Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Erno Kulcsár-Szabo’s Stalin prize (Kulcsár-Szabó Ernő Sztálin díja)

Posted by jhnnsclvn - november 14, 2012

Szerző: Zhdanov

Kulcsár-Szabó Ernő akadémikus 2012-ben megkapta az egyik legnagyobb állami elismerést, a Széchenyi-díjat. Ez a díj – amelynek szocializmus korabeli előzménye a tudományos teljesítményekért megkapható Állami-díj volt – általában csakugyan komoly életműveket jutalmazott. A szakmai hitelességet az a tíz szakbizottság garantálta, melyek javaslatokat tettek a kitüntetendők személyére. Egy életmű értékét legjobban az adott szakma képviselői tudják megítélni. A szakemberek ismerik a jelöltek szakmai publikációit és hozzá tudják mérni a szaktudomány nemzetközi színvonalához.

Ezeket a szakbizottságokat a Fidesz-kormány megszüntette – takarékosságra hivatkozva. Ez nevetségesnek hangzik, mivel többen is nyilatkoztak a szakbizottságok tagjai közül, hogy eddig is társadalmi munkában látták el ezt a feladatot. A szaktudósok csaknem teljes eltakarításával a díjat odaítélő bizottságból a Széchenyi-díj egyértelműen elveszítette szakmai hitelességét.

http://magyarnarancs.hu/belpol/kossuth-_es_szechenyi-dij_ujratoltve_-_egy_akol_egy_pasztor-75678

Kik is ítélték meg, hogy Kulcsár-Szabó Ernő irodalomtudományi életműve kiemelkedő jelentőségű, megéri a komoly pénzjutalommal járó, a „legnagyobb magyar” nevét viselő díjat? Navracsics Tibor, Semjén Zsolt: ők a kompetensek az irodalomtudományi teljesítmények megítélésében? Talán ifj. Sánta Ferenc hegedűművész, Freund Tamás agykutató vagy az Orbán Viktorral focizgató Eperjes Károly színész? Akinek annyi köze van a Széchenyi-díjhoz, hogy a névadót „alakította” egy nacionalista giccsben?

A díjat odaítélő tizenöt fős bizottságnak csak egyetlen tagja, Görömbei András irodalomtörténész képes megítélni KSZE teljesítményét. Ő azonban – súlyos betegsége miatt – nem vett részt a bizottság munkájában. Így Kulcsár-Szabó jelölésére a fizikus Pálinkás MTA-elnök (korábban fideszes országgyűlési képviselő és miniszter) tett javaslatot. A többiek pedig – láss csodát! – megszavazták. Nem kérdés, milyen motiváció alapján.

Ez a kitüntetés megkoronázta azt az életművet, amelyet KSZE Debrecenben kezdett építgetni társai és tanárai besúgásával. Ekkortól datálódik barátsága Bölcskei Gusztávval, aki a teológián művelte azt, amit KSZE az állami egyetemen. Kulcsár-Szabó annyira kitüntette magát, hogy tartótisztjei beajánlották a STASI-nál, ennek szerzett információkat a jelentéktelen bayreuthi egyetemen. Német akadémiai körökben közismert volt KSZE ez irányú tevékenysége, el is kerülték, mint a leprást, mikor 1996 és 2005 között a Humboldt Egyetemen vezetgette a lektorátus helyett működgető, néptelen hungarológiai úgynevezett tanszéket. A legrangosabb német tudományos elsimerést, a Humboldt-ösztöndíjat sohasem kapta meg!

Kulcsár SZabó Ernő minden politikai rendszert a leggyalázatosabban kiszolgáló züllött figura. Ezt az életművet koronázta meg a fideszes kitüntetéssé züllesztett Széchenyi-díjjal (ld. fotó: az elvtársak fekete-fehérben ill. színesben :)).

74 hozzászólás to “Erno Kulcsár-Szabo’s Stalin prize (Kulcsár-Szabó Ernő Sztálin díja)”

 1. irish coffee said

  Gyönyörű a kép: KSZE a három főméltósággal. Éppen kezet fog világ legröhejesebben leszerepelt plagizáló álamfölyével. Hajrá spiclik, hajrá plagizáló magyarok!

 2. pecking order said

  KSZE úgy viselkedik, mint a legfőbb hűbérúr. Rátenyerelt a károlira, beküldte a förtelmes menyét, a Hanságit, aki úgy viselkedett, mint a kakukkfióka, először kihajigálta a tudós reformátusokat (Erdélyi, Huszár stb.) majd behozta a saját selejtes sleppjét (Kovács, az IMO-s Hermann). Persze mindezt a kormánytartaklék és ösztöndíjrabló Szabó András segítségével.
  Szabónak KSZE még az MTA doktorságot is elintézte.
  Közben persze orrukat befogva tárgyaltak vele meg a szarszagú Ludviggal és minden lehetséges helyen elmondták hogy milyen büdös görények analfabéta barmok ezek.
  Szabó a fészbukon panaszkodik rájuk ismeretlen nőhódolóinak, HI-HI-HI

 3. lord peter wimsey said

  Megbuktok nemsokára, LELEPLEZÜNK BENNETEKET!

 4. Mirror said

  Kísérteties a két kép hasonlósága. 1. Kádár és a Kommunista Párt Központi Bizottságának tagjai jutalmazzák Állami díjjal a rendszer seggnyalóit. 2. A Fidesz vezetői jutalmazzák a szakmailag nulla, mi több kártékony, összevissza halandzsázó, nekik benyaló Kulcsár-Szabót. Az egyetlen különbség a színtechnika 🙂

 5. Tiszta beszéd said

  Ez a díj minden csak nem szakmai elismerés. A szakmának köze nem volt a megítéléséhez. Egyetlen egy szakmai tagja nem volt a bizottságnak. Politikusok és más szakmák képviselői döntöttek. Vajon milyen alapon, ha a szakmai kizárt?

 6. radványi erdő said

  Megbuksz Ernő a Fidesszel együtt
  akkor persze megint sűrű nyelvcsapásokkal a baloldal felé, igaz?

  • Oszcilláció said

   Ernő nyelve úgyszólván oszcillál a bal- és jobboldali seggek között. Eddig is ezt csinálta. De most szinte párhuzamosan nyalja, hihetetlen bravúrral, OVI és Bajnai hátsó felét.

 7. Irodalomszerető fizikus said

  Kulcsár-Szabót a fizikus Pálinkás József javasolta Széchenyi díjra. Megáll az ész. El tudjátok képzelni, hogy előtte végigolvasta Kulcsár-Szabó zagyvaságait?

  • Kabdebó said

   Én el. Hogy végig, azt nem tudom, de beleolvasott. És miután hatodjára se értette ugyanazt az első mondatot, megállapította, hogy Kulcsár Szabó nálánál is okosabb, megérdemli a Széchenyi díjat.

   • Alan Sokal said

    Ha Pálinkás csakugyan fizikus, mint én, akkor már elsőre megértette mekkora hülyeségek ezek a szövegek. A második gondolata pedig az lehetett, hogy mekkora poén lenne erre a marhaságra a legmagasabb Fidesz-díjat megadatni. Mekkora égés OVInak az utókor előtt. 🙂

 8. Kamu zsüri said

  “A szakmai munkám iránti megbecsülés kifejezésének tekinthetem a Széchenyi-díjat” – így nyilatkozgat a Fidesz-díjas. Mi a fenének a kifejezéses is a Fidesz-díj, ha egyetlenegy szakmabeli sem vett a döntésben részt?

  • Arbitraire said

   Hogy lehetett egyáltalán szavazni irodalmi állami díjról egyetlen irodalmár szakember nélkül? Ki ítélte meg KSZE munkájának jelentőségét? Csak nem ő maga?

 9. lord peter wimsey said

  Senki nem olvasta el ezek közül. Kamudíj a kamuszövegre.

  • Alan Sokal said

   Nem úgy van az, aki javasolta, annak felelőssége van, mint ahogy azoknak is, akik megszavazták. Először is meg kell kérdezni Pálinkást: milyen KSZE-szövegek inspirálták konkrétan a javaslatra, mit talált bennük? Egy fizikus komoly ember, nem csinálhat a szájából segget…

   • MTA Illetékes said

    Az MTA elnöke nem lehet ennyire felelőtlen. Ha nem olvasta, hogyan tehet ilyen horderejű javaslatot? Ha pedig olvasta, akkor miért javasolta? Hiszen akkor ki kellett derülnie számára, hogy ezek a halandzsa-szövegek értéktelen szemetek.

   • Sheepvoters said

    És annak nincs, aki megszavazta? Milyen alapon szavazták meg azok, akik egy sort se olvastak tőle. Arról nem is beszélve, hogy kompetensek se voltak, még ha olvasták volna is. De kizárt dolog, hogy valaki önként, puszta hobbiból ilyen borzalmakat olvasna.

   • lord peter wimsey said

    Pálinkásnál bejött az Alan Sokal effektus.
    Azt meg te se gondolod, hogy egy cigányzenész vagy OVI focizó társa, Szamóca bármit is olvas és ha olvas, meg is érti?

 10. Debreceni csoporttárs said

  Hogy néz ki ez az ember? Tuti, hogy szarvakat visel. Magába van roskadva. A díjátadóra elfelejtette befestetni a haját. Fehérebb a haja mint a Schmitté. Az arca vörös és puffadt az alkoholtól. És még púpos is lett időközben.

  • Gombóc Amy said

   Tényleg nagyon rozzant. A legfeltűnőbb a haj- és az arcszíne. Nem szokott hajfestés nélkül emberek közé menni, teljesen szürke. A képe pedig nemcsak vörös, hanem ödémás. Tipikus alkoholista tünetegyüttes.

 11. journalist said

  Cserélnénk vele?
  Én még a Széchenyi díjjal járó valag pénzér se.

  • sóvár rovar said

   Szerintem az Ernő lopatta el a 156 millió ösztöndíjpénzt!

   • Kooperáció said

    Az ötlet, hogy olyan hallgatók nevére utaltassanak lóvét, akiknek nem jár ösztöndíj, biztos tőle jött. Ennyi gógyija nem volt Szabó Andrásnak vagy Petrőczinek. Ők csak segédkeztek. Az ötlet az APÓSé, a végrehajtás a MENYé

 12. KSZE fanok tábora said

  Íme itt aza 15 ember, aki állítólag buzgón olvasta Kulcsár-Szabót és Széchenyi díjra méltónak találta:

  A névsor

  A KB elnöke Orbán Viktor miniszterelnök, alelnöke Semjén Zsolt általános miniszterelnök-helyettes, hivatalból tagja még Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter és Pálinkás József MTA-elnök. A tíz felkért szakértő: Bogsch Erik Széchenyi-díjas vegyészmérnök, gazdasági mérnök, a Richter Gedeon Vegyészeti Rt. vezérigazgatója; Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész; Freund Tamás Széchenyi-díjas neurobiológus, az MTA rendes tagja, az MTA Kísérleti Orvostudományi Kutató Intézet igazgatója, egyetemi tanár; Görömbei András Kossuth-díjas irodalomtörténész, az MTA rendes tagja, a Debreceni Egyetem egyetemi tanára; Granasztói György történész, az MTA doktora, az ELTE professor emeritusa. Hámori József Széchenyi-díjas biológus, az MTA rendes tagja, a Semmelweis Egyetem kutatóprofesszora; Palkovits Miklós Széchenyi-díjas orvos, agykutató, az MTA rendes tagja, a Semmelweis Egyetem professor emeritusa; ifj. Sánta Ferenc Kossuth-díjas hegedűművész; Szőcs Géza József Attila-díjas költő, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium államtitkára; Vékás Lajos Széchenyi-díjas jogász, az MTA rendes tagja, az ELTE egyetemi tanára.

  • Fociszünet said

   Hát ha mind nem is, de Orbán Viktor biztosan. Mikor nincs a parlamentben és nincs Brüsszelben és éppen nem focicik és a családjával se tölti az idejét, akkor Kulcsár-Szabó nyakatekert, értelmetlen ill. semmitmondó mondataival birkózik. Nagyon hihető és életszerű. 🙂

   • Tömjénfüst said

    Én Semjén Zsoltról is el tudom képzelni, hogy két imádkozás között úgy olvassa Kulcsár Szabó szövegeit, mint a Bibliát 🙂

  • Jobbikos said

   Szerintem a cigányprímás olvasgatja Kulcsár-Szabót – kotta helyett. Nem mindegy mi van azon a papíron? Egyiket se érti 🙂

 13. ghost writer said

  Szabó megint fölbaszott néhány régi fényképet a szarszínű blogjára.
  http://szaboandras54.blogspot.hu/2012/11/megtalalt-fenykepek.html
  Az ártatlanság korából ha már szabónál ilyesmiről beszélhetünk.
  Akkor még nem rabolt sem ösztöndíjból milliókat, sem a kormánytartalékból milliárdokat.
  Csak onanizált a legendás jobb kezével.
  Ott a vízparton ahol láthatjátok a régi fényképeken.

  • Fészbuk said

   Szerintem 12 lépésnek akar imponálni. Olyanokat írt neki a csaj hogy milyen szexi volt Szabó fiatalkorában. A büdös görény be akarja neki bizonyítani hogy ő már ovodás korába is szivdöglesztő volt 🙂

   • sóvár rovar said

    Csak így lehet.
    És ugrik rá a csaj. Kiváncsi vagyok.

   • Félénk vagyok, de dugni akarok said

    Tényleg csak így lehet. Nem ronthatok ajtóstul a házba. Egyrészt nincs mivel, másrészt a feleségem is olvassa a blogot. Kirakok képeket hamvas ártatlanságomról abban a reményben hogy jó nők ráharapnak. 🙂

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    És ahogy kiemeli a jobb kezét a vízből: Bocsi, nem is én voltam!
    Legalább piranhák lettek volna abban az ótvaros vízben!

   • szabó fan klub said

    És erre mit lépsz 12 lépés????

   • Saca said

    Hogyérted aszthogy az ártatlanságodra ráharapnak talán leharaplyák 🙂

   • Sanya said

    Bizony úgy Saca. A piranhák azok leharapják ahogy írod csak pontos j-vel 🙂

 14. aczél elvtárs ringyója said

  Petrőczi se tétlenkedik.
  Újabb 56-os vers (???) a blogján.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2012/11/egy-konzervdoboz-urugyen-ii.html
  Petrőczi 56-os ellenállónak akarja kikiáltani magát.
  Na azér ennyire vén még te se vagy Ludcig.
  Nonem azt akarja érzékeltetni hogy miközben őt az ÉS-ben öreg faszokhoz törleszkedő repedtsarkúként ismerték meg, valamint Aczél elvtárs lébtörlőjeként és ágyasaként, ilyen lánglelkű versekben ünnepelte 56 hőseit.

  • radványi erdő said

   Nem is értem miért tűri a jelenlegi kari vezetés ezt a vén idiótát miért nem zavarja nyugdijba?

   • Inspector Barnaby said

    Tényleg nem értitek? Ludvig Éva csakis nektek köszönheti az állását. Mi úgy működünk, hogy akiket ti itt a blogon csepültök, azokban megbízunk, és maradhatnak amig ki nem mulnak maguktól. Akiket viszont dícsértek, vagy nem említetek, azokat kirugjuk, üldözzük, a nyakukra küldjük a Wistmanwoodot. 🙂

   • Ludvig fan said

    Nehogy kirugják má a Ludvigot! Nélküle elképzelhetetlen a Károli. Mondhatni ő alakította ki a Károli arculatát. Hiszen Ludvig olyan mint egy szaros tehén: mindenkit összecsapkod a farkával. 🙂

   • Nomen est omen said

    Nemhiába nevezik magát Ludvig “bozsja korova”-nak, ami annyit jelent: “isteni tehén”. Ez ugyanis Petrőczi totemállatának, a hétpettyes katicabogárnak az orosz neve. Petrőczi tehénnek ugyan tehén, de nem isteni, hanem szaros. A Károlit már alaposan összeszarozta.

   • Hátulról lesből támadó said

    Nem Ludvig a szaros tehén hanem a férje. Szabó az aki a farkával mindenkit összecsapkod, az egész Károlit. Szabó a dögvész góca. Őt nem lég parkolópályára tenni őt a Károliról ki kell írmagostul irtani.

   • Phoenix said

    Hagyjuk az írmagot mer az már nincs neki. Ami viszont a parkolópályát illeti, egyetértek hogy az nincs elég messze. Szabó többször föltámadt már poraiból és feltámadva többször kiirtotta már a riválisokat maga körül. Most is fel fogja emelni a fejét ha nem nyakazzátok le végleg.

   • red rat said

    Aki kinyirja a Szabót, az megérdemli KSZE Széchenyi diját mind a 8 millióval együtt!!!!

 15. aczél elvtárs ringyója said

  Ludvig csakugyan szörnyű, de az igazi gonoszok a KSZE klán helyi tagjai Hanságival ez élen.

 16. protestáns józanság said

  http://reformatus.hu/mutat/7514/
  Hát igen, vannak itt bizonyos “pénzügyi tranzakciók”, Kedves Guszti, például amiket te eszközöltél a koreai bankkal és aminek a kárát velünk fizetteted meg!!!

 17. koreai református said

  Drága Gusztink a református egyház kebelére ölelte a koreai bankot, aminél tökig eladósított minket, történelmi pillanat!
  http://www.parokia.hu/hir/mutat/4018/

 18. búzavirág said

  Balla Péter hajnali gondolatai:
  Mit lopjak ma és kitől?
  Kit figyeltessek meg Wistmannwood testvéremmel?
  http://www.peterballa.eoldal.hu/cikkek/list-of-publications/-hajnali-gondolatok—m1–m2-.html

 19. Neménvótam said

  http://szaboandras54.blogspot.hu/ 5. kép:

  Szabó mindkét kezét fölfelé tartva a vízen úszó ondót nézegeti, amit az előbb jobbkezével állított elő a víz alatt. A vízből kikapott és magasba emelt kéz jelentése: nem én vótam. Ugyanakkor azt is elmondja, hogy már jól érzi magát 🙂

  • Paplan alá fingó said

   Tipikus paplanaláfingós gesztus. A magasba emelt kezekkel az előtte haladó osztálytársát vádolja meg az undorító vízszennyezésért.

 20. rettenthetetlen hülyék a károlin said

  http://reformatus.hu/mutat/7507/
  A református lelkészek nem válhatnak, ha beadják a válópert, ellenük egyházi eljárás indul.
  Nem kell válni, PARÁZNÁLKODJUNK NYUGODTAN!Ű
  Erre ad példát Bölcskei Gusztáv, aki a zsinaton megszentelte a KOREAI BANKot és bekebelezte az anyaszentegyházba.

  • Czapp Czapp Czapp said

   A mi drága Gusztink aztán igazi református módon kezeli a hitvesi hűséget!
   Igaz, lányok?
   Némelyik egyenesen Bogárdi püspökig szaladt a mi Gusztink ágyából, nemigaz?

 21. a kedves prédikátor said

  Szabó a patkány megint felkapaszkodott egy hajóra. Martin H. Jung Melanchthon könyvével együtt tartott könyvbemutatót.
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=174833:a-francia-google-es-a-magyar-erzekenyseg&catid=9:vendegek&Itemid=66
  Egy helyen az ÉRTÉK és a SILÁNYSÁG.
  A JÓ és a ROSSZ.
  A TEREMTŐ és a SÁTÁN.
  A mocskos szabó a sátán büdöslábú patás szolgája.
  Nézzetek bele egyszer ennek a szemébe!
  Mit láttok ott!
  Feneketlen gonoszságot, aljasságot és mérhetetlen primitívséget.

  • Evita said

   Megpróbáltam. Mármint Szabónak a szemébe nézni. Lehetetlen. Állandóan lesunyja a szemét vagy másfelé néz. Nem láttam még embert, aki így kerülné a szemkontaktust.

   • savonarola said

    Rettenetes tekintete van. Az egész mocskos, aljas primitiv lénye benne van. Meg a GYILKOLÁSI KÉNYSZER.
    Horrorfilmbe lehetne szerződtetni őt is meg a Ludvighot is. Annak meg forog a feje, állandóan mozog a szeme, mint egy féleszűnek. Mert az is, egy oikádék ráadásul.

   • Andrew said

    Petrőcinek persze hogy forgott a feje. 12 lépést kereste. Megneszelte a viszonyukat Szabóval és azt leste melyik lehet az a nő.

  • Meluzina said

   A melanchthoni életmű legjobb magyar kutatóját, Ritoók Zsigmondné Szalay Ágnest Szabó meg Petrőczi folyamatosan rágalmazza.
   Ludvig vak denevérnek hivja, Szabó meg idióta vén p-nak.
   Hálából azért, hogy megsúgták nekik, megszerezhető a Mátyás utca 20 első emeletén a 140 négyzetméteres lakás.
   Szabóék beköltöztek és azóta folyamatosan a legalpáribb módon rágalmazzák Ritoókékat.

 22. ludvig odateszi magát said

  Ludvig csak nem nyugszik. Megint hinti a hülyeséget a RefLapban.Most nem a lexikológia tárgyában. Ludvig most nyelvművelőnek nevezte ki magát – magyar szakja NINCSEN, de mivel a Magyar Nyelvtudományi Tanszék vezetőjének, Fórisnak sincsen, mér pont Ludvignak lennének skrupulusai? Neki aztán nincsenek.
  Most az “odateszi magát” kifejezéssel van baja. Nekünk is, ha Ludvigra gondolunk, amint a szárazföldi bálna testét, azt a szőröst és büdöst odateszi valahova.
  Ehelyett javasolja az “átadni”-t: “ha sorsdöntő élethelyzetbe jutunk, ne tegyük magunkat oda – mindössze adjuk át magunkat és ügyünket Istennek.”
  Helyes, Ludvig, add át magadat, no nem az Istennek, te orbáncos kurva, hanem a sátánnak, akinek hitvány parázna nősténye voltál, de ilyen lottyadtan és szalonnásan már neki se köllesz.
  Húzz a búsba Ludvig, ott a helyed!

 23. jó hir said

  Amig a Ludvig fossa a szót és irja a förtelmes bunkó szövegeit, a blognak mindig lesz anyaga.
  Na persze a szabó szarszinű blogja az onanizáló fotóvAL AZ SE SEMMI.
  Néha azt gondolom, direkt nekünk dolgoznak ott a Mátyás utcai 140 négyzetméteren az összerabolt bútorok között.

  • Negotiation said

   Szabó és Ludvig folyamatosan szállítja az anyagot, ellátnak bennünket is. Amíg ők léteznek, fennmarad ez a blog is. Szabó minden baj góca, rákfenéje. Már csak azért se szűnhetünk meg, mert amíg ez a gané el nem tűnik a Károliról, a blog nem érte el a célját. Ez a blog megszűnésének vagy átalakulásának szükséges, de nem elégséges feltétele.

 24. banquo's bloody ghost said

  A Huszár Gál emlékülésen úgy nézett ki a Szabó – fosszinű zakó – meg a Ludvig – egérszürke kötöttkabát, mint akik szellemet látnak.
  Csak nem jönnek vissza a meggyilkoltak árnyai?????????????

 25. Meluzina said

  Semjén Zsolt doktorija PLÁGIUM! Megirta és bizonyitotta a HVG. MészárosMarcipista, a te valagad alatt is forrósodik a talaj.
  Mit gondolsz, meddig véd meg téged, a menye baszópajtását az all round gengszter KSZE akadémikus?

 26. tömjén a plagizátor said

  A hvg.hu bebizonyitotta, h a miniszterelnökhelyettes PLAGIZÁLT.
  Azonkivül HAZUG MÓDON ÁLLITOTTA, HOGY PHD-ztott, pedig csak egy kisdoktorit minősittetett át.

 27. tömjén a plagizátor said

  a KÁROLIn Semjén és Schmitt Pál példáját követik!
  Okiratot hamisitanak, PHD-t csalnak: Szabó, Hansági, Mészáros Mártonpista KSZE keresztapa közreműködésével.

 28. Dé já vu said

  A Miniszterelnöksg szerint a Semjén-ügy “szánalmas politikai provokáció”. Mintha ugyanezt mondták volna anno a Schmtt-ügyről is 🙂

  http://hvg.hu/itthon/20121118_miniszterelnokseg_semjen_doktori

  • ludvig odateszi magát said

   Ludvig a múltkor a parkban odatette magát és agyonnyomott két varjút, három verebet és két parti fecskét az irdatlan valagával.

 29. Don Corleone-Szabó Ernő akadémikus said

  Az Orbán kormány meg fog bukni!
  És vele együtt a mocskos jellemtelen károlisok Ballával az élen meg a milliárdokat raboló Szabó Andrással, az agg kegyenccel, Kulcsár-Szabóval, Hanságival és a többi dögevő hiénával.

 30. három keresztes wassermann said

  Úgy érted, megbukik a kormány, aztán mindenkinél marad, amit ellopott?
  Balla meg kukorékol a Szabadság téren a három emeletnyi kolumbárium fölött és püspökké választatja magát.
  Csak tudnám,ki az a barom, aki egy templomszolga értelmi fogyatékos, moral insanity fiára leadja a voksát.

 31. Árukapcsolás á lá Kulcsárszabó said

  Kulcsár Szabó legjobb barátja a félbolond-félszélhámos Turcsány Péter. Hetente együtt ebédelnek, Turcsány – mindenféle diploma nélkül – órákat kap az ELTÉ-n Kulcsár-Szabó Ernőtől. Turcsány akkor közöl le egy cikket vagy ad ki egy könyvet, ha a szerző előtte vállalja hogy recenziót ír Kulcsár-Szabó Ernő vagy Zoltán több éve elfekvő olvas(hat)atlan könyvéről. Turcsány mindenkitől líraian szép, érzelmes írást kér valamelyík Kulcsárról. Ha az illető nem vállalja, nem adják ki a könyvét.

 32. Karolin Jeppesen said

  I’m really inspired along with your writing skills and also with the format for your weblog. I let it translate into English.
  Is that this a paid subject matter or did you modify
  it yourself? Either way stay up the nice quality writing, it is
  rare to see a great blog like this one nowadays..

 33. Jibedolla said

  You really handled the main idea behind the issue well with this
  post. You have a new admirer with me! I greatly
  look forward to reading more of your blog posts over the next
  few months or perhaps longer!!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: