Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Commtraining (Hurrá, gyúrunk vazeg!)

Posted by jhnnsclvn - október 23, 2012

Szerző: Kommédia

Hurrá, megint nem lesz őszi szünetünk. Dékán asszonyunk óhajára újra tréningezünk. Nemcsak mi, hanem a többi kar is, de az ötlet Sepsi Enikőé, a BTK dékánjáé. Úgy képzeli, ha rákényszerít bennünket ezekre a baromságokra, akkor összehaverkodunk egymással vagy legalábbis kevésbé fogjuk utálni egymást. A táblázat rendezvényei közül a piros kötelező, a zöld kötelezően választható, a szürke választható. Unalmas programok, nevenincs előadókkal, telenyomva az egész áhítattal, istentisztelettel, erős várral, anyám tyúkjával… Talán egy programra valóban érdemes elmenni, mégpedig a Viola utcába, ahol az ÁJK dísztermében az ÁJK díszvirága, Cservák Csaba 2012. október 24-én délután 2 és 3 óra között előadást tart arról, hogyan fúrjunk meg egy köztársasági elnököt. Abszolút hiteles lesz, saját tapasztalatát adja elő :). A végeredmény a kommtréning után borítékolható: semmivel se fogunk jobban kommunikálni tudni, viszont iszonyú frusztráltak és dühösek leszünk: 3 napot megint elvettek az életükből. Mi több, az őszi szünetünkből.

Ha nem hiszed, kattints:

oszi_treninghet_programtervezet_2012.10.19

oszi_treninghet_programtervezet_2012.10.19_2

55 hozzászólás to “Commtraining (Hurrá, gyúrunk vazeg!)”

 1. savonarola said

  Vannak ott még más kommunikációs bajnokok is:
  -Szabó András: a hamistanúzásról
  -Petrőczi az émelyitő öndicséretről
  -Hansági az illokúció és a perlokúció egy személyben való megvalósulásáról.
  Hansági kiáll a placcra és azt mondja (illokúció): Én dékánná válok+! Én professzorrá válok!
  És legott dékán professzorrá válik (perlokúció)
  Ezt Hansági tudományosan már kidolgozta, a cikk benne van legjobb irásai között a doktori adatbázisban.

 2. fekete özvegy said

  Szabó meg Petrőczi és Hansági most ünnepelheti, hogy megalázták, meggyalázták, MEGGYILKOLTÁK a Károli első DÉKÁNJÁT, A NAGYSZERŰ KÖLTŐT, SZILÁGYI FERENCET.
  Akiről a tehetségtelen féreg Ludvig minden utcasarkon elmondta, hogy “milyen tehetségtelen ez a szegény feri!”.
  És őpersze ünnepelhetik, hogy MEGYILKOLTÁK BOLYKIT, KIRÁLYT, GYÖRKÉT ÉS SZIGETHIT.
  Gyilkos dögök, meglakoltok+!!!

  • szabó fan klub said

   Szabó meg Ludvig kimennek a temetőbe a halottak napján és nagy röhögések közepette megrugdalják azoknak a sirját, akket ők GYILKOLTAK MEG.Bolyki Jánosét, Király Gyuláét, Szigethy Lajosét. C
   Csak azt sajnálják, hogy Szilágyit Gyomán temették el:
   Legszebb öröm a káröröm és a GYILKOS SZABÓÉ ÉS LUDVIGÉ a legmocskosabb, legaljasabb ÖRÖM.

   • gagyi mami said

    “A lelkiismeretfurdalás az élő lélek pokla” – mondta Kálvin János.
    Szabónak és Ludvignak nincs lelkiismeretfurdalása, mert LELKE SINCSEN.
    Szabó, Ludvig, Hansági és bűntársaik LELKETLEN BŰNÖZŐK.

  • Hátulról lesből támadó said

   Utána még sok dékánt megaláztak, meggyaláztak, pl. Kulint kétszer is félrerúgták, Bagdyt 1 év alatt megfúrták, Barkót kirúgatták, és még egy dékánt halálba kergettek Szilágyin kívül: Györke Ildikót. Ilyen sikeresen kommunikáltak Szabóék a tréningek előtt. Mióta folynak a tréningek, már kevésbé sikeresek.

   • Tepsi said

    Írjátok, hogy Szabó alattomos kommunikációja már nem olyan sikeres, mint vagy másfél évtizeden át volt. Ebből is láthatjátok, hogy a kommtréningnek VAN értelme. Nagyon sok értelme van. Kikapcsoljuk a Szabó-féle sunyi kommunikációt. Megtanulunk védekezni ellene. Az én érdemem, hogy Szabót kemény és autoriter kommunikációval parkolópályára állítottam. Ha nem húzza meg ott magát, kerülhet még egyenesen az útszélére is.

   • jó hir said

    Lődd főbe, szivi, az a legegyszerűbb és leghatásosabb!

   • Tepsi said

    Lehet hogy végül az lesz. Unom már a sunyi szakállba dünnyögött rosszindulatu megjegyzéseit. Csak előbb letárgyalom a BRFK-val és a Fővárosi Főügyészséggel hogy jóelőre állítsák ki a papírt az öngyilkosságról és ha Petrőczi nyanya reklamál hajtsák el őt a büdös francba. 🙂

 3. réti pipitér said

  Barkóért nem kár.
  Annak idején nagy örömmel vett részt dékánként az első GYILKOSSÁGOKBAN 1998 őszén.
  Aztán rákerült a sor, akkor már rájött, mekkora mocskok ezek: Hansági, Szabó, Ludvig.
  Bagdyt se sajnálom: átlátott Szabó mocskos lelkén, mégis összeállt vele.

 4. short cut said

  Ha Tepsi komolyan gondolja, akkor rúgja ki a mocsok Szabót, elvégre Komáromban euróért prpofesszor.ű
  A vén picsát Petrőczit meg zavarja nyugdijba.

  • Tepsi said

   A legszívesebben kirúgnám, de nem merem. Egyrészt sokat tud, másrészt Szabó püspök sógora, harmadrészt Balla szövetségese. A jelenlegi erőviszonyok mellett a kirúgás kockázatos.

 5. short cut said

  Tepsinek ezt még kéne gondolnia. Nem tudja, milyen aljas, mocskos módon fúrja őt Szabó András, hogy kiket mond róla Petrőczi, lekurvázza, azt mondja róla, hogy egy idióta senki, mig ellenben az ő férje, az Andris, az meg egy hatalmas tudós.

  • French Kiss said

   Petrőczi persze hogy lekurvázza Tepsit. Ez a minimum. Azt mondja, hogy Tepsi reggelente beáll a kocsijával az udvari parkolóba, de aztán “ottfelejti”, és csak éjfélkor megy érte. És mit csinál éjfélig? Petrőczi szerint különböző férfiak ágyában hentereg…

 6. short cut said

  Nemcsak hentereg, mondják Szabóék, hanem Petrőczi a maga poétikus nyelvén ki is mondja azt az orális aktust is,amire a French Kiss finoman utal. Petrőcfzi szerint Tepsi leszop boldog boldogtalant.
  Tepsi igazán észrevehetné, h ez a két görény őt a legalpáribb módon fúrja.

  • Zseton said

   Tepsi éppúgy nem fogja észrevenni, mint ahogy a sunyi gazember összes többi áldozata sem vette észre. Ha eleinte gyanakodtak is és szemmel tartották – mert mindnyájan gyanakodtak Szabóra – , később elhitték, hogy Szabó megbékélt velük, a szövetségesük, sőt a barátjuk lett. Szabó közbe gyűjtögette a frusztráció-zsetonokat. És amikor az áldozat már teljesen megnyugodott és egy szeretetrohamában majdnem keblére ölelte Szabó Andrást, az akkor váltotta be egyszerre a gyűlöletzsetonjait, és terítette le váratlanul, hátulról az áldozatát.

 7. mesüge said

  Balla sógorának, ifj. Hegedűs Lórántnak az uszitására izraeli zászlót égettek a az okt. 23. ünnepségen.
  Meddig tűrjük ezt, mit gondoltok, moicskos fasiszták?

 8. tóratartó said

  Ezt várhatod tőlük, a károlis gyilkos fasisztáktól.
  Szabó Andrástól, a vérgőzös zsidófalótól, Ballától, az aljas antiszemita mocsoktól.

 9. Pázmányos said

  A Schmittet bebuktató féreg Cserváknak még mindig van pár állása, meg se érzi, hogy kirúgták a KEH-ből:

  http://www.juris.u-szeged.hu/karunkrol/tanszek-munkatarsai/dr-cservak-csaba

  És ez nem minden. Szegeden és a Károlin kívül a Közszolgálatin is fizetnek neki, és még saját irodája is van. És ezzel a kapzsi bunkó tót paraszttal (ld. fotó a linken) akkreditálnak 3 jogi kart: a Károlit, Szegedet és Kecskemétet!

  • Paragraf said

   Menjünk el az előadására és kérdezzük meg tőle hogy lehet valaki ilyen gyatra tudással és ilyen szar jellemmel álláshalmozó. Miközben egy csomó fiatal tehetséges jogász munkanélküli.

  • MAB-ha-ha-ha said

   Mióta felszámolták a MAB-ot, dúl az álláshalmozás. Különösen a Károlin. Mert ott ül az új (nem szakmai, hanem tisztán politikai) MAB-ban Csanádí, Bölcskei haverja, és az mindent akkreditál, am Bölcskeinek tejel.

  • jobbikos said

   A következő választásokat MI NYERJÜK. És akkor mindenkinek kuss! Megvan az egyetemünk, a Károli, meglesz a püspökünk, a Balla, a táltosunk, a Hidán és mindenki elmehet a búsba, akinek nem tetszik.
   A ballibsiket meg a zsidrákokat meg a cigókat saját lábunkkal irányitjuk.

   • lelkipásztor said

    Ezt a szellemiséget képviseli Balla, az Újszövetség professzora és rektor is?
    Ha igen, irtózatos nagy baj van egyházunkban.

 10. a károli a leggagyibb said

  Gratula, a Károli MAGASAN MEGNYERTE A LEGGAGYIBB SULI VERSENYT! Ehhez nemcsak hihetetlenül alacsony szakmai szinvonal kell, hanem az is, hogy az oktatók többsége kötözni való barom legyen.
  A Károli oktatóinak alacsony szinvonala miatt került az élre. Fóris Ágotának, a Magyar Nyelvtudományi Tanszék vezetőjénekm MÉG MAGYAR SZAKOS BA DIPLOMÁJA SINCS! . A Moszkvában Végzett Hermann Zoltán le se tudja venni a kezét a hallgatónők fenekéről, Petrőczi Éva pedig a fiúk sliccéből.
  A legszörnyűbb, leggagyibb suli, gratulálunk, ENNÉL MÉLYEBBRE MÁR TI SE BIRTOK SÜLLYEDNI!

 11. Jason Bourne said

  Próbálom kicsit szakértői szemmel nézegetni ezt a programtervezetet… A hozzászólást önálló posztként közöljük – a szerk.

  • jhnnsclvn said

   Nagyon jó elemzés Jason. Kivesszük a hozzászólásokból és önálló posztként közöljük. Ami pedig a rangsort illeti, a Károli eddig is a hallgató-oktató arány miatt került előkelő helyekre, nem a színvonal miatt. Aztán bekerült a tájékoztatókba mézesmadzagként az “ezüstérmes” és “bronzérmes” kifejezés. Miközben az értelmiségi blogokon többször is leírták, hogy a Károli “minden tekintetben lefelé lóg ki” a magyar felsőoktatási intézmények átlagából. A Károli nagyon félreismeri magát. De egyszer csak számára is eljön a reveláció. 🙂

   • komáromi csipkés györgy said

    “A média maga az üzenet” (Luhman). Milyen üzenete van egy olyan médiának, “egyetemnek”, ahol tanszékvezető lehet valaki BA nélkül (Fóris Ágota), ahol zsidók (Fóris), ateisták (Hansági) lehetnek vezető pozicióban? És nem is beszéltünk a református egyház szégyeneiről, a fasiszta Balláról és a gyilkos antiszemita Szabó Andrásról, a hamistanúzás világbajnokáról?
    Milyen intellektuális és erkölcsi üzenete van a Károlinak?
    ILYEN!!!

   • A hamis tanú said

    Ezért a címért szoros versenyben van Ballával. Balláról azt mondják végighazudta önkéntes tanúként a folyamatban lévő munkaügyi pert.

   • cash only accepted said

    Nagyon jó, itt a Reformáció Emléknapja! Akkor eredményt is hirdetünk.
    Ki hazudott többet a biróság előtt, Szabó vagy Balla.
    Hogy a hamistanúzást tiltja a tizparancsolat, azt a lelkészgyerek, püspöksógor és püspökvő, Új Testamentum professzor Balla LESZARJA!

   • what a fuck said

    Ki a francot érdekel a Károlin a tizparancsolat?
    Hol éltek?
    Balla, Szabó leszarja, Hansági, Kun Miki, az IMO-s Hermann meg a Fóris nem is hallott róla.
    Ja persze a Fóris tudhatná, mer a Tórában is benne van.
    Fóris illik hozzájuk, ő pont olyan mocsok, mint Balláék.

   • Seelsorger said

    Hogy akar a többszörösen büntetőeljárás alatt álló Balla püspök lenni? Hogy áll majd a vádlottak padján? Talárban vagy palástban?

   • Justice for victims said

    Hányszor próbálta már leállítani a büntetőügyeket és húzni az időt a bíróságon! De azt nem tudja megakadályozni, hogy a hamis tanúvallomásai nyilvánosságra kerüljenek. Szabóé is nyilvánosságra került. Balla még többet hazudott. Gyakorlatilag végighazudott egy egész pert, aminek még nincs vége.

   • Fővárosi Főügyészség said

    A Fővárosi Főügyészség ügyészeinek Balla másodállást biztosít a Károlin, van, akinek még tanszéket is ad. Ezek után a lefizetett ügyészek mindent megtesznek, hogy a Károli vezetőinek bűntetteit eltussolják. Az a feladatuk, hogy ne engedjék bíróságig jutni a bűnügyeket. Lajtár és társai alaposan szorgoskodnak a nyomozások leállításában:

    http://www.kre.hu/ajk/index.php/buentetjogi-buentet-eljarasjogi-es-buentetes-vegrehajtasi-jogi-tanszek

   • Journalist said

    Hivatalos megkereséssel fordulunk a BRFK-hoz és a Fővárosi Főügyészséghez, hogy bocsássák a rendelkezésünkre a Balla-Mészáros féle bűnügyben keletkezett iratokat. Amint megkapjuk, nyilvánosságra hozzuk.

   • journalist said

    Nagyon várjuk a híreket és a bűnelkövetők megbüntetését!!!

   • Jobbikos said

    Én speciell a képmutató Balla Pétert és a wistmanwoodos Kardos Zsoltot szeretném látni egymáshoz láncolva a vádlottak padján. Példátlan hogy egy rektor aki még lelkész is komcsi-izraeli titkosszolgálati ügynökökkel paktáljon protestáns becsületes magyar emberek ellen, akik még a kollégái is. Már csak ezért is többéves börtönt érdemelne.

   • Judge said

    Balla Szabóval már régóta a vádlottak padján ül a nyilvánosság előtt. És ezen az sem változtat, ha kiállíttat egy papírt a beosztottjával, Lajtár Istvánnal a Fővárosi Főügyészség nevében, hogy ő nem bűnelkövető. A papír az papír, a tény pedig tény: maga ismerte be írásban, hogy a Wistmanwoodot egyik kollegája ellen bűncselekményre bujtotta fel.

   • Bloggerjogász said

    Az a személy, aki felbujt egy másikat, hogy hatoljon be egy harmadik személy lakásába és technikai eszközökkel rögzítse az ott látottakat és hallottakat, ugyanolyan bűnös, mint aki végrehajtja. Balla Péter bűnös magánlaksértésben, magántitoksértésben és személyiségi jogok megsértésében.

   • Durchsichtig said

    Nyilvánosságra kell hozni annak a Balla által megvesztegetett főügyésznek a nevét, aki Ballát papíron ártatlannak nevezte.

   • Fővárosi Főügyészség said

    Arra hogy hogyan működik rendőrség, ügyészség, ki a korruptabb és bűnösebb, az alvilági bűnözők vagy az ún. bűnüldözők, ld. a Tasnádi-interjút a hvg-ben:

    http://propeller.hu/itthon/2527031-tasnadi-peter-letiltott-interjuja-korrupt?utm_source=atv-hu&utm_medium=partner

 12. fineszes said

  Szabó nem tett fel új posztot hihetetlenül stilusos, SZARSZINŰ BLOGJÁRA.
  Utolérte Szencit, aki miután Weinberge ment rektornak (falusi tanitónak), abbahagyta a naplót.

 13. sola scriptura said

  Nem féltek Istentől, Szabó, Balla?
  Ha nem, akkor kőateisták, ahogy a csak nevében református koszfészek és bűnbarlang Károlihoz illik.

  • Pharisée said

   Ezekben nincs egy kummányi hit se. A szemforgatás és szenteskedés itt a karrier eszköze.

   • Jason Bourne said

    Még valami piszkál engem. Igazság szerint, amikor hívő református körökben valamilyen módon szó kerül a Károliról – én nem szoktam szóba hozni – akkor néhány csöndes megjegyzésemre csak hitetlenkedő, csodálkozó arcokkal találkozom. Sokan nem tudják elképzelni, elhinni, hogy egy református intézményben ilyen dolgok folyhatnak. Meg is jegyzik, hogy nem kéne ilyeneket állítani, meg a szeretet, meg az igazságosság, meg biztos csak rosszindulatú támadások ezek, meg ne piszkítsunk saját fészkünkbe…

    Ennek tetejébe – például – még a Biblia Szövetség lelkészei és több, felelős pozíciót betöltő tisztségviselője sem emelt szót legalább amellett, hogy vizsgálják ki ezeket az évek óta tartó üzelmeket – tudniillik jól látszik, hogy sokkal többről van itt már szó, mint hogy valakik néhány oktatót ki akarnának golyózni az egyetemről. Fájlalom, hogy sokan a homokba dugják a fejüket és a saját egyházukban lévő ordító, nemegyszer köztörvényes bűnöket hallgatással engedik terjedni, miközben remekül teologizálgatnak arról, hogy vajon mennyire karizmatikus eredetű egy evangélizációs kurzus, melyet sokan használnak. Azért jutott a BSz az eszembe, mert sok tagja nagyon bátran és energikusan harcol az egyházban lévő ilyen-olyan tanítások, idegen befolyások ellen. A Károlin pedig bőséggel találhatók olyan vélekedések és cselekedetek, amelyek ellen hivatalból kellene harcot indítani egy evangéliumi embernek.

   • Police007 said

    A bűnök elkövetői – Szabó András, Balla Péter, Pethő Sándor és társaik – mindenkinek azt hazudják, hogy ami a blogon megejelenik, az rágalom. Pedig már lassan mázsányi anyag gyülemlett fel a rendőrségen és az ügyészségen az itt elkövetett bűnökről. Ezeknek a szerveknek persze az a legnagyobb gondja, hogy kimossák a csuhásokat a saját mocskukból, amikbe egyre jobban belekeverednek. De a rendőrség és az ügyészség már ott tart, hogy nem bírja megindokolni, mért nem bűncselekmény a bűncselekmény. Legújabb ötletük, hogy indoklás nélkül szüntetik meg a nyomozást. De azt már nem képesek megakadályozni, hogy ne legyenek új feljelentések. Lényegesen egyszerűbb volna a rendőrség dolga, ha tarthatná magát a Büntetőtörvénykönyvhöz. De az Ügyészségtől ellenkező utasítást kap: ártatlannak kell hazudni a bűnösöket!

   • Szenátus said

    Teljesen egyet értek Jasonnel. Az az igazság, hogy Zsengellér József és Tanka Endre még 2009-ben elég tisztességesen kivizsgálta Szabó András hivatali visszaéléseit, lopásait, okirathamisításait, csalásait. Ezek után le is mondatták a dékánságról, de a Zsengellér-jelentést nem hozták nyivánosságra. Pedig abban fehéren-feketén le vannak írva Szabó András és Demes-Kőfalusi Krisztina köztörvényes bűncselekményei. Azzal kellene kezdeni az önkritikát, hogy a Zsengellér-jelentést ki kellene rakni a honlapra, és Szabó Andrást fegyelmivel kirúgni. Utána sor kerülhetne Balla bűnpártolásának kivizsgálására, aztán a wistmanwoodos megbízásra, ami valóban túlmegy minden tolerálható határon, és veszélyezteti az egész intézményt.

   • Wistmanwood said

    Aki nem hiszi, hogy Balla Péter köztörvényes bűnöző, az nézze meg jól ezt a dokumentumot, amelyben Balla Péter súlyos bűncselekményt ismer be. Azt, hogy magántitok-sértésre adott megbízást az izraeli titkosszolgálatnak:

    https://jhnnsclvn.wordpress.com/tag/balla-peter-onfeljelentese/

   • Judge said

    Ez egyértelmű beismerő vallomás. Balla Péter egy mocskos patkány, egy köztörvényes bűnöző. Nem püspöki palástba kéne bujtatni, hanem rabruhába.

   • Tünde said

    Igaz, hogy letartóztatták Fodorné Magyar Krisztina visztmanvúdos betörőt? Állítólag őt küldte be Balla Hima professzorhoz a magánlakására videózni. Azt mondják ez volt az egyik olyan visztmanvúdos tevékenység, amiről Balla a Takács ügyvédnek kiállított igazolásban írt.
    https://jhnnsclvn.wordpress.com/tag/balla-peter-onfeljelentese/

   • Police007 said

    Úgy tudom a csajt rabosították, de aztán Balláék letették érte az óvadékot, így szabadlábon védekezhet.

   • ZsoltCsaba said

    És kinek a pénzéből? Az állami normatívából vagy a hallgatói befizetésekből? Mer azt ugye senki se gondolja hogy Balla a saját zsebébe nyúlt?

 14. journalist said

  http://www.parokia.hu/hir/mutat/3915/
  Szojuzról

 15. szabó a gyilkos fasiszta said

  A mocskos Szabó nyaralgat Olaszországban egy egyházi ügy kapcsán.
  Korán kiabáltuk el, hogy nem ír a szarszagú háttérre.
  http://szaboandras54.blogspot.hu/

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: