi oldala. Képzeljétek el milyen ciki lesz az esztétikai: Kecskeméti Gábor egy ilyen hölgykoszorúban, mint Baranyai Katalin és Petrőczi Éva! Az egyik oldalán egy múmiává aszott ráncos kivénhedt banya, a másikon egy hájas bálna méretű szipirtyó.

   • Megtévedt Jedi said

    Közös vonásuk hogy mindkettő hóttbuta és hóttprimitív. Kecskeméti Gábor így vonul majd be a tudománytörténetbe: nemcsak jogtipróként hanem röhejes “lovagként” a két boszorkány között.

  • gagyi mami said

   Miskolcon habilitált Petrőczi, ennyit az IDI szinvonaláról.

 5. gagyi mami said

  Én Kecskeméti helyében meggondolnám, hogy lejáratom-e magam ezzel a két Szörnyeteg Lujzával. Ha megteszi, rajta fog röhögni az egész szakma. Mint ahogy most a szegedi korrupt bunkókon Páljóskával az élen. Ők a szegedi díszpintyek, a korrumpált barmok.

 6. brabanti elza said

  Baranyai dolgozatával az a baj, hogy adathalmaz mindenféle koncepció nélkül. Igazi neopozitivista szemét. Elmondja, hol lakott a költő, kivel találkozott, kibe volt szerelmes és mellette, hogy miket irt. Mintha az életrajz esetlegességei magyaráznák a szöveget.
  Persze Petrőczi témavezetettjétől más persze nem is várható.

  • Komcsi Miskolc said

   Kit érdekel hogy Brabanti Elzának lesz-e péhádéja vagy sem? De ha a szegedieket feljelentettétek Mészáros miatt akkor remélem az egész komcsi miskolci bagázst is feljelentitek a kétszer bukott aszott múmia 3. nekifutása miatt. Ha már… Akkor legyetek következetesek. Ne csak Pál József rektorhelyettes úrra utazzatok hanem a komcsi zsidó Kecskemétire is.

 7. hypertext said

  Cs. Szabót minimum Kosztolányi felől kéne olvasni.

 8. Ixion said

  Ha feltételezzük, hogy a kánon része, akkor igen.

  • Meluzina said

   Az aktiv kánonhoz bizonyára nem.Ahhoz szükség lenne transzmediális utalásokra és intertextuális jelenlétre. Ezek pedig Cs. Szabónál szignifikánsan hiányoznak. Hozzájárul még az alkati kontingencia és a konfúz kitölthetőség hiánya is.

  • Avas said

   Miért? A fasisztoid Hegedűs-Balla_Mészáros család csaló tagjának, Mészáros Márton / Istvánnak védése talán szabályosabb volt? Baranyai Katalinéban legalább egy csomó saját munka van, míg Mészároséban nulla. Azt a pár oldalt is négerek írták úgyahogy.

 9. Network said

  Mészáros védése rendben volt, a hálózatelmélet és a medialitás erdeti ötlet, színvonalasan megírva, erről még sokat fognak beszélni!.. De Baranyai csak életrajzot mesél, azt is primitíven. Ráadásul kétszer megbukott. És milyen témavezetésre volna képes Petrőczi az egyszem angol szakjával úgy hogy még angolul se tud? Ezt a témát Rónay László vezette. Petrőczi nem vezetett semmit, mindenki tudja hogy nem is lenne képes rá. Ez a védés kívül-belül bunda a komcsik fellegvárában. Ha a Ravasz-kör kussol, majd mi feljelentjük őket.

  • jobbikos said

   Odamegyünk és szétverjük a komcsi zsidó csürhét/

   • Vörös Miskolc said

    Nem véletlen, hogy pont Miskolcon csalnak. Abban a városban ahova Gyurcsány ias beköltözött,. Aki összecsalta a szakdolgozatát. ő Baranyai és Petrőczi példaképe. A korrupt Kecskemétit megvették kiklóra.

   • igazi magyar gyerek said

    Mi a Szegedi Csanival átveszük a hatalmat és az ojan árulók mint a vona mehetnek a busba
    És nekünk ide a lovét amit az orosz meg perzsa barátaink küdnek a korejai bankon kereszutül.
    Ha elopod bala, meghalsz!

 10. takaró mihály fan said

  Miska bátyám nagyon aggódik a Károlin uralkodó szellem miatt.
  Itt volt pl. ez a gyermekirodalmi rendezvény, ahol Hansági És Mészáros szerint a legértékesebb gyermekirodalmi művek:
  Varró D.: Túl a Maszat-hegyen,
  Kukorelly: Samunadrág,
  KAF Vig toportyán
  Békés Pál: A kétbalkezes varázsló.
  Csupa liberális zsidó! Hol ebben a magyar, a református!
  Miska bátyám lépni fog az értékvesztés miatt.

 11. Hugo said

  Most látom csak hogy közöltétek a posztomat, csak épp nem abban a formában, hanem meghamisítottátok.Én Mészárosról nem írtam egy szót se. Csak Pénzest hasonlítottam össze Baranyaival, és megállapítottam, hogy Baranyai védése törvénytelen, mert kétszer már megbukott ugyanezzel. Lebuktatok!

  • Karoligaspar said

   Nem hamisítottam meg, csak kiegészítettem. be is írtam magam szerzőtársnak. 🙂

   • Hugo said

    Mészárost hagyjátok békén. Kit érdekel hogy szabályos volt-e a védése. Ő a magyar fajhoz tartozik, református család. De Baranyai? Komcsi, volt szadeszes, félzsidó. Petrőczi-Ludvig is félzsidó és Kecskeméti is. Hogy lehet ezeket egy lapon emlegetni? És az egész cirkusz a vörös Miskolcon. Miféle védés az, ahol a jelölt korábban már kétszer megbukott? A szemét komcsi Miskolcnak minden mindegy csak dőljön a lé mer félig csődbe vannak. Remélem Baranyai védése után egészen csődbe mennek. Én feljelentem őket az hétszentség!

 12. (septem)pun(ctat)a said

  Mér bántjátok a Marcit meg a Szabit?
  Amikor ők is irtak rólam szépen a Septempunctata kötetben.
  Kiemelték a tudósi, tanári és költői nagyságomat.
  A Marci meg beleirta a tiszteletemre az egész PhD dolgozatát.
  Igaz, hogy azt mondják, a hátam mögött szexsóvár vén tehénnek nevez, de ezt egyszerűen nem hiszem el!
  Úgy nézek én ki?

 13. saca said

  A multkor meghalotam mit veszél a hansági tanárnö a Mészáros tanár urral és nam akartam hini a füllemnek. ugy pocskondiászták szegény petrőci tanárnőt meg szabó tanár urat aszt monták ezeknek a disznószagu népeknek nincs it hejük.
  Nem is aklartam el hini hogy az ojan nagy tudománnyu emberekröl igy mernnek beszéni. Nem tudom megmerjeme mondani a petröci tanárnönnek aki ojan jó hozám mindig

 14. KSZE workshop said

  Tény hogy Hanságiék megmondták Pénzesnek, csak akkor van a szakmában jövője ha szakít a rosszhírű házaspárral. Akinek Szabó vagy Petrőczi a témavezetője az eláshatja magát…

  • Miskolci botrány said

   Baranyainak mindegy, vén szipirtyó, nincs jövője, Petrőczivel egymásra vannak utalva: Baranyait ysenki se vállalná be doktorandusznak, mint ahogy Petrőczit se témavezetőnek. Kölcsönösen blamálják egymást. De hogy kerül a képbe Kecskeméti Gábor? Tényleg ezekkel akar összekeveredni? Mivel vették rá hogy egy kétszer bukott buta nő 3. törvénytelen védését bevállalja?

  • Cica said

   Igaz hogy Demes-Kőfalusi nemcsak a numero uno bizalmasa volt Szabó Andrásnak, hanem a szeretője is?

   • puppy said

    Cica, Szabónak már nagyon régóta nem áll fel semmije.

   • Secretary said

    Ehhez képest egyszer a takarítónő este összeragadva találta őket. Ez persze még akkor volt, amikor Szabó dékán volt és havi plusz nettó 60.000-et fizetett Kőfalusinak a 180 ezres fizetésén felül. Kőfalusi abban az időben többet keresett, mint egy professzor. És kb annyit tartózkodott a munkahelyén mimt egy prof. Ezért a pénzért és szabadságért kellett valamit nyújtania. Talán fölállította valahogy… 🙂

   • Putzfrau said

    Szabó András és Kőfalusi Krisztina összeragadása tény, és az is igaz, hogy a takarítónő találta meg és választotta szét őket valamilyen hatásos oldószerrel. Ez az eset még 2009 szeptemberében történt. Ami részleteiben igaz, összességében félrevezető, mert Szabó és Kőfalusi összegyógyulását nem Szabó nemlétező spermája okozta, hanem az a szintetikus ragasztó, amivel 2009 szeptemberében ismeretlenek a Református Élet folyóirat Szabó Amdrás visszaéléseiről szóló cikkeit kiragasztották a BTK Reviczky utcai épületébe, elsősorban a Dékáni Hivatal környékére. Ami persze még nem jelenti azt hogy Szabó és Kőfalusi ne lettek volna egymással intim viszonyban.:)

   • Sanya said

    Arra az ügyre én is emléxek. Szabó és Kőfalusi együtt vakargatták a tacepaókat a dékáni hivatal ajtajáról a liftről a folyosón lévő asztalokról. Volt egy fenn a lámpán is az egyik ajtó fölött azt nem vették észre. Csak tanárok vakarásztak. A takaritónők hozzá se nyultak max olvasgatták és röhögtek. Mi is olvastuk és röhögtünk. Szabó vörösen magyarázkodott hogy rágalmazzák. Nem volt rágalom. Minden szó igaz volt. Kb 1 hónappal később majdem szó szerint ugyanezt olvastuk a neten a MAB-határozatok között.

   • Dani said

    Jó-jó erről én is tudok de még mindig nem értem mitől tapadtak ezek ketten egymáshoz. Magukra kenték a lemosott ragasztót és úgy smároltak?

 15. kataszidónia said

  Mikor és hol lesz a védés?
  Komolyan kérdezem. Odamegyünk mi, nem leszünk kevesen.

 16. kataszidónia said

  Csütötörtök?

 17. komáromi csipkés györgy said

  Ott leszek! Alig várom, hogy viszontlássam a tripperkirálynőt, akinek nemcsak a babiloni kapuja volt csipkés a számos nemibajtól, hanem a tápcsatornája felső vége is, mer az oralitásban is működött.

 18. a felsőoktatás tisztességéért said

  Utánanéztünk a blogon tárgyalt védéseknek és kiderült, csakugyan igazatok van. Mészáros Márton álnéven védett, több szabályt vett semmibe a szegedi EDHT.
  Baranyai Katalin esetében hasonló a helyzet.
  Mivel még a törvénytelen védés előtt vagyunk, tiltakozásunkat megirtuk:
  1. a miskolci egyetem rektorának
  2. az IDI elnökének, Kecskeméti Gábornak,
  3. Hoffmann Rózsa államtitkárnak,
  4. Balog Gábornak, az EEFminiszterének,
  5. Orbán Viktor kormányfőnek.
  Ha ennek ellenére lefolytatják BARANYAI KATALIN TÖRVÉNYTELEN VÉDÉSÉT, nemzetközi fórumokon fogunk TILTAKOZNI A MAGYAR FELSŐOKTATÁS KORRUPCIÓJA MIATT!

  • Köszönjük a segitséget. A rendelkezésünkre álló dokumentumokat mi is elküldjük mindazoknak, akiknek Ti is.
   Nagyszerű, hogy együtt tudunk valamit tenni a Károlin uralkodó szélsőséges erkölcstelenség ellen, melynek oly eklatáns példája Baranyai Katalinnak Petrőczi Éva (magyar szakos alapképzettséggel sem rendelkező)témavezetőjével folytatott többszörös korrumpálási kisérlete.

 19. instant kill said

  Az a gyanúm, KSZE biztatta fel Baranyait és Petrőczit, hogy Miskolcon nyugodtan védhetnek.
  Kit akar ezzel KSZE kompromittálni?
  A Károlit?
  Kecskemétit?
  Petrőczit aligha, a babiloni kapujú kivénhedt k@rvát kát lenne. Csődtömeg az önmagában.

  • Miskolci égés said

   Egyértelműen Kecskemétit. Képzeljétek el szegény pasit az aszott múmia és a hájas bálna között! És ez még nem a legnagyobb probléma, hanem hogy ennek a két erőszakos némbernek köze nincs semmilyen tudományhoz.

   • Hugo said

    Nem kell ide semmi összeesküvés-elmélet, müxik ez magától is. Kecskeméti nem tud olvasni? Világosan az van a kormányrendeletben, hogy sikertelen védés esetén legfeljebb még 1-szer nyújtható be ugyanaz a téma. A sikertelen védés megtörtént 2008-ban az ELTÉ-n. Ugyanaz még egyszer be lett nyújtva a Károlin 2009-ben, újra sikertelenül. Nincs több lehetőség a törvény szerint, az már el lett játszva a Károlin. Ha Kecskeméti védeti most Baranyait, törvényt sért. A téma ugyanaz, a szöveg nagyjából ugyanaz,a cím ugyanaz. Magára vessen Kecskeméti, ha letartóztatják csalásért.

 20. peterburg said

  Ha Kecskemétinek annyira drága Baranyai és/vagy Petrőczi, akkor törje meg a törvényt!!!
  Fel fogjuk jelenteni MINDEN FÓRUMON!!!

  • Bednanics keresztje said

   Semmi szükség rá, hogy följelentsd őket. Megteszik ezt Kulcsár-Szabó egri vazallusai: Bednanics, Szentesi stb. Ők már régóta le akarják nyúlni a miskolci egyetem bölcsészhallgatóit és az IDI-jét. Baranyai törvénytelen védetése jó alkalom az IDI kinyírására és az egész BTK megfúrására. Ezért biztatta fel KSZE a misolciakat. Ez egy közönséges csapda.

  • Amiche said

   Vicces lesz ez a védés Miskolcon. Petrőczi és Baranyai együtt tanítottak még valamikor Nagykőrösön. Akkor még a Károli Egyetem nem is létezett, a nagykőrösi fősuli önálló volt. Most már mindketten 60 körüliek, Petrőczi már a 62. évében van. Az ő habilitációjára is ebben a röhejes intézményben került sor. Úgy halljuk Baranyai védésére felsorokoznak majd az ősrégi barátnők.

   • Buranovszkije Babuski said

    A nagysikerű orosz nagymamakórus imitációja csütörtökön Miskolcon lép fel. A két banya, Baranyai és Petrőczi ugyanis a sikeres védés után állítólag eléneklik és eltáncolják majd az orosz nagymamák eurovíziós dalát. Ne hagyjuk ki! Záptojást, rohadt paradicsomot stb. hozz magddal! Nem baj ha a gyáva Kecskemétit is éri pár találat. Petrőczi habilitációját se felejtjük el Miskolcnak. Ne felejtsd otthon a HAJRÁ MARCI feliratú zászlókat se. Éljen a becsületes ifjúság! Záptojás a csaló vénasszonyokra!

   • tudományos kutató said

    Az rendben van(???), hogy az eszelős Petrőczi azt hiszi magáról, hogy tudós (???).
    Baranyai, az özvegy barátnője meg kikönyörgött mindenféle adatot tőle és doktorként akar nyugdíjba menni.
    De a miskolciaknak elment az eszük, hogy ezt legitimálják???

 21. peterburg said

  Most már MINDENT ÉRTEK!
  Azért biztatták fel Baranyait és a lueszkirálynő Petrőczit a miskolci védésre, hogy aztán feljelenthessék az egész IDI-t, Miskolc megbukjon és beleolvadjon a győztes PÁPISTA EGERBE.
  Eger Hoffmann kedvence, a vörös Miskolcot utálja!

 22. fekete özvegy said

  Petrőczi a FEKETE ÖZVEGY.
  Amely IDI-n ő fellép témavezetőként, az megbukik.
  Emlékeztek, amikor baranyai károlis védésén odarikkantotta neki: Ne félj, Cs. Szabó nemi életéről nem kérdezlek!
  Egyébként a károlin a témavezetők kérdeztek?
  Utána az IDI bebukott némi Szabó és Petrőczi, Balla, Hansági által elkövetett okirathamisitás és egyéb tárgyában.
  Most Miskolcon a sor!
  Ez lesz az utolsó doktori cselekmény nálatok, hülyék!
  Jön a lueszkirálynő és dőltök a sirba!

 23. instant kill said

  Ez nagyszerű lesz: a KSZE klán egyszerre gyilkolja meg végleg Petrőczit, Baranyai, a vén parasztp..úgyse számit, meg a komcsi miskolci IDI-t.
  Lóvé meg megy Egerbe, a gazdag borosokhoz, Bednanicshoz meg a köréhez.

 24. svabra said

  Akkor holnap reggel találkozunk a miskolci vonatnál!

  • Inspector Barnaby said

   Mi is ott leszünk, és lecsapunk rátok. 🙂

   • Buranovszkije Babuski said

    Álcázzuk magunkat! Öltözzünk be udmurt nagymamáknak! Pont úgy fogunk kinézni mint Petrőczi, Baranyai és a korabeli barátnőik:

   • Zoja said

    Petrőczi férje, az alsóbüdösbürgözdi Szabó Bandi bácsi minek öltözik be? Udmurt muzsiknak?

   • Viszkis said

    Vigyázzatok a Visztmenvúd is ott lesz. Ne csoportosuljatok, ne legyetek feltűnők. Kardosék titeket keresnek Miskolcon! Jobb ha oda sem mentek, nagy a lebukás veszélye.

 25. ghost writer said

  Szabó Andrásnak nem kell beöltöznie: ő natúr úgy néz ki mint egy büdöslábú mocskos tudatlan udmurt muzsik.

 26. Csak szeretnék virtuálisan ideköpni, mert a gyalázkodás, igazságtalanság, részrehajlás, és személyes ellentétek ellepik ezt a blogbejegyzést. Szerintem annak aki ezt írta kalodában a helye, de nem baj ha a társadalom nem teszi oda ezt a gerinctelen férget, Isten mindent lát.

  • Buranovszkije Babuski said

   Vigyázz Simikém nehogy a nagy igyekezettől kettejük közé köpjél. Vagy Mészárosra célozz vagy Baranyaira. Isten szeme őket is látta amikor csaltak, de nemcsak kalodába nincsenek hanem még börtönbe se. Sajnos ilyen igazságtalan a világ. De majd te a köpéseiddel helyrebillented. 🙂

  • Sugárköpő bajnokság said

   Te ha ilyen sugárba tudsz köpni akkor gyere el Debrecenbe vasárnap amikor a Butykos feltántorog a szószékre és köpd pofán amiért százmillákat lop el a gyülekezetektől. De vigyázz nehogy a szentírást találd el! Köpőbajnokságot rendezünk a nagytemplomban Butykos tiszteletére téged is beveszünk. Mi már keményen edzünk.

   • Zuckermann said

    Zsidrákpulyákat nem veszünk be. Zuckermann volt a nagyapja. Előbb sugar lett belőle aztán rátettek az a-ra egy vesszőt hogy elrejtsék a cukrosnagypapit. A kis cuki nélkül fogjuk Butykost köpködni

  • Curious said

   Melyikükre gondolsz Sugar? Hugóra vagy Gáspárra? Mert ezt a posztot ketten jegyzik.

  • Jobbikos said

   Ez a cukros (Sugar) zsidógyerek a csaló banya, a félzsidó Baranyai Katalin fia: https://www.facebook.com/katalin.baranyai.927 (az a fekete göndörhaju szefárd zsidó fej) Nem csoda, ha “az igazságtalanság, részrehajlás, és személyes ellentétek” elborítják az agyát. Az anyja kétszer bukott meg ugyanabból a témából de Kecskeméti harmadszor is ledoktoráltatta Miskolcon ugyanabból a témából ami törvénysértés, csalás bűncselekmény.. Örüljön kiszsidrák hogy a csaló (b)anya még nem ül a kalodában vagy a fogdában mindegy. de Isten szeme mindent lát előbb utóbb ő is a méltó helyére kerül.

  • Metapédia said

   Baranyai férje egészen zsidó, ő csak félig, ergo a kölykük 3/4 részt. Meg is látszik rajta.

   • Zsidó szokás szerint ha jól tudom Anyai ágon öröklődik a zsidóság, így ha jól tudom ez 1/4 részt jelent, katolikus felfogás szerint meg mindenképp 1/2, De ilyen okos emberektől nem is vártam többet.

   • Metapédia said

    Mi mindig genetikailag számolunk. Ha úgy számolnánk ahogy szerinted a zsidók akkor Izraelben is max félzsidók lennének. Tehát csunyán félreértettél valamit mer ők se igy számolnak. 🙂 Na ennyit az észről.

   • Zuckermann said

    Kiszsidrák. Izraelbe bekalkulálják hogy az anyjuk félrekúr. Ezér mondják hogy csak az anya biztos. De nyugodja meg a tied nem kurt félre. Legalábbis mikor téged gyártottak. Te százasnak látszol. Nem agyilag csak fajilag. 🙂

 27. Seelsorger said

  Egymás pocskondiázását fejezzétek be. Metapédia és Zuckermann hagyja abba a zsidrákozást, mert le lesznek tiltva. A faji kérdés ezen a blogon nem téma.

  • Hugo said

   A sértegetést Sugár Simon hozzászóló kezdte. A poszt Baranyai részét én írtam, abban semmi sértő nincs, csak a tények és a kormányrendelet, abszolút korrekt és igaz, mentes minden személyeskedéstől. Ezek után “gerinctelen férgezett”le illetve “virtuálisan leköpött” az illető. Szerintem ez is sérti a netikettet, a jóízlést, a szólás és véleménynyilvánítás szabadságát. Tény, hogy Baranyai kétszer bukott meg Cs.Szabóból, a harmadszori védés Cs.Szabóból törvénysértő volt. Ezt kijelentem, tartom, és bíróság előtt, ha a Sugar család perel, bebizonyítom.

  • Zuckermann said

   Rendben, akkor most zsidózás nélkül. Én azt megértem, hogy ez a mocskolódó illető azért mocskolódik mer az anyját akarja fényezni. De az anyjáról csak az igazság jelent meg, amit elhallgatott a fiacskája elől. Mesélje el Ba(ra)nya(i) hogy 2008-ban megbukott az ELTÉn, 2009-ben a Károlin is sikertelen védési kísérletet tett ugyanazzal a Cs.Szabó dolgozatával. Ezt a témát a két sikertelen védés után a törvény értelmében harmadszor már nem nyújthatta volna be sehol (33/2007. évi korm.rend.). Ennek ellenére Miskolcon ugyanezzel a témával és címmel harmadszor jelentkezett. Ezek tények. Az anyja elhallgatta a fia elől, az pedig nem nézett utána se a tényeknek, se a törvénynek, hanem idejött köpködni és fröcsögni az ellen, aki ezt tényszerűen, tárgyilagosan és világosan megírta.

  • Toleráns said

   Hagyjátok hagy köpködjön itt. Nyilván azért itt mert otthon pofánverik. Valahol neki is köpködni kell. Pláne ha ilyen szörnyűséges anyja van.

  • PhD jelölt said

   Szerintem csak a figyelmet kevesli amit az anyja kapott. Tényleg nem fair hogy csak Mészáros csalásával foglalkoztok állandóan. Az idősebb korosztály csalóinak is kijár a figyelem 🙂

   • gate keeper said

    Igaza van doktorandusznak!
    Miért nem foglalkoztok Szabó András 43 oldalas vicclap szintű nagydoktoriájával, amit szintén Kulcsár-Szabó vert át az Akadémián?
    És a Baranyai nevű vénasszony firkálmányával, amit Szabó felesége, az értelmi fogyatékos Ludvig témavezetésével védett a miskolciaknál???

   • Human shield said

    Nagyon gusztustalannak tartom hogy a csalók és törvénysértők a gyerekeiket használják pajzsul. Nemcsak a förtelmes Baranyai hanem még a nála is szörnyűségesebb Pál József, aki hol a fiával hol a lányával küldözgeti különböző fórumokra a hazugságait. Ezeknek a megvezetett fiataloknak pedig azt ajánlom, olvassák el a dokumentumokat és a törvényeket. Ha megteszik maguktól is elállnak attól hogy beavatkozzanak ezekbe a sötét és mocskos ügyekbe. Egyszerűen járjanak utána a tényeknek mielőtt szüleik uszítására sértegetni kezdik a tényfeltárókat.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: