Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

The Liar’s Diary/ Szabó András hazug posztjai

Posted by karoligaspar - szeptember 28, 2012

Szerző:  Scientist

Kedves olvasóink nagyon érdeklődnek Szabó András iránt. Ezért súlyos hányingerrohamokkal küzdve utánamentünk a kérdésnek. Jelentjük: Szabó bárgyú szívóssággal folytatja blogját. Nem azzal a gátlástalan szájdiaréval, mint Ludvig a magáét , aki még magát is megmutatja mellig érő tokával, amint beszédhibásan sipítja förtelmes verseit http://petroczieva.blogspot.hu/2012/09/varos-ajendekozo-rigmusok-2008.html

és attól sem riad vissza, hogy saját magát József Attilához hasonlítsa. http://petroczieva.blogspot.hu/2012/09/az-isten-kereso-jozsef-attila-2005.html

Szabó nehezen ír, kifejezőkészsége párszázas szókincsének megfelelően silány. Azonkívül észrevehető módon fázik annak az időszaknak a tárgyalásától, amelyet a Károlin töltött rablással, rágalmazással, hamistanúzással és okirathamisítással. Image-ének polírozása érdekében blogját  azoknak a homályos időknek a terjengős idézgetésével tölti ki, amikor, úgymond “kutatott”. Úgynevezett kutatásainak “eredményét” olvashattuk nagydoktorijában, úgyhogy erre most nem is térünk ki.

2012. szept. 14-én a véletlen a témaszegény Szabó kezére játszott: váratlanul meghalt egyik áldozata, Uray Piroska. http://szaboandras54.blogspot.hu/2012/09/egy-evfolyamtars-es-kollega-halalara.html

Uray Piroska Szabó évfolyamtársa volt.  Kitűnő latinos lévén ő volt az, aki a Szenczi-napló fordításának oroszlánrészét elvégezte. Szabó ezt a teljesítményt KIZÁRÓLAG A MAGÁÉNAK TÜNTETVE FEL elrabolta, aztán beadta MTA doktori értekezésként “önálló tudományos eredményként”. Kulcsár-Szabó Ernő akadémikus elvtelen segítségével Szabó András hullarablóként – Tolnai Gábor és a most elhalálozott Uray Piroska szellemi termékének eltulajdonításával – lett “nagydoktor”. Nagynak persze Szabóban a hihetetlen aljasság tekinthető, amellyel rabol – koncepciót (mert kigondolására hiányzik az agykapacitása), fordítást (mert latinul is silányul tud) és minden mást, ami mozdítható, az Orbán-kormány 1999-es kétmilliárdos adományától a hallgatók ösztöndíjpénzén keresztül egészen a hencidai úrasztaláig.

Szeptember 22-én Szabó aztán folytatja “hol kutattam” sorozatát. http://szaboandras54.blogspot.hu/2012/09/pozsony-1992-szeptember.html

Itt is világosan megmutatkozik kicsinyes, szűk agyú, mélységesen anális lénye: precízen leírja úgynevezett kutatóútja tárgyi környezetét. Fanyalog a pozsonyi szálláson. De azért tanult valamit. Az NDK-ról szólva ugyanis a “Bauhaus” szót használta a házgyári épületekre. Mivel azonban a blogon felvilágosítottuk, hogy az egy építészeti, lakberendezési irányzat, amely jóval megelőzte az NDK létrejöttét, most már “szocreált” ír. Nyilván ezzel akarja mutatni, hogy kifinomult lényét mennyire zavarja a méltatlan környezet. Szabó nemcsak diszlexiás – ez magyarázza fantasztikus műveletlenségét és a játékkonzolok iránti vonzódását -, hanem diszgráfiás is, keveset ír, helyette tökéletesen érdektelen fotókkal “színesíti” bejegyzéseit. Ezúttal pl. egy pozsonyi buszbérlettel. Fiatalkori arcképeinek beszkennelése nyilván szimpátiakeltésre szolgál: akkor még nem nézett ki úgy, mint egy hájas pedofil vénember. A fotózkodáshoz még könyvet is hajlandó volt halottfehér, hosszú fekete szőrökkel és a pikkelysömör vérvörös csíkjaival borított kezébe venni. Ezúttal kezét nem, csak fekete műbőr aktatáskáját látjuk egy mocskos bevetetlen ágy tetején, a kép másik diszítőeleme a rendetlen asztal félig tele bambisüveggel. Na ennyit az esztétikai érzékről.

A rövid szöveghez 10 (!!!) kép csatlakozik, valamint egy négy és fél perces video a Slovan Pozsony – Ferencváros BEK mérkőzésről, amelyet Szabó magyar nemzeti küzdelemmé stilizál fel. Ő ugyan nem ment el – mert félt a gyáva kutya.  Látható továbbá egy kép a romos nagyszombati zsinagógáról. Mindent megtesz, hogy álcázza vérengző antiszemitizmusát, amelyet még Horváth Ivánnal és Kálmán C. Györggyel kapcsolatban sem átallt habzó gyűlölettel kiélni.

Egy valamiről nem esik szó az egész blogon: tudományról, szellemi kalandról, kultúráról, művészetről. Szabó ólomlábon járó gondolkodása csak az élet legmateriálisabb tényei körül forog, ennek hű lenyomata a blog. Megtudjuk belőle, hogy Szabó utálja az egytálételt, “izzadt, mint a ló”, mit vett Petrőczinek és gyerekeinek a VEB áruházban, mennyibe került a benzin és a buszbérlet.

És hát persze a fékezhetetlen gyűlölet a nála különbek iránt. Milyen önelégülten jelenti ki, hogy Uray Piroska halálával “eggyel megint kevesebben lettünk”. Tudjuk, Uray Piroska halálába belejátszott  a mélységes megbántottság, hogy Szabó nagydoktorijaként elrabolta az ő szellemi termékét. Persze Szabó igazán a Szigethy Lajos féle nyílt öngyilkosságokat szereti, mikor valaki az ő szavai hatására vet véget életének. De ha már nem folyhat vér, a karaktergyilkossággal is beéri. Szabó áldozatai: Szilágyi, Király Gyula, Bolyki János, Szigethy Lajos, Györke Judit, Uray Piroska – megtöltenek egy kisebb temetői parcellát.

Ő pedig játékkonzolon játszik, pedofil videokat nézve szerez magányos örömet magának és tervezi az újabb (karakter)gyilkosságokat. Aztán majd megírja a blogjában, micsoda krisztusi szelídségű ember is ő, milyen nagy tudós és professzor.

Mi pedig olvassuk végtelen csodálkozással: ennyire ostoba, primitív szellem lenne a magyarországi református egyház egyik legnagyobb bűnözője? Ennyire. Nekünk még bűnözőből is ez a selejt jutott.

99 hozzászólás to “The Liar’s Diary/ Szabó András hazug posztjai”

 1. korrektúra said

  A barom Szabó meg csak égeti magát.

 2. szabó a gyilkos fasiszta said

  Szabó nem ért semmit és nem tanul semmit. Ő egy gólem, egy a KSZE-klán által beépített bűnöző szoftverrel a dinnye nagysági fejében.
  Miért tűri Bogárdi Szabó püspök sógora rablásait, okirathamisításait és baromkodását.
  Nem érti, hogy őt is kompromittálja?

 3. svabra said

  Mit vártok Szabótól, Hanságitól, Petrőczitől?
  Mocskos,aljas, tanulatlan förtelmek ezek

 4. petrőczi steinbachot akarja said

  Petrőczi újabb okádék irásai a RefLAPBAN azt bizonyitják, hogy asz erkölcstelen ls agyatlan némber saját sógora ellen kampányol.
  Ietre4ntisztelet – eccsettel -. cimű förtelmes irásában (RefLap 2012. szept., 23) a tőle megszokott ordenáré giccses szöveget nyomja egy Mátyás Lajos nevű NO NEM hülye giccses akvARELLJERIŐL
  LUDVIG VEDD MÁR ÉSZRE MAGAD!
  Te egy kiérdemesült ótvaros kurva vagy akit mindenki lehány.
  Ha hizelegsz Steinbach püspöknek, csak a saját helyzetedet teszed még vállalhatatlanabbá: OKÁDUNK TŐLED PETRŐCZI/LUDVIG és húzz a picsába mielőtt mi rúgunk oda/

 5. Plagi Bandi said

  Szabó nagydoktorija plágium. Csak a 44 oldalas tudománytalan locsogás eredeti benne. Maga a fordítás lopás. A Szabó által halálba kergetett Uray Piroska műve.

  • Keresztyén erkölcs said

   A hazugság a Károli vezető református vallású oktatóinak a kategorikus imperatívusza. Balla Péter szeptember 28-án egy 18 perces hazug öntömjénező videót csináltatott magáról fennállásának 50. évfordulójára. Nem említette meg benne a Wistmanwooddal való kapcsolatát, és a Wistmanwoodnak adott gyilkos mebízásait a kollégái ellen. Erre is nyilván az Úr szólította őt fel. Egy hazugságversenyben eséllyel léphetne fel Szabó András vetélytársaként.

   • 168 óra said

    Megmlítette viszont Bolyki János profot, aki őt megkeresztelte, aki neki a tanszékét átadta, és akit ő halála előtt durván megfenyegetett és a legszélesebb sajtónyilvánosság előtt a nevetségességig megszégyenített. Ebbe halt bele ez a végtelenül tisztességes református ember.

   • a felsőoktatás tisztességéért said

    Balla lelke (????) rajta, h kit emleget. Az azonban biztos, hogy a Mindenhatónak nem tud hazudni.
    Nem tudja ezt Balla, az Újszövetség professzora?
    Meglakolsz, Balla Bolyki János halálba űzéséért, hetediziglen!
    Halljátok, Hegedűsék?

   • Pharisée said

    Még a bíróságnak se. Ez a magát kenetteljesen tömjénező ostoba hiú pojáca állítólag végighazudta a folyamatban lévő munkaügyi pert, de előtte a közönséget, beleértve az újságírókat is kizáratta. Azt hitte, ha eltünteti a tanúkat, eltünteti a bűnt. A jegyzőkönyvek azonban fennmaradtak. Reméljük, egyszer olvashatók lesznek a nyilvánosság számára is, akárcsak Szabó András hamis tanúvallomásai.

   • law and order said

    Ha befejeződik a munkaügyi per, tegyetek fel minden dokumentumot az internetre.
    Akkor meg fogják látni,akik még kételkednek,milyen szennyes gazember Szabó, Balla és a többiek.

   • Fővárosi Főügyészség said

    Nekünk az a dolgunk, hogy ne hagyjuk Szabó András és Balla Péter bűnügyét eljutni a bíróságig, mer akkor végük. Mindenáron meg kell állítanunk a folyamatot. De az a baj, hogy már nem tudjuk mivel indokoolni hogy ezek nem bűnözők. Ezér azt sikerült kiagyalnunk, hogy most már indoklás nélkül szüntetjük meg a nyomozást: CSAK. Akinek ez nem elég az szóljon 🙂

   • Police 007 said

    A megrendelt “ártatlansági” határozatok nem fognak sem Szabón, sem Ballán segíteni, ha egyszer majd nyilvánosságra kerülnek a bírósági és rendőrségi iratok. A megállapítások nem lesznek összhangban az indoklással.

   • kocsi csergő bálint said

    Várjuk az iratokat!!!
    Lelepleződik az egész mocsok bagázs és a rendőrség ügyészség is persze akik a bűncselekményeket takargatták.

   • Justice for victims said

    Hírek szerint már nem kell sokat várni. Nagyszámú rendőrségi, ügyészségi és bírósági iratok keletkeztek, amelyek valahol publikálva lesznek. Akárhol is, megtaláljuk, és felnyomjuk ezeket. Lehet majd szembesíteni Szabó András önigazoló naplójával és az idióta pojáca Balla gusztustalan tv-s dicsekvésével. Olyasmikkel henceg, amiket mind az apósa intézett el neki. Nem átallja még az általa halálba kergetett Bolyki János nevét se a szájára venni!

   • fineszes said

    Balla ennyire hülye? Nincs semmi veszélyérzete?
    Csak felsorolásként: Wistmanwood ráuszitása a kollégákra, szegediek megzsarolása, Cservák által Schmitt korrumpálása…
    Azt hiszi, sose nyújtják be a számlát?

  • gagyi mami said

   Petrőczi is BESÚGÓ VOLT!!!
   Irodalmi berkekben súgott be a 70-es években akkor még nem volt ennyire gusztustalan fűt-fát magára huzott úgy jutott infóhoz!
   Mit gondoltok, milyen tevékenységért kapott lakást Aczéltól és Poisgaytól???
   Ugye, azt nem gondolja senki, hogy a gyönyörű verseiért!!!

   • Mata Hari said

    A kurvák a legjobb kémek és a legveszélyesebb besúgók. Az ágyban mindenki fecseg, még a legvisszafogottabb titkos ügynökök is. Petrőczi fénykorában a 70-es években az ágyában sok mindenki megfordult és fecsegetett. És a “szolgáltató” oda-vissza továbbította az infókat, sok embert rúgatva ki ill. juttatva rács mögé.

   • Secretary said

    Nem kell ahhoz kurvának lenni h valaki jó kém legyen. Szerintem a titkárnőkhöz is sok infó fut be. A legjobb Mata Hari Kőfalusi volt, aki csak mértékkel használta a testét. Csak akkor engedte Hermannak megfogni a fenekét és csak akkor keveredett össze Szabóval, ha kapott érte valamit, konkrétan fizetésemelést.

   • reformatocidium said

    Kőfalusi orális szexben részesitette Szabót, nincs ennél lejjebb az aljassághoz

   • Andrew said

    Na ne tulozzunk. Csak nyelvvel próbálta felállitani ahogy utolag elmesélte mer a hagyományos módon nem ment. De igy se. Viszont kicsikart magának havi netto 60 ezer ft fizetéskiegészitést annak ellenére hogy valojában nem szexeltek mer Szabónak NINCS MIVEL.

   • Secretary said

    De igen, van lejjebb is. Miután beszüntették a havi 60 ezres juttatást Kőfalusi Szabó ellen is kémkedett, persze ezzel párhuzamosan neki is. Jó pénzért kilopkodta Szabó gépéből a legfontosabb dokumentumokat. Állítólag a blogra is ő küldte be az angolos anyagokat, nem Fabiny. Valaki fizetett neki ezért. Köfalusi semmit nem csinált ingyen.

 6. a felsőoktatás tisztességéért said

  Ne feledkezzünk meg a női nem legaljáról, a förtelmes külsejű és idióta szellemiségű Petrőcziről aki most Steinbach püspököt hozza zavarba aljas undoritó szinvonaltalan nyaliozásával
  Mit szól ehhez Szabó püspök, gondoltok, Mátyás utcai bűnözők?a sógor?
  És ha ő lesz a zsinati elnök, hagy benneteket tovább tündökölni és rabolni?

  • Szojuz Fan said

   Sajnos, Szabó püspöknek kevés az esélye, hogy zsinati elnök legyen, holott sokkal alkalmasabb rá, mint Bátori Butykos Bölcskei. De egy ilyen sógor, mint a paplan alá fingó Szabó András és egy ilyen sógornő, mint a förtelmes Ludvig (lopott nevén Petrőci) elég ahhoz, hogy tönkretegyék a karrierjét.

   • kataszidónia said

    Petrőczi is igy látja, azért nyomul Steinbach irányába.
    Nem tudja, hogy Köntös László mennyire dühös volt, amikor megtudta, h Ludvig egy olyan könyvet fizettetett ki velük, amiben leirja pl.hogy mivel kenegeti a valagát (étolajjal) és min tágittatja a szabó tökfejére a jumbósapkát (vájdlingon).

   • cziczkamaczka said

    Azér szapuljátok a Szabó professzor urat mer irigylitek azt a hatalmas tudását és elméjét!

   • Andrew said

    Nem irigyeljük a hatalmas vízfejét amire vájdlingon tágította a sapkát Petrőci és még el is dicsekedett vele. Az elméje nem áll arányba a feje körméretével 🙂

   • saca said

    Má megin báncsátok az Évike nénitt!
    Nem hagyom

   • de ruyter admirális said

    Pápának annyi, Bölcskei már elhatározta és a pesti patkányok Balla Szabó András kivitelez

 7. ask jerves said

  Szojuz a saját sirját ássa ha lojális a rokonaihoz, sógorához, Szabó Andráshoz, és annak futóbolond, nimfo-és grafomániás feleségéhez, a mosdatlan hájas őspatkányhoz, Ludvighoz

  • Szojuz Fan said

   Szojuz legalább annyira rühelli a sunyi jellemtelen sógorát, mint ti, épp elég rossz tapasztalatot szerzett róla ehhez. Csak hát van neki egy felesége, aki történetesen a büdös paplan alá fingó húga,. A bűzgörény állandóan hívogatja a húgát és rajta keresztül üzenget a sógornak. A húg pedig naponta rágja a férje fülét a bátyja érdekében. Szegény Szojuz kutyaszorítóban van. (:

  • journalist said

   Petrőczi a legalávalóbb proli stilusban szidta a sógorát Szabó püspököt mert nem engedte meg nekik hogy ingyen a Ráday 28 udvarán parkoljanak.
   Micsoda szókincse van Petrőczinekj!
   Igazi ordenáré kofastilus.

 8. uray piroska said

  Ott állok éjszakánként a hagyatéki leltárból lopott faragott ágyad mellett, Szabó, te gyilkos gazember, eljövök minden éjszaka, Szilágyival,Királlyal, és a véres Szigethy Lajossal együtt!!!t
  Tudsz aludni, gonoszlelkű tetves gyilkos, mocskos gazember, a jelenlétünkben???

  • Banquo véres árnya said

   Sokan állunk éjszakánként Szabó ágya körül. Minden éjszaka lidércálma van a gazembernek.

   • animus said

    Szabó két ember hitelét teszi tönkre, tiporja bele a mocsokba: az apjáét, dr. Szabó Andorét és a sógoráét, dr. Bogárdi Szabó Istvánét.
    Miért hagyja a család, hogy ez a bűnöző hiteltelenitse őket???

 9. katicabogár lottó said

  De még mennyire! Addig gyötröm de csak nem áll fel neki azután elalszik a mocsok senki nem ébreszti fel ha már nekem évtizedek óta nem sikerül mikor andriskánkat csináltuk akkor ált fel neki utojjára

 10. apja szégyene said

  A legborzasztóbb Szabóban az, hogy egy kitűnő családra hoz szégyent. Mindenekelőtt édesapjára, dr. Szabó Andor lelkipásztorra. “Lábam előtt mécses a te igéd” cimmel négykötetes igemagyarázatot irt. A RefLap szept. 310-i számában Steinbach püspök méltatja a könyvet és a szerzőt.
  És ennek a derék embernek van egy úrasztalarabló, hamistanúzó, okirathamisitó, kormánytartalékrabló fia, a sátáni gonoszságú SZABÓ ANDRÁS!

 11. a titkok az úréi said

  Okt. 27-én a dunavarsányo SDG közösségi Házban női találkozó lesz. petrőczi beszél a 21. század puritanizmusáról. A retkes hájas büdös vén kurva mutat példát a gombostűnyi agyával. Ez tehát a pruitanizmus: AGYIRTÁS LUDVIG MÓDRA!!!

 12. katicabogár lottó said

  Irigylitek h gyönyörü vagyok és tehetséges egyszerűen zseniális ti meg undoritó ostoba kurvák akik beleszerettetek az én andrisomba de az aztán csak hozzám hű mondta az andris és akkor röktön átláttam a kelepcén!
  I am the Queen! Meg az unokatestvére ha Liz felfordul én leszek a Quenn az andris meg a régens andriska meg évike meg a királyfi és királykisasszony
  Irigykettek ugye h nektek nincs ilyen rokonságotok igaz buta prolik?

 13. Happy Birthday said

  Amúgy a paplanaláfingó büdös görény ma ünnepli a születésnapját. Azt mondják totál boldog hogy a blogolók megemlékeztek róla. Már attól majrézott hogy leszorul a blogos toplistáról.

  • Ginger Cat said

   Felszökkentem a Mátyás utca 20 első emeleti ablakpárkányára hogy megnézzem hogy ünnepli a hájas pedofil vénember a születésnapját. Nem fogjátok elhinni! Ül a fészbuk előtt és hájas képén boldog vigyorral fogaggya a happyket.

  • Ludvig Éva said

   Milyen kedves tőletek hogy megemlékeztek az Andrisom születésnapjáról! Annyi kollégánknak volt mostanában a születésnapja! A leszbikus fasisztázó Bánkinak, a tenyerestalpas Tepsinek, a Sátáni Némber Hanságinak mind ebben a hónapban… De ti csak az én Andrisomnak kedveskedtetek egy szülinapi poszttal. Andrisom ebből is érzi hogy még mindig ő a kedvenc. Hogy úgy mondjam, még mindig ő a numero 1 🙂

 14. jó hir said

  Hát az biztos h már egy numera se jön össze a mocskos görénynek főleg ha a ludvig zsák formájú melleire és babiloni kapi nagyságú p jára néz
  Legalább akkor egy smiley, tőlünk meg egy poszt.
  Lesz még ebből több is nagyon gyűlnek az adatok rólatok mátyás utcai görények!

  • Ludvig Éva said

   Andrisom külön örült a fotónak. Ez a kedvenc képe saját magáról. Ezen nem olyan lagymatag mint egy rakás fos, hanem kimondottan energikus. A beszéd hevében kivillan az apró sárgás-feketés foga (kár, hogy ezen a kicsinyített képen nem látszik) és kifröccsen a habzó sárgás-zöldes nyála. Igazi színorgia.

 15. apja szégyene said

  http://szaboandras54.blogspot.hu/2012_09_01_archive.html
  Láthzabó nem hagyja abba a rosszabbnál rosszabb könyvek (?) fosását.
  És elment a Bodrog partjára és lefényképezte. Azon kivül a feleségét is, aki az öregségtől meg a hájtól má egyenesen állni se bir.

 16. szabó jobb keze said

  http://szaboandras54.blogspot.hu/2012/09/egyhazi-konyvkultura-konferencia.html
  Még egyszer ugyanaz
  szabó fosik mint a lakodalmas kutya

 17. petrőczi aq down-kóros said

  http://petroczieva.blogspot.hu/2012/09/az-ido-lovai-1979.html
  Petrőczi is fosott egyet tegnap A Mátyás utcai tuszkulánum igazi budi
  Ludvig itt egy 11 (!!!) szavas versével dicsekszik.

  • lupanaria said

   Minden Ludvig fannak ajánlom, olvassa el tüzetesen miket ir az agyament némber. Kollégaként szólitja meg Brodszkijt, József Attilát, Arany Jánost stb. ?????????
   Szilágyi Ferenc, akit kiűztek, megfúrtak, meggyilkoltak, ezt mondta róla a maga visszafogott módján?: “Ez a nő még a versformákat se ismeri.”
   Sapienti sat.

 18. Lábam előtt mécses a te igéd said

  Vajon tudja Szabó apja h a görény fia még a hencidai templomot is szétlopta?
  Hogy a Mátyás utcában az úrasztalán szalonnáznak?
  Attól olyan förtelmesen hájas mind a kettő.
  Persze azt az úrasztalát má akkor meggyalázták mikor szegény Szabó Andor bácsi előtte adta össze a görény fiát a legnagyobb p-jú szegedi kurvával

 19. jó hir said

  Megkezdődik a reformáció hónbapja.
  http://www.parokia.hu/esemeny/mutat/1942/
  A Károlin Szabó András mutat példát REFORMÁTUS (LÉLEK)GYILKOSSÁGBÓL, RABLÁSBÓL, KÖZOKIRATHAMISITÁSBÓL.
  Ludvig pedig REFORMÁTUS ORDAS KURVASÁGBÓL.
  Hansági, Mészáros csak nagyon ritka pillanatjaikban képesek megkülönböztetnio egymástól Luthertr és Kálvint.
  Balla pedig beirta a nevétz a magyar reformátusság könyvébe mint spicliszolgálatot üzemeltető lelkész, az Újszövetség méltatlan professzora és kufárlelkű rektor.

 20. journalist said

  Meddig marad ez a két mocskos tetű mér a Károlin hatalomban?
  Amig ott vannak, nincs megál,lás a züllésben.

  • Üdvözült Patkány said

   Üdvözült patkánypofa aki rektori talárban tetszeleg ragaszkodik a két hájas ártányhoz. Szüksége van rájuk az önbizalomépítésben. Amíg ezekre lenéz, tudja hogy még annál is van lejjebb, ahol ő áll 🙂

 21. journalist said

  Igen, de vajon a Zsinat új lelkészi elnöke viszi tovább ezt az irdatlan erkölcsi súlyt, amit ezek az okirathamisitó, rabló spicliket fizető bűnbanda jelent???
  Remélem, nem.

  • Zsinati Illetékes said

   A Zsinat új lelkészi elnöke nem lesz irigylésre méltó helyzetben. Iszonyatos terheket és mocskot örököl. A Tiszántúlon nagyon lobbiznak a Kistarr érdekében, aki szőnyeg alá akar söpörni és eltussolni mindent, amit a Bölcskei-éra felhalmozott, és amibe ő is vastagon benne volt. Hogy helyrebillentse a sikkasztásokkal kifosztott büdzsét, nekimegy Pápának és a spórolás jegyében felszámolja. Ezt nem is titkolja.

   • Söprik a pápai utcát said

    Bogárdi Szabó jobban tenné ha itt tartaná a frontot. Ha ő is cserbenhagy minket, nem tudjuk védeni magunkat. Debrecent kéne fölszámolni az értelmi fogyatékos Fekete Károly rektorral együtt. Csak rá kell nézni és lehet tudni milyen lehet az oktatás egy olyan intézményben ahol ő a primus inter paris.

   • Zsinati Illetékes said

    Szabó püspök nem árulásból hagyta itt Pápát, hanem azért ment át a Károlira, hogy szemmel tartsa a hadargó idióta kis patkányt, aki legújabban azt vette a fejébe, hogy Bölcskei utódja lesz a lelkészi elnökségben.

   • Söprik a pápai utcát said

    Így igaz, Szabó püspök nem a pápaiak elárulásaként hanem a pápaiak védelmében cuccolt át a Rádayba ahol amúgy is a püspöki hivatala van, hogy szemmel tartsa a patkány Ballát.

   • Zsinati Illetékes said

    Ez így igaz, ahogy azt pápai testvérünk írja. Balla legújabb ötlete ugyanis hogy ő legyen Bölcskei utóda azt a veszélyt állította elő, hogy a Hegedűs-család az idióta patkányon keresztül ismét magához ragadja a hatalmat a Duna-melléken, sőt az egész országban. Balla Hegedűs szavazóira számít, akik még nagy számban lehetnek. A család is teljes mellszélességgel támogatja. Szabó püspöknek nagyon résen kell lennie.

   • kocsi csergő bálint said

    Én ebben nem vagyok annyira biztos. Főleg h Szabó és Petrőczi is olyan ocsmány módon csúffá tették a pápai tradíciókat.
    Petrőczi azzal h az Áfonyahegyi c. blaszfémiát a dunántúliakkal adatta ki (Köntös magán kívül volt, amikor elolvasta!), másrészt pedig Szabó előadásaiban állandóan nyíltan gúnyolja a Pápai Kollégium alapítóját, HG-t. Hogy még mit tett a családja ellen, az is köztudomású. Nem átallotta megsérteni aljas bosszúvágyából a tízparancsolatot.

 22. kocsi csergő bálint said

  Mi nem hagyjuk magunkat!!!
  Tudjuk az intrikákat és azt is h kik szövögetik őket.
  Többek között a Szabó, aki behizelegte magát püspök urunknál, aki végtelen jóságában azt hiszi, hogy Szabó András méltó fia Szabó Andornak.
  És a szörnyeteg felesége, Petrőczi/Ludvig Éva, aki velünk fizettette meg pornográf és undoritó, bugyuta szövegeinek kiadását.
  Tudjuk, hogy ez az aljas házaspár is ellenünk intrikál.

  • Anonym Analyst said

   Szabó András Uray-nekrológjára érkezett egy komment Sz. Gábor Ágnes csepeli gimnáziumi tanártól. Erre én válaszoltam, és kíváncsi vagyok, hogy vajon a bloggazda beengedi-e a kommentemet:

   “Uray Piroskának kellett volna megkapnia az MTA doktori címet, és neki kellett volna egyetemen tanítania. Uray Piroska munkájának gyümölcsét Szabó András aratta le. A tehetséges kolléga egy csepeli gimiben tengette életét, a tehetségtelen élősködő pedig két professzori fizetést húz ma is, lényegében arra a Szenci-fordításra, amelynek az oroszlánrészét és a minőségileg jobbik részét Uray Piroska végezte el. Ez egy képmutató nekrológ, mert a lényeget nem említi meg.”

   http://szaboandras54.blogspot.hu/2012/09/egy-evfolyamtars-es-kollega-halalara.html

   • Lecsekkoltam: kimoderálta a görény. Megpróbáltam újra feltenni, de nem engedi. Ennyit a nyitottságáról és a toleranciájáról. Ahelyett hogy örülne, hogy fellendítjük a blogja forgalmát.

   • dark side said

    Kár, h törölték Károli Gáspár kommentjét. Gábor Ágnes – ismerjük őt, kitűnő ember, latin szakon végzett – megköszönte Szabó álságos giccses szavait. Fel kell világositani őt és másokat, micsoda mocskos görény is ez a Szabó.

 23. Visszaütés said

  Petrőczi Éva saját magát József Attilához hasonlító szösszenetében ezt írja: “A Milyen jó lenne nem ütni vissza sorai most kétszer úgy megrendítenek, mint az esszé írásakor, mert azóta annyi visszaütést termő bántás, fájdalom ért. S hogy nem ütöttem vissza, az hitem mellett ennek az óriási jelentőségű, rejtett szépségekkel teli József Attila-versnek is köszönhető.”
  Ezen a blogon tényleg sok ütést kap Petrőczi, ami szerinte visszaütést teremne, ha nem lenne elég nagy a hite. Furcsa azonban, hogy nem látja a különbséget az ütés és a visszaütés között. Elgondolkozott-e Petrőczi valaha, miért van ez a blog? Talán nem pont miatta, de egészen bizonyosan a férje, Szabó András miatt. Ha nem lenne Szabó András, nem lenne ez a blog. Ez a blog a Szabó András ütéseiből termett VISSZAÜTÉS. Petrőczinek kemény peche van, hogy ilyen alávaló gazember a férje. Kicsit sajnálom is őt, mert az ő ártalmatlan futóbolondsága és szeretetéhségből fakadó exhibicionizmusa soha nem hívta volna létre ezt az elemi erejű VISSZAÜTÉSt. Szabót nem lehet eléggé megsorozni. Ezt az alávaló büdös, alattomos görényt nem lehet túlbüntetni. Sajnos eléggé megbüntetni sem.

  • Tepsi-diktatúra said

   Nagyon egyet értek Visszaütéssel. Ami most van, borzalom. Tepsi diktatúrája a Károli BTK legrosszabb korszaka. Nincsenek törvények, szabályok, csak önkény és diktatúra van, nincs óvatos bírálatra, még véleményre se lehetőség. Kirúgások, sőt kivégzések vannak. Mégse sírja vissza senki Szabó dékánságát. Visszamenőleg is azt kívánjuk, bár sose lett volna dékán, bár sose jelent volna meg a Károlin, sőt, az lett volna a legjobb, ha ez az erkölcsi korcs meg se születik. Bár mondják, hogy nincs fölösleges élet, bizonyára Szabóé sem az. Ő a GONOSZ megtestesítője. Minden baj forrása ez az alattomos rohadék. Tepsit is neki köszönhetjük. Bagdy, Györke, Raffay és Kulin civilizált dékánsága idején paradicsomi állapotok uralkodtak. Minden rossz a görény Szabó nagyravágyásával kezdődött, azzal, hogy régóta és módszeresen mindenkit hátulról ledöfött, aki megelőzte őt a hierarchiában vagy a tehetségben. Nem lett volna Tepsi sem, ha nincs Szabó!

   • Barna-terror said

    Nehogy azt higgyétek hogy az ÁJKn jobb a helyzet. Ott Kovács Barnabás tombol. Csak azok vannak biztonságban akiket szidtok. Pl. Cservák. Ennek a féregnek az állása ugyanolyan biztos mint odaát a Szabó-Petrőci házaspáré. Szapuljatok már egy kicsit minket többieket is mer ha nagy a csönd körülöttünk a blogon Kovács Barnabás kirug minket. Ránkfogja hogy összejátszunk a blogolókkal azér maradunk ki az össztüzből.

   • Nyomkövető said

    Kovács Barnabás egy ostoba öntelt agresszív bunkó. Nem kell félnetek tőle mert szépen sétál bele a csapdába amit felállítottunk neki. Ha tudná hány titkos felvétel készült már róla, kikkel és milyen szitukba … 🙂

   • goedel macskája said

    Igen, Szabó a kigyó a paradicsomban. Annak idején, amikor nem tudta megfúrni a Károlit – még élt Benda Kálmán, akit Szabó álságosan Q”Marci bácsiként emleget a förtelmes blogján -, befurakodott, majd hozta a másfél mázsás fűzfapoetesszát is. Azzal kezdődött a dögvész, megfúrta Szilágyit, kirugatta Erdélyit, Huszár, Püspöki Nagy Pétert és másokat. És behozta a Kulcsá-Szabó klánt.

  • kocsi csergő bálint said

   Te túlságosan elnéző vagy Petrőczivel. Mindenkihez volt egy rossz szava, mindenkiről azt pletykálta h tehetségtelen, aljas intrikus. Szóval a saját jelzőit osztogatta.
   Egyébként nem veszed észre h erényt próbál faragni a tehetetlenségéből?
   Már ugyan hogy az ördögbe tudna ő VISSZAÜTNI a blog iróinak???

  • szabó a gyilkos fasiszta said

   Üss vissza bazdmeg!

   • Ludvig Éva said

    Nekünk az Andrisommal nem kell visszaütnünk hiszen mi ütöttünk először. Természetesen hátulról és halálosat. Akiket kirugattunk a Károliról azoknak már végük ők már csak a blogon vartyognak. A lóvét mi kapjuk ők meg munkanélküli segélyt egy darabig – utána egy nagy lóf…szt. Minek hullákat ütni? 🙂

   • hugyos józsi said

    Annyit teszek még hozzá gyönyörű hitvesem evangéliumi szelídségű szavaihoz, hogy a legjobban a hulláknak örülünk. Mikor Szilágyi volt dékán megdöglött, Petrőczi költőfejedelemasszony felugrott (na jó: felmászott) a hencidai úrasztalra és ott táncolt örömében!
    Bolyki és Király Gyula halálát óriási fiesztával ünnepeltük meg.
    De vannak még, akik élnek. Az ő halálukért minden tőlünk telhetőt megteszünk!

 24. fűzfapoetessza said

  Üss vissza, Ludvig! Mit hazudtunk rólad? Hogy kétszer utasitotta vissza egyetemi tanári kinevezésedet a MAB, tény.
  Kétszer nyilvánitotta ki a MAB, hogy nem vagy alkalmas IDI törzstagnak. Tény. Miközben te már elvartyogtad a Kossuth Rádióban h te leszel auz iskolavezető.
  Hogy borzadályosan gusztustalan dilettáns fércműveket iorsz, mindenki olvashatja.
  Hogy annyira ostoba vagy, h a legkinosabb családi szégyeneket beleirod a “műveidbe” (Áfonyahegyi…), tény.
  Akkor járnál a legjobban, a befognád a pofád.
  De nem vagy rá képes.
  Súlyos intelligenciadeficit miatt.
  Hozzászólás? Visszaütés?
  Nyugodtan. Csak magadat égeted vele te varacskos disznó külsejű, csótány agyvelejű némber.

  • üss vissza ludvig said

   Üss vissza, Luvig, ne fogd magad vissza!
   Nekünk van rólad még a követklező dokumentumaink:
   1.könyvek leltári száma, amiket LOPTÁL A RÁDAYBÓL
   2.bútorok, képek, perzsaszőnyegek, tükrök, csillárok leltári számai, amiket ZABRÁLTÁL A REFORMÁTUS HAGYATÉKI RAKTÁRBÓL.
   3. BONTÓPERI VÉGZÉSED MORVAYTÓL.
   MELYIKET TEGYÜK FEL, TE BAROM??? Ha még kinyitod azt egy azt a proli lepcses mocskos pofádat,
   FELTESSZÜK!!!

   • heidelbergi káté said

    Szabó András alaposan felkészült a Heidelbergi Káté magyar megjelenésének évfordulójára.
    Saját kezűleg – Hansági Ágnes segédletével – fúrta meg az első magyar fordító egyenes ági leszármazottját, Huszár Ágnest. Saját kezűleg írt róla HAMIS TANÚVALLOMÁST (látható az interneten) és saját kezűleg írt leveleiben RÁGALMAZTA MEG ŐT (minden magyar egyetemnek elküldte).
    Az idén pedig a fordító apjáról, Huszár Gálról tartott, születése 500. évfordulójának tiszteletére (???) egy mélységesen aljas, tudatlan, ordenáré módon BLASZFÉMIKUS ELŐADÁST.

   • szkizo dad said

    Szabó András jól elbánt a pápai reformátusokkal. Hát akkor még mekkorákat röhögtek Szabó meg Petrőczi, amikor a pápaiak fizették az Áfonyahegyi… könyvnek nvezett terméket, amelyben Petrőczi leírja h étolajjal kenegeti a hátsóját Szabó sapkáját meg vájdlingon bővítgetik (hiába!)
    Most pedig azon intrikálnak h szüntessék meg a pápai teológiát.
    Ami pedig a Huszár család (Gál, Dávid, Ágnes) elleni hadjáratot illeti, Szabó még önmagát is felülmúlta aljasságban.

 25. Visszaütés said

  Ne bántsátok a Ludvigot! Lehet, hogy fehér- plusz rosszmájú, lehet, hogy nem elég tehetséges költő, lehet, hogy nem tudós, lehet, hogy sok rossz tulajdonsága van, de nem alattomos és nem aljas. Ami a szívén, az a száján. Az igazi kígyó a Szabó. Aki jólinformált pofával iszonyatos rágalmakat sugdos fülbe kollégákról és addig ármánykodik, amíg hátulról le nem döf minden nála különbet. Ludvig nyíltan tesz megjegyzéseket, Szabó viszont kivétel nélkül mindig az érintett háta mögött. Még soha senki nem látta és nem hallotta őt nyíltan, egyenesen szembe támadni. Mindig csak hátulról, orvul.

  • Couple said

   Én egyáltalán nem bánom, hogy ezt a borzalmas házaspárt nem rúgják ki és nem küldik nyugdíjba. Dolgoznak ők már Tepsin is. Egyre több kolléga mondja, hogy jobb volt Szabó dékánsága alatt, nem volt ennyi fölösleges hülye adminisztráció, vissza kell állítani Szabót. Tepsi menjen a francba a franciázásával

   • Tepsi-diktatúra said

    Tepsinek is csúnya vége lesz. Azt kapja vissza, amit ad. Ez a vég bejósolható az eddigi dékánok működése alapján is. Még senki se töltötte ki az idejét a BTK fennállásának közel 20 éve alatt.

   • Teatron said

    Ez semmi ahhoz képest ahogy Jákfalviék fúrják Tepsit. És nekik tömegével van hallgatójuk, azaz befolyásuk. Tepsinek rövidesen vége!

 26. hansági a meddő tehén said

  Igen, szerintem is Kulcsár-Szabó retkes picsájú menyére kéne koncentrálni!
  A tatabánya-alsói proli bunkóra

 27. fekete özvegy said

  Ludvig feltesszük az összes dokut rólad aztán üss vissza te szifiliszes szörny!
  Van orvosi látlelet a sziifliszedről még Szegedről!
  Vagy ezt még andrisod se tudja mer ő leginkább a jobb kezével szokott szexuális életet élni!
  Ha feltesszük rólad ami van ludvig téged bezár a járványügyi központ is

 28. üss vissza ludvig said

  Állj bosszút, ird versbe bánatod!
  Brodszkij, József attila szintjén dalold el!
  Föltesszük az összes dokut rólad, hadd csiholjunk belőled egy mákszemnyi tehetséget te idióta varangy te retkes ősöreg kurva te barom

 29. három keresztes wassermann said

  Van felvételünk a három keresztes wassermann próbádról te szegedi kurvák legszörnyebbieke
  Felktessszük hadd nézegesse andriska ribike meg évike
  mekkora kurva volt a nagyi ótvaros korában!

  • Drága testvéreim, mélységesen megértem felháborodásotokat Szabó András mélységes erkölcstelensége és Ludvig fokozhatatlan arcátlansága miatt.Mégis arra kérlek benneteket, fékezzétek magatokat, tudjátok: suaviter in modo fortiter in re.
   Különben minden jel arra mutat, hogy a teremtő lesújt a gonoszokra, jobban megbünteti őket, mint arra a mi csekély emberi erőnk képes lenne.

 30. szabó jobb keze said

  Közbe megszüntetik a Sellye ugynevezett egyetemet amin ez a mocskos szabó röfögött képzelhetitek a szinvonalat

  • MAB-ha-ha-ha said

   Szerintem Szabó züllesztette le a Sellyét. Elég volt neki 4-5 év, hogy főiskolává züllessze az egyetemet. Ezt csinálta a Károlin is, amikor kinyírta a kar egyetlen doktori iskoláját. Csak a Károli protekciós, mer egyházi és a MAB nem merte kinyírni. Most meg már a MAB is a kezükben van, Csanády akkreditálja a Károlit. Tisztára mint ahogy Keresztelő Szent János kereszteéte meg saját magát.

   • Ateista Papok said

    Röhej. Nincs fölöttük senki csak a Teremtő, akiben ezek a jámbor atyafiak nem hisznek.

 31. Hencidai Úrasztala said

  Szabó szalonnát vág a hencidai úrasztalán. Petrőci kenyérből és szalonnából katonákat csinál.
  Szabó: Pár napja megint veszettül kattintanak a blogomra.
  Petrőci: Az enyémre is.
  Szabó: Neked ma hány kattintásod volt?
  Petrőci: Sajnos egy kettyintés se jött össze.
  Szabó: Nem azt kérdeztem hanem hogy hányan kattintottak át a mocsokblogról hozzád.
  Petrőci: Ja? Vagy tizen.
  Szabó: Nálam vagy huszan. Ebből is láthatod hogy én vagyok az érdeklődés homlokterébe nem te, hiú és ostoba némber. Te képzeled magad írónak, pedig engem olvasnak a tömegek.

  • Hencidai Úrasztala said

   Szabó: Ma rossz éjszakám volt. Megjelent előttem Banquo véres árnya.
   Petrőczi: Csak egy?
   Szabó: Először csak egy. Aztán egyre többen. Csak jöttek és jöttek… Megindult ellenem a birnami erdő…
   Petrőczi: Szegény Andrisom. Én is rosszul aludtam. Te tehetsz róla. Nem volt alvás előtt kettyintés…
   Szabó: Jaj, Évi, hagyjál már ezzel.
   Évi: De már kattintás se volt a blogomra.
   Szabó: Már az enyémre se. Minden csoda három napig tart. Sajnos

 32. szabó fan klub said

  http://szaboandras54.blogspot.hu/2012/10/respublica-litteraria.html
  Szabó megint fosott valamit a blogjára a “habilitációjára” összegyűjtött írásaiból, meg a rá való hivatkozásokból.
  Persze az lenne a csúcs, ha videón láthatnánk, amint tört németséggel hebeg habog a gisztustalan hájas patkány.

 33. dumb and dumber said

  Egyre nagyobb baromságokat tesz fel Szabó a blogján.
  Kezdi túlszárnyalni hitvesét, a parázna frájlát, Ludvigot.

  • Competition said

   Ezek tényleg vetélkednek egymással. Petrőczi magát költőnek és sokkal tehetségesebbnek tartja, mint a férjét. Szabó azért kezdett el naplót írni, hogy ő is kitárulkozzon, ne csak a felesége. Már nem bírta magába fojtani a sok frusztrációt.

   • Zseton said

    Szabó a legalattomosabb lassú víz fajta. Úgy gyűjtögeti a frusztrációit, mint a szerencsejátékos a zsetonokat. Aztán amikor elérkezettnek látja az időt, beváltja. Senki nem látja rajta, mire készül. Így döfte hátba kétszer Kulint, így kergette halálba Györkét, aki szerinte elorozta előle a dékánságot és ellene szavazott a rektorválasztáson, Szigetit, aki sokkal tehetségesebb volt, Királyt, akiről tudta, hogy semmire se becsüli őt, és így rúgatta ki a tehetségesebb kollégákat, mindenek előtt a “legjobb barátját”, Szabó Gézát, akire mindig féltékeny volt.

 34. dumb and dumber said

  De most mit akar?
  Azt hiszi, akad egyetlen olvasó is, aki megnézi a könyvek boritólapját a poszton, aztán azt mondja: micsoda nagy tudós ez a Szabó?
  Ez az ember a hülyénél is hülyébb.
  Szeretetért szepeg a nyóckeres, bumfordi, szarszagú Jábó.

  • Tömény alattom said

   Sokan foglalkoznak intrikával a felsőoktatásban, különösen a Károlin. De olyan aljasul és alattomosan nyírni a kollégákat, ahogy azt Szabó András teszi, még nem tette senki soha. Barátságot színlelve lopakodni a másik hátába és ledöfni orvul, alattomban – ezt nem tudja senki jobban végrehajtani Szabó Andrásnál. Kulin Ferit kétszer döfte le úgy, hogy közben a helyettese volt. Az infókat helyettesként a dékán kinyírása céljából gyűjtögette, hogy a helyébe léphessen és ő lehessen a dékán.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: