Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Evidence for András Szabó’s crime (Bizonyítékok Szabó András bűnösségére)

Posted by jhnnsclvn - június 7, 2012

Szerző: Puzzle

Mivel Szabó András azt híreszteli jártában-keltében, hogy a DKK-levél a MAB elnökéhez az előző posztban hamisítvány, és van, aki ennek a kampánynak bedől (pl. 12 lépés nevű kommentelőnk az előző poszt alatt), összeszedtünk néhány bizonyítékot a levélben foglaltak hitelességének alátámasztására. Íme:

1. DKK levele a MAB elnökének

Olvasható változat

Feladó: Krisztina Kőfalusi
Dátum: 2009. május 25. 17:28
Tárgy: téves küldemény
Címzett: bazsa@unideb.hu

Tisztelt MAB Elnök Úr!

Vanó Renáta minőségbiztosítási koordinátor asszony jelezte, hogy az Elnök Úrnak írt hivatalos levelébe nemkívánatos csatolmányként tévedésből belekerült a mi egymás közti magánlevelezésünk. Ebben lehet hogy terhelőnek látszó mondatok szerepelnek rám vonatkozólag. Ezennel kijelentem, hogy nem szándékoztam okirathamisítást elkövetni. Minden iratot Prof. Szabó András dékán utasítására készítettem. A témavezetői táblázat átírására Szabó András 2008. novemberében adott először utasítást. Azzal indokolta, hogy neki és feleségének, Petrőczi Évának nincs témavezetettje, mert régi magyar ill. angol puritán irodalomból nincsenek még készülőben sem dolgozatok, viszont nekik is meg kell felelniük a MAB előírásának. És különben is a témavezetések megosztása MAB-határozat, és van akinek túl sok van és nem akar osztozkodni. A védések előtt Szabó András kevesellte a 0,5-et. Azt mondta, hogy neki, mint dékánnak okvetlen többnek kell lenni, mint a beosztottjainak. Ezért újabb témavezetett feltüntetésére adott utasítást a neve mellett. Mivel ekkor már a témavezetések duplán foglaltak voltak, ez csak úgy volt lehetséges, hogy egy témavezetői nevet ki kellett húzni és a helyére dékán úr nevét beírni. Dékán úr azt is mondta, hogy az érintett kollégának ne szóljunk, nehogy a védés előtt botrányt csináljon. Ezért küldtem át koordinátor asszonynak március 4-én egy újabb listát, hogy aszerint tegye fel a honlapra, és nem azért mert hibát követtem el vagy önkényesen intézkedtem. Azt is kértem hogy a feltöltéssel várjon pár napot.

Baranyai Katalin védési jegyzőkönyvét először azért kellett átírnom, mert a bizottság alulméretezett volt. Dékán úr kérte, hogy még egy személy aláírását másoljam át egy másik védés jegyzőkönyvéből Baranyai Katalinéba, lehetőleg olyanét, aki ugyanazon a napon egy másik bizottságban jelen volt, így kevésbé feltűnő a bővítés. Ezt nem lehet csalásnak nevezni, mert az illető tényleg megjelent aznap ugyanott, csak néhány órával később. Azt már Petrőczi tanárnő kérte, hogy a pontszámokat is javítsam át, mert szegény Baranyai Katalin, aki már egy idősebb hölgy, Petrőczi tanárnővel egyidős, az ő legjobb barátnője, megalázónak érezte, hogy a rite határán van, míg fiatal doktoranduszaink 90-100%-ot kaptak. Ezért minden pontot megemeltünk egygyel, de vigyáztunk arra, hogy az összeg ne lépje át a summa cum laude határát. Így lényegi hamisítás szerintem nem történt.

Nem magamtól, hanem Szabó András prof. utasítására kértem a védettektől utólag visszadátumozott nyilatkozatokat a konzultációkról. Enélkül nem kaphatják meg az oklevelüket.
Kijelentem, hogy minden okiratot dékáni utasításra készítettem ill. változtattam meg, a változtatásokhoz nekem semmilyen személyes érdekem nem fűződött, és feladatot sem tagadhattam meg. Nem minden eredeti okirat van nálam, van amelyik Szabó András prof-nál van.

Tisztelettel:

Demes-Kőfalusi Krisztina
KRE BTK Irodalomtudományi Doktori Iskola
Titkárságvezető

2. Zsengellér-Jelentés DKK és Szabó András közös okirathamisításairól

Olvasható változat:

DKK felelősségének tisztázásában fontos kiemelni, hogy mint az IDI ügyintéző titkárnője, kulcsszerepet kapott a valótlan témavezetések ügyviteli és okirati legalizálásában. Ugyanakkor tisztában kellett lennie azzal, hogy jogellenes cselekményekben működik közre, így meg kellett volna tagadnia azok teljesítését. Ez annak ellenére megalapozza DKK munkajogi felelősségét, hogy SZA személyében éppen a munkáltatói jogkör gyakorlója, a dékán utasította őt a jogsértő cselekmények végrehajtására. (Fkr. 51.§ /2/b. pontja)

3. A Zsengellér-Jelentés hitelesítése (aláírások):4. MAB-táblázat a valós témavezetésekről:

5. MAB-táblázat hitelesítése (Szabó saját hangja, amint maga hitelesíti a táblázatot):

http://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/koncepcios-per-hanganyag/ (Szabó monológja fájl, 1. perc)

143 hozzászólás to “Evidence for András Szabó’s crime (Bizonyítékok Szabó András bűnösségére)”

 1. Rector said

  Látom, sikerült helyreállítanotok, de a kommentek elvesztek. Én nagyjából még emlékszem, mit írtam. Nagyjából ilyesmit:

  Szabó Andrásnak a Zsengellér-jelentés után, az ott feltárt bűncselekményei napvilágra kerülésével, már nem volna szabad egyetemen oktatnia. Balla Péter, Sepsi Enikő és Kovács Barnabás bűne is, hogy fedezték a bűnöst. Ilyen súlyos bűncselekmények után fegyelmivel kellett volna kirúgni és bíróság elé állíttatni.

  • red rat said

   Miért tűntek el a kommentek?
   Szabó András vagy a Wistmanwood a tettes?

  • Judge said

   Egyet értek, Szabót fegyelmivel kellett volna kirúgni, hiszen a belső vizsgálat leleplezte. Balla a bűnös abban hogy ez a görény még ott van.

   • prudens said

    Szerintem Szabó valamivel zsarolja Ballát.
    Mi mással magyarázható, hogy megtartja professzorként, sőt védelmezi ezt a mocskos bűnözőt?

   • mainstreaming said

    Szabó teleordítja a fészbukot hogy őt hamisított dokumentumokkal rágalmazzák.
    Szabó, erre semmi szükség nincs. Tele van a padlás a hiteles dokumentumokkal, amik mind a bűncselekményeidet bizonyítják.

 2. tisza partján said

  A Gál Ferencen sokkal gerincesebben jártak el. Miután kiderült a bűnössége, Betty talonba került.
  A Károlin pedig a kormánytartalékrabló, IDI-t bedöntő, sokszoros bűncselekményeket elkövető, okirathamisító és kényszerítő Szabó most is tanszékvezető, és azok ellen uszítják a zsidó Wistmanwoodot, akik feltárták az igazságot.
  Tel Avivból irányítják Ballát vagy honnan?

  • Újreformátus said

   Nekem is az a véleményem, hogy a katolikusok vagy sokkal becsületesebbek, vagy sokkal okosabbak, de jobban vigyáznak a jóhírükre, mint a kálvinisták. Ők a lebukotgt csalókat eltávolítják. Egy Pethőt, egy Szabót, egy Mészárost egy percig sem tűrnének meg.

   • korrektúra said

    Erre egy Szabó által gyalázatosan megfúrt, megrágalmazott nagyszerű szakember mondta: a pápisták főnöke Rómában van. Tehát nem akarnak égni magyar bunkóságokkal nemzetközileg.

   • pápista said

    A bunkó reformátusokat nem zavarja a nyilvánosság. Ők a maguk berkeiben a saját törvénytelenségeikkel jól elvannak. És jól fejbeb@sszák azt aki nyilvánosságra hozza. De a törvénytelenségeken nem változtatnak. Bölcskei azért is bebizonyítja hogy ő egy feudális kiskirály, egy basa, a törvények le vannak sz@rva.

 3. ask jerves said

  Kérdezzük meg Ballát, miért teszi ezt?
  Miért pártolja a bűncselekményeket az Újszövetség professzora, a lelkipásztor BALLA, lásd a Ravasz-blogon hallható beszélgetést?
  Miért fizeti az oktatási célokra átutalt állami pénzből a szoci (Nyírfácska) és izraeli érdekeltségbe tartozó Wismanwoodot?
  Miért ér meg neki milliókat, hogy törvénysértő módon felvételeket készíttessen a károlis tanárok egyikének-másikának magánlakásáról?
  Miért VÁLT BŰNÖZŐK FÉSZKÉVÉ az állítólag református egyetem?
  Mit szól ehhez a Zsinat?
  Igaz, hogy Bölcskei áll az egész komplott mögött?
  Bölcskei egyezett volna ki a zsidókkal, hogy átjátssza nekik a Károlit?

 4. Rózsika néni said

  Én viszont Hoffmann Rózsát kérdezném meg, miért pont ebbe a bűntanyába invesztál? Miért pont ennek a sötét bűnöző társaságnak biztosítja az ELTE után a legtöbb férőhelyet a BTK-kon? Nem édemelné meg azokat a helyeket akármelyik egyetem vagy főiskola jobban, mint e a csaló, okirathamisító, tolvaj (157 millás fiktív ösztöndíj), sikkasztó (14 milla Csányi OKJ-s képzésére) banda?

 5. Paplan alá fingó said

  Szabó András azt meséli mindenkinek, hogy ő azért rabolt magának és a feleségének témavezetéseket, mert meg akarta menteni az egyetemet. És hogy őt emiatt üldözik és rágalmazzák. Ezzel szemben az igaság az, hogy nélküle ésa hülye felesége nélkül minden simán ment volna és ma is lenne doktori iskola. Neki még ma sincs végzett doktorandusza, a felesége pedig Baranyaival elmehet a víz alá.

  • régi kolléga said

   Adjuk össze azokat a pontokat, amelyekkel (sikeresen végzett doktoranduszok) a Szabó által kirugatott, megrágalmazott volt kollégák rendelkeznek. Azok, akik ellen Szabó hamis tanúvallomást tett a bíróságon, mert annyira gyűlölte a magánál különbeket, hogy elpusztításukra boldogan vétkezett a tízparancsolat és a hatályos BTK ellen.

   • Holt lelkek said

    Hát még akiket halálba kergetett: Szigeti, Király, Bolyki. Nekik is sok doktoranduszuk volt.

   • csicsikov said

    Egyszer megjelenünk mindannyian egyszerre a Mátyás utca 20 első emeletén.
    Nagy show lesz!
    A HOLT LELKEK TALÁLKOZÓJA SZABÓVAL, A GYILKOSSAL.

 6. idegen toll said

  Miközben blog leleplezi Szabó milliárdos rablásait (OV első kormányzása alatt a 2 milliárdos kormánytartalék), újabban a HÖK-ösöknek utalandó hazaprivatizálása,
  Szabó az idióták monotontűrésével és egykedvűségével folytatja a saját blogját.
  Június 3-án “Egy latin tanszéki kirándulás”-ról ad hírt. Melyen Szabó kártyázik, valamint bámul egy almát – szerintünk inkább a jobb kezét, mikor léphetnek már intenzívebb kapcsolatra egymással.
  Igazi intellektuális tevékenységek, megelőlegezik a későbbi MTA doktorát.

  • ginger cat said

   Ezenközben sem évszám, sem hely – hova is kirándult a latin tanszék? A nyelvi területre, ugye, nem, bár Szabót jó ötlet lett volna bedugni valami jó nehéz latin síremlék alá….Semmi. az egész szövegnek semmi koncepriója, koherenciája, konzisztenciája…szóval nem szöveg.
   Csak egy értelmi fogyatékos barom érthetetlen és értelmetlen zsigeri hangadásai.

  • Lambada said

   Szegény tanár úr, milyen sivár élete, milyen eseménytelen ifjúkora lehetett! Ha ez megtapadt a fejében. Én csak fele annyi idős vagyok, de holmi kirándulásokra már nem emlékszem. Sokkal izgalmasabb emlékeim vannak. Sajnálni kéne szegény tanár urat, akinek egy almával való találkozás a legemlékezetesebb.

 7. Szenátus said

  Kőfalusi ezt írja a MAB elnöknek 2009. május 25-én:

  “Ezennel kijelentem, hogy nem szándékoztam okirathamisítást elkövetni. Minden iratot Prof. Szabó András dékán utasítására készítettem. A témavezetői táblázat átírására Szabó András 2008. novemberében adott először utasítást.”

  Zsengellér József pedig ezt állapítja meg fél évvel később, 2009 movemberében:

  “SZA személyében éppen a munkáltatói jogkör gyakorlója, a dékán utasította őt a jogsértő cselekmények végrehajtására.”

  Ez egybevág. Zsengellérék utólag igazolják Kőfalusi feljelentését. Szabó Adta az utasításokat a hamisításokra.

  • MAB illetékes said

   Ebbe a kontextusba tartozik a 2009. október 2-i MAB-határozat, amely Balla Pétert kifejezetten felhívja a felelősségre vonásra:

   “A MAB szükségesnek tartja, hogy a három fokozat ügyében tapasztalt hibák, jogsértések, szabálytalanságok elkövetőinek (fiktív és valós témavezetőknek, DI tagjainak, az iratokat kiállító, átdátumozó és kezelő adminisztratív munkatársaknak, a felsorolt cselekményekre utasítást adóknak) a felelősségét is állapítsa meg az Egyetem, és cselekményeiknek megfelelő következményei legyenek. Ezek sokkal komolyabb súlyúak, mint a doktoranduszok vétsége.”

   Ez egyértelműen Demes-Kőfalusi Krisztinára és Szabó Andrásra vonatkozik. Ha Kőfalusi vétségének munkajogi következménye van, mint Zsengellérék írják, akkor miért nem írták le ugyanezt Szabóról? Csak annak van, aki végrehajt, annak nincs, aki utasítja őt?

   https://jhnnsclvn.wordpress.com/2009/11/04/the-official-version-about-the-phd-program-mab-hatarozat-a-doktori-iskolarol/

   • BTK-s kolléga said

    Egyiknek se lett következménye. Kőfalusit gyorsan elküldték szülni, hogy ne kelljen kirúgni. Szabót pedig nagyon sűrűn kutatói szabadságra küldik, persze teljes professzori fizetéssel, hogy éhen ne haljon. Alkotói szabadsága alatt pedig átjárogat Komáromba, ahol véres kézzel buktatja a tárgyát utáló hallgatókat. Azt kb látjuk, hogy mit kutat: primitív napkót ír iskolás színvonalon.

   • ElemiLogika said

    Ezt mondjuk én se értem. Ha az utasítás végrehajtóját ki kell rúgni, mert jogsértő parancsot teljesített, akkor a jogsértésre parancsot adót miért nem? mert püspök a sógora?

   • Andrew said

    Szabó tényleg elküldte szülni Kőfalusit, hogy a gyes megvédje a kirugástól, ezt Kriszta maga mesélte, de azzal Szabót nem lehet meggyanusitani h ő csinálta neki a gyereket. Nem mintha nem szerette volna, csak mert nincs neki mivel. 🙂

   • Wolfthroat said

    Nem mintha nem lett volna kedve hozzá. Folyton a köldökét bámulta. Kriszta szerette a hasát villantani. Szabó nem birta levenni róla a szemét.

   • zelóta said

    Közben pedig a síkhülye felesége, az idióta Petrőczi folytatja a korrumpálást Baranyai védéséval Miskolcon.

   • advocatus dei said

    Ha a Károli vezetőinek (Balla, Szabó András, Hansági, Pethő) viselkedését elemezzük, akkor kiderül, hogy BŰNELKÖVETŐ (RABLÁS, OKIRATHAMISÍTÁS, KÉNYSZERÍTÉS) magatartást tanúsítanak, illetve ezeket ELTŰRIK.

   • ask jerves said

    Elemi Logikának!
    A Károlin a bűnöző alvilág logikája érvényesül. A bűntársak, a cinkosok nem dobják fel egymást, mert körbezsarolhatók. Tudnak, sőt bizonyítani tudnak egymásról bűncselekményeket.
    Ezért aztán odadobják koncul a körön kívülit, ill. azt, akit utálnak, gyűlölnek, mert tehetségesebb és erkölcsösebb náluk.

   • Secretary said

    Jerves, Kőfalusi nagyon sokat tudott. Még annál is többet, mint amit Szabó sejtett, mert bejárkált a postaládájába. Nem is tudták kirúgni, csak gyesre küldeni.

   • dark side said

    Hát igen, a bűnelkövetésnek egyik hátránya, hogy az ember függővé válik a cinkosaitól.
    Az előny? Szabó András elrabolta – nem egyedül – az első Orbán kormány kétmilliárdját, amelyet a bölcskar új épületére adott. NEM ÉPÜLT EGYETLEN NÉGYZETMÉTER SE, CSAK SZABÓ RABLOTT GAZDAGSÁGA.
    Nem tudná valaki feltenni a képet Szabó adriai palotájáról?
    Aztán desszertként elrabolta a hallgatók 157 millióját is.
    Hogy Balla mér rabol ausgerechnet a Wistmanwoodnak, azt még nem látom világosan.

  • Pharisée said

   A Károli vezetői a rablást, okirathamisítást stb. a Szentírás nevében hajtják végre. Aki nem vállal velük cinkosságot, az “nem felel meg a Szentírás szelleének”. Láttam egy felmondólevelet, amelyikben az egyik kollégát ezzel a faizeusiszöveggel rúgták ki. Jó lenne feltenni a netre, mert gyönyörű.

   • exegézis said

    Elég sajátosan értelmezik a Szentírást a Károlin.
    Pethő főprofesszor kitalált életműve megfelel a Szentírásnak?
    Szabó András hamistanúzása, okirathamisítása megfelel?
    Petrőczi féktelen bujálkodása megfelel?
    Hansági csalásai és rablásai megfelelnek?
    És az, hogy Reverend Balla saját kezűleg hívta be az izraeli Wistmanwoodot a saját keresztyén kollégái megfélemlítésére? belefér?

   • agota said

    Nem tudni, hogy került az izraeli Wistmanwood a képbe. Ballának aligha jutott magától az eszébe. Ő már csak a megbízást adta. De kié volt az ötlet? Talán Fórisé? Ez kézenfekvőnek látszik.

   • secretary said

    Kőfalusi 2010 elején már be volt szervezve. A Wistmanwoodtől kapta a megbízást és a lóvét. Nekik jelentett.

   • mesüge said

    Mér mit gondoltatok hüje gójok?

 8. zelóta said

  Kristálytiszta: Szabó egy bűnelkövető, aki a BTK számos paragrafusa ellen vétett.
  Mit csinál a Károli egyetem . szabadságot ad neki, hogy milliókért röfögjön!
  De nemsokára lesújt a rendőrség.
  Vagy Orbán Viktor személyes védelme alatt áll szabó andrás, aki több milluárdot lopott Magyarországtól??????????????????????

 9. réti pipitér said

  Júl 4-től 7-ig rendezik meg a Csillagpötty regionális református ifjúsági találkozót “Hencidától Bonhidáig” címmel.
  A fiatalok július 4-én istentisztelet keretében megkoszorúzzák a Szabó András főprofesszor által saját kezűleg elrabolt HENCIDAI ÚRASZTALA HŰLT HELYÉT.
  Áldás, békesség, rablóké a dicsőség!”

 10. mátyás utcai rém said

  Szabó András belekerül a nagy református kultúrkincsbe. Új szó született: hencidázik. Jelentése: lop, rabol gátlástalanul, mindent, ami a keze ügyébe kerül: úrasztalát, kormánytartalékot, értekezletről megmaradt ropit, hallgatói buliból ottfelejtett kannásbort.
  Szabónak ez a két szenvedélye, a rablás és a (karakter)gyilkolás.
  Szabó András a Károliról csúfságul elnevezett keresztényietlen református (?) magát egyetemnek nevező tudatlan bagázsnak az emblematikus figurája, a reklámarca.
  Szabó pónemje a Károli arca.

 11. lujzika said

  Mi itt a Mátyás utcában nagyon félünk a rémektől, speciel a kan és a nőstény rémtől is onnan a 20. ház első emeletéről. Valami nagyon csúnyát mondott rólam, azóta rettegek.

 12. Baranovszkaja Babuska said

  Nem semmi, amit Kőfalusi Baranyai védésének utólagos meghamisításáról ír. Kiderül, hogy Baranyai bizottságát utólag felbővítették. Az eredeti jegyzőkönyvbe utólag becsempésztek még egy tagot. Továbbá a pontokat is megváltoztatták:

  “Baranyai Katalin védési jegyzőkönyvét először azért kellett átírnom, mert a bizottság alulméretezett volt. Dékán úr kérte, hogy még egy személy aláírását másoljam át egy másik védés jegyzőkönyvéből Baranyai Katalinéba, lehetőleg olyanét, aki ugyanazon a napon egy másik bizottságban jelen volt, így kevésbé feltűnő a bővítés. Ezt nem lehet csalásnak nevezni, mert az illető tényleg megjelent aznap ugyanott, csak néhány órával később. Azt már Petrőczi tanárnő kérte, hogy a pontszámokat is javítsam át…”

  • Jewel said

   Az se nudli, hogy kit írtak be utólag Baranyai Katalin bizottságába fiktív tagnak: Széles Klárát, a Tepsi által nemrég felvett oktató, Domahidyné Papp Ágnes anyját, akinek természetesen sejtelme sem volt róla, mire használták a nevét. Mivel ő ugyanaznap délután a Riskó-védés bizottságának tagja volt, Kőfalusi úgy gondolta, hogy az aláírását áthamisítja a délelőtti bizottság tagjai közé, hogy egy plusz maximális pontszámmal feljavíthassa Baranyai védésének átlagát. Sajátos jegyzőkönyvkezelés.

   • Couple said

    A bizottság utólagos felbővítését DKK a levél szerint Szabó András utasítására tette. De úgy tűnik, Petrőczinek ez nem volt elég: ő Márkus Béla és Vasy Géza pontjait is átjavíttatta Kőfalusival. Az egész jegyzőkönyv egy smafu. Ehhez tényleg nem kellett volna védést se rendezni. És Baranyai még csodálkozott, hogy ezek után visszavonták a fokozatát. Ebben a jegyzőkönyvben minden hamis volt.

   • ask jerves said

    Világos, Széles Kláráról úgy gondolták, úgyse mer szólni a lánya miatt, meg különben is gyakran néz a pohár fenekére, el is felejthette, hogy aznap egy vagy két védés volt.
    Logikus, Petrőczi úgy vélte, a Baranyainak kijár egy cum laude azért a fél pontért, amit ezzel magának szerzett. Elvégre iskolavezetőnek készült a szegedi nemigondozók törzsvendége.

   • Karriertervező said

    Én se gondolnám, hogy Széles Klára szót emelt volna. Minden igyekezetével próbált helyet csinálni a Károlin a lányának már elég rég óta. Csak Hansági és Hermann ki nem állhatták Papp Ágnest, aki az évfolyamtársuk volt. Kőfalusinak hamisítani se kellett volna. Ha megkérik szépen, még saját maga is odahamisította volna a nevét Baranyai védésére.

   • Tütü said

    Ezt nem Kőfalusi gondolta magától, hanem Szabó András mondta neki. Mesélték miket terjesztett Széles Kláráról. Minimum hogy alkesz de még zakkant is. Ezért választották őt fiktív tagnak Baranyai bizottságába utólag. Úgyse emlékszik, hol volt aznap délelőtt és délután, és hogy melyik bizottságban mikor mi volt. Na és persze remélték hogy a lánya állása miatt egyébként is kussolni fog.

   • pulchra said

    Egyébként Szabónak a blogja is roppant vicces. Állandóan emlegeti benne pl. Szentmártoni Szabó Gézát, aki a Ménesi úton szobatársa volt, mielőtt elvette volna a nagyalföld legnagyobb kapujú cemendéjét, Ludvigot.
    Szabó András egész életében halálosan irigyelte és gyűlölte Szabó Gézát.
    Mert az csinos volt – ellentétben vele,
    sikere volt a nőknél – ellentétben vele
    kreatív volt – ellentétben vele.
    Mindig azt röfögte, hogy Szabó Gézának még kisdoktorija sincs. Meg azt is, hogy a Géza nem vitte semmire, pénze sincs. Ez igaz, mer a GÉZA NEM RABOLT, MINT SZABÓ ANDRÁS.
    Amikor aztán Szabó Géza megtalálta azt a szenzációs leletet, Szabó András majdnem infarktust kapott.
    Mikor Szabó Géza érettségi tétel lett, Szabó András tajtékzott.
    Ludvig (Petrőczi) meg a legocsmányabb pletykákat terjesztette Szabó Géza nőügyeiről, hogy prostikhoz jár pl.
    Azért, mert annak idején ő rástartolt, de Szabó Géza elküldte a fenébe.
    Jobb ízlése volt és van.
    Aztán volt Ludvignak még egy köre Heltainál, utána maradt Szabó András, a szűz fiú, aki szörnyű ekcémája miatt nem mert nők előtt mutatkozni, Ludvig azonban, a tapasztalt prosti, ezt is elviselte.

   • polishing-disc said

    Balla éppen ezt az idióta Szabó Andrást választotta tanácsadójának.

   • Vronic said

    Hansági tanárnő folyton megjegyzéseket tesz Papp Ágnes tanárnőre. Azt meséli hogy az anyja, Széles Klára, folyton az ő apósa nyakára járt, hogy szerezzen a lányának állást. KSZE pedig menekült előle. Hansági mondta mindig az APÓSának hogy csak a Károlira ne. És mégis itt kötött ki. Hansági tanárnő semmi jót nem tud Papp tanárnőről mondani, legfeljenbb hogy az anyjával ellentétben ő nem piál.

   • Sanya said

    Én azt hallottam hogy azt mondta Hansági tanárnő Papp tanárnőre, hogy ennek az anyja egy lökött tyúk.

   • BTK-s kolléga said

    Hansági mindenkit nyír. Szabó is. Az a jó hír, hogy most már egymást is. 🙂

   • Korifeus said

    Akkor Szabó húzza a rövidebbet. Hansági még nála is aljasabb, és rágalmazásban még nála is jobb. Mérhetetlen felháborodással tud hajmeresztő rágalmakat előadni.

   • Retardált said

    Balla nemcsak ezt az idióta Szabót választotta tanácsadójának. Volt neki még egy. A Szegeden lebukott nagyon sötét Bettyke, azaz Györgyiné Koncz Judit. Ők voltak Szabóvalegyütt Balla esze. Mert Ballának még annyi sincs, mint ezeknek. 🙂

   • Bábjáték said

    Az idióta Balla még mindig nagyon büszke a csúnyán lebukott Schmittel való kézfogására. Ott virítanak a honlapján a Schmittel közös fotók:

    http://www.peterballa.eoldal.hu/fenykepek/inaugurated-in-the-office-of-the-rector/

    Végülis Schmitt csak előre ment. Nemsokára követi őt Balla a süllyesztőbe.

   • polishing-disc said

    Cservák Csabával, Schmitt lebuktatójával együtt zuhan Balla a szakadékba.
    Az aljas Schmitt után, akinek van pofája még egy 150 milliós villát kitaposni a közkasszából.
    A pofátlan rablás, az agyatlan csalás – ez a közös Schmittben meg Ballában és bűnbandájában.

   • Pálgium said

    Plagi bá’: “Ami jár az jár. A törvény szövegében nincs benne, hogy csalók a kedvezményből kizárva.”

   • law and order said

    Milyen igaz! Nem véletlen, hogy ezt a jogász zsenit szerepeltette a Károli a jogtudományi (?) konferenciáján főszónokként.

   • cserv said

    Na és a másik férget (nem sértegetés, ezt jelenti a “cservák” név = kis féreg), aki felnyomta őt, a Csabikát, aki elmondta a TV-ben, hogy ő sokkal jobb köztársasági elnök lenne, és akit Áder azonnal valagba rúgott.

   • law and order said

    És milyen jól tette!
    Ádernek ugyanis – Schmittel ellentétben – csakugyan van jogi végzettsége. És bár ő saját maga nem egy tudományos nagyágyú, már meghalt apósa az volt, hágai bíróként is működött.
    Szóval Ádernek van minőségérzéke jogi ügyekben.
    És nem szorul rá egy ilyenre, mint Cservák, akit mindössze 9 publikáció (csupa magyar, több közülük társszerzővel, lapszám nélkül) alapján nevezett ki Balla, a barom tanszékvezetőnek.
    Akinek a PhD-járól a MAB is rossz véleményt fogalmazott meg.
    Most aztán megkapták Cservákot örökre egy bedőlt jogi karral együtt.

 13. fatal deceit said

  Mit fárasztották magukat egyáltalán a formaságokkal, Kitölthették volna azok nélkül is a papírokat, utalhatták volna a pénzeket.
  Ócska szemét bunkók, parasztprolik.

 14. Dr. Faustus said

  A bűnöző Szabó András meg lóg a Mátyás utcai hatalmas lakásában, amit Princz vett neki a református hagyatéki leltárból rabolt luxusbútorai és kristálycsillárjai között és a fészbukon próbál barátokat keresni. Olyanokat akik nem ismerik mocskos múltját és próbálja őket meggyőzni arról, hogy a blogolók IRIGYEK RÁ.
  Erre számos okuk lehet.
  1, irigylik Szabót a jó külsejéért
  2. az okosságáért
  3. a mély erudíciójáért
  4. a briliáns elokvenciáért
  5. szép és erényes feleségéért
  6. csodálatos szerelmi életéért.
  Kihagytam valamit?

  • 12 lépés said

   A tanár úr nem rossz ember. Nyilván vétett hibákat, mint mindenki. De miért rá zúdítjátok a támadásokat? Miért nem olyanokra, akik mindenkit letaposnak, könyökölnek, gátlástalanul törtetnek előre? Szerintem nem Szabó András tanár úr rúgatta ki a legjobb oktatókat az egyetemről, ő csak nem tudta megvédeni őket. Sokkal inkább Hansági tanárnő volt az, aki halálra ítélte és ki is végezte a vetélytársakat. Szálljatok már le a tanár úrról!

 15. idegen toll said

  12 lépés egyszerűen műveletlen, alulinformált és hülye. Nem csoda, hogy bukik a szabóra.

  • concubina said

   Similis simile… ahogy a latinkiránduláson mondták. 12 lépés bizonyára hasonló módon szép külsejű, erkölcsös, művelt és szavakész, mint imádatának tárgya, az úrasztalatolvaj és kormánytartalékrabló Szabó András.

   • Black Cat said

    Belvárosi rokonaim mondták ha már ugyis ujpesten lakok nézzek be egy kicsit Hermannékhoz nagyon elhanyagolták őket. Benéztem tegnap késő délután. Egy nagy dagadt manusz és egy kisebb dagadt hasonmása ültek a képernyő előtt és nézték a labdát kergető kis manuszokat a tévében. Lerágták a körmüket izgalmukban. Közben ilyeneket kiabáltak: mádzsó dobd fel magad dinatale csinálj egy tizenegyest márkizió lökd fel szilvát balotelli állitasd ki ramószt. Én egy árva kukkot se értek az egészből. Ti értitek?

   • Azzurro said

    Persze. Hermann biztos az olaszoknak drukkolt. Azt akarta hogy eljátszott 11-esekkel, provokációval, a bíró megetetésével nyerjenek, ahogy szoktak. Az olaszok megtestesítik a futballban a csalás filozófiáját, ahogy a Károli a tudományban. Ezért szereti őket annyira a mi simlis Hermannunk. Similis simile…

 16. ghost writer said

  Szabó ül az összerabolt lakásában és polírozza az imidzsét minden íráskészség nélkül összegányolt blogjában. Pár napja éppen egyetemi éveit hazudja tisztává. Mindenekelőtt megmutatja az indexét: színötös. Vegyünk róla példát! De kik is írták tele ötösökkel az indexet?
  Hát mindenekelőtt Tolnai Gábor. Szabó blogjában igyekszik kimosni magát a Tolnai-tanítvány szerepéből. Ez nem fog sikerülni. Szabó már akadémiai doktori értekezésében is igyekezett eltávolodni Tolnaitól, most viszont – nyilván arra számít, hogy blogjának olvasói nem olvasták a disszertációját és fogalmuk sincs, mi volt az ELTE BTK magyar irodalmi tanszékein.
  Szabó kijelenti, hogy nem hiszi el,” amit Tolnairól terjesztettek”. Ő csak egy “reszkető kezű öregembert” látott benne, aki őt “semmiféle módon nem támogatta”.
  Ez ORDAS HAZUGSÁG.
  Az is érdekes, hogy kinek a tanítványának vallja magát. Mezeyt vallja “mesterének”, aki avíttas marxista szövegeket firkált a szimbolizmusról.
  Mezey, az idült alkoholista a magyar irodalmárok páriája volt. Üveges szemekkel tántorgott a folyosókon, meghirdetett szemináriumaira nem jelentkeztek a hallgatók. Ahogy Tolnainál is üres maradt volna a szoba, ha nem kúsztak volna be olyan gátlástalan férgek, mint szabó.
  Az ő technikája ez: benyalt a legnépszerűtlenebb tanároknak, ezek pedig támogatták.
  Utólag aztán – elvégre ezek rég meghaltak – azt állítja, hogy “nem támogatták (Tolnai) vagy szókrateszi bölcsességű professzor volt (Mezey), aki beajánlotta első munkahelyére.
  Szóval Szabó megint hazudik, ami a csövön kifér.

  • 12 lépés said

   Csak az az egy oldal színötös. Előtte leírja, hogy nem volt valami fényes az indexe, ezért egy olyan oldalt választott ki, amelyik jobban sikerült. Nekem a napló őszintének tűnik. Olyan ember írta, aki képes az önkritikára.

   • petticoat said

    Te alapból vagy ennyire barom, vagy szedsz hozzá valamit?

   • 12 lépés said

    Vaknak kell lennie, aki nem látja, hogy nem Szabó András a bűnös. Hanem a háttérben meghúzódó Hansági, aki mindent végrehajtatott vele, aztán odalökte prédának, Szabó Andrásra kent minden felelősséget, ő pedig megerősödve került ki a tanár úr feláldozásával. Hansági egy elvetemült, mindenre képes zsarnok.

   • korrektúra said

    És ezt te honnan az ördögből tudod. Gyanítom, hogy magától az ördögtől személyesen, Szabó Andrástól.
    Ha ennyire debil vagy, hogy ezt beszopod, rendben.
    De innen a blogról tűnj el azonnal.

   • 12 lépés said

    Szeretném kideríteni, mi az igazság. A Tanár úr nekem azt mondta, hogy ezen a blogon minden hazugság, ne is olvassam.

   • pszichiáter said

    Ha tudsz olvasni, magad is látod, mi az igazság. A barátod zsigerből hazudik, nem képes igazat mondani. Egy szerencsétlen, frusztrált beteg ember, akit papucs alatt tart a felesége otthon, a nagyvilágba kilépve pedig azt látja, hogy az emberek többsége szebb, jobb, okosabb, tehetségesebb nála. Marja a sárga irigység, epeömléseket kap tőle, nemcsak jelképesen, hanem valóségosan is, ki is kellett operálni belőle az epéjét. Az origységtől és rosszakarattól eltorzultak a vonásai. Torz testben torz lélek…

   • csicsikov said

    Na ne má hogy megbocsássunk neki mer olyan szerencsétlen ótvarosan ronda, idióta a nemibeteggondozós lueszkirálynő a felesége.
    Vegyétek má észre, ellopta az Orbán Viktor által 1999-ben kiutalt 2 milliárdos kormánytartalékot, a hallgatók 157 millióját stb. Az okirathamisítást meg hamistanúzást napi szinten űzte.

 17. Bloggerjogász said

  Nem értem a MAB-ot. Demes-Kőfalusi Krisztina levele egy besimerő vallomás. Ráadásul ennek állításait a MAB-vizsgálat is megállapította, és a MAB-határozat is megerősíti. Miért nem tettek azonnal feljelentést a Doktori Iskola ellen? Hiszen itt beismert és bebizonyított bűncselekményekről van szó.

  • MAB illetékes said

   A MAB nem hagyta futni Szabó Andrást, hanem elvárta, hogy az egyetem vezetése, azaz Balla Péter és helyettese Györgyiné Koncz Judit vonják őt felelősségre. Azt nem tudhatta, hogy pont ezek Szabó sötét cinkosai. A MAB-ot pedigKulcsár-Szabó Ernő terrorizálta belülről. Így Szabó és Kőfalusi csalásának rájuk nézve semmilyen következménye nem lett. A felelősöket nem büntették meg. Ehelyett felbérelték a III/III-asokból álló Wistmanwoodot, hogy nyírják ki az IDI vezetőjét, aki nem falazott Szabónak.

   • MarciPista said

    Mészáros csalásának sem lett semmi következménye. 4 hónappal később bejelenkezett a bukott dolgozattal Szegedre, és a gennyes Pál József minden törvényi tilalom ellenére kiadatta neki a fokozatot.

   • law and order said

    A MAB nem egy rendőri szerv, ő csak felszólíthatja az egyetemet, hogy állítsa helyre a törvényes állapotot.
    A MAB – és minden becsületes ember – abból indul ki, hogy egy egyetem vezetői ennek a felszólításnak eleget tesznek.
    Azzal nem számolhattak, hogy az egyházi fenntartási egyetemen kültelki markecolók erkölcsi szintjén álló vezetők (?) elszabotálják a döntés végrehajtását.

 18. advocatus dei said

  Egyetértek. Az tiszta helyzetet teremtett volna. Ehelyett a károlisok úgy elpofátlanodtak, hogy most már nincs szinte olyan bűncselekmény a BTK-ban, amit Balla, Szabó András és Hansági meg a KSZE klán el ne követett volna. Kivéve talán a fegyveres útonállást, mert ahhoz gyávák.
  Ők a kést a hátba, Wistmanwoodot a spájzba – taktika hívei.
  Pénzük van rá dögivel, elrabolják az állami fejkvótát.
  Csak arra lennék kiváncsi, ki lesz az a kötözni való barom, aki önköltéges lesz a világcsúfjaként bebukott jogi karon Cservák Csaba főprofesszor úrnál.

  • Vastagbőr said

   Elpofátlanodtak. Ez a jó szó. Ha a MAB rájuk bízza, akkor majd ők a maguk módján állapítják meg a felelősséget. Nem azokat vonják felelősségre, akik hamisítottak, csaltak, és azokat sem, akik erre utasítást adtak, pedig a MAB kifejezetten erre szólította fel Balla Pétert. Balla ehelyett azt kezdte üldözni, aki nem falazott a csalásokhoz. Kőfalusit sem rúgták ki, csak gyesre küldték, mert sokat tudott Szabó András dolgairól. És pláne Szabót nem rúgták ki, pedig őt nemcsak kirúgni kellett volna, hanem hivatalból följelenteni. Balla Péter mindent fordítva csinált. A bűnösöket jutalmazta, az ártatlanokat megbüntette.

   • ohranka said

    A hencidai úrasztala meg Orbán Viktor kormánytartaléka elrablója, Szabó András meg a szegedi nemibeteggondozó lueszkirálynője Ludvig/Petrőczi nem tágít.
    VAN MÉG RABOLNI VALÓ, ADDIG MARADUNK, MÍG ITT A FEHÉR CSONTOK MARADNAK.
    Mindent ellopunk, felzabálunk, megemésztünk, kisz@runk.
    Ez a mi református erkölcsünk – mondja Bogárdi Szabó István püspök sógora, Szabó András, a Károli BTK tanszékvezető professzora.

   • Kedves Testvérek,
    megértjük Szabó András, Hansági Ágnes, Balla Péter és Petrőczi Éva végtelen züllöttsége és pofátlanul végrehajtott sorozatos bűncselekményei miatti felháborodásotokat.
    Arra kérünk Benneteket, felháborodásotokat kizárólag hitben járó kálvinista emberhez méltó nyelvi köntösbe öltöztessétek és kerüljétek a félreérthető vagy durván ható kifejezéseket

   • lelkipásztor said

    Igaza van drága Testvéremnek. Gondoljunk az apostol szavára: “Nincsen immár semmi kárhoztatásuk azoknak, akik Krisztus Jézusban vannak, kik nem test szerint járnak, hanem Lélek szerint.” (Róm. 8: 1)

   • petticoat said

    Szabó, Balla, Hansági meg Petrőczi pedig dögöljenek meg.

 19. incitatus said

  Szabó a fészbukon közhírré teszi, hogy mennyire tetszik neki az interjú Szörényi Lászlóval.
  Igen, Szabó, a gyakorlott galandféreg csak nem változik. Mindig a híres, befolyásos emberek ánuszában sündörög.
  Pedig ebből az interjúból (Zamahsáritól Hajnóczyig) azt is megtudhatná, hogy SzL “idejekorán megtapasztaltam, hogy a Tolnai-féle régi magyar tanszékről menekülni kell. Nos, Szabó nem ezt tette, ő akkoriban éppen galandféregként tekergett Tolnai ánuszában.
  Most meg Szörényiébe igyekszik.

  • Régi Magyar said

   Kicsi a szakma, mármint a régi magyarosoké, ezért ők összetartanak. Ezért igyekszik Szabó minden régi magyaros ánuszába bekúszni, így Szörényiébe és mindenek előtt Kecskemétiébe, hogy felesége témavezetettjét, Baranyai Katalint két sikertelen próbálkozás után harmadszor is ledoktoráltassa. Úgy látszik sikerült ezt Kecskemétinél kihízelegni.

   • füvészkönyv said

    Nem mindegyiknek. Horváth Ivánnak hízelgett, amíg az el nem intézte neki, hogy az ELTÉ-n habilitálhasson. Utána habzó szájjal emlegette “félzsidó komcsi”-ként, akinek semmi keresnivalója nincs a régi magyar irodalomban. A Károliról is kirúgta Hubert Gabit – a feleségét – és Hubert Ildit – a sógornőjét. Közben Petrőczi körbefutotta a várost és eljajgatta, borzasztó, hogy milyen buták ezek a Hubert lányok. Meg az Ildi férje, a Laci! Hogy az milyen idióta!
    És baglyokat gyűjt a barom!
    Később Dobolánt is kirúgta, akit HI ajánlott be, még mielőtt Szabó bevezette volna a saját rémuralmát.

   • Kaka-démikus said

    Elvileg mindegyiknek. Csak amikor Kulcsár-Szabó Ernő hadjáratot indított Horváth Iván ellen, mert az leleplezte egy publikációjában mint tudományos nullát, akkor Szabó András nem a régi magyaros mögött sorakozott fel, hanem KSZE mögött, aki elintézte hogy a 44 oldalas nyavalygására nagydoktori címet kapjon. Minden ellenséges lépést Kulcsár-Szabó oparancsára tett. Horváth Iván már elintézte neki a habilitációt, a mór megtette a kötelességét és…

   • régi kolléga said

    Igazad van, de ettől még aljasabb a történet. Kihasználta, felhasználta HI-t, aztán kés a hátba, plusz a feleség és a sógornő, meg a sógor hátába is.
    Így hízelgett és csaholt új urának KSZE akadémikusnak.

 20. animus said

  Holnap pedig elmegy a galandféreg házaspár Szabó és Petrőczi a Hold utcába Balog Zoltánhoz imádkozni.
  Persze minek egy galandféregnek házasodni: mindegyik hímnős.
  Önkiszolgáló, mint Szabó a jobb kezivel.

 21. butcher said

  Lesz@rom a MAB-ot, a törvényességet.
  Én és az Ági meg az Ernő bá igazgatjuk ezt a kócerájt.
  Balla azt csinálja amit parancsolunk neki.
  Egyébként pedig kinyalhatjátok.

  • KSZE Workshop said

   Sajnos ez igaz. Kulcsár-Szabó Ernő azt csinál, amit akar. Egy provincia uralkodója, de úgy is fogalmazhatunk, hogy még öregen és szakmailag-erkölcsileg megtépázottan ő a kakas azon a szemétdombon, amit magyar irodalomtudománynak neveznek.

   • mister rochester said

    Erre azért nem mernék fogadni.
    Készülődik egy puccs a nagykállói rebe zabigyereke ellen.

   • Nagykálló said

    A nagykállói rebbe lakájának ivadékát, a III/III-as besúgót és STASI-ügynököt, a zagyva halandzsakirályt valóban csak egy szakmai forradalom söpörheti el. Reméljük, hogy ez még életében megtörténik, és nem csak halála percében lélegzik fel mindenki, hogy a nagy gazember végre kimúlt.

   • korrektúra said

    Tudok, amit tudok, de nem árulom el, mert ők is olvassák a blogot.

 22. black side said

  Valaki hallgattassa már el ezt a 12 lépés néven nyavajgó női állatot!
  Mer csak egy nő lehet annyira idióta hogy elhiszi amit ez a szennyes álat Szabó röfög a fészbukon.

 23. true blue baby said

  Ez is egy perverzió a leggusztustalanabb kanra bukni.
  Hagyjátok hadd jusson el a Szabó sliccéig.
  Ott lesz a nagy HORROR.

 24. tóratartó said

  Szabó püspök a ma reggeli megszólalásában Schweitzer József védelmére kelt.
  Tette ezt Szabó püspök, a véresszájú antiszemita barom állat Szabó András sógora.

  • hücpe said

   Szabó Andrásnak annyi
   HACSAK nem Balla sógorát, az antiszemita uszításért első fokon másfél évre elitélt ifj. Hegedűs Lórántnak kihelyezett képviselője ő a Károlin.
   Mit szól Kislóri sógora és a menórás Fóris szeretője Balla ehhez?
   Ja, hogy a Wistmanwoodot a zsidók küldték?
   Akkor értem.

   • mesüge said

    Hát ahogy elnézem a Szabó pónemjét, akár hitsorsos is lehetne.
    Persze az unintelligenciája miatt tudom, hogy nem az.

 25. hajnalka said

  Emlékeztek amikor Szabó András nyílt színen csókolgatta Feldmajer Pétert, mert elnyertek együtt a rabbiképzővel valami 200 milliót. Arról is beszélt, hogy a zsidók és a protestánsok rokonok, mert mindkettőt üldözte a katolicizmus.
  Aztán hopp, Szabó ELLOPTA AZ EGÉSZ PÉNZT.
  Szabó becsapta a zsidókat is.

 26. mesüge said

  Igen, kirabolt bennünket a mocskos szabó, de utoljára!
  Előkészítünk egy precentív cselekményt.
  Nagyot fog nézni a mocsok.

 27. Happy said

  A facebookon azonnal megjelenik, ha az 500-1500 ismerősünk valamelyikének szüli- v névnapja van. Mérget vehetünk rá, hogy Szabó András az elsők között fog gratulálni nekünk. Kb ezzel a szöveggel:

  “András Szabó
  Isten éltesse(n)! (Mindkettőnk nevében)” (Mert Petrőczit is be kell vonni, habár ő nincs fenn a Fb-on. Ne is legyen, mert akkor nehezebb csajozni. 🙂 )

  Ha közelebbi kollégát köszönt,akkor még egy keresztnevet is hozzátesz: Ildikó, Judit, Gábor, Csaba stb. Ez nem figyelmesség, hanem reflexes seggnyalás. Nem neki jut eszébe, hanem a Fb-nak. Egy jó pont vadászása. 🙂

  • Duplahappy said

   Utánanéztem, röhej. Mint egy beprogramozott üdvözlőgép. Facebook villan, Bandi Bácsi nyom.

   Ma pl. tényleg így jelent meg:

   Isten éltesse! (Mindkettőnk nevében)

   Pár nappal ezelőtt fordított sorrendben:

   Mindkettőnk nevében Isten éltessen sokáig!

   Szabó András ezen a téren sem mutat fel több variabilitást és kreativitást, mint az ún. “tudományos” szövegeiben.

   • Single said

    Én is megnéztem. Nagyon szórakoztató ez a változatosság. Van olyan is, amikor Petrőczit lespórolja és csak egyedül kíván “Boldog születésnapot!” mint egy szingli:

   • Sejehaj said

    Amikor munkából megfáradtan Szabó András komarnoi másodállásából hazatér, véres verejtékkel keresett euróival a zsebében, és megpillantja a szülinapi csomagot egy távoli ismerőse (ha ismerőse) neve mellett, már csak egy sóhajra futja. Nemcsak Petrőci marad le, hanem még a születésnap is, marad a “boldog…”:

    Nagyon-nagyon elfáradtunk a kutatószabadságon…

   • hajnalka said

    Szivikéim, nem értetek semmit. A címzett (Földes) nem csípi a nőket. Homo.

   • robi said

    Milyen alapon kéri Szabó a 25%-ot akkor is amikor ott sincs ezt kérdezem

   • andrew said

    Robi te idióta csak nem adod le a 25 százalékot ennek a tetves mocsok Szabónak?
    Hülyébb vagy mint amilyennek gondoltalak.

   • Rácok said

    Hajnalka, le vagy maradva, F… Cs… már jó pár éve megnősült.

   • Homo-homo said

    Mindenki tudja, hogy csak alibiből nősült. Hajnalka nem tévedett. 🙂

   • Mátyás utcai Mikulás said

    Minden alkalommal, valahányszor megereszt egy szülinapi köszöntőt, hátradől a karosszékben: “Ma megint cselekedtem egy jót. Ugye milyen jóember vagyok?”

   • Judge said

    Ha ennyi bizonyíték alapján sem tartóztatják le ezt a Mátyás utcai jóembert, akkor mi kell még a rendőrségnek? Itt van egy beismerő ill. Szabót terhelő vallomás, van egy MAB-jelentés és van egy Zsengellér-jelentés. Ezek mind ugyanazt bizonyítják: Szabó BŰNÖS!

   • Justice for victims said

    Az én jókívánságom a Szabó házaspárnak, főkép Szabó Andrásnak ugyanaz, mint amit egyik kollégája üzenőfalára írta Facebookon:

    “Még legalább ugyanennyit!” De azt már a börtönben. És akkor ki van egynlítve a számla.

   • korrektúra said

    F. Cs. alibiből nősült meg elvett egy penészvirágot.

   • pannonia said

    F… Cs… a kolléganője, R… G… lányát vette el alibiből. Ezt követően a “frissensült” (K.I.-idézet) anyósból tanszékvezetőt csinált, majd magával vitte Komáromba, ahol mindkettőjüknek másodállást könyökölt ki, hogy növelje a családi összbevételt.

   • tilos az á said

    Jóban van a két görény, mind a kettő tudatlan, végtelenül aljas, pénzéhes és impotens.

  • filológus said

   Szabó annyira gyagya, hogy azt se gondolja, hogy egymás mellé tesszük az ő szövegeit és így leplezzük le a hazugságait.
   A nagydoktorijában – lásd a Ravasz-blogon – kifejti, hogyan bontakozott ki ő Tolnai Gábor televényében. Nagy büszkeséggel említi pl., hogy Tolnai egy előadásában idézi őt, Szabót, egy szemináriumi dolgozatát.
   Ezt a szemináriumi dolgozatot fújta aztán fel nagydoktorinak, mostanában kiadta a révkomáromiakkal “Bizontalan heleken búdosó..” címmel.
   Ennek fényében mennyire hihető, hogy a mostani blogbejegyzésében arra utal, hogy őt Tolnai “semmiféle módon nem támogatta”?
   Nemsokára azt írja, hogy őt Tolnai Gábor kifejezetten üldözte.

 28. journalist said

  Én is kutattam a fészbukon. A jobb irodalmároknak egyszerűen nem szerepel baráti körükben Szabó. NEM TARTJÁK EMBERNEK.
  Aki meg hagyja magát bejelölni – az görény, mint Földes Csaba, vagy reménytelenül jótét lélek, mint Kálmán C. György. Persze nem bájologna ő se a Szabóval, ha tudná, hogy beszél az róla.
  KCGY-t egyszerűen korcs zsidónak szokta nevezni.

 29. polishing-disc said

  Mi a f.nak irkálsz te barom Szabó?
  Azt akarod hogy szeressenek?
  felejtsd el mindenki utál mint a sz@rt.

 30. korrektúra said

  Mér nem dögletek már meg, Szabó, Petrőczi, Balla?

  • Dead Souls said

   Én hosszú életet kívánok nekik, és azt, hogy viselniük kelljen gaztetteik következményeit. Hallják a nap minden percében a halálba kergetettek és a kirúgottak hangját, lássák az arcukat, éljenek együtt az áldozataik szellemével.

   • hajnalka said

    És üljön a széken, feküdjön az ágyban, álljon a szekrénynél annak az Istenben megboldogult keresztyén testvérünknek a szelleme, aki hitben járó, derék kálvinistákra akarta hagyni földi ingóságait, nem mocskos latrokra, mint a Szabó és ordenáré proli luvnyákra, mint Petrőczi.
    A két okádék klónt már nem is említem.

   • Újreformátus said

    Hajnalkához magyarázatul azoknak, akik nem ismerik Szabó András bútorainak történetét: minden jó darabot a református hagyatéki raktárból zabráltak maguknak, a “grófi ősök” olajfestményeivel együtt, akiket szépapjukként mutogatnak a hiszékeny látogatóknak.

   • hajnalka said

    Igen, 1998 tavaszán hirtelen Szabóékból panelproliból, akik 50 négyzetméteres lukban laktak, hirtelen 140 négyzetméteres belvárosi lakás birtokosa lett – pár fillérért.
    Mivel pedig a panelból maximum egy-két hokedlit tudtak elhozni, ellátogattak a református hagyatéki raktárt, ahonnan két kamionnyi drága bútorral, kristálycsillárral, perzsaszőnyeggel és egyébbel gazdagabban távoztak.
    Elhoztak nemesi ősök olajképeit is, ezeket később aztán saját felmenőikként azonosították, Petrőczi, a parasztrpoli cemende pedig hirtelen direkt grófi felmenőkkel gazdagodott.
    Van még lejjebb????

   • dark side said

    Van!
    Ritoók professzor hívta fel Szabóék figyelmét a fillérekért megkapható 140 négyzetméteres lakásra.
    Azóta persze verik a fejüket a falba, így beszerezték maguknak a legprolibb, legocsmányabb bűnöző szomszédságot.
    Szabó András Ritoók Ágnest csak vaksi vénasszonyként szokta emlegetni, pedig ez a tudós és nagyszerű asszony nagyon generózusan viselkedett vele kanidátusija opponenseként.
    Ritoók professzorról pedig azt pletykálja, hogy hetven fölött megtanult trombitálni és ott gyakorol a házban, ami nyilván zavarja a Szabót, no nem a kutatásban, hanem hogy összevissza hazudjon mindenféléket a fészbukon felcsípett lotyóknak.

   • exegézis said

    Ez is mutatja, milyen végtelenül ostoba, hitvány erkölcstelen figura ez a szabó.

 31. csicsikov said

  Elmegyünk a Mátyás utca 20-ba mindannyian.

 32. spirit said

  Én már itt vagyok, csiklandozom szabó fején a kopasz foltot.

 33. Judge said

  Ballát felszólította a MAB, hogy vonja felelősségre az okirathamisítókat. Explicit verbis olvasható a MAB-határozatban. És mit tett erre Balla? Megjutalmazta a csalókat, és kirúgta az ártatlant. Ballát cinkosságért és kötelességszegésért bíróság elé kell állítani.

  • Szenátus said

   Balla kötelességszegése tény. Már 2009 novemberében rendelkezésére állt a Zsengellér-jelentés, amely bebizonyította Szabó bűnösségét. Balla ezt eltitkolta, még a szenátus elől is. A jelentés tartalmát meghamisítva rúgatta ki Himát.

 34. hücpe said

  Balla törvénysértő módon viselkedik folyamatosan. Kezdődik az IDI környéki bűncselekmények eltusolásával, folytatódik az oktatók üldözésével. A becstelenség és törvénytelenség csúcsa természetesen a Wistmanwood bekapcsolása a károlis oktatók üldözésébe.

  • Nyomkövető said

   Balla és a Wistmanwood ügyben folyik a nyomozás. Indokolt kiterjeszteni Kovács Barnabásra és az ártatlan libát játszó Tepsire is, mert ők is benne voltak az izraeliek leszerződtetésében. Mind hazaárulók.

   • Jobbik said

    A Wistmanwood sztorit már nagyon várjuk. Elmondjuk Lórikának, hogy zsidóbérenc a sógora. Majd tőle megkapja ami jár neki. 🙂

   • lépésváltás said

    Biztos vagyok benne, hogy Lórika tudja. És hogy nem részesíti Ballát, az istenbarmát egy jó sógori valagbarúgásban, azt se értem teljesen. A Mandinerben olvastam, hogy a Jobbikot a zsidók pénzelik.
    Ha csak úgy nem?

 35. miskolci kolléga said

  Csak nem a Bene Sándor szólt a nagybátyjának, Heltai Jánosnak Baranyai és Petrőczi érdekében?

  • Avas said

   Ebben biztos vagyok. Bene megint machinált a másodállása érdekébe. Elvégre Szabó tanszékén van, ahol már fölösleges, mert Pénzes időközben fokozatot szerzett, és neki csak ez az egy állása van. Zsidó konspiráció az egész nagymama-cirkusz.

 36. takaró fan said

  A Misi mindig is mondta hogy a Szabó nem kóser hanem egy undoritó liberálbolsi csöcselék a lógó valagú k@rva feleségével együtt.
  Most ez ki is derült.

 37. Curious said

  Írta valaki, hogy Kőfalusit a Wistmanwood beszervezte. Mikor jelent meg a Wistmanwood a Károlin és ki hozta ide?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: