Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Petrőczi’s succubus prose (Petrőczi parázna prózája)

Posted by jhnnsclvn - június 21, 2012

Szerző: SpiritBlogunk hőse újabban Szabó András, a hencidai úrasztala és Orbán Viktor kormánytartalékának elrablója, a gyakorlott rágalmazó, hamistanú és (karakter)gyilkos.

Nem feledkezhetünk el azonban bűnös élete nem kevésbé vétkes társáról, Ludvig/Petrőcziről, az enyveskezű némberről. Lop ő mindent, ami a keze ügyébe kerül, lekvárt a spájzból, csipketerítőt az asztalról, verssorokat könyvekből. Még a nevét is egy református nagyasszonytól lopta dr. Szabó Andrásné dr. Ludvig Éva Alice, ez a hivatalos neve.

Erre a névre azonban annyi gyalázatot hozott a PARÁZNA FRÁJLA, amennyit nem szégyellt, és a szégyent még hírből sem ismeri az, aki annak idején rendőrök toloncoltak ki a szegedi kollégiumból, amelyet kuplerájjá változtatott. Aztán, miután Morvainak, az első férjének ítélte a bíróság két kicsi lányát anyjuk erkölcstelen életvitele miatt, felfedezte magának Szabó Andrást a Ménesi úton. Először Szabó Gézával, aztán H. Jánossal próbálkozott, ők azonban undorodva lesöpörték. Ekkor startolt rá Szabóra, akinek a számára villámcsapásként hatott a felismerés, hogy van szerelem a saját jobb kezén kívül is.

A szexéhes Petrőczi a továbbiakban sem mondott le kvázi prostituált életformájáról, bár egyre nehezebb volt férfiakat szerezni magának. A Ráday utcában a sánta könyvtárosok is nyúlként futottak előle. Állítólag a 157 milliós sikkasztás tekintélyes részét azoknak a HÖKös csődöröknek fizették ki, akik képesek voltak undorukat legyőzni a szörnyű Gorgó fő és még szörnyűbb test láttán.

Becstelen élete további folyását kellőképpen dokumentálta jelen blog, beleértve úgynevezett „költői” pályáját és „tudósi” működését is. Tavalyi gyűjteményes kötete óta nem olvastunk tőle versnek nevezett szósalátát, csak prózát.

Petrőczi legújabb förmedvénye a Dunántúli Református Lapot rondítja el. Ennek Egyház – könyv – kultúra rovatában nyálazta össze a felismerhetetlenségig a Steinbach József és Köntös László által szerkesztett Zsoltárok könyve. 159 dunántúli prédikáció című kötetet.

Az ismertetés stílusa gyomorforgatóan giccses. Petrőczi nem olvas, hanem „ízlelget-szemelget”, merész képzavarral „sokszínű-sokágú”-nak nevezi ezt a „vaskosságában is könnyű” kötetet, „lélekringató költészet”-nek a benne olvastakat. Látszik, sokat tanul Petrőczi Rosamunda Pilcher prózájából,

A legótvarosabban bunkó megfogalmazást hosszabban idézem: „a ma embere megszólításának fontosságát fejezi ki, de nem rájuk kiáltva (térjetek meg!), ugyanis, ha a szakadék melletti korláton ülő embertársunkra rákiáltunk (vigyázz!), ijedtében biztos alázuhan”. Egyetértünk. Már maga Petrőczi bálnatestre helyezett Gorgó-fője a baziliszkusz pillantással elég egy heveny szuicid roham kiváltására. És akkor még a szövegelését nem is hallottuk.

Ezért méltánylandó különösen, hogy vettük a fáradságot és elolvastuk Petrőczi hánytatóporral felérő írását. Tettük ezt azért, hogy felhívjuk olvasóink figyelmét annak mérhetetlenül kártékony voltára.

És kifejezzük a kötet szerzőinek, valamint szerkesztőinek, Steinbach püspöknek és Köntös László püspöki titkárnak mélységes sajnálkozásunkat, hogy a kivénhedt babiloni parázna gyomornedveivel undorítóvá tette kitűnő könyvecskéjüket.

46 hozzászólás to “Petrőczi’s succubus prose (Petrőczi parázna prózája)”

 1. petticoat said

  Még a szemöldökét se szedi ki, csak burjánzik mostanában a tesztoszterontól bele a világba.
  Igazi hímnős szörnyeteg ez a Petrőczi.

  • kocsi csergő bálint said

   Mi itt a pápai refiben állandóan olvassuk ezt a blogot. Azt is tudjuk, mi a véleménye Köntös Lászlónak és Steinbach József püspök úrnak Petrőcziről és Szabóról.
   Csak mert ők csakugyan derék református emberek, nem akarnak megalázni egy élőlényt, amikor visítva követeli, hadd írjon a könyvükről.
   Pedig mindent tudnak Szabóról és Petrőcziről – dokumentumok alapján.
   Én a helyükben távol tartanám magamat Pápáról, különös tekintettel a következő évre, a Káté ünneplésére.
   Ha mégsem teszik, magukra vessenek.
   EZ AZ UTOLSÓ FIGYELMEZTETÉS.

 2. red rat said

  Tavalyi gyűjteményes (?) kötete nagyon rövidre sikerült a Septempunctatának, még 100 oldal se volt.
  És ráadásul kihagyta belőle azokat a verseket, amikben arról ír, milyen jó szabóval a szex!
  Málnaízű, eperízű csókok stb…
  Vajon miért nem válogatgta bele életműve javába ezeket???

  • Laudáció said

   Petrőczi azzal dicsekszik, hogy ő költőként (is) milyen termékeny. Pedig köteteit önnemzéssel szaporítja. Átválogatja, szerkesztgeti korábbi verseit és különböző címek alatt újrakiadja ugyanazt. Dícséretes önkritikára vall, hogy ezek a kötetek egyre vékonyabbak. Úgy látszik, már maga sem tart mindent költészetnek, amit anno.

   • gagyi mami said

    Lop a némber másoktól is, csakugyan költőnek és nem önjelölt giccsgyárosnak és idióta versfaragónak nevezhető emberektől.
    Hiába, petrőczinek van minőségérzéke, CSAK ELSŐRANGÚ MINŐSÉGŰ DOLGOT RABOL.
    Ezt tette, amikor kifosztotta a református hagyatéki raktárt és kristálycsillárokkal, faragott bútorokkal és ősök olajfestményeivel bútorozta be a Mátyás utcai 140 négyzetmétert.
    Pedig ezeknek az élőlényeknek még egy istálló is túl jó hely lenne.
    De má ezt se merem mondani, mer a némber fosott egy általa versnek nevezett szörnyűséget, amiben magát szűz máriának, a balfasz idióta rablógyilkos szabót Józsefnek és az évike-klón fiatal szukát Kisjézusnak festette le.

 3. ghost writer said

  Szabó folytatja a hazudozását a blogon. Június 17-i bejegyzésének irodalomtudományi jelentősége az, hogy leírja, hogy 1986-ban kiokádta a nevezetes Zrínyi-vacsorát Szigetváron.
  Mi is így vagyunk vele, állandóan a hányingerrel küzdünk, ha eszünkbe jut a mocskos szabó vagy a parázna felesége, de hősiesen tartjuk magunkat és elemzünk.
  Má ha van mit és szöveget is írnak, nemcsak idiótizmusokat röfögnek.

  • Hátulról lesből támadó said

   Az előző naplóbejegyzésében (2012. június 8.) arról ír, hogy hollandiai utazása során megismerkedett egy magyar lánnyal, aki később színésznő lett:

   “Találkoztam magyarokkal is, egy asszonnyal, aki a háború utáni gyermekfeltáplálási akció után ragadt Hollandiában, illetve egy színinövendék budapesti lánnyal, aki egy közeli faluban vendégeskedett. (A történet folytatása: mikor elindult az iwiw, bejelentkeztem nála, s próbáltam emlékeztetni, hogy milyen körülmények között találkoztunk, de a művésznő nem akart emlékezni egy ilyen jelentéktelen emberre, mint amilyen én vagyok.)”

   Megértjük a művésznőt. Szabó természetesen jelentéktelen. Egy született nímand. Amiben valóban sokra vitte az életben az mások alattomos megfúrása és kinyírása. Jól tette a művésznő, hogy nem akart rá emlékezni, különben erről az egyáltalán nem jelentéktelen oldaláról is megismerte volna Szabót.

   • régi kolléga said

    Bárcsak soha nem ismertük volna meg ezt a gyilkos, mocskos fúrógépet!
    Áldozatai a temetőben: Szilágyi, Király, Bolyki, Szigethy.
    A többiek pedig élnek és NEM FELEJTENEK.

   • Memory said

    Nem felejtenek, mert NEM FELEJTHETNEK. Akitől alattomos rágalmazással elvették a kenyerét, a szakmáját, a becsületét, az egész egzisztenciáját, az nem felejthet, míg ezeket vagy vissza nem kapja, vagy a gaztettekért felelős bűnös el nem nyeri méltó büntetését.

   • Erünnisz said

    Szabó, te irigy, aljas, alattomos rágalmazó! Nem tudsz olyan bizontalan helekre bódosni, ahol ne érne utol a végzeted. Amit kiérdemeltél, azt meg is fogod kapni.

   • banquo's bloodyghost said

    Nem engedünk el, szabó, a halálodig üldözünk és a sírodon táncolunk!

   • Szelíd revans said

    Nekem az is elég, ha jóvá teszi a bűneit azokkal szemben, akiket tönkretett. Nem kell idő előtt meghalnia. Sőt. Éljen sokáig, mert annyi a jóvá tenni valója, hogy erre egy hosszú élet sem elég.

   • Erünnisz said

    Én sem akarok Szabó sírján táncolni. Hosszú életet kívánok neki a börtönben. Még meg is látogatnám, és megkérdezném tőle, hogy szokott-e gondolni az áldozataira. Sok van belőlük.

 4. svabra said

  petrőczi pont olyan színvonalatalan, mint a férje. De szabó többet tudott rabolni.
  Szabó a reform,átus egyház NAGY RABLÓJA.
  Persze csak Bölcskei után.

 5. rosemunde pilcher said

  A Petrőczi szövegei förtelmesek: én elandolodást kínálok: ő sugárban hányást.
  Ti kit választatok?

 6. hücpe said

  Petrőczi a pofátlanság csimborasszója, addig könyörög Steinbachnak, míg az meg nem engedi hogy lefossa a derék lelkészek prédikációit.
  Ráfaragsz erre, parázna barom némber.

  • Andrew said

   Azt megértem hogy Szabót utáljátok mint a sz@rt. Kevés ocsmányabb és büdösebb dög van a földön mint ez az irigy kapzsi nyirógép. De Petrőczivel mi bajotok van? Biztos hogy nem való egyetemre de közel se okozott annyi kárt mint Szabó. Petrőczi csak egy szerencsétlen futóbolond.

   • ask jerves said

    Futóbolond a Petrőczi, semmi kétség, de nem ártalmatlan.
    Először is SPICLI.
    Állandóan a kollégái levelei között turkál, próbálja őket kihallgatni, kifaggatni.
    Az egyetem pénzét saját fényezésére használja.
    Nem emlékeztek, amikor 60 éves lett a mocskos dög, Szabó egyetemi pénzen adatta ki azt az okádék Septempunctata c. kötetet, amibe a Mészáros beleírta az egész úgynevezett doktori disszertációját, amivel kétszer is csalt.
    Aztán a Szenci Molnár Alapítvány, amit az egyetem pénzéből különítettek el?
    Amikor a Szabó többszür is felterjesztette professzori címre, és EGYETEMI PÉNZBŐL MEGVESZTEGETTE A MAB korrupt tagjait???
    Így se ment át a vén eszelős idióta.

   • Puritán szörny said

    Na és a puritanizmus kutató intézetet elfelejtettétek? Ahol intézetigazgatói fizetést vesz föl a semmire? Férje pozícióját felhasználva gründolta ezt magának. Férje akkor rektorhelyettes volt. Petrőczit összeférhetetlenség miatt kiutálták az angol tanszékről, a magyarra meg nem volt diplomája. Erre csináltak neki egy egyszemélyes kamu intézetet.

   • lisnaja babuska said

    És a Károli pénzén kiadják a grafomán-nimfomán-agyament petrőczi összegyűjtött lefetyeléseit puritán témákról. Miközben az izgatottan cikázó parázna szemeit le se tudja venni a hökösök …mondjuk így: izmairól.

 7. hermeneutikai lángész said

  Szabó a blogján igazi HERMENEUTIKAI LÁNGÉSZnek bizonyul.
  Olvassuk el a következő, finoman szofisztikált, mély erudíciót és csillogó elokvenciát bizonyító sorokat. A Szenci napló fordításáról van szó:
  “Egy szöveget akkor lehet jól lefordítani, ha ismerjük a kontextusát, különösen így van ez egy régi naplónál, ahol az információk egy része csak a szerző fejében volt, a fordító meg találgathatta, hogy miről is vaN SZÓ VALÓJÁBAN.”
  Ezt egy MTA irodalomtudományi!!! doktora írta.
  Nem csoda, hogy Fabiny mindig visz magával baráti társaságba néhány Petrőczi és/vagy Szabó szöveget, hogy feldobja a hangulatot.
  Filológusi körben szabó és petrőczi a NAGY NEVETTETŐK.

  • vidéki kolléga said

   Szabó András és Petrőczi két nevetséges vicclapfigura, a szakmai határokon túl, minden értelmes ember mélységesen lenézi őket.
   Csak az a gáz, hogy ez a két vicclapfigura TÖBBET RABOLT, mint Rózsa Sándor és Zöld Marci együtt.
   Esetükben a végtelen aljasság, a bűnözői energia találkozik az idiotizmussal.
   Agyhalott bűnözők.

 8. Dr. Faustus said

  Hétfőn, június 25-én délután 15 órakor lesz a Reviczky utcában a nagy HAZUGSÁGVERSENY, ahol a Károli BTK bemutatkozik (?) azoknak az idiótáknak és szüleiknek, akik pont ezt az idióta parázna társaságot akarják boldogítani a pénzükkel.
  Felvonulnak: Hansági, Tepsi, Fóris, Szabó, Bene és a többi förtelem ragyogó példaként az ifjúság számára.
  az ünnepély ZENÉS ISTENKÁROMLÁSSAL ÉS GYŰLÖLETVENDÉGSÉGGEL ZÁRUL.
  Ciánt, arzént, hánytatóport ne hozzatok, az a Károli testvéri ajándék minden vendég számára!

  • Wistmanwood said

   A ciánról mi gondoskodunk. Ugye emlékeztek még, hogy mi ciánoztuk el a bírót a munkaügyi perből húsvét táján? Ebben is profik vagyunk, nemcsak a kandikamerázásban. Ezért tartanak minket.

 9. animus said

  Azt beszélik, Petrőczi a Káté jubileumának tiszteletére regényes formában kívánja megírni a fordítás születését, kiadását, és a fordító apjának, a kollégium- és nyomdalapítónak a történetét. Így akarja magát behízelegni Steinbach püspöknél.

  • Újreformátus said

   Szabó pedig az évforduló alkalmából elbeszéli, hogy rúgatta ki a Heidelbergi Káté fordítójának a leszármazottját a Református Egyetemről, aki ott a főnöke volt, hogy megkaparintsa a pozícióját. Így fogja Szabó megünnepelni a jubileumot.

   • Bright Side said

    Mérget vehetsz rá, hogy ezt kihagyja az önfényező naplójából. Mint ahogy az összes többi gaztettét is.

   • Kalif Storch said

    Már egyszer írtam, hogy Szabó olyan, mint Babits regényhősének, a Gólyakalifának az inverze. Álmaiban (=napló) jó fiú, az életben rossz. A Babits-hős, Tábory Elemér, pont fordítva.

   • szkizo dad said

    Storch barátom, először magyarázd el ennek a diszlexiás alulinformált baromnak, az irodalomtudomány doktora szabónak, ki is az a Babits.

   • kocsi csergő bálint said

    Annak a pernek az iratai elolvashatók az interneten. Köztük szabó velejéig HAZUG ALJAS TANÚVALLOMÁSA.

   • Paplan alá fingó said

    Minden fölkerül az internetre Szabó! Nem lehet többet sunnyogva a paplan alá fingani és ujjal mutogatni a másikra, hogy ő volt. Minden aljasságod nyilvánosságra kerül.

   • Nüansz said

    Szabó nem tud különbséget tenni a rágalmazás és a leleplezés között. A különbség számára nüansznyi, mert ő az igazság és hazugság között sem tud különbséget tenni. Magyarán egyfolytában hazudik. A rágalmazás hazugság, a leleplezés tényeken alapul. Lefordítva a helyzetedre: Te rágalmazol, téged viszont lelepleznek.

   • Pellengér said

    Az újabb perek iratai is föl fognak kerülni egyszer. Szabó, téged semmi se ment meg a leleplezéstől. Búdossál el ne bizontalan helekre, hanem olyan biztos helyre, ahol senki sem talál meg. Vagy élvezed, hogy évek óta égsz a nyilvánosság előtt? Mert ami rólad ide fölkerül, azok tények, dokumetumokkal alátámasztva. Amit viszont te terjesztesz a kollegáidról fülbe súgva és feljelentő levelekkel, azok durva rágalmak. Ha te nem is tudsz különbséget tenni, akik olvassák a gaztetteidet, azok majd tudnak.

 10. heidelbergi káté said

  A bűnösök elnyerik büntetésüket.
  A Teremtőt akarjátok becsapni, ti szerencsétlenek?
  Azt hiszed, szabó, az Isten a blogodat olvassa és megszeret?
  Petrőczi, aki paráznaságoddal egy egész várost botránkoztattál meg és még ma sem hagyod abba a férfiak molesztálását, azt gondolod, ájtatoskodó bűnrossz szövegeiddel megtéveszted az Istent?
  Vagy legalább Steinbach püspököt?
  Ne fáradj. Tud ő róélatok mindent. Dokumentumokat kapott rólatok.

  • debreceni gondolat said

   Vasárnap van. Szabó meg Petrőczi megint a Hold utcában istenkednek?
   Vagy a rablott pénzből épített hatalmas adriai palotában töltik az időt, szabó pedafil pornókkal, petrőczi versírással?
   Akárhogy is: megver benneteket az Isten.
   Verjen is meg?

 11. insolent pretender said

  Ezt hiszik, ez a kognitív teljesítményük. még azt se veszik le, hogy hanságiék állandóan rajtuk poénkodnak, a bunkó parasztproli tempójukon, a szabónak a boka fölött tíz centivel harangozó nadrágján (petrőczi szerezte egy turkálóban és saját versével fizetett érte) és az egész undorító trágyaszagú mucsai bugrisságukon.

 12. debreceni gondolat said

  Érdemes megnézni a markprofessoron, milyen jóra értékelik a hallgatók Nyilasy Balázst és mennyire semmire szabót meg petrőczit.
  az, hogy mészáros meghamisította a saját és hansági értékelését, rá vall.
  “Marci, te vagy a király!”
  Igen a bunkó tolvaj barmok királya.

  • journalist said

   Szabó teljesen rákattant a blogozásra, most egy 77-es tátrai kirándulásról vartyog, amikor trapéznadrágban járta meg a hegyeket, síelni persze nem tudott.
   A képen mellette guggol egy Rigó nevű némettanár, aki vitézül és teljesen hiábavalóan küzdött szabó antitalentumával a nyelvekkel szemben.
   Most is undorító konyhanyelven vartyog németül.

   • lépésváltás said

    Mit gondoljunk annak az embernek az eszéről (?) és az ízléséről (?), aki egy önfényező blogon egy szakmai tanácskozásról annyit ír, hogy egy JÓT RÓKÁZOTT UTÁNA.
    Ez szabó szellemi szintje.
    Meg a kényes gyomra, ami csak az abált szalonnát veszi be vöröshagymával, ahogy azt a költőfejedelemasszony tálalja a hencidai úrasztalán.

 13. filológus said

  Névnapján nagy tisztelettel és szeretettel köszöntjük Horváth Iván professzort.
  Ő volt az, aki elintézte, hogy Szabó az ELTÉ-n habilitálhasson 1998 tavaszán.
  Szabó hálából 1998 őszétől nem alkalmazta sem HI feleségét, sem sógornőjét.
  Petrőczi pedig a .legaljasabb, mocskos módon gyalázta Hubert Gabriellát és Ildikót.
  Szabó maga pedig gyilkos dühvel ordítozta, hogy “tűnjön el ez a komcsi félzsidó a régi magyar irodalomtudományból”.

  • Wassertaufe said

   Köszöntjük abból az alkalomból is, hogy az elsők között bizonyította be Kulcsár-Szabó Ernőről egy rendkívül színvonalas tanulmányban, hogy a diktátor szakmailag egy nagy nulla. Képtelen érvelni, képtelen bármi tartalmasat is mondani. Azért kell a szörnyű stílus, hogy ezt a kongó ürességet elleplezze. Gratulálunk a professzor úr bátorságához, éleslátásához, szakmai alaposságához, erkölcsi feddhetetlenségéhez.

   • korrektúra said

    Azt mondani is kár, de Horváth Iván NEM TART FENN KAPCSOLATOT SZABÓ ANDRÁSSAL, sem a fészbukon, sem egébként.
    Mint ahogy intelligens és magukra valamit adó emberek nem is tennék..

 14. Festinger said

  Szabó videojátékfüggő!!!!
  Míg petrőczi Rosemunde Pilcher giccsein andalodik és élvezi a nélkülözött szexet, szabó fantasy videojátékokkal szórakozik. Diszlexiásként ugye olvasásra mégse adhatja a fejét.
  Dr. Csernus segíthet!
  Dr. Csernus tanácsai videojátékfüggőknek olvashatók az interneten!

 15. lelkipásztor said

  Ne ítéljétek meg Szabót annyira szigorúan!
  Azért lett játékfüggő, mert végtelen számú súlyos bűnei miatt elvesztette kapcsolatát a Mennyi Atyával, embertársai pedig nem állnak vele szóba.
  Csak egy lélektelen géppel képes kommunikálni.
  Siralmas.
  Aki tud, imádkozzon érte.

  • Ginger Cat said

   Szabó tényleg computerfüggő. Ideges és frusztrált, amióta a fészbukon korlátozta magát, nem találja benne örömét, csak megszokásból nyitja ki.

 16. mátyás utcai rém said

  Imádkozzon a szabóér a SÁTÁN!
  AZT SZOLGÁLJA A GÖRÉNY.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: