Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Our reputation in the world (Jóhírünk a világban)

Posted by jhnnsclvn - október 6, 2012

Szerző: Vincent fan

 

Samu Mihály két hónappal ezelőtt még megvolt a Károlin: az ÁJK-n, Cservák Csaba tanszékén. Az egyik legolvasottabb fórumon, a Vincentblogon valaki fölvetette a nevét. Ezt követően eltűnt a Károli oktatói közül, mert a Károli ad a “jóhírére”. A fórum Károlival kapcsolatos hozzászólásaiból egyébként kiderül, hogy az ún. református egyetem külső és belső megítélése élesen eltér egymástól. Úgyis mondhatnánk, hogy a Károli alaposan félreismeri magát. Míg a BTK ezüst-, az ÁJK bronzérmesként hirdeti magát a felvételi reklámban, becsapva a tájékozatlan érdeklődőket, az intézmény – a fórumozók általános véleménye szerint – minden tekintetben „lefelé lóg ki” a magyar egyetemek sorából. – A szerk.

jotunder · http://orulunkvincent.blog.hu2012.07.21. 13:39:34

@Counter: KGRE történész szak… az Kun elvtárs, Kádár kedvence. talán a legjellemzőbb figurája a mai rezsimnek.

Counter · http://goo.gl/UMHxL2012.07.21. 13:44:27

@jotunder: Ha nem tévedek, a Károli sok tekintetben lefelé lóg ki a magyar egyetemi színvonalból is.

jotunder · http://orulunkvincent.blog.hu2012.07.21. 13:54:47

@Counter: nem tudom melyik tekintetben lóg más irányba.
jhnnsclvn.wordpress.com/ van egyfajta cukisági verseny a károli vezetés és az ellenzéke között   (itt mi is megkapjuk a magunkét 🙂 – a szerk.)

Counter · http://goo.gl/UMHxL2012.07.21. 14:02:25

@jotunder: Hát, például emiatt, erről hallottam 🙂 Nem elég, hogy kamu, de még ki is derül. Ha jól tudom, valami bölcsész phd-ket vissza is kellett vonni. (Itt bizonyára Mészáros Márton dupla PhD-csalására céloz a kommentelő – a szerk.)

Meg hát igazán kiváló oktatói gárda van ott, Bogár is professzor arrafelé, egy csomó más kisgazda-miépes is.

snakekiller23 2012.07.21. 16:15:16

@jotunder:

Nos MÁ (Máthé Áron Károlin végzett történészről van szó – a szerk.) személyéről és alma materéről kialakult véleményemtől függetlenül: a reagálásával szvsz semmi baj nincs (főleg a mai viszonyok tekintetében), legfeljebb némileg tartalmatlan.

ősreformátus 2012.07.21. 21:26:32

Cservák Csabát, Schmitt Pál jogi jobbkezét ki ne felejtsétek már a kiváló oktatók közül. Ő ma is tanszékvezető a Károlin, és mi mást vezetne, mint az alkotmányjogot:

www.kre.hu/ajk/index.php/alkotmanyjogi-tanszek

Counter · http://goo.gl/UMHxL2012.07.21. 21:36:11

@ősreformátus: Az a Samu Mihály az az a Samu Mihály? Te jó ég…

ősreformátus 2012.07.21. 21:40:12

@Counter: Az hát!
Látom, az ELTE hallgatói értékelték: markmyprofessor.com/tanar/adatlap/7992.html

Counter · http://goo.gl/UMHxL2012.07.21. 21:54:16

@ősreformátus: Őszintén meglepnek a 2 fölötti átlagok. De hát a hogyismondjam, közismert izé… előélete is, hogyismondjam, roppant kínos kellene hogy legyen a rendszerváltást követően választott értékközegében (bár ha azt nézzük, hogy arrafelé más is…).

Hogy mekkora egy szélhámosság…!

ősreformátus 2012.07.21. 23:10:48

@Counter: Ne túlozz, nincs az 2 fölött: 1,97. Jó belátom hogy Samu Misura még ez is sok.

Mi kínos? Hegedűs püspök vejének, ifj. Hegedűs Lóránt sógorának, Balla Péter rektornak semmi se kínos. Se Kun Béla unokája, se az öreg sztalinista Samu Miska, se a nyírfás Földi László résztulajdonában lévő Wistmanwood alkalmazása arra, hogy hatoljanak be a professzorok magánlakásába és csináljanak ott titkos felvételeket, amik alapján a “Szentírás nevében” (szó szerint így van az egyik felmondólevélben) kirúghatja őket. Vastagbőr van ennek a famíliának a képén.

A szélhámosság direkt eufemizmus 🙂

Counter · http://goo.gl/UMHxL2012.07.22. 07:14:25

@ősreformátus: Az a kínos, hogy egy jó pár évvel ezelőtt közölt ÁVO/ÁVH személyzeti listán szerepel egy Samu Mihály hadnagy az ’50-es évek első feléből. Aki kb. olyan idős.
Hát ez.

Meg hogy azóta szentkoronista, kisgazda képviselő-jelölt, Leleplező-magazinos, drábikjánosos és hasonló közegben nem hogy mozog, de lubickol.
Hát ez, még.

A szélhámosság ez: a konkrét sztálinista, elnyomás-teoretikus cselédpásztor-származék döccenő nélküli megszentkoronásulása.

(Volt egyébként olyan pletyka, hogy Schmitt plágiumának a whistleblowere Cservák.)

ősreformátus 2012.07.22. 10:17:42

Hol lehet megtalálni a neten ezt az ÁVO/ÁVH listát?

A pletykát mi is hallottuk. Azt nem tudjuk megerősíteni, hogy Cservák jelentette fel Schmittet a HVG-nél, de az biztos, hogy ő volt a kiszivárogtató. Baráti körben mesélte, hogy Schmitt doktorija egy az egybe egy bolgár faszi jelentésének a fordítása, ami a NOB archívumában van. Schmitt odaadta valakiknek fordításra. Talán épp a konzulensének vagy az opponensének. Ezzel a sztorival biztatta ifjú kollégáját Schmitt, hogy ne faxnizzon annyit a PhD-val, hanem adjon be már valamit. Csabi nem is faxnizott, az ő összekapart doktorijának is kb. olyan a hivatkozástechnikája, mint Schmitté. Kicsit több forrás, ámde oldalszámok nélkül. Ki tudhatta volna, hol keresse Schmitt plágiumának eredetijét, ha nem vezetik nyomra?

Counter · http://goo.gl/UMHxL2012.07.22. 10:28:31

img0.hvg.hu/elet/20050304hivatasoslista/3
Alul lapozható.

hvg.hu/itthon/20050411tartotisztek

Counter · http://goo.gl/UMHxL2012.07.22. 10:31:33

@ősreformátus: Erre akartam válaszolni fentebb.

Hozzáfűzném, hogy ha ez igaz, akkor Schmitt és Cservák is ostoba amatőrök, akikre egy titkosszolgálati kutya sétáltatását sem szabad bízni.

Az azért elég életszerű, hogy senki sem olvas papírízű, elavult és unalmas adatkompilációt a NOB levéltárában. És aki olvas, azok közül valószínűleg igen kevesen olvasták a schmitti másolatot.

ősreformátus 2012.07.22. 10:54:06

Köszi a listát.

Hát ez az! Ki tudhatott erről a régi adathalmazról? Csak olyan valaki, aki nagyon közel állt Schmitthez. Volt a köztévében egy műsor Cservákkal, amiből az derült ki hogy ő magát alkalmasabb elnöknek tartaná, mint Schmittet, akire gyakorlatileg a kamerák előtt rálegyintett: Ja, ez, ez nem elnök, én nem erről beszélek, hanem egy igaziról. Talán azt képzelte, hogyha félreállítja a helyébe léphet? Tényleg ostoba amatőr. 😀

Cservákot egyébként azért vették fel összesen 9 hiányos bibliográfiájú publikációval és egy frissen összekapart doktorival a Károlira, hogy begyorsítsa Hegedűs püspök vejének rektori kinevezését Schmittnél. Ebből a célból még magát Schmittet is meghívták 2011 tavaszán a Károlira egy alkotmányjogi tudományos konferenciára plenáris előadónak az alkotmányjogról! Schmitt és Cservák szinte családtagoknak számítottak a Balla-Hegedűs családban. Ld. fotók. Schmitt mint tiszteletbeli nagypapa, Cservák pedig az alsó képen Hegedűs Gyöngyi mellett:

jhnnsclvn.wordpress.com/2012/07/16/translation-of-the-2nd-humboldt-letters-a-2-humboldt-level-forditasa/

……

Counter · http://goo.gl/UMHxL2012.07.22. 11:17:57

@jotunder: Az egykori, talán ’98-as képviselőjelölti önéletrajza – valasztas.hu/ve/j51/j51-iwyKvJD437kKkiwglH0dFEpQoI.htm – szerint paraszti származású Samu Mihály 1952-ben végzett a jogon, utána nem másutt, mint az Állam- és Jogelmélet Tanszéken lett azonnal tanársegéd. Ez elég egyértelmű ideológiai elkötelezettség, az a tanszék *olyan* tanszék volt.
Egyes mendemondák szerint a forradalom idején kollégái inzultálták is.

Samu Mihály hdgy. felsőoktatási elhárító volt.

@ősreformátus: Nem hiszem, hogy Cservák “félre akarta volna állítani” Schmittet, pláne hogy a helyére lépjen, utóbbira politikai vezető alatt szolgáló bürokrataként tudnia kellett, hogy semmi esélye nem lehet.
Ha így történt, arra elégséges magyarázat a hülyeség, kár többet odaképzelni.

ősreformátus 2012.07.22. 11:28:56

@jotunder: ???
A mi Samunk min. 80 éves. A kor stimmel. Nem találok róla életrajzot.

sok-sok2012.07.22. 11:39:16

@ősreformátus: samu volt a 80 evekben az utolso Sztalinista a jogi karon, konkretan visinszkij jogelmeleti vivmanyaibol vizsgaztatott…

70 hozzászólás to “Our reputation in the world (Jóhírünk a világban)”

 1. andrej januarjevics visinszkij said

  Nem csoda h ennyire szimpatizálnak egymással Samu és a károlisok.
  Visinszkij egy diktátor főügyésze volt, Balla is egy diktátor.
  Amikor Visinszkij a prletár jogérzék primátusáról beszél az írott normával szemben, azt mondja: a jog az, amit én akarok.
  A károlisok: Balla, KSZE, Szabó és a többiek is e szerint cselekszenek.

  • Bloggerjogász said

   Talán épp Öeg Samu javasolta Ballának, hogy a Wistmanwooddal rúgassa ki az ellenállást tanúsító oktatókat. Ez lenne Visinszkij szelleme, ami összhangban van Balla tót paraszti jogérzékével.

   • hugyos józsi said

    A bunkóság, tudatlanság, a különb emberek gyűlölete, a herosztratopszi karakter, ami molyan visszataszító módon testesül meg Ballában, Szabó Andrásban, Hanságiban és Petrőcziben, az talál magának hatékony fegyvert a zsidókomcsi Wistmanwoodban.
    Azt persze nem fogják fel a primitív agyukkal, hogy ez a fegyver rájuk is irányul(hat).
    Ugyanis: a Wistanwood róluk is gyűjt.
    Már a kollégák megfigyelésére kiadott utasítások súlyosan TÖRVÉNYSÉRTŐEK VOLTAK.
    Rabasznak erre meg az agyatlan bűnözők, Balla, Szabó, Hansági és társaik.

   • Új HÖK said

    Ez fordítva is működik, ami még súlyosabb. A Wistmanwood hallgatókról is gyűjt adatokat. Nemcsak a Károli megbízásából, hanem a saját szakállára is. Előfordul hogy egyes károlis hallgatók szüleit akarja becserkészni a Wistmanwood. Ilyen esetben Ballától kérnek be adatokat bizonyos hallgatókról. Balla ezt rajtunk keresztül intézi. Futottak be már gyanús kérések, amikkel mi nem tudunk mit kezdeni. Ha kooperálunk, eláruljuk a társainkat. Ha nem,akkor nem működünk együtt a vezetéssel.

   • samu és barátai said

    Ilyen az, amikor Visinszkij szelleme egyesül a Moszad gyakorlatával.
    Kompromitkákat gyűjtenek a wistmanwoodos fiúk, amikkel remekül lehet zsarolni a hülye hallgatókat. Ki kefélt kivel a koedukált klotyón?
    Ki szívott, nyomott, szúrt magába vmit a Mikszáth téri kellékekből.

   • Új Hök said

    Pontosan ezt teszik: keresik a zsarolható hallgatókat, akiket ilyen-olyan célra felhasználhatnak. Kedves Szülők! Mielőtt elhiszik Zsengellér tanár úr szülői értekezleten előadott hazugságait, gondolják meg, milyen helyre adják a gyerekeiket: olyanra, ahol zsarolják, korrumpálják, kényszerítik és jó drága börtönbe zárják őket, amit Önökkel fizettetnek meg.

   • samu és barátai said

    És nem mellesleg drogosokká válnak.
    A Károli hallgatóinak igen jelentős része válik függővé-
    Azér mer Szabó dékán korában beengedte a dílereket HÚSZ SZÁZALÉK HASZNOT KAPOTT MINDEN ELADOTT GRAMM UTÁN.
    A dílerek pedig maradtak most Tepsi gazdagodik a dílerek juttatásaiból.

   • Waterpipe said

    Tepsi huncutabb, mint Szabó. Átköltöztette a drogbarlangot a Horánszkyba, hogy ne szúrjon szemet, és ugyanúgy lehúzza a sápot a bizniszből, mint Szabó.

 2. pecking order said

  Bogárdi Szabó ma reggel a Kossuth Rádióban az újrakezdésről beszélt, a város újjáépítéséről Zakariás prófáta kapcsán.
  Bogárdi Szabó püspök azt gondolja, ő lesz Bölcskei utódja a zsinati elnök székében.
  Sógora, az okirathamisító, kormánytartalékrabló Szabó András megakadályozhatja ezt!!!

  • Szojuz fan said

   Szabó püspök kétségkívül alkalmasabb lenne a lelkészi elnökségre, mint a jelenlegi. A borzalmas sógoráról és a még borzalmasabb sógornőjéről pedig nem tehet. Elhiheted, ismeri őket. Jópárszor feljelentették őt Hegedűsnél és Bölcskeinél, és úton-útfélen rágalmazzák szokásuk szerint. Nem ez lehet akadály, hanem maga Bölcskei, aki tovább akar uralkodni, és ezért kiszemelte tökéletes bábutódját, az értelmi fogyatékos Ballát.

   • korrektúra said

    Azért nagyon különös h Szojuz semmit se tett Kislóri megfékezésére.
    Lóri a Szabadság téren megáldja a gárdistákat, puszilkodik Tomcattal és a többi szupernácival, Szojuz meg hallgat.
    Hogy magyarázható ez???

   • Zsinati Illetékes said

    Úgy, hogy Szojuz defenzívában van. Nem mer semmit se tenni, nehogy még inkább rontsa az esélyeit a püspökválasztásra. A Tiszántúlon soha nem volt népszerű, most sem az, a parasztoknak az alkoholista sikkasztó besúgó kell, a Duna-melléken pedig a Hegedűs-hívek még nem haltak ki, sőt, most Balla nevének bedobásával új erőre kapnak. Még nem tudják mekkora a különbség a robosztus, karizmatikus, nagytudású Hegedűs-püspök és a retardált incifinci szolgalelkű genyó veje között…

   • Dunántúli teológus said

    Bölcskei és a Hegedűs-család lepaktált egymással Szabó püspök ellen. Ez már látszott Balla rektori megbízásakor is, de most már egészen nyilvánvaló. Bölcskei a Kistarrt vagy Ballát akarja utódul, és mindent megtesz, hogy elkerülje Szabó István vagy Steinbach megválasztását. Nem is annyira Steinbachtól fél, mint inkább Köntöstől, aki vélhetően ugyanolyan keményen számon fogja kérni a múltat, mint Szabó püspök.

   • komáromi csipkés györgy said

    Köntöstől jogosan fél minden becstelen mocsok.
    Ő kemény ember, tisztességes, el fogja számoltatni az elvtelen bűnözőket. Akár Steinbach lesz a Zsinat lelkészi elnöke, akár nem.
    Vegyétek má észre, h Pápának rohadtul elege van a tiszántúliak mocskos fondorkodásaiból!

   • filológus said

    Szabó új posztot tett fel a blogjára David Chytraeus magyar kapcsolatairól.
    Ezeket a zseniális tudós, Szabó András fedezte fel.
    http://szaboandras54.blogspot.hu/2012/10/david-chytraeus-es-magyarorszag.html
    Szabó TÚLSZÁRNYALTA MAGÁT: jelenlegi posztjának szószáma 95!!! – névelőkkel, tulajdonnevekkel együtt.

   • Szabó növekvő szűkszavúsága arra utal, hogy egyre jobban idomul példaképéhez, Szenci Molnárhoz. A snorrerságban már régen idomult: hiúzszemmel figyeli Petrőczivel együtt az INGYEN ELÉRHETŐ DOLGOKAT. Legyen az faragott ágy vagy velencei tükör a református hagyatéki leltárból vagy egy zacskó ropi, egy üveg üdítő a tanszéki értekezleten. SZABÓ MINDENT ELLOP! Neki semmi nem túl kicsi, semmi sem kínos – veleszületett unintelligenciája nyilván segít ebben.

   • gagyi mami said

    Ludvig most lemaradt a szófosásban undorító férje mögött.

   • Hencidai Úrasztala said

    Szabó és Ludvig abált szalonnát zabál a hencidai úrasztalán. Beszélgetnek.

    Ludvig: Hány szót fostál ma a blogodra jó Andrisom?

    Szabó: Ma csak 95-öt. Több sehogy se jött ki pedig úgy erőlködtem hogy a hájfejem még hatalmasabbra dagadt az erőlködéstől bele is vörösödtem.

    Ludvig: Érdekes amit mondasz. Mit ettünk tegnap? Ugyanis ma nekem is szó-szorulásom van pedig ez rám igazán nem jellemző. Én általába fosok mint a lakodalmas kacsa.

  • dunántúli teológus said

   Konferencia a Heidelbergi Káté évfordulójának megünnepléséről
   http://reformatus.hu/mutat/7337/
   A Károli mocskos, korrupt vezetői, Balla, Hansági, Szabó András, Kun Béla unokája méltatlananok a Kátéhoz.
   Nem szégyellitek magatokat, gazemberek????

   • HTK Illetékes said

    Lehet hogy ezért jött át Szabó püspök a Károlira Pápáról? Azért hogy szemmel tartsa Ballát?

 3. foltos hiéna said

  http://www.origo.hu/itthon/20100805-uj-vezetok-kerulnek-a-koztarsasagi-elnoki-hivatal-elere.html
  Láthatjátok a mocskos Cservákot Balog Zoltánnal egy asztalnál.
  Cservák a féreg Ballát is elárulja a vérében van az aljasság.

  • Féreg Csaba said

   Persze hogy elárulja mert nem is tudja hogy mit csinál. Ilyen embert alkalmazni életveszély. Ballát ugyanúgy lenézi mint Schmittet rá is ugyanúgy legyint mint Schmittre a tévébe mikor kérdezték tőle milyen egy elnök: “Ja, én nem erről beszélek hanem egy igazi elnökről”. Balláról ugyanígy beszél: “Ja, ez nem rektor az igazi rektor Kovács Barnabás”.

   • Cicero said

    Mér, Kovács Barnabást talán nem nézi le Cservák? Folyton odaszúrja, hogy még PhD-ja sincs, szakmailag egy nulla. Utálja, mint a szart. Ballával inkább rokonszenvezik, csak gyengének és hülyének tartja. Egy tesze-tosza bábnak. Kb. úgy mint Schmittet.

   • Autista said

    Cservákban nem az a veszélyes hogy nagyképű és mindenkit lenéz hanem hogy nem bírja felmérni a szavai és tettei súlyát. Mindent elmond amit tud vagy hall, nem érdeklik a következmények. Kovács Barnabásról nemcsak azt mondja el, hogy nincs PhD-ja (igaz) és hogy ezért még a leggyengébb fősuliról a Wekerléről is kirúgták, hanem azt is hogy milyen alvilági haverjai vannak. Pl. a hájas roma bűnöző Kardos Zsolt, a Wistmanwood tulaja. Nem Balla boltol vele Cservák szerint hanem Kovács Barnabás.

   • cinikus barom said

    Cservák egy unintelligens bűnöző.
    A Károlira illik, nem, Balla, Szabó meg Kun Béla unokája mellé!

 4. turpis causa said

  Steinbach püspök igehirdetése: “Isten szentségével és tisztaságával dicsekedjünk” – utat mutat minden hitben járó testvérünknek.
  http://reformatus.hu/mutat/7341/
  De mivel dicsekedhetnek a károlisok?
  A legsötétebb, legaljasabb bűnökkel, amelyeket sátáni cinizmussal hajtanak végre – szinte unalmas rutinnal.
  Sin: business as usual.
  Ez a Károli jelmondata.
  Arca pedig az alávaló Szabó, a hétpróbás gazember Mészáros, a nimfomán hazudós Petrőczi, az istentagadó Hansági és a többiek szörnyű csoportképe.

 5. Historiker said

  Érdekes, hogy Vincentéknek a Károli történelem szakáról azonnal Kun elvtárs ugrik be. Azt írják róla, hogy “talán a legjellemzőbb figurája a rezsimnek”. Aztán találnak egy még jellemzőbbet: Samut, “a konkrét sztálinista, elnyomás-teoretikus cselédpásztor-származék döccenő nélküli megszentkoronásulását”. Éz mindezek a figurák a legfasisztább magyar egyetemen, a Károlin!

 6. hermeneutikai lángész said

  Mások is figyelik a református egyház körüli eseményeket,
  Balla rektor sógorát.
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=166582:szinhaz-a-katakombaban&catid=71:a-napi-apro&Itemid=109

 7. watch dog said

  Érdemes is figyelni a kezüket, mert csalnak.
  Tehát a Zsinat élén végbemenő változás kihat a Károlira is.
  Figyelünk és minden törvénytelenséget jelzünk!

 8. jobbikos said

  Mi is figyelünk benneteket mocskos ballibsi buzik és lesulytunk rátok!

 9. Bencus said

  Hogy néz ki ez a Cservák? Mint egy hülyegyerek. Ilyenre bízni egy tanszéket?

 10. hajnalka said

  Mér hogy néz ki a Balla? Mint egy büdös barom.
  A fasiszta Kislóri sógora.
  Erre bízni egy egyetemet!

  • sobri jóska said

   http://kuruc.info/r/2/102373/
   Majd meglátjátok mi lesz veletek mocsok zsidók ha mi nyiltan átvesszük az uralmat a Károlin!

  • Hígmagyar said

   Hajnalka, fején találtad a szöget. A közös származás hasonlóvá teszi őket. Egy becsületes magyar arc teljesen más. Mind a kettő tót paraszti ivadék. Ez köti őket olyan mélyen össze, és ettől van olyan hülye pofájuk 🙂

   • Autista said

    Azért van egy kis különbség a két tót büdös paraszt között: Balla született idióta – Cservák született autista.

   • Pszichiáter said

    Tényleg van különbség egy idióta és egy autista között. Az idióta retardált, értelmi fogyatékos, pont olyan mint Balla, aki még csak nem is észleli mennyire buta. Az autista akár zseni is lehet, de nem tud kommunikálni. Cservák nem zseni, teljesen átlagos képességű viszont kommunikálni tényleg nem tud. Ha tudna nem nyomta volna föl Schmittet. Az autisták beszámíthatatlanok mint Cservák. Amikor elpletyózta hogy szerezte Schmitt a doktori címét fel se mérte hogy magát is fűrészeli.

   • dumb and dumber said

    A Károli egy igazi elmeosztály: grafo- és nimfománok (Ludvig) kényszeres tolvajok és hazugok (Szabó), autisták és idióták végtelen sora.
    Mi ez, ha nem a magyar reformátusság színe-virága?
    És Kun Béla unokája, az erotomán kaméleon noch dazu!

   • Judge said

    A károlis vezetők és az oktatók jó része igazából nemcsak egy elmeosztályt, hanem egy börtönrészleget is megtölthetne. Már rég ott lenne a helyük. Annyi bizonyíték van ellenük, de a kézileg vezérelt Fővárosi Főügyészség mindent megtesz, hogy a bűncselekményeik ne jussanak el a bíróságig.

  • Pharisée said

   Balla már nemcsak az egyetemet akarja, hanem az egész egyházat is. Elege van abból, hogy Kovács Barnabás terrorizálja, de egyelőre fél tőle. Ha egyszer megkaparintja a püspökséget akkor majd kimutatja a foga fehérjét. Bölcskei és a Kovácsok előtt csak addig alázkodik meg, amig püspök nem lesz. Utána majd a kislórival a háta mögött bosszut áll Kovács Barnabáson. Kevesebb bosszuért lihegő frusztrált pszichopata van a református egyházban mint ez az állitólagos keresztyén.

   • komáromi csipkés györgy said

    A Kislórival “a háta mögött”, akinek a húgát, a Gyöngyit csalja mint a répát a zsidó luvnyával, a Fórissal, akinek még alapképzettsége sincs magyarból, mikózben minevezi tanszékvezetőnek!!!

   • Tiszántúli lelkész said

    Úgy hirlik Tar Zoltán egyáltalán nem örül Balla ujab ambicioinak mer már komojan aszitte övé a pája. Mongyák hogy szemrehányást tet Bölcskei fötiszteletü urnak mer nem egyértelmüen öt támogattya.

   • Zsinati Illetékes said

    Gusztink már lecsitította a Kistarrt. Megnyugtatta, hogy Balla után ő következik. Várja ki a sorát, ő még fiatal. De most szükség van a Hegedűs-szavazókra a dunamellékiek és a pápaiak legyőzéséhez. Hogy Kistarr ezt elfogadta-e vagy sem nem tudni, egyelőre kussol.

 11. jobbikos said

  Átvesszük az uralmat!
  http://kuruc.info/r/23/102382/

 12. cinikus barom said

  Nem szégyellik magukat!
  Nem, mert annyira vérfagyasztóan műveletlenül, civilizálatlanul bunkók!!!

 13. BtK-s kolléga said

  Hansági nagyon teper hogy a megszorításokra és visszafizetési kötelezettségekre hivatkozva nyugdíjaztassa Nyilasyt, aki épp betöltötte a 62-t.

  • Statua said

   Nehéz lesz. Nyilasy elővette a szokásos taktikáját és udvarol Tepsinek. Így csinált karriert K… E… rektor és K… I… dékánhelyettes alatt. Most megint elemében van, hiszen női vezetés alatt van a kar. Az ő állása a legbiztosabb.

   • KSZE workshop said

    Nyilasyt a kulcsárszabók családilag gyűlölik, mindegy hogy igazi kulcsárok vagy csak beházasodottak 🙂

   • Operatív Tiszt said

    Ez a gyűlölet még a debreceni közös diákévekre nyúlik vissza. Kulcsárszabó diákként rá volt állítva a szintén diák Nyilasyra. Egyesek szerint önként vállalta, mert irigyelte Nyilasy sikereit a női nemnél

 14. no cats on the blog said

  A Nyilasy elleni harc – ami csak KSZE akadémikus nyíltszíni gyilkosságának remake-je – megint az aljas tudatlanság harca a tehetség és a tudás ellen.
  Tepsi ebben Szabó András véres lábnyomaiba lép.

  • BtK-s Kolléga said

   Félrerted. Tepsi nem üldözi Nyilasyt, hanem megvédi Hansági ellen. Bejön neki. 🙂

   • no cats on the blog said

    Hihetetlen bonyolultak az interperszonális kapcsolatok a Reviczky utcai lupanarián. Ki akar kettyinteni, ki akar csak megfigyelni valakit, hogyan lehet ezt egymástól elkülöníteni?
    Még jó, hogy ott van a KGB szakértő Kun Miklós, az IMO-s Hermann meg a moszados Wistmanwood.

   • Konkolyné said

    És van olyan naiv szülő aki azt hiszi jó helyre került a gyereke: a Ráday utcai börtönbe, a Reviczky utcai kuplerájba vagy a Viola utcai ávósokhoz. Melyik a jobb?

   • hajnalka said

    Ms Konkoly, ha lány, küldje el egyszerűen a Rákóczi térre, kurvának beválik talán, ha fiú, ragyogó drogdílerkarriert kezdhet a Mikszáth Kálmán téren.

 15. büdös kurva said

  Má nehogy a Rákóczi térre küggyétek őket má igy is nagy konkurendziát jelent nekünk a reviczki uccai bordély a petröci madammal az élen.

 16. Üzleti szellem said

  A Reviczkibe beindítottuk a kurvaképzőt tekintettel a visszafizetési kötelezettségünkre. Míg a falusi lányok eljutnak a diplomáig kihajtjuk őket a Rákóczi térre, hogy megkerestessük velük a Károli adósságát. Végülis jól járnak mer a teljesen haszontalan bölcsészdiploma mellé kapnak egy abszolút piacképes mesterséget is. Úgyis mondhatjuk hogy a Revizkibe lesz az elméleti képzés a közeli Rákóczi téren meg a praktikum 🙂

 17. Wistmanwood said

  A Viola utcába titkosszolgálati képzést indítunk. Megtanitjuk a leendő jogászokat hogy kell észrevétlenül követni valakit, hogy kell fondorlattal behatolni a lakásába és titkos felvételeket késziteni a vagyontárgyairól, hogy kell poloskákat és kandikamerákat beszerelni magánlakásba és hogy lehet megpróbálni meguszni a börtönt mindezért. Ha nem sikerül az a szakmai rizikó 🙂

  • winkeladvokat said

   Képzésért felelős a Berne féle játszmákon képzett Röfi!

   • Díler said

    A drogkereskedő képzés felelősének ajánlom Szabó Andrást. Nagy tapasztalata van a témában.

   • a kanász blogja said

    Hozzá lehet csatolni Szabó András másik szakterületét is: a pedofil pornók terjesztését.
    Ipari mennyiségű pedofil pornóképet és videot foglalt le nála a rendőrség 2000-ben.
    Akkor Szabó András azt üvöltözte a Reviczky utcában, hogy
    Ritoók Zsigmond professzor és/vagy Takaró Mihály jelentette fel.
    Mindenesetre RÁBIZONYÍTOTTÁK A PEDOFIL VIDEOK TERJESZTÉSÉT ÉS MÁSOLÁSÁT.
    Miért nem ül Szabó András még mindig börtönben?
    Bogárdi püspök mosta volna ki a mocskos gazembert?
    Nagy kérdés.

   • Fővárosi Főügyészség said

    Szabónak a dékánsága alatti hivatali visszaélésekért is börtönben kellene már ülnie. Ügyészi határozat van róla, hogy ezeket elkövette. Aztán a Balla által fizetett Lajtár az ÁJK-ról egy másik ügyésszel elutasíttatta a saját határozatukat. Valaki nagyon igyekszik hogy megmentse a börtöntől ezt a mocskot.

 18. Robi said

  Mi az hogy ezüstérmes a revickisuli? Berosálok. Tuti aranyérmes a füvezésbe. Másba meg nemigen tünik ki.

 19. a kanász blogja said

  http://reformatus.hu/mutat/7366/
  Itt van néhány csinos ima üldözött keresztyéneknek!
  Balla, Tepsi, Szabó, Petrőczi, Hansági meg a többi mocskos görény üldözi a Károlin az igazi keresztyéneket!

 20. aczél elvtárs ringyója said

  Vigasztalhatatlanok vagyunk, Petrőczi már egy hete nem tett fel új posztot!
  Pedig volna miről mesélni, nemcsak kiérdemesült spermatakarító éveiből.
  Hanem akkorról is, mikor – ahogy Tarjánék paródiája írja – állandóan az ÉS szerkesztőségében ücsörgött, fülelt, tettevette magát és befeküdt a félimpotens és teljesen műveletlen elvtárs urak tetves ágyába
  És jelentgetett: a oralitás volt mindig is ennek a bárcásnak a legfőbb erőssége.

  • ask jerves said

   Nem szorítkozott az oralitásra. Talán bizony Szabó Évike hasonlít Szabó Andrásra. A legkevésbé sem. Ludvig kakukktojást csempészett a fóti redves-retkes fészekbe.
   Mi azt nem hisszük el h Szabó Géza nemzette volna az Évit – Géza is tagadja bőszen – de azért tudjuk van annyi szesz amitől még egy igényes férfiember is megtalálja Ludvig szőrös combjai közt a likat.
   Az Andriska az viszont ténleg a hencidai úrasztalatolvajtól van, igazi klón.
   Nagy esemény lehetett mikor Szabónak sikerült felállítania…

 21. Orális kultúra said

  A másik orális művész, Nádor Orsi is felbukkant újra a Károlin. Nem tett neki jót Zágráb, nagyon megöregedett a hosszú kinttartózkodás alatt, alig ismertük meg.

  • Zágrábi tudósító said

   Szerintem csak villámlátogatásra jött haza. Eszébe sincs a zágrábi nyugalmat a károlis darázsfészekre váltani.

   • korrektúra said

    Nádor annyira ronda h fel nem tudjuk fogni h tud ennyire kurva lenni.
    A Károlira is úgy feküdte be magát mint az enyves kezű újságíró (?) KA szeretője.
    Még doktorija se volt, de már felvették.
    Kirúgatták Huszár Á-t akinek akkor már a habilitációja is folyamatban volt.
    Az ő helyére vették fel a Nádort.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: