Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Reformation Day 2012 (A reformáció napja 2012-ben)

Posted by jhnnsclvn - október 30, 2012

(A könyv természetesen csak illusztráció, nem a Káté.)

A reformáció napját méltóan kívánjuk ünnepelni, ezért esett választásunk ennek az írásnak a közlésére. Jövőre ünnepeljük a Heidelbergi Káté születésének 450 évfordulóját és egyúttal az első magyar fordításét is. 1577-ben fordította le magyarra Huszár Dávid és jelentette meg saját kiadásában Pápán. Ő a pápai Református Kollégium alapítójának, Huszár Gálnak a fia volt. Ennek a családnak a vér szerinti leszármazottjától, a Káté szellemi örökösétől, Huszár Ágnestól származik ez az írás. Próbáltuk őt megkeresni, hogy engedélyt kérjünk tőle az újraközlésre. Nem jártunk sikerrel. Reméljük, utólag megadja a hozzájárulást. – A szerk.

A cikk szerzője a hozzájárulását nem adta meg, sőt, a leghatározottabban tiltakozott írásának felhasználása ellen. Az írást haladéktalanul eltávolítottuk, mert semmilyen jogvitába nem szeretnénk keveredni az itt közölt írások kapcsán egyetlen olvasónkkal vagy nem-olvasónkkal sem. A tiltakozó levelet az alábbiakban közöljük. – A szerk.

“Tudomásomra jutott, hogy a blogon értesítésem nélkül felhasználták egy internetes fórumon közzétett írásomat.

Magam a Károli oktatója voltam, 1994 és 1998 között keményen dolgoztam a protestáns művelődésért. Ezt a munkát a Károli akkori vezetése törvénysértő módon végrehajtott felmondással honorálta, Szabó András pedig hazug tanúvallomással próbált meg alátámasztani. A munkaügyi bíróság megállapította a felmondás törvénysértő és Szabó tanúvallomásának tényellenes voltát.
Ennek, valamint a közelmúlt történéseinek tapasztalata alapján a LEGHATÁROZOTTABBAN MEGTILTOM, hogy akár az én, akár családom NEVÉT  Károlival kapcsolatban BÁRMILYEN módon FELHASZNÁLJÁK.
Ha ezzel ellentétes viselkedést tapasztalok, JOGI ÚTRA TERELEM AZ ÜGYET.

Dr. Huszár Ágnes”

PostHeaderIcon Kárhozatos bálványimádás

2012. október 16. kedd, 02:52 | Huszár Ágnes | Nyomtatás

…………………………………………………………………………………………………………………………………

http://galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=168240:karhozatos-balvanyimadas&catid=71:a-napi-apro&Itemid=109

161 hozzászólás to “Reformation Day 2012 (A reformáció napja 2012-ben)”

 1. hermeneutikai lángész said

  Huszár Ágnes a Károli dolgozója volt, 1995 és 1998 között a Magyar Intézet helyettes vezetője, a nyelvtudomány kandidátusa..
  1998 tavaszán a frissen a tanszékre került, fokozat nélküli Hansági Ágnes és Szabó András megfúrta, ezért 1998 szeptemberében átszervezés ürügyével elbocsátották. Munkaügyi pert indított, ebben Szabó András, akkor már dékánhelyettes – a tényekkel ellentétes – hazug tanúvallomást tett. Szabó tanúvallomásának hazug voltát a bírói döntés megállapította. A dokumentumok olvashatók az interneten.
  https://jhnnsclvn.wordpress.com/tag/huszar-agnes-munkaugyi-perenek-dokumentumai/
  Huszár Ágnes – akinek közben sikeresen befejeződött habilitációs eljárása a PTE BTK-n, megnyerte a pert, de a Károlira nem helyezték vissza.

  • dunántúli teológus said

   A Károli, amely, ahogy a bíróság megállapította, törvénysértő módon mondott fel Huszár Ágnesnek, most képmutató módon, konferencián ünnepli az ősapát.
   http://reformatus.hu/mutat/7453/
   A konferencián nyilván előadást tart Huszár Gálról a hamistanúzó Szabó András, ahogy már megtette Komáromban is.

 2. csicsikov said

  Logikus: a Károli a halott Huszárokat szereti, nem az élőket.
  Szabó András a halottak közé akarta átsegíteni Huszár Ágnest a karaktergyilkossággal.
  E szent cél érdekében még a hamistanúzástól sem riadt vissza, mint az interneten hozzáférhető tanúvallomásában olvasható.
  A hamistanúzást tiltja a tízparancsolat.
  A hamistanúzást tiltják a hatályos törvények.
  Szabó András mind az isteni, mind a világi törvényeket megsértette annak érdekében, hogy a Káté fordítójának leszármazottját kirúgják a Károliról.
  Mi ennek az üzenete?

  • Hamis tanú said

   Ennek az az üzenete, hogy büntetlenül hazudhatunk a bíróság előtt csuha alatt. A püspöki talárra ácsingózó Balla Péter a folyamatban lévő munkaügyi pert a szó szoros értelmében végighazudta tanúként. Közben folyton a Szentírásra és Jézus Krisztusra hivatkozzott, és arra, hogy az egyházi egyetem milyen emberségesen és tapintatosan szabadul meg a dolgozóitól. Ti. fizet az izraeli zsoldban álló Wistmanwoodnak, hogy takarítsa el őket. És persze folyton kizáratta a nyilvánosságot a tárgyalásokról, hogy a hazudozásainak ne legyenek tanúi.

 3. lutheránus said

  Itt van a Huszár Gál konferencia részletes programja.
  Az első előadást SZABÓ ANDRÁS TARTJA.
  http://teol.lutheran.hu/?lap=230

  • Áfonyahegyi Káté said

   Még van pofája beszélni a Huszárokról!

  • Zsinati Illetékes said

   “Az ebédigényt 2012. november 5-én délig e-mailben vagy telefonon kérjük jelezni.
   (+36-1/469-10-50, +36-20/770-35-29, teologia@lutheran.hu)”

   http://teol.lutheran.hu/?lap=230

   Szabó András az ebédigényét nem halasztotta november 5-ig. Máris bejelentette, mégpedig méltányosságból 2 főre. A másik igény természetesen az oldalbordájáé, aki nem tart semmilyen előadást, de a férjét hallgatva nyilván megéhezik. 🙂

   • Hóhérlakoma said

    Szabó András egy 100%-os hasznosító. Legyilkolja az áldozatait, karriert csinál belőlük és a rovásukra, és még zabál is a számlájukra.

  • banquo véres árnya said

   Egyetértek. De emlékezz, hogy végezte Machbeth és a Lady!

  • journalist said

   Feltette Szabó is a honlapjára.
   http://szaboandras54.blogspot.hu/2012/11/huszar-gal-500-eve.html

   • Vastagbőr said

    Szabó a Vastagbőr díjat már rég elnyerte. Ez is csak azt bizonyítja, hogy nagyon kiérdemelte.

   • foltos hiéna said

    Szabó a dögevő hiéna most is hullákat arbol ki.
    http://epa.oszk.hu/00000/00001/00010/pdf/itk_EPA00001_1999_05-06_749-750.pdf
    Nem önálló kutatásairól beszél – nincsenek ugyanis, hanem Botta István 1988-as Huszár Gál könyvéről.
    Akiről ő, Szabó írt nekrológot, azt is felnyomta a posztjára.

   • tudományos kutató said

    Szóval a főelőadás az lesz, hogy Szabó ismertet egy 24 évvel ezelőtt megjelent könyvet.
    Professzori teljesítmény!

   • Bibliofób said

    Kénytelen, ugyanis az volt valószínűleg az utolsó könyv, amit olvasott. Szabó kb. negyed százada nem olvas. 🙂

   • korrektúra said

    Szabó diszlexiás, már az olvasás folyamata is nehézségeket okoz neki. Ezért választotta kutatásai (???) hőséül a kórosan szófukar Szencit. És mit csinál Szabó a szabadidejében? Az irodalomtudomány professzora? Nem olvas, hanem játékkonzolokon fantijátékokat játszik. Ahogy a grafomán Ludvig tudósít róla az Áfonyahegyi…leleplezéseiben. (Meg arról is, hogy ő viszont Rosamunde Pilchert olvasgatja, a softgiccset, igaz, az egyik anyanyelvén, németül.)

   • kataszidónia said

    Ludvig grafomán és imádja a softpornógiccset, ez utóbbit műveli is, emlékeutek még a Szabó eperízű csókjára???
    MÉM lett belőle, bulimiások, anorexiások kedvence. AZONNALI, FRENETIKUS HATÁS.

 4. Justiceforvictims said

  Szabo mindenkivel ezt csinalja. Kisajatitja az eredmenyeit es csöndben meggyilkolja hogy nem maradjon tanuja a gaztettenek. Igy maszott fel az aldozatai hatan addig amig az utolso aldozata meg nem allitotta.

  • korrektúra said

   Nem fog ez menni az idők végezetéig.
   Rá fognak b..ni Szabó András és szennyeslelkű cinkosai.

  • irish coffee said

   “A minőség református erény”
   http://www.parokia.hu/hir/mutat/3993/
   Ezt mondta Bogárdi Szabó nov. 8-án a lelkészavatáson.
   Ez ezér hibádzik: a minőség nem erény, hanem tulajdonság: van rossz minőség is.
   A minőségérzék: a jó minőségre való törekvés lehet erény.
   Amúgy meg az egész ÓTVAROS HAZUGSÁG.
   Nézzen Bogárdi a sógorára, Szabó Andrásra meg a sógornőjére, Ludvigra és állítsa azt, h ez a kettő ott a Károliban a JÓ MINŐSÉGET KÉPVISELI.
   És püspök úr nem tesz semmit a galád rablássorozat, okirathamisítás, wistmanwoodos titkosszolgálati figyelések és jobbikos PÉNZMOSÁS ellen, ami a Károlin folyik.
   Ahogy azt se akadályozta meg, h a sógora ellopja a 2 milliárdos kormánytartalékot!
   Mennyire MINŐSÉGI ÉS HITELES Bogárdi Szabó püspök???
   Rossz minőségű és hiteltelen, mint az egész családja, mint a Károli maga, ahol ő is tanszékvezető és bűnrészes a pokolra szállásában.

   • Zsinati Illetékes said

    Akkor se fog semmit tenni, ha majd újra ő lesz a fenntartó. Van rá esély. Azért jár most pávatáncot Balla körül, hogy a Hegedűs fanok őt támogassák.Mert a tiszántúli parasztok utálják, azok sose fognak rá szavazni. A besúgóra pedig már nem lehet. Annak már végleg lejárt a szavatossága.

   • ghost writer said

    Csak valami minőségérzék kéne Bogárdi püspök úrtól má tudniillik hogy ne ugasson a minőségről, mikor ott ül Közép-Kelet-Európa legkorruptabb intézményében, mellette Pethő professzor, aki összehazudott listára lett professzor, Balla, aki a Wistmanwoodba tömi az állami pénzeket és a hallgatókról meg az oktatókról szerez TILTOTT ESZKÖZÖKKEL ADATOKAT, na püspök úr, ez milyen minőség.
    Ez bizony INFERNÁLIS MINŐSÉG SZABÓVAL A KSZE PEREPUTTYAL EGYÜTT.
    Sunyja le a fejét és ha már nem HARCOL A BŰN ELLEN, LEGALÁBB NE HAZUDJA ERÉNYNEK!!!
    HISZ ÖN A TEREMTŐBEN, BOGÁRDI ÚR????

   • Tiszántúli said

    Van ennek a Bölcskeinek önérzete? A Hegedűs-család lebesúgózza, ő pedig lepaktál velük és lobbizik a jelentéktelen, ostoba, hiú Hegedűs-vő püspökségéért.

   • Zsinati Illetékes said

    Egyiknek sincs. Mind a két püspök, Bölcskei és Szabó is körüludvarolja Ballát. Pedig a Hegedűsök úton-útfélen lejáratják Bölcskeit. Nemcsak Lórika mondatta ki a bírósággal, hogy Bölcskei besúgó volt, hanem a másik Hegedűs-vő unokaöccse, a hírhedt csaló Mészáros Márton is ezt adta tovább a hallgatóinak és betanította nekik kedvenc nótáját, a Besúgó-dalt. MM mentora és intim bizalmasa, Hansági is ferde célzásokkal járatta le Bölcskeit a kollégái és a hallgatói előtt. Alig várják hogy kiteljen Bölcskei becsülete és félreállíthassák Tepsit.

 5. banquo véres árnya said

  Nem hagyjuk! Nem lesz egy nyugodt perce!

 6. korrektúra said

  A Károli díjat a reformátusok részéről idén Herceg Pál teológus kapta meg.

  • ZsKT said

   Herczeg Pali bácsi díjával kapcsolatban egy régi sztori jut az eszembe ami az én diákkoromban még köztudot volt. Herczeg Pál és Bolyki János egyidöben kapta meg a tanszékvezetői kinevezését a Károli jogelődjére, a bp-i református teológiára. Csakhogy a kinevezéseknél történt egy kis malőr. Ti. keresztbe nevezték ki őket. Bolykit az Újszövetségre, aminek Pali bácsi volt a szakértője, őt pedig a vallástörténetire, ami Bolyki területe volt. A két megalkuvó nyikkanni se mert. Elfogadták a kinevezést és egymás közt megtanakodták hogy a legjobb ha nem szolnak egy szot se, mer még viszaveszik tölük. Ezér ugy tettek mint ami a legnagyob rendbe van és megprobáltak felnöni a feladathoz. Valojába mindketten akkor kezték tanulmányozni aszta szakterületet aminek a vezetöjévé kinevezték öket amikor megkapták a kinevezést.

   • Újreformátus said

    Megnyugodtam, akkor mégse került méltatlan kezekbe a Károli díj. Persze Pali bácsi csak egy kis csaló a nagyokhoz képest, és csak a tanszékvezetői cím elvesztése miatti félelmében ment bele egy csalásba, de azért ő is illik a sorba.

   • Keresztyén erkölcs said

    A csalást én ez esetben bocsánatosnak tartom, hiszen beletanultak a sors adta szerepükbe. Ami ennél sokkal rosszabb, az a meghunyászkodás, a lapítás, a kussolás, a félelem, a megalkuvás. Egyikük se igazi protestáns. Csak egy züllött képmutató egyház jó katonái.

   • HTK-illetekes said

    Azert Herceg Pali bacsi is megeri a penzet 🙂

 7. dunántúli teológus said

  Nagyon szép, bensőséges reformáció emléknapi ünnepségen vettünk részt Pápán a Gyurátz Ferenc utcai evangélikus templomban. Utána közösen átvonultunk a Huszár Gál emlékműhöz, a református templom mellé.

 8. soli deo gloria said

  Steinbach püspök a Fasori templom előtt mondott szívet melengető beszédet.

 9. Hencidai úrasztala said

  Szabó és Ludvig abált szalonnát zabálnak a templomból hazazabrált úrasztalán:

  Ludvig: Már megint kaptunk a pofánkra a blogon.
  Szabó: Nem baj kisanyám, nemsokára megjelenik a naplóm amiből kitünik hogy én milyen nemesszivü vagyok és az rád is vet majd némi rózsaszin viszfényt. Elvégre egy nemeslelkkü lovag csak nem vesz el egy utcarongya ribancot. Az én jóvoltombol téged is átértékel majd a nép.

  • kocsi csergő bálint said

   Szabó: (tovább) A Huszár Gál konferencián elmondandó nyitóbeszédem pedig meggyőz mindenkit arról, hogy ebben az országban nálam jobban senki sem ért a Huszárokhoz.
   Ezt bizonyítani tudom!

 10. Rabbicsók said

  Az ÁJK-s Eötvös Károly konferenciának volt más célja is, mint hogy összecsúkolózzanak a kabedlis rabbival. Az ÁJK jogászai és Balla valamint az ügyvédi kamara képviselői titkos értekezletet tartottak arról, hogyan védjék Eötvös Károly szellemében Fodorné Magyar Krisztinát, a Wistmanwood magántitok-sértésért letartóztatott üdvöskéjét. Bevallják-e hogy Balla klüldte őt be Hima professzorhoz, vagy mondják azt hogy önszorgalomból követett el bűncselekményt. Hogy mire jutottak ezzel kapcsolatban arról nem kaptunk hírt.

  • law and order said

   Jogi szempontból egyre bonyolultabb a helyzet. Maguk keverik bele egyre mélyebben a mocsárba.
   Olyan az egész, mint egy jogi teleregény.
   Ott leszek a tárgyalásokon és elviszem a hallgatóimat is!

 11. kocsi csergő bálint said

  Végtelenül erkölcstelen ócska proli tempó kisajátítani Eötvös Károly nevét, hogy egy csaló kuplerájt – a Károli ÁJK-ja – fényezzenek vele. Szegény öreg Schweitzert megvezetni, csókolgatni, miközben a KÁROLI A JOBBIK EGYETEME.

 12. szabó a gyilkos fasiszta said

  Szabó és Ludvig kilátogattak a temetőbe. Szolíd indiántáncot járnak az általuk meggyilkolt Bolyki, Király Gyula, Györke Judit, Szigethy Lajos sírján. Tanakodnak, elmenjenek-e Gyomára, h sósavat öntsenek Szilágyi Ferenc sírjára és hosszú RÁGALOMÁRIÁT ZENGENEK AZOKRÓL, AKIKET MÉG NEM SIKERÜLT MEGÖLNIÜK, pedig mindent megtettek.

 13. nincsen szíved félelmére? said

  A Károli (karakter)gyilkos vezetői és úgynevezett professzorai, Balla Péter, a Hobbik zsoldjában álló báb, Szabó András, a kormánytartalékrabló, okirathamisító hamistanúzó bűnöző, Petrőczi/Ludvig ájtatos képet vágnak és templomokban lesik a kormányfő és sleppje kegyét.
  Azt hiszik, az új zsinati elnök révén egy lépéssel közelebb kerülnek a húsosfazékhoz, súrún csókolgatják balogzoli cipójét.
  Kun Miklós professzor, Kun Béla unokája nagy lelkesedéssel veti bele magát új vallása rejtelmeibe, szívesen fotóztatja magát Gerebennel együtt a Fasori templomban. Ha a tudományos ateizmus annyira ment ennek a kivételes párnak, pont a kálvinizmus ne menne?
  Az IMO-s Hermann csalódott.
  Fülledt, erotikus pózba csavarodott Szent Terézekről ábrándozott, most meg ott kell ülnie egy csomó károgó, rossz szagú vénasszony között egy na milyen is? templomban.
  Mészáros már faragja az új gúnyverset az új zsinati elnökre,
  összemixeli Jausst Kálvinnal, Lutherrel, ad hozzá egy csipet Barthes-ot meg Gadamert és kész is!
  Ha a HansÁgi öle olyan termékeny lenne, mint a Mészáros pón emje, már kilenne a futballcsapat (vagy a minján). Ahogy tetszik.
  A Wistmanwood legyen veletek!

 14. dunántúli teológus said

  Pápán az alsóvárosi temetőben volt egy közös istentisztelet. Az evangélikusok részéről az esperes, a baptista lelkész, tőlünk mind a három lelkész. Csendes, méltó megemlékezés volt elhunyt testvéreinkre.

  • örök visszatérés said

   Gondoljunk rájuk méltósággal.

   • Allerseelen said

    Ne feledkezzünk meg halottak napján a Szabó és Balla által meggyilkoltakról: Szilágyi Ferenc, Györke Ildikó, Szigeti Lajos, Király Gyula, Bolyki János. Gyilkosaik még élnek és virulnak és újabb gyilkosságokra készülnek.

   • komáromi csipkés györgy said

    A református felfogás szerint nem érdemes imádkozni a lelkük üdvéért, a döntés kizárólag a Mindenható kezében van.
    Gondoljunk rájuk szeretettel és nagyrabecsüléssel Halottak napján, amely igazi protestáns ünnep.
    És ne feledkezzünk meg véreskezű gyilkosaikról: Balla Péterről, Szabó Andrásról, Hansági Ágnesről és Petrőczi/Ludvigról.
    A Mindenható róluk sem feledkezik meg. Szörnyű bűneik égig bűzlenek.

 15. Lutheránus said

  Melyik agyalágyultnak jutott eszébe egy Huszár-konferenciára pont a Huszár-gyilkos Szabó Andrást főelőadónak felkérni?

  • BTK-s kolléga said

   Alighanem a kétkulacsos és megalkuvó Fabinynak. Egy időbe nagyon utálta Szabó Andrást (nemcsak Petrőczit). De most megint nagyon jóba vannak. Addig duruzsolt a szakálla alatt Szabó Fabiny fülébe Tepsi alkalmatlanságáról, amíg sikerült meggyőznie és Tepsi ellen hangolnia. Most már Fabiny is azt hajtogatja hogy Szabó alatt jobb volt.

   • filológus said

    Én Fabinyt sokkal intelligensebbnek gondolom. Hogy tudná megvezetni egy ilyen primitív barom a Reviczky utca legokosabb emberét? Mellesleg ez utóbbival nem mondtam sokat, v.ö. “Vakok között félszemű a király”

   • BTK-s Kolléga said

    Ez általában igaz, de Fabiny agya időnként elborul. Ilyenkor minden hülyeségre képes. Még arra is, hogy higgyen az aljas, alattomos, őt is többször eláruló és háta mögött becsmérlő Szabónak.

  • Banquo's ghost said

   Szabó nem fél a véres árnyaktól? Láthatólag nem. Amorálisabb, mint Macbeth. Annak legalább volt lelkifurdalása.

  • sola scriptura said

   Szabó pofátlansága nem ismer határokat. A meghivót kiküldte az Irodalomtudományi Intézet, az evangélikusok, a Károli.
   Többen megütköztek rajta. Szabó András hamistanúzása Huszár Ágnes ügyében köztudott dolog – olvasható a neten, és a birói döntés is, amely TÉNYELLENESNEK hazugnak nevezi. Az is közismert, milyen rágalmakat szórt Szabó, Petrőczi és Hansági Huszár Ágnesre.
   Ez az orbitális pofátlanság mindent alulmúl.
   Csodálom, hogy Fabinyék ebben partnerek voltak. Tibor tisztában van mindezzel.
   És azzal is, hogy egy botrány nekik tenné a legrosszabbat.
   Szabónak már nincs vesztenivalója.

  • hermeneutikai lángész said

   Ennek az embernek az emlékét gyalázza meg Szabó azzal, hogy főelőadásként ismertet egy 24 éve megjelent könyvet.
   Amit az élő leszármazottal művelt: rágalmazás, hamistanúzás, közismert egyetemi körökben.
   http://reformatus.hu/mutat/7453/

  • vidéki kolléga said

   Érdemes megemlíteni a Károlinak a magyar tudományosság történetében unikálisnak tekinthető tettét: 1998-ban Hansági Ágnes (még PhD-ja sem volt) és Szabó András javaslatára akkor rúgta ki Huszár Ágnest, mikor az a habilitáció megszerzésének közepén tartott.
   Munkanélküli segélyként élve habilitált a PTE BTK-n 1999-ben. Ekkor tette meg Szabó dékánhelyettesként HAZUG TANÚVALLOMÁSÁT ELLENE.
   Azóta a Károli számos alkalommal bebizonyította, az ő személyzeti politikájában nem számít sem A REFORMÁTUS FELEKEZETHEZ TARTOZÁS, SEM A TUDOMÁNYOS ÉRDEMEK.
   Ellenkezőleg: aki nem tartozik a felekezethez, sőt, menórát hordva bizonyítja, hogy mennyire nem, azt BA-s alapképzettség nélkül nevezik ki tanszékvezetőnek.
   Ilyet az országban senki nem tett, ez a KÁROLI teljesen EGYEDI SZEMÉLYZETI POLITIKÁJA!

   • A Károli ezt az egyedi csúcsot: kirúgja egyetlen tudományos fokozattal rendelkező nyelvészét, most azzal koronázza meg, hogy az illető ősének, HUSZÁR GÁLnak a tiszteletére rendezett konferencián a nyitó előadást azzal a Szabó Andrással mondatja, aki annak idején nevezetes hamis tanúvallomását leírta és aláírta (bárki megnézheti az interneten).
    Szabó András a maga közmondásos minőségérzékével a nyitóelőadáson egy 24 éve megjelent könyvet ismertet. SAPIENTI SAT.

  • tudományos kutató said

   A cél világos:
   a KÁROLI Szabó András főelőadóvá jelölésével PORIG AKARJA ALÁZNI A HUSZÁR CSALÁDOT, annak élő és holt tagjait, Huszár Gáltól és Dávidtól kezdve a ma élőkig.
   SÁTÁNI CINIZMUSsal, tudatosan járnak így el.

   • prudens said

    Johannes, fontos leveled van!

   • tudományos kutató said

    A Magyar Tudomány Napján!
    Mintha Szabó Andrásnak lenne bármi köze a tudományos teljesítményhez?
    Egyébként van, de negatív értelemben.
    Kirúgatta a Károliról: Erdélyi István professzort (MTA doktora, református), Huszár Ágnest (kandidátus, református).
    Rágalmazásaival halálba kergette Szilágyi Ferenc (MTA doktora, református), Szigethy Lajos (MTA doktora, református), Györke Judit (kandidátus, református), Király Gyula (MTA doktora, református), Bolyki János (MTA doktora, HTK professzora, református)

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    Szabó a magyar tudomány Héresztatosza.
    Maga tökéletesen impotens, képtelen bármilyen kreatív teljesítményre, helyette GYILKOLJA AZOKAT, AKIK TUDNAK.
    Szabó szellemi képességeire jellemző, hogy ezen a nyitóelőadásban sem képes semmi eredetit előadni, csak egy 24 éve megjelent könyvön nyammogni.

 16. örök visszatérés said

  Érik még meglepetések az elbizakodott bűnözőt.l

 17. Zsinati illetékes said

  A Zsinat új lelkészi elnökének megválasztását óriási aktivitás és izgalom előzi meg. Bölcskei és köre természetszerűleg azt akarják, hogy az ő táborukból kerüljön ki az utód, aki nem forszírozza majd Bölcskei törvénytelenségeit. A másik tábor változást akar, de nem biztos, hogy radikálisan leszámol az elődjével. Folynak már a háttéralkuk erre az esetre is. A legradikálisabb a Nyugat-európai magyar lelkiszolgálat, ők már most elszámoltatnák Bölcskeit, és érvényteleníttetnék a 2009. május 22-i törvénytelen zsinati formációt. A Tanácskozó Zsinat korábban már törvényes keretek között megalakult, ezt felülírni jogellenesen nem lehet. Végül Johannesszel is számolni kell, aki ugyan nem akar püspök lenni, de az elnökválasztásba biztosan bele fog szólni: Bölcskei és köre, főleg Balla és Kovács Barnabás leleplezésével.

  • Tollenstraat 20 said

   A Hollandiai Magyar Protestáns Keresztyén Lelkigondozói Szolgálat mindent megtesz azért, hogy a magyarországi Református Egyházban helyreálljon a törvényesség. Se a stróman Ballát, se a főbesúgó fiát nem tartja alkalmasnak a lelkészi elnökségre.

  • Ontario Canada said

   Nemcsak a hollandiaiaknak van eleguk az exkommunista és ma is gyakorlo besugo Bolcskei torvenytelensegeibol, hanem a tengerentuliaknak is. Regota figyelemmel kiserjuk ezt a blogot, es szolidarisak vagyunk a szerkesztokkel es szerzokkel.

  • lelkipásztor said

   Kövér László ott volt a Reformáció Emléknapján Pápán. Mellettem állt a Huszár Gál emlékműnél.

 18. Szalkai Máté said

  Bölcskei sokáig Tarr Kálmán fiát favorizálta, de újabban meggyőzték, hogy a szellemileg visszamaradott Balla kényelmesebb. Kifelé az az érvelés, hogy Hegedűs szavazói táborával nagyobb az esélye Szabó Istvánt vagy Steinbachot legyőzni. Csomós nem számít, ő mindig is behódolt Bölcskeinek. A másik kettőnek azonban különvéleménye van.

  • Pharisée said

   Ballával nem az a legnagyobb baj, hogy idióta, hanem hogy egy hitetlen, hiú képmutató, aki két kézzel építi a karrierjét, amit az érdekházasságával kezdett.

   Máté ev. 23 rész, 23 vers: Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! Mert megdézsmáljátok a mentát, a kaprot és a köményt és elhagyjátok, amik nehezebbek a törvényben, az ítéletet, az irgalmasságot és a hívséget: pedig ezeket kellene cselekedni és amazokat sem elhagyni. 24. Vak vezérek, akik megszűritek a szúnyogot, a tevét pedig elnyelitek. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok! Mert megtisztítjátok a pohárnak és a tálnak külsejét, belül pedig rakván azok ragadománnyal és mértékletlenséggel. 26. Vak farizeus, tisztítsd meg előbb a pohár és a tál belsejét, hogy külseje is tiszta legyen. 27. Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert hasonlatosak vagytok a meszelt sírokhoz, amelyek kívülről szépeknek tetszenek, belülről pedig holtaknak csontjaival és minden undoksággal rakván. 28. Épen így ti is, kívülről igazaknak látszotok ugyan az emberek előtt, de belül rakva vagytok képmutatással és törvénytelenséggel.

  • réti pipitér said

   Szerintem Bogárdi Szabónak a legjobbak az esélyei, mert ő van a legjobb viszonyban Balog Zoltánnal. Már pedig Balognál van a kasszakulcs romatámogatásokra meg egyébre.
   A tekintetes zsinatot csak a pénzvágy fűti.

   • Romabiznisz said

    Ugy hirlik Brusszel nemigen adja oda Orbaneknak a romapenzt. Felnek hogy az allamadossagra koltik. 🙂 Inkabb a bulgaroknak es a romanoknak.

   • kocsi csergő bálint said

    Az a “meszelt sír” csakugyan nagyon találó a Károlira. Rohadó dögvész leöntve maró anyaggal, hogy TISZTÁNAK LÁSSÉK.

   • ask jerves said

    Persze, a romapénzek leszivattyúzására alapították Debrecenben a romakollégiumot és számos más kis tervet is kovácsoltak.
    A PÉNZ MINDEN ELŐTT! ez Bölcskeiék jelszava.
    A koreai bank meg nyeli a pénzt mint a kacsa a nokedlit

  • turpis causa said

   Balla püspökké választásával világossá válik az, amit amúgy mindenki tud: a Károli a Jobbik tanyája.
   Ide utaltatják az iráni pénzeket, ide jönnek az orosz támogatások Kun Béla unokájának meg az IMO-s Hermannak a közvetítésével.
   A KÁROLI AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB PÉNZMOSODÁJA a Jobbik kezében

 19. wistmanwood fan said

  Elhallgatatunk beneteket büdös komcsik semi belepofázás a püspök választásba na nem má hoty ti mongyátok meg hogy ki meg mere meg menyit
  lesulytunk rátok nagyon hamar

  • Jobbik said

   Még ti beszéltek, büdös zsidók?

   • Geigenspieler aus Birkenau said

    Szerintem a Károli azt a következetes mocskos fasiszta politikát folytatja amivel Magyarország már egyszer rohattul megbukott
    És a Szabó a mocskos főfasiszta ennek a politikának a zászlóshajónja,
    és most A SZAABÓ egy szegény régen meghalt embernek a nevében USZÍT A MOCSKOS FASISZTA

 20. hücpe said

  Jelzem, a wistmanwoodban vannak roma barátaink is, nagy crossover ez az egész orosz pénzből Kun elvtárs unokájával igazo posztmodern formáció, ha értitek, mire gondolok.

 21. Curious said

  Ez a Huszár Pál is Huszár Gál és Huszár Dávid leszármazottja? Vagy csak úgy tesz mintha és ünnepelteti ill. kitüntetteti magát mint híres protestáns család sarja?

  • ask jerves said

   Huszár Pál NEM ABBÓL A CSALÁDBÓL SZÁRMAZIK. NÉVROKONSÁG.

   • veszprémi tanár said

    Huszár Pál nem abból a családból származik, de nagyon jól ismeri Huszár Jánost, mivel egyidőben voltak Veszprém megyében vezető szakfelügyelők (német nyelv, ill. magyar és történelem). Huszár János egyébként tavaly aug. 20-án magas kormánykitüntetést kapott.
    Nehezen tudom elképzelni, hogy Huszár Pál tudatosan sérti meg régi kollégáját azzal, hogy az ős, Huszár Gált ünneplő konferencia díszszónokává azt a Szabó Andrást jelöli ki, aki hamisan tanúzott annak a lánya, Huszár Ágnes ellen. A hamistanúzást a bíróság jogerős döntésében állapította meg.

   • animus said

    A hamistanúzást a magyar törvények büntetni rendelik.
    És mit mond a kilencedik parancsolat?
    Hogyan magyarázza ezt a Káté:
    “Mit kíván a kilencedik parancsolat?
    Azt, hogy senki ellen hamisan ne tanúskodjam, senkinek szavait el ne csavarjam, mást rágalmazó és gyalázó ne legyek.”
    Nos, ezek ellen mind vétett Szabó András és nemcsak Huszár Gál leszármazotta esetében.
    Szabó András egy nótorius bűnelkövető, szenvedélyez rágalmazó, hamistanúzó, okirathamisító és rabló.
    Van még kérdés?

 22. Nemértem said

  Nem értem ezt a levelet. Ha már egyszer úgyis megjelent az interneten ez a cikk, akkor közkincs, mért ne használhatná fel bárki?

  • Mátrixok a vektortérben said

   Nekem is gyanús ez a levél. Szerintem nem a szerző írta. Ha ő tényleg a híres Huszárok leszármazottja és valamilyen úton-módon kikerült a református egyetemről, akkor hallani se akar erről a társulatról, és biztos nem olvassa a károlis blogot. Az a gyanúm hogy ez a levél valamiféle beugratás, csapda. Sejtem is hogy ki fabrikálhatta.

   • Szenátus said

    Balla és Kovács Barnabás mindenre képes, hogy elcsípje a bloggereket, még arra is hogy leveleket hamisítsanak köztiszteletben álló tudósok nevében. De vajon ki volt a végrehajtó? Fóris Ágota, aki másodállásban a blog üldözésével van megbízva?

   • Wistmanwood said

    Szerintem a Wistmanwood irta Balla megbizásából. Balla bevallotta az interneten hogy a Wistmanwoodnak károlis oktatók csapdába csalására adott megbízást. Ott a nyilatkozata ezen a blogon és több más helyen. Ezért fizetik a Wistmanwoodot.

   • journalist said

    Én hitelesnek gondolom. Nem olvassa állandóan a blogot, de néha-néha belenéz, elvégre érdekelheti, s joggal, mi történik volt munkahelyén, ahol olyan gyalázatosan bántak vele.
    Vagy egy ismerőse szólt és megkérdezte, hogyan került ez a cikke a blogra.
    Nekem hitelesnek tűnik a felháborodása.

 23. Zsinati Illetékes said

  Elképzelhető, hogy kamuflázs. Egy e-mailt hamisítani a Wistmanwoodnak mindennapos rutin. De ezt még Fóris is megoldja. Tény, hogy Bölcskeit és Ballát rohadtul zavarja ez a blog és folyton áskálódnak ellene. Ez a cikk meg különösen az elevenjükbe vágott így a lelkészi elnökválasztás előtt. 🙂

  • Újreformátus said

   Nagyon bemajréztatok. Egy ilyen nyilvánvaló provokációra nem kellett volna levenni a posztot.

   • Bloggerjogász said

    Lehet, hogy a levél mégis eredeti. Jó, hogy levettétek a posztot, jobb a békesség. Egy per mindig kockázatos.

 24. filológus said

  Nem tudom, hiteles-e a levél.
  De ha az, akkor a Huszár család arról is tudomást szerzett, hogy a Huszár Gál konferencia a hamistanúzó Szabó.
  Erre vajon mit lépnek?
  Kiváncsi vagyok.

  • Inspector Barnaby said

   Nehogy má beszopjátok ezt a levelet. Ez Kovács Barnabás csínye. Ismerem jól és közelről. Így akarja kiugratni a nyulat a bokorból. Ez az ő módszere 🙂

   • Secretary said

    Kovács Barnbás mindenre képes. Sötét igazi alvilági figura. A Károlin kivétel nélkül mindenki utálja. Nemcsak az egész ÁJK ahol már leszerepelt, hanem még Balla és Tepsi is.

   • komáromi csipkés györgy said

    Ilyen szofisztikált módszerekkel nem szokott operálni

   • Rector said

    Kovács Barnabás tényleg nem használ szofisztikált módszereket. Ez a levél, ha hamisítvány, túl rafinált megoldás lenne, amire Balla, Fóris, Kovács és a Wistmanwood szerintem együttesen se képes. Lehet hogy a levél valódi.

   • fatal deceit said

    Hogy a levél eredeti vagy nem, szinte mindegy.
    A tény: a Huszár család ellen törvényt sértő és tízparancsolatot porba tipró Szabó András mondja a főelőadást.
    Ez aljas cinizmus, a dunántúliak és a Huszár család aljas MEGSÉRTÉSE.

   • KSZE workshop said

    Ők tényleg mind buták ehhez. DeKulcsár-Szabó Ernő elég fifikás, tőle kitelik egy ilyen ötlet. Abban egyetértek, hogy ki akarják ugratni a nyulat a bokorból, valahol valakit elkezdenek provokálni, és lesik a reakciókat.

   • Szenátus said

    Egy biztos, mind Kovács Barnabás, mind Balla, mind az összes Kulcsár-Szabó egy kanál vízben megfojtaná a bloggereket. Mindenre képesek, hogy levadásszák őket. Az okirathamisítás a legkevesebb…

  • Újreformátus said

   Nem a levél a provokáció, hanem az, hogy egy Huszár Gál konferenciára ép a Huszár-gyilkos Szabó Andrást kérik fel plenáris előadónak!

 25. law and order said

  Jogilag nem tud a család semmit se tenni.
  Én a nyilvános fellépést tartanám célszerűnek.
  Országos médiában tiltakozni, esetleg kilépni a magyarországi református egyházból.
  Huszár Gált az evangélikusok is a magukénak tartják. Huszár Dávid, a Káté fordítója már egyértelműen református.
  Ha a Huszár család nyilvánosan tiltakozik, akkor a Zsinatnak állást kell foglalnia:
  KRISZTUS VAGY BARABÁS?
  HUSZÁR GÁL VAGY SZABÓ ANDRÁS?

  • Pharisée said

   Ez a Zsinat és ez az elnök mindig Barabást fogja válaszutani. És persze cinikus módon Krisztus nevében – Krisztus ellen.

   • Dr. Faustus said

    Tudják vajon az evangélikusok, hogy mekkora hatalmas BOTRÁNY van készülőben a főleg általuk rendezett ünnepségen?
    Hogy Huszár Gál igazi örökösei helyett a hamistanúzó, kormánytartalékrabló, okirathamisító Szabó Andrást választották????

 26. theologe said

  Wir haben gerade jetzt über die geplante Blasphemie erfahren. Wir sind empört, aber keineswegs überrascht. Es war nicht anders zu erwarten.
  Szabó ist ein Verbrecher der übelsten Sorte.
  Gegen ihn solltet ihr gerichtlich vorgehen. Wir berichten gerne darüber.

 27. dunántúli teológus said

  Tájékoztattuk Steinbach püspök urat és Köntös nagytiszteletű urat az ügy részleteiről.

 28. andrew said

  Én ugyan nem értek mindent de annyit biztos h ez tök gáz a Szabónak ennek meg örülök és nem egyedül.

 29. Pastoren aus NRW said

  Wir protestieren gegen diese unerhörte Blasphemie. Falls sie jedoch stattfindet, d h. die Rede bzw. Vortrag wird von dem berüchtigten Szabo gehalten, sie – sowohl die Synode d. Ungarischen Reformierten Kirche als auch die Karoli-Uni – müssen unsererseits mit unausweichlichen Massnahmen rechnen.

 30. kálomista said

  Nagyon kinos hogy az a Szabó mond ünnepi beszédet a Huszár Gálról aki rágalmazó leveleket irt a a leszármazottról söt még a birósághoz is elment hogy összevissza hazudozzon róla márf ti a Huszár Ágnesról.
  Német barátom a Mathias telefonált hogy mi van itt teljesen elsüllyettek ezek a mocsárban vagy mi van. Nem nagyon tudtam neki válaszolni.

  • Ma nagy forgalmunk volt. Kerestek bennünket mindenhonnan, és nemcsak a magyarok. A holland testvérek abban, hogy a Huszár Gál konferencián a leszármazott ellen hamisan tanúzó (bírósági határozat állapítja ezt meg!) Szabó András mond beszédet, az egyház ill. az egyetem VÉGLETES CINIZMUSÁT látja.
   A holland testvérek az Anne-Marie Kool üggyel is kapcsolatot találnak.
   Többen fordultak hozzánk azzal a kérdéssel, hogy MIT TEGYENEK ennek a végletesen és undorítóan BLASZFÉMIKUS TETTNEK A MEGAKADÁLYOZÁSÁRA.
   Nem adunk tanácsokat egyik félnek sem. De leszögezzük: ez a döntés nagyon komolyan BEFOLYÁSOLHATJA A MAGYAR REFORMÁTUS EGYHÁZ HITELESSÉGÉT.
   Ha Szabó András, akiről MAB határozat állapította meg az okirathamisítást, bírói döntés a hamistanúzást (Huszár Ágnes ügyében) BESZÉDET MER MONDANI HUSZÁR GÁLról, HUSZÁR ÁGNES ŐSÉRŐL, a tény önmagáért beszél. Végletes cinizmus, végtelen aljasság.
   Minden félnek azt tanácsoljuk: legyenek tudatában DÖNTÉSÜK ERKÖLCSI SÚLYÁNAK. A magyar reformátusok hiteléről van szó szerte a világban: ha egy hamistanúzó gazember MEGBECSTELENÍTHETI A MAGYAR REFORMÁCIÓ EGYIK LEGNAGYOBB ALAKJÁNAK AZ EMLÉKÉT,
   az egész egyház hitele közelít a nullához.
   Megéri Szabó András ezt? Gondolkozzatok!!!

   • ancilla said

    A Magyarországi Református Egyház Huszár Gál szellemisége helyett a hamistanúzó, kormánytarralékrabló Szabó András szellemiségét fogadja el, ha engedi, hogy a konferencián Szabó mondja a beszédet.

   • Luteránus said

    Hogy jön ahhoz Szabó András, hogy egyáltalán a szájára vegye egyik áldozata felmenőjének a nevét? Arról nem is beszélve, hogy mondanivalója sincs. Szabó Andrástól még soha senki nem hallott értelmes, eredeti, saját gondolatot. Ha most kiáll Huszár Gálról beszélni, az csak a Huszárok elleni újabb aljas támadás lehet. Nyilván nagyon szofisztikáltan fogja megtenni, de kétségünk sincs, hogy újabb merényletre készül. Nagyon elítélem felekezetem tagjait, hogy erre ennek az alattomos, rosszindulatú pszichopatának lehetőséget adnak.

   • Fővárosi Főügyészség said

    Szabó Andrásról a MAB, Zsengellér József és a Fővárosi Főügyészség is megállapította a csalást, okirathamisítást, hivatali visszaélést. Csak aztán beindult a protekciós politikai gépezet, és megpróbálták visszaszívni, amit egyszer már kimondtak. Illúzió, hogy a rendőrség és bíróság politikától független. Kézi vezérléssel működnek. Szabó András arcátlan felmentési kísérlete ezt bizonyítja. Szabó András bűnös minden felsorolt bűnben, tengernyi dokumentum bizonyítja a bűnösségét. Csak a BRFK vaknak tetteti magát.

 31. amit akartok said

  Ha Szabó András mondja a bevezető beszédet a Huszár Gál konferencián, tömeges kilépésre lehet számítani, mindenekelőtt a Huszár család és a vele szimpatizálók részéről.
  Ha a magyatországi református egyház a hamistanúzó (karakter)gyilkos Szabó Andrást választja Huszár Gál HELYETT), VISELJE A KÖVETKEZMÉNYEKET!

  • heidelbergi káté said

   Jövőre lesz a Káté évfordulója.
   Ahogy most dönt az egyház Huszár Gál ügyben, úgy fogják megítélni Káté ügyben.
   Persze ha a magyar reformátusok ki akarnak lépi a kulturált, tisztességes reformátusok köréből és a köztörvényes bűnözőt. Szabó Andrást emeli Huszár Gál és Huszár Dávid helyére, az egy más helyzet.
   Akkor kiléptek a protestánsok egyetemes közösségéből.
   Megéri????

  • cinikus barom said

   A Szabó egy aljas, cinikus barom. Persze a görög cinikusok nagyon okos emberek voltak szóval a cinikus Szabó egy istenverte barom, egy önellentmondás.

 32. komáromi csipkés györgy said

  Igen a magyarországi református egyház Huszár Gál HELYETT SZABÓ ANDRÁST VÁLASZTOTTA.
  http://szaboandras54.blogspot.hu/2012/11/huszar-gal-500-eve.html
  Nézzétek meg!

  • Szamizdat said

   Méltó és hatásos válasz lehetne összeszedni erről a blogról a Szabó-posztokat, és dokumentumokkal együtt könyv alakban kiadni.

   • Hátulról lesből támadó said

    Az több kötetet is kitenne. 🙂

   • Editor said

    Lehetne pl. tematikus köteteket csinálni – egyet Szabó áldozatairól, egy másikat a karrierjéről, beleértve a túl rövid kandidátusiát, a makogó habilitációját és a 44 oldalas “nagydoktoriját”, egy harmadikat intrikálási módszereiről, egy negyediket pedofil előéletéről és egyéb szexuális aberrációiról 🙂

  • Puzsér Róbert fan said

   A Robi mindig is mondja h a Szabó egy zsidógyűlölő szörnyeteg őt is üldözte mindig A Huszár Ágnest meg kifejezetten gyűlölte és állandóan intrikált ellene

 33. Malcolm said

  Ki a f-t érdekel h ki ugat egy senki által nem ismert rég meghótt vén csóka ünnepélyén? Ha a szabó hát a szabó. Nekem nincs vele bajom muttkor is 4-t adot pedig kétszer se láttuk egymást a félévben. Unalmasan morog és bámujja a csajokat.
  Az a lényeg h a Károlin nem kell gályázni a haverokat szivattyák az eltén meg másut.
  Nekem ojan diplomám lessz mint nekik és az se érdekel ha ez a vén f Szabó irja allá

 34. oldschool said

  Tök uncsi ez a blog ide se jövök többet!
  Van még élő ember aki hisz istenben?
  Csak a gyagyák meg az álszent patkányok ugatnak róla

  • Vidéki Kolléga said

   Ez uncsi? A legjobb egyetemi pornó blog. És nem is mindig szoft. 🙂

   • Babiloni Parázna said

    Aki uncsinak találja, javaslom írja be a keresőbe Ludvig és Szabó nevét. Vagy inkább Ludvigot a lopott nevén érdemes keresni, Petrőcziként. Abban megtalálsz mindent, ami felcsigáz, hardpornó, pedofília, impotencia stb. 🙂

   • Nimfomán grafomán said

    Sokan Petrőczi kurválkodásai miatt olvassák ezt a blogot. Ő már világhírű. Ismerik viselt dolgait a határon túl is, főleg Szlovákiában és Romániában, az ottani egyetemeken is ezt olvassák naponta.

   • Babiloni Kapu said

    Ez már igaz. Az egész internet tele van Petrőczi hmmm hogy is mondjam… “babiloni kapu”-jával. 🙂

 35. tudományos kutató said

  Nekem az tetszik leginkább, hogy a Tudományok Napja rendezvény keretében tart Szabó (MTA doktora) ismertetést egy 24 éve kiadott könyvecskéről.

 36. tudományos kutató said

  És ez az ember gyilkolt meg kitűnő tudósokat, mint Szigethy Lajost, Király Gyula, Szilágyi Ferenc.
  És még többeket akart eltakarítani a tudományos közéletből karaktergyilkossággal.
  És egyébként miért nincs se Szabónak, se Petrőczinek egyetlen védett doktorandusza sem?
  Mert SENKI NEM KÉRI FEL őket A SZAKMÁBÓL.
  Ez a tudományos ágensek véleménye róluk.
  Szabó és Petrőczi aljas, gyilkos senkik az agyhalál állapotában.

 37. dunántúli teológus said

  A Huszár Gál Konferencia arculcsapása a dunántúliaknak. Nem hívtak meg előadóként senkit.
  Nem hívták meg a leszármazottakat.
  A főelőadást a hencidai Szabó András tartja, akinek egyetlen kimutatható kapcsolata a Huszár családdal az, hogy Huszár Ágnest kirúgatta a Károliról, ellene hazug, tényellenes tanúvallomást tett, mint a bírósági végzés megállapította.
  A Huszár Gál konferecia SÉRTÉS MINDEN DUNÁNTÚLI KÁLVINISTÁNAK!!!

 38. Pharisée said

  A képmutató KDNP szerint családon belül nincs erőszak. A kis Bence mostohája “az Együtt Imádkozók Baráti Társaságának” tagja volt, gyerekei egyházi gimnáziumban járnak, a gyilkos maga buzgó keresztény. Csodálkozunk? Én nem. Mióta a püspökségre vágyakozó Balla szemforgatva, imádkozva és a Szentírásra hivatkozva kergette a halálba Bolykit, rágalmazta meg az ártatlan Marosi Margót, családfenntartók tucatjait tette az utcára, tudom, hogy ezek a Jézushoz imádkozók a legrosszabbak. Eze nem emberek.

  • Orsós Győző said

   Zavarban van a jobbik. Most nem lehet cigányozni mint a Bándi ügy idején. A brutális gyerekgyilkos a kormány kedvence. Jóra való kétgyerekes buzgón imádkozó keresztény családanya.

 39. lutheránus said

  Én má azt se értem mi köze a kálomistáknak na meg pláne a bűnöző szabónak Huszár Gálhoz, ő közismerten evangélikus volt.

 40. fatal deceit said

  Nem tudja valaki, mi történt a Huszár Gál konferencián?
  Miről röfögött az aljas Szabó?

 41. lutheránus said

  Nagy Laci ott van a stábjával. Majd mesél és video is lesz a görényről.

  • Kataszidónia said

   Remélem Petrőczit is megörökíti amint mártírpofával hallgatja a férjét. Mártírpofát azért vág mer őt nem kérték fel előadásra pedig sokkal különb mondanivalója lett volna Huszár Gálról mint a testi-szellemi impotens Andrisának.

   • Kataszidónia said

    Minek megörökíteni bármelyiket is? Mondott bármelyikük is valami újat vagy figyelemre méltót? Soha semmikor. Szabó maga a hóttunalom banalitás. Közhelyen kívül még senki nem hallott tőle semmit. Nem is fog. Petrőczi legalább szórakoztató. Hamár valamelyiket, akkor inkább Petrőcit kellett volna felkérni.

   • Sanya said

    Petrőci tényleg vicces de nem azér mer az akar lenni hanem mer bolond 🙂

   • Maths said

    Abban viszont hasonlitanak hogy mindkettejük térfogata exponenciálisan növexik 🙂

 42. filológus said

  De miért nem tart előadást Hubert Gabriella? Ő adta ki facsimilében Huszár Gál énekeskönyvét és pápai is?

  • 12 lépés said

   Szabó András professzor. Méltán tart ő előadást. Annak a hölgynek pedig még a nevét se hallottam.

  • dunántúli teológus said

   Szabó 1998-ban, mikor kirúgatta Huszár Ágnest, aki órákat adott Hubert Gabriellának, KITILTOTTA A MAGYAR TANSZÉKRŐL HUBERT GABRILELLÁT és a nővérét HUBERT ILDIKÓT IS.
   Hubert Gabriella a Szabó által komcsi félzsidóként átkozott Horváth Iván felesége.
   Petrőczi pedig állandóan azt károgta: Hogy milyen buták ezek a Hubert lányok!

 43. Gyűjtögető életpályamodell said

  Mi csak gyűjtjük az adatokat Szabóról, Balláról és társaikról, és amikor egy szép nagy vádirattá áll össze, továbbítjuk az EU-nak 🙂

 44. fatal deceit said

  Igaza van Cserhalmi Györgynek, h EHHEZ AZ EGYHÁZHOZ NEM AKAR TARTOZNI

 45. LillaKing imitátor said

  Röfi a Károli új ügyvédje egy nagyon tehetséges figura. Okkult tudománnyal foglalkozik, kártyát vet, kristálygömbből jósol, tenyeret olvas. Ezt amúgy jól beépíti az ügyvédi praxisába és a kliensein duplán kaszál, jogi és ezoterikus tanácsot ad, a kettőt csak kombinációban lehet kapni nála. Na ebben tehetséges, nem a jogban 🙂

 46. a kedves prédikátor said

  Hát nem olyan tehetséges.
  Nem tudja megjósolni a vészt ami jön és jogászként kivédeni se tudja.
  MAJD MEGLÁTJÁTOK!

  • Avvovato Catolico said

   Tehetséges szemforgatásban és ájtatoskodásban és a Károli levágásában. Egyébként buta és primitív, olyan, mint Balla csak jezsuita árnyalatban. Amúgy még azt sem tudja megjósolni mi vár a pályán egy olyan ügyvédre aki bűncselekményből származó és ráadásul hamisított “bizonyítékokat” terjeszt be egy tárgyalásra. 🙂

   • law and order said

    Fel kell jelenteni Röfit az ügyvédi kamaránál és bizonyítékokkal kell alátámasztani erkölcs- és jogellenes tevékenységét.
    Ez nem lesz egy jó játszma, Röfi!

   • Röfi said

    Játszmákban én nagy vagyok. Már a 7 éves lányommal a még rózsaszínűbb és még kövérebb kismalaccal is játszmákat játszunk Eric Berne “Games people play” privát házi bibliánk alapján. Tuti nyertesként hirdetem ki előre magam minden játszmában. 🙂

   • Pedogame said

    Aha még egy pedofil és ez is hitbuzgó imádkozó. Egy jezsuita. Persze náluk ez elég gyakori. De hogy a saját lányával? Szabó csak a nevelt lányaival…

   • Kató lika said

    Ne gondoljatok rosszra. Ismerem a kislányt. Buzgó katolikus nevelésben részesítik, hittanra járatják. Egy igazi kis Katolika. Bigott mint a szülei pláne a jezsuita apja, a Nagyröfi.

   • Pedogame said

    Aha biztos golfoznak vagy biliárdoznak. És a vakbuzgó szemforgató rózsaszín-narancs jezsuita apuka a kis Kató likába próbálja lökni a saját golyóit. A very morale game 🙂

  • Tiszántúli said

   Ezek az egyházi sziruppal leöntöttek a legrosszabbak. Jólfésülten, rózsa- és narancsszínűen beülnek a templomokba óbégatják fennhangon a zsoltárokat vagy a katólikus nótákat aztán otthon a 4 fal között lehuzzák a sliccüket és nekiesnek a saját lányaiknak. Fúj milyen undorító ez a hájas zsiros képü narancsszínnel fellobogózott disznó. A pápisták sokkal romlottabbak mint a kálvinisták. Az ilyen alakot mint ez itt a romlatlan, becsületes tiszántúli falvakban kimiskárolnák:

   http://www.drnagygaborlaszlo.hu/index.php?menu=2&nyelv=hu

   • Theologina said

    Hasonlít Pethőre. Kövér zsiros önelégült pofa. A képére van irva a sóvár kéjvágy. Biztos azért lett jezsuita, hogy megbújjon az egyház falai közt a pedofil hajlamaival. És fiatalok testéhez dörgölőzhessen tanítás nevelés ürügyén. Ezek a legocsmányabbak.

   • Homo-homo said

    Ez a röfi pedo? Pont úgy néz ki mint egy homo. Mint egy segbebaszott uttörő akinek kifakult a piros nyakkendője 🙂

   • Connections said

    Meg még sok másképp is. Mint pl. öreglányok kedvence. Ezzel csinált karriert. Udvarolgat öreglányoknak mint pl. Bagdy Emőke, Hofmann Rózsa ha előreakar lépni. Nagyon vigyázzatok vele mert sok kapcsolata van befolyásos idős nők között.

   • hajnalka said

    http://www.parokia.hu/kozosseg/cikk/1013/
    Ismerd meg magad! mondja a rosszul festett haju luvnya az izléstelen pulóverében.
    Meg hogy nincsenek morális példaképek az ifjuság számára!
    Nem igaz! Nekünk itt van az ótvaros retkes kurva Ludvig meg a kormánytartalék és ösztöndijrabló Szabó!
    Hogy a Princz pénzéről ne is beszéljünk!
    És amikor jól kirabolta magát és megvolt a napi okirathamisitási adagja is akkor lement a pincébe a hájas Erika nénihez és elmesélte neki hogy ő milyen magányos meg hogy őt nem szereti senki!

   • andrew said

    Be volt poloskázva a könyvtár és miközben ott a fasz Szabó vinnyogott az Erika néninek a Sepsi hallgatta és betegre röhögte magát rajta.
    Meg felvette mer persze voltak ott kis tervecskék aról is hogy szabadujjanak meg tőlle.

   • Putzfrau said

    Arrol a könyvtárol énis tudnék mesélni hogy kik vótak ot és miket montak a dékánaszonyrol hogy a püspökur ágyábol potyant a dékánságba és hogy le kel váltani mielöt tönkretszi esztaz iskolát.

 47. pecking order said

  Leveled van, Johannes!

 48. tilos az á said

  A Szabó annyira barom h szinte sajnálná az ember ha nem lenne annyira aljas.

  • BTK-s kolléga said

   Szabót minek sajnálni? Ő járt a legjobban. Tepsi nem meri kirugni viszont hogy ne intrikálhasson ellene a karon folyamatosan alkotói szabadságra küldi a rosszindukatu pletykafészek nejével együtt. Mindketten kapják a hatalmas fizetésüket, Szabó Szlovákiából is euróban, és irják a tetves kis blogjaikat. Ez a “tudományos alktómunka”. Hogy a kis Szabó András hogy dodzsemezett és uszkált valami pocsolyában.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: