Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Wheat among weeds (Búza a konkoly között, avagy évzáró a Fasorban)

Posted by karoligaspar - július 6, 2012

Szerző: Búza

42 fokot mutatott az utcai hőmérő délután háromkor, mikor megkezdődött a Károli BTK-sainak diplomaosztója a Fasori templomban. A templom zsúfolásig megtelt fiatalokkal és rokonaikkal. Az összkép elég vegyesen alakult, volt, aki kockás bermudában jelent meg, a lányok a frissen elkészült szilikonmellüket mutogatták áttetsző rongyocskákban. Voltak, akik szemlátomást alig voltak maguknál: túlfókuszáló tekintetek, tűhegynyi pupillák: a Mikszáth téri drogpiac megtette a hatását. A fiúk és a lányok egymás ölében ültek, némelyek alig parancsoltak maguknak és még az egyetemi lelkész szavai alatt is egymás nemi szervét markolászták. A szülők és a rokonok arca feltűnően vidéki – akár a karancslapújtői szakiskola állattenyésztési szakának évzáróján is ülhettek volna. Mintha az a bizonyos Konkolyné multiplikálódott volna, aki annak idején azért adta ide gyermekét, mert tudta, hogy itt tiszta erkölcsű és nagy tudású tanárokra bízhatja drága csemetéjét.

A szószék tetejéről vezényelték az ünnepséget. Mindenekelőtt fel kellett állni a Károli zászlajának és vezetőségének tiszteletére. És bevonult a díszes társaság Miskolczi-Bodnár Péter rektorhelyettes vezetésével, őt a kari dékánok követték. Balla Péter rektor már nyilván a Humboldt Alapítvány vendégszeretetét (???) élvezi Németországban, ezzel komoly szórakoztató faktor esett ki az egyetemről, de Miskolczi Bodnár Péter rektorhelyettes mindent megtett a pótlására. Ő ugyan csak egy egyszerű klepetusban volt, hiányzott a vérszínű nyakravaló, ami oly egyedivé tette Ballát, de beszédének intellektuális színvonala néha elérte a ballai mélységeket. Amikor a tanulás érdekében átvirrasztott éjszakákról, a rengeteg elolvasott könyvről, a gondolkodás-töprengésről beszélt, némi viháncolás futott végig a tanulóifjúság sorain. Amikor pedig közölte, hogy “a befektetett munka meghozza gyümölcsét”, a viháncolás elfojtott nyerítésbe csapott át. Rektorhelyettes úr három tanácsot adott útravalóra, az első így szól: “Használják az eszüket”. Nem lesz ez könnyű, rektorhelyettes úrnak sem sikerült. A második, hogy “bízzanak önmagukban”, talán jobban.

Őt Kodácsy Tamás egyetemi lelkész követte kellemes meglepetésként. Emberformájú lény a Károli vezetésében – ennek komoly ritkaságértéke van. Megénekeltetni a hallgatóságot nem sikerült, a 165. dicséretet az egyetemi lelkésznek kellett szólóznia. A textus az Efézusbelieknek szóló levél 4:25, 26, 31, 32 akár aktuális üzenet is lehetne: “Azért levetvén a hazugságot, szóljatok igazságot… Ám haragudjatok, de ne vétkezzetek..minden harag és lárma és káromkodás kivettessék közületek minden gonoszsággal együtt… Legyetek pedig egymáshoz jóságosak…”

Az apostol szavai azonban süket fülekre találtak. Az egyetem sátánjai: Balla Péter, Szabó András, Hansági Ágnes, Petrőczi Éva jelen sem voltak, s ők bizony köpnek Pál apostolra. A jelenlevő tanulóifjúság pedig szemmel láthatóan nem szokott hozzá a templomhoz. Áldásosztás alatt kurjongattak, egymásra emelték a vizesüvegeket és némelyik vicces figura jól belecsípett a szomszédja fenekébe.

Ezután már csak Sepsi Enikő dékánasszonyt kellett elviselni, aki most sem fésülködött meg, hanem egy befőttesgumival összefogott lobonccal sorolta a károlis bölcskar hatalmas eredményeit, az egyre több hallgatót, a megnyert TÁMOP és OTKA pénzeket, a konferenciákat. Nem lehet nem észrevenni, hogy a Károli BTK-jának egyetlen komolyan vehető tudományos műhelye van, a hermeneutikai. Ezt kiadványok, konferenciák és nemzetközi együttműködés is jelzi. Sepsi dékánasszonynak szemlátomást nehézséget okoznak a ritkább idegen szavak, a hermeneutikának pl. háromszor is neki kellett veselkednie. Elmondta viszont azt a hírt is, hogy a következő tanévben a Károli egy milliárddal kevesebbet kap az állami költségvetésből. Ezt pont a fele annak, amit a most is tanszékvezető és megszállott blogoló Szabó András 1999-ben elrabolt az első Orbán-kormánytól.

Azért annyi pénze még maradt az egyetemnek, hogy néhány pénzjutalommal járó kitüntetést is bejelentsenek. Bagdy Emőke professzor emerita, az autogén tréning és vallási giccs utolérhetetlen magyar bajnoka kapja, valamint a L’Harmattan Kiadó. Ez a kultúrsokkot kompenzáló felár jár a kiadónak, hogy az egyetem könyveit: olyan szerzők műveit gondozza, mint Szabó András, Petrőczi Éva és NO NAME-ek hosszú sora (pl. magáét Sepsiét).

Fél négyre már véget is ért az ünnepély protokolláris része, és a hallgatók hosszú, tömött és rendezetlen sorokban ávehették “diplomáikat” Magyarország legzüllöttebb, leggagyibb úgynevezett egyetemén.

31 hozzászólás to “Wheat among weeds (Búza a konkoly között, avagy évzáró a Fasorban)”

 1. robi said

  Az én kuncsaftjaim ritkán kapnak Nobel dijat. Némelyik tojó néhány löket után azt se tudják hogy hivják a fatornyos faluját, Bakonynánának vagy Hajdunánásnak.

 2. 157 milla said

  Azt az 1 milliárdot a Károli meg se érzi. Szabó 1998-ban 2 milliárdot rabolt el az első Orbán-kormány tartalékjából, a Betty, Szabó és co. által újabban elsikkasztott 157 millát pedig észre se vették. Tepsi tárta fel, miután az ügyben már jópár feljelentés ment a Zsinatnak Szabó Andrs és Koncz Betty sikkasztásai miatt.

 3. Andrew said

  Miskolczi-Bodnár mindig ilyen ostoba, vagy most csak nagyon igyekezett Ballához hasonulni?

  • Kisjogász said

   Nekem annakidején nem tűnt butának. Azt hiszem, tényleg nem akar okosabbnak látszani Ballánál, mert félti a pozícióját. Ha most hülyének tűnt, akkor tettette magát.

 4. dr. cat said

  Tegnap ott ültem a Mátyás utca 20 első emeletének ablakpárkányán. Petrőczi nagyon örült, hogy most a hülye ballával foglalkoznak és nem vele. Mivel a RefLapban nyári sorozatot tervez attól félt ezeket az írásokat vesézik a blogon. Szabó azt mondta neki h tkp. olyan nők írják a blogot akik szerelmesek voltak őbeléje de ő visszautasitotta őket.Ő mindig hű volt a Petrőczihez. (A jobb kezéről nem esett szó.) Ezért bosszúból blogot irnak.
  Petrőczi azt mondta ez lehet de kibővitette azzal h ezek a nők őrá nemcsak Szabó miatt féltékenyek, hanem őrá is irigylik a szépsége meg a tehetsége miatt.

  • Jealousy said

   Csak egyetlen nő volt képes beleszeretni az undorító paplan alá fingó Szabóba, a szerencsétlen kövér könyvtárosnő. Nem tudtam, hogy annyira megzakkant, hogy bősz blogolásba fogott. Bár a reménytelen szerelem és a féltékenység nagy indulatok kiváltására képes. Világéletében utálta Petrőczit, ez tény, és szerette volna elválasztani Szabótól, hogy ő mehessen hozzá. Ezek szerint a Petrőczi-posztokat ő írja.

   • őszi kökörcsin said

    Hát igen, úgy látszik a könyvtárosnő nagyon kiművelte magát magát ott az alagsorban. Közben megtanult oroszul, angolul és németül is. Így tudta meg, hogy milyen rosszul fordította Petrőczi Cvetajevát és milyen istenverte baromságokat firkált Brodszkijról.

 5. a kanász blogja said

  Búza ostorozza a károlis hallgatók bárdolatlanságát és kulturálatlanságát. De ahogy egy kálvinista költő írta: “Dudva lesz a dudvák közt az ananász, kanász az, akinek a nevelője kanász”.
  Milyen személyek nevelik a károlisokat? Itt van mindjárt az akadémiai doktor Szabó András, akinek kulturáltságáról és íráskészségéről fogalmat alkothatunk a blogjáról. Ezt rendületlenül írja, legutóbbi bejegyzése 2012. június 2, címe: Aszód és OSZK (1978-1982)
  Ludviggal kötött házasságának első küzdelmes éveiről van itt szó ilyen stilisztikai gyöngyszemekkel: “”A fürdőszobában olajradiátor csinált meleg vizet”. Küzdelmes évek voltak, írja Szabó. Szidja a Kádár-rendszert, melynek “rogyadozása miatt óriási áremelések” tették nehézzé a kölcsön visszafizetését. Amit Szabó nem ír meg, mi viszont tudunk, az az, hogy mindenkitől kuncsorogtak kölcsönért – pl. Jékely Zoltánnál és Rab Zsuzsánál is – ezeket azonban sose fizették vissza. Olyan szegények voltak, írta Szabó, hogy a lakótelepi zöldségesnél hitelbe vásárolták a zöldséget, és a “jegygyűrűnket is el kellettg adjuk” – egy merész erdélyies tájnyelvi fordulattal.
  Közben Szabó az OSZK-ban dolgozott és “úgy éreztem magam, mint a medve, akit beeresztettek a méhesbe”.
  Nagyon pontos: mit is csinál a MEDVE a MÉHESBEN? RABOL. Mert, ugye a méhecskék nem neki gyűjtögettek, hanem racionális állat módjára maguknak télire.
  Ezt lopja el a hatalmas, tohonya, agyatlan állat, a MEDVE.
  Az átkos szocialista rendszer tovább sanyargatta a Ludvig-Szabó házaspárt, 1982-ben a Pozsgay vezette minisztérium kiutalt nekik Pesterzsébeten egy “írói bérlakást”. Értsük meg jól: a Ludvigot ÍRÓnak tartotta az átkos bunkó, szemellenzős kutúrpolitikája.
  Így lett Ludvigból és Szabóból aszódi panelproliból erzsébeti panelproli.
  Innen már csak néhány nagy medveugrás a Mátyás utca húszig a rabolt bútorokkal berendezett hatalmas lakásig.

  • aczél elvtárs ringyója said

   Az írói bérlakások sorsáról a végső döntést személyesen Aczél György hozta meg.
   Márpedig Aczél finom esztétikai ízlésű, művelt ember volt.
   Hogy egy ilyen primitív személynek írói lakást utaltasson ki, ahhoz más kellett.
   Petrőczi nyilván KISZOLGÁLTA A LEGMOCSKOSABB SZEXUÁLIS PRAKTIKÁKKAL.

   • komáromi csipkés györgy said

    Nem csodálkozom, Ludvig mindig kinyitotta a babiloni kaput és berántott mindenkit aki arra járt ha Aczél elvtárs volt és 2 szoba összkomfort Erzsébeten még inkább.
    Az idióta szabó csodálkozhatna ki mindenkivel áll luksógorságba a retkes k@rva felesége révén.

 6. Jason Bourne said

  Magam is el akartam menni, de akadt jobb programom… Azért a HTK-s évzárón minőségileg más volt a hallgatók összetétele és viselkedése is. Szégyen és gyalázat, hogy a református egyetem hallgatói meggyalázzák az istentiszteletet, de tényleg igaz, hogy ennyi züllött, erkölcsi hulla tanár szárnyai alatt és szétszívott aggyal ennyire tellik. Kodácsy Tomit régóta jól ismerem. Nem kevés belső harcába kerülhet megállni tisztesen ezek között a férgek között.

  • Kontraszelekció said

   Akiket Szabó, Petrőczi, Hansági és Mészáros “oktat”, azoktól nem lehet mást várni. Szabótól kapják a drogot, Petrőczi a szexre ajzza fel őket, Hansági és Mészáros példája pedig a gátlástalanságot, erőszakosságot, csalással szerzett előnyöket állítja eléjük. És mindezt egy egyházi egyetem leple alatt, hogy a Konkolné-félék és társaik lépre menjenek.

   A HTK-n talán jobban érvényesült még a hely szelleme, mint Pethő, Balla és Németh Dávid példája.

  • Samuel said

   Mi is becsüljük Kodácsyt, mert ebben a fertőben is próbált tiszta és tisztességes maradni, mer bírálni, vállalja a kockázatot. Nem könnyű neki. sokszor van büntiben, és nincs szövetségese. Talán ha M…Tekla visszajön, akkor erősítést is kap. Az angolosok között így is több a jószándékú, bátor, tisztességes oktató. Az ő életüket csak Petrőczi és Sárosdyné nehezítik. Ideje volna már őket végre lapátra tenni. Velük kellett volna kezdeni, nem Annamarieval…

  • morte mori melius said

   quam vitam ducere mortis.
   Szabó, Balla, Hansági, Petrőczi, Mészáros nem értik, nem érzik, hogy ők MÁR HULLÁK. ERKÖLCSI, INTELLEKTUÁLIS HULLÁK, akiknek bűzétől mindenki menekül.

  • Puzsér Róbert fan said

   Mit gondoltok, miért nem mondja meg Robi soha egyetlen újságírónak sem, hol végzett?
   Inkább hagyja, hogy azt firkálják róla, hogy nincs felsőfokú végzettsége.
   Mert annyira gyűlöli a Károlit, ahol a mocskos Szabó a legaljasabb módon üldözze, alázza.
   Petrőczi pedig förtelmes módon kacsingatott rá, fogdosta és a fülébe suttogott mindenféle malacságot

 7. sárosdyné said

  Sárosdynét a tanítóképzőből hozták, nyelvtudásáról borzalmakat írtak a hallgatók a markprofessoron.
  Ezt az amorf szivacsos némbert – szélesebb a dereka, mint a válla – még dékánhelyettesnek is megtették.
  Petrőcziről már elég sokat írt a Hanga fantázianevű könyvtárosnő.
  Tényleg jobb lenne az angol tanszék nélkülük.

 8. sárosdyné said

  Persze azért az angol tanszékektől se vagyunk elájulva, ami a színvonalat illeti.
  Az Angol Nyelvtudományi Tanszék pl. konferenciát szervez október 12-re.
  Címe: Interfaces in English Linguistics.
  Tematikailag szokatlanul tág lehetőségeket ad: fonológia, morfológia, szintaxis, pragmatika stb.
  Ennek ellenére a bevezető előadást nem egy károlis, hanem a pázmányos Kristó László tartja.
  Még egy key lecturer sincs az egész tanszéken?
  Szegénységi bizonyítvány ez, és saját magukról állították ki.

 9. gagyi mami said

  A Puritanizmuskutató intézetről az egyetem honlapján egy ősrégi szöveg olvasható, amely csak a 2008-as tevékenységeket tartalmazza, meg azt, hogy a munkában “díjazás nélkül”! részt vesz Professzor Szabó András meg Bene.
  Mit tett a Puritanizmuskutató 2009-ben, 2010-ben, 2011-ben és 2012-ben?
  Mert silány firkálmányokon kívül semmi jele ennek.
  MIÉRT TÖMIK A PÉNZT ebbe az alibivacakba, a féleszű szörnyű némber privátbulijába???
  Miért kellett megszüntetni a missziós munkát, miért ALÁZTÁK HALÁLRA KOOL ASSZONYT???

 10. Jason Bourne said

  Médiatudomány szakos kolléga már többször pedzegette, hogy ha ennyi bizonyítékotok van, miért nem bíz meg valaki valamilyen oknyomozó műsort, portált, hogy terítsen. Itt már nem nagyon van helye másnak, mert a hivatalos utakat leállítják és mindenkit fenyegetnek. A nyilvánosság ereje nagy. Ez az ügy már rég túl van a “ne teregessük ki a szennyest” szintjén. Itt köztörvényes bűnökről és elkövetőkről van szó.

  • jhnnsclvn said

   Teljesen egyetértünk veled. Több oknyomozó úságíró is bejelentkezett, de még az is lehet, hogy mi adjuk ki könyv alakban a dokumentumokat. Ehhez azonban előbb meg kellene szereznünk a bírósági és rendőrségi anyagokat is. Tárgyalásban vagyunk ez ügyben, de még egyik folyamat sem zárult le. Hogy húzzák az időt, és folyton leállítják, ez előttünk is nyilvánvaló. A köztörvényes bűnözők ellen nem akarnak vádat emelni, mert talárban vannak, és olyan védettséget élveznek, mint az átkosban a párttitkárok. De a nyilvánosság ítéletét nem kerülhetik el. Mindent publikálni fogunk. Az egymásnak homlokegyenest ellentmondó rendőrségi és bírósági anyagokat is. Nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal.

 11. régi kolléga said

  Azonkívül ebben a demokratúrában egyre kevesebb az a portál, csatorna, újság, amelyik megengedi magának az igazság “kiterítését”. Meg vannak szorítva a legkülönbözőbb módokon. De láttátok, mit csinált Balla, amikor a 168 óra megírta az igazságot Pethő-ügyben.
  Perrel fenyegetőzött, meg is próbálták, de a bíróság nem fogadta be.
  Halálra zaklatták szegény Bolyki Jánost.
  És a leleplezett csaló Pethő most is ott pöffeszkedik a HTK-n.
  Hasonlóan viselkedtek Mészáros-ügyben stb.
  Azért gondoltunk a könyv formában való publikációra, mert ott sok anyagot és dokumentumot tudunk egyszerre nyilvánosságra hozni.

 12. prudens said

  Szabó nem adja fel, tegnap, 7-én újabb posztot tett fel a blogjára NDK 3. Kelet-Berlin 1981. címmel.
  Ebben folytatja imidzsének polírozását, most a fő vonal: Szabó az ÜLDÖZÖTT TUDÓS.
  Nem akarták kiengedni Bécsbe valami könyvtárba, mert “gyanús” volt, apját ellenálló lelkésznek tartották, és ráadásul “egy volt politikai fogoly lányát” vette feleségül.
  Láttuk, milyen szörnyű üldözésnek volt kitéve Petrőczi/Ludvig, pont ekkoriban kapott “íróként” panelt Erzsébeten.
  De kimehetett Berlinbe Szabó, ahol valamit szöszölt egy katalógusban, közben “csurgott a nyála” – na ezt inkább nem képzeljük el.
  Utána elmegy Lipcsébe, ahol felháborítja, hogy lebontottak régi épületelet és helyette “modern Bauhausborzadályokat” húztak fel.
  Itt hívjuk fel az MTA doktorának a figyelmét, aki alkalmasint összekeverte a Baushaust a Hausbauval, hogy a Bauhaus egy sajátos építészeti és iparművészeti stílus, amelyet a két világháború között követtek Dessauban és másutt, 1980-ban azonban már sehol sem.
  Itt megismerkedik az ÜLDÖZÖTT TUDÓS Szabó Günther Warteberg egyháztörténésszel, aki annyira megszereti, hogy egy fakaticát küld ajándékba a gyerekeinek.
  Szabó különös vonzódása e jelentéktelenhez és periférikushoz: fölteszi annak a Centrum áruháznak a képét, ahol konyhai robotgépet vett a családjának.

  • Archeológus said

   Nem ez a kordokumentum, Szabó! Hanem az, amit mi fogunk publikálni rólad bírósági és rendőrségi jegyzőkönyvekből. Összegyűjtöttek rólad már minden gazságot a hatóságok is, csak nem merik levonni a következtetést a sógorod miatt – egyelőre. De a felelősségre vonást nem úszod meg. A nyilvánosság fog ítélkezni feletted. Aztán “búdoshatsz bizontalan helekre”, le fognak köpni mindenhol.

   • journalist said

    Má most hánynak tőle az undorító génmódosított óriáspatkánytól. Aki mellesleg telezokogja a fészbukot h őt üldözik pedig ő aztán…
    Szánalmas lenne ha nem lenne annyira kártékony.
    Egy lótetűt se sajnál az ember ha eltapossák.

   • Büdösbogár said

    Én óvakodnét attól, hogy eltapossam. Ez egy büdösbogár. Ha rálépsz, olyan bűz támad, mintha egy bűzbombát robbantottál volna fel. Hadd éljen, ameddig a Teremtő élni hagyja. És álljon naponta a pellengérre, szembesüljön naponta gaztettei következményivel!

 13. filológus said

  Szabó végtelen ostobaságát bizonyítja, hogy ellenbloggal próbálja bizonyítani
  1. erkölcsösségét
  2. tudósi mivoltát,
  ezenközben pedig saját maga szolgáltat szövegszerű bizonyítékokat saját
  1.erkölcstelenségére és
  2. végtelen, alpári primitív ostobaságára.

 14. The shameless family said

  A fűzfapoetessza már megterítette a Mátyás utca húszban a hencidai úrasztalát az oltárterítővel. Szabó és Petrőczi kedvenc étele, csülkös pacal párolog a Viktóriamintás herendi tálban (forrás: református hagyatéki leltár). Szabó már dörzsölgeti sporiázisos csülkében a koronás ezüst villát és kést (forrás: ugyanaz).
  Itt van Évike az elsőszülött is, éppen nézegeti magát a velencei tükörben (forrás: ugyanaz). Róla írta a költőfejedelemasszony a tavaly karácsonyi Reflapban azt a verset, amiben Szabó Szent (?) Józseffé magasztosul, ő maga Szűz (!!!) Máriává, az akkor még kis luvnya pedig maga a KISDED, A NŐI KISJÉZUS.
  Mondjuk annyi igazság van a metaforában, hogy az évikét nem a Szabó nemzette, Ludvig félkészen vitte a frigybe. Egyesek azt gondolják, az apja Szabó Géza, akit Ludvig egyszer a felismerhetetlenségig leitatott és berántott a babiloni kapuba.
  De vissza a Mátyás utca 20 első emeletére. Itt van Berni maci, éppen “Halihó, halihó, mit loptál ma nagyanyó???” kérdéssel üdvözölte imádott nagyanyját.
  De már megérkezett a kis Ribi, akarjuk mondani, Rebi is, akinek elbűvölő PÓNEMje láttán széles mosoly jelenik meg a 2 milliárdos kormánytartalékRABLÓ HAMISTANÚZÓ BLOGOLÓ NAGYAPÓ arcán.
  Még egy háziáldás luciferhez és kezdődhet az ebéd a Mátyás utcai rém tuszkulánumában.

 15. (septem)pun(ctat)a said

  Zoológiai tanulmányonkból tudjuk, hogy nemcsak HÉTPETTYES katicák vannak. Vannak csinos, fiatal karcsú katicák mindössze két ponttal.
  Vannak hétpettyesek – ez lenne a tipikus, mondjuk így és vannak KÜLÖNÖSEN NAGY, VISSZATASZÍTÓ, ORMÓTLAN példányok TIZENEGY PONTTAL.
  Mi a Mátyás utcai hatalmas mutánsot legalább TIZENHÁROM PONTOSRA saccoljuk.

 16. lelkipásztor said

  A RefLap legújabb számában a debreceni rektor “Teherbíró, de sérülékeny egyházi felsőoktatásról” ír.
  Mi Pesten nem ezt látjuk.
  Mi a Károliban egy állami pénzek leszívására alkotott bűnbandát látunk, amelynek tagjai a legszégyenletesebb módon rabolnak maguknak és egymásnak.
  A tisztességes és tudós emberekre pedig ráeresztik a Wistmanwoodot.
  Nem féltek a Teremtőtől, gazok?

 17. […] a gyerekeiket a Károlira írató kelet-magyarországi szülők, az egyházi egyetemtől olvadozó Konkolynék, akiknek még nem esett le a hályog a szemükről. Az állami pénzekkel kitömött egyházi […]

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: