Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Célszemély (Person of Interest)

Posted by karoligaspar - december 4, 2012

Wistmanwoodifj_hegedus_lorant

Szerző: Zsolti angyalai

Kovács Barnabás 2010 áprilisában rávette Balla Pétert, hogy szerződtesse az izraeli titkosszolgálatok által finanszírozott Wistmanwoodot oktatók és hallgatók titkos megfigyelésére, jelentésekre, magánlakások belsejének technikai eszközökkel történő rögzítésére. Kardos Zsolt boldogan vállalta a feladatot, és szállította sorra tálcán a jelentéseket: Fabinyiról, Bíró Máriáról, Koncz Judit Bettyról, Hima Gabrielláról… Vállalta továbbá az egyetem számítástechnikai rendszerének átvilágítása ürügyén kamerák és poloskák szerelését tantermekbe, kollégiumi szobákba, oktatói szobákba, és főleg Szabó Erika domíniumába, a könyvtárba. A szálak Kovács Barnabás maffiózó kezében futottak össze. Ő nézi a videókat, ő hallgatja le a hangfelvételeket.

A szellemi fogyatékos Balla nem is sejti, ki a valódi célszemély a Wistmanwood számára. Bölcskei nem felejt. De a Hegedűsök sem. Balla és Bölcskei szövetsége veszélyes, ingatag. Különösen, ha Kovács Barnabás és Tarr Zoltán keverik a kártyát. Az ő intrikáikat Balla föl se éri ésszel, nemhogy védekezhetne ellenük.

Kaptunk egy rejtélyes küldeményt, egy hanganyag leiratot és 1 fotót, ami a dátum szerint ma délelőtt készült 11:08-kor az OTP Travel Nádor utcai bejárata előtt.

Ma, 2012. dec. 4. 11:05: Ifj. Hegedűs Lóránt háromnegyedes sötét – sötétkék vagy fekete – szövetkabátban és sötét nadrágban kifordul a Szabadság téri “Hazatérés templomának” kapuján. Balján a felesége, fél fejjel magasabban, fehér alapú fekete spriccelt, összességében szürkének ható szintén 3/4-es szövetkabátban. Mindketten hajadonfőtt. HL haja nagyon rövidre nyírt, sötét, de őszbe vegyülő, HL-néé szőkés, félhosszú, 5 centivel fül alá érő.

“Jönnek együtt, egymás mellett… Elindulnak a Nádor utca – Arany János utca sarkáig… megállnak… Bemennek az OTP Travel Agencybe… Nem… csak az előcsarnokig mennek… Az ATM-ig… Valaki van előttük… Kimegy… Belépek mögöttük az utazási irodába …Az üvegajtó mögül figyelem őket… HL-né beteszi a bankkártyját az ATM-be… HL ott áll mellette… Többször beüti a kódot (a plakátok fedéséből veszem)… pénzt nem látok… kód rögzítve… Kb. 3 pecet töltenek bent… No cash… HL nem használja a kártyát… Végeznek… Kimennek… lassan kimegyek… szétváltak… HL-né elindul felfelé a Nádor utcán… HL az Arany Jánoson… Maradok HL-en… követem az Arany Jánoson… a metróhoz tart… rajta vagyok… mobilozik… a haját igazgatja… megérkezik a metro állomásra… Nem megy be… Nézelődik az épület oldalában levő könyves bolt előtt… Benyit… Naptárt válogat … Vesz egy nagy alakú vékony naptárt… hosszú cím, nem tudom elolvasni… aztán egy osztott képes borítójú könyvet… KP-val fizet … 1 ezres és még egy 2 ezres… visszakap 500-at és aprót… Bemegy a metró-állomásra… 3-as levált…”

54 hozzászólás to “Célszemély (Person of Interest)”

 1. Wistmanwood said

  Most meg kéne kérdezni Kislórit: “Mit csinált felséged ma délelőtt 11-05-től 11.20-ig?’ Meg fogja erősíteni a fenti progamot. 🙂

  • Networking said

   Nem értem. Be volt avatva a trafikos?

   • Nyomkövető said

    Hülyeség. Mért lett volna? Senki se tudhatta, hogy Kislóri be fog térni az Arany János utcai metró épületének könyvbódéjába. Nem ez e a lényeg, hanem hogy Kislórit figyelik. A kérdés csak az, hogy kinek célszemély és miért?

   • Szlovák spy said

    A szlovákok. Popélyról kiderült, hogy a Jobbikba beépül szlovák kém. Azért nyomták be a szlovákok a Károlira anno hogy jelentsen a Jobbikról. Kezd összeállni a puzzle.

   • JULO said

    Popély? Na ne! Még az is lehet hogy a Soffánnak igaza van, és Popély egy a Jobbikba beépült tégla. De azt nem hiszem hogy az operált csípőivel képes futni a Kislóri után. 🙂

   • Szlovák spy said

    És ha nem futott hanem kényelmesen ment? Miért ne? Még meg-megállt és nézelődött is. Előbb a Travel irodánál, aztán a könyvesboltnál. Ezt a csigatempót még egy sánta ember is tartani birja. 🙂

   • Történész hallgató said

    Popély tanár úr nem ügynök hanem egy hős felvidéki magyar. Valakik nagyon sárba akarják rángatni ezt a szent és tiszta embert.

  • sleeping beauty said

   Nekem kurvára bejön ez a Zsolti. A szeme, a szája, a hasa…Hogy találom meg? Segítsetek!

 2. Observator said

  Ifj. Hegedűs Lóránt valóban a feleségével együtt hagyta el a Szabadság téri épületüket. Tényleg betértek a sarki OTP Travel ATM-jéhez, azután Lóriné elkanyarodott, Lóri pedig valóban lement az Arany János utcai metróhoz, és elindult a Kálvin tér felé. De előtte még betért egy trafikfélébe a metró-állomáson és vett egy naptárt és egy könyvet. Ez mind tény. De ti kik vagytok és honnan tudjátok?

 3. historiker said

  Hát ez a kérdés. Balla és a Hegedűsék beerősítettek
  Ki marad állva a Károlin?
  Kun Béla unokája, Popély, a kettős, szlovák-magyar kém, vagy a Kovács, a halasi közösség nagy kutatója?
  Röhej.
  Na persze, ott van Hermann, aki egy szobában lakott OV-vel Székesfehérváron a koleszben.
  És mit szól ehhez Szakály Sándor?

 4. Bishops' chess said

  Balla és a Hegedűsök nagyon beerősítettek. Nincs semmi garancia hogy Balla tartani fogja a Bölcskeinek tett ígéretét. Annál is inkább mert Kislóri nem felejti el azt a sok feljelentést, pert, üldözést, amit Bölcskeinek köszönhet:

  http://ujszo.com/online/kulfold/2008/11/20/bolcskei-ifj-hegedus-lorant-antiszemita-kirekeszto-kijelenteseirol

 5. Hammlett said

  Ki sasoltatja a Kislórit? A szlovákok vagy a zsidók? Julo vagy a Wistmanwood? Ez itt a kérdés. 🙂

  • VIP said

   Kislórinak sok ellensége van. A szlovákok és a zsidók is. Szemmel tartják őt minden percben. Szerintem a lakása is be van poloskázva.

  • Zsinati illetékes said

   Egyértelmű hogy a Wistmanwood. És az is egyértelmű, hogy kinek a megbízásából: Kovács Barnabás és Tarr Zoltán, Bölcskei két pribékje tartja szemmel az ifjabb Hegedűst, vigyázzák minden lépését. Balla fűt-fát ígér Bölcskeinek, csak hadd lehessen püspök, erről álmodik, mióta az eszét tudja. De ha rajta keresztül a Hegedűsök megkaparintják a hatalmat, leszámolnak Kováccsal és Tarral. Tepsit pedig már akkor ejtik, amikor Bölcskei megkapja az útilaput. Balla régi szövetségesét, a Kulcsár-Szabó MENYt, Hanságit nevezi ki azonnal dékánnak. Ebben már rég megállapodtak, hiszen Hansági a Hegedűs-családban intim pajtása, Mészáros révén már családtagnak számít. 🙂

 6. Countdown said

  Bölcskei megkezdte a visszaszámlálást. Mielőtt örökre eltűnik a süllyesztőbe, be akarja betonozni a gazembereit: Kovács Barnabást és Tarr Zoltánt. Persze Tepsit is, de annak nincs esélye Hanságival és Jákfalvival szemben. Úgy el fog tűnni, mint Kovács Eszter, neki is csak a rossz híre marad vissza. 🙂

  • Retardált said

   Balla mint szilárd beton? Ez vicces. Inkább egy ingovány. Aki Balla ígéreteire épít, beleveszik az ingoványba.

   • Bishops' chess said

    Az a kérdés, ki ver át kit? Bölcskei Ballát, vagy Balla Bölcskeit. Bölcskei megígérteti Balával, hogy lehet püspök, ha az embereit a helyükön hagyja és minden marad a régiben. Balla megígéri, mert püspök akar lenni, pedig úgyis tudja, hogy nem akarja és nem tudja betartani. Ő majd azt fogja csinálni, amit a Hegedűsök diktálnak. És Lórikának első dolga lesz hogy bosszut áljon Bölcskein. De Bölcskei is hazudik, mert a pribékjeivel, Tarral és Barnabyval sakkban tartja Ballát, a wistmanwooddal figyelteti a Hegedűsöket. Gyűjti róluk a “kompromitkákat”.

  • Nyomkövető said

   Balla hülye. De Lórika veszélyes. Ő van a Wistmanwood célkeresztjében. A Wistmanwood pedig a mienkben. 🙂

 7. historiker said

  És akkor kifelejtitek Szabó a mocskos gengsztert aki a Mátyás utcai összerabolt luxuslakásából próbálja mozgatni a szálakat a sógora körül.

  • goedel macskája said

   Szabó a mocskos gengszter is belelendült.
   Csak az nem világos még, hogy a sógor, Bogárdi ELLEN bagy MELLETT INTRIKÁL?

   • Paplan alá fingó said

    Most mellette. Egyre gyakrabban hívogatja a húgát, próbál visszakúszni a sógor kegyeibe. Azt már tudja, hogy a Bölcskei-utódoknál semmi esélye, őt leírták. Viszont Ballát még mindig tudja befolyásolni, ahogy gyakorlatilag mindenki. Balla döntései attól függenek, kivel beszél utoljára.

   • prudens said

    Szóval működik nála recencia-hatás.
    Mint ahogy a pockoknál és az ürgéknél is, szóval nem túl intelligens állatoknál.

  • butcher said

   És ki ellen intrikál Mészáros a PhD csalás koronázatlan királya???
   Énekli még a besúgó dalt?
   És kinek
   És főleg mennyiért?

 8. kaganovics said

  Ezen az egyetemen minden doktori iskolához valami titkosszolgálati szál vezet. Az irodalomtudományi – tudjuk, Wistmanwood.
  A történettudományi – Kun Miklós révén az OMON (KGB utódszervezet), Popély Gyula révén a szlovák titkosszolgálat.
  Kezdjük úgy érezni magunkat, mint egy James Bond filmen. Csak ezek a férfiak ne lennének olyan rettenetesen rusnyák!!!

  • Nyomkövető said

   A Wistmanwoodot egy konkurrens cég figyeli. Tudjuk, hogy Kardos Zsolt csak azért vállalta el az oktatók és hallgatók üldözését, mert beakart férkőzni az egyetemi vezetők bizalmába. Kovács Barnabás a megbízójuk, és a Hegedűs-családra vannak ráállítva. Ők Lórikát követk, a konkurencia pedig őket. 🙂

   • Matula said

    Ifjabb Hegedűséket egy középmagas barna rövid hajú 35-40 közötti, dzsekibe és csizmába öltözött nő követte. Nem volt a kezében semmi, a táskájából esetleg kamerázhatott. A látottakat komentálta halkan, valszeg egy rejtett diktafonba. Mi kutyát sétaltatva követtük őt. A kutya pórázán egy antennás vevőkészülék volt, így minden szavát rögzítettük. Fotónk is van a nőről. Már azonosítottuk… 🙂

   • Magyar vizsla said

    Te valami kirúgott rendőr lehetsz. Vagy wistmanwoodos vagy a Balla Zoltán, aki sértettségből szimatol Balla családja után.

 9. Bluthund said

  Jobb ha nem szórakoztok velünk.
  Vannak még ötleteink.
  És beszereztünk egyet-mást a KGB-raktárból is.

 10. no cats on the blog said

  Szerintem a Szabó a tarzolinak kémkedik.
  A tarzoli megigérte neki, ha püspök lesz visszajöhet dékánnak és rektornak is megteszi.
  A Szabó most a Ballát szimatolja ki, meg amennyire tudja a tepsit.

 11. jobbikos said

  Kilépett a Jobbikból Rozgonyi Ernő. Ő az az öreg csóka, aki Kislórival együtt volt MIÉP-alelnök.
  A Két lánya, az Anikó meg az Ildikó pedig gazdasági vezetőkét és főtitkárként segített Szabónak hazalopni OV első kormányának két és fél milliárdját!
  SZAKAD A JOBBIK!!
  Hol marad Kislóriné????

  • Matula said

   Kislóriné tegnap még megvolt. Láttuk 11.10-kor a Nádor-Arany J. utca sarkán az OTP Travel ATM-jénél, amint a parlamenti képviselői fizetését épp pumpálta át Kislóri kártyájára. És amint eközben egy wismanwoodos nő kamerázta az utazási irodából az üvegajtó és az útiplakátok közötti kitűnő fedezékből… 🙂

 12. Bishops' chess said

  Még el se kezdődött a lelkészi elnökválasztás, és ezek máris ölik egymást. Bölcskei pribékjei a Hegedűsöket. Balla pedig némán és elszántan nyel, nyel és készül a bosszúra. Jó kis cirkusz lesz itt, ha esetleg elnyerné a lelkészi elnökséget.

  • Rokonok said

   Bölcskei és a Hegedűsök jól elvannak egymás sasoltatásával és nem számolnak Szabó püspökkel. De van, aki nagyon is számol vele: Szabó András. Már megint naponta hívogatja a húgát.

 13. Naiv said

  Lehet hogy hülye kérdés de én most már végképp nem értem kinek dolgozik a Wistmanwood.

  • Berjoza said

   Jó kérdés. Balla nyilván azt hiszi hogy neki. Kovács barnabás pedig ugyanezt hiszi. De a kettő nem ugyanaz. És lehet hogy van egy harmadik megbízójuk is. 🙂

 14. Libikóka said

  A Wiszti abban jó, hogy mindig mindkét térfélen játszik. Így tartja fenn a megbízásait. Kb. mint a maffiózók, akik védelmi pénz fejében védelmet ajánlanak a lokáltulajdonosoknak, aztán álruhában betörnek hozzájuk, szétzúzzák a boltjukat, hogy bizonyítsák: vannak gazemberek, ezért szükség van rájuk. A wiszti is hol a rabló, hol a pandúr oldalán bukkan fel 🙂

 15. Matula said

  A posztban ez itt egy régi fotó az ifj. Hegedűsől. Most nem egészen így néz ki. Sokkal szélesebb az arca, nem iyen vékony. És a haja is jóval rövidebb.

 16. Bishops' chess said

  Hú de izgalmas. Ha így folytatják, meg se érik a püspökválasztást. Mége előtte kinyírják egymást. Aztán a nevető harmadik, Szabó püspök simán győz.

  • DMREK said

   Csak úgy csendben megkérdezem: Szabó püspökön nincs rajta a Wistmanwood? Ő nem rúg labdába a választáson? Bölcskei, Balla és Kistarr őt leírták?

   • butcher said

    De még mennyire!
    Szabó szállítja az infókat a sógorról Ballának, az meg isntruálja a Wistmanwoodot.

   • Paplan alá fingó said

    Szabó mindenkinek és mindenkiről szállítja az infókat. Még nem tudja, melyik szekér veszi fel, ezért mindegyikre próbál felkapaszkodni. 🙂

  • Bishops' chess said

   Ha Balla azt hiszi, hogy Bölcskei elengedi a grabancát és hagyja szabadon fickándozni akkor téved. Kovács barnabással már jó előre bebiztosítják magukat Balla jövőbeli, biztosra vehető áulásával szemben. Gyűjtik róla és a Hegedűsökről, főleg a Kislóriról a kompromitkákat, amiket aztán a megfelelő pillanatban zsarolás céljából előhúznak. Ezt persze nem fogják neki bevallani. Ellenkezőleg, tagadják majd körömszakadtáig. Pokoli hatalmi harc folyik a háttérben, amit Balla a püspöki süveg lázas vizionálása közben észre sem vesz.

 17. szabó dezső színház said

  Készültek felvételek a Szabadság tér alagsorában a Szabó Dezső Színház rendezvényeiről.
  Ahol kislóri meg a többi családtag Torockaival meg más közismert fasisztával együtt teli pofával szidja a zsidókat és
  TERVEKET SZŐ KIIRTÁSUKRA. Vérfürdőt terveznek Kislóri celebrálásával.
  A CIGÁNYOKAT SE KÍMÉLIK PERSZE.

  • Wistmanwood said

   Nagyon sok felvételünk van Kislóriról, a kapcsolatairól és a tevékenységéről. A december 4. délelőtt csak egy ártalmatlan figyelmeztetés, hogy a főfasiszta tevékenységének minden percét figyelemmel kísérjük, és jelentjük idegen állambeli megbízónknak, amelynek azonosítása gondolom nem okoz nagy fejtörést 🙂

   • Traitor said

    A hülye és hiú tót paraszt Balla nem vette észre, hogy a Visztmanvúd számára az ő családja, ponosabban a Hegedűsök a cél. Ezért vállaltak be pitiáner oktatói kirúgásokat, csak hogy beépülhesenek a Károliba, a Jobbikba, a legnemzetibb, legmagyarabb érzelmű családba, Hegedűs főtiszteletű püspök úréba. Szemét aruló, aki a saját családja nyakára hozza az izraeli titkosszolgálatot.

   • Esze Tamás ükunokája said

    Te vagy a hülye nem Balla. Hát nem látod hogy direkt csinálja? Kislóri az akit a világon mindenkinél jobban gyűlöl. Irigyli, féltékeny rá az utjában áll. Ő akar lenni a haldokló Hegedűs püspök egyetlen legitim utódja kvázi az igazi fia. A jóképü és karizmatikus Kislóri aki mélységesen lenézi őt pokolian zavarja. Mert igazi Hegedűs. Az aki Balla soha nem lesz. El kell tennie láb alol Kislórit. Likvidáltatni akarja az izraeliekkel. A károlis oktatók elleni akciók csak porhintés a többiek elött. Balla számára is Kislóri az igazi célszemély nemcsak a Visztmanvúdnak. Ezér paktált le a zsidókkal.

   • Horváth János emléke said

    Balla cezaromániáját kevesen ismerik fel. Azok a legkevésbé akik lenézik, akik többször felmosták vele a padlót, és azt hiszik ennek a kis patkánynak nincs lelke, nem gyülemlik bennea bosszuvágy és nem képes visszavágni. Kevés bosszuállóbb lény van a földön mint ez a kis álkeresztyén. Talán a kinevetett naivnak látszo de valójába bölcs néhai Horváth János ismerte őt igazán. Azt irta valamelyik hsz-ásában h az Balla hibája h nincs benne alázat Krisztus előtt és tulteng benne a becsvágy.

    Nemcsak a becsvágy hanem a bosszuvágy is – ezt pedig én teszem hozzá.

 18. szabó dezső színház said

  Azt nem fogadom el h lelke volna a Ballának. Valami állatias förtelem van benne igen bosszúvágy a Hegedűsék ellen, nagyravágyás, meg akarja mutatni h ő, aki úgy néz ki mint egy görény mégis kibabrál ezekkel az embernagyságú lényekkel.

  • Pszichiáter said

   Elég megnézni a karácsonyi családi fotókat, ahol a sok igazi Hegedűs mellett ott áll a periférián, mindig a szélre szorítottan, mennyii frusztráció, égő gyűlölet és bosszúvágy van a szemében. Ő, a satnya kis patkány, nem úgy van kezelve, mint a jóvágású, magabiztos Kislóri, vagy a magas termetű Zsolt. Ő csak vőnek ment ebbe a családba, nem beleszületett. Iszonyú kisebbségérzés marcangolja, amit kompenzálni akar. Úgy érzi, most jött el az ő pillanata. A felemelkedésre és a bosszúra.

   • red rat said

    Balla egy szörnyű óriáspatkány aki nemcsak kórt terjeszt hanem a Wistmanwoodot is ráereszti a kollégáira és hallgatóira.
    Ki lehet biztos benne, h a Wistmanwood nem figyelteti az e mail fiókjait, a telefonját, a családját????
    Senki!

 19. Killer Instinct said

  Természetesen Balla figyelteti a sógorát a Wistmanwooddal. Amint az öreg Hegedűs püspököt eltemetik, ki fogja nyíratni. Majd ráfogja a zsidókra. Ő lesz a Hegedűs-család egyedüli legitim feje. Erről álmodik mióta fejébe vette hogy beházasodik a családba. Egy szolga fiának a legnagyobb álma teljesül.

 20. rendőrbácsi said

  zsolti kislorit is meg fogja talalni nagylori temetese utan es eltakaritja a cezaroman balla utjabol

  • kaganovics said

   Kun Béla unokája lemében érezheti magát: mindenki retteg mindenkitől, mindenki tervez valami aljasat a másik ellen.
   Szabó meg ül a Mátyás utcában mint egy génmanipulált óriáspók és azt tervezi h MINDENKINEK KITÖRI A NYAKÁT!!!!

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: