Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Common dormitory (Kötelező bentlakás)

Posted by karoligaspar - szeptember 16, 2012

Az alábbi írás helyenként túlságosan szókimondó volt. Változtatni, belenyúlni nem akartunk, inkább itt-ott kimoderáltuk. A szerző megértését kérjük a csonkításokért 🙂 – A szerk.

Szerző: Thelogina

Van a parokia.hu portálon egy video-interjú kedvenc tanárommal, a cuki Zsengellér Józseffel:

http://www.parokia.hu/hir/mutat/3803/

Messze a legjobb arc az egész HTK-n. De ezt az interjút kihagyhatta volna. A riporternő megkérdezi tőle az elején, hogyan summázná egy éves dékánságát, mit sikerült megvalósítani a célkitűzésekből. Sikerült-e a közösségépítés kollégákkal és hallgatókkal, vagy valami ilyesmi. Feltűnő, hogy Zsengellér tanár úr csak a kérdés egyik felét hallja meg. A kollégákról nem beszél, csak a hallgatókról. Róluk viszont lelkesen. Azt mondja, most nagyobb volt a merítés, ezért remélhetőleg jobb lesz a minőség. Meg olyasmit is mond, hogy egyes hallgatók szemében ott lobog a túlvilági hit vagy ilyesmi. Azután rátér a bomba nagy újításra, amit idén szeptembertől vezetnek be, hogy a teológus hallgatóknak bent kell lakniuk a koliban. Nem nagy a lelkesedés a bentlakás iránt a hallgatók között, nem értik mire jó ez a bebörtönzés. Zsengellér tanár úr hablatyol valamit a gyülekezetekről és közösségről, a gyülekezetekre való rászokási kényszerről, ha jól értettem, jövő hivatásról amúgy jó paposan, ahogy ilyenkor szokás. Fellengzős szavak, nem hatnak túl őszintének még az ő szájából sem, nem is győztek meg ennek szükségességéről senkit. A riporternő kérdésére Zsengellér tanár úr el is ismeri, hogy ellenállás van a hallgatók között, a kolit a sitthez hasonlítják, ők meg szabadlábon akarnának élni. Különösen a pestiek, akiknek sokkal jobb lenne otthon . És akkor megint jön a lila szósz az emelkedett lelkiállapotokról, magasztos célokról, a „közös hitéletről” (ha-ha-ha – ha tudná a tanár úr, mi zajlik a diákszobákban, közösnek közös, csak nem épp hitélet 🙂 ).

Nagy a felbolydulás. Körbemennek az infók, amiket még a facebookra se teszünk ki, nehogy lebukjunk, csak egymás között suttogjuk el. Azt mondják a hallgatók sasoltatása miatt van szükség a kötelező bentlakásra. Köztudott, hogy Németh Dávid prof minden évfolyamon kineveli a maga kis spionjait, valóságos besúgó hálózatot épített ki. De ezeket hamar kiismerjük, ha a közelünkbe érnek témát váltunk vagy elhallgatunk. Nem sok infót gyűjthetnek. Ezér találták ki, hogy a koliszobákat kamerákkal és poloskákkal látják el, ráadásul közvetlenebb és hitelesebb lesz az info. Az sem titok, hogy az egyetem megbízásából a Wistmanwood nevű hírhedt izraeli kémszervezet szereli be és felügyeli a technikai berendezést, amiket persze profi módra elrejtenek majd a szemünk elől.

Ismerve Németh Dávid titkolt ferde hajlamait, érdeklődését az izmi fiútestek iránt, a hálószobai videofelvételeket ő nemcsak infószerzés céljából fogja tanulmányozni, hanem… (kimoderálva – a szerk.). Ha egy szexi srác közelébe kerül úgy felizgul hogy (kimoderálva – a szerk.). Ezért is reagálta túl a homokos mozgássérült fiú vallomását, mert folyton attól fél hogy őt is rajtakapják. Túlkompenzál, a másikra mutogat és jó nagy zajt csap hogy róla ne gondolják azt…

Senki sem hisz abban a lelki dumában amit Zsengellér tanár úr a parókia portálnak leadott a bentlakás okairól. Nem tudjuk, hogy Zsengellér tanár úr mennyire van benne a hallgatói személyiségi jogok megnyirbálásában, ismeri-e kollégái, Balla és Németh profok hátsó szándékait, vagy őt egyszerűen megvezették. A közös kollégium nem a hallgatók érdekét szolgálja, hanem a spiclikét és a buzikét. A Wistmanwooddal összegyógyult Balláét és a látens buzi Németh Dávidét. Vajon a cuki Zsengellér tanár úr naivan vesz részt a hallgatók személyiségi jogainak megsértésében, vagy tudatosan asszisztál ehhez az ördögi projekthez?

54 hozzászólás to “Common dormitory (Kötelező bentlakás)”

 1. soluschristus said

  A téhán a börtön-stílus már tavaly elkezdődött, mikor bevezették a chipkártyás beléptetést és zárni kezdték a termeket is, hiszen mink tudnivalóan lopni járunk oda, nem pediglen azért, hogy felkészüljünk a megfeszített Krisztus hirdetésére…
  Szűcs professzor néhányszor meg is jegyezte nekünk, hogy “a mennyek országába könnyebb bejutni, mint a maguk tantermébe”.
  Nem jó irányba mennek a dolgok a pesti Teológián, na.

  • Ottokár said

   A chipkártyával nem ám az a céljuk, hogy idegenek ne mehessenek be, mert eddig is zárva volt a kapu, a portás nyitotta, hanem hogy pontosan lecsekkolják, mikor jövünk-megyünk.

  • Theologina said

   Soluschristusnak sajnos igaza van. Csalódtam a cuki Zsengellérben, most rosszabb, mint Békési alatt volt. Ráadásul a csaló és szatír Pethőt se hajította ki. Pedig elég lett volna ha bekéreti az összehazudott külföldi publikációit. A miskolciak csak ennyit csináltak és elment magától. Zsengellér tanár úr is csak a hallgatókkal szigorú. A tanárokkal szemben miért nem következetes?

   • Totalcontrol said

    Zsengi nem rosszabb az elődjénél csak semmivel se jobb. A chipkártyát és a bentlakást nem lelki okokból találták ki, hanem a totális ellenőrzés miatt. A HTK-ra nem szivároghat be a lázadás szelleme. Kovács Barnabás, Balla és a Wistmanwood ötlete a zárás és a megfigyelés, Zsengivel csak lenyelették. Zsengi ugyanolyan gyenge, mint Békési volt.

   • Régi Kolléga said

    Én koránkeltem és még láttam a videót. A riporternő értelmes és egyenes kérdéseire Zsengellér görbe és kitérő válaszokat adott. A nő rákérdezett a hallgatókra és a kollégákra is. Zsengellér a kollégákról mélyen kussolt. Engem is érdekelt volna, hogy halad a csaló Pethő kitessékelésével, vagy hogy boldogul az értelmi fogyatékos Ballával.

   • Svabra said

    A söprés Zsengellérnek tényleg nem az erőssége. Kisöpörhetné Pethőt, a genyó buzi Németh Dávidot, a hegyes patkánypofájú szenteskedő Ballát. Első huzatra ez elég is lenne. De nem. Ő nem söpörni, hanem zárni akar. Nem dékánnak kéne lennie, hanem portásnak.

   • Petrus said

    Tán csak nem Szent Péternek képzeli magát, aki ott áll a kapuban kezében a kulccsal? 🙂

  • Gólya said

   A bentlakás durva. De van kibúvó. 🙂

   • ZsoltCsaba said

    Theologina és társai indulatait megértem, de nem a hallgatók bezárása és ellenőrzése a legfontosabb ok, ez inkább olyan származékos nyereség. Amolyan két legyet ütni egycsapásra akcióról an itt szó. A legfontosabb ok a BIZNISZ. Bölcskei egyháza bizniszegyház, és a bentlakásból is tőkét kovácsolnak. Jó alaposan megvágják a szülőket.

   • HTK-illetékes said

    Ez így igaz. A HTK működése veszteséges. Barnabyék azt találták ki, hogy kötelezővé teszik a bentlakást, így még egy bőrt le lehet nyúzni a szülőkről. Ez elsősorban pénzről szól, de a hallgatók totális kordában tartása is fontos szempont. Sőt az oktatóké is, mert a chipkártya alapján az ő mozgásukat is ellenőrzik Barnabyék. A teológia nem világi kar, azt nem lehet úgy elkanászodni hagyni, mint a BTK-t vagy az ÁJK-t.

   • andrew said

    Nagy kefélések mennek ot a Rádai uccába a nagy szenteskedés mellett. Megtalálja a lukat hejbe is aki keresi

 2. OM said

  Az a baj, hogy eztbárkimondhassa.

 3. Hermeneuta said

  Zsengellér nyilatkozata árulkodó, képmutató és ostoba. A riporternő sokkal okosabb. A hallgatók nyitottságát hirdeti, közben bezárja őket. Elismeri, hogy a hallgatók ezt büntetésnek érzik, de amivel ezt enyhíteni próbálja, az egy trükk ajánlása: kérjenek felmentést ez alól, anyagi okora hivatkozva. Magyarán jó drága lehet, ha adott esetben még egy albérlet is olcsóbb. Mert hogyan másképp lehetne anyagi okokra hivatkozva ez alól felmentést kérni. A másik a szülői értekezlet… Ennél képmutatóbb dolgot neheen lehet elképzelni. Hiszen nyilvánvalő, hogy nem a “gyerekek” közös nevelése a téma, hanem a pénz. A szülői értekezlet egy metafora. Valós jelentése: A pénztárcák megszólítása.

  • Theologina said

   Akár a pénz az ok, akár a sasolás, nem a hallgatók érdekét szolgálja az az egy biztos.

  • Homo-homo said

   Sok előnye van a bentlakásnak a Károli oldaláról nézve: lóvé, megfigyelés, infók, de van egy szexuális előnye is. A szatír Pethő “csekkolhatja” a csajokat a szobájukban, “tévedésből” rájuknyithat a zuhanyozóba és millió lehetősége adódha a kéznél levő friss hús kóstolására. Ugyanezt csinálhaja a még nem comingoutolt buzi, Németh Dávid a fiúkkal, akik teljesen ki lesznek neki szolgáltatva. Aki nem hajlandó előtte levetkőzni vagy tapiztatni magát és még ki tudja mit, azt rohan följelenteni hogy homokos, a saját vágyaival rágalmazva meg az ellenállót.

   • Matróna said

    A kappanhangú öregasszonyos képű aszexuális Balla melyik kategóriába tartozik? Ő kiket fog molesztálni? A lányokat vagy a fiúkat?

   • Matrix D'amour said

    Ő állítólag Fórist dugja vagy dugná ha lenne mivel 🙂

   • régi kolléga said

    Emlékszünk még BJ-re aki a főteológiai professzor rektor babája volt. Így a nagytiszteletű (???) beépítette a házasságtörését a munkaidejébe és a kurváját a munkahelyére.

 4. Cukrosbácsi said

  Zsengellér a cukrosbácsi. Megnyerő hangon becsalogatja a naiv falusiakat egy drága és zord börtönbe.

  • Gólya said

   Azt mondta Zsengellér tanár úr, hogy aki anyagilag nem bírja a kolit, az felmentést kérhet. Én nem bírom, nincs pénzem, a szüleimnek annyi van, amennyi a tandijra kell, felmentést kérek és ennyi. Ezt a többi 21 ember ugyanugy megteheti. És akkor ezt a borgözös ideát elfelejtik.

   • Freshman said

    Ez azt jelenti, hogy a kollégium minden más szállásnál drágább? Az albérletnél is? Én is úgy értettem, hogy anyagi okok miatt lehet felmentést kérni.

 5. Jason Bourne said

  Kedves Theologina, annyit én is tudok ezekről a lehallgatós kütyükről, hogy ahogyan telepítik őket, pont úgy meg is lehet őket találni. Azok a cégek, amelyek efféle munkára szakosodtak, nem éppen olcsó sikerdíjért dolgoznak, de vannak olyanok, amelyeknek a felmérését adott esetben még a bíróság is elfogadja. És hiába csipkártyáznak a kapunál, mégis meg tudják a bemérést oldani, ezt garantálják… Esetleg körül lehetne nézni a piacon.

  • Theologina said

   Köszi Jason. Én csak egy kis hülye teológus vagyok, nem tudom hogy néz ki egy ilyen ketyere és hogy kémkedik majd utánunk a szobáinkban. De hallottam, hogy Balla már az oktatók lakására is telepítteti ezeket azzal a valamilyen wood nevű céggel. Kézenfekvő, hogy a téhá be van drótozva, mer először itt helyben kezdik. Aztán ha valaki gyanús, mennek távolabb is. Viszont ha összegyűjtenek bennünket egy rakáson, nem is kell messze menniük. Így sokkal olcsóbb Balláéknak. A volt osztálytársaim között van aki informatikát tanul, majd érdeklődöm, tud-e valami ellenszert. Lehet hogy a gólyák szüleinek inkább ilyen despionizáló kütyükre kéne összedobni a pénzt, nem a kölykeik bebörtönzésére 🙂

   • Sophomore slump said

    Mi? Hogy a gagyi szülők még egy zsák zsozsót fizetnek azért hogy a csemetéiket bebörtönözzék? Normálisak ezek? Vagy a refi suli az értelmi fogyatékosok között kampányolt? Ennyi buggyant szülőt hol voltak képesek begyüjteni?

   • Republik66 said

    Lemaradtam a videóról. Nem tudom miről van szó, nem HTK-s vagyok. De klassz lehetett ha máris lekapták 🙂

   • Andrew said

    Későn keltél. 🙂 Én még épp láttam. Nem a video ütős, hanem Theologina posztja. Gratula. Kiütötted a “cuki” Zsengellért. 🙂 Tényleg álszent. A lélekről papol közben a lóvéra gondol, amit a csali dumájával kihúz az ostoba falusi szülők zsebéből.

   • Kommédia said

    A video is jó. Nem épp a “cuki Zsengi” hanem a riporternő. Ismerem, jó fej, szőke rövid hajú jó humorú értelmes csaj és mindig beletrafál a sűrűjébe. A tavalyi videója is zseniális volt a Konkolynéval. Na az ilyen konkolyokat palizzák be Balláék, direkt rájuk hajtanak.

   • búzavirág said

    A Károlin már csak konkolyt termelnek, búza csak véletlenül keveredik közéje.

  • Dark Tangent said

   Nem hiszem hogy van olyan probléma amit mi ne tudnánk megoldani. De nem vagyunk olcsók. Viszont motiváltak vagyunk mert ezt a dagadt roma bűnözőt mi is utáljuk. Örömmel segítünk kinyírni ha meg tudunk egyezni.

   • Robi said

    Jo neked én ezen a csipszaros akadájon nem tudok átjutni a revickibe kel teritenem a cuccot a papocskáknak is.

   • Díler said

    De a bogyoitokat még a kapun kivül kapjátok be mer a legközelebi huzásuk a papjaitoknak az lesz hogy kiforgattyák a zsebeiteket és megmotoznak. A belövést meg felejcsétek el mer a tükészlet lesz az elsö amit megtalálnak nálatok akárhova dugjátok.

   • Jason Bourne said

    Tangent, segítsetek fölgöngyölíteni ezt a bűnbandát. Nagyon jó lenne, ha végre kézzelfogható bizonyítékok lennének erre a sötét és aljas szövevényre. Próbáljátok meg lebuktatni ezeket a szörnyetegeket.

   • Dark Tangent said

    Rendben, valahogy megegyezünk. Ezt a behemót bamba romát és a Barnabyt már figyeljük. Sokat bizniszelnek együtt. Sikerült bemásznunk az egyik titkárnő gépébe. Az övéké sajnos nagyon le van védve azokat eddig még nem tudtuk feltörni. De dolgozunk rajta 🙂

 6. Theologina said

  Ne bántsátok Zsengit. Csalódtam benne tény. Azt hittem első dolga lesz a csaló és szatír Pethőt kirúgni. Pethő, akiről az egész ország tudja hogy csaló, akit sehova se vennének fel, a Károlin csak úgy ellehet. És pont a téhán. Zsengi nem becstelen csak gyáva ugyanolyan mint Békési volt. Csak egy kicsit rosszabb mer ő már a Wistmanwoodot is beengedte – végre eszembe jutott ez a fránya hosszú név. Remélem az a rosszarcú bamba dagadt cigány nem kap csipkártyát! Vagy ő kapott elsőként hogy beszerelhesse a kameráit?

  • Abloncfalvi said

   Én láttam azt a hájas kisegítö iskolából szalajtott nagy darab cigányt a Rádayba olálkodni szerintem ép terepszemlét tartot hova dughatná a kütyüit.

 7. Justice for victims said

  Nagyon jó a videó, kár hogy levették. A riporternő zseniális. Jók a kérdései, jó a beszélgetésvezetés. Zsengellér pedig lassanként lelepleződik. Nem az a legnagyobb baj vele, hogy cukrosbácsiként egy óriási adósságcsapdába segít becsalogatni fiatalokat és szüleiket, szükségszerűnek mutatva valamit, ami csak üzlet, hanem az hogy a megválasztása óta eltelt 1 év alatt láthatóan elqrvult. Egy évvel ezelőtt még egy őszinte interjúban beszélt a megoldatlan problémákról, a szőnyeg alá söpört bűncselekményekről, ha nem is így fogalmazott. Most meg olyan önelégült. Mintha a diákok bezárásával minden gond megoldódna. És mi lesz a csaló Pethővel, aki lelepleződve még mindig ott bujkál az intézmény falai között? Mi lesz az irodalomtudományi doktori iskolában feltárt bűncselekményekkel, amit a vizsgálóbizotság vezetőjeként éppen ő tárt fel? Tudja, hogy a bűnösök szabadlábon vannak és egy ártatlant rúgtak ki miattuk. Mi lesz az elsikkasztott 157 millióval? A bűnösök szabadlábon vannak, a pénzt elköltötték, és egy ártatlan ügyintéző szenved miattuk, aki a meghurcolásába belebolondult. Mi lesz az ártatlan áldozatokkal és a szabadon grasszáló bűnözőkkel? Zsengellér lelkiismerete nem szólal meg miattuk? Hiszen ő azon kevesek közé tartozik, aki ezekről szinte mindent tud. Jó így élni? Szőnyeg alá söpörni a gaztetteket, falazni a bűnözőknek és átlépni az ártatlan áldozatokon?

  • Bóher said

   Zsengellér a videón leszerepelt. Kampányol a kollégiumi díjért, a szülők lehúzásáért, a hallgatók bezárásáért. Zsengellér a zsidó érdekeltségű Wistmanwood bóhere.

  • BTK-s Kolléga said

   Nem látom a videót, pedig a hajnalban kelő kollégáim még látták, szóltak, hogy feltétlenül nézzük meg. Jó lenne, ha visszatennék, mert sokakat érdekel, mit mond konkrétan Zesengellér József, a HTK dékánja.

   • Theologina said

    Fent van. Ne a posztból próbáld megnyitni, hanem menj rá a parokia.hu oldalra, írd be a keresőbe a “károli”-t és mindjárt ott lesz. Érdemes megnézni és főleg meghallgatni.

  • Kurucinfo said

   A zsidók bérence = zsidó – mondta Varga Béla a kuruncinfo tulajdonosa vagy nem tulajdonosa Áder Jánosról. Akkor mit gondoljunk Balla Péterről, aki leszerződtete a Károlira ezt a zsidók által fizetett egykori komcsi titkosügynökökből álló céget?

 8. Gulliver Liliputban said

  Jó ez a képpár. Zsengellér a 17. századi fejével és kosztümjével agyonnyomja a mellette hadonászó liliputi törpét, Németh Dávidot. 🙂

  • Patrick Junior said

   Amkor megtudtam, hogy kötelező koliban laknom mondtam anyámnak hogy én nem jövök ide. De anyám mondta hogy már az őseim is idejártak nekem fojtatnom kell a hagyományt. Olyan rossz arcok vannak itt. Ettől a Németh Dávidtól viszolygok a rektor meg olyan senkinek látszik. Ha benn laknék ezeknek ki lennék szolgáltatva. Hogy védekezzek ha ez a buzi hírében álló prof zaklatni fog? Még panaszt se tehetek mer akkor szivat az órán meg a vizsgán és biztos neki hinnének. Nagyon rossz érzésem van.

   • Gedeon Senior said

    Hol itt a problema? Na menj be mondd azt hogy nem birod anyagilag ingyen laksz a haverodnal. Kerd meg a foberlodet hogy irjon egy igazolast hogy szivessegbol laksz nala es ird ala te is. Orommel megteszi mer ha a szomszedok feljelentik adocsalasert ezt fogja lobogtatni az adoellenoroknek: nem nyereszkedek ingyen adok szallast a szegeny diaknak. Zsengeller meg elmehet a francba a kotelezessel. 🙂

   • Ervin said

    Gedeon te milyen naiv vagy. Látszik hogy nem ismered Kovács Barnabást. Amit az be akar szedni azt bevasalja rajtad ha addig élsz is. Láthatóan a koliért felszámolható zsozsóra hajt és ha ki akarsz bujni alóla magánvégrehajtót küld rád. Ha fizetésképtelen vagy akkor a szüleidre. Azok nem ismernek kíméletet. Volt egy jogász lány aki tartozott pár százezer tandijjal. Kimentek a szüleihez a nehézfiuk “elbeszélgetni”. Még a szart is kitaposták belőlük. Az ősöket az eset után az ideggyógyászaton kellett kezelni. A kiscsaj reszketett félelmében. A következő félévben szegény ördög átjelentkezett a pápistákhoz.

   • Szenátus said

    A tandíjjal tartozó hallgatók kb. két évvel ezelőtt heves vitát váltottak ki a szenátusi üléseken. Határozatba nem foglaltuk, de a tartozás rendezésére a Wistmanwood kapott megbízást. Lehet, hogy csak szóban. 33%-os sikerdíjért dolgoznak. Hogy mik a módszereik, nem tudom, de egy – két hónap alatt behajtják a legnagyobb kinnlevőségeket is, meglehetősen hatékonyak ebben is. Nem véletlenül ragaszkodik hozzájuk Balla Péter.

   • Patrick Junior said

    Szóval vagy fizetek vagy fizetek? No choice?

   • Wistmanwood said

    Nem. Vagy fizetsz vagy kitapossuk belőled a szart. Szabadon választhatsz 🙂

   • Petrick Junior said

    Ez neked választás? Nem vennéd be az opciók közé, hogy feküdjek le Németh Dáviddal? Fujjj

   • Homo-homo said

    Épp ezt akartam javasolni. Akkor biztos megkapod a felmentést a koli alól és még tandíjkedvezményt is 🙂

 9. Boldi said

  Ha rámegyek a kurzorral Németh Dávid képére akkor az jelenik meg feliratként hogy “A látens buzi prof.” Ez azért erős understatement. ND nem látensen buzi, hanem láthatóan. A szexuális aberráció már a fura képén is látszik, hát még a viselkedésén. És ilyeneket alkalmaznak oktatónak a reformátusok!

  • Ottokár said

   Nem sokkal Karácsony előtt a rejtett kamerák a HTK-n érdekes képsor rögzitettek. Németh Dávid valamiér gratulál az egyik srácnak, barátian válon veregeti majd fél karral férfiasan magához öleli. Eközben a keze “véletlenül” lesiklot a srác váláról egészen a farmerban domborodó formás segéig. Nem lett belöle ügy eltusolták a srác is halgat mint a sír. De Németh Dávid mikiegér füleinek a csúcsa lánvörös lesz ha a srác belép a látomezejébe 🙂

 10. Beyond said

  Ha már egyetemi sunnyogásról van szó, érdemes az ELTE-re is egy tekintetet vetni.
  http://index.hu/belfold/2012/09/19/radnoti_gimnazium/#

  • Rector said

   Jó a sztorid Beyond. Lényegében ugyanaz, mint a mienk. Ha valaki a nyilvánossághoz fordul, mert már nincs más megoldás, azt kirúgják azzal, hogy nem lojális. Pedig az ő megoldása a jó, és ő tudná megmenteni az intézményt. De nem kérnek belőle. Inkább megy tovább a sunnyogás és mutyizás, és az egyetlen értelmes és kreatív emberen bosszút állnak.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: