Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

/God/Father (/Kereszt/Apa)

Posted by jhnnsclvn - november 11, 2012

Szerző: Gombóc Amy

Márton nap alkalmából köszöntsük  …….

http://silver.drk.hu/info-kvtar/index1.html

A szerkesztőség épp csapatépítő tréningen vett részt, amikor az imént leszedett poszt beérkezett. A gyanútlan tartalékos kolléga, akit a poszt szerzője nyilvánvalóan megvezetett, Johannes távollétében feltette a gaget. Hazaérkezésünket követően haladéktalan eltávolítottuk az írást és a fotókat is. Az érintettektől elnézést kérünk. – A szerk.

68 hozzászólás to “/God/Father (/Kereszt/Apa)”

 1. Saca said

  Nem értek semit. Most akor az apósa felcsinálta Hansági tanárnöt és az apósátol születet gyereke mer a férje impotens?

  • oldschool said

   Mér szerinted megellett a Hansági?
   Szerinted?

  • Saca said

   Mér ez a pufók kissrác nem Hansági tanárnőé? Csak abból gondoltam hogy Marcinak hivlyák és a Hansági tanárnö szerint ez a legszeb férfinév. Az iskolába is minden fiut Marcinak szolit. Másra nem áll rá a szája. A posztbol nem értek semit hogy ki kinek a kicsodája.

   • Sanya said

    Jaj de buta vagy Saca. Ez a poszt arról szól, hogy nemcsak Hansági férje, a kis KSZ impotens, hanem a nagyhatalmú APÓSa, a nagy KSZ is. Mindegyikőjüknek el kel egy kis segítség az utódok nemzéséhez. Hanságiról itt szó sincs, ez nem az ő múfaja. Így már érted? 🙂

   • andrew said

    Meg hogy egyedül a Marcipistának áll fel. És ő kezeli KSZE feleségét meg a Hanságit is. Ez utóbbit, a túlkoros tehenet viszont csak nem bírja felcsinálni.

   • Vronic said

    Ne szívja mellre tanárnő, van remény:

    “A nagymamakorú asszony mesterséges megtermékenyítéssel esett teherbe. Az élete álma vált valóra.
    A 61 éves brazil Antonia Leticia Asti egész életében vágyott rá, hogy anya lehessen, ám évtizedeken át hiába próbált természetes módon, később pedig mesterséges megtermékenyítéssel teherbe esni, a kísérletei rendre kudarcba fulladtak. Az asszony azonban nem adta fel az álmát, melyben nála hat évvel fiatalabb férje és orvosa is támogatta.”

    http://www.nlcafe.hu/egeszseg/20121030/szules-anya-idos-/#

    A tanárnő férje is pont 6 évvel fiatalabb a tanárnőnél!

 2. goedel macskája said

  Szóval Mészáros Marcipista a KSZE klán spermabankja,. Állitólag a HansÁgit is b@ssza de az olyan terméketlen mint a Góbi sivatag

  • ressentiment said

   Nem kevésbé érdekes a család pártpolitikai összefonódottságai
   Mészáros nagybátyja, az öreg doktor révén rokona a Hegedűs családnak, akik nyilvánosan leplezik le Bölcskei Gusztáv besúgói tevékenységét. Mészáros a Besúgó dal népszerűsítésével maga is részt vett ebben a tevékenységben.
   http://szentkoronaradio.com/hit-vallas/2012_02_28_hegedus-lorantnak-adott-igazat-a-birosag-a-besugo-puspokkel-szemben
   KSZE Bölcskeivel együtt volt besúgó Debrecenben, több ember korai halálát (pl. Nagy Gáspár) okozta ezzel.
   A teflonpofájú Kulcsár-Szabó Ernő politikai hovatartozását illetőleg: ő a mindenoldalú seggnyaló, Jauss nyelvén szólva: ein perfekter politischer Wendehals.
   Mocskos, aljas gazember most éppen OV ánuszában, de már egyezkedik Bajnaiékkal és az öreg szocikkal.

  • martin incestuosus said

   Miér nincs kép KSZE jelenlegi feleségéről? Lehet hogy az nem is kötelező gyakorlat volt a mi Marcipistánknak, hanem szabadon választott.

   • Curious said

    Vannak itt képek dögivel. Csak azt nem tudom, melyik a Dr. Kulcsár-Szabó Ernőné. Lehet hogy az, amelyik Dokleírásból épp uvézik? Az látszik olyan szőke nősnek. Úgy látom ráadásul hogy akár igazi szőke is lehet 🙂

   • Debreceni kolléga said

    Nem ő az uvés a képen. Nem mintha többet tudott volna, hanem mert KSZE feleségét nem merték megbuktatni. Tanult mint a güzü csak buta volt. Kulcsárszabó még egy dékáni dicséretet is kitaposott neki. KSZE nyomást gyakorolt a debreceniekre.Kilátásba helyezte hogy nem lesznek akadémikusok ha nem dicséri meg az IK dékánja a feleségét: http://www.inf.unideb.hu/karunk/hatarozatok/2009-02-12.pdf . Megdicsérte. Erre aztán akadémikus lett az összes debreceni irodalmár: Görömbei, Bitskey, Imre Laci, Varga Pali…

 3. radványi erdő said

  A Károlitól is elvonnak pénzeket mint minden egyetemtől? Vagy még az elvonás is a KSZE klán zsebébe kerül???
  Balla, Szabó meg ellopja a maradékot, ill. átjátssza a Wistmanwoodnak, kedvenc játékszerének.

  • Jó hír said

   Igen, elvonnak. A múlt héten már meg is kapta erről Balla a Minisztérium levelét. 🙂

   • Kató Lika said

    A Pázmány is. Hiába Hoffmann Rózsa nagy katólika szíve. A pénz fontosabb mint az érzelem. Persze jól is teszi, mert a Pázmány is megéri a pénzét, bár a Károlin tényleg nem lehet túltenni.

   • hajnalka said

    A Pázmányt agyontámogatják külföldről a pápisták. Bennünket meg mélyen megvetnek, jogosan.
    Egy olyan egyetem (???), amelyen főprofesszor Szabó, az okirathamisító kormánytartalékrabló mocsok, intézetvezető a vén punnyadt kurva az idióta Ludvig, az értelmi fogyatékos moral insanity Hansági és Kun Béla testvér unokája, a Miki.
    Nekik pénzt? Joggal nem adnak a holland és NRW-s testvérek.
    És a Wistamwoodot meg a fasiszta Jobbikot szóba se hoztam, akiknek a Balla rabol, mint a vöcsök.

  • de ruyter admirális said

   Gyönyörű a két országos csaló kézfogása: Schmidt és KSZE, a két aljas görény.Lebuksz te is, Ernő, nem maradsz soká a csúc

 4. hücpe said

  Nem kéne ennyire pofátlannak lenni ezt innen üzenem KSZE akadémikus úrnak. Meg nem kéne egy rebeunokának ennyire összekeveredni a fajvédő Hegedűsékkel se.
  Lesz ebből még nagy córesz főleg ha Takaró Mihály és köre is felfedezi a témát

 5. hugyos józsi said

  Nem találok benne semmi rosszat. spermadonor innenonnan.
  Szabó se maga nemzette az anyjához hasonlóan k@rva Évikég csak az Andriskát azt viszont az egyik pikkelysömörsejtjéből klónozták.

 6. KSZE benyal a kormánynak said

  Pompás vérfertőzéses, szubverzív praktikák. Marcipista az all round spermadonor. És a Hansági kölykének – má ha megellik, ami ugye nem biztos – testvére lesz a saját nagybátyja.

 7. lelkipásztor said

  Itt a Dunántúlon Istennek tetsző életet élünk, ápoljuk a kultúrát és a tudományt-
  http://www.refdunantul.hu/hir/mutat/8812/
  Persze a Károlin, ahol okirathamisítások, doktori csalások, ösztöndíjlopások élénkítik az életet, ez unalmasnak is tűnhet.
  Bogárdi püspök is nyilván azért ment a Ráday 28-ba.
  Majd meglátjátok, a Wistmanwood őt is megfigyeli majd!
  Igen, Szajuz, téged is!

  • Wistmanwood said

   Mér Szabó püspök azt gondolta talán hogy Kovács Barnabás pont a konkurenciára nem állít rá bennünket? A HTK börtönné alakítása csak ürügy. Hiszen ebben az épületben van a püspöki hivatal is. Minden azért történik, hogy Szabó István minden lépését figyeljük. És mellesleg Czapp Enikőét is, akit Bátori püspök úr/elvtárs egy pillanatra sem veszít szem elől. A bosszú erősebb érzelem a szerelemnél is.

 8. Pate said

  Ez a vén Kulcsár-Szabó egyébként tényleg egy Keresztapa 🙂

 9. KSZE Workshop said

  Mészárost a Kulcsár-Szabók feltűnően futtatják. Elgondolkoztató, hogy miért. Mert a figura azonkívül hogy ovodás kora óta notorius csaló, még tök tehetségtelen is. Legjobb esetben is középszerű. Nem a szellemi kvalitásai fontosak ennek a körnek. Lehet, hogy ez a poszt nemcsak blöff, hanem beletrafál a lényegbe?

  • cinikus barom said

   Hát valami oka kell hogy legyen. Ugye a Mészáros Mártonpista sem szépsége sem tehetsége erre okot nem szolgáltat.
   Valami miatt Mészáros annyira fontos a KSZE klánnak, hogy okoratot hamisítanak, zsarolnak miatta, lásd a kétszeres doktori csalás.
   Hansági “barátjának” nevezi. Baszó pajtás talán pontosabb lenne.
   És h még apósnak is besegit a Marci?
   Ha már ennyire tehetséges!

 10. Cuncimókus said

  Az is. Lyuksógor!

  • Kaka-démikus said

   Azt eddig is tudtuk, mármint hogy a Kiskulcsárszabó lyuksógora. De hogy az öregé is, ez újdonság. 🙂

   • sarki verka said

    Addig jó amig meg nem ellik a hansági.
    Milyen pokolfajzat lenne az ő és Mészáros marcipista kölyke!

   • rosemary's baby said

    Maga a sátán Kulcsár-Szabó akadémikus képére és hasonlatosságára, ez bújna ki Hansági szikkadt és deformált testéből. De a Jóisten meddővé tette: HALLELUJA!

   • Tepsi said

    Mi itt azért imádkozunk hoy megelljen. Ha pár hétre eltűnne a búsba sokkal könnyebb volna itt Papágival átvenni a hatalmat a Magyar Intézetben.

   • Papági said

    Felőlem maradhat olyan szikkadt mint a Karakum sivatag, én akkor is lesöpröm. Nekem nem probléma hogy itt van, sőt!

   • Papá drukker said

    Hajrá PapÁgi nyomd le HansÁgit!

   • Mercenary said

    Pap Ágnesnek semmi esélye Hanságival szemben. Ráadásul Hermann is felpaprikázódott, hogy egy nevető harmadik orozza el előlük az intézetet. Pap Ágnes ellen szilárd szövetségese Hanságinak, akit amúgy utál. Plusz Hanságinak ott van a hallgatói zsoldossereg. Bármikor bojkottáltatja PapÁ óráit, és tanúkkal bizonyítja be hogy (el)csapnivaló oktató. És akkor aztán el is csapatja.

   • Tudatlan Kolléga said

    Igaz, hogy Bertha Zoltán már le is váltották az intézetigazgatóságról? A kre honlapja ezt még nem tükrözi. Nemcsak pletyka?

   • Sátáni némber said

    Az egy dolog hogy mit akar Tepsi és egy másik, hogy mit akar Kulcsár-Szabó. Ugye senki sem godolja komolyan, hogy a diliflepnis lerobbant alkoholista Széles Klára lányának több esélye van, mint a nagyhatalmú Kulcsár Szabó Ernő agresszív menyének?

   • Tepsi said

    A szabótlanítás csak az 1. lépés volt. A kulcsárszabótlanítás a 2. 🙂

   • BTK-s kolléga said

    Berthát gyakorlatilag leváltották ill. lemondott ill. eleve vállalni se akarta az intézetvezetést. Nem is alkalmas rá az, akinek tele lesz a nadrágja, ha meglátja Hanságit vagy Hermannt. Más szóval, mindegy, mikor teljesül be a formális leváltás, mert ő sohase volt intézetvezető. Hansági és Hermann uralkodtak. Erre jött rá Tepsi. Az igazi váltás az, amikor Pap Ágnest nevezi ki az intézet élére, mert az azt fogja csinálni, amit ő mond nek, nem pedig azt, amit Hansági vagy Hermann diktál.

   • régi kolléga said

    Szegény Bertha egyszer még az intenzívre is bekerült szívpanaszokkal, mikor Hansági meg az ordas dögei, Hermann stb. rárivalltak.

   • Egyik kutya, másik eb said

    Hát ez az. Hermann semmivel se jobb mint Hansági. Legalább annyira utálja és nyírja PapÁgit mint a MENY.

 11. […] /God/Father (/Kereszt/Apa) […]

 12. […] /God/Father (/Kereszt/Apa) […]

 13. Virginia said

  This site is really cool! I found here alot of information. I am really happy to be a part of This site!

 14. 1 milka said

  meg hogy geg. mire kapott bunkocskam 1 milkat vajon?

 15. dunántúli teológus said

  Összeül a Zsinat november 14 és 16 között. Megtárgyalják újra a Káté új szövegét és a 80. kérdés körül kibontakozott vitát.
  http://reformatus.hu/mutat/rvek-halojaban–a-heidelbergi-kate-/

 16. Bazsika said

  Pár napig nem voltam netközelben, és lemaradtam a posztról. Hátha valakai tud valamilyen tárolt változatról vagy esetleg lementette a szöveget és a fotókat. Nagyon érdekel.

 17. Netfigyelő said

  Itt találhat egy tárolt változatot, aki lmaradt róla:

  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:jRlQz-DjHjQJ:jhnnsclvn.wordpress.com/tag/kulcsar-szabo-marton/+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

 18. Pénzügyi komisszár said

  Igaz, hogy a wistmanwoodos gyanúsítottakat a Hima professzorhoz való betörés ügyében az Ügyvédi Kamara főtitkára védi? Azt mondják, hogy az ügyvédet Kovács Barnabás szerezte és a költségeket a Károli Egyetem vállalta magára, mert Balla Péter adta a bűncselekményre a megbízást.

 19. dunántúli teológus said

  http://reformatus.hu/mutat/7503/
  Érdemes elolvasni Köntös László nyílt levelét Cserhalmi Györgyhöz. Nagyon figyelemreméltó, gondolat- és lelkiismeretébresztő írás.
  Senki, akinek csakugyan VAN KÖZE A REFORMÁTUS MÚLTHOZ, tűrheti el azt a mocskos bűnözést, amelyet ennek a nevében folytatnak az egyházban, különösen pedig a Károlin.
  Balla Péter a Wistmanwoodot fizeti az állami normatívából, hogy oktatók és hallgatók magánéletében kutasson titkok után.
  Szabó András dékánsága alatt elloptak 157 millió ösztöndíjpénzt!
  Ki hiszi el, hogy Szabó zsebébe ebből nem vándorolt semmi?
  Ki hiszi el azt, hogy dékánként nem tudott a SIKKASZTÁSRÓL?
  A Huszár Gál Konferencián miért éppen Szabó András mondott nyitóbeszédet?
  Az okirathamisító, sikkasztó Szabó, aki még a HAMISTANÚZÁSTÓL SEM RIADT VISSZA, amikor Huszár Gál leszármazottját, Huszár Ágnest akarta MEGSEMMISÍTENI?
  MIÉRT A GYILKOST HÍVJÁTOK MEG SÍRBESZÉDET TARTANI???

  • Mi is ajánljuk Köntös nagytiszteletű úr levelének elolvasását mindenkinek. Különös tekintettel arra, hogy a ma kezdődő zsinati értekezleten a magyarországi reformátusság jövőjéről van szó.
   A jövőről lehet sok szép – bibliai idézettel felcifrázott – beszédet tartani. De hiteleset csak akkor, ha a jövő tervezését a múlt BŰNEINEK BEVALLÁSÁVAL és JÓVÁTÉTELÉVEL kezdik.
   Mindenekelőtt a Károlin cinikus egykedvűséggel űzött bűnözői praktikák: Wistmanwood ráuszítása hallgatókra, oktatókra, állami pénzből fizetése (Balla Péter), ösztöndíjpénzek elsíbolása, okirathamisítás, hamistanúzás (Szabó András) MEGSZŰNNEK.
   Mégpedig a BŰNÖKNEK A KÖZÖSSÉG ELÉ TÁRÁSÁVAL ÉS A BŰNÖSÖK MÉLTÓ MEGBÜNTETÉSÉVEL, A VILÁGI HATÓSÁGOKNAK VALÓ KISZOLGÁLTATÁSÁVAL.
   Amíg ez nem történik meg, a MAGYARORSZÁGI REFORMÁTUS EGYHÁZ HITELESSÉGE NAPRÓL NAPRA FOGY.

   • dunántúli teológus said

    Nekünk nagyon rossz tapasztalataink vannak a Zsinattal kapcsolatban, egyértelműen Bölcskei uszályában vannak, a tiszántúliak mindent tarolnak. Most pl. a kis Tarr zsinati elnöki választásáért tesznek meg minden törvényeset és törvénytelent.
    Hurcolják magukkal a gyalázatos károlit is, nehogy kiderüljenek a koreai bankkal kapcsolatos ügyek.
    Bölcskei megígérte Tarr Zoltánnak, hogy zsinati elnököt csinál belőle.
    Ellentételezésképpen nem hoz nyilvánosságra semmi rá nézve terhelőt.
    Ez a deal – és mindenki más nézheti őket tovább.

 20. noname said

  Ki ez a nìmand Pap Ági?

  • irish coffee said

   Ne izgasd magad HansÁgi!
   Még megárt a szépségednek! HI-HI-HI!

  • Ágnesasszony said

   Egy nímand, aki nemcsak a helyemet de még a nevemet is bitorolja.

  • Statua said

   Hermann már az egyetemen is utálta Pap Ágit. Most pedig nem bírja elviselni hogy még egy nő, még egy Ági beelőzi.

   • French connection said

    Horváth Csaba viszont beállt Papp Ágnes mögé. Már az egyetemen bejött neki. Összehozza őket a francia nyelv és kultúra szeretete. Sose bírta Hanságit és Hermannt, látszólag engedelmeskedett nekik, de mindenből ki akart maradni, mindent elszabotált. Nem akar állni se ide, se oda, de ha kenyértörésre kerül a sor, Papp Ágnest fogja támogatni Hanságival és Hermannal szemben.

   • MIKI said

    Az az igazság, hogy majdnem mindenki beállt Papp Ágnes mögé a Magyar Intézetben. Csak 4 ember nem: Hansági, Hermann, Mészáros és Szabó. Nemcsak Horváth Csaba, hanem még Bánki, Bene és Török Lajos is, akiket eddig Hansági és Hermann ugyanúgy dróton rángatott mint Horváth Csabát. Utóbbiak Csabával ellentétben nem igazán szimpatizálnak Papp Ágnessel, viszont Hanságit és Hermannt szívből utálják. Le akarják rázni magukról a rabigát. Ők proteszt szavazók.

 21. Debreceni csoporttárs said

  Szó sincs semmilyen megvezetésről. Amy az igazat írta le.

 22. french kiss said

  Van a végzett lelkészek között egy Sepsi nevű nő. Rokona Tepsinek?

  • Tepsi said

   Tepsi hiába kapálózik, hiába veszi körül magát Széles Klára lányával, Hansági és Hermann le fogják nyomni. Majd újra összeállnak Szabóval, akinek a sógora lesz az új lelkészi elnök. Tepsi semmivel se tudja magát bebiztosítani a Bölcskei utáni időre. Lenyomják, elsöprik a Széles-lánnyal együtt aki ugyancsak gyenge bástya 🙂

   • Pate said

    Ha a Keresztapa el tudott intézni magának egy Széchenyi-díjat, hogy ne tudna elintézni a MENYének egy dékánságot a Károlin? Széles Klára lányán átgázol az anyjával együtt. Az anyját becsukatja a Lipótra, aztán ujjal mutogat majd Hansági a lányára: Őrült az anyja, biztos rajti is kitör a zakkantság előbb-utóbb…

   • Ó Mr. Alkohol said

    Széles Klára nemcsak elmebeteg hanem sűrűn issza magát seggrészegre.

   • búzavirág said

    Vannak itt más addiktológiai esetek.
    Szabó András, aki az enyves kezével vagy a saját slicce körül matat, vagy a kasszában.
    Legutóbb 157 millió ösztöndíjpénzt emelt ki belőle.
    Előtte OVI első kormányának két milliárdját.
    A Ludvig meg más férfiak sliccét próbálja nyitogatni, bár mostmár csak akkor kapna meg egy férfit, ha előtte leütné a lapátkezével.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: