Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Double portrait – styled (Páros portré – stílusosan)

Posted by karoligaspar - augusztus 12, 2012

Szerző: NAUSEA

Szabó András és Petrőczi Éva ezen a hosszú forró nyáron sem kímél meg bennünket írásműveitől. Miután kénytelenek vagyunk olvasni őket – a készülő kötethez gyűjtünk idézeteket -, felvetődött a gondolat, hogy ezen írásművek alapján rajzoljuk meg a két ember (?) személyiségének képét. Nem szép látvány, ijedősek, viselősek MOST HAGYJÁK ABBA AZ OLVASÁST.

Először szaboandras54 blogját vesszük górcső alá. Ebben az esetben már az írói SZÁNDÉK komoly fejtörést okoz nekünk. Elvégre Szabó egyszerűen nem tud írni, ez a tevékenység – az olvasáshoz hasonlóan – nem okoz neki örömet. Az olvasónak még kevésbé. Erről bárki meggyőződhet, aki elolvassa 43 oldalnyi nagydoktori (!) értekezését. Az sem véletlen, hogy éppen Szencit választotta hőséül, életműve centrumául Szabó már egyetemista korában, habár Tolnai Gábor személyes példaadása (!!!) is nyomott a latban. Szenci KÓROSAN SZÓFUKAR NAPLÓÍRÓ, a kóros szófukarság lehetett, ami Szabóban felébresztette a rokonszenvet a hasonszőrű iránt. Volt olyan év(!), hogy Szenci mindössze 2 (!) bejegyzést eszközölt naplójában, az egyikben közli, hogy meghalt a lánya, a másikban, hogy kinevezték rektornak Weinheimbe. (A rektor falusi tanító és lelkész abban az időben, Weinheim pedig ma is egy jelentéktelen község Heidelberg közelében.) Szabó már egyetemista korában is kifejezetten utálta még olvasni is a hosszú szövegeket.  Enyhe fokú diszlexiája is hozzájárult, hogy a nagyregényeket – Thomas Mannt, Tolsztojt, Dosztojevszkijt – csak a 100 híres regényből ismerte (!) meg a vizsgák előtt. Olvasni azóta is utál, kedvenc foglalatossága, mint szerető hitvese, Petrőczi megírta az Áfonyahegyi…című giccsében – játékkonzolon a fanti játékokkal való szöszmötölés. Most mégis blogolásra adta a fejét, még hozzá önéletrajzi témában. Jelzem, annyira unalmas, hogy ahhoz képest Szenci blogja, akarom mondani, naplója az üvegesmester lányával meg az onanizálási tébollyal – tele van izgalommal. Szabóé viszont tökéletesen érdektelen, tele fényképekkel, ezek segítik kitölteni a helyet. A szöveges rész: egyszerű bővített mondatok, a legsivárabb mindennapiság: “A fürdőszobában olajradiátor csinált meleg vizet…izzadtunk, mint a lovak… a parkoló mellett volt a főbejárat. Ez a kép a másik oldalról készült…” Miért is ír valaki, akinek stílusa csak a zéro fokkal jellemezhető (hogy egy Szabó számára ismeretlen szerzőre, Roland Barthes-ra utaljunk)? SZIMPÁTIAKELTÉS CÉLJÁBÓL. Leírja, hogy milyen tisztességes lelkészcsaládból származik (a családról elhisszük, miért ne), milyen sokat olvasott diákkorában (na, ezt már nem!), keményen dolgozott, sőt hősiesen, még a Stasi aktáiba is bekerült (no nem a maga hőstettei révén, csak a szegény német lelkész révén, aki meghívta). És önfényezés rogyásig: “már akkor jól tudtam németül”. Legutóbbi, aug. 3-i bejegyzésében a “sozialgeschichtlich”-et “szociológiai-történelmi”-nek fordítja az MTA doktora Szabó. Merthogy még most sem tudja a nagy tudós, hogy ez a szó németül társadalomtörténetit jelent.

A csatolt fényképek is a szimpátiakeltést próbálják szolgálni. Feleség, gyerek(ek), nos, ezek ebben az esetben inkább ellentétes hatást váltanak ki. Feltűnően sokat szerepel rajtuk Szabó Géza, hű barátként na  meg  esztétikai szempontból is. (Ő az, akit Szabó többször kirúgott a Károliról, akit ő és Petrőczi állandóan rágalmaz, különösen mióta megtalálta azt a nevezetes kéziratot.) A blogíró fényképének sokkhatását kiegyensúlyozza legalább esztétikailag.

Petrőczi – férjével ellentétben – gyakorlott grafomán, sőt, mióta másik (a nimfo)mániáját nem nagyon tudja kiélni, csak ennek a mániájának szenteli magát. Ludvig mint egyik szövegében kifejtette, attól tartott, hogy őt a “nagy professzor kis feleségének” tartják. Megnyugtattuk, hogy ettől két okból sem kell tartania: 1. férjét senki nem tartja “nagy” professzornak, csak egy primitív csalónak, 2. őt pedig, a 120 kiló élősúlyával senki nem gondolná “kicsi”-nek. Dől belőle a hazug, olcsó, giccses szó, mint a hatalmas muraközi lovakból a vizelet.

Most nyáron a RefLap olvasóit örvendeztette meg A titkok az Úréi kétrészes szövegével, melyhez az olvasó bónuszként megkapja Adriai elégia című versét (ahogy Petrőczi előkelősködve nevezi: költeményét), a legprimitívebb, leghazugabb, legundorítóbb giccset, amellyet valaki valaha is csúffá tette a magyar nyelvet. Még (kín)rímektől sem kíméli meg az olvasót: “A bubamara /lottón öt pénzt/ nyertem,/ de nem lett tőle soká/ jó a kedvem.” Ludvig szüleit idézi: ezzel a trükkel dicsérgeti magát. “anyám, Matulji szépe…szobra a Nyárnak/ bronzba öntve”…”kökényszemű kisfiú apám”. “Műveltségét” fitogtatandó még Rilkét is idefárasztja, sőt, Horatiust is, bár, mint a kísérőszövegből kiderül, azt hiszi, a latin sort is Rilke írta.

A két prózai szövegben Ludvig szemmel láthatólag nem döntötte el, hogy – a zsidó viccet parafrazálva – dicsekedjen vagy panaszkodjon. Panaszkodik, hogy csak egy ilyen “közepes színvonalú” szállásra telik, arra is csak egy hétig. Arról is szenveleg, hogy “többségünk számára több a nyár, mint a tenger”. Írja ezt az a Ludvig, akinek a férje bűntársaival együtt az első Orbán kormány által építkezésre kiutalt KÉTMILLIÁRD FORINTOT teljes egészében ELRABOLTA. Akinek dékánsága alatt lába kelt 157 milliónak. Hogy az egyetemi pénzen létrehozott Szenci Alapítványt ne is említsem vagy Princz Gábor 8 millióját, amelyet egy nagy tudású református professzor megfúrásáért kapott a Mátyás utcai tolvaj páros. Akiknek 140 négyzetméteres lakását a református hagyatéki raktárból bútorozták be. Így szereztek  Szabó és Petrőczi INGYEN milliós értékű bútorokat, kristálycsillárokat, pazar tükröket, keleti szőnyegeket, sőt, olajfestmény formájában “grófi ősöket”. Ludvig, a Rosamunda Pilchert sokszorosan alulmúló magyar giccskirálynő így ír lakásukról: “a wellnesünkről mindössze egy kopottas fürdőkád gondoskodik!”

De dicsekszik is Ludvig, mégpedig nem kevesebbel, minthogy neki “üzen az Isten”, mégpedig “nyári feltámadás”-sal! Ezt már magyarázni sem akarjuk, annyi az egész, hogy a Szabó meg a Petrőczi ausgerechnet ugyanarra az üdülőhelyre utaztak, ahol egyszer a Ludvig apja is járt. Azért üzent az Isten, mert, mint Ludvig megírja, nyáron nem járnak templomba. Nyilván nincs kedvük, se Orbán Viktor, se Balog Zoltán nem jár ilyenkor a Hold utcába.

Az Isten pedig, ahogy Petrőczi felvilágosít bennünket, “házhoz jár”. Legalábbis azokhoz, akiket még a kivételes meleg sem akadályoz meg némi blaszfémikus giccsgyártásban, verbális ISTENGYALÁZÁSBAN.

92 hozzászólás to “Double portrait – styled (Páros portré – stílusosan)”

 1. filológus said

  Miért vette le Szabó az augusztusi posztokat? Pl. azt, amelyikben Szabó Géza pátyolgatja az egyik undorító Szabó klónt?

  • 12 lépés said

   Szabó, letelt a Gnadenfrist, persze ezt úgyse érted. Mostantól nem leszünk veled könyörületesek. Ami eddig volt azt tekintsd bemelegítésnek.

   • szkizo dad said

    Az ostobaságuk nagyobb még a hihetetlen aljasságuknál is.
    Emlékeztek amikor Petrőczi elkukorékolta a Kossuth Rádióban h ő lesz az IDI vezetője?
    Akkor az IDI-nek még volt vezetője, de ludvig ugye elbrekegte a rádióban h meg fogják fúrni.

 2. rosemunde pilcher said

  Kikérem magamnak az összehasonlítást.
  Én egyszerű szoftpornó giccset írok. Sose keverem ide az Istent.
  Ha meg azt gondolnám, h nekem személyesen üzen az Isten, sürgősen kezeltetném magam.

 3. soli deo gloria said

  Petrőczi, aki ilyen NEW AGE szörnyűségeket ír, tanít a Károli Hittudományi Karán?
  Hova süllyed ez az egyház, hova süllyed a Ráday utcai teológia?
  Mit szól ehhez Szabó püspök?

 4. fatal deceit said

  A RefLap nemcsak ludvig istenkáromló giccsétől rettentő.
  Köszöntik benne (Egy derűs életút) címmel a hatvan éves Bölcskei Gusztávot. A szerző Ungvári Judit teljesítménye egyszerűen leírhatatlan: olyan ordenáré módon dicséri a hitvány, hazug,spicli, rabló, alkoholista Bölcskeit, hogy attól talán még saját magának is kifordul a szájából az úrvacsorai kenyér.
  Egy mondattal azonban egyetértünk:
  “A lelkész élete nyitott könyv, a szolgálat teszi azzá…” Igen, a hívek és lelkésztársak feljelentgetései Bátori ügynöknéven, a Czapp-Czapp affér, a verekedés a k@rva lakásán, a rendőrségi elzárás, az egyház eladósítása a dél-koreai banknál, a Kovács-maffia – mind mind nyitott könyv mindannyiunk számára.
  Nem fogod meguszni Guszti!
  És a szemét cinkosaid és talpnyalóid se!

  • puppy said

   Nyugati református testvéreink készítik már elő Bölcskei megbuktatását. Nem sokáig fog vigyorogni az aljas, bűnöző, parázna idióta.

 5. kaganovics said

  Csomós József a Zsinat nevében köszöntötte Bölcskeit és idézte, hogy valaki megkérdezte tőle: “Az a bölcs ember ennyire fiatal?” Bölcskeinek csak a nevében van a BÖLCSesség, bűnöző jellemében csak végtelen butaság. Aki annyira nem képes fékezni magát, h legalább akkor legyen valamennyire józan, mikor a predikációját a rádió közvetíti.
  Alig bír felkapaszkodni a szószékre, és kásás hangon elröfögött prédikációja alig éri el a 17 perces időtartamot. Bár ebből ez is sok.
  Nem szégyelli magát Csomós József meg a többi, hogy EKKORÁT HAZUDNAK????
  És amikor seggbe lesz rugva Bölcskei akkor hogyan számolnak el a hazugságaikkal?
  Nem a teremtő előtt, abban nem hisznek ezek a lakájok, hanem előttünk, az egyház előtt!
  Mert az anyaszentegyház nem ti vagytok, bűnös, mocskoslelkű idióta papok, hanem a hívek közössége, azaz mi.
  Mi meg aztán titeket is elhajtunk a főpásztorotok után, ott aztán nyalhatjátok szentséges mondjuk így kezeit.

 6. komáromi csipkés györgy said

  A Guszti megint lóvéért nyüszög.
  A RefLap azt is megírta h a debreceni Nagytemplom felújítására kalapozik.
  Aztán rendkívüli zsinati ülést hív össze, ahol az ilyen Csomós-féle hülyék megszavazzák, h több pénzt adjanak a Károlinak.
  Ami a Károlin a nagy pénzmosodán keresztül átcsorog, NA HOVA, nem fogjátok kitalálni, egyenesen A MI GUSZTINK ZSEBIBE.
  A LEGNAGYOBB RABLÓ A MI GUSZTINK.

  • Blumensprache said

   Ez is virágnyelven van mondva. Templomfelújítás = új Audi Bölcskeinek. 🙂 Nem szopjuk be Guszti!

  • Money money money said

   Bölcskei már idén februárban 450 milliós gyorssegélyért fotdult a kormányhoz állítólag “oktatási célra”, amikor pedig még meg se született a döntés a visszafizetési kötelezettségről. Mire kellett neki ennyi pénz?

   • svabra said

    Na mire? PPP

   • PinaPiaPecunia said

    És erre a 3 P-re nem szégyell ennyit kérni? 🙂

   • red rat said

    Piából és pénzből, na és a harmadik p-ből semmi sem elég a mi “bölcs” püspökünknek. A pénzből meg a piából nyilván az ilyen csomósok is kapnak, h dicsérjék ezt a részeges parázna bűnözőt.

   • HTK Illetékes said

    Nemcsak Bölcskei felelős a züllésért, hanem Szabó István is. A HTK-nak ő a fenntartója. Ő bujtatja a csaló Pethőt.

   • goedel macskája said

    Igen, Szabó püspök Pilátusként mossa kezeit.
    Pedig ő nem szabadította meg a református egyetemet rabló, okirathamistó, hamistanúzó, (karakter)gyilkos sógorától, Szabó Andrástól és eltűrte másfél mázsás parázna barom sógornőjének, ludvignak a pompázását.

  • lelkipásztor said

   Én akkor érzem magam teljesen kiégettnek amikor ránézek egyházunk vezetőire és a pénznyelő automatára, a Károlira és annak a mocskos vezetőire, Ballára meg Szabó Andrásra és a Kulcsár-Szabó klánra.
   http://reformatus.hu/mutat/hit-es-krizis/

   • Tiszántúli lelkész said

    Lelkipásztor testvéremnek igaza van. A kiégettségnek nem annyira történelmi mint inkább személyi okai vannak. Egyházunk vezetését méltatlanok sőt egyenesen bűnözők bitorolják. Egy olyan egyház, amelyben a bűnpártoló, képmutató, III/IIIasokkal lepaktáló, zsidóbérenc Balla lelkész, sőt református oktatási intézmény rektora lehet, a kiégettség, hit(el)vesztés természetes következmény Nem pszichológus kel ide, hanem egy jó nagy valagba rúgás Ballának és cinkosainak.

   • korrektúra said

    Egyetértek. A rohadás felülről indult el és egyre tovább terjed. A Károli pedig egy külön gennyes góc az egészben. Milyen tudományos hitele van annak az egyetemnek, melynek rektora, Balla olyan teológiai műveket alkot, amelyek komolyan vehetetlenek. A HTK egyik professzora, Pethő országosan hírhedt csaló, aki nemlétező publikációkkal csalta ki magának a professzori címet.
    A BTK-ról, annak “tudósairól”, Szabóról, Petrőcziről, Hanságiról eleget írt a blog.

   • Police said

    A patkány Balla falaz a csaló Pethőnek és a gazember okirathamisító tolvaj Szabónak. Minden be van bizonyítva, de a rendőrség leszarja a bizonyítékokat.

   • Bloggerjogász said

    Ismételjétek meg a feljelentést. Újra meg újra. És gyűjtsétek a hülye válaszokat a zsaruktól. Aztán hozzátok nyilvánosságra. Dokumentálható, hogy független-e a rendőrség és a bíróság a politikától.

   • szkizo dad said

    Miért csodálkoztok? Ezen a rohatt korrupt rendőrségen?
    Balla a Wistmanwoodon keresztül lefizeti a zsarukat, h ne tartsa bűncselekménynek a bűncselekményt.

 7. svabra said

  Ludvig, az isten nem talált téged otthon, ezért rajtam keresztül üzeni, h fogd má be a mocskos pofád.
  Ha így jobban érted: SHUT UP!
  Vagy Brodszkij nyelvén, akinek még a Nobel díjas életművébe is belerondítottál: Gyerzsi mordu!

 8. szabó fan klub said

  És ezek a barmok tanítják a hallgatókat?

 9. gagyi mami said

  Nem kéne a ludvigot felterjeszteni?
  http://reformatus.hu/mutat/6238/

  • Ludvig Éva said

   Ezt a pályázatot egyenesen nekem írták ki. Egyházi ajánlás miatt jártam már a sógornál, Steinbach püspöknél és a főtiszteletű Bölcskei-Bátori-Butykosnál is. Csomós főtiszteletűnek is írtam már. 4 püspöki ajánlóm lesz. Ezt a díjat más meg se kaphatja, csak én. Minden pályázati feltételnek megfelelek. Még annak is hogy férfiak és nők együtt munkálkodjanak a nők vezető szerepéért. Mi az Andrisommal együtt munkálkodunk az én vezető szerepemért – házon belül és kívül egyaránt.

 10. Jason Bourne said

  Arra gondolok, hogy lassan kezdődik a tanév a református középiskolákban is. Gondolom, senki nem akarja, hogy ebbe a csaló kócerájba, főképp a magyar vagy a töri szakra, jogra bárkit is küldjenek a végzősök közül. Nem kéne valami körlevéllel tudatni a gimnáziumokat, hogy a református egyetem miféle erkölcsi nímandok kezében van?

  • Konkoly közt a búza said

   Igazad van. Külünben megint jönnek faluról az évnyitóra a meghatottságtól és ostobaságtól könnyes szemű Konkolyok, és nyilatkoznak, hogy milyen jó kézben van a gyermekük a csaló Pethő, a bűnpártoló Balla és a született gazember Szabü András társaságában.

  • Journalist said

   Az a baj hogy a gimnáziumi igazgatók és tanárok nem fogják felvilágosítani se a szülőket se a tanulókat. De a facebookon keresztül megpróbálhatjuk a diákokat és szüleiket közvetlenül elérni. Na meg a sajtón keresztül. Már eddig is cikkeztek vezető lapok a Károliról, ezeket hamarosan újabb írások követik.

   • Jason Bourne said

    A facebook jó ötlet, ott láttam sok fiatal református blogját . Valamelyiket fel lehet használni.

   • Holland testver said

    Ehhez jo lenne egy kis segitseg. Privat mailben tudnal ra utalni, melyek azok? Mi innen kulfoldrol nem biztos h felismerjuk oket.

 11. journalist said

  A szeptemberi első éveseknek ez már késő, nekik személyes tapasztalatokon kell átesniük.
  Csak remélhetjük, hogy a Mikszáth téri drogpiac árudájaként működő Reviczky utcai kar nem veszi el teljesen a mentális és fizikális egészségüket.

  • Pszichiáter said

   Azoknak akik idejönnek már nem. Mert azok mentálisan eleve betegek.

   • Családi maffiák said

    Akik Bölcskeit, a Hegedűs-Balla-Mészáros-családot, a Szabó- és Kulcsár-Szabó-családokat gazdagítani akarják a saját zsebükből tényleg nem normálisak.

 12. szkizo dad said

  Jönnek a kedves vidéki gyereke és Szabó zsebét tömik miközben rászoknak a drogra

 13. hugyos józsi said

  OV úgyis önfinanszírozó felsőoktatásban gondolkodik.
  Ki az a barom aki magától a károlira jön?
  A drogdílerek, a szipusok, a református egyház mocskos, züllött papjainak idióta kölykei.
  Azoktól raboljon Szabó meg Hansági.
  Petrőczi meg megkérdezheti az istent elvégre amúgy is on line kapcsolatban van vele

 14. mesüge said

  Azér ne amortizáljátok teljesen.
  Mi marad nekünk, amikor átveszünk benneteket Ágota dékánságával?

 15. hücpe said

  Ezek a barmok még tönkre menni se birnak rendesen

 16. lelkipásztor said

  Bölcskeinek sikerült megkaparintani a lóvét
  http://epulettar.hu/cikk/debrecen-egymilliardos-unios-forrasbol-ujitanak-fel-a-reformatus-nagy
  Mire költi????

  • Tiszántúli lelkész said

   Ebben nem vagyok olyan biztos. Az egész terv feltételes módban van megírva. Bölcskei arról beszél, mit tenne ha megkapná ezt a tengernyi pénzt. Ami nem azt jelenti hogy meg is teszi. Majd lesz valami látszatfelijitás, a pénz nagy részét meg elkölti a 3 P-re. Figyelmeztetni kéne az EU-t hogy ne bizza kecskére a káposztát,

   • Zsinati Illetékes said

    Ez olyan sok pénz hogy erre sokan rá akarják majd tenni a kezüket. Nem biztos hogy BG elverheti a három P-re. De még az sem hogy szabadon rendelkezhet vele. Remélem a Zsinat észnél lesz és nem hagyja.

   • komáromi csipkés györgy said

    A Zsinat észnél? Te nem vagy észnél! Nem olvastad h ez a zsinati tag “bölcsnek” dícsérte a hívekről és paptársakról a belügynek BÁTRAN jelentő BÁTORI/BUTYKOS/BÖLCSKEIT.
    Azért neveztették ki balogzolit csúcs miniszternek h belelógjon a keze a kasszába. Hogy aztán onnan markolhassanak a mocskok rogyásig-
    Szabó András is feni már a protézisét az új lóvéra.

  • foltos hiéna said

   Remélem nem kapják meg a lóvét. Butykos odaadná a dél-koreai banknak és a PPP-re költené.
   És hagyjátok má békén a Kátét, ezek a mocskok minden egyes szavából GÚNYT ŰZNEK.
   Bölcskei, Balla, Szabó, Petrőczi, Hansági milyen erkölcsi alapon hivatkozik a Kátéra?

 17. animus said

  És ahogy Bölcskei arra hivatkozik, hogy a Káté fordításának 450 évfordulójára kell kigyönyöríteni a debreceni Nagytemplomot!
  Hol is fordították a Kátét?
  És hogyan becsülik meg annak szellemi örökségét?

  • kisjogász said

   Úgy, hogy Pápát meg akarják szüntetni. ezzel egyszerre likvidálják Köntöséket és Szabó Istvánékat.

  • ghost writer said

   Igen, amikor Tarr azt mondta, h tök fölösleges négy helyen lelkészeket képezni akkor arra gondolt h megszüntetik Pápát. Nagyon csodálkoznék, ha Köntös ezt hagyná. Szabó püspök is jóban van Steinbachhal, csak nem hagyja ezt a sátáni tervet kivitelezni?

   • szabó fan klub said

    Még a Káté évfordulóján sem szégyenlik magukat.

   • dunántúli teológus said

    Meg akarnak bennünket ALÁZNI, GYALÁZNI, éppen a Káté megjelenésének ünnepélyes évfordulóján.
    Kik az ellenségeink és miért?
    Vannak nyomai az ellenünk irányuló támadásnak és a fő ellenségeket is tisztán látjuk: Tarr Zoltán (meg aki mögötte áll), Balla Péter és Szabó András.
    Ők pedig már bevetették ellenünk csodafegyverüket, a Wistmanwoodot is.
    Azt hiszitek, nem vettük észre?

   • rokonok said

    Ez viszont már olyan súlyú ügy, ami nem maradhat meg Magyarország jelenlegi határai között, sőt a Kárpát-medencében sem.

  • hugyos józsi said

   Megérkezett a LÓVÉ!
   http://reformatus.hu/mutat/7171/
   Mit gondoltok, ki RABOL, TÖBBET?
   bALLA VAGY sZABÓ???

   • kataszidónia said

    Hát a Bölcskei/Bátori/Butykos. Mégiscsak ő a főpásztor, neki jár a legtöbb lóvé.

   • ZsoltCsaba said

    Még nem érkezett meg, csak célegyenesbe került. Nem nehéz megjósolni, hogy az egyenesből nem fog beérni a célba. Mielőtt ugyanis odaérne, lecsapolják a javát. Lelkipásztorainkhoz, hitoktatóinkhoz csak egy kis töredék jut majd el, az is csak a látszat kedvéért. A többi eltűnik Bölcskei=Bátori=Butykos feneketlen bugyraiban. 🙂

   • Bátori Guszti said

    A miniszterelnökünk ki akarja szurni a szemünket rongyos pár millióval. Hát református az ilyen? Miközben egy katolikus kisközség temploma 2 és fél milliárdot kap csak miseborra!

    http://www.stop.hu/belfold/jut-majd-miseborra-a-ket-es-fel-milliardbol/1075075/

   • Hátszél said

    Hát ezért fujom én a hátszelet elöl-hátul-alul-fölül hogy a pápisták kapják a jutalmat? A nagy igyekezettől má nemcsak a torkom szakad ki hanem még aranyeret is kaptam. Közben meg ezek a mátrai verebek elorozzák előlem a lóvét.

   • Vallási turizmus said

    Gusztink elégedett lehetne. Lenyúlhatja a lelkészek bérkompenzációját és az 1 milliárdot amit a debreceni nagytemplom felújítására ítéltek meg neki. Csak hát az irigység nagy úr. Egyrészt az fáj neki, hogy a katólikusok még nála is többet kaptak pedig Ovi református. Másrészt pedig az hogy a kelet-magyar régióban Kósa jóval több pénz fölött rendelkezik.

   • Uncia said

    Bátori/Bölcskei/Butykos most épp azt számolgatja h a különböző forrásokból beömlő miliárdokból hány akó bort és hány uncia punciát vehet. 🙂

   • Vitorla said

    A sok alul-fölül kieresztett hátszél nem veszett kárba. Gusztink látja már a “vitorlát”, azaz a lóvét. 🙂

 18. kocsi csergő bálint said

  És a fordító leszármazottait hogyan becsülik meg?
  A Károlin megalázták, kirúgták és megrágalmazták: Hansági Ágnes, Petrőczi Éva, Szabó András.
  Kiket vettek fel helyette?
  Másvallású csókosokat-
  Szabó András még arra is képes volt, hogy hamis tanúvallomást tegyen ellene a munkaügyi bíróságon.
  A beszkennelt iratok olvashatók az interneten.

 19. butcher said

  A Lasztovicza kölyöktől visszavonják a diplomáját. Mészárostól mikor vonják meg a kétszer is csalással szerzett PhD-ját?
  És mikor büntetik meg Szabót, Hanságit és szegedi bűntársaikat????
  http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/visszavehetik-a-politikus-fianak-diplomajat-2098343

  • fatal deceit said

   Hullanak a zsaruk, mint a legyek. Azoknak se biztos az állása, akiket Balla vagy Wistmanwood lefizetett.
   Aztán jönnek a hótiszta, erkölcsös zsaruk, akik undorral tépik le balla meg szabó fejét.

  • MarciPista said

   Ideje Mészáros bűnügyét újra forszírozni a rendőrségnél. A család megint próbálja eltussoltatni a rendőrséggel Mészáros csalását. Nem fog nekik sikerülni. 🙂

   • germanista said

    Különösen mivel német körökben is elég nagy visszhangot váltott ki Mészáros bűnügye. Megjelent a Spiegelnél a Guttenberg és Schmitt Pál ügy hátterében. Német barátaink azt gondolják Magyarországon a legordasabb csalók egyetemi berkekben vannak.
    Leshetitek mikor kaptok északrajna-vesztfáliai testvéreinktől újra lóvét.
    Ez az amit rendszeresen el szokott rabolni a Szabó meg a Balla

   • Impostors said

    Schmittet megfosztották a doktori címétől, a Lasztovicza fiút a diplomájától. Hogy lehet hogy a csaló Mészáros még mindig bitorolhatja a csalással szerzett doktori címet. Rá mikor kerül sor? És a bűntársaira? Szabó Andrásra? Mädchen für alles Eisemannra? Bednanicsra? Friedre? Páljóskára? Balázs Mihályra?

   • Isten Malmai said

    Nyugi. A Lasztovicza-fiút azonnal fülön csípték. Schmittet csak 20 évvel később. Egyszer Mészárosra is sor kerül. A rendőrség folyamatosan foglalkozik vele.

 20. turpis causa said

  Nagyon mocskos, erkölcstelen indokok állnak a háttérben, h Bölcskei, Tarr, Balla és Szabó András meg akarják fojtani a Dunántúli Egyházkerületet fennállásának 400. esztendejében és egy évvel a Káté első magyar megjelenésének jubileuma előtt.
  Lesújt rátok a Teremtő, ördögi gonoszságú balgák!

 21. régi kolléga said

  Nem szégyellitek magatokat mocskos görények?

 22. kataszidónia said

  Mi várha ezektől a büdös bűnöző proliktól. Nézzétek meg azt a szennyes, primitív, aljas pofájukat!

  • L'ombroso said

   A pofájuk tényleg förtelmes. Pláne azé a sunyi pedofil gazemberé. A látszat ezúttal sem csal: a tetteik még förtelmesebbek.

 23. ghost writer said

  Ott állnak a raktárból zabrált faragott ágyak mellett Szabó és Ludvig áldozatai:
  Az öngyilkosságba hajszolt Szigethy Lajos,
  a megalázott, megtört, halálra alázott Bolyki János, Király Gyula, Szilágyi Ferenc.
  És ott hevernek az ágyban a szegedi nemibeteggondozó nagybani beszállítója, Petrőczi, a lueszkirálynő és a kormánytartalékrabló Szabó.
  És rátok gondolnak, akik mgé élnek: Erdélyi István professzor, akinek kirugatásáért 8 milliót tett zsebbe Szabó Princz Gábortól. Hogy lecserélte a MTA doktorát egy még csak nem is kandidátusra.
  Utána persze javított: amikor az kinőtte magát, őt is megfúrta.
  A történelmet borászok, zongoristák és lóról hátrafelé nyilazó futóbolondok: Hidas Csaba képviselik a Károlin.

 24. takashi said

  Szóljatok már a Szabónak h hagyjon engem békén a sirámaival. Mindig arról firkál h ő milyen tehetséges és tisztességes és ezen a blogon vannak mindenféle nők akik üldözik cirkulárisan visszatérő hazugságokkal.
  Azér üldözik a nők a Szabót mer nem akart hűtlen lenni a Ludvighoz ezek a blogos nők meg halálra szerelmesek voltak bele.
  Most meg halálra üldözik.
  Én meg halálra unom a Szabót, akit má a ménesi uton is utáltam
  Én má szóltam neki hogy fejezze be de állandóan újabb üzeneteket küld a fészbúkon.
  Le fogom tiltatni a hülyét.

 25. pecking order said

  Johannes, leveled van!

  • irish coffee said

   Nem akarom a Szabót védeni de nem azér alakult ki nála ez a förtelmes személyiség mer mindenki utálta mint a szart?
   Az apja, aki különb volt nála külsejében és intellektuálisan is – na ezzel nem mondtam sokat – mindig viszolygott tőle.
   Azér is küldte el a refibe Debrecenbe h ne kelljen látnia a simlis pofáját.
   Figyeljétek meg a képeket amiket feltesz a blogjára!
   Mindegyiken alázatosan behízelgően vigyorog valakire – “Marci bácsira”, Tolnai Gáborra vagy csak bele a világba.
   Közben fortyog benne az irtózatos gyűlölet a szülei ellen, akik irtóznak tőle, a lányok ellen akik viszolyognak tőle a csinos fiúkra.
   Legvégletesebben Szabó Gézát gyűlölte, gyűlöli ma is.
   És hány képet feltett róla, tőle!
   Hogy mutassa, milyen jóban vannak.
   Az egyiken szegény Géza a klónt dédelgeti, azt aztán levette.
   Közben fröcsög a gyűlölettől: Gézának még doktorija sincs, nem tudós, nem tud semmit.
   Aztán a Petrőczi: mindenféle szexuális pletylák: kiket kefélt a Géza, mikor, hol és miért.
   Kolléganőkről is szó van, igaz, PIM_PIM?

   • Puccfrau said

    Amikor a takarítónő egy este a dékáni hivatalban a Kőfalusival rajtakapta Szabó majdnem szivrohamot kapott mer azt hitte hogy a Petrőci nyitott rájuk. A takaritónő egy erdélyi menekült volt a jóval fiatalabb hapsijával aki megbetegedett, és sokba került a műtét. A Szabó kénytelen volt elsikkasztani a kamu ösztöndíjakat mer a tisztasági szeméjzet halgatásáér rendszeresen tejelnie kellett.

   • Ginger Cat said

    Tegnap nem volt fészbukozás a Mátyás uccába. Petrőci alighanem megtudta hogy a férje a Kőfalusival szexelt. Volt rikácsolás csapkodás és egy serpenyőt is szétvert petröci a szabó nagy dagadt vízfején. Most még dagadtabb.

   • Evita said

    Ne má hogy még csak most tudta meg. Sztem ő adott rá engedélyt a férjének hogy megcsalja. Az a papucs engedély nélkül nem merte volna. Sztem Petröci kifejezetten ráparancsolt mer má nem ált föl a Szabónak. Így akart javitani a házaséletükön.

   • Vronic said

    Sztem is Petröci engedélyével szexelt Szabó és Kőfalusi. Csak azt nem tudta Petröci hogy Kofa a nyelvével állítja fel… Erre kattanhatott be.

   • red rat said

    Hát csoda hogy felállította.
    A másik csoda hogy nem hányta le és nem kapott tőle ocsmány bőrbetegséget.
    Vagy kapott azér tűnt el annyira?

   • Andrew said

    Azt nem hiszem hogy felállitotta csak probalkozhatott vele. Egyébként meg szinte lehányta. A hányás késleletetett reakció volt. Cicát kifaggattam elmondta amit tudott mer először nem hittem el. Birtam Krisztát mer velünk jó fej volt de már rá se birnék nézni.

   • Sanya said

    Kaphatott valami börbajt mer elölünk is bujkál. Próbáltuk meglátogatni a gyesen de nem engedte. Különben is már letelt a gyes és még mindig bujkál. Valszeg mer megszerezte emlékbe Szabó pikkelysömöreit.

   • Bibliofil said

    Szegény Szabó Erikát hurcolták meg Szabó András miatt pedig ő csak a panaszládája volt Szabónak nem a bizalmasa. Soha nem adott át semmit, nem terjesztette pletykákat vagy rágalmakat. Amit ő mondott az megbizható info volt. Még azt is kitalálták róluk hogy unokatesók pedig hány Szabó van? Mint égen a csillag és nem feltétlen rokonok. Szabó András igazi és egyetlen bizalmasa, testi-lelki jóbarátja Demes-Kőfalusi Krisztina volt, Szabó vele készült megdönteni Tepsi uralmát. Krisztának minden tanszékkel volt kapcsolata a titkárnő-kollégákon keresztül. Nagyon hatékonyak tudnának lenni a Szabó-féle fülbesúgós anonim rágalmak terjesztésében.

   • dark side said

    Szóval a banyakemence nagyságú Szabó Erika nem kefélt a szabóval csak a lelkét ápolta, jól értem?

   • Bibliofil said

    Jól érted. Viszont szerelmes volt a Szabóba, és ezért gyanús. Asszem már kiábrándult belőle. De Szabó rendszeresen és módszeresen kompromittálta őt. Amikor Tepsi átvette a hatalmat minden este lement hozá a könyvtárba panaszkodni, szidni Tepsit és Kovács Barnabást. A Wistmanwood ezeket a beszélgetéseket felvette. Szabót nem merik kirúgni a sógora miatt, de Erika széke inog. Fürediéket már tavaly likvidálták ugyanezért, mert Szabó persze a gondnoki szobában is kiöntötte a lelkét, amikor Erika épp nem volt kéznél.

 26. pozsonyi kifli said

  A Selye úgynevezett egyetemnek megvonják az egyetemi akkreditációját. Állítólag olyan rossz híre van Szlovákia magyarlakta részén, hogy az ott végzetteket nem veszik fel sehova.
  Nem csoda: kik is tanítják őket: Szabó András meg a haverjai, pl. a plagizáló Földes Csaba a német tanszéken.

 27. germanista said

  Földes Csaba plágiumát az érintett, Els Oksaar hamburgi professorasszony leplezte le Földes egyik – németül írt – könyvének recenziójában, valahogy így: “Földes könyvében számos idézetet találtam magamtól, nevem feltüntetése nélkül”.
  Na ez a Szabó haverja és kollégája, nem csoda, hogy ilyen moslék a Sellye már nem is egyetem.

  • Komáromi kisleány said

   Földes Csaba német nyelvű publikációi mind plágiumok. Plágium a nagydoktorija is. Ha elég fontos lesz valakiknek, az ő fokozatait, címeit is vissza fogják vonni. De addig lubickol a professzori állásaiban, mint hal a vízben Nemcsak Veszprémben professzor, hanem Komáromban is igyekszik a Selyét tönkretenni. Itt is megkaparintott egy tanszékvezetést. És hogy növelje a családi vagyont, anyósát, Rácz Gabriellát is beszerezte állásba a Selyére. És persze Veszprémben is tanszékvezetőt csinált belőle, de az az ő bajuk. Nekünk, komáromiaknak az a bajunk, hogy Magyarországról csak a legsilányabb emberi és szakmai minőséget kapjuk. Magyarán kapzsi csalókat!

 28. 2015 December 20.-án a DUNA tv-ben délelőtt

  Petrőczi Éva főműsora volt látható.Egy tv néző.
  Farkas József Budapest. josephfarkas@chello.hu

 29. Szabóné,.Petrőczi Éva :(DUNA tv 2015 december 20. vasárnap délelőtt) riportműsor volt.
  N O C O M ME N T !!!

 30. 2015 December 20.-án a DUNA tv-ben délelőtt

  Petrőczi Éva főműsora volt látható.Egy tv néző.
  Farkas József Budapest. josephfarkas@chello.hu

  N O C O M ME N T ! ! !

  • Szerkesztőség said

   Köszi a hírt és hogy megnézted. Igaz, hogy azt írod, NO COMMENT, de nem akarnál mégis pár szót írni róla? Az a helyzet, hogy mi itt a szerkesztőségben ezt pont nem láttuk. Pedig de megnéztük volna!

   • Örökifjú babiloni parázna said

    Csak nem a Református Ifjúsági műsorban? Hogy került oda? Csak nem a koránál fogva?

 31. Nézd újra a Dunán! said

  Biztos újra lehet nézni az archivált változatot. Én ugyan nem fecsérelném erre a futóbolondra az időmet, de aki jót akar töhögni, az megteheti.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: