Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Predator sex (Héja-nász az avaron)

Posted by jhnnsclvn - június 17, 2012

Nemcsak Arany János énekelte meg látnoki erővel Szabó András életét, hanem Ady Endre is. Számos Arany-ballada címe foglalja össze Szabó András gaztetteit, pl. “A hamis tanú” (munkaügyi pereken való fellépés), “Tetemrehívás” (áldozatainak temetésén való részvétel), “A walesi bárdok” (rossz lelkiismeret, álmatlanság, fülzúgás), “A tudós macskája” (tudományos életmű jelentéktelensége) “Vörös rébék” (“Hess madár!”), pl.https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/02/22/the-first-victim-of-andras-szabo-tetemrehivas/. Szabó András és Petrőczi “tündöklését és bukását” legszemléletesebben Ady Endre anticipálta a “héja-nász”-ban… Íme! – A szerk.

Szerző: Ady Endre

Útra kelünk. Megyünk az Õszbe,
Vijjogva, sírva, kergetõzve,
Két lankadt szárnyú héja-madár.

Új rablói vannak a Nyárnak,
Csattognak az új héja-szárnyak,
Dúlnak a csókos ütközetek.

Szállunk a Nyárból, ûzve szállunk,
Valahol az Õszben megállunk,
Fölborzolt tollal, szerelmesen.

Ez az utolsó nászunk nékünk:
Egymás husába beletépünk
S lehullunk az õszi avaron.

83 hozzászólás to “Predator sex (Héja-nász az avaron)”

 1. banquo's bloody ghost said

  Valami nagy szeretkezést nehogy képzeljetek má a szabó lankadt..val.

 2. filológus said

  Nekem fáj Petrőczi nevét Adyéval együtt emlegetni.
  Talán őú is tudja, ezen a héten a RefLapot is békén hagyta, nem f@ta tele.

  • Poetessa said

   Nyugi, nem költőként lettek összefüggésbe hozva. Petrőczi itt nem e vers szerzője, hanem a tárgya. Akárcsak a hamis tanúban és a többi Arany-versben Szabó.

 3. szabó jobb keze said

  Hát ha még leirnátok a szexet szabó meg a jobbkeze között!
  Igazi szexhorror!

 4. puppy said

  Ez olyan undi!

 5. petticoat said

  Minden förtelmes ami szabóval meg petrőczivel kapcsolatos.

 6. hansági a meddő tehén said

  Hanságinak parókája van?
  Olyan élettelen, szürke kóc az amit a fején visel

  • Usánka said

   Az tényleg élettelen. Serintem nem is paróka hanem valamilyen textília. Olyan, mint egy orosz füles sapka.

  • Sturzhelm said

   Szerintem motoros bukósisak van a fején. Az a pár szál kóc, ami az áll bal oldalán lifeg, annak a szakadt, kirojtosodott szíja lehet. Hajnak nem lehet nevezni.

  • Pilóta said

   Én repülő muzeumokban láttam ilyen dizájnt, mint a Hansági feje. I. világháborús pilóták sapkája nézett igy ki. Az a lógó kóc tényleg olyan mint egy állon elszakadt szijj.

   • fűzfapoetessza said

    Se Petrőczit, se Hanságit nem venném fel még takaritónőnek se, ezt a két szakadt proli némbert. Az unintelligencia a pónemjükre van irva.

 7. hansági a meddő tehén said

  Hát az új rablói az találó.
  Mészáros Márton Istvánként rabol PhD fokozatot ,OTKA pénzt, NAK támogatást , ösztöndijat és minden mást. A meddő tehén intézi el neki, pedig fel se csinálta.

  • Vulture said

   Mér? A lankadt héja nem találó? Nézd meg a fönti két képen azt a két hervadt, frusztrált ábrázatot! Lehet ennél lankadtabb ragadozópofákat elképzelni?

   • gagyi mami said

    Mit szed a Ludvig?
    Tesztoszteront?
    Csoda hogy négyszer is megellett, habár pokolfajzatokat hozott a világra, saját mocskos klónjait.

   • szabó jobb keze said

    Mondom én hogy jobb lett volna a szabónak ha marad a jobb kezénél az nem ir rettenetes verseket nem pofázik és nem kölykezik lépten nypomon mint egy nőstény patkány.

   • 12 lépés said

    Petrőczi tanárnő négy gyereket szült. Már nem élt hiába. És ha rosszul érzi magát a világban, visszavonulhat az unokáihoz. Láttam a Fb-on Szabó tanár úr üzenőfalán egy elragadó fotót Petrőczi tanárnőről és Rebi nevű unokájáról, ami a budai Vadasparkban készült pár hete. Sajnos, nem mentettem le, és már lekerült onnan. Most beküldeném nektek megmutatni, hogy ez egy emberi arc, esendően emberi. Nézzétek meg a fotón Hansági ragadozó karvaly arcát. És most gondolkodjatok el a különbségen.

  • filológus said

   Héziodosznál olvashatjuk Pandóra történetét. Ő az, akit a feldühödött főisten, Zeusz kalapáltat ki Héphaisztosszal. Minden isten és istennő ad vele valami ajándékot, nagyon szép lesz. Ő hozza azt a dobozt, amely kinyitva halált, betegséget, szenvedést hoz az emberiségnek.
   Hansági egy ilyen gépnő.
   Csak a szépség nem stimmel.
   A parasztprolipi@a ótvaros, retkes és bunkó külsejű.

 8. butcher said

  Azér sértő hogy má emlitve se vagyok. Ez a kép valamit jóvátesz kár hogy az ági banya is rajta van. Néhga megdöngetem nem megy ez másként de n em tul gyakran nehogy elbizza maghát.
  Igy is minőségi szexet kap kis lóvéér.
  Meg a lóvé amugy se az övé.

  • svabra said

   Na meg pláne hogy Hanságinak homorú a melle. Ezen a képen egy push up melltartót visel, de gondolkodik szilikonimplantátumon is.

   • KunstBrust said

    Ezen a kreatúrán minden mesterkélt és művi, nemcsak a melle, hanem a haja is. Szerintem már bent is lehetnek a blúzában azok a szilokonok. Nagyon furán áll. Mint akit zavar az a műmicsoda.

   • Artificial said

    Foglaljuk össze Hanságit. Műmelle és műhaja van – ez a kettő látszik a képen. Ami nem látszik, hogy a belső nemi szerveit lombik helyettesíti. Mesterséges megtermékenyítéssel próbálkozik, miután a természetes már vagy 25 éve nem megy. Akkor mitől nő ez a kreatúra?

   • ElemiLogika said

    Tovább megyek: mitől ember ez a kreatúra, ha minden művi rajta és benne?

   • hugyos józsi said

    Én is utálom a hanságit és szerintem se ember hanem egy SZÖRNY.

   • TESCO-pénztárgép said

    A legművibb és mesterkéltebb ennek a borzalomnak a hangja. Ilyen emberi hang nincs. De még állati sincs. Olyan, mint egy kattogó írógép. Vagy mint egy TESCO-pénztárgép.

   • hugyos józsi said

    A volt panelproli Szabó ott ül az összerabolt 140 négyzetméteren, a református hagyatéki leltárból kristálycsillárral, perzsaszőnyegekkel, olajfestményekkel összazabrált lakásában és azon mereng, hogy mennyit lophatott, hamistanúzhatott volna, ha a KSZE – klán nem vette volna a kezébe a dolgok irányitását: mostantólKulcsár-Szabóék rabolnak, ti buta kiálomisták meg húztok a p-ba

 9. hormonok tánca said

  Szabó valami hihetetlenül gusztustalan módon effeminizálódik, a hangja véknyul, a gesztusai mindig is bizonytalan nemiségére utaltak.
  Bizony, Bandi! Nem kellett volna átpártolnod szived szerelmétől, a jobb kezedtől, a mindenki cemendééig!
  Petrőczi font porditva.
  Ugy néz ki profilból, mint Klaniczay Tibor.
  Háta akár egy óriásbálnáé.
  Melle alig, de ami van, az a köldökénél lóg, mint két üres zacskó.

 10. robi said

  És ahogy a szabó felemeli azt a hullafehér kezét a fekete szőrökkel és vérpiros csikokkal. Tisztára mikor tőlem kéri a cuccért a 25 százalékot a rohatt patkány.

 11. hansági a meddő tehén said

  “Mert néked is volna, jóféle ha volnál,
  nincs előttem rútabb magtalan asszonynál.”
  Tudod hansági meddő tehén ki irta ezt?
  Egy református költő,
  tudod, mi az hogy református?
  Ahonnan lopsz, rabolsz, büdös k@rva a KSZE-vel meg a Mészárossal együtt.

 12. fineszes said

  Hansági addig marad és lesz belőle nálatok buta kálomisták még rektor is amig a Fidesz azt akarja.
  Márpedig a Fidesz ezt akarja, a Vitya meg a többiek,
  úgyhogy POFA BE, műveltéknek: SHUT UP,
  IMO-soknak: gyerzsi mordu!

  • KSZE workshop said

   Kulcsár-Szabó Ernő minden szakmai és erkölcsi leleplezése dacára hatalma csúcsán. Most fideszes (korábban szadeszes volt). L. Simon kinevezésekor bennfentesen vigyorgott, mintha csak megint egy vazallusát sikerült volna trónra ültetnie (minden bizonnyal ez a helyzet). Hogy egy volt besúgó, aki csak és kizárólag értelmetlen és haszontalan halandzsa-szövegeket gyártott, és akire úgy fog majd az utókor emlékezni, hogy a magyar irodalomtudomány, sőt, a kultúra a szellemi élet legkártékonyabb férge volt, most százmilliókat szakít le magának és szűk csoportjának a közpénzekből. Egyetemek és főiskolák táncolnak úgy, ahogy ő fütyül. Még nála is borzalmasabb menyét és annak csaló szeretőjét olyan pozícióba hozta a Károlin, hogy már csak idő kérdése, mikor lesz egyikük dékán és a másikuk rektor. És erre a förtelemre, amit Károli Református Egyetemnek neveznek, költi el Hoffmann Rózsa fajsúlyosan nézve a legtöbb pénzt. Ehelyett inkább be kéne zárni és sóval behinteni a helyét.

  • Networking said

   Fineszesnek igaza van. Hansági, aki pro forma katolikus, pro factum ateista hamarosan kiakolbólintja a saját egyetemükről az ostoba kálomistákat. Tepsi csak képzeli, hogy dékánsága hosszú lesz. Hansági már csinálja a helyet magának és Mészárosnak. Ott áll mögöttük az APÓS, aki L. Simonból államtitkárt gyártott. A klán erősebb mint valaha.

 13. Vulture said

  Jó ez a kontaszt. Fent a valagba rúgott régi rablók, alattuk az új dögkeselyűk. Szabón és Petrőczin a lankadtság szembeszökő. Petrőczin a csalódottság is. Nagyon meg van zuhanva. Alattuk az új rablók, Hansági és Mészáros, akik duzzadnak az agresszivitástól. Szabónak esélye nincs Hanságival szemben, pedig ő a református és a püspök-sógor. A maffiózó akadémikus erőszakos, rikácsoló menye nyomul, mint az úthenger.

  • dark side said

   GENGSZTERVÁLTÁS a Károlin.
   Semmi különbség, most mások, a KSZE klán tagjai rabolnak tovább.
   Szabó, Balla se a jól megérdemelt börtönbe mennek, hanem az öosszerabolt tuszkulánumokba.

   • Boncida said

    Hát erről van szó. Semmi külömbség. Egyik banda váltja a másikat. Szabó el – Kulcsár-Szabó be. Ostoba birkák. Jobb nektek egy törtető ateista, mint egy református?

   • hugyos józsi said

    Szabót el kéne tüntetni egy börtön sötét mélyébe petrőczivel együtt.
    A következő cellasor fenntartva KSZE embereinek Eisemanntól hermannig és Bedanicsig.

   • Rokonok said

    Oda is kerülne, ha nem Szabó püspök sógora lenne. Azt hiszitek a bíróság és a rendőrség nem kézi vezérléssel müxik? Az egyházi bűnözőket futni hagyják. Inkább az ellenük fellépőket büntetik meg.

   • Publicity said

    Adjátok ki könyvben a terhelő dokumentumokat. Ítéljen felettük az ország lakossága. És ha ez nem elég, a nemzetközi nyilvánosság.

   • Gengszterváltás said

    B… Z… kolléga sokkal okosabb Tepsinél és a blogolóknál is. Ő már évekkel ezelőtt megmondta, hogy Szabó eltávolításával nem RENDSZERVÁLTÁS lesz, hanem GENGSZTERVÁLTÁS. Úgy fogalmazott: vagy Szabó jön, vagy Kulcsár-Szabó, nem érdemes lázadni, mert valaki mindenképpen jön, hogy lerabolja, ami van. Ez a valaki nem Tepsi, és amit csinál, az nem rendszerváltás, hanem helymelegítés. Jön a MENY, akit APÓS habilitáltatott, APÓS kineveztet professzornak (a professzorcsináló bizottságnak ugyanis ő a főnöke az egész MAB-on belül), és aztán professzorként a PhD-t összecsaló Mészárossal az oldalán nekiront Tepsinek és leváltják. Tepsi csak kitölti a vákumot Szabó és Kulcsár-Szabó között, mert Szabó előbb lett valagba rúgva, mint ahogy a nagy gengszterfőnök tervezte. Ezt mindenki tudja, csak Tepsi nem.

   • Volt Kolléga said

    B… Z…-t valaki gyávának nevezte egyszer ezen a blogon. Szerintem nem az. Kicsit opportunista, de tisztességes. Olyasmi, mint Fabiny, de nála határozottan bátrabb. Fabiny mögött egy püspök testvér áll, ő többet is tehett volna a törvénytelenségek és kifejezett bűncselekmények feltárása érdekében. B… Z… mögött nem áll senki. Ő elment saját határaiig.

   • hugyos józsi said

    Bertha Zoltán egy gyáva hülye.

   • Rector said

    Nem egy hős, ez tény. De mégis, összességében én sokkal jobb véleménnyel vagyok róla.

 14. Networking said

  Az új rabló nemrég kapott a hamis doktori címe mellé még 1 millió ft-ot is a NKA pénzből Kulcsár Szabó Ernőtől. Az a dolga, hogy unokát nemzzen KSZE-nek, mert elterjedt a fiáról, hogy impotens. Kell egy dublőr a hálószobába.

 15. fineszes said

  Nem fog sikerülni, mert Hansági MEDDŐ!!!
  Ami tiszta szerencse, mert sátánokat szülne amúgy is.

 16. Gengszterváltás said

  Nagyon találó ez az Ady-vers. Minden sora. Pontosan elbeszéli a hatalomváltás történetét. Az új rablók csattogtatják a héja-szárnyukat. de méhg mennyire. Az ő szárnycsattogtatásaikkal van tele a Reviczky utca.

  • Cuncimókus said

   Bizonyára a csókos ütközetek is dúlnak. Cuncimókus karba tett kézzel olyan intim pillantást vet a Sátáni Némberre, mint aki birtokolja ezt a borzalmat.

   • 1 millás spermabank said

    Birtokolja is. Dúlnak a csókos ütközetek, csak épp nem lesz belőle semmi. Pedig azér kapta MarciPista az 1 millát a gengszetrfőnöktől, hogy termékenyítse meg a menyét a mulya fia helyett. Drágán veszi a spermát az APÓS. Igaz, nem a sajátjából, hanem közpénzből. A népnek semmise drága a nemes célér.

   • Vastagbőr said

    Kulcsár Szabó pofátlansága, hogy ennek az országos, sőt, nemzetközi hírű lebukott ellenőrző-, bizonyítvány-, nyelvvizsga- és PhD-csalónak a maximális támogatást biztosította az NKA alapból, és hogy egyáltalán támogattatta. Nem annyira pénzről szól a történet, hiszen a Mészáros-család különféle sikkasztások nyomán (ld. a család által kirúgatott volt gödöllői lelkész, Nagy Károly honlapját) dúsgazdag, hanem KSZE üzenetéről: én vagyok a jani, én mondom meg, ki kapja a lóvét

   • Gyertyatartó said

    A maffiózó keresztapa pofáját is föl kellett volna nyomni az új rablók feje fölé. Amint tartja a gyertyát az általa támogatott beporzási kísérletekhez. 🙂

   • Al Capone said

    Vagy inkább az 1 milkót érő bankjegyeket motivációnak. 🙂

   • svabra said

    Csak nem gondolod h szivesen döngeti a mészáros ezt a borzalmas hanságit?
    Meg kell fizetni a munkáját, Ernő nem is garasoskodik.

   • KSZE és a húsosfazék said

    Tényleg nem. De nem a sajátjából nagyvonalúskodik, hanem közpénzből. Nem tudom mit szólnak a létminimum alatt élők, munkanélküliek stb. ahhoz, hogy a csaló Mészáros 1 milliót kap egy olyan címre, amivel tőlünk nyugatra, de már keletre is körberöhögnék. Az Ernővel együtt. Ezt a hülye, zagyva, üres halandzsát sehol sem ennék meg, csak nálunk.

   • Al Capone said

    Schmitt Pál plágiuma eltörpül Mészáros csalása mellett, hiszen ő ezzel csinál egyetemi karriert. És az összes eddig élt irodalmár kókler károkozása eltörpül a maffiózó Kulcsár Szabó Ernő ioszonyatos károkozása mellett. Mikor nyílik ki végre a pénz- és sarzsi-osztogatók szeme?

   • Mona Lisa Mosolya said

    Svabra, nem gondoljuk, mert a legdirektebb forrasbol tudjuk, hogy ezt a hiszterias, rikacsolo, idegbeteg, nagyseggu, lakkozott bukosisakos kancsal majmot meg a sajat ferje se donti meg joszantabol, csak amikor ez a borzadaly mar valosaggal megeroszakolja.

 17. hugyos józsi said

  Azonkivül Bölcskeiét is.
  Ő volt az, aki Bátori néven együtt volt besúgó Kulcsár-Szabóval, most pedig együtt lopják a közpénzt a Károlint keresztül

 18. vidéki oktató said

  Igen, Mészáros témája maga a szakmaiatlanság. Ótvaros közhely. Erre kapott egy milliót, ha meg se irja, akkor se kell neki visszafizetnie.
  Persze hol van ez Szabó nagyformátumú rablásától, aki Vitya első kormányzása alatt 2 milliárdot RABOLT EL.
  Szabóhoz képest Mészáros egy nyeretlen kétéves, de tudoim, sokra viszi meg a gazemberségben.

 19. Don Corleone-Szabó Ernő akadémikus said

  Persze, mert klánban bűnöznek, Kulcsár-Szabó akadémikus, a fia, a veje, a Hermann, a Bednanics, az Eisemann, a Szilágyi család.
  Egész gengsztervilág. Egyébként Szabót is ők hozták helyzetbe!

 20. lépésváltás said

  Szivikém, ő a család tagja!

  • Charlie said

   Na de ennyire? Hogy egy lyukon osztoznak? És az is milyen!

   • Mona Lisa Mosolya said

    Ne aggódjatok, nem osztoznak. A Zoli nem használja, azt garantálom. De a másik se sűrűn járhat rá, és nem is magától. Legfeljebb ha a bukósisakos magára rántja.

   • Sanya said

    Hát milyen lenne? Pókhálós, áporodott, penészes. büdös. Csak a Mészáros porolja le néha, de nem ám ingyen: egy PhD fokozat, egy egyetemi állás, egy másodállás és 1 millió forint a szolgáltatás ára.

 21. ancilla said

  Borzalmas ez a stílus, ez a szóválasztás.
  De megértem: a (karakter)gyilkos Szabó, az eszelős, nimfomán Petrőczi és Kulcsár-Szabó Ernő Károlira kihelyezett horrorisztikus klánja az idióta bűnöző Hanságival, a kora gyermekkorától romlott Mészárosig.
  Ide züllött a Károli.
  Szűntesse már meg valaki ezt a kígyófészket!

 22. (septem)pun(ctat)a said

  A vén luvnya Petrőczi már megint akciózik. Nem bír magával. Nem veszi észre magát, nem veszi észre, hogy MINDENKI UNDORODIK TŐLE ÉS RÖHÖG RAJTA.
  Ha nem lenne olyan förtelmes és aljas, még sajnálni is lehetne.
  Szánalmas vén idióta barom.

  • 12 lépés said

   Tényleg? Mit? Olyan szolídan és visszafogottan ül azon a Szenci bemutatón, én valóban sajnálom őt.

   • Vronic said

    Igaz, ami igaz. Nagyon hervadt. Olyan mint a trónról letaszított anyacsászárnő. De ők nevelték ki maguknak az ellenségeiket.

   • 12 lépés said

    Akkor is sajnálni valóak. Soha semmit nem tettek volna Hansági és a mögötte álló családi kapcsolatrendszer biztatása nélkül, Belerángatták őket, aztán őket nyomták jó mélyen a szarba. Hansági, Hermann, Mészáros pedig a hátukon kiemelkedett és még följebb nyomult. Szabó tanár úr és felesége szerintem nem tettes, hanem áldozat. Hansági és co áldozata.

   • lisnaja babuska said

    Te szerencsétlen, már a Petrőczit is sajnálod, a lueszkirálynőt és fűzfapoetesszát?
    Ha csakugyan nem szedsz (már) semmit, akkor fordulj orvoshoz.
    Nem normális ez így.

 23. régi kolléga said

  Nem emlékeztek, ahogy kacsázott a folyosón a 45-ös csukáival és MINDENKIHEZ VOLT EGY ROSSZ SZAVA?
  “Te ezt nem értheted meg, de én mint költő/tudós/négygyerekes anya….”
  “Az én lelkem annyira érzékeny, igazi költői lélek…”
  Q, W, X is mondta, hogy “soha nem találkozott ekkora tehetséggel, mint én vagyok”.
  QWX akkor már kint feküdt a temetőben.
  Nem vettétek észre, hogy Petrőczinek EGYETLEN ÉLŐ BARÁTJA SINCS?
  Akik már nem élnek, azok is undorodtak tőle, de a temetőből nem tudnak visszaszólni.
  Rab Zsuzsától pl. pénzt (sokat!) kértek tőle és nem adták vissza!!!

 24. foltos hiéna said

  És itt van a nőstényhiéna Petrőczi, aki állandóan rárontott a fiúkra és mohó kezeivel simogatta a duzzadó…mondjuk így: bicepszüket és a fülükbe suttogta, hogy MICSODA TŰZ, MICSODA TAPASZTALAT, EGY ÉRETT NŐ SZEXUALITÁSA…
  egészen addig, amíg őrjöngve el nem menekültek e szukától.

 25. foltos hiéna said

  És főleg, jó nagy a zsebe. Lopáshoz induláshoz praktikus. A költőfejedelemasszony maga írta az Áfonyahegyiben, hogy ilyen zakókban járt angliai tanulmányútján reggelizni, telerakta kockasajttal, lekvárral, kefírrel, azon nyámmogott egész nap.
  Ez a malaclopó köpeny funkciója is.

  • Malaclopó köpeny said

   Hogy te milyen okos vagy! Erre nem gondoltam. Pedig egyfolytában törtem a fejem, miért veszi fel valaki decemberben és júniusban ugyanazt a ruhát. Elvégre decemberben tél van, júniusban pedig nyár. Hát persze. Az ilyen író-olvasó találkozókon, könyvbemutatókon szokott lenni pogácsa, ropi. Ezekhez jó nagy zseb kell.

 26. rosemunde pilcher said

  Gyönyörű ruhatárát a petrőczi a ráday utcai bálásoknál szedi össze, versekkel fizet érte.
  Meg holland és német testvéreitől kunyizza. Ingyen persze, mindenből ezt szeretik.

  • Evita said

   Tepsi ruhatárát viszont közpénzből fizeti a tulajdonosa. Naponta legalább 1 millió értékű cucc van rajta. Rohadt ízléstelenül, de rohadt drágán öltözik. Akkor nekem már Petrőczi tanárnő kopottas, viseltes, zsírpecsétes ruházata rokonszenvesebb.

 27. […] Héja és Hiéna […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: