Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Mata Hari’s pitch (Mata Hari akciója)

Posted by anonymanalyst - június 3, 2012

Szerző: MAB-Illetékes

Az alábbi levél aktualitását a károlis botrány két szereplőjének újbóli reflektorfénybe kerülése adja: Baranyai Kataliné és Kecskeméti Gáboré. Baranyai Kataliné, aki az ELTÉ-n megbukott dolgozatával a Károlin 2009. március 23-án védett, és Kecskeméti Gáboré, aki a MAB 3 tagú vizsgálóbizottságának tagjaként lebuktatta őt és visszavonatta a MAB-bal Baranyai PhD-fokozatát. Lám, változnak az idők. Most Kecskeméti Gáboron a sor, hogy lebuktassák, mint törvényszegőt, és épp Baranyai miatt, akit ő buktatott le. Ha valaki, hát ő igazán tudja, hogy ugyanezzel a dolgozattal Baranyai már kétszer bepróbálkozott. Amikor fogadta őt Miskolcon ugyanezzel a témával, tudatában volt annak, hogy törvénysértést követ el.

84 hozzászólás to “Mata Hari’s pitch (Mata Hari akciója)”

 1. Gabesz said

  Hova süllyedt Kecskeméti? Egy ilyennel adta össze magát!

 2. filológus said

  Amiből világosan kiderül, milyen brutális módon csal, zsarol Szabó és Petrőczi.
  Aki segit nekik, mint Kecskeméti, bűntársukká züllik.

  • MAB Illetékes said

   Az a szomorú, hogy Kecskeméti a leleplezők oldaláról átállt a csalók oldalára. 3 évvel ezelőtt még megmondta Szabó Andrásnak: “Haver ez így nem megy. Vagy vezetsz rendesen témát vagy vedd le a nevedet. A dékánság nem arra való hogy átírd más doktoranduszait a saját és a feleséged nevére.” Most pedig nemcsak bevállalt egy 2x bukottat hanem még a csak angol szakos puritán Petrőczit is megtűri áltémavezetőként egy modern magyar irodalmi dolgozat mellett. Hol van itt a témavezető munkásságával az összhang? Ennek hiányát MAB-ellenőrként még szankcionálta.

   • kataszidónia said

    Mivel fizethették le vajon Kecskemétit?
    Nagyon sokat kellett fizetniük, hogy s-et csinált érte a szájából.
    Amit elitélt egyszer a MAB-bizottság tagjaként, azt most maga is megcsinálta.
    Milyen énképe van Kecskemétinek?
    Hol van a koherencia a tettei között???

  • széchenyi könyvtár said

   És Heltai mér ment bele?
   Ő aztán ismeri Szabót és Petrőczit alaposan!

 3. Impostor said

  Micsoda nagyszerű okirathamisító párost alkottak Szabó és Kőfalusi. Pláne ha még Petrőczi is beleszólt, hogy aszott múmia barátnője pontszámait javítsák már fel utólag!

  • BTK-s Kolléga said

   Ez az e-mail nem annyira Baranyait és Kecskemétit minősíti, hanem Szabó Andrást és Kőfalusit. Szabó úgy értelmezte a dékánságot, hogy neki mindent szabad. Kőfalusi pedig úgy, hogyha kap lóvét, akkor ő mindent végrehajt. Tényleg tökéletes bűnöző páros.

 4. szkizo dad said

  Hát igen, Szabó felülmúlhatatlanul nagy gazember. A 2 milliárd kormánytartalék, amit elrabolt Orbántól 1999-ben!
  Aztán a 157 millió, amit a hallgatóitól. Közben hencidai úrasztala, meg desszertnek okirathamisitás, kényszerités, hamistanúzés!

  • Sejehaj said

   Tudják a révkomáromi kollégák, mekkora gazembert alkalmaznak? Jó lenne őket felvilágosítani Szabó András viselt dolgairól és sötét jelleméről!

   • Slovak said

    Kevés. A szlovák kormánynak kéne küldeni egy csokrot a Szabó András posztokból és főleg a dokumentumokból. Ha tudnák ki ő valójában biztos a lábát se engednék betenni az országukba. Ahol ez megjelenik mételyt hint maga körül.

   • journalist said

    Nagyszerű ötlet. Le kéne fordítani angolra a Szabó Andrásra, rablására, okirathamisítására, hamistanúzására vonatkozó posztokat és elküldeni a szlovák oktatási miniszternek és a Selye főigazgatójának. Tudják meg, micsoda szennyládával van dolguk.

   • Sejehaj said

    A Selyén már sejtik. A Selye János Egyetem alapítóját és első rektorát, Albert Sándort, Szabó András megjelenése után rövid időn belül megpuccsoltatta és azóta már az egyetemről is kifúrta. Sőt, az egész országból elüldözte. Albert prof Magyarországon keresett és talált menedéket Szabó András elől. Persze nem egy olyan szemét egyházi intézményben mint a Károli vagy a Gál Ferenc, hanem egy normális államiban.

   • Slovak said

    Ne bíbelődjetek a fordítással. Tudunk mi odaát elegen magyarul, és a legütősebb részeket direktbe fordítjuk szlovákra. Ezt a ganét kihajítjuk a mi hazánkból. Menjen vissza a csaló cimborái közé.

   • Ferik said

    Ismeritek a mondást: Engedd be a tótot a házadba és kitúr onnan. Szabó András ezt megcsinálta a Károlin az összes Ferenccel: Szilágyi Ferenccel, Kulin Ferenccel kétszer, Szűcs Ferenccel… Szlovákiában úgy látszik a Sándorokkal folytatja…

 5. ginger cat said

  Petrőczi rosszkedvű. Akkorát rúgott felém a folyosón, alig birtam elugrani. Remélem, egyszer a nagy lendülettel lebukfencezik a tetkószalon szintjére.

  • Grey Cat said

   Vigyáz tesvér mer ha ez a trampli rád lép neked anyi. Nekem volt szerencsém Szabó ormotlan ortopéd cipőjével találkozni. Hetekig nem birtam lábra álni.

 6. lujzika said

  Hányszor mondjam, hogy vigyázz!
  Még valami bajod esik!

  • Dr. Cat said

   Ne ugass bele Lujzika!

   • lujzika said

    Ha ilyen gorombák vagytok és állandóan szóltok hogy ne ugassak, akkor nem is mondom el amit kiszimatoltam ott jártamban-keltemben. Füleltem és nézegettem is, tudjátok, hol.

   • csornij kot said

    Ne bántsd a Lujzit had kaffogja el miket is lát abban a rosszhírű utcában. Jobb a kapcsolata az emberekkel mint nekünk meg hegyezi is azt a nagy loncsos fülét.

   • lujzika said

    Kiszaglásztam egy NAGY-NAGY TITKOT…

   • Grey Cat said

    Csak nem Szabó szerelmi életéről?

   • Ginger Cat said

    Belestem az ablakpárkányról Szabóék ablakán. Szabó levágatta az amúgy is gyérülő haját és a torzonborz szakállát. Így még rosszabb. Most még inkább hájfeje van. De ő ezt nem tudja. Nagyon meg van elégedve magával. Petrőczit elküldte aludni, ő pedig sötéten és izgatottan leült a laptopjához. Több ablak is nyitva volt a gépén egyszerre. A fészbuk, mindig azzal kezdi, aztán valami levelezés, aztán ez a blog és valamilyen társkereső, asszem a csajozós oldal. Aztán egy pár ablakot bezárt, de a Fb, a társkereső és még egy gyerekpornó oldal nyitva maradt végig egyszerre. Ezekre kattintgatott felváltva.

   • lujzika said

    Amér én nem tudok háztetőkön sétálni és ablakpárkányokon egyensúlyozni, titeket már nem is érdekel az én NAGY-NAGY TITKOM?

 7. dark side said

  Ma 19 órakor lesz a Reviczky utcában a Szőtsről szóló film bemutatója.
  Rendező: Péterfy András, a szadeszes képviselő Péterffy Ágoston öccse.
  Beszélget vele: Kósa Ferenc – MSZP-s országgyűlési képviselő.
  A vendégeket köszönti, a ropit osztja, az üditőt töltögeti: Tepsi Enikő.
  Meghivottak is csupa szadeszes és szoci.
  Az egész károlis bölcskar nem képes kiültetni néhány értelmiségit az asztalhoz.
  Mer má nincsenek is.
  Balla Szabó András, Hansági, Petrőczi feljelentette, megfúrta, kirúgta.
  Az izraeli illetőségű Wistmanwood meg vadászik rájuk.

  • Tepsi said

   Lehet hogy nincs értelmiségi képem de legalább becsületes vagyok és református is. Nézzétek meg milyen dékánotok volt Szabó András. Örüljetek hogy megszabadítottalak benneteket tőle!

 8. law and order said

  Fel kellett volna jelentened Szabót és bűntársait a rendőrségen.

  • Tepsi said

   Megtettük a feljelentést az ösztöndíj sikkasztás ügyében a rendőrségen, de nem Szabó András ellen. Megtanácskoztuk a dolgot Kovács Barnabással és Balla Péterrel, és úgy döntöttünk, hogy Szabó Andrást nem mártjuk be. Mégiscsak református lelkész az apja, és püspök a sógora, ő pedig a Református Egyetem professzora. Még Szabó István püspök aszitte volna, hogy ellene megy ki a játék. Ezér egy nem református embert és nem jelentékeny személyek rokonát választottuk, akire ráhúzhatjuk a 157 millát: Marosi Margót. Ő nem tudja megvédeni magát, és nincs semmilyen protekciója. Ez a tuti megoldás.

   • presbiter said

    Erkölcstelen gondolkodásmód.
    Akit szeretek, akit tisztelek, azzal még szigorúbb vagyok.
    Az Istent akarjátok becsapni?
    És még ti nevezitek magatokat ezzel a hitvány, korrupt erkölccsel reformátusnak és ezzel a gyatra gondolkodásmóddal egyetemi oktatóknak?

 9. sarki verka said

  Ez a sarki nők meg a futtatóik erkölcse, nem a tisztességes kálvinistáké.
  Benneteket Kálvin rég máglyán égetett volna el, latrok: Szabó, Balla, Hansági, Petrőczi meg a többiek.

 10. Curious said

  Engem elsősorban az érdekel, hogy hogy került hozzátok ez az e-mail. Ezt mégiscsak a MAB akkor hatályban lévő elnökének írták. Nem férhettek hozzá olyan sokan.

  • Betty said

   Megmondom én hogy hogy. Úgy ahogy az enyém, Skamla Gábrielé, Farkas Petráé. Feltörték a MAB-elnök postafiókját. Ezek teljesen gátlástalanok és mindenre képesek.

  • Business secret said

   Az üzleti titkainkat ne tegyük fel mindjárt az internetre? 🙂

   • Ez olyan “üzleti titok”, ami még számunkra is titok. Nem tudjuk, ki a belső informátorunk, úgy látszik, nem az, akire korábban gondoltunk.

   • svabra said

    He lenne bennetek tisztesség, nem félnétek.
    A tisztáknak minden tiszta.
    Csak ti vagytok mocskosak, bűnözők, Balla, Szabó, Hansági, Petrőczi.

   • titkos ügynök said

    Vannak ám magánlakásokba is beépített hang- és képfelvevő berendezések. Minden, ami a nagy KGB-s kiárosításon a kezünkbe akadt és amit izraeli meg délkoreai barátaink a bankon keresztül megfinanszíroztak.
    Féljetek nyugodtan, látunk és hallunk benneteket!
    És benne vagyunk minden laptopban is!

  • Bloggerjogász said

   Nem mindegy? Akárki volt, ez tényleg így működött. A Szabó dékánként utasítást adott, hogy a témavezetéseket az ő nevére töltsék fel. A MAB-táblázatból látszik, hogy mindegyik csalás. Szabó soha nem foglalkozott 20. századi német irodalommal, mint ahogy Petrőczi se 20. századi magyarral. Szabónak nincs német szakos diplomája, Petrőczinek pedig nincs magyar szakos. Ez itt fehéren-feketén hivatali hatalommal való visszaélés, okirathamsításra való felbujtás.

   • filológus said

    Szabónak nincs német szakos diplomája???
    Ez egy understatement! Szabó nem tud németül, akármit is hazudik a blogján. Azt az ordenáré röfögést tele nyelvtani hibákkal, hencidai tájszólásban és a németek számára értelmezhetetlen hungarizmusokkal ugye nem lehet nyelvtudásnak nevezni!
    Olvasni meg kifejezetten utál. Mindig panaszkodott, hogy a tizenkilencedik századi szerzők – Balzac, Dosztojevszkij stb. milyen hosszú regényeket írtak.
    Szabó ezért a 100 híres regény alapján vizsgázgatott, de mivel annyira benyalta magát Tolnai Gábornál, elnézték neki.
    A Mezeyt is emlegeti, hogy milyen nagyszerű tanára volt neki. Az az alkoholista barom, akit minden egyetemista nagy ívben elkerült.
    Ez volt a Szabó trükkje az ELTÉ-n, nagyon és jogosan népszerűtlen tanárokra varrta rá magát, azok meg mindent elintéztek neki. Éppen a legnagyobb komcsiknak nyalt be.

   • animus said

    Ki nézegeti most a Szabó által felszerelt kamerák közvetítéseit?
    Tepsi?
    Vagy a Wistmanwood?
    Előredolgozott nekik a Szabó.

   • Wistmanwood said

    Azt mondják hogy Kőfalusit a Wistmanwood már 2009-ben beszervezte. Ő volt a beépített kém. Csak aztán lebukott.

   • Secretary said

    Azt mindig is sejtettük, hogy Kőfalusi valamelyik titkosszolgálatnak dolgozik. Csak azt nem tudtuk, hogy melyiknek. Mi úgy gondoltuk eddig, hogy a szlovákoknak. Ők szimatoltak itt nálunk, főleg a Jobbik miatt. De Izrael is bőven belefér. Valahogy nem csodálkozom.

   • lisnaja babuska said

    Hát az má igaz, hogy a Baranyai nyanyának fogalma sincs, hogy kell tudományos életrajzot írni. Mert hogy nem voltak neki tudományos értelemben vehető tények abban a sivár életében.
    Mint ahogy szabóné ludvignak se, a barátnőnek, aki már a károlis védésen is oly vidáman rikoltozott a cs. szabó nemi életéről.
    Ahogy a Kossuth Rádióban meg arról kotkodácsolt, hogy átveszi az IDI vezetését. Ezt igérte meg neki a büdöslábű és enyveskezű férje a szabó a szex helyett. (Merhogy az neki csak a jobb kezével…tudjuk.)
    Mondta is a ludvig a baranyainak, NO PARA KATI, te doktor leszel én meg iskolavezető.
    Hát ehhez jutottak egy tyúklépéssel közelebb.

   • Wistmanwood said

    Nagyon kézenfekvő, hogy Kőfalusit szervezte be először a Wistmawood. Ki mást? A dékán titkárnője volt, mindenkit ismert, hallgatókat, oktatókat, titkárnőket, minden infó nála futott össze, és rajta keresztül lehetett infókat és tévinfókat terjeszteni. És hogy pénzzel erősen motiválható volt. Az ilyenek a legjobb téhglák.

   • Department said

    Fura ez, mert igazából senki nem tudta, ki keveri a háttérben a kártyákat, ki juttat el ilyen-olyan infót vagy tévinfót egyik vagy másik oldalra. Az izraeli titkosszolgálatra senki sem gondolt. Senki sem hitte, hogy Balla Péter olyan mélyre süllyed, hogy velük paktál le. Mindenki a szlovák nacionalistákra gyanakodott, hogy ők figyeltetik a Károlit. Fabinyra, aki járt át Nyitrára és Pávelre, aki nálunk dolgozik, hogy rajtuk keresztül nyomulnak. De hogy nem a szlovákok, hanem a zsidók által fenntartott Wistmanwood épül be lassan a Károlira, az senkinek nem jutott az eszébe egészen addig, amíg Balla Péter s.k. aláírt levele meg nem jelent a blogon, hogy ő meg a Wistmanwood paktálnak a magyar protestáns oktatók ellen. És hogy Fabiny és Pável lakását átkutatták. A legkézenfekvőbb persze, hogy alulfizetett titkárnőkön keresztül szerzik be az infókat. Kőfalusiról pedig mndenki tudta, hogy a pénz nagyon motiválttá teszi.

   • journalist said

    Balla hogy tudja elfogadtatni Hegedűsékkel és a fenntartó Zsinattal, hogy ENNYI MILLIÓT ÁTUTALTAT AZ IZRAELI ÉRDEKELTSÉGŰ wistmanwoodnak?

 11. Dr. Faustus said

  Rossz a kérdés!
  Nem azt kell keresni, ki szivárogtatta ki, hanem azt, hogy
  KI KÖVETTE EL A BŰNCSELEKMÉNYT?
  KI LOPTA EL A 157 MILLIÓT?
  KI RABOLTA EL A 2 MILLIÁRDOS KORMÁNYTARTALÉKOT?
  KI ALKALMAZ TITKOSSZOLGÁLATI ESZKÖZÖKET MUNKAÜGYI PEREKBEN?
  KIK KÖVETTEK EL OKIRATHAMISÍTÁST AZ IDI ÜGYÉBEN?
  A választ tudjuk: a bűnösök: Balla Péter, Szabó András, Hansági Ágnes, Petrőczi Éva.
  Aki a kiszivárogtatókat keresi, az az ő érdekükben dolgozik.
  Te vagy az, Wistmanwood?
  Mit gondolnak erről a sábeszdeklis tulajdonosok?

 12. cats on the blog said

  Miklya Luzsányi Mónika dedikálja a könyvhéten a Macskaúton című giccses regényét.
  Nem rólunk szól, hanem egy f@s fantasy regény, szóval amit Szabó annyira szeret.
  Na ez a református kultúra, FÚÚÚJ!

 13. wolfthroat said

  Beszéljetek már a lényegről. Kinek dolgozott Kriszta? Én első kézből úgy tudtam, hogy Szabó Andrásak. Hogy az ő első számú bizalmasa volt. Na most ez a levél nem úgy néz ki.

  • madeira said

   Csak addig, amíg kapta a plusz pénzét. Utána úgy felnyomta mint a huzat.

   • Wells Fargo said

    Ez most kivételesen nem a pénzről szólt Krisztánál. Komolyan betojt hogy elviszi a rendőrség a sok okirathamisítás miatt amit végülis nem maga miatt csinált.

   • Oliva said

    Kriszta szerette a pénzt, de betoji is volt. Lehet hogy a plusz pénze megvonása miatt állt bosszút Szabón, de az is lehet hogy összecsinálta magát a rendőrségi vizsgálattól.

   • Hari said

    Azt mondják a végén Tepsinek kémkedett Szabó ellen, mielőtt elment szülni.

   • Csongi said

    Tepsi mégse engedi vissza a gyesről. Pedig Kriszta már jönne.

   • Tepsi said

    Senki se bízik a Júdásokban. Ma az ellenségemet árulják el, holnap engem.

   • dark side said

    Szabó terjeszti a becstelenséget maga körül, mint a pestist. Akit nem korrumpál, azt meggyilkolja. A többieket meg bűnrészessé teszi. A Bertha is ezér tikkel folyton, mint egy idegbeteg, Nyilasy is ezér retteg.

   • Széchenyi Könyvtár said

    Nyilasy retteg hogy nyugdíjba küldik, mert már 62 éves és nem lett professzor. Annyira fél tőlük, hogy még otthon sem meri olvasni ezt a blogot, fél hogy kamerák vannak a lakásában. Inkább felmegy a Scécsenyi Könyvtárba és ott olvassa.

   • MTA Könyvtár said

    A Károlin senki sem meri megnyitni a blogot, mert Tepsi és Kovács Barnabás ellenőrzik, hogy ki kattintgat. Inkább csak otthon olvasgatják. Kivéve Nyilasyt, akinek üldözési mániája van, ő még otthon se meri. Miután megtudta, hogy az egyetemen hallatóknak álcázott titkosügynökök vannak ráállítva csak nyilvános helyekről mer internetezni, levelezni.

   • Detti said

    Nyilasy tanár úrnak nem üldözési mániája van, hanem üldözik. Csak akkor lesz nyugta, ha már nyugdíjazták. Az ő szobájában mindig volt kamera, Hansági pedig a Szabó Ervin könyvtár ablakából is figyeltette őt és Bánki tanárnőt. Szerintem van is egy csomó kandi felvétele róluk, csak nyilván nem elég ütősek ahhoz hogy kirugják őket.

 14. Szegedi Kolléga said

  Csodálkozom Kecskeméti Gábor kollégámon. Ha Baranyainak kiállítják a doktori oklevelet, akkor az hamis tartalmú okirat lesz, mert háromszor jelentkezett ugyanabból a témából eljárásra a törvényileg engedélyezett kettő helyett. Vagy úgy akar járni, mint a szegediek? Klukovitsék ellen máig folyik a nyomozás.

  • Ökörfej said

   Puhány ember ez a Kecskeméti. Kabdebó úgy elhajtotta Baranyait az ELTÉs bukás után, hogy vissza se mert jönni, amíg Kabdebó el nem ment nyugdíjba. De Kecskeméti nem akart Szabóékkal konfliktust. Látszott ez már Petrőczi habilitációjánál. Röhej az egész, nem tett nekünk jót, de Kecseméti megint a könnyebb ellenállás irányába ment.

 15. filológus said

  Nem is gondolnátok, hányan kattintgatnak tudományos könyvtárakból és akadémiai intézetekből.
  A legóvatosabbak pedig internetkávézókból.
  Ennyire rossz a helyzet, kollégák?
  Annyira féltek a Wistmanwoodtól meg a mögötte lihegő Kulcsár-Szabó klántól, Szabó Andrástól, meg Ballától és a hegedűs családtól, hogy már lesunyt fülekkel osontok be internetes helyekre????

 16. Rabbiatus said

  Kicsit off-topic, de károlis téma.
  Inzultálták a főrabbit:

  http://www.168ora.hu/itthon/megtamadtak-a-magyar-forabbit-97339.html

  Állítólag egy volt károlis hallgató zsidózta le.

  • ohranka said

   Világos, Balla Hegedűsék családtagja. A Jobbiknak is lop, meg közben Lórikával együtt uszítják a károlis diákokat tiszteletreméltó tudású és korú rabbik ellen.

   • Jobbik said

    Szerintem a főrabbi támadói most kivételesen nem Balla környezetéből kerültek ki, hanem a történelem tanszék jobbikos csapatából. Lehet hogy H… Csaba valamelyik lóról hátrafelé nyilazó tanítványa volt… 🙂

  • Judeobolsi said

   Kérjen a főrabbi védelmet az izraeli hátterű Wistmanwoodtól. Vicces lenne, mert Ballát is ők védik. 🙂

   • mesüge said

    Mi meg tudjuk védeni a főrabbi urat.
    De nektek mocskos antiszemita gyilkos károlisok ANNYI!

 17. Egri Bikavér said

  Állítólag Kecskeméti ellen intellektuális közokirahamisítás miatt nyomoznak. Tudatában volt annak, hogy Baranyai kétszer bukott, mert ő vizsgálta ki az ügyet. Még azt se mondhatja hogy jóhiszemüen fogadta őt eljárásra. Tudatosan közreműködött a csalásban. Örömmel bezáratja a miskolci BTK-t Hoffman Rózsika. Örül ennek a bakinak. Egerből már besugták neki.

  • Kecskeméti Fütyülős said

   Fütyülök rátok, a rendőrségre, a törvényekre és legfőképp Rózsi nénire és az egész Fityiszre.

 18. Szenátus said

  Szabó András azt állítja és terjeszti úton-útfélen, hogy a Kőfalusi-levél hamisítvány. Ezennel kijelentem, hogy a Szenátus által elrendelt vizsgálat az IDI ügyében a levél tartalmát mindenben alátámasztja. Vö. az alábbi posztban a Zsengellér-jelentés kivonatát. Szabó András kifejezetten okirathamisításokra adott utasítást Kőfalusi Krisztinának, ezt a hivatalos belső vizsgálat is megállapította:

  https://jhnnsclvn.wordpress.com/2012/05/01/phd-all-time-high-phd-vilagrekord/

 19. polishing-disc said

  Hát igen, Szabónak sikerült magát megörökíttetnie.
  Zsarolóként, rágalmazóként, okirathamisítóként és hamistanúként.

  • 12 lépés said

   Szerintem ti hazudtok, csaltok, hamisítotok, rágalmaztok. Ilyen bűnöket Szabó András biztosan nem követett el.

   • Andrew said

    Te még mindig bele vagy zúgva ebbe a gusztustalan beteg állatba? Cica sokkal normálisabb csaj, mint te vagy. Neki ilyen nem jutna eszébe.

   • Face to Face said

    Hagyd őket békén, biztos boldogok egymással a fészbukon. Ne zavard meg az idillt. 🙂

   • cica said

    Te tudtad hogy a micsodáján is vannak ilyen szörnyű vörös pörsenések? És hogy ez az izé fertőző?

   • andrew said

    Hogy mi? Cica, neked elővette megmutatta kényszerített? Elkapom a mocskot és levágom a …..

   • cica said

    Ne viccelj mer lehánytam volna.
    Valaki mesélte. Nem akarom a nevét ideírni nagyon megbánta hogy engedte a Szabónak. Nem sokat egyébként mer nem áll fel neki. Csak látta az illető.

 20. ghost writer said

  Hagyjátok beteg. Ha pont a Szabóra bukik az súlyos.

 21. Kofa said

  Szabó megígérte a pénzért mindenre kapható Kőfalusinak h ledoktoráltatja. Vajon betartotta az ígéretét?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: