Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Plagiarism Hunter / A plágiumvadász csőre tölt

Posted by jhnnsclvn - november 30, 2012

semjén ima

MMPlagi bá'

Szerző: Tömjénfüst

2012. november 18-án György Miklós a hvg.hun megírta, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes 1991-ben a Pázmány Katolikus Egyetem Hittudományi Karán megvédett egyetemi doktori disszertációja  –  melyet 1993-ban PhD-vá minősíttetett át – számos szövegszerű egyezést mutat Helmuth von Glasenapp Az öt világvallás című művével. Szövegszerű egyezéskimutatható ezen kívül Lewis Spence The Encyclopedia of the Occult című művével, valamint a Stadt Gottes elnevezésű német folyóirat Der Traum vom „New Age” című cikksorozatával. Bár mind a témavezető, mind a bíráló „hiányosnak és elnagyoltnak” látta a szöveget, ennek ellenére javasolták azt a szóbeli védésre. Ott aztán a lehető legmagasabb értékűnek vélték, „summa cum laude” minősítéssel fogadták el.

Ugyanennek a szerzőnek 2012. január 11-én is megjelent a hvg.hu-n megjelent írása bebizonyította, hogy Schmitt Pál államelnök 1992-ben a Testnevelési Egyetemen egy olyan disszertációt nyújtott be, mely a véletlenszerűnél sokkal több hasonlóságot mutat fel Nyikolaj Georgijev (2005-ben elhunyt) bolgár sportszakember 1987-es francia nyelven megjelent szövegével. Schmitt Pál disszertációját a bizottság summa cum laude, tehát a lehető legjobb minősítéssel fogadta el.

A két cikk szerzőjéről annyit lehet tudni, hogy nem György Miklósnak hívják. Ő egy  plágiumvadász. Ez Németországban már igazi sportnak számít, melynek legprominensebb képviselője Debora Weber-Wulff, a HTW (Hochschule für Technik und Wirtschaft Berlin) professzora. A professzor asszony és legalább húsz aktív munkatársa – egyetemisták, tudományos kutatók és kiváncsi értelmiségiek – szabadidejükben disszertációkat olvasnak, eredetiségüket vizsgálják. A Plagiarism Detection Software Test2010 segítségével ez nem is olyan nehéz feladat. A leleplezéseket a VroniPlagon és más internetes fórumokon teszik közzé.

Magyarországon is van már egy ilyen szoftver, az MTA SZTAKI fejlesztette ki. Mostanában egyébként az egyetemeken csak az ezen a szűrővizsgálaton átesett diplomamunkákat adják ki bírálatra.

A plágiumvadász újra lesújtani készül. Célpontja ezúttal a Károli. Semjén Zsolt ugyanis nemcsak miniszterelnök-helyettesként vált célponttá, hanem a Hoffmann Rózsa kedvenc egyetemeként, a Pázmányon működő doktori iskolák korrupt működéseként példájaként.

A második kedvenc egyetem pedig a Károli. Itt ugyan nem egy kormánytag válik másodlagos célponttá, hanem csak a NO NAME MÉSZÁROS MÁRTON/ISTVÁN, de maga a csalási eljárás kivételes otrombasága és aljassága mégis bizonyára lebilincseli az olvasókat.. A hvg.hu negatív hőseivé fog válni Balla Péter, Szabó András és Kulcsár-Szabó Ernő akadémikus.

Tausz Katalin, az ELTE Társadalomtudományi Karának dékánja bejelentette, hogy megvizsgálják Semjén Zsolt szociológiai szakdolgozatát. – A szerk.

72 hozzászólás to “Plagiarism Hunter / A plágiumvadász csőre tölt”

  1. Semjén plágium iskola said

    A Mészáros ugyan egy NO NAME vakaródzós hülye, aki Kulcsár-Szabó kadémikus családjában spermadonorként tünteti ki magát, de ROKONA A FŐFASISZTA HEGEDŰS CSALÁDNAK.
    Így leleplezése bizonyára nagy sajtóbomba lesz!

    • filológus said

      Azért indított az ELTE Társadalomtudományi Kara vizsgálatot, mert kiderült, hogy Zsolti a témavezetője egy írásából is átemelt több, mint 20 oldalt a szakdolgozatába.
      Ez azért már rohadt kínos, inkább kivizsgálják a tömjénfüstös ügyet.

      • gate keeper said

        Akkor fog csodálkozni a világ ha megismeri Marcipistát akit 13 oldalt “emelt át” Sarki Verka művéből.

      • Ágnes Asszony szíve csücske said

        A többit pedig németektől és angoloktól lopta. Na nem ő – ahhoz nyelveket kellene tudni: Hansági nyelveket tudó hallgatóival lopatta neki. Mészáros nem írt egy sort se.

  2. hücpe said

    A Károli az ordenáré tehetségtelenség és mélységes korrupció fellegvára.
    Ennek emblematikus alakja Mészáros Marcipista, aki – ez világcsúcs! – két év alatt kétszer KÖVETETT EL DOKTORI CSALÁST.
    Hajrá plagizátorok!
    Éljen a Károli fő pónemje a fasiszta Hegedűsék rokona, Mészáros!

    • jhnnsclvn said

      Mészáros bűnügye természetesen folyamatban van, annak ellenére, hogy az egyházi körök, a Károli másodállású ügyészei, Mészáros ügyész rokonai és a Kaka-démikus úr messzire nyúló csápjai mindent megtesznek annak leállítására. Képesek főügyészek is blamálni magukat iratellenes határozatokkal, azaz KÖZOKIRATHAMISÍTÁSsal. Ha a hazai lehetőségek kimerülnek, és esetleg a legfőbb ügyész is cinkosságot vállalna, akkor ez a bűnügy Strassbourgban folytatódik. Az összes határozatot megszerezzük és nyilvánosságra hozzuk.

    • MarciPista fan said

      Mészáros épp most adta elő a vihogós, vakarózós, fetrengős magánszámát a Gödöllői Városi Könyvtárban. Pont úgy keresi az alkalmat arra, hogy saját magát blamálja, mint Petrőczi. És persze használja a doktori címet, amit Szegeden is csalással szerzett, Pál Jóska és Balázs Misu közreműködésével:

      A Magyar Irodalomtörténeti Társaság Pest megyei Régió Tudományos Kutatói Szekciója meghívja a Tevan Andor emlékére rendezett konferenciára.

      2012. december 1. szombat, 10 óra
      Gödöllői Városi Könyvtár előadóterme

      A konferenciát megnyitja: Dr. Gémesi György, Gödöllő Város polgármestere

      Katona Szabó Istvánt 90. születésnapja alkalmából Prof. Dr. Sipos Lajos, a MIT elnöke köszönti

      Előadások:

      Móricz Zsigmond Erdélyben. Találkozás a harmadik nemzedékkel
      ea.: Katona Szabó István

      A Tevan család története és könyvkiadói tevékenysége
      ea.: Tevan Ildikó, Tevan Alapítvány

      Az e-book és a tradíciók
      ea.: Dr. Kerekes Pál PhD, az ELTE Informatikai és Könyvtártudományi Intézetének munkatársa

      Az olcsó könyvtári műfaj kialakulásának történeti áttekintése a XVI. szászadtól a XX. század közepéig.
      ea.: Dr.Mészáros Márton tanársegéd, Károli Gáspár Református Egyetem

      Szünet

      Karinthy Frigyes: Írások írókról
      ea.: Prof. Dr. Sipos Lajos, a MIT elnöke

      Szini Gyula: Pára (novellák)
      ea.: Dr. Szász László docens, Károli Gáspár Református Egyetem

      Major Henrik Panoptikuma – Írók és hirlapírók karikatúrái Kosztolányi Dezső előszavával
      ea.: Szakolczay Lajos író, művészetkritikus

      Ady Endre: Muskétás tanár úr (novellák)
      ea.: Heltai Bálint tanár, Gödöllői Török Ignác Gimnázium

      Krúdy Gyula: Petit (Naplójegyzetek a szomorú napokból)
      ea.: Fábián Bertalan iskolaigazgató, Gödöllői Török Ignác Gimnázium

      2×1 percesek
      ea.: Dr.Tarján Tamás docens, ELTE Modern Magyar Irodalomtörténeti Tanszék

      http://www.gvkik.hu/programok_nalunk

      • Elenőrző hamisító said

        Csodálkozom, hogy Fábián Bertalan leül egy asztalhoz evvel a Gödöllő szerte híres csalóval. Mészáros ugyan másik gimnáziumba járt, de azért mindegyikben téma vlt, hogy bukásra állt, és ezt nem tanulásal, hanem ellenőrző hamisítással próbálta lerendezni. Nem csapták ki és nem jelentették fel. Mindössze megbukott érettségi előtt, ahogy hamisítás nélkül is megbukott volna. De a csalásának nem lettek következményei, mint ahogy a doktori csalásának sem.

        Ez egy következmények nélküli ország – legalábbis a Mészárosoknak és a Kulcsár-Szabóknak.

    • grammaticus said

      Az ELTE megállapította, hogy Semjén Zsolt súlyos szakmai-etikai vétséget követett el.
      http://www.hir24.hu/belfold/2012/12/07/javor-benedek-miniszterelnok-helyettes-ur-az-isten-szerelmere-nehogy-lemondjon/
      Ez a kormány morálisan annyira hiteltelen, hogy ennél lejjebb már nincs is!
      Ti jöttök most már mocskos csalók, Mészáros, Hansági, Szabó!

  3. martin incestuosus said

    Mészáros pónemje alá kéne még egy sor aprószent: Stabó András a kormánytartalék- és ösztöndíjrabló gazember, Popély Gyula, a szlovák titkosszolgálat embere, az IMO-s Hermann, Kun Béla unokája, a Miki, a KGB-közeli Kovács Árpád, a grafomán -s nimfomán Ludvig, KSZE helytartója, tatabánya-alsói Hansági Ágnes és a Wistmanwood teljes kihelyezett tagozata.

  4. szabó a gyilkos fasiszta said

    Aki szörnyű hányással akarja kezdeni a hétvégét annak ajánljuk a címeres gazember Szabóval készült interjú megtekintését.
    http://szaboandras54.blogspot.hu/2012/11/interju-karolyi-gaspar-konyvrol.html

  5. (septem)pun(ctat)a said

    A nőstény sátán se nyugszik, megint röfög dicsekszik és mocskos váladékával beken minden tisztességes és szép dolgot. Most a pataki vár van soron, amit már egyszer megszentségtelenített egy pornó versében, amiben a Szabóval töltött pásztoróráról ábrándozik a Rákócziak baldachinos ágyában. N.B. ingyen, mer bekönyörögte magát a túlméretezett pondró.
    Lásd a Petrőczi blogon!

  6. aczél elvtárs ringyója said

    Itt a link a mazochistáknak!
    http://petroczieva.blogspot.hu/2012/11/szulofoldemme-ahitott-varosom-patak.html

    • Mazohista said

      Rákattintottam, idézem: “megfordultam itt íróként, irodalomtörténészként, a várbéli Rákóczi-kiállítás angol nyelvű vezetőjének egyik írójaként, végiglaktam a Rákócziak fészkének minden szobáját…” Hát… így is lehet mondani, de amit a Rákóci szoba baldahinos ágyáról és férje, Szabó András eperízűvé felstilizált szarízű csókjairól mond, az egy kicsit közelebb áll a valósághoz: “végigbasztam a Rákócziak fészkének minden szobáját…” sokkal pontosabb lenne. 🙂

      • szabó jobb keze said

        Hát legalábbis kísérletet tett rá a szabóval, mert annak legendás impotenciája akkor sem hagyta.
        Olvassátok el tüzetesen a verset benne van!
        Csak régi hű párjával a jobb kezével sikerül nagy ritkán egy fél perces numera a Szabónak.

      • (Im)Potencia said

        A Rákóczi-vár baldachinos ágyában tényleg nem jött össze a numera, mert ott kétséget kizáróan Szabó volt a partner. Petrőczi leírja, hogy Szabó liheg, erőlködik, de a végén csak a leheletük fonódik egybe, más nem 😦

        A többi szobában azonban nem biztos, hogy Szabóval próbálkozott. Voltak potensebb férfiak is Ludvig életében 🙂

      • komáromi csipkés györgy said

        FÚÚÚJ!

  7. tóratartó said

    A fasiszta túlkapásairól híres Károli (Balla Péter, Hegedűs Lóránt sógora) a híres kriptokommunistával a háttérben (Kun Béla unokája, az uzsgorodi Kovács Árpád, az IMO-s Herman) törleszkedik a zsidókhoz is.
    A Páva utcában különböző zsidó szervezetekkel együtt rendezik a hanuka ünnepséget dec. 15-én este!
    Bizonyára arzént fognak csempészni a hanukai borospohárba!
    Testvérek, ne igyatok a pohárból, ha károlis kezek érintették!

    • hücpe said

      Itt van a meghívó!


      Ott lesz a Károli nevében a mocskos zsidógyilkos Szabó András is???

      • Zores said

        Naná! Ludvig ott zsidóként fog fellépni – némi joggal – bár nem vagyunk rá büszkék. Így a véres antiszemita férje is ott lesz.

  8. három keresztes wassermann said

    Ludvig még a nemibeteggondozók ünnepélyén is fellépne. Oda persze joggal hívnák a lueszkirálynőt.
    A szegedi nemibeteggondozó nagy beszállítóját.

  9. journalist said

    A szegedi nemibeteggondozóban nemsokára leleplezik a lueszkirálynő Ludvig meztelen szobrát!

  10. Imádság lebukás után said

    Van egy Ady-vers: Imádság háború után. Ez a Semjén-fotó erre emlékeztet, csak nem háború, hanem lebukás után. Bizonyára azért imádkozik, hogy ne jusson Schmitt sorsára. 🙂

  11. MarciPista said

    MarciPista már nem is imádkozik, hogy ne legyen következménye a dupla csalásának. Bízik a Református Egyház és Kulcsár-Szabó Ernő jó kapcsolataiban a rendőrséggel és a saját ügyész rokonában.

    • Szegedi Kolléga said

      Klukovits Lajos matematikus, a szegedi csalók patrónusa állandóan cserélgeti az oldalakat Mészáros feltöltött dolgozatában, hogy becsapja a szoftvert, és az ne vegye észre a plágiumot. Mint ahogy folyton cserélgette Mészáros keresztnevét Mártonról Istvánra, majd az Istvánt Mártonra, szintén azért, hogy kicselezze a rendszert, és az ne vegye észre, hogy 1 éven belül 2 Mészáros Márton védés volt ugyanazzal a címmel: 2009-ben a Károlin “Protestantizmus és medialitás” címmel megbukott dolgozatot 2010-ben megvédte ugyanezzel a címmel, de Mészáros István néven. Ilyenkor persze mindig akad egy titkárnő, akire rá lehet fogni, hogy “tévedett”. Mert az nem hivatalos személy. Nagy gazember ez a Klukovits!

    • Mészáros ügyész rokona said

      Egyet se búsulj MarciPista. Ahogy a nevedet cserélgették Szegeden, úgy cserélgetjük mi is az iratokat a nyomozati anyagban. Ami téged terhel, azt kidobjuk belőle úgy, hogy soha senki se fog rátalálni. Úgy összekavarjuk a papírokat hogy abban az Isten se fogja kiismerni magát. 🙂

  12. Gázanégyzeten said

    Semjén nemcsak németektől és angoloktól lopott, hanem a saját konzulense, Molnár Attila már publikált szövegéből is:

    „Úgy tűnik, a vallás több ponton visszatért a társadalmi és személyes életbe (ezt mutatják Magyarorságon Tomka Miklós statisztikái), azonban ez a visszatérés nem a hagyományos vallásokat és egyházakat erősíti, sőt konkurenciát jelent a számára. Berger mutatta ki a mai vallási helyzetet egy piaci metaforával magyarázva, hogy az egyházak mellett ma már nem áll az állam kényszerítő ereje, ezért a világnézeti piacon „el kell adniuk” saját vallásaikat a potenciális vásárlóknak, azok igényeihez alkalmazkodva. Ebből az következik, hogy elvileg végtelen számú a vallási újítás lehetősége, s mindegyik valamilyen „fogyasztói” igényt elégít ki.”

    „Úgy tűnik, a vallás több ponton visszatért a társadalmi és személyes életbe (ezt mutatják Magyarorságon Tomka Miklós statisztikái), azonban ez a visszatérés gyakran nem a hagyományos vallásokat és egyházakat erősíti, sőt konkurenciát jelent a számukra. Az egyházak mellett már régen nem áll az állam kényszerítő ereje, ezért a világnézetpiacon „el kell adniuk” a vallásaikat potenciális vásárlóiknak, azok igényeihez alkalmazkodva. Ebből az is következik, hogy elvileg végtelen számú a vallási újítás lehetősége, s mindegyik valamilyen fogyasztói igényt elégíthet ki.”

    Semjén szakdolgozatában sehol sem hivatkozik Molnárra, ahogyan később Molnár sem hivatkozik Semjénre.

    • Gázaköbön said

      Ez a Molnár Attilától lopott 20 oldal még nem volt bennea szakdolgozatban, nem is lehetett, mert csak 1 évvel később jelent meg a “Valóság”-ban. Ez az ütődött szentfazék úgy próbálta kivédeni a németektől és angoloktól való lopást, hogy azok egy részét elhagyta, és a hiányz helyre a konzulensétől lopott. Vagyis ami a kormányhonlapon megjelent, az újabb lopás és még hamisítás is.

  13. Példaképem: Plagi bá' said

    Minden napra jut egy újabb egyezés Sermjén és a témavezetője szövegei között. Kiderült, hogy másik Molnár-műből is lopkodott. Előbb-utóbb Semjén is teljesíti Schmitt szintjét. 🙂

  14. Hencidai úrasztala said

    Napvégi összegzés a Szabó családnál a konyhai oltárán, a hencidai úrasztalán.

    Ludvig: Ma lepipáltalak Andrisom!
    Szabó: Nem hiszem Évikém.
    Ludvig: Rekordot állítottam fel. Kerek 10 katintás volt a blogomon, és mind Johannes blogjáról. Mindenki az áhított patakomat akarta.
    Szabó: Nekem is pont ugyanannyi. És mind Johannestől jött. (Nálam a Károlyi Gáspár könyvbemutatóra gerjedtek.)
    Ludvig: Azért mégiscsak kedves emberek. Morgolódnak egy kicsit velünk, de kivel nem, ennek dacára nagyon fellendítik az olvasótáborunkat.
    Szabó: Igaz. Meghalnának a blogjaink, ha ők nem lennének : )

  15. fucking bitch said

    Még tényleg irhatna egy jó könyvet a ludvig egy komparativ analizist a benne megfordult farkokról

  16. szamuely tibor said

    A károlis történettudományi doktori iskola neves törzstagja, KUN BÉLA UNOKÁJA a kremlinológiai tanszék vezetője a Molotov-Ribbentropp paktumról beszélve MEGVÉDTE HORTHYT! Sót , egekbe menesztette Horthyt.
    Horváth János, a parlament fideszes korelnöke hajmeresztő baromságokat beszélt arról h MIÉRT NEM KAPOTT A MAGYAR PARASZTSÁG KAPÁRA KASZÁRA H MEGVÉDJE HORTHY KIUGRÁSI KÍSÉRLETÉT.

  17. a vendég már közel said

    “Jól készítsétek útját, a vendég már közel!
    Mi néki gyűlölt, útált, azt mind vessétek el!
    A völgyből domb legyen, hegycsúcs a mélybe szálljon,
    Hogy útja készen álljon, ha Krisztus megjelen.”
    A Károlin nem a 312. dicséret, hanem a SÁTÁN SZELLEMÉBEN kezdik az adventi időszakot.
    Kun Béla unokája – igazi adventi öröm tölti el szívünket, ha eme igazi protestáns nevet meghalljuk – kremlinológiai konferencián fényezi Horthyt a JOBBIK ÖRÖMÉRE.
    A Károli pónemje, a két év alatt KÉTSZERES PHD CSALÁSSAL VILÁGBAJNOK Mészáros Márton/István, a KSZE klán élő spermabankja röhögve és vakarózva cincogja a besúgódalt, miközben néha megdöngeti Kulcsár-Szabó ordenáré menyét, a szikkadt, agyatlan Hansági Ágnest.
    NEM FÉLTEK, SÁTÁNISTA BŰNÖZŐK ott a Károlin?
    A vendég csakugyan közel van!

    • Besúgó dal said

      Mit cincogja! Kajánul harsogja és még a hallgatóinak is betanítja a besúgó dalt. Mészáros környezete, barátai, hallgatói már régóta röhögnek Bölcskein és ujjal mutogatnak rá…

  18. soli deo gloria said

    Kíváncsi lennék Bogárdi Szabó István püspök urunk véleményére a Károlin uralkodó mély erkölcstelenségről.
    Különös tekintettel arra, hogy a fő kormánytartalék- és ösztöndíjrabló az ő sógora, aki, ha belefáradt a rablásba, akkor hamistanúzással és okirathamisítással üdíti fel magát.
    Meg hát ott van a Wistmanwood, amit a Hegedűs-vő Balla Péter fizet közpénzekből.
    Bogárdi püspök úr most nagyon megengedő az újfasisztákkal szemben, mivel Hegedűsék megígérték támogatásukat a zsinati elnökválasztáskor.
    Ennyire értékesek a fasiszták szavazatai, Bogárdi püspök úr?
    A lelke üdvösségét is odaadja érte????

    • Zolotoj peszok said

      Sőt. ezért még a pápai híveit és barátait is elárulja, és a Pápai Teológiát is odadobja koncul.

    • Zsinati illetékes said

      A közelgő egyházi választás előtt Bölcskei és Szabó püspök is gazsulál a kis patkány Ballának, aki eljátssza a mérleg nyelve szerepét. Hízeleg a hiúságának hogy két nagy püspök is keresi a kegyeit. Pedig ez nem neki szól, hanem a mögötte álló Hegedűsöknek. 🙂

      • julo said

        Má mi a fasztól lenne ez a pöcs Balla a mérleg nyelve?

      • Zsinati Illetékes said

        Nem az, de annak képzeli magát. Mindegyiknek megígéri hogy hozzá lesz lojális közbe nem a maga ura. Akármelyik pártkjára is áll, nem lesz az szilárd, a Hegedűsök rángatják mjd dróton. Azok pedig gyűlölik mind a két püspököt. Bölcskeit tán kicsit jobban, ert az 12 éven át üldözte az egész családot. Végülis Balla mint szövetséges mindegyiküknek öngól. 🙂

      • julo said

        Azt nem értem hogy egy harangozó fia, egy idióta barom egy műveletlen szar mi a fasztól lenne a református egyház fő tényezője?
        Ennyire barmok vagytok????

      • Kettősügynök said

        Balla szart se ér ahogy az ígéretei sem. A Hegedűs-klán azonban még tényező a magyar reformátusságon belül. Amúgy a viszonyok átláthatalanok, ahogy a harc a püspökök között élesedik, a régi szövetségek felbomlanak, a szövetségesek, mint pl. Balla és Tepsi egymás ellen fodulnak. Popély valszeg Balla kémje Tepsi ellen, róla jelentget.

  19. fatal deceit said

    A Kossuth téren A FASISZTÁK ELLEN TÜNTETNEK.
    ELLENETEK IS, MOCSKOS KÁROLISOK!

    • Kettősügynök said

      A Károliról köztudott, hogy a Jobbik egyeteme. Az alapító tagok ide jártak, még ha pár azóta ki is lépett (Kovács Dávid, Fári Márton, Szegedí Csanád stb.). Popély is jobbikos, annyira, hogy 2010-ben indult a képviselőválasztáson a jobbik színeiben. Hegedűsék hozták ide. Fura módon jobbikosként szlovák állampolgár (is). De vajon kinek jelentget? A szlovákoknak a Jobbikról? A Jobbiknak a szlovákokról? Vagy netán Ballának (Hegedűs-klán) Tepsiről (Bölcskei-maitresse)? 🙂

      • Historiker said

        És Nagy Ervin? Ő nem volt károlis? Mert én úgy tudom, igen. A Károli volt a Jobbik bölcsője, Raffay dékánsága és Kovács Eszter rektorsága alatt. Ők egyértelműen Hegedűs püspök ivoltak. Popély is ekkor jelent meg köztük.

    • Isten malmai said

      Kirajzolódik a Károli szépséges profilja: politikailag fasiszta és rasszista, erkölcsileg gátlástalan és csaló, jogilag még el nem ítélt bűnözők. De ami késik, nem múlik 🙂

      • Bizniszegyházak said

        És a Pázmányé? Lezártnak tekinti Tömjén plágiumügyét. Még eljárást sem indít. Vazzeg ezeket a pofátlan álszent keresztényeket.

      • Vezeklés szenteltvizen said

        “Világszerte üldözik a keresztényeket – mondja Rétvári Bence (a Károlin is vendégszerepelt főtitkárként!), mire Víz Péter a Nemzetközi Krisztusi Szolidaritás … magyarországi irodájának vezetője azzal tromfol, hogy a mérték, na az meghaladja még a diocletianusi időket is. Lehet ebben valami, mert nemrég itthon is kergették a szakdolgozat fundamentalisták a főkeresztényt, ő meg szaporán hányta magára a keresztet, szentelt vízen és fokhagymán élt hetekig, hogy elűzze a Gonoszt. ”
        http://varanus.blog.hu/

      • Őskeresztény said

        Plágiumvadászat = Keresztényüldözés (Pálffy István szabadalma)

      • ghost writer said

        OV lemondott Tömjénről. Azért ugrottak az ELTÉ-s zsidók Tausz vezetésével.
        Ki jön Semjén után?
        Ez itt a kérdés.

      • Álszent Pápisták said

        A Pázmány úgy jelentette ki, hogy részükről lezárták a Semjén ügyet, mint annak idején Selmeczi, hogy lezárták a Schmitt-ügyet. Aztán a java még csak azután jött. Így lesz ez most is. 🙂

  20. julo said

    A Pázmánynak beígérték a Corvinus Duna-parti épületét. A Corvinust meg karokra szabdalják, tengjen úgy tovább. Ez Hofman koncepciója.

  21. Besúgó dal said

    A csaló és plagizátor PhD-zó is csőre tölt: MarciPista ringbe száll a Hegedűsök jelöltje Balla mellett. Célkeresztjében Bölcskei és kedvence, Tepsi. Egyre hangosabban dúdolja a Besúgó-dalt és hülyézi le Tepsit, aki csak egy rövid átmenet idejére kellett. Megtette kötelességét, most már mehet.

  22. watch dog said

    És ha Tepsi nem megy akkor mit csinál a mi Marcipistánk??

    • MarciPista said

      Olyan nincs. Azt mi az Ágival és a Péterrel lerendezzük. Mit gondoltok kit fotóz most titokban a Wistmanwood? És micsoda helyzetekben!

      • Hegedűs a háztetőn said

        A Bölcskei érának vége. A piás kapzsi szoknyapecér egy fogatlan oroszlán. Visszakapja most tőlünk kamatostul amit a családunk ellen 12 éven át elkövetett. A kurvájának is megadjuk amit érdemel. 🙂

      • Sanya said

        Nagyapám korán kelő és azzal kezdi a napot hogy bekapcsolja a királyi tévét. Így én hetente kétszer wekker helyett Balla Péter kappanhangjára ébredek ahogy pöszén hadarogva mond valami szenteskedőt. Aztán ahogy lassacskán nyitogatom a pilláimat már előhomálylik rettenetes tokás-bibircsókos patkánypofája a képernyőn. Hát így kezdődnek nálunk a dolgos hétköznapok 😦

      • Mercenary said

        Nyilasyt és Szászt nyugdfíjaztatjuk januártól, helyettük 2 saját embert hozunk be. Tepsit Papágistul elsöpörjük. Nem az Ernő tanítványait, hanem a mi közös nevelésünket MarciPistával. Olyanokat akik tűzbe mennek értünk. Nem kellenek az Ernő kölcsönkatonái: saját zsoldoshadsereget építünk. Kránicz Gábor és Bodrogi Csongor a legesélyesebbek.

      • Újreformátus said

        3 naponként tényleg Balla selyypegi a hajnali áhítatot a köztévében. Én inkább arra lennék kiváncsi milyen áhitatot mormolt el amikor megalázta és kirugta szegény Anne-Mariet a mélyen hívő valódi holland református professzort.

      • Véreslábú said

        Ballának biztos vannak kivégző imái. Ilyeneket mormolhat magában szemét az égre forgatva, amikor kirúgja a titkárnőket, takarítókat, portásokat, tanársegédeket, adjunktusokat, docenseket, professzorokat, és másmilyeneket, amikor kamerát szereltet oktatói szobákba, hallgatói hálószobákba, magánlakásokba. Közben meg van győződve, hogy Istennek tetsző cselekedeteket hajt végre…

      • Püspökparódia said

        Arról is meg van győződve hogy ő egy püspöki formátum 🙂

    • Analógiák said

      Temetés előtt/alatt/után lehet hallani egyházkvalitiben járatos anyókák beszélgetésében, hogy “jaj, Mariskám, olyan jól prédikál, de milyen rosszul temet!”, és hasonló fogyasztói kritikákat.

      Semjénről talán azt mondják, hogy “olyan jól nyalja a segget, de milyen rosszul péhádézik”.

      Mészárosról ezt mondják majd: “Milyen ügyesen nyalja Hansági picsáját, de milyen ügyetlenül csal már hátulgombolós korától”.

      • Dakota bölcsesség said

        Mészáros MarciPista elemista korától kezdve a líceumig ellenőrzőt, naplót, bizonyítványt hamisított. Egyetemista korában nyelvvizsgát és doktorikat hamisított. Mi ebből a tanulság? Egy régi dakota közmondás szerint kutyából nem lesz szalonna. 🙂

      • No consequence said

        Ez egy következmények nélküli ország. MarciPistát nem bünteték meg az ellenőrzőhamisításai miatt, ezért úgy szocializálódott, hogy a hamisítás és csalás legális eszköz a felemelkedéshez. Máig ebben a tudatban él. Magas protektorai eddig még minden szarból kimosták.

    • Puccsisták said

      Tepsinek a Balla fűt-fát megigér csak hogy püspök lehessen. De még soha nem fordult elő a világtörténelemben, hogy Balla az igéretét teljesítette volna. Ez a kis patkány annyira jelentéktelen, a személyisége csak mínuszokban mérhető, hogy teljesen mindegy mit ígér és mit akar, mindig mások döntenek helyette. Balla semmilyen védelmet vagy garanciát nem jelent. És Tepsi ellen már mozgolódik az egész bölcsészkar. Csak a kommunikáció és a történelem támogatja Tepsit ill. az angolosok és németesek egy része. A magyar, a színház, a pszichológia, a holland, a japán, és sok angolos és németes is Tepsi ellen van. Szabó és Hansági is gyúr a visszatérésre. Egyedül a magyar és a színház is képes megbuktatni Tepsit, és ők kezdettől összefogtak. Ezt néhány perszonálunió is erősíti: Hansági, Mészáros, Kovács, Bene – ők duplán érdekeltek Tepsi megbuktatásában.

      • watch dog said

        Hát ha már Bene is beszállt a ringbe, akkor JAJ ÉS JUJ!!!

      • JAJ és JUJ! said

        Benét Hansági és Jákfalvi bujtogatja. Hansági azt mondta neki, hogy állást kell foglalni. Nem lehet meglapulni és kivárni mert akkor ki lesz rúgva. Csak a színháznak van jövője, Bene átmehet oda a Szabó Tanszékről ha jól viselkedik.

  23. Egyházi Nagymosás said

    Semmilyen Zsoót a doktoriját és a szakdliját is lopta, de a doktori címét biztos megtarthatja majd, mer a Pázmány ugyanúgy ki fogja őt mosni a trutyiból, mint (Mé)Szaros MarciPistát a Károli.

    • Egyik eb, másik kutya said

      Nem tudom mér csak a Károlit ekézitek mikor a Pázmány ugyanúgy protekcióval és szélhámossággal szerezte az egyetemi státuszt mint a Károli.

  24. winkeladvokat said

    Azt nem említed, hogy a Pázmány mennyivel gazdagabb.
    Mert az ő főnökük a Vatikánban van
    Jön a lóvé külföldről, de valami ellenőrzést is gyakorolnak.
    Nekünk meg itt ül a pápánk Debrecenben és NEM AD, HANEM ELVESZ.
    De már nem sokáig! Meg vannak számlálva a napjaid, Bátori/Butykos/Bölcskei, utána meg elszámoltatunk!

  25. historiker said

    Olyan egyszerű az egész! Át kell futtatni a dolgozatot a Sztaki által fejlesztett szoftveren.
    A hvg.hu emberei is így dolgoznak.
    Majd rátok is sor kerül.
    Ugye, Marci aranyom, a vén luvnya Septempunctata könyvében benne van a disszertációd???
    A Sarki Verka hozzájárulásával együtt persze

    • Bölcsész said

      MarciPista neve legfeljebb csalóként marad fent a történelemben, mert nagyon tehetségtelen. A gond inkább az, hogy addig is más elől foglalja a helyet.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

 
WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.