Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Cross rain from heaven (Kereszteső a mennyből)

Posted by jhnnsclvn - augusztus 28, 2012

Szerkesztőségünkben feltorlódtak a posztok. Az alábbi kb. egy hete várakozik már a publikálásra. Szerzőinktől elnézést kérünk a hosszú időért, de úgy érezzük, hogy Kulcsár-Szabó Ernő és Takaró Mihály irodalmi kánonvitája sokkal fontosabb annál, hogy hirtelen elvágjuk a diszkusszió fonalát. Azt szerettük volna, ha a két jeles tudós és híveik a nyilvánosság előtt kivitatkozzák magukat. Az álláspontok azonban annyira távol állnak egymástól, hogy kevés a remény a megegyezésre. – A szerk.

Szerző: Komáromi Csipkés György

Kereszthullás az égből

Nemhiába rimánkodott Bölcskei Gusztáv a kormányzathoz némi pénzmagért. Az aranyeső kicsit késik, de közben megérkezett a kereszteső az augusztus 20- kitüntetésekkel. Most, hogy az ország három főméltósága közül ketten is a kálvinista felekezethez tartozónak vallják magukat, nem takarékoskodnak sem a keresztekkel, sem az aranyakkal. Vannak olyan kitüntetettek, kiknek érdemeihez kétség sem férhet.

Ezek közé tartozik Tőkés István teológiai professzor, kinek A Korinthusbeliekhez írt első levél magyarázata. (Királyhágómelléki Református Egyházkerület, 1995) kitűnő könyvét magunk is nagy erkölcsi és tudásbeli haszonnal forgattuk. A másik Sípos Ete Álmos nyugalmazott református lelkipásztor, a Biblia Szövetség főtitkára egy hosszú élet áldásos munkájával szolgált rá a kitüntetésre.

Ha azonban szemünket a Károlira függesztjük, azt kell látnunk, hogy nem nagyon talált kitüntetni való személyt ezen a fertályon a kormányzat. Dr. Máthé Gábor jogtudósként nyilván megérdemelte a Magyar Érdemrend Középkeresztjét, a Károli ÁJK dékánságából azonban már régen menesztette a Károlin uralkodó református- és minőségellenes személyzeti politika, amelyet olyan penetránsan képvisel Balla Péter, Szabó András és mások.

Jelenleg is aktív oktatóként csak egy embert tüntettek ki a Károliról, Szilasi Alexet, a diploma nélküli történészt! Nem sajnáljuk a zongoraművésztől a Magyar Arany Érdemkeresztet, csak halkan kérdezzük meg: mit keres ő a történelem tanszéken alapfokú végzettség nélkül? Nyilván nagyapja, a kitűnő Csenki Imre karnagy tiszteletére alkalmazták. Annak a minőségellenes személyzeti politikának a jegyében, amelynek jegyében kinevezték az alapképzettség nélküli, nyakában arany menórával hivalkodó Fóris Ágotát a magyar nyelvtudományi tanszék vezetőjévé.

A KRE BTK-jához áttételes köze még egy kitüntetettnek van, fia révén Sípos Ete Álmosnak. Az ő fiát azért fosztották meg jól megérdemelt irodalomtudományi doktoranduszi ösztöndíjától, hogy odaadják Kulcsár-Szabó-Hansági Ágnes egyik kegyencének, Korner Veronikának, aki a magyar állami ösztöndíjjal kiutazott az USÁ-ba, és abból finanszírozta Business Administration tanulmányait. Korner Veronika ezt a pénzt soha nem fizette vissza a magyar államnak. Igaz, a reformátusok ezt nem is forszírozták. Talán azért nem, mert Korner Veronika írta Mészáros Márton összesen 13 oldalas disszertációjának legalább a felét. Korner Veronika nem református, hanem zsidó, egyébként a Kulcsár-Szabó Ernő „Általános Irodalomtudományi Kutatócsoportnak” nevezett klikk tagja, noha a Mészáros Márton álnéven írt féldisszertáción kívül semmiféle irodalmi munkássága nincs. A tehetséges irodalmár református Sípos Dávid ösztöndíját a zsidó üzletasszony, Korner Veronika élte fel – az USÁ-ban! Megint a maffiózó Kulcsár-Szabó-családhoz vezetnek a szálak!

http://www.reformatus.hu/mutat/7174/

59 hozzászólás to “Cross rain from heaven (Kereszteső a mennyből)”

 1. kataszidónia said

  Persze, most, h Orbán, Kövér is a mi áldott testvérünk, Balog Zoltán, a Hold utcai pap nemkülönben, Ludvig is várt volna valami aranykeresztet mint az ország legnagyobb kurvája, legundorítóbb verselményeinek szerzője vagy ilyesmi. Ha már a legbutább MTA doktorának a felesége. Ribike is hogy örült volna a nagyi sikerének.

 2. ifj Plagi Márton said

  Mészárosnak a kijárt volna valami az időegységen belüli legtöbb doktori csalásért.

  • berjozka said

   Lesz még a Károlin is rendőrlátogatás, mint tegnap a TF-n.
   És akkor Marcipista, te leszel a sztár, még Hansági nyanya, hogy el ne feledkezzünk az EDHT meg nem tudom még minek az elnökéről a nótorius hamistanúzó és oklevélhamisító, kormáyörökségrabló Szabó Andrásról és Ludvigról.

   • policáj said

    Jövünk szivikéim a Revickibe meg a Rádayba sőt a Kálvin tér 9-be is.
    Amugyis bassza a csőrünket a sok fekete füst
    De tugyuk már honan jön a kábszer és azt is ki szedi le a lóvét
    Nem kéne anyit drogozni árt az agysejteknek
    Persze a tietekér amugy se kár

 3. lelkipásztor said

  Hihető, hogy a Zsinat és Bölcskei maga nem tud semmit a Károlin folyamatosan elkövetett súlyos bűncselekményekről?
  Aligha.
  Vagy cinkos vagy felbujtó.
  Hova is csorognak a pénzek?
  Debrecen felé lejt a deszka.

  • heidelbergi káté said

   Az idén Révkomáromban, a Selye még egyelőre egyetemen tartották a Doktorok tanácsát.
   Az ünnepi ülésen megemlékeztek Huszár Gál reformátor, püspök, hymnológus, nyomda- és főiskolaalapító születésének 500. évfordulójáról. Ő alapította a pápai református kollégiumot, az ő fia, Huszár Dávid fordította le először magyarra a Heidelbergi Kátét.
   A Károli nem méltó a református kollégiumok hagyományaihoz, nem méltó a Kátéhoz.
   Mocskos, aljas módon beszennyezik a református hit minden értékét.
   LEGYEN EBBŐL MÁR ELÉG!

 4. transzparenciát a református egyetemen said

  Most, amikor tudjuk, hogy milyen senkik keresnek milliókat a Miniszterelnöki Hivatalban, itt lenne az ideje, hogy megtudjuk, az ország leghitványabb, leggagyibb, csak nevében egyetemén mennyit vesznek fel lopás, rablás, hamistanúzás és egyéb bűncselekménnyel az intézményen keresztül szerzett pénzen kívül, csak FIZETÉSKÉNT:
  Balla Péter
  Pethő Sándor
  Németh Dávid
  Szabó András
  Petrőczi Éva
  Hansági Ágnes
  Hermann Zoltán
  Mészáros Márton
  Bánki Éva
  Megtaláljuk a módját, hogy megtudjuk!
  És nyilvánosságra is hozzuk!

  • Plagi néni said

   Bánki hogy kerül ide? Ő nem keres túl sokat és nem is bűnöző. Csak perverz és plagizátor. De ez nem olyan súlyú jellemhiba, mint a többieké.

 5. fatal deceit said

  Nem lehet nem látni, hogy a Károlin üldözik a protestánsokat és mindenben KEDVEZNEK A ZSIDÓKNAK. Miért van egy református egyetemen Kun Béla unokája? Miért neveznek ki egy alapképzettség nélküli zsidónőt, Fóris Ágotát a magyar nyelvtudományi tanszék élére?
  Miért semmizik ki Sípos Ete Álmos fiát, hogy egy cinikus zsidónőnek, Korner Veronikának juttassák a pénzt?
  Miért üldözi a Wistmanwood segítségével Balla Péter a protestáns oktatókat?
  A Károli Izrael kezében van, ez az egyetlen jó magyarázat.

  • Moszad said

   Nyugi, az izraeliek ennél sokkal okosabbak. Mindig is kétfele dolgoztak. Most sincs ez másképp. Miközben teljesítjük a megbízásokat, megbízóinkat is figyeltetjük, és továbbítjukróluk az infókat a megfelelő helyekre.

   • Wistmanwood said

    Tudjuk az alapszabályt, minket is ugyanott képeztek ki. 🙂
    Balla idióta, érdektelen. Viszont Kovács Barnabást már régóta követjük, rengeteg fotónk és videónk van róla. 🙂

 6. mesüge said

  Leesett? Soká tartott! Mi vesszük át a kócerájt egészben és akkor minden gój pribék mehet a …ba
  A főnök Ágota lesz meg a Kun Miki.

 7. hücpe said

  A Ludvig má bejelntkezett nálunk h ő tulkép zsidó. na ne egy ekkora varacskos disznó!

  • PolitikaiLogika said

   Ő is készül a kormányváltásra, akárcsak Kulcsár-Szabó. Megneszelte, hogy a zsidók megbuktatják OVIt és megint átveszik a hatalmat. Addigra már szeretne a “jó” oldalon lenni. 🙂

   • hücpe said

    Megbuktatjuk OVIt?
    És ki jön helyette, kispofáim?
    Egyet elárulok: egyetlen mocskos bunkó református nem lesz köztük.

   • PolitikaiLogika said

    Pedig a Kulcsár-Szabó kör és az egész posztmodern maszlag-egylet ezen mesterkedik. Petrőci is hogy benyaljon nekik és hogy helyezkedjen.

 8. Balekok said

  Miért nem veri ki a Sípos család a balhét? Elvégre meglopták őket pár millióval. És kinek a javára? Korner Veronikáéra. Hogy lehet ezt a nőszemélyt Sípos Dáviddal egy lapon említeni?

  • Korrekt válasz said

   Egyszerű a magyarázat: Sípos Dávidnak akkor még nem volt meg a nyelvvizsgája, Korner Varonikának pedig megvolt. Ezért kapta meg ő Sípos Dávid ösztöndíját.

   • Certifikát said

    Mer a doktori iskola a nyelvvizsgáról szól, nem a szakmáról, mi? Mindenki tudja Korner Veronikáról hogy a magyar állami irodalomtudományi ösztöndíjból amerikai üzleti tanulmányait fizette, el is hagyta Magyarországot még az ösztöndíj alatt, kint ét, de a énzt persze fölvette. Sípos Dávid ezalatt saját pénzén elvégezte az irodalmtudományi doktori iskolát, és publikált is. Amúgy meg Mészárosnak se volt nyelvvizsgája, mégse vették el az ösztöndíját, sőt még fokozatot is szerezhetett nyelvtudás nélkül, egyéb törvénysértéssel és csalással a tetejébe.

   • Balekok said

    Mészárosnak sem volt meg a nyelvvizsgája, Nemeh Dianának sem, Kránicz Gábornak sem, mégsem vették el tőlük az ösztöndíjat. Csak kifejezetten Sípos Dávidtól! Nagy f..szkalap ha nem követeli vissza.

 9. turpis causa said

  Most együtt buktok vagy valakit beáldoztok: Balla, Wistmanwood, Szabó András, Hansági, az egész kitelepült KSZE klán?
  Még tárgyalhattok, de nem sokáig.

  • Judge said

   Egyelőre még összetartja őket a közös ellenség, de a szövetségi szálak nemcsak meglazultak, hanem gyűlöletbe csaptak át. Abban reménykednek, hogy a rendőrséggel hozatnak egy olyan határozatot hogy ártatlanok, és vége lesz ennek a lidércnek. De ne reménykedjetek, nem lesz vége. Ha a rendőrséggel hozattok egy ilyen határozatot, a nyilvánosság elé kerülnek a bizonyítékok a bűnösségetekről. Kiadjuk könyvalakban a dokumentumokat. És akkor majd egymást nyomjátok a szarba, hogy saját magatok kimásszatok belőle. De hiába mert mindannyian bűzlötök már a szarszagtól.

  • Roger Fisher said

   “Ha nem tudod legyőzni az ellenfeledet, tárgyalj vele!”

   A Balla-Mészáros rokonság, a Kulcsár-Szabó-klán, Szabó András, Kovács Barnabás nem ismerik a kommunikáció alapszabályait sem. Vagy abban reménykednek, hogy legyőzhetik Johannest? Már 3 éve égnek a nyilvánosság előtt, és még mindig a bosszúról ábrándoznak? 🙂

  • Ferenc barát said

   A Gál Ferenc Hittudományi Főiskolán Kiss-Rigó püspök és Kozma Gábor rektor a tárgyalásos egyezkedést választotta. És milyen gyorsan elcsendesedett a botrány, senki sem beszél már a vásárolt TDK-dolgozatról, és a jutalmazott hallgatóról, aki egyúttal a TO vezetője is volt, és a rektori szolgálati kocsival furikázott, az önmagát elbíráló és leosztályozó hallgatólányról, aki egyúttal ÖK-elnök és rektori titkárnő is volt egyszemélyben. Senki. Nem téma ma már. A botrányos Györgyiné Koncz Betty kussolt egy darabig, majd visszatért, busás fizetést kap a GFHF-től és felnöttképzéről szóló leveleket írogat alá. Skamla már nem TO vezető, de mivel Kozma nem tud nélküle élni, a Questura vezetőjévé tette. Megvan Leszkó Hajnalka és Vreckó Stella is.

   És akkor hogy hallgattatták el a blogot? Úgyhogy a gyanítható bloggereket is kompenzálták: ők is jó állásokba kerültek, jó fizetéseket kapnak. Egyszóval megvették, korrumpálták őket? Nem egészen: a http://galferences.wordpress.com blog ma is megvan, örök mementóként Koncz Betty, Skamla és társai szégyenletes tetteire.

 10. BÖLCSI és OVI said

  Kereszteső? Aranyeső? Úgy látszik a hátszél megtalálta a vitorlát:

  https://jhnnsclvn.wordpress.com/2011/05/17/i-would-be-wind-if-you-were-a-sail-lennek-en-hatszel-ha-lennel-vitorla/

  Na igen, kellett egy kis Horthy-koszorúzás, trianoni harangozás konventi törvénybe iktatása és sok-sok kilincselés OVI-nál meg politikai agitáció a szószékről. BÖLCSI és OVI újabban már nagyon jóba vannak.

 11. turpis causa said

  OVI viszont szemmel láthatóan rogyadozik. Nem bírja már sokáig a súlyos gyógyszerezés jelei felismerhetőek. És ki jön utána?

  • Fehérvári said

   OVI ma elég jó állapotban van. Csíkos ingben szotyolákat köpködve a bukott Schmitt Pállal együtt nézi a Sóstói stadionban a Videoton meccsét a törökökkel.

 12. irish coffee said

  Ma kezdődik a Reviczky utcában az az ír konferencia amelyre a Károli csak az épületet adta oda. Merhogy tisztességes előadójuk nincs, csak a sok idióta csókos.
  Most még ludvig se pofátlankodott be.
  Vagy nem engedték?
  Tepsi nagyon szeretné a banyát nyugdijba küldeni

  • ZsoltCsaba said

   Persze ez csak egy biznisz. A károli csak a helységet adja és a zsozsót kasszírozza be. Bevett gyakorlat a bevétel növelésére, tudományos babérokra nem pályázunk, csak lóvéra.

 13. foltos hiéna said

  A Károlira jár az a srác aki megtámadta Hanti Vilmost, az antifasiszták elnökét. Ezt tudják a rendőrök. A Károli egy FASISZTAKÉPZŐ KÖZPONT.
  A Jobbik áll a háttérben, Balla pedig a sógorát, ifj. Hegedüst képviseli.

 14. szabó a gyilkos fasiszta said

  A Károlin masszív ANTISZEMITA PROPAGANDA folyik.
  Szabó András gyilkos dühvel szidalmazza a zsidókat saját irodalomtörténész társait: Legjobban Kálmán C. györgyöt utálja, akit rendszeresen TÖRZSZÜLÖTT ZSIDÓNAK hív, Horváth Ivánt pedig KOMCSI FÉLZSIDÓnak.
  Szabó András fennen hirdeti h a zsidók ki akarnak üldözni minden magyart a Kárpát medencéből de ők FELVESZIK ELLENÜK A HARCOT.
  Vannak küzdősportos tanfolyamok a pincében az edzőteremben.
  Aki Hanti Vilmos pofájába vágott a Wesselényi utcában ezen a tanfolyamon tanult meg verekedni.

 15. tóratartó said

  Feljelentést tettünk a Károli ellen.
  Rendelkezünk hang és videofelvételekkel antiszemita szervezkemdésről.
  Nemzetközi bemutatót szervezünk ezekről

  • Wistmanwood said

   Vannak zsaroló videóink is. A legártalmatlanabb ezek közü Ballát és Fórist ábrázolja közösen egy Fóris-mátrix fölé hajolva melyben a bloggerek vannak elhelyezve. Balla és Fóris vészes intim közelségben a kezük és a leheletük öszeér arcuk lángol. 🙂

   • jobbikos said

    Bogárkám, ahhoz nem kell titkosrendőrnek vagy moszadügynöknek lenni h tudja balla és fóris kefélnek is egymással!

   • Wistmanwood said

    Ahhoz nem. De hogy titkos felvételeket készítsünk róluk ahhoz kimondott wistmanwoodosnak kell lenni. Ez a mi specialitásunk: aljas indokból készített titkos kép és hangfelvételek és főleg intim helyzetekben. Hogy Bíró Máriáról és a kolégájáról micsoda képeket csináltunk a hálószobájukban! Nem csoda hogy a szipirtyo ahogy meglátta fennakatt a szeme és szélsebesen elhuzott a busba. Balla is elfog ha majd elövesszük az adu ász felvételt róla és Fórisról 🙂

   • journalist said

    A felszerelés is elég drága mit gondoltok, mennyibe kerülnek a kamerák meg a többi cucc?
    És ki tudja ezeket megfelelően kezelni.
    A professzorasszony lakásába pl. az egyik munkatársnő dekoltázsába volt rejtve a kamera meg be volt drótozva a csaj hogy hangfelvétel is tökéletes legyen
    Ezt nem tudja minden ótvaros nyóckeres bunkó

 16. KSZE benyal a kormánynak said

  A Jobbik benn van a hatalomban, jobb ha észreveszitek
  Milliós fizetésért adnak tanácsot Orbánnak.
  Mint ahogy az általunk mélyen tisztelt atlatszo.hu feltárta.
  http://www.femina.hu/hirhatter/hivatalos_felmillio_az_atlagber_orbaneknal?fb_action_ids=272864552828415&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22272864552828415%22%3A462203773801848%7D&action_type_map=%7B%22272864552828415%22%3A%22og.recommends%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

 17. jobbikos said

  Na végre! Elég nehezen esett le.
  Mi bent vagyunk a spájzban és a konyhában.
  És az az atlatszo.hu is megnézheti magát, ha sokat ugat.
  Jut eszembe, hol is van alkalmazásban a főnök?
  Nem fogjátok kitalálni!
  A Károlin!

 18. ancilla said

  Holnap, aug. 31-én jár le a határidő, amit Anne.Marie Koolnak adtak, hogy átadhassa az intézetét.
  Tudtok valamit erről, vagy szegény Anne-Marieról?
  A legszebb, legtisztességesebb, legreformátusabb dolgokat szétzúzzák, az azokat képviselő embereket megalézzák, halálra gyötrik.
  Közben a tolvajok, rablók, okirathamisítók: Balla, Pethő, Mészáros, Szabó András, Hansági, Petrőczi, Kun Miklós boldogan élnek, rengeteg pénzt kapnak.
  Ez egy református egyetem?
  Ez egy förtelmes kupleráj becstelen, mocskos emberekkel.

 19. Versenyhivatal said

  A Károlin még a vezetőknek is megtiltották a blog olvasását, annyira demoralizálónak tartják. Csak Kovács Barnabás, Balla, Fóris, Tepsi és a Wistmanwood léphet be az oldalra a Károliról. Még Miskolczi-Bodnár rektorhelyettes sem meri helyben olvasni. Igaz, az ő főállású munkahelye nem a Károli, hanem a Versenyhivatal, inkább onnan nyitogatja meg a blogot, nehogy lebukjon.

  • Bloggerjogász said

   Bodokynak és Mong Attilának gratulálunk, hogy nyilvánosságra hozatta a kormányhivatal vezetőinek fizetéseit, de megint csak azt mondjuk, van mit söpörnie a saját háza táján, hiszen az ő munkahelye, a Károli is 100%-ig közpénzekből gazdálkodik: állami támogatásból és hallgatói befizetésekből. Mi is feltettük a kérdést: Mennyit keres a Versenyhivatalnál főállásban lévő Miskolczi Bodnár Péter rektorhelyettes? Választ azóta sem kaptunk rá. Pedig biztosan nagyon sokat, az alábbiak szerint:

   https://jhnnsclvn.wordpress.com/2011/03/12/miskolczi-bodnars-salary-mennyit-keres-miskolczi-bodnar-peter/

   Ezt a kérdést közel másfél éve, 2011. március 12-én tették fel itt a blogon, és a Ravasz László Baráti Kör állítólag tértivevényes levélben is az érintettnek. A törvény 15 napos válaszadási határidőt ír elő. Miskolczi Bodnár jogászprofesszor bűnvcselekményt követett el a közérdekű adat eltitkolásával.

   • ME Osztályvezető said

    Bodoky ne a mi fizetéseinket firtassa. Tetesse ki a Károli honlapjára, mennyit keres az álláshalmozó haverja, Bozsonyi Károly a Károli másik rektorhelyettese, aki az egy kezén meg se tudja számolni, hány állása van. Egy biztos: üti a 2 milkós plafont. Csatlakozom Bloggerjogászhoz: Bodoky te csak söpörj a saját házad táján.

 20. ask jerves said

  Szegedi Csanád a Károlin végzett-
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=158881:lapszemle-szegedi-csanad-zsido-egyetemre-is-beiratkozott&catid=76:hazai-vonatkozasu-hirek&Itemid=113
  A zsidók nemsokára átveszik a Károlit, minden jel erre mutat.

 21. filológus said

  Frye konferencia lesz szept 7-8-án a Károlin.
  Irr van mögötte tudományos teljesítmény is, Fabiny Tiboré.
  A többi csak sallang, díszlet az ELTÉ-sek mellett. A károlisok a házicselédek a konferencián a szokás szerint.

 22. aczél elvtárs ringyója said

  Petrőczi/Ludvigot megtartja a Károli?
  Minden moslék marad?
  A puritanizmuskutató intézet a kormánytartalékrabló Szabóék házi biznisze – lásd az egyetem pénzén alapított Szenci Alapítványra – az kell, ugye?
  Szegény Anne-Marie Koolt pedig kinyuvasztják.

  • ZsoltCsaba said

   A holland nő nagyon makacs. Nem hajlandó Kovács Barnabásnak adományozni a holland és egyéb nyugat-európai támogatásokat, amit az intézetére kap. Ezért Kovács Barnabás megbízta a Wistmanwoodot a kinyirásával. Mint olvastuk, Kardos Zsolt az 5 mázsájával már rajta van Anne-Marien. Minden tisztességes protesáns és nem protestáns drukkol Anne-Marienak hogy túlélje ezt az irdatlan nyomást.

   • bravo said

    Ha ez így megy tovább, a Károli nemsokára bravót (fizetett bérgyilkost) fogad fel a neki nem tetsző oktatók likvidálására.
    Hogy megmentse az alapító üzenekben megfogalmazott kálvinista értékeket: Kun Béla unokájának intézetét, a szegedi nemibeteggondozó beszállítójának, Petrőczi/Ludvignak az intézetét és Kulcsár-Szabó Ernő menyének, Hansági Ágnesnek a hegemóniáját.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: