Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Challenging the mind (Bölcskei és bölcsei)

Posted by karoligaspar - augusztus 18, 2012

 

Szerző: Bölcsek tanácsa

2012. július 25. és 28. között tanácskoztak Sárospatakon a református egyházi felsőoktatás jövőjéről. Ha Kojsza Péternek a tanácskozásról szóló avíttan szenteskedő és semmitmondó beszámolóját olvassuk, komoly hermeneutikai felkészültséggel és érzékenységgel tudjuk csak kihámozni a lényeget: mit is szándékoznak tenni az egyház vezetői a felsőoktatási intézményekkel, azon belül az amputált Siva istennőként  ábrázolható négy karú Károlival.

A megkérdezettek között ott volt a Károli HTK-jának tanszékvezető professzora, Németh Dávid. Professzor úr, aki főleg unortodox helyesírásával tűnik ki az amúgy sem kifogástalan írásmódúnak számító teológusi mezőnyből: a MUSZÁLY-t például Németh professzor úr konok protestáns következetességgel írja LY-al. Ehhez képest mondanivalója tökéletesen semmitmondónak tűnik: ” élménnyé kell tenni az istentiszteletet” – köszönjük, nekünk mindig is élmény volt professzor úr írásait olvasgatni. Másik feladatmegfogalmazása kicsit elgondolkodtatott bennünket: “a lelkészképzésben hangsúlyt kell helyezni az evangélium és az egyház ügyének hiteles képviseletére”.

Felvetődik a kérdés, ha Németh Dávid pasztorizációs professzor ezt a jövő feladataként fogalmazta meg, akkor mi történt eddig? Hogyan is képviselték a teológusok az evangéliumot? Aztán eszünkbe jut Pethő Sándor professzortárs a HTK-n, aki egész életművet hazudott össze magának, Balla Péter rektor, aki kollégáit zsarolja, üldözi, a Wistmanwooddal lakásukban figyelteti meg. Igen, HITELES KÉPVISELETRE csakugyan szükség volna itt a magyar reformátusság háza táján, és itt nem a dél-koreai banktól felvett pénzben kifejezett HITELre gondolunk.

Az ÉRTÉKKÖZVETÍTÉS fontosságára csak a Kolozsvárról érkezett Juhász  Tamás utalt: itt a hazaiak  Ráday utcában már a róla folyó hazudozásba is belefáradtak, hogy az értékeket szóba se hozzák.

A DHRE briliáns elokvenciájáról híres rektora, Fekete Károly a mindenkit leginkább érdeklő témáról, PÉNZről beszélt, és most sem okozott csalódást: “Úgy kell stratégiailag gondolkodnunk és kalkulálnunk, hogy a jövőben nem lesz akkora anyagi lehetőségünk, mint korábban volt.” Nemes vonású arca, mély intellektust sugárzó arckifejezése elárulják azt a kivételes szellemi erőfeszítést, amely ezekben a mondatokban ölt nyelvi formát: “mi az a felsőoktatási feladat, amit még el tud vállalni az egyház úgy, hogy olyan református értékrendű elkötelezett szakemberek kerüljenek ki, akikre feltétlenül szükség van.” Hopp, itt becsúszott egy kis lapsus a kongruenciában, de a LÉNYEGet értjük.

KEVESEBB LÓVÉ, KEVESEBB  HALLGATÓ, OKTATÓ, RÁFORDÍTÁS.

Eközben Debrecenre valóságos aranyeső hullik: 1 milliárd a nagytemplomnak, 2 milliárd a nagyerdei  gyógyhelyfejlesztésre, 2,1 milliárd a Hortobágynak, a DVSC stadiont nem is számoljuk.

De Bölcskei főpásztor, Fekete rektor meg a többiek nem kívánnak a felsőoktatásra költeni: lelkészképzés kell hogy legyen, a többi – a jogász-, bölcsészképzés pedig, akár a CIGÁNY LOVA. Ha sikerül igényeiket az állami támogatás alá süllyeszteni: mert, ugye, épületbérletre, stb. csak kell fizetnie az egyházi számlára Károli többi karának is, MEGMARADHATNAK.

Ha nem, eltemetik őket püspök és professzor testvéreink sztoikus nyugalommal: “Isten adta, Isten elvette”.

Az Isten, aki kálvinista testvérünk, noch dazu, ennyit ad. Legyen elég nektek, amit meghagyunk. Ámen.

http://reformatus.hu/mutat/7119/

78 hozzászólás to “Challenging the mind (Bölcskei és bölcsei)”

 1. szkizo dad said

  Ebből kiderül h nem fognak a Reviczky utcai képzésre költeni és a Viola utcai is takaréklángon ég.
  Kulcsár-Szabó klánja is KEVESEBBET RABOLHAT, mint eddig.
  Ez a perlokúció, Hansági, ha érted, mire gondolok.

  • PhD-hallgató said

   Kulcsár-Szabó kevésbé fogja tudni ezek után károlis állásokkal jutalmazni az eltés talpnyaló hallgatóit, pl. a hibbant homokos Bodrogi Csongort akinek előbb károlis doktori ösztöndíjat adtak majd állást igértek. De jól ráb@sztak, mert az ő blogja inditotta el állitolag ezt az internetháborut. Van amikor forditva sül el a puska. 🙂

   • hugyos józsi said

    Hát ha a Károlin a fő szövetségese Kulcsár-Szabó akadémikusnak Szabó András, akkor csakugyan fordítva sül el a puska. És most nem is Szabó közismert IMPOTENCIÁJÁRA célzok. Ezért tartja olyan becsben a jobb kezét, azzal néha még sikerül.
    Szabó András már Szlovákia szerte is hírhedt mint a legnagyobb barom aki a Sellye úgynevezett egyetemen felnyalja a professzori eurót. Na meg pláne a Bizontalan heleken búdosó címmel kiadatta a szegényekkel a nagydoktoriájának LEBUTÍTOTT (!!!) változatát.

   • Komáromi kisleány said

    Szabó teljesen kifacsarja szegény komáromiakat. Kezdetben még a feleségét is a nyakukba varrta. Ezt a feltételt szabta ahhoz hogy odamenjen állásba. Aztán a szlovákiai magyarok hamar rájöttek, ki is ez a házaspár. Petrőczit menesztették, Szabó mértéktelen anyagi követeléseit leállították, de kirúgni nem tudták, mert kellett az akkreditációhoz a professzori címe.

   • Hátulról lesből támadó said

    Aztán amikor kirúgták a feleségét, ő pedig nem kapta meg az állandóan követelt fiztetésemelést, bosszúból megfúrta a Selye egyetem rektorát, Albert Sándort. Utána ki is rúgatta. Fúrásban és kirőgatásban Szabó nagyon tehetséges.

  • pofátlan árak said

   Pofátlan árakat elkérnek a Károlin a pofátlan tanárok által való indexaláírásokért.
   Mivel a pofátlan tanárok csak kiadják magukat tanároknak, még alapképzettségük sincs hozzá_ lásd Fóris a Magyar Nyelvtudományi Tnazék élén még magyar szakos BA-ja sincs.
   Ezek firkálgatnak a hülye hallgatók indexébe, mint Petrőczi/Ludvig Bouvier Hajnalka indexébe a nyelvészetjegyet: sebaj, Ludvignak sincs magyar szakos végzettsége, a tanszékvezető asszonynak sincs.
   Na, ez a Károli.
   Holnap a portás zárja le az indexeket.

   • korrektúra said

    Mit ér Bouvier Hajnalka diplomája, amit a Ludvig által jogosulatlanul beírt index alapján állítottak ki?
    Szerintem SEMMIT.

  • turpis causa said

   Belefáradtak a szenteskedésbe az aljasságba a lopásba, rablásba, paráználkodása!
   Szennyes papok!
   http://reformatus.hu/mutat/7129/
   A legmocskosabb a főpásztor Bölcskei/Bátori/Butykos.
   Meg itt a Károlin Balla, Pethő és a förtelmes Szabó András a brutális k@rva Ludviggal együtt.
   Dögöljetek meg!

  • filológus said

   Herman Józsefet, OVI székesfehérvári kollégiumi szobatársát megint kitüntették.
   Ez jó hír a KRE BTK most induló történettudományoi ID-jének.
   Vajon miárt nem kapott kitüntetést Kun Miki, a Béla unokája???

   • germanista said

    http://www.hir24.hu/belfold/2012/08/20/atadtak-az-allami-kitunteteseket/
    Itt a bizonyíték!

   • Korrektúra HR said

    Róbert, de mindegy:

    “dr. Hermann Róbert, az MTA doktora, történész, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum parancsnokának tudományos helyettese”

    A Károlit mint munkahelyet szégyelli. Inkább a Hadtörténeti Intézetet adta meg. (Ő is álláshalmozó. 🙂 )

   • Újreformátus said

    OVI az egyházról se feledkezett meg. Kér református lelkész is van a kitüntetettek között. Egyikük Sípos Ete Álmos. Annak a Sípos Dávidnak az apja, akinek doktori ösztöndíját Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes megfúrta. Kellett a pénz a buzijaira és a zsidaira: a homokos és katolikus Bodrogi Csongorra ill. a Sípos Dávid irodalmi doktori ösztöndíját Amerikában biznisztanulmányokra elverő zsidó luvnyára, a 157 milka elsikkasztásában is sáros Korner Veronika Júliára.

   • Röghözkötés said

    Ha a képzés után külföldre megy az ember dolgozni, akkor az igénybe vett állami ösztöndíjat vissza kell fizetni:

    http://eduline.hu/erettsegi_felveteli/2012/8/21/Hallgatoi_szerzodes_teendok_MEL5N6

    Korner Veronika Júlia ennél sokkal jobban meglopta a magyar államot. Ő nem a képzés után ment külföldre, hanem már a magyar állami ösztöndíjat, amit a Károli irodalomtudományi doktori képzésére kapott, külföldön, amerikai biznisztanulmányokra költötte el. Azt a pénzt, amit eredetileg egy tehetséges református hallgatónak, Sípos Dávidnak, Sípos Ete Álmos református lelkész fiának ítéltek oda. Ezt a pénzt miért nem kell Kornernek visszafizetnie? Csak nem azért, mert Mészáros 13 oldalas “disszertációjának” a felét ő írta?

 2. Retardált said

  Ebbe a képgalériába arcilag passzolna az értelmi fogyatékos Balla, de őt nem hívták meg.

 3. germanista said

  Mert éppen a németeket borzasztotta el förtelmes kiejtésével és bődületes tudatlanságával. Tudjátok, a Humboldt-ösztöndíj!
  Na, ez az alapítvány sem lőtt még ennyire mellé.
  Egyszerűbb lett volna ha egy foltos hiénát hívnak meg.
  Külsejében és intellektusában csak az mérhető Ballához.

 4. Andrew said

  Ezt a Nemet Davidot eddig csak hirböl ismertem. Ez az aki feljelentette a tanitvanyat mert fiukrol abrandozott. Szerintem sajat hajlamaitol felt. Kimondottan buzi kepe van. Nalatok nem probalkozott be? Nem csodalkoznek. 🙂

 5. korrektúra said

  Igen, ez volt az. Az egész ország felháborodott rajta. A pasztorizációs tanszékvezető egy csahos farkas, aki fogait csattogtatva üldözi a saját tanítványait.
  Nincs aljasabb és gonoszabb népség, mint a teológiai tanárok.
  Néhány kivétel van, de nem írjuk ki a nevüket, nehogy ráfázzanak.

 6. tilos az á said

  De igen, az az aljas patkány, aki megbélyegezte, kirugatta szegény sánta fiút.

 7. komáromi csipkés györgy said

  Ez még a szoclib kormányzás alatt történt.
  Németh Dávid volt a “lelki vezetője” ennek a szegény fiúnak. Ő beszélt neki arról, hogy fiúkról ábrándozik. Hangsúlyozom: ábrándozott, NEM CSINÁLT SEMMIT!
  Ezek után Német pasztOrizációs professzor FELJELENTETTE a hallgatót a kari tanácson és JAVASOLTA KIRUGATÁSÁT.
  El is tanácsolták szegény fiút, aki akkor már majdnem végzős volt.
  Miután az ügynek meglehetős visszhangja volt, miután a jogász papa BEPERELTE A KÁROLIT.
  Bölcskeiék bejelentették, hogy ők befogadják a debreceni teológiára. A mi Gusztink, ugye, elvi alapon mindig a hatalmon levők kezét nyalja, de a fiú bejelentette, hogy ELMENT A KEDVE A REFORMÁTUSOKTÓL MEG A TEOLÓGIÁJUKTÓL.
  Megértem.
  Szóval egy ilyen LÉLEKGYILKOS GONOSZ ezt a magyar helyesírást megtanulni sem képes PROFESSZOR(???) NÉMET.
  Köpedelem az egész HTK.

  • Witch-Hunt said

   A református teológia tanárai szenvedélyesen üldözik a hallgatókat. Nem emlékeztek néhai Horváth Jánosra, aki valósággal dicsekedett azzal hogy a fél országon át üldözi a feleségével együtt a szerencsétlen Kovács Tibit, a Károli egykori kiváló hallgatóját, doktoranduszát. És miért? Mert fellázadt a jogtalanságok ellen.

  • Horvát Ottokár said

   Én elég régen végeztem a HTK-n, de lényegében ugyanezek tainitottak, Balla, Karasszon, Németh Dávid, Herceg Pali bácsi, Bolyki János bácsi. Békési Sanyi akkor még nem tanított, de jóba voltunk rendes srác volt. Balla megbuktatott hogy mire máig nem tudom. Anyám bement hozzá és akkor elszolta magát mondta hogy a társaimmal figyeltet és amit jelentenek rolam az alapján buktatott meg. Az anyám nagyon kivolt akadva hogy a fiára ez a mocsok spicliket álított. Szóval én nem lepödöm meg ezen a magánnyomozo cégen, akiket ráálitottak a tanárokra és a diákokra. Balláék mindig is sasolták a halgatokat, a tanárok figyeltetésére konkrét bizonyitékom nincs, de a saját üldözésem be let ismerve. Német Dávid szemét huzása a tanitványával szemben tipikus. Az az alak egy genyó.

  • Homo-homo said

   Német Dávid látens buzi. Bepánikolt a srác vallomásától aszitte provokáció ezér jelentette a patkányságán tul. Mer az már igaz hogy ő is egy sunyi patkány. Ojasmi mint Szabó András a BTK-n. ND mondjuk nem a halgatokról ábrándozik, hanem egy kollégájáról a lányos képü Petőről. Teljesen belevan zugva, ha találkoznak elpirul zavarba jön köhécsel könybe lábad a szeme. Figyeljétek meg legközelebb. Nagyon érdekes lessz! 🙂

   • Adonis said

    Még hogy látens! Még hogy Pető! Én nagyon bejövök neki. Elpirul ha meglát. Köhécsel izzad mindig megszolit. Fojton probál adni valamit a kezembe pl egy könyvet vagy egy cetlit csak hogy megfogja a kezem. Vagy udvariasan betesékel az ajton elöreengedve de ugy hogy az egész testével suroljon amikor mögötem benyomakodik. Persze ugy csinál mintha véletlenül még valami bocsánatot is motyog. Közbe elélvez látom az arcán. Ez az ember BUZI. Lehet hogy még ő se tuggya de az.

   • HTK Illetékes said

    Németh Dávid szexuálisan biztos hogy aberrált. Olyan vehemenciával támadta azt a szegény fogyatékos fiút, aki azt hitte bízhat benne mintha saját magát akarta volna bebiztosítani hasonló gyanúval szemben. Nekem is feltűnt milyen félszeg és zavart Pethő társaságában.

   • Theologina said

    Nekem is feltünt hogy velem nem akar kikezdeni pedig ki mindenki nyomult már rám hajjaj. Nemcsak Pethő, hanem… Inkább nem írom le, mert némelyik okos és jó tanár csakhát pasiból vannak. Németh Dávid nem pasiból van ez látszik az eunuch képén. Ugyanez érvényes Ballára. Lehet hogy mindketten buzik vagy fatökűek. 🙂

   • animus said

    Nem szeretem ezeket a homofób szövegeket. Némethtel sem ez (lenne) a legnagyobb baj, hanem az hogy aljas és tudatlan. Benne van a bűnbandában Pethővel és Ballával együtt.

   • Szorgos Márta said

    Nem tudom Theologina kikre gondol. Pethőn kívül senki se nyomul gusztustalanul. Csak egy kis kedves vicces flört amit el is várunk. De ha abból indulok ki hogy kik az okos jófej tanárok hát őket egy kezemen meg tudom számolni: Zsengellér, Karasszon, Szűcs, Békési, Pecsuk. Ennyi. Közülük csak Zsengellér jóképü a másik négy inkább csúnya. Ez azonban nem jelenti azt hogy ne jönnének be a csajoknak. Nagyon is szexi ha valaki okos és csak 1 fokkal szebb az ördögnél 🙂

   • Dodó said

    Csak neeem? 🙂

   • dark side said

    Ott a teológián csak a szexen jár az eszetek?

   • EDHT Elnöke said

    Animusnak igaza van. Németh Dáviddal nem az a fő baj, hogy látens vagy már coming outolt BUZI, hanem az, hogy nagyon aljas. Már ez az eset is, hogy egy diákja rábízza az ábrándjait, ő meg rohan feljelenteni, mutatja mekkora mocsok. Kb akkora a teológián, mint Szabó András a BTK-n. Nem véletlenül adta át pont neki Szabó András az EDHT elnökségét, amikor szorult a nyakán a hurok. Akkor még azt hitte, az EDHT-elnökségről való lemondással megússza és a dékánságát megtarthatja. Tévedett. Viszont Németh Dávid Szabó méltó utódjának bizonyult. Ő vonatta vissza a teljesen szabályosan védett Riskó Enikő doktori fokozatát az EDHT-val, miután Szabó mint áltémavezető lebukott. Szabó bosszúból vetette el Riskó Enikőtől a doktori fokozatot, miután őt a MAB mint csalót törölte a témavezetésről és így neki személy szerint semmi haszna ebből nem lehetett. Önös érdekből, az egyetem érdekeivel ellentétesen cselekedett. Riskó fellebbezésére hazug választ iratott neki. Azt hazudta ugyanis, hogy RE dolgozata túl rövid. Ez persze nem volt igaz, pontosan megfelelt a szabványnak. Csak Mészárosé nem, a többieké igen. RE ezt megis válaszolta neki, fellebbezett a döntés ellen, de Németh Dávid Szabó sugallatára még válaszra se méltatta. Egyszerűen eltörölt egy érvényes védést, lelkiismeretlenül végrehajtva Szabó személyes bosszúját a jelöltön. Ez az aljassága jobban kiakaszt mint az hogy kasztrált képe van.

 8. svabra said

  És ezek a pofák! Disznókat nem bíznék rájuk, nem hogy embereket.

 9. journalist said

  A disznóknak intelligensebb arcuk van, mint Némethnek meg Feketének.

 10. foltos hiéna said

  Direkt hiányzik Balla férfias arcéle, tiszta tekintete, intellektuális kisugárzása, ugye?

  • Grey Rat said

   Igen. A hímpatkányra hasonlít. Nincs emberi feje. A hegyes orra és pofája, a tüskés egyenes szőr a fején – pont olyan, mint egy patkány. Csak a patkányok intelligenciája hiányzik belőle. 🙂

  • Retardált said

   Nekem tényleg hiányzik Balla ebből az intelektuális arcképcsarnokból. Ő lenne az intelligencia-hiányos reformátusok csúcspontja. A “nagyon értelmes arcú” Fekete Károly is elbújhat mellette. 🙂

   • ask jerves said

    Balla intelligenciahányadosa a negatív tartományban van. Az intelligens arcú Fekete rektoré alulról közelíti a Down kórosakét.

 11. Curious said

  A Károlira mér nem küldenek Matolcsi-komisszárt? Pont ide nem, ahol 157 milkát nyultak le közpénzből úgy hogy Balla és a Kovácsok álítólag észre se vették? Ahol a KDB-bankból privát célokra vettek fel miliókat és az egyetemmel fizettették vissza? Ahol kolégák és halgatók utáni kémkedésér fizetik a Wistmanwoodot? Pont ide nem küldenek pénzügyi felügyelőt csak a becsületes intézményekhez?

  http://hvg.hu/itthon/20120815_koltsegvetesi_felugyelo_ngm

 12. Sixtus said

  Ezeknek a kálomistáknak csak a pénzen és a szexen jár az eszük. Hol van a hit? Mitől egyház ez egyáltalán?

  • soli deo gloria said

   Hát ez az, mióta a mocskos spicli, parázna és rabló lator Bölcskei uralkodik az egyházon, alig nevezhető már annak.
   Nézzétek meg ezeket a pofákat! Mintha egy elmeszociális otthonból jöttek volna.
   Nem csoda, h Bölcskei az egyházi felsőoktatást ilyenekre bízza, mint Balla, Szabó András, Hidán Csaba, Fóris, a menórás diplomanélküli tanszékvezető, Balla babája.

 13. lujzika said

  Ezt cáfolom. Az egyik említetthez engem igen mély érzelmi kapocs fűz és szexről szó sem lehet köztünk!!!

  • Szodomita said

   Elhiszem, Lujzika. A református teológusok sokféle perverziót kipróbáltak már, de a szodomizmus még nem jellemző. Vannak promiszkuisok, mint Bölcskei és (látens vagy gyakorló) buzik, mint Németh Dávid, Pethő és Balla. 🙂

   • szabó jobb keze said

    Na meg önkiszolgálók mint a Szabó a Mátyás utcában Elővesz egy pedofil videot és kiveri magának.
    Onánnak áldoz ahogy a papok mondják.
    Minden csak nem a babiloni kapuja a förtelmes Ludvignak

 14. Inspector Barnaby said

  Döntöttem. Németh Dávid lesz a következő rektor. Az idióta Ballát már unom. Kell egy megbízható utód. Ezt a Németh Dávidot annyit ócsároljátok hogy abszolut elnyerte a bizalmamat. Nekem olyan rektor kell akit ti utáltok. Németh Dávid az én emberem. Azt az 5 szexi teológust, akit Mártika említ pedig majd a Wistmanwooddal figyeltetem. Naggyon gyanusak! 🙂

  • Márton de Csanád said

   Barna barátom ez jó ötlet. Majdnem olyan ostoba mint Balla viszont a buzisága miatt zsarolható. Ő ugyanugy aláir mindent mint Balla és tartja a pofáját. 🙂

  • Hózentróger Guszti said

   Esetleg a Fekete Karcsit átvihetnénk a Károlira rektornak. Nagyjából azonos IQ mint Balla de azzal a jó ponttal hogy nincs mögötte a Hegedüs család. 🙂

   • fatal deceit said

    A Fekete Karcsi úgy néz ki mint egy értelmi fogyatékos lajhár.
    Hogy ez szebb-e mint Balla a kopaszodó patkányfejével, nem is tudom. Egyik szörnyebb, mint a másik.

   • dunántúli teológus said

    Vajon mit szól ahhoz Kövér László, az országgyűlés elnöke – itt Steinbach püspök oldalán látható – hogy Bölcskei és a zsinati cinkosai meg akarják szüntetni a pápai teológiát?
    http://www.refdunantul.hu/hir/mutat/8306/

   • Egyik célunk az, hogy feltárjuk azokat az ördögi cselszövéseket, amelyek protestáns hagyományaink ellen fordultak. 2013-ban ünnepeljük a Heidelbergi Káté magyar fordításának első megjelenését. Felvesszük a harcot azok ellen, akik meg akarják szüntetni a Dunántúl legrégebb és legértékesebb református iskolájának, a pápai Református Kollégiumnak a teológiai karát. Vannak előjelei a pokoli praktikáknak. Blogunk felhívta a figyelmet arra, hogy amikor a pápai kollégium megkapta a Magyar Örökség díjat, a KÁROLI VEZETŐI DEMONSTARTÍV MÓDON TÁVOL MARADTAK az ünnepségtől. Tarr Zoltán nyilatkozata a lelkészképzés “átgondolásáról” – megértettük. Megértette Köntös László és Steinbach József püspök is. A tűzzel játszanak azok, akik MEG AKARJÁK SZÜNTETNI A PÁPAI TEOLÓGIÁT. Még van egy kis idejük arra, hogy észre térjenek. Már nincs sok türelmünk.

   • szabó fan klub said

    Az ördögi praktikák között meg kell említeni Szabó András komáromi előadását Huszár Gálról. Az 500 éve született iskolaalapítót, reformátort, hymnológust Szabó András értelmi fogyatékos gyáva baromként mutatta be.
    Tudjuk persze, mit tett Szabó a Huszár család ma is élő tagjáért. Kirugatta a Károliról, megrágalmazta, a bíróságon hamisan tanúzott ellene.
    Dokumentumok az interneten.

   • Paplan alá fingó said

    Már az is bicskanyitogató hogy ez az aljas nyírógép beszélhet annak az igazi tudós és igazi protestáns kollégának az őséről, akit alattomos módon kinyírt. Hogy olyan helyzetbe hozta magát, hogy ő beszélhet, mások pedg, akiknek lenne mondanivalójuk Huszár Gálról, nem. És miért nem? Mert eltávolít minden tehetséges és kreatív kollégát, hogy ne lássák a hallgatók, mennyire unalmas és kisszerű ő maga.

   • kocsi csergő bálint said

    Szabó megfizet mindenért!
    Ezt higgye el mindenki nyugodtan.
    Emberek haláláért felelős Szabó, Hansági, Petrőczi: Bolyki János, Szigethy Lajos, Király Gyula, Szilágyi Ferenc.
    Halálba űzték őket, megrágalmazták, megkínozták, megalázták őket.
    De nem mindenkit sikerült meggyilkolniuk.
    És ők nem nyugszanak addig, míg Szabó és bűntársai nem nyerik el méltó büntetésüket.
    Hallod, Szabó, a Princz Gábor zsoldjában álló, az OV első kormányától az egyetemnek adományozott kormánytartalékot és hallgatóid ösztöndíját elrabló, mocskos, erkölcstelen, szennyes állat????

 15. hajnalka said

  És mélységesen aljas, akár Szabó vagy Balla. Ő lesz a megfelelő ember a rektori polcra.
  Én sose gondoltam volna -EZT MOST KOMOLYAN MONDOM – hogy egyházi körökben ennyi feneketlen mocskos aljasságot tapasztalok.
  Aztán megismertem Szabó Andrást és Ballát akciózás közben és megtudtam, mi a legmélyebb aljasság.
  Azért nem viszi el őket az ördög, mer ő is undorodik tőlük.

 16. puppy said

  Johannes, leveled van!

 17. Zsinati Illetékes said

  A Zsinat elbocsátásokat tervez a Károlin. Jó pár embernek szeptemberben már nem lesz munkahelye. Erről e-mailben értesítik az érintetteket. Első lépésben a lejáró szerződéseket nem hosszabbítják meg, és a nyugdíjkorúakat elküldik. Kivéve Petrőczit. Ő szent tehének számít, mert a blogon annyit támadjátok. Ezért Kovács Barnabás vele kivételt tesz.

  • Matrix D'amour said

   Balla berendelte Fórist, hogy csináljon egy mátrixot a károlis oktatókról aszerint, hogy ki hányszor szerepelt a blogon és milyen értékelést kapott. A leggyanusabbak azok akiket dicsértek. Azután azok akik egyáltalán nem szerepeltek. Végül lesz egy olyan kategória akiket sokat szidtak. Csak az utóbbiak állása biztos – egyelőre. Pl. Szabó, Petrőczi, Hansági, Mészáros, Balla, Cservák biztosan maradnak. A többiekkel még ki tudja mi lesz.

   • szkizo dad said

    Balla személyzeti politikájának két szilárd pontja van: PROTESTÁNSELLENESSÉG, a MINŐSÉG GYŰLÖLETE, ÜLDÖZÉSE.
    Ennek a személyzeti politikának emblematikus figurája Fóris Ágota, aki arany menórával a nyakában tüntetve mutatja ki mélységes lenézését a református felekezet iránt, amelytől professzori fizetését kapja.
    A minőségellenességnek a legszebb példája, hogy a magyar szakból még BA-val sem rendelkező Fóris a magyar nyelvtudományi tanszék vezetője.
    Ennél mélyebbre talán nem is vezet ut.
    DE IGEN: Fórissal üldözteti a protestáns és szakterületükön értékes publikációkkal és fokozattal rendelkező kollégákat.
    Most már nemcsak az ebhitű Hansági mondja meg, hogy kinek lapát, hanem a zsidó diploma nélküli Fóris is.

 18. animus said

  Láthatjátok, mi történt szegény Anne-Marie Koollal?
  Megalázták, elvették a pénzét.
  Bezzeg Kun Béla unokája a kremlinológiával vígan él a Károlin!
  Mi ebből a tanulság?
  Ha nem vagy komcsi zsidó és még tudsz is valamit, semmi keresnivalód nincs a Károlin!

 19. gagyi mami said

  Én azt hallottam h Ludvigot nyugdijba zavarják

  • Rector said

   A förtelmes házaspártól mindenki boldogan megszabadulna. Bölcskei is, Tepsi is, de már a Kulcsár-Szabó körnek is égés ez a szövetség. Ludvig már a 62.évében jár, ami a törvényes nyugdíjkorhatár az ő évjáratában. Eredetileg őt akarták megszüntetni a Puritanizmus intézetével együtt, de hatalmas cirkuszt csináltak, fenyegetőztek a sógorukkal és azzal, hogy mindent kipakolnak. Márpedig Szabó András a pénzügyi panamákról sokat tud. Annyit, amennyivel kitörheti Bölcskei nyakát. Pl. a 14 milliós sikkasztást Csányinak a KDB-n keresztül dékánként ő hajtotta végre – püspöki utasításra. Nem mernek Ludvighoz nyúlni – több okból.

   • Wistmanwood said

    Ugyan már, ez nem probléma! Csinálunk mi olyan fotót Petrőcziről hogy szo nélkül önként nyugdijba megy. Ismerjük az izlését. Tudjuk hogy kifejezetten bukik a nagy kövér fiukra mint Hermann vagy a Pénzes Szabi akit még a puritánokhoz is becipelt magával. Ez ép Kardos Zsoltnak való feladat. Ugy néz ki mint Petröczi ideálja:

    https://jhnnsclvn.wordpress.com/2012/07/16/translation-of-the-2nd-humboldt-letters-a-2-humboldt-level-forditasa/

    Ne azt a girnyo hullaszinü patkánypofát nézzétek a jobb oldalon hanem azt a nagy darab szexi barnát jobrol. Tuti hogy Ludvig ráugrik ha Zsolti villant neki valamit a gatyojábol! Mi meg a szokásos modon lesben álunk és titokba videora veszük. Ez a specialitásunk. Szabonak is fenakad a szeme ha megláttya nem fog egy szot se szolni ha valagba rugjatok a Ludvigot!

   • szabó fan klub said

    Hát ez nagyon jó: Szabó, a főrabló tartja sakkban a kisebb rablókat.
    Hát igen.
    Persze mi meg azt tudjuk, mit talált a VIII. kerületi rendőrség a házkutatásnál Szabó Mátyás utcai lakásában!
    Megmondjuk: ipari mennyiségű pedofil videot.
    Szabó a hazai MULTIPLIKÁTORA A PEDOFIL VIDEOKNAK!

 20. Animus, nézd meg a postádat!

 21. gagyi mami said

  Amikor Szabó befúrta magát a Károlira, nyalt Barátossy Jenőnek, mert Szilágyi utálta és nem bízott benne (MILYEN IGAZA VOLT) akkor egy fél év múlva hozta már a szegedi nemibeteggondozó lueszkirálynőjét, a hatalmas hátsó felű és agysejthiányos Ludvigot. Aki pedig a maga primitív förtelem módján elkezdett fúrni, intrikálni, kihallgatni, mások asztalán olvasgatni, hallgatókat kifaggatni.
  Ez a nő egy igazi dögvész.
  Mellette nőt föl Szabó is gólemi magasságokig.

  • kataszidónia said

   Még mindig nagyobb hatalma van a ludvignak mint gondoljátok ő mondja meg kinek nem hosszabbítják meg a szerződését. Még mindig a vén p.csa kavarja a szart

   • Ágnesasszony said

    Kavarni kavar de má senki se veszi komolyan. Halgatózásba, kémkedésbe halgatók manipulálásába nem veszi fel a versenyt Hanságival.

  • szabó fan klub said

   Szabó itt mutogatja a képeket hótiszta szülőházáról.
   http://szaboandras54.blogspot.hu/2012/08/hencida.html
   A mocskos retkes gazember a 2 milliárdos kormánytartalék elrablója, az okiathamisító, hamistanúzó bűnöző nem átall szegény szüleinek tisztességes életére hivatkoznui.
   Szabó Andor nagytiszteletű úrnak sajnos egy sárkánykígyó fia született

 22. szkizo dad said

  Szabó megint firkál a blogjára, most két posztot is betett Hencidáról, 18-án és 20-án. Ezek is elég szófukarok, sok régi fénykép meg belinkelt szövegek. Képek a régi lelkészházról, a templomról, az orgonáról, amin a Szabó is klimpírozott. Még az úrasztala is látható az egyiken, amit a szabó hazarabolt a Mátyás utcába és most az abált szalonnát áldják meg rajta amikor a 120 kilos nősténypatkánnyal falatoznak.

 23. szabó fan klub said

  Szabó nem adja fel intrikál panaszkodik, nem tetszik neki a térkép, az, hogy merre megy a vonat.
  Tkp. ennek az idiótának semmi veszélyérzete sincs?
  A rendőrség nyomoz utána ő meg blogol.

  • Black Coffin said

   Szabó a saját sírját ássa. Nem kéne ebben megakadályozni. Ássa csak tovább, minél mélyebbre. Már csak az a kérdés, meddig tántorog még lefejezett csirkeként a saját sírgödre peremén…

 24. ancilla said

  “Nincsen szívem félelmére nézni sírom fenekére…”
  Nem félsz, Szabó?

 25. korrektúra said

  Fabinynak volt igaza, amikor megmondta, hogy Ludvig sem emberként, sem tudósként (???), sem tanárként nem ér semmit.
  És hogy a hatályos törvényeknek mond ellent, hogy a férje beosztottja.
  Fabinyhoz nem mernek nyúlni, mert
  .ő az egyetlen tudós ebben a kloákában,
  nem mernek ártani neki a püspök testvére miatt.
  Persze rágalmazzák, intrikálnak ellene, megpróbálják feltörni a postafiókjait, a Wistmanwoodot becsmpészték a lakásába, de mégis.

  • Dark Tangent said

   Fabiny postafiókját már Szabó meghackeltette. Kőfalusival együtt kontrollálták az egész Fabiny-levelezést. Kőfalusi pedig a saját szakállára üzletelt vele. Ha talált valamit, ami a blogot érdekelhette, akkor azt eladásra kínálta, persze Szabó háta mögött. Végül Fabinyra fogta a hackelést. Ez olyan jól sikerült, hogy Tepsi és Kovács Barna Fabinyra küldték a Wistmanwoodot. Ezt soha nem fogkják beismerni, mert Fabinynak elvégre püspök a testvére. Ilyet egy püspökrokonnal nem illik művelni. Legalábbis nyíltan nem. 🙂

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: