Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Catch-22 (A 22-es csapdája)

Posted by jhnnsclvn - szeptember 6, 2012

Szerző: Police007

Bodoky Tamás, a Károli Kommunikáció és Média Tanszékének adjunktusa nevében néhány hónapja megjelent egy hirdetés a kuruc.infón, amely szerint Bodoky saját könyvét árulná zsebre, számla és áfa nélkül, tehát adót csalva. Még aznap ment egy feljelentő levél a Károli rektorához, Ballához, hogy rúgja ki Bodokyt a hirdetés miatt. Bodoky feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, ám a rendőrség úgy gondolta, hogy van bűncselekmény, de nincs tettes, nem nyomoz. Erre Bodoky kezdett nyomozni a rendőrség helyett, és megtalálta a kuruc.info blog gazdáját, a címét, összes elérhetőségét. Aztán az adatokkal büszkén visszament a rendőrségre, hogy most aztán már van minden, nincs akadálya a büntetőeljárásnak, de megint lepattintották. A magyar rendőrség egy igazi 22-es csapdája. Ha van bűncselekmény, de nincs tettes, azért nem nyomoz, ha van tettes, akkor a bűncselekményből eltűnik a “bűn”, és azért nem. Lustaságból? Nem csak. Az előző poszt alatti kommentek egyike idéz egy rendőr alezredes asszonyt, aki úgy nyilatkozott, hogy akkor nyomoz, ha erre utasítják, és akkor áll le a nyomozással, ha arra utasítják, függetlenül attól, hogy van-e bűncselekmény vagy sem. Bodoky azt hitte, ha szállít mindent – bűncselekményt, tettest, bűnjelet, bizonyítékot – , nincs ok őt elhajtani. Naivitás. Ahhoz, hogy a rendőrség elhajtsa a sértettet, nem kell ok. Csak. Vagy ezért, vagy azért, vagy a nagy büdös semmiért. A sértett szinte mindig a 22-es csapdájában találja magát… – A szerk.

Garamvölgyi Bodoky “zseniális kuruc.infós leleplezéséről”: “Ez az égvilágon semmin nem változtat”

Jogi szempontból sajnos irreleváns Bodoky Tamás tevékenysége – jelentette ki Drágabolgárúr műsorában Garamvölgyi László, az ORFK szóvivője (és ez ugyanúgy érvényes lenne abban az esetben is, ha az indexes firkász portálunk valódi tulajdonosát találta volna meg).

Bodoky, akiről mindent elmond, hogy sokáig az Index főmunkatársa volt

Garamvölgyi  azt is elmondta, hogy az elmúlt időszakban tíz alkalommal keresték meg az amerikai hatóságokat a Kuruc.info felszámolása ügyében, és jelenleg is folyamatban van a kilincselés, eddig azonban nem voltak hajlandók teljesíteni a kéréseiket, az amerikai jog ugyanis erre nem ad alapot. A reményt azonban nem adták fel az OFRK-n, mert úgy gondolják, arra van esély, hogy legalább információátadással segítsék “magyar rendőrség” eljárását.
A beszélgetés lényegének tökéletes összefoglalója Bolgár terjedelmes kérdése, és a kérdezett válaszának első része:
Drágabolgárúr: – Egy oknyomozó és tényfeltáró hírportál, az átlátszó.hu tegnap fölfedte annak a férfinak a személyazonosságát, aki az ő állításuk szerint a Kuruc.info nevű szélsőséges portál valódi tulajdonosa, és ezért úgy gondolják, hogy ha megvan az illető neve, megvan az amerikai címe, elérhetősége, akkor a magyar rendőrség, illetve ügyészség végre elindíthatja azokat a nyomozásokat, amelyeket korábban kénytelen volt abbahagyni, vagy talán el se kezdeni ez ellen a szélségséges portál ellen. Így van-e ez, vagy az a tény vagy az a feltételezett tény, hogy az illető megvan, az égvilágon semmin nem változtat?
Garamvölgyi válasza: – Az utóbbit mondom.
Aki többre kíváncsi a “szenzációs felfedezés” fölöttébb hasznos voltáról, annak itt a teljes beszélgetés:

További részletek: http://kuruc.info/r/6/100938/#ixzz25i8bDq3k

120 hozzászólás to “Catch-22 (A 22-es csapdája)”

 1. szabó a gyilkos fasiszta said

  Csakugyan nincs más megoldás, mint saját kezünkbe venni az ügyek intézését. Vagy megmutatni örmény barátainknak és ők kezükbe veszik, amit akarnak.

 2. ghost writer said

  Az atlatszo.hu egy nemzetközi kitüntetést kapott.
  Világszerte figyelnek rájuk.
  Ezt a mocsokságot is közhírré fogja tenni.
  És az nem lesz jó a magyar rendőrségnek.
  Baltás gyilkosokat kiadunk a hazájuknak, mocskos bűnözőket a rendőrség véd.
  Balla, Wistmanwood, Szabó ELKAPUNK BENNETEKET MOCSKOK!

  • PACMANBUD said

   Bodoky, rossz helyen keresed a tettest. Te csak a bloggazdát találtad meg, aki jó messze van, elérhetetlenül messze. Nem vele van bajod, hiszen a hirdetést nem ő tette fel, valszeg nem is tud róla, talán nem is ismer téged. Azt a személyt kell megkeresned, aki azt a hirdetést föltette ill. aki erre őt felbujtotta. Ők pedig jóval közelebb vannak – a közvetlen közeledbe, talán az ún. barátaid között.

 3. Jhnnsclvn said

  Kedves Tamás!

  Talán segít a nyomozásban, ha egy analóg esetből indulsz ki.

  Balla Péter és Kovács Barnabás 2010 nyarán megbízták Kardos Zsoltot, a Wistmanwood ügyvezető igazgatóját, hogy adjon fel egy hirdetést Hima professzor asszony nevében magánórák tartására a saját lakásán. A hirdetéshez minden személyes adatot megadtak a professzor asszonyról, az adatvédelmi törvényt durván megsértve. Majd miután a hirdetés megjelent, megkérték Kardos Zsoltot, jelentse fel Ballánál a professzor asszonyt, hogy áfa és számla nélkül magánórákat tart, tehát adót csal, ezért méltatlan egyetemi oktatói állásra.

  Eddi<strong>g az eset megegyezik a tieddel. A különbség, hogy erre a levélre nem baráti telefonok jöttek az egyetemről, hanem azonnali hatályú felmondás a professzor asszonynak, meg se kérdezve, igaz-e, nem-e.

  A professzor asszony is azonnal feljelentést tett, akárcsak Te. Van tettes, van felbujtó, van bűncselekmény. Erre a BRFK megállapítja, hogy tettes ugyan van, de nem történt bűncselekmény, és felbujtó sincs, mert nincs összefüggés Kardos feljelentése és a felmondás között.

  A Károli Kardos feljelentését a Munkaügyi Bíróságra mint felmondási okot beterjesztette.

  Ergo: a rendőrség HAZUDNI és a dokumentumokat nemlétezőnek tekinteni is képes, ha erre kap utasítást. A független rendőrség ma Magyarországon egy mese. Az egyház ugyanolyan immunitást élvez, mint a párttitkárok anno.

  Ezek után a találós kérdés hozzád:

  Ki adta fel a Te hirdetésedet éppen akkor, amikor a Wistmanwood miatt beléptél erre a blogra, ki lehetett a felbujtó, és ki akadályozza a nyomozást az ügyedben? Az igazsághoz tartozik még az a nagyon nem lényegtelen szempont, hogy Te a Károli oktatója vagy, 2010 májusa óta a Wistmanwood is a Károli alkalmazottja, tehát a wistmanwoodosokkal kollégák vagytok. Mindkettőtök munkaadója formálisan Balla, lényegileg Kovács Barnabás.

  • Bátori said

   Balla azeri-turáni rokonságából kinézem hogy a kurucinfónál fel tud adni egy hirdetést akárki nevébe. Annak az amerikai faszinak nem sok köze lehet se hozzád se a wistmanwoodhoz.

   • ElemiLogika said

    Bodoky, nem azt kell kideríteni, hogy ki a blogtulajdonos, hanem hogy a kompromittálásod és a befenyegetésed cui prodest? Kinek áll érdekében? Annak a Varga Bélának nemigen. De Ballának lehetett indítéka. Pl. az hogy ne nagyon wistmanwoodozz, egyrészt mert kollégák vagytok a Kardossal, másrészt mert Balla nem szeretné nagydobra verni, hogy református lelkész létére volt komcsi titkosszolgálattal sasoltatja a kollégáit és a hallgatóit. Az a kamu hirdetés a nevedben nyilván egy üzenet volt, szabad fordításban kb. ennyi: “Bodoky kussolj, mert különben lejáratunk!”

   • Wistmanwood said

    Hogy milyen fantáziátlan ez a Wistmanwood! Mindig ugyanaz a módszer. Föladnak egy kamu hirdetést a célszemély nevében, aztán feljelentik a célszemélyt a hirdetés miatt, mintha az illető adta volna fel. És mindig ugyanannál a személynél jelentik fel a megrágalmazottat: Balla Péternél.

   • Pharisée said

    Szerintem inkább Balla Péter a fantáziátlan, hiszen minden esetben ő a megrendelő. A Wistmanwood csak kivitelezi

   • Cui Prodest? said

    A Wistmanwoodnak legalább annyira érdekében áll hogy kussolj róluk mint Ballának. Szerintem fifti-fifti alapon osztoznak ebben a disznóságban.

   • instant kill said

    A Wistmanwoodnak nincsenek skurupulusai. Elintézik azokat, akik zavarják őket üzelmeik kivitelezésében.
    Mondjak példát?
    Képzeljétek inkább el!
    Elég fenyegető kilátások, nem életbiztosítás a Wistmanwooddal perben haragban állni.

   • Taláros gyilkos said

    Nemcsak a Wistmanwoodnak nincsenek skrupulusai hanem Ballának sem. Ugy nyiratja ki az oktatókat és a hallgatókat a Wistmanwooddal hogy szájpropaganda utján posztumusz meg s rágalmazza őket.

    Gátlástalanul adja ki oktatókról és hallgatókról az adatokat a cégnek, ami azt kezd ezekkel amit akar. Balla mindegyikről azt mondja: lopott, csalt, sikkasztott, hamisított – ezért muszáj volt privátdetektíveket alkalmazni ellenük. Hiszen mi egy jóságos keresztyén szívű egyetem vagyunk akik nem akarjuk meghurcoltatni oktatóinkat és hallgatóinkat a rendőrséggel. A Wistmanwood majd tapintatosan és főleg csendben teszi el láb alol őket. És amikor már ki lettek nyirva Balla az égre forgatja a szemét összekulcsolja a kezét és azt mormolja: Isten nyugosztalja, jobb neki így legalább nem derül ki a világ számára hogy egy csaló tolvaj volt. Ezt csak mi tudjuk itt a mi kis összekovácsolódott keresztyén közösségünkben és köztünk is marad.

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    Balla tanácsadójának és éceszgéberének Szabó Andrásnak az úrasztala és kormánytartalékrabló okirathamisító hamistanúzó mocskos tetűnek a példáját követi.
    Külön parcellában fekszenek a Farkasrétiben az áldozataik: Bolyki János, Szilágyi Ferenc (ő nem ott, hanem a szülővárosában), Király Gyula, Györke Judit, Szigethy Lajos.
    Jelenjen meg véres árnyuk irgalmatlan gyilkosuk a református hagyatéki raktárból rabolt ágya mellett!
    Nem féltek az Istentől, Balla, te mocskos lelkű pap, Szabó, te emberiség aljadéka???
    Nemsokára megtudjátok, nem üres az ég, ahogy ti komcsi ateista szennyek gondoljátok!

 4. Dashboard said

  Bodoky 2012.5.10-én köszönt be a blogra és írt 3 kommentet. Ezt követően tették fel a hirdetést a kuruc-infóra, nylvánvalóan a kacsolatfelvétel miatt. Mivel az impresszumba is bekerült, csak olyan valaki lehetett, akinek a kurucokkal bizalmas és bensőséges kapcsolata van. Pl. a Hegedűs-család valamelyik tagja…

  magyarleaks
  atlatszo.hu/ x
  bodoky@gmail.com
  80.99.193.111
  Hozzászólás: 2012-05-10 – 1:09 du. | Válasz Wistmanwood hozzászólására

  Rendben, az én email címem közismert, titeket hol lehet elérni?

  Balla, the FBI and the american Indians (Balla, a titkosszolgálat és az amerikai indiánok)
  81 Bejegyzés megtekintése
  Select comment magyarleaks
  magyarleaks.wordpress.com x
  bodoky@gmail.com
  80.99.193.111
  Hozzászólás: 2012-05-10 – 8:33 de. | Válasz Wistmanwood hozzászólására

  Áldás, békesség. Ha ez a Wistmanwoodos sztori valóban igaz, annak következményei lesznek részemről is. Köszönöm a figyelmeztetéseket.

  Balla, the FBI and the american Indians (Balla, a titkosszolgálat és az amerikai indiánok)
  81 Bejegyzés megtekintése
  Select comment magyarleaks
  magyarleaks.wordpress.com x
  bodoky@gmail.com
  80.99.193.111
  Hozzászólás: 2012-05-10 – 8:31 de.

  Áldás, békesség. Ha ez a Wistmanwoodos sztori valóban igaz akkor annak következményei lesznek részemről is. Szégyen és gyalázat ha a Károli mindezt elkövette. Köszönöm a figyelmeztetéseket.

  • Inspector Barnaby said

   Na ne! Engem kihagynátok ebből? Az én ötletem volt a hirdetés, de a Balla Peti boltolta le konrétan a kurucos Varga Bélával. A Kardos Zsolt pedig szokása szerint megírta a feljelentő levelet Bodoky ellen. Annyira imádja Bodokyt hogy ezt nem hagyta vola másra. Szóval testre szabtuk a feladatokat. Én vagyok az ész, a Petinek van a családi kapcsolat, a Zsolti pedig a szadista. 🙂

   • hücpe said

    Nicsak, a Zsolti tud írni?
    Megtanították a kisegítő iskolában?
    Ez aztán a meglepetés!

   • Zsolti feljelentései said

    Zsolti csak feljelentő leveleket tud írni, a kisebbségi gyogyóképzőn mást nem tanítottak meg neki.

   • korrektúra said

    Ahhoz is kell némi verbálus fluencia meg kognitív fürgeség.
    Csupa olyasmi amit a Károlin még mutatóba se látni.

 5. ghost writer said

  Vigyázz, Tamás!
  Balla és Kardos együtt találták ki ezt a görénységet.
  Valszeg Szabó András is benne van a dologban, ő a Balla házi tanácsadója.

  • Ginger Cat said

   Helyzetjelentés a Mátyás uccábol

   Szabó vígan fészbukozik. Hozzá van tapadva a képernyőhöz. Teszi a szűkszavu szellemesnek hitt megjegyzéseit azoknak akik még szánalomból szóba álnak vele. Petröci horkol a másik szobába.

   • Perzsacica said

    Én a Rákosi úton ügyelek. Balláék házánál változatlanul ot ál a fekete kocsi egy kigyurttal. Balla legnagyob fiában az örmények egy azeri vérrokont gyanitanak. Balla az azeribarát Lórika sógora és egy fasiszta egyetem rektora. Az örmények résen vannak.

   • dr.cat said

    Szabó írja a blogja újabb posztjait. Ideiglenes címek:
    1.1995 Hogyan bújtam be Barátossy Jenő hátsó felébe, hogy felvegyen Szilágyi tiltakozása ellenére
    2-A trójai kanca. Hogyan vetettem fel Évit az angol tanszékre és hogyan foglalta el az egészet
    3.Hogyan vetettem fel Szilágyi tiltakozása ellenére a tudományos fokozat nélküli Hansági Ágnest, Kulcsár-Szabó Ernő akadémikus még csak nem is menyét a tanszékre-
    4.Hogyan puccsoltam meg és rágalmaztam meg Szilágyi Ferencet a sír szélére juttatva őt
    5. Hogyan rúgattam ki Erdélyi Istvánt, a történelem tanszék vezetőjét (MTA doktora, református) és hogyan vetettem fel a helyére egy fokozattal nem rendelkező nem reformátust
    6. Hogyan vettem fel ezért az intrikáért a Postabanktól 8 millió VÉRDÍJAT
    7. Hogyan rúgattam ki Huszár Ágnest, )Huszár Gál és Huszár Dávid leszármazottját), a magyar tanszék helyettes vezetőjét és hogyan rágalmaztam meg
    8. Hamis tanúvallomásaim a munkaügyi bíróságon Huszár Ágnes, Erdélyi István, Püspöki Nagy Péter és mások ellen
    Folyt. köv.
    Szabó bűntettei végtelenek.

   • kataszidónia said

    Gyönyörű idők voltak drága Andrisom nyalta a Benda ánuszát, a vén hülye meg hitt neki. Mekkorákat kacagunk drága Andrisommal h a vén barom most foroghat a sírjában mert nekünk lett igazunk: nincs szükség református egyetemre. Andris ezt meg is írta, de ha má a Benda megalapította idejöttünk és szétraboltuk. Meg fog szűnni de addigra már ami ért benne valamit itt lesz a Mátyás utcában meg az Andriskánál ls Évikénél.
    Jó volt a Ráday könyvtárban, onnan gyűjtöttem haza tekintélyes könyvtárunkat. Legjobban a hagyatékokat szerettem dézsmálni.
    Ezekkel fizettem barmok szívességéért. Emlékszem egy hülye kollégára lefordittattunk vele ezt meg azt aztán megkapta tőlem Wilhelm Hauff Die Bettlerin von Pont des Arts című könyvét. Direkt neki loptam a Rádayból.
    Jókat röhögtünk a H(ülye) állaton h ingyen dolgozott nekünk. De meg is kapta a magáét tőlünk. Andrisom kirugatta, saját kezével irt tanúvallomást, amiről aztán a szintén hülye bírónő azt állította, h nem felel meg a valóságnak de a célinkat elértük mint oly sokszor még. MEGSZABADULTUNK TŐLE! Sajnos van aki még él közülük de dolgozunk rajta!

   • Justice for victims said

    Rajtatok is dolgozunk.

 6. Catch-22 said

  Az a 22-es csapdája, ha a rendőrség egy bűnügyben kamu vagy hazug indoklással megtagadja a nyomozást, és erre az utasítást az ügyészségtől kapja, az ügyészség pedig az egyházzal összefonódott államhatalomtól. Mert akkor mi van?

  • Duplacsapda said

   Akkor van az “átlátszó”. Pontosabban lenne, ha Bodokynak nem pont a bűncselekményeket elkövető egyházi intézmény lenne a munkáltatója. Ebből az esetből is látszik, hogy inkább Amerikában keresi a bűnöst, nem pedig saját környezetében, ahol az ténylegesen meglapul.

 7. Jóbarátok said

  Bozsonyi nyomta fel a hirdetést a kurucra heccből. És azért is hogy Bodoky leszáljon a Wistmanvúdról mer az olyan neki mint bikának a vörös posztó. Kardosék fedésben akartak maradni a Károlin amit veszéjeztet a csinnadratta.

 8. szabó jobb keze said

  Itt van a pénz, lehet ELRABOLNI!
  http://reformatus.hu/mutat/7237/
  Szabó, Balla, Hansági, ki ér hamarabb a kasszához?

 9. maszületett bárány said

  A kaliforniai Bélának nincs köze a kurucokhoz, csak szívességet tett.
  A zsidók, cigányok kritizálását tartja a kurucinfo fő feladatának
  http://www.168ora.hu/itthon/bela-varga-barati-szivessegkent-jegyeztette-be-a-kurucinfo-t-102114.html
  A Károlit is kritizálhatná Kun Miklós (a Béla unokája) intézetvezető, Fóris Ágota nyelvtudományi tanszékvezető (nincs magyar szakos diplomája) zsidó személyek agyonsztárolásáért.
  Nemdebár, Balla????

  • Svabra said

   Mi már régóta mondjuk hogy Bodoky jobb tenné ha a saját háza előtt söprögetne. A Károlin van a legtöbb mocsok. Nem látja mer túl közel van hozzá? Még a Wistmanwoodot sem látja a közös munkahelyen?

 10. Kommédia said

  A tanár úrtól tényleg meg lehet venni a könyveit áfa nélkül, de mi van abba? Saját tiszteletpéldányait árulja, a könyvet ő írta, az ő tulajdona, miért kellene ezekről számlát adnia? Nagyon rosszindulatúnak kell lenni ahhoz, hogy ezért feljelentsék.

  • Szabó József said

   Az adócsalás nem bocsánatos bűn többé, hanem a közös vagyon a társadalom aljas megkárosítása. Ezért ha ezt tapasztaljuk, állampolgári köteleségünk feljelentést tenni.

   • gate keeper said

    Az okirathamisítás, az állami fejkvóta elherdálása, amit Szabó, Balla, Hansági és Petrőczi folyamatosan űz a Károlin, nem büntetendő cselekmény?
    A rendőrség mégsem lép fel a Károli ellen. Miért nem?
    Csak nem épült be a Wistmanwood a magyar rendőrségbe is?

   • OperatívTiszt said

    Nem a Wistmanwood, hanem a Református Egyház. Tudjuk, Bölcskei besúgó volt. A rendőrséggel való szoros kapcsolata megmaradt. Kulcsár-Szabó pedig több volt, mint besúgó: operatív tiszt. Bármelyiküknek módjában áll leállítani a nyomozást. Ezzel persze közvetve megint bizonyítják megtagadott, belügyes múltjukat.

 11. Lévi Simon said

  Ha valaki szerzője egy könyvnek, olcsóbban jut hozzá a kiadójától. De fizet érte. És ha ugyanezért az árért adja tovább a tanítványainak, akkor nem üzletel, nem csal adót, hanem éppen a saját üzletét rontva – a könyvesbolti forgalmat csökkentve – szívességet tesz az olvasónak. Ingyen nem adhatja, mert ő is pénzt adott érte. Csak ugyanazta pénzt kéri el, amit ő fizetett érte, egy centet sem keres rajta. Mi után kellene fizetnie az adót?

 12. Dead end said

  Garamvölgyinek sajnos igaza van, Bodoky rossz nyomon jár. Ezen az úton nem jut sehova. Mit ér vele, hogy tudja, ki a bloggazda? Ez csak azt jelenti, hogy az ő nevén regisztrálták a blogot, nem tulajdonosa semminek. Köze nincs az egészhez. Miért érdekelné a kaliforniai Healdsburgben élő magyar származású amerikai állampolgárt, hogy Bodoky 4000 vagy 3000 ft-ért árulja a könyveit és hogy fizet-e 1000 ft után adót? Bodoky sem hiheti, hogy a hirdetést Bela Varga tette fel, még az se valószínű hogy tud róla. Nem hiszem hogy az egész életét a képernyő előtt töltené kizárólag ezt az oldalt, a kurucos baromságokat olvasva. Garantálom Bodokynak hogy Vargát nem érdekli az egész, nem is olvassa az oldalt, nemhogy írná.

  • Healdsburg report said

   “Bela Varga kategorikusan kijelentette, hogy nem tulajdonosa a kuruc.infónak.

   Közlése szerint alapvetően abban állt a közreműködése, hogy 2008-ban saját nevén ő regisztráltatta a kuruc.infót, valamint bankszámlát nyitott a honlapnak. Úgy fogalmazott, hogy az amerikai regisztrációval és a bankszámla megnyitásával szívességet tett magyarországi barátoknak.

   “Segítettem nekik 2008-ban, amikor a kormány bezárta őket, és nem tudtak bankszámlát nyitni” – mondta Varga, aki 1988 óta él az Egyesült Államokban.
   A 49 éves férfi közölte, hogy rendszeres kapcsolatot tart fenn a kuruc.info üzemeltetőivel, de nem ellenőrzi a honlapon megjelenő tartalmakat és nem vesz részt az anyagok megjelentetésében.”

   http://atv.hu/cikk/20120908_bela_varga_cafolja_hogy_a_kuruc_info_tulajdonosa_lenne

   Tuti hogy igazat mond. Miért érdekelnék onnan a távolból a kicsinyes magyarországi intrikák, egymással kibaszások? van jobb dolga is.

   • jobbikos said

    A Béla becsületes magyar ember, a szíve a megfelelő helyén, kövidinkát és hárslevelűt termeszt Kaliforniában, egyetért velünk. Gondoljátok, h egy ballibsi mocsok segített volna nekünk?

   • Kurucus attitűd said

    Éljen a Béla! Bodoky is egy rendes magyar református ember, el kéne döntenie hogy velünk tart-e vagy a zsidó wistmanwooddal.

   • kövi dinka said

    Az jó, hogy a mi vargabélánk kövidinkát termeszt a Csendes-óceán partján. De isszák a kaliforniaik a jó magyar bort?

 13. Jóbarátok said

  Tele az internet Bodoky bravúros nyomozásával. Hú de nagy durranás! Eljutottunk a kaliforniai Varga Bélához, aki szívességből regisztráltatta a kuruc-blogot, de nem ő írja. Mér írná odaátról a kicsinyes magyar perpatvarokról? Nagyon távol van ő ezektől. Csak nagyjából sejti mi a helyzet az óhazában. Hogy Bodoky könyve hol kapható, mennyibe kerül áfával és anélkül, veszik-e vagy sem az neki édesmindegy. Fele ekkora erőbedobással dupla hatékonyságú lehetett volna a nyomozás, ha Bodoky csak a közvetlen környezetében keresi a tettest – a Károlin.

 14. Catch-22 said

  Aki igazán csapdába került az Bodoky. A Wismanwood elől menekült a Károlira aztán a jóbarátai ráengedték az üldözőit, és rácsapták a csapdaajtót. Bozsonyiék bekerítették Bodokyt: elöl ők, középen Bodokí, mögötte a Wistmanwood. A volt III/III-as titkosszolgálat közelről figyeli őt és alattomban akciózik ellene.

 15. hermeneutikai lángész said

  Bodokynak nemzetközi (el)ismertsége van. Nem lehet a szokásos brutális módon elhallgattatni.
  Én az ő helyében nemzetközi porondon tárnám fel a Wistmanwood és egyéb csatolt személyek bűntetteit.

  • Anton said

   Különösen, ha a Wistmanwood áll a Bodokyt lejárató kurucinfós kampány mögött. A feljelentő levelet egészen biztosan Kardos Zsolt írta, vagy ugyanaz a személy, aki egy Kardos Zsolt által aláírt másik feljelentő levelet hasonló ügyben, hasonló szöveggel egy szintén károlis oktató ellen. A két levelet stilisztikailag egybevetettük, a szerző azonos. Az egyiken Kardos Zsolt aláírása szerepel, a másikon K… Z… A hirdetés feladását azonban lehet hogy a Wistmanwood egyedül nem tudta elintézni a kurucinfón, ehhez valamelyik károlis segítégét vette igénybe. Nagy valószínűséggel Balláét.

 16. soli deo gloria said

  Ma Bölcskei prédikált a Nagytemplomban. 20 egész percig bírt ócska közhelyeket puffogtatni rezegtetős, giccses, érzelgős hangon. Persze komolyan is vehette volna akár a textust, a 125. zsoltárt:
  “Jelen van a jószívűekkel, De a hitetleneket és az ő ösvényüket elhagyja a gonosztevőkkel. Ő híveinek ad békességet, ád csendességet.”
  Bölcskei/Butykos/Bátori a HITETLENEK KÖZÖTT VAN, a legfőbb aljas gonosztevő.

  • Kedves olvasóink ellátnak bennünket információkkal és bátorításokkal. Köszönjük szépen, mindkettőre szükségünk van. Nagyon inspiratív kérdéseket is feltesznek nekünk pl. a református egyházon belül működő spiclik és a Károli kapcsolatairól. Ígérjük, ezzel az érdekes témával külön posztban foglalkozunk a közeljövőben.
   Röviden csak annyit válaszolunk kedves olvasónknak: igen, igaza van. KA közismert titkosügynök szeretőjét vették fel a Károlira 1998-ban. Az, hogy ezért egy patinás református család leszármazottját kellett eltávolítani, senkit nem izgatott. Az akkori dékánhelyettes,SzA szívesen tett hazug tanúvallomást az említett ügyben.
   Hiába, nincs jobb szakember egy spicli szeretőjénél!

   • korrektúra said

    KA nemcsak spicli volt, hanem tolvaj is. Szeretőjével O-val együtt lopták el a sárospataki nyári egyetem pénzét.
    KA sokat tett a református sajtó színvonalának béka segge alatt tartásában aztán nyugodtan elment nyugdijba senki nem adatta vissza vele a pénzt és a spicliségér se kellett elszámolni.
    O. pedig ott virit a Károlin mint fő tudós

   • Következmények nélküli ország said

    Korner Veronika ösztöndíját sem követelte tőle vissza senki. Pedig nála nem arról volt szó, hogy a tanulmányai után húzott el az USÁ-ba, hanem a tanulmányai alatt. A doktori ösztöndíj folyósítása alatt élt odaát, és ott költötte el a magyar állam által folyósított ösztöndíjat. Csak az első félévet töltötte itthon, utána eltűnt a pénzzel együtt. Megtarthatta!

   • KSZE benyal a kormánynak said

    Kulcsár-Szabó akadémikus pedig beválasztotta a Sarkit az ügynevezett kutatócsoportjába.
    Ami valójában azt kutatja hol lehetne zsarolással, csalással, juhászkutyák PhDztatásával lóvét szerezni.
    A Sarki ringyó jól beleillik a díszes társaságba Eisemann, Bednanics meg a többi hímringyó közé-

   • KSZE és a húsosfazék said

    És mindezt úgy, hogy nincs is irodalomtudományi munkássága.Ha csak azt a 6 és fél oldalt nem számítjuk, amivel Korner hozzájárult Mészáros összesen 13 oldalasdisszertációjának a megírásához. Azért nem veszikt tőle vissza a pénzt, mert Kulcsár-Szabó áll mögötte.

 17. dunántúli teológus said

  Bölcskei végtelenül műveletlen. Egy versről locsogott, nem nevezte meg a szerzőjét (Kozma Andor), a címét: Karthágói harangok), a benne szereplő tanárt (Bocsor István) és a helyszínét sem: (“A pápai öreg kollégyium terme”).
  Bölcskei meg köre meg akarja szüntetni a pápai teológiát.
  Gyűlöli a műveltséget, az intelligenciát és az erkölcsösséget, amit Pápa képvisel.
  Mindent feneketlenül gyűlöl, ami hiányzik őbelőle.
  Gyilkos dühvel meg akarja ölni.

 18. komáromi kisleány said

  Hallgattam Szabó András előadását Huszár Gálról a Selye egyetemen.
  Szabó hülyét csinált Huszárból, nyiltan gúnyt űzött belőle.
  Vagy a Szabó ennyire hülye?

  • Selye haj said

   Kb 3 hete a Doktorok Kollégiuma azért vonult ki Komáromba testületestül hogy csendesen tüntessen a szlovák kormány visszaminősítő terve ellen. A református egyház úgy tesz, mintha a visszaminősítési tervnek politikai, magyarellenes okai volnának. Pedig dehogy. Tisztán szakmai okai vannak. Olyan gyenge a Selye, hogy még főiskolának se válna be egy igényesebb országban. El lehet képzelni hogy milyen gyenge ha a 44 oldallal nagydoktor lett Szabó Andrást és a plagizáló Földes Csabát alkalmazzák.

   • Kálvinista doktorok said

    A Doktorok kollégiuma egy rémesen sötét maffia. Elnöke a műveletlen alkoholista Bölcskei, alelnöke a bamba képű idióta, Fekete Károly, főtitkára pedig Bölcskei volt besúgó kollégája, Kádár Zsolt. Ezekkel szemben látatlanban a szlovák kormánynak adok igazat, amikor arról van szó hogy a Selye színvonaltalan, harmatgyenge.

   • germanista said

    Földes Csaba Els Oksaartól lopott. A professzorasszony aztán megírta egy recenzióban, hogy díjazná, ha Földes kevesebbet venne át a szövegeiből neve említése nélkül.
    Ilyen a Plagi Csabi a Szabó fő haverja, tudományosan jelentéktelen, jelleme egy áspiskígyóé és egy hernyóé és a szexualitása….

   • plagi csabi said

    Földes direkt azér nősült meg, azér vette el a kis penészvirágot a kolléganője lányát h ne mondják má mindig rá h buzi

   • Pannónia said

    Plagi Csabi már finoman ajánlkozott a teológusoknál hogy segít analizálni a kolikban készült videókat. Persze csak hermeneutikailag 🙂

 19. szabó a gyilkos fasiszta said

  Teszik veszik magukat hízelegnek a zsidóknak közben gyilkos zsidóellenes akciókat szerveznek Szabó András vezetésével.
  http://reformatus.hu/mutat/7207/

 20. Kerteszetiegyetem said

  Tamás, elképzelhető hogy mégis Bela Varga tetette fel szívességből a lejárató hirdetést. Egy csaj kérhette meg rá aki rád dolgozott vagy még dolgozik is. A budapesti Kertészeti Egyetemre járt ő is, nem voltak évfolyamtársak a csaj egy tizessel fiatalabb, velem volt egyidős. Többször beszélt nekem erről az amerikai pasiról legalábbis Béla volt és az alumni tagja. Azt is mondta hogy ki akar menni hozzá erre gyúr. A facebookon nagyon összemelegedtek. A csaj tavasszal törölte magát meglepetésszerüen talán összefüggésben a rólad szóló hirdetéssel. Ez az egyik gyanús körülmény. A másik pedig hogy a csaj a Wistmanwood alkalmazottja. Gondolom ennyi elég hogy megtaláld én ebből ki akarok maradni. Mióta eltünt a fb-ról azóta különben se találom. Igaz nem is keresem olyan nagyon. Nem szeretem a hekusokat.

  • Jóbarátok said

   Ne hidd el hogy a Wistmanwood egyedül csinálta. Hogy benne volt, azt nem vitatom, mert akkor került fel a hirdetés a kuruc.infóra, amikor te kommenteltél ezen a blogon. Bozsonyi és Tepsi nem nézte jó szemmel hogy wistmanwoodozni kezdesz, mert fedésben akarják tartani őket. Hogy pontosan ki intézte el a hirdetést azt nehéz kideríteni, de szerintem Balla rokonsága. A wistis csaj, ha igaz hogy van köztük kertész, legfeljebb ráerösitett kicsit. Hiányolom a posztodból a károlis szálat, hiszen még falból fel is jelentettek a hirdetés miatt Ballánál. Ez egy lájtos fenyegetés volt Bozsóék részéről hogy kirúghatnak ha nem ápolsz barátságot a wistis kollegáiddal. 🙂

  • Magyarklub California said

   A Belanak ehhez semmi koze aszt se tuggya ki az a Bodoki. A Bela egy rendes magyar ember, itt is sok barattya van o tarcsa ösze a kis magyar kozosseget egyut szokunk borozni.

  • Kerteszetiegyetem said

   A Béla Fb-os kertészeti egyetemi barátnőjéről még annyi hogy 40 alatti szőke alacsony, Krisztának hívják és a Kardos Zsolt a főnöke.

 21. journalist said

  Viccesek ezek a wistmanwoodos fiúk és lányok. Mikrofon a dekoltázsba, kamera a gomblyukba aztán ACTION!

  • Kandikamera said

   Most már ott lesznek a teológusok hálószobáiban is. Azért találták ki ezt a bentlakást, hogy megfigyelhessék és megzsarolhassák őket. Az a 22 elsőéves teológus állandó felügyelet alatt fog állni. Nem lesz egyetlen intim pillanatuk sem. Megfigyelik és DVD-re veszik a szexuális szokásaikat is hogy a kellő pillanatban megzsarolhassák őket.

   • Kollektív megfigyelés said

    Ezt a kötelező kolit ki találta ki? A Wistmanwood vagy Kovács Barnabás? Nagyon takarékos módszer a totális megfigyelésre. Elég egy kamera és egy poloska a hálószobákba. A tantermekben már úgyis van mindenütt. 🙂

   • Homo-Homo said

    Szerintem Németh Dávid találta ki a papocskáknak a bentlakásos kolit, hogy ellenőrzés ürügyén rájuknyithasson bármikor vagy kukkolhassa a titkos felvételeket. Az a szerencsétlen pap látens buzi. Ezért ijedt meg annyira a mozgássérült fiú vallomásától mert magára ismert.

   • Wistmanwood said

    Zsengellér simán bevette a maszlagot a közösségi életről. Kovács Barnabás és Kardos Zsolt tárgyalta le egymással a kötelező kolit. Szósz a hitéletről, közösségről, és szobánként egy kamerával és poloskával mindenki kontroll alatt van. Ügyes húzás.

   • historiker said

    Privátszféra? Személyiségi jogok????

   • Pharisée said

    Viccelsz, a Károlin? Ez egy állam az államban saját törvényekkel, azaz teljes önkény, törvénytelenség. Ha a rektor nyíltan és írásban elismeri, hogy még az oktatók lakását is bedrótoztatja, akkor a koleszok bedrótozása a minimum, amit ettől a képmutató szenteskedő hiú pojácától elvárhatsz.

   • kataszidónia said

    Mer rohattul kiváncsiak vagyunk mindenkinek a farkára meg egyebekre!
    Ha má nekem itt a Mátyás utcába semmi ilyesmi látványosság nem áll a rendelkezésemre meg mióta a sánta könyvtárosok is úgy megacélosodtak azóta csak a videóktól van orgazmusom!!!

 22. irish coffee said

  Ha valaki felvételeket készít a Ráday u. 28-ban az gazdag anyagot gyűjt magának a teológiai úgynevezett professzorok szexuális életéről is, lásd a csaló Pethőt!

  • theologina said

   Tudnék egy s mást mondani de most inkább nem.
   Nem akarom h még rosszabb véleménnyel legyetek a teológusokról.

  • HTK-illetékes said

   Ez a cél. A Wistmanwood vadul gyűjti az adatokat főleg a kompromitkákat. Nemcsak az oktatókról, hanem a hallgatókról is. Eddig csak a BTK-n fejtette ki áldásos működését de most már terjeszkedik a HTK-n is. Nem kell sok idő és az egész egyetem a markukban lesz.

   • Wistmanwood said

    Akiről pedig nem tud gyüjteni semmit azt hamis dokumentumokkal kompromittálja. Pl. egy kamu hirdetéssel a kurucinfón mint Bodokyt. A wisti nagyon nem örül annak hogy Bodokyval kollégák lettek a Károlin. Megpróbálja a maga aljas eszközeivel kifúrni. Felad egy hirdetést a nevében és utána ezért a hirdetésért feljelenti a munkáltatónál. Ez tipikusan Kardos Zsolt módszere. Nincs a primitív értelmi fogyatékos cigánynak fantáziája. Ezt már nagyon sokszor elsütötte.

   • Inspector Barnaby said

    A Zsoltinak még ennyi sincs. Az ötleteket Kovács Barnabástól kapja, az ő fantáziája ilyen szegényes. Mint az öreg suszternek nan egy kaptafája, arra húz rá mindent. Kardossal ellentétben Barnaby nem akarja kifúrni Bodokyt, hanem sakkban akarja tartani a wistivel. Azért vitte oda őket.

   • cickány said

    Ötleteik vannak a figuráknak meg eszközeik is meg elég ocsmány patkány aki kivitelezze, de KI ÁLL EZEK MÖGÖTT?
    Ne mondjátok, hogy a Balla, a Szabó, Hansági vagy akár Kulcsár-Szabó Ernő akadémikus.
    Itt sokkal több pénzről van szó.
    Nemzetközi összefonódásról.
    Ezek a bábok a károlin meg nem tudnak semmit csak lóbálják őket

 23. Károlis kommédia said

  Tamás! Mért nem kérdezed meg Nagy Attilát? Jászapáti nincs olyan messze… Állítottak-e ki számlát a hirdetésről, ha igen, kinek, ha nem, miért nem? Nem az a lényeg, ki adta fel ténylegesn a hirdetést, hanem hogy ki volt a megbízója. Ha az amerikás Bela Vargáig eljutottál, el tudsz jutni a közvetlen közeledben levő megbízóig is…

  • historiker said

   Nagyszerű ötlet!!!
   Meg kell kérdezni Nagy Attilát!
   Melletted vagyunk, Tamás, értünk is harcolsz!

  • Kertészetiegyetem said

   Én utánanéznék a wistmanwoodos csaj és a Bela Varga kapcsolatának is Bodoky helyébe. Elvégre Bodokyt az impresszumba is betették mint a kuruc.info fő hirdetésszervezőjét, legalább 3x ismételve meg a teljes nevét. Ezt pedig akárki nem tudta elintézni mint egy szimpla hirdetést. A Wistmanwoodnak a Károli az egyik megbízója!

   • Szenátus said

    Teljesen egyetértek. A izraeli Wistmanwood és a fasiszta kurucinfo módszerei azonosak. Nincs kizárva, hogy bizonyos ügyekben együttműködnek. Bodoky lehet ilyen közös ellenség. Mindkettő a titkos felvételekkel való zsarolással operál:

    “A Jobbikban úgy félnek a kuruc.infótól, mint a tűztől, mert sokan olvassák, ráadásul a legfanatikusabb szélsőjobbosok. Senki nem szeretné ott meglátni a saját címét és telefonszámát. Informátoraink szerint sok jobbikost, illetve a Jobbikhoz közel álló embert is tett már tönkre kurucos cikk: Kiss Róbert azért kényszerült lemondani a Gárda főkapitányságáról, mert a kuruc.info megjelentetett egy videót, amin a szeretőjével csókolózik, noha családos ember…”

    Ugyanezzel a módszerrel rúgatta ki a Károli a Wistmanwooddal Bíró Máriát 2 évvel ezelőtt… Mikor a dékánhelyettes asszony meglátta a felvételeket magáról és ….ről, falfehér lett és azonnal felállt….

   • Berjoza said

    Kiss Róbertet a szeretőjével való csókolózás közben a Wistmanwood vette fel, majd a felvételt átadta a megrendelőnek: a kurucinfónak. A titokban készített felvételek, azok manipulációja, majd az ezekkel való zsarolás olyan állandó instrumentum, amit minden alkalommal bevetnek. A kurucinfó hozhatta össze Balla Pétert a wistmanwooddal, amikor ilyen jellegű feladatra keresett embert Bíró Mária eltávolításához. Ez Kardos Zsolt műfaja.

 24. kaganovics said

  Nagyon eltaktikázzátok magatokat gyerekek!
  Kurucinfo meg a Wistmanwood együttműködik!
  Ahogy a mondás tartja: Sátánt a Belzebubbal…

 25. red rat said

  http://www.wistmanwood.com/cegismerteto.html
  Na itt hirdetik a “törvénytelen” módszereiket!

 26. PolitikaiLogika said

  Engem nem lep meg a náci kurucinfó és az izraeli Wistmanwood lepaktálása. A kurucinfo pontosan azokra az alávaló szolgáltatásokra tart igényt, amikről a Wistmanwood híres. A Wistmanwood pedig láthatólag tudatosan épül be a jobboldalba, hogy belülről bomlassza azt. Teljesen következetes, hogy a Károlit és a Kurucinfót foglalja el mint két stratégiai kulcspontot. Balla és családja lehettek azok, akik ezt a szemét céget mindkét erős várunkba bevitték. Balla minimum hazaáruló.

  • Jobbik said

   A Wistmanwood rászívta magát a Károlira, célja van vele, ez világos. Az is nyivánvaló, hogy ez az idióta hiú álszent pojáca, aki teljesen alkamatlan a vezetésre, a saját hatalmának megerősítésére hozta be őket a Károlira. Hogy kémkedjenek neki és tegyék el láb alól az ellenzéket, úgy az oktatók, mind a hallgatók között, sőt, a belső vezetésben is. Balla egyértelműen hazaáruló.

   • Curious said

    Az eddig világos hogy a Wistmanwoodnak Balla csinált helyet a Károlin. Az is kézenfekvő, hogy a család ajánlotta a céget a kurucinfó figyelmébe bizonyos titkos és kompromittáló felvételek készítésére, hiszen ez a specialitásuk. De nemcsak Balla személye kapcsolja össze a Wistmanwood károlis és kurucos nyomulását, hanem Bodokyé is. Ellene intrikálnak itt is és ott is. Mi baja vana a Wistmanwoodnak Bodokyval?

   • a feminine touch said

    Gondoljátok h Balla ennyire önjáró?
    Azt hoz be annak fizet tízmilliókat akinek akar
    Közben Bölcskei bátran tűri a butykossal a kezében?
    Lóri sógor meg békésen legelészik a jobbikosaival a Szabadság téren?
    Nem hiszem.

 27. tóratartó said

  Boldog Rosh Hashanát kívánok mindenkinek, akit illet.
  Nemsokára Jom Kippur, a bejegeyeztetés napja.
  Addig van még egy kis idő, hogy megbánjátok és jóvátegyétek bűneiteket.

 28. KSZE benyal a kormánynak said

  Kulcsár-Szabó még beszédírót is szállított OV-nek egy bugyuta barom klán tag személyében. Ez a Kránicz vagy hogy hívják csak valamivel különb a Mészárosnál: mondjuk nem vakarózik mint egy félmajom és nemröhögcsél mint egy idióta.
  Rossz hírem van: OV bukik és vele ti is húztok a P-be

  • KSZE és a húsosfazék said

   Az oxfordi egyetemi tanár Róna Péter OVI szellemi leépüléséről beszél:

   http://www.stop.hu/belfold/orban-mar-leepult-szellemileg-allitja-a-neves-kozgazdasz/1080595/

   Pedig csak arról van szó, hogy új beszédírót kapott a Kulcsár-Szabó családtól, aki zavaros és értelmetlen szövegeket szállít neki milliókért.

   • foltos hiéna said

    OV tényleg leépült.
    Ennek jele többek között, h ezt a Kránicz nevű bunkó suttyót felvette beszédirónak.
    Előrehozott választások lesnek, ti pedig megfizettek, gonosztevők!

   • Trojan horse said

    Ebből is láthatjuk, milyen nagy, bátor és elmés ellenálló Kulcsár-Szabó Ernő. A célja Orbán Viktor megbuktatása. Ez már abból is látszik, ahogy ellenzi a nemzeti kánont, kiiktatná a magyar kulturális örökségből Wass Albertet, Nyirőt, Thormay Cecilet, szidja Horthyt, más a véleménye a holocaustról, mint OVI-nak és ezt tüntetően hangoztatja, nyilatkozgat a médiában a kormány kultúrpolitikáját támadva. Nyilvánvaóan azért csempészte be a MENY kedvencét OVI tanácsadói közé, hogy lejárassa a Vezért. Kránitz egy szerencsétlen, műveletlen, semmilyen idegen nyelven nem olvasó, tehetségtelen, semmire se jó bigott agyalágyult. Őt ajánlani OVI szövegírójának annyi mint trójai falovat csempészni a kormányba. Kránitz szövegei máris súlyosan kompromittálták a miniszterelnököt.

   • Kállay kettős said

    Miközben a Professzorok Batthyány körében blöffkirály barátunk OVI-val bratyizik, a médiában ócsárolja a kultúrpolitikáját és egy tehetségtelen zavarosagyú balféket ajánl be neki szövegírónak. KSZE az ellenzék felé kacsintgat, miközben hatalmas lóvét szakít le a jelenlegi kormányról.

   • KSZE workshop said

    Hillerrel ugyanígy bratyizott. A Maszoptól is százmilliókat nyúlt le. Viszont őket nem járatta le, nem küldött nekik Kránicz-formátumú szövegírókat.

   • dumb and dumber said

    KSZE klánja nagyot bukik mert csak az Ernő hazugsága tartja őket a felszínen.
    Kinek kéne a kétszeresen csalással PHDzott Mészáros?
    Az idióta Hansági, aki összekeveri az illokúciót a perlokúcióval?
    Az Ernőt kell jól fenékbe rúgni, és mind eltűnnek a süllyesztőben.

 29. Phd-s hallgató said

  Szegény Gábor. Ez az állás nem lesz neki jó referencia a jövőre nézve. Se politikailag, se szakmailag, se erkölcsileg.

 30. Mercenary said

  A csaló Mészáros dupla szabálytalan péhádéztatása és megdobása 1 millával, Bednanics pénz- és sarzsiosztó pozícióba helyezése, Kránicz zsíros szerződése OVI-val… Csoda-e ha minden ifjú irodalmár hallgató be akar kerülni a Kulcsár-Szabó klán zsoldoshadseregébe? Ernő bebizonyította már soxor h a lojalitásér keményvalutával fizet:

  https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/10/27/mercenaries-of-agnes-kulcsar-szabo-kulcsar-szabo-agnes-zsoldoshadserege/

 31. foltos hiéna said

  Kulcsár-Szabó Ernő tipikusan KÉT ÚR SZOLGÁJA. De leginkább a saját pecsenyéjét sütögeti.
  KSZE egy ERKÖLCSTELEN, ALJAS SZÖRNYNETEG.

  • Premier said

   Ha Kulcsárszabó ilyen fondorlatos módon fúrja a Viktort, akkor nem nagy jövőt jósolok neki. Még egy-két Kránitz-beszéd, és Viktor is rájön mér ültette a nyakába KSZE ezt a szerencsétlen semmire se jó kis bigottot.

 32. red rat said

  KSZE egy velejéig korrupt szörnyeteg.
  De ki engedte be őt és a családját a Károlira???
  Szabó András A LEGFŐBB BŰNÜZŐ-
  Erről ne feledkezzünk meg!

  • ELTEs kollega said

   Kenyeres professzor már 15 évvel ezelőtt megmondta, hogy Kulcsár-Szabó diktatúrát vezet be az irodalomtudományban. Annak, amit csinál, nem a tudományhoz, hanem a hatalom akarásához van köze. Harcolt ellene, amíg tudott. Aztán feladta…

   • OperatívTiszt said

    Nem ismeritek ti az Ernőt és a belügyet behálózó kapcsolatait. A Wistmanwoodot is ő hozatta ide. Még mindig nem látjátok hogy egy balos offenzíva van a jobboldal bomlasztására és ebben a nemzetáruló KSZE a főnök?

 33. csicsikov said

  A Wisti irodája a török követség szomszédságában van. A Wisti szabad szemmel is láthatja, mit művelnek a moszlim diplomaták. Miért ez a hely? Egyébként a többi cég neve is érdekes, az országos pénzbehajtók, elit ingatlanügynökségek meg hasonlók laknak abban a házban a Hősök tere mellett.
  Szóval a Wisti tele van lóvéval és valami miatt fontos hogy a diplomatanegyedben sasolhasson feltűnés nélkül.

  • Turk Topor said

   Azért költözött a Wistmanwood a Sas utcából az Andrássy útra, hogy kémkedjen a muzulmánokról az izraeli megbízójának. És azért nyomult be a Károlira, mert azt az azeribarát Hegedűsrokon vezeti. A wisti gyűjti az infókat a zsidóknak.

 34. middlemarch said

  Sötét bunkó Balla magára gyújtotta a házat hogy beengedte a Wistmanwoodot.

  • Vendetta Armenian said

   Szó szerint. Az agyatlan Balla bekerítette magát. Az egyik oldalon ott a zsidók által fizetett Wistmanwood, a másikon az azeriek turáni magyar rokonaira vadászó örmények.

   • Wistmanwood said

    Balla nem fogja fel hogy mit csinált. Beengedte a saját ellenségeit a házába. Azok pedig gondoskodnak róla hogy ne lehessen tőlük megszabadulni. Van már annyi adatuk Balláról hogy lehetetlen őket leépíteni.

 35. lord peter wimsey said

  Hogy ti micsoda büdös bunkók vagytok!

 36. Curious said

  Annyit hallottam, hogy a Wistmanwood a Károli vezetőinek belső ellentétei miatt van még mindig az intézményben. De vajon kinek a pártján: Balláén vagy Kovács Barnabásén? Ezek ketten udvarias mézesmázos szavakkal társalognak egymással, különösen Balla, aki alázatosan Barnának nevezi a stratégiai igazgatót, és látszólag engedelmeskedik neki, de valójában úgy utálja, mint az emberi anyagcserefolyamat végtermékét.

  • Szenátus said

   Ez érdekes kérdés, mert már rég megjelentek a repedések Tepsi és Barnaby között is. Tepsi egyre inkább Ballával szövetkezik a magától elszállt hatalommániás Barnaby ellen. De kivel szövetkezik a Wistmanwood? Barnabyval? Vagy a Balla-Tepsi párossal?

 37. lord peter wimsey said

  Szabó maga a testet öltött szar. Mikor megjelenik a barna öltönyében, izgatottan rebbenő szemét ide-oda veti, kezét tördeli

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: