Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Heat stroke (Hőguta)

Posted by jhnnsclvn - július 1, 2012

Summertime

Szerző: Spirit

Az év legforróbb napján, július 1-jén kezünkbe vesszük a RefLapot, s mit látunk? Petrőczi (Ludvig) Éva megint MEGSZENTSÉGTELENÍTETTE egy förtelmes írásával ezt az amúgy is roppant gyenge lapot.

„Summertime…” a gyomorforgató giccsnek a címe, mellyel a grafomán és nimfomán szörnyeteg minden kultúrreformátus kezéből a szemétkosárba dobatja a lapot. Az előfizetőknek pedig figyelmeztetés, Petrőczi „nyári sorozatot” indít, tehát kár megrendelni a lapot.

Egy örömhír azért akad benne, Petrőczi Pestről aggódik as REND miatt, tehát nem botránkoztatja parázna személyével a dunántúliakat. A Duna pesti oldalán írja: „máig érzem a bőrömön a hencidai parókia málnásának karcolásait…” Igen, érezheted, Ma is arról  az úrasztaláról reggeliztél, amit az ottani templomból raboltál Szabóval.

Mostani írásában a babiloni parázna nem kevesebbre, mint hullagyalázásra vetemedett. Először saját anyjára emlékezik, hogy az is ilyen nyári melegben húnyt el – a szégyen, hogy országos cemende lett a lányából, nyilván hozzájárult a halálához –, aztán rátér „nagyapámra emlékeztető költő-barátom, Jékely Zoltán”-ra, aki a sírból már nem tud visszaszólni, hogy mennyire undorodott ettől a nyálas-hájas tehetségtelen szófosótól.

De Petrőczi nem adja fel, még ismeretlenek halálából is nárcisztikus módon is kifacsarja a maga hasznát. Mennek Rebi unokájukkal a Fasorban, „egy korty ásványvíz, egy harapás krumplis pogácsa ritmust tartva” – nehogy lefogyjon szegény gyerek, hadd érje el a nagyanyja 120 kiló élősúlyát. És mit látnak: gyászoló család lép ki a templomból. Egy gyászoló hölgy megszólítja a Rebit, hogy „Tudod, hogy nagyon szép vagy?” Szóval a kis rebi megvigasztalta a gyászolót, igaz, hogy meghalt a férjem, de a petrőci unokája, a rebi, hogy az milyen gyönyörű! Tisztára megvigasztalódtam!

Aztán, hogy is lehetne másként, kitér Istenre, akivel, úgy tűnik, a vén Rébék on line kapcsolatban van. „Nem fárad el törődni velünk, enyhülést, könnyebbséget szerezni nekünk. Nagy horderejű dolgokban éppúgy, mint kicsinyekben”.

Szóval Isten afféle házi tótumfaktum, házi mindenes Szabónál és rebiéknél, minden gondot levesz a vállukról.

De azért még kioktat bennünket a fűzfapoetessza: „ne engedjük elhatalmasodni bennünk a vakációs önzést! Ilyenkor is legyen érvényes számunkra a Káté első kérdése és felelete: ‘Én nem a magamé…vagyok’.”

Igen, Petrőczi nem átall a Kátéra hivatkozni, s kétségünk sincs afelől, hogy a következő, jubileumi évben a maga undorító, ostoba, giccses módján még firkálni is fog róla.

Teszi ezt annak az embernek a felesége, aki a Káté első magyar fordítójának egyeneságú leszármazottját kirúgatta a Károliról, megrágalmazta, s ellene a bíróságon hamis tanúvallomást tenni sem átallt.

Nyár van, hőség, egy azonban változatlan. Petrőczi és Szabó végtelen, szégyentelen, primitív aljassága.

35 hozzászólás to “Heat stroke (Hőguta)”

 1. gagyi mami said

  A kis Rebi nemsokára abba a korba lép h szabó megrontsa akár a két Morvai lányt.

  • mesüge said

   A kis Rebi tényleg a mi fajtánk. Az a kis pónem/ Azok a gyikként ide-oda rebbenő szemecskék, akár egy zsebtolvajnak.
   Igen, jó ötlet volt Rebekának nevezni a kis luvnyát, még rebecen is lehet belőle.

 2. proli prosti said

  Igazi proli tempó az utcán zabálni.
  Ludvig, az angol királynő rokona (???) erre tanitja a kis rebit, FÚÚÚJ!

  • Poetessza said

   Nem veszed benne észre a lényeget: a poézist! A ritmust! Ahogy mondja a szépséges ki rebinek: egy harapás – egy korty, egy harapás – egy korty! Fűzfapotessza lesz a kis rebiből is, meglátod. Nagyanyja nyomdokaiba lép.

   • Anapesztus said

    Más rigmusokat is javasolnék a kis Rebinek. Léphetne pl. erre is:

    Bandi papa tolvaj
    Évi mama szajha

    …………………………………………………………………………………………………………..

   • germanista said

    Vagy ahogy Heine megirta:
    “Egy test, egy lélek,
    ez igy jó,
    Ő tolvaj volt,
    neje ringyó.” (Ein Weib)

   • Jambus said

    Ritmusgyakorlat Rebinek, Petrőczi stílusában, ha legközelebb a nagyszülőkkel sétál:

    Bandi papa rabló
    Évi mama szajha
    Rebi baba mindkettő lesz
    megtanítja apja.

 3. komáromi csipkés györgy said

  Na itt van a retkes p.jú mindenki kapcája ludvig szegedről akit rendőrök vittek el a koliból!!!

 4. ancilla said

  Ha Petrőczi egy nyári sorozatot ir a RefLapban, akkor nem kell félni a blognak a témahiánytól. Egyszerűen kritikai diskurzuselemzésnek kell alávetni a puritán (???) némber firkálmányait és kész a poszt.

 5. fűzfapoetessza said

  Összegyűlt egy könyvre való anyag Petrőczi/Ludvig szövegeinek elemzéseiből. Ott vannak Farkastorok zseniális verselemzései és Prudens meg Spirit prózaértelmezései.
  Ezek együtt a RafLapban megjelent publicisztikák elemzésével egy nagyobb kötetet tesznek ki mint Petrőczi tavalyi gyűjteményes kötete és SOKKAL SZINVONALASABBAK, mint a a Septempunctata kötet.

 6. grammaticus said

  Petrőczi Puritanizmuskutató intézetvezetői tevékenysége alapján át kell definiálni a PURITÁN szó jelentését a következőképpen.
  PURITÁN promiszkuus nemi életet élő és bűnözői (lopás, rablás, rágalmazás) életmódot folytató, önmagát folyton mások elé erkölcsi és tudósi tekintélyként állitó visszataszitó, aljas és végtelenül ostoba személy.

  • Wrong Choice said

   És mégis az ő 1 személyes intézetét tartották meg, míg a becsületes, hívő, valódi nemzetközi kapcsolatokat építő holland asszonyét feloszlatták. Hogy lehet a két nő közül Petrőczit választani?

 7. fekete özvegy said

  Petrőczi pont olyan arányban lesz egyre bőbeszédűbb, ahogy szabó egyre szófukarabb.
  Mindkettő mocskos, szennyes, moslék, perverz és gagyi.

  • Couple said

   Mondják, hogy öregkorban a jellemhibák és rossz szokások felerősödnek. Ez ere a borzadály házaspárra biztosan érvényes.

   • Don Corleone-Szabó Ernő akadémikus said

    Ezt a viselkedést dijazta Princz Gábor 8 millióval. De nem volt elég szabónak,ő ellopta a 2 milliárdot , amit Orbán Viktor az egyetemnek adományozott. Aztán Szabó még elrabolta a 157 milliót, ennek jó részét arra költötte, hogy néhány mindenre képes HÖKös meghágja Ludvigot a fehérmájú babiloni paráznát.
    Most már régen nem raboltak, viszket is a tenyrük.
    Közben intrikákkal, rágalmazással, hamistanúzással és pedofil videok árositásával töltik az időt.

 8. Fandorin said

  Azt mondják, szenzációsak a rendőrségi nyomozati anyagok Szabó-Petrőczi-Mészáros ügyben. Úgy hírlik, már 3 éve folyik a nyomozás, de kézi vezérléssel mindig leállítják. Mivel azonban bizonyos formaságokat még a terrorizált rendőrségnek is be kell tartani, bármennyire menekülnek az ügytől, mégis nyomozniuk kell. A legújabb hír szerint, amit ma hallottam vissza egy másik egyetemről (azt nem írom ide, hogy melyikről), Szabó és Kőfalusi hivatali visszaéléseit vizsgálják MarciPista ügyében. Kőfalusi terjesztette fel a Károlin Mészárost PhD-fokozatra suba alatt Szabónak, aki még aznap elfogadta. Állítólag azért az adminisztrátor írta alá a fölterjesztést, mert addigra már Szabó hazament. Ez volt az úzus. Ha Szabó épp nem volt a dékáni hivatalban, akkor a titkárnő írt alá helyette dékánként. A PhD-felterjesztéssel csak az a gond, hogy azt Szabó még ugyanazon a napon írásan jóváhagyta. Ha Szabó aznap nem volt benn, akkor hogy írta alá a felterjesztés elfogadását? Ha viszont bent volt, miért a titkárnő járt el dékáni hatáskörben?

 9. Spy Cats said

  A Mátyás utcai ablakban minden látunk és rögzítünk. Jobbak vagyunk mint az első világháborús katonagalambok:
  ld. fb: http://www.facebook.com/eva.banki.3
  I. világháborús katonagalambok rájuk erősített fényképezőgépekkel.
  (német technika)

  Nálunk tűkamerák és rejtett mikrofonok vannak. 🙂

 10. Joszif B. said

  Nem csoda, hogy Petrőczi hőgutát kap. Gondoljátok el, hogy ez egy idén júniusban készült kép. És úgy be van öltözve, mintha december lenne. És ha rákattintotok Szabó szenci képgalériájára, ami fél évvel korábban, decemberben készült, azt látjátok, hogy Petrőczi ugyanebben a ruhában van télen-nyáron. Szegény asszony! A nagy professzor aki a Károlin és Révkomáromban is professzori fizetést kap, az akadémiától pedig nagydoktori pótlékot (a 44 oldalas locsogására), ugyancsak skótul bánik a feleségével. Kicentizi neki a háztartáspénzt, még egy nyári ruhára se futja.

  Válj el Évi, nem érdemel meg téged az a torzonborzszörnyeteg.

  • Sötét Andris said

   Évi ne halgass a Joszif szirénszavára. A síri világban tényleg hűvös van, de onnan már nem tudsz visszajönni. Bírd ki inkább itt fenn a hőséget. Tudom nem könnyű ezzel a rengeteg hájjal, de Joszif csak szédít téged, nem kellesz neki. Másnak se, már az az igazság hogy nekem se.

   • Talártalan said

    Mi a francnak kéne visszajönnie. Hadd legyen boldog a Josziffal. Megszűnne a puritán intézet, amit úgyis csak az ő összeférhetetlensége miatt hoztak létre, és Annamarie visszakaphatná a talárját.

   • Puritán Szörny said

    Én mondjuk amúgy sem értem, mért pont a puritán intézetet kell fenntartani. Ez egy mesterséges szörnyszülött, pénzpocsékolás volt eleve. Petrőczi csak ártott az egyetemnek. Ő döntötte be a doktori iskolát is. Minek őt tartogatni? Hiszen már nyugdíjkorú. Annamarie jóval fiatalabb. Ha PÉ-t nyugdíjba küldik, fájdalom nélkül kimúlik a puritán szörny.

   • journalist said

    Csináltak már valamit a Károlin logikusan, célszerűen?
    Amikor Erdélyi Istvánt (MTA doktora, református) lecserélték egy még csak nem is kandidátusial?
    Szabó András 8 milliót kapott csak ezért az aljasságért Princz Gábortól!

   • komáromi csipkés györgy said

    Petrőczi a Ráday utcai bálásokhoz jár öltözködni. Egyik cersében “turikirálynőnek” nevezi magát.
    És VERSEKKEL FIZET A RONGYÉR!
    A SAJÁT VERSEIVEL!

 11. cats on the blog said

  Tudjátok egy ilyen körméretre mennyi anyag kell? Rengeteg! És a látvány Siralmas. Kár beleinvesztálni, szörnyű ez igy is úgy is.

  • Turkáló firkáló said

   Azér nem értem hogy nyáron minek vesz magára ennyi cuccot. Ez a kartali izé júniusba volt. Spórol raja a férje, és nem ad neki pénzt ruhára? Szegény Petrőczi tanárnőnek azér kell annyi verset f@snia hogy tudjon mivel fizetni a kitúrt rongyokér. Csodáljátok hogy folyton költ, ha a vers a fizetőeszköz?

 12. gagyi mami said

  Olyan ronda a narancsbőrös teste, hogy csak teljes lefedettségben mer mutatkozni, inkluzíve csizma.

  • Andrew said

   Szegény, akkor ebben a kánikulában így beöltözve biztos hőgutát kap. 12 lépés ha Szabó özvegy lesz tied a pálya. 🙂

   • Pompadour said

    Van nyári ruhája, tanúsíthatom, mert pár nap múlva találkoztam vele az ünnepi könyvhéten az egyik napernyő alatt, ahol nem könyvet, hanem inkább petrezselymet árult egy szexi ujjatlan top öregasszonyos változatában. Senki se vett tőle semmit. Megsajnáltam, odamentem, és vettem tőle valami házassági tanácsadó-könyv-félét. Gondoltam ebben legalább profi, nem úgy mint az irodalomelméletben. Hagytam hogy dedikálja. Egész el volt olvadva tőlem, legszívesebben ott helyben felfalt volna örömében.

   • dedikalas@freemail.hu said

    Amikor én jártam arra, épp nagy patáliát csapott. veszekedett azzal az úrral, akivel a rendezők egy asztalhoz ültették, Valami Miklós, talán Tóth Máté Miklós. Azért támadt az írótársára, mert szerinte annak odarendelt dedikálói elrisztjákaz ő kuncsaftjait. Tény, hogy Petrőczitől senki nem akart semmit venni, még autogrammot sem.:)

 13. foltos hiéna said

  A blogunkról tegnap sokan kattintottak Petrőczi blogjára. Örülünk, hogy PR tevékenységünkkel elősegítettük Magyarország legundorítóbb, legértéktelenebb úgynevezett költőnőjének népszerűsítését.

  • Eni said

   Ennek Petrőczi nagyon örülhet. Mert a könyvheti dedikáláson enyhén szólva nem szerzett magának rajongókat. Halálra unta vona magát, ha az a flúgos dagadt szemüveges volt károlis srác, akinek nem akarom a nevét itt leírni, nem szórakoztatta volna.

   • cats on the blog said

    Most viszont egymás kezéből tépik ki a Szabóval a német-magyar szótárt. Próbálják megérteni a Humboldt-levelet.
    Szabó azt írja a blogján, már gyerekkorában jól tudott, ma se tud, HALLOTTUK, HOGYAN PRÓBÁL NÉMETÜL RÖFÖGNI.
    Petrőczi meg Rosamunda Pilchert érti valamennyire,amikor abban zarte Blicke, innige Küsse meg steifer Schwanz a téma, azt érti a kiérdemesült proli-paraszt-p@csa.

 14. jhnnsclvn said

  Átemelte karoligaspar.

  • Petrőczi a francstatti Kocsma Jenny said

   Ezt jól tette! Most az idén nem emlékszik meg 56-os hőstetteiről a galád cemende, mint pár évvel ezelőtt, amikor az hazudta, hogy az anyjával a Hajós utcában laktak – ott, ahol az általa annyiszor megrágalmazott Hubert Ildikó – és ő vizet vitt a hősöknek.
   Meg letolta a bugyiját, mert ez reflex nála, ha férfiformát lát.
   Most már sikítófrászt kap tőle minden férfiember.

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    A Szabó meg évtizedek óta csak hugyozásra használja a gilisztáját.
    Egyszer nemzett vele, láttuk rémületes klónját az ifj. Szabó Andrást, FÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: