Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Pope(l)y the squealer (Pope(l)y, a besúgó)

Posted by jhnnsclvn - december 6, 2012

popely_dok1BI051452.preview

Szerző: Weinheimi Remete

Gyermekkorom legendás figurája volt Popey, a tengerész, aki szerette a spenótot, és duzzadó izmokkal feszített egy vitorlás tatján. Aztán életemben felbukkant még egy Popey, vagy inkább Pope(l)y, aki nem sailor volt, hanem squealer.

A legújabb hír a Károli Történettudományi Doktori Iskolájáról ugyanis az, hogy Pope(l)y Gyuláról, a kettős (magyar-szlovák) állampolgárságú, jobbikos képviselőjelöltként induló tudósnak a legkevésbé sem nevezhető személyről kiderült, hogy Julo néven jelentett a szlovák titkosrendőrségnek.

A Károli BTK Történettudományi Doktori Iskolája amúgy is egy felettébb obskúrus képződmény. A „koncepciója” összeköti (???) a magyar protestáns hagyomány ápolását a második világháború hadtörténetével. Az első benne van az egyetemnek a nevében meg az új BTK-vezetés által semmibe vett alapító okiratában, az utóbbi pedig Szakály Sándor iskolavezető szűk kutatási területéhez tartozik. Ebben dolgozik már a tábori csendőrség történetét feltáró egyetemi doktori értekezése óta.

Nincs is baj egyikkel sem, csak a kettő nem ad ki egy konzisztens és koherens elméleti keretet egy DI számára. Árnyalja a képet a „tudós kaméleonnak”, Kun Béla élemedett korú unokájának a jelenléte a doktori iskolában. Az ő „kremlinológiai” munkássága, amely nagyrészt ellenőriz(het)etlen kremli és KGB-s pletykák fontoskodó előadásán alapul, tudományosan legalábbis megkérdőjelezhető.

Aztán itt vannak Ö. Kovács József tökéletesen értéktelen firkálmányai Kecskemét és Kiskunhalas zsidóságáról. Ezek nyilván érdekesek a helyi zsidóság számára – már ha maradt belőlük egyáltalán valami –, meg ki lehet velük sírni sékeleket és dollárokat bizonyos jewish foundationekből.

A Károli Történettudományi Doktori Iskolája inkább hasonlít egy franciasalátára, mint egységes koncepciójú tudományos műhelyre. Semmi esélyük nem lenne az akkreditációra, ha nem lenne tagjai között Hermann Róbert, Orbán Viktor székesfehérvári kollégiumi szobatársa. De ott van és ez legitimálja az egész potpourrit, amely politikai értelemben sem konzisztens, sem koherens. Kun Miklós kriptokommunista, bármely szédítő módon fújja manapság a fideszes vitorlákat és ölelgeti Bogárdi Szabó püspököt.

Na és persze itt van a mi élemedett korú Pope(l)y Gyulánk, a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő kettős állampolgárságával, aki 2010-ben a Jobbik színeiben indult képviselőségért. Aki a szlovákiai Nemzeti Emlékezet Hivatala aktái alapján 1981-től áll a szlovák titkosszolgálat megbízásában (ld. fent). Jelentett ő fűről, fáról, mocskos szexuális képzelgésekkel felfűtött jelentéseket tisztességes asszonyokról, Raffay Ernőről, aki a Károlin tkp. a protektora volt. Legfőképpen azonban Szabó András szúrta a szemét, akire féltékeny volt, akiben riválist látott, akit veszélyesnek érzett saját magára és klikkjére. Szabóról szóló jelentéseivel meg akarta akadályozni, hogy kompetens kezekbe kerüljön az egyetemi vezetés, mert épp Szabó András tudósi formátumában és vezetői képességeiben látta azt az ellenerőt, ami a Raffay-Kovács Eszter féle vircsaftnak véget vethet, és ezzel Pope(l)y pünkösdi királyságának is: “Ernő ellenlábasai Szabó András professzor körül tömörülnek…” (Európai Idő, 2012/23, 2., http://www.e-ido.com). Szabó András már egyszer bizonyította, hogy vezetésre termett, amikor Kulin első dékánsága idején a politikából ki se látszó névleges vezető mellett ő irányította – egyébként kifogástalanul – a Kart. Raffayból pedig minden barátsága és hálája mellett is leírta, hogy alkalmatlan vezetésre, lényegében egy nagyzoló szélhámos, semmi több. Csalással került már 2002-ben is a dékáni székbe a Kar által jobban támogatott Szabó András helyett, ám akkor Hegedűs püspök csapata, a személyesen is jelenlévő Takaró Mihály és az akkor még az ő szekerüket toló Nagy István megbuherálta a szavazást. 2 HÖK-szavazatot egyszerűen Raffaynak számolt át, így Raffayt minimális különbséggel győztesnek hirdették ki.

Most ez a Pope(l)y, Raffay és Kovács Eszter egykori szövetségese, a történettudományi doktori iskola alapító tagja, aki csakis azért lett nagydoktor egy hihetetlenül színvonaltalan és ostoba disszertációval, mert az akkori miniszter, Glatz Ferenc gyerekkori játszópajtása volt. Olyan botrányosan gyatra volt a védése, hogy a Bizottság tagjai között ülő Kósa László akadémikus a fokozat odaítélése után visítva menekült, még a koccintást se várta meg, ami nem jellemző rá. Látszott rajta, hogy szégyelli magát azért, amibe felekezeti kötődései belerángatták.

És most mindennek a tetejébe még az is kiderül a mi derék(nak látszó) Popeyünkről, hogy szlovák besúgó. Mellesleg sejtettem én ezt már akkor is, mondogattam is, csak nem volt rá bizonyítékom.

Nem kellene mégis megváltoztatni a történettudományi doktori iskola koncepcióját? A titkosszolgálatok működéséről sokkal hitelesebben, hogy úgy mondjam, első kézből rendelkeznek ismeretekkel Pope(l)y, Kun Miklós és társaik. Szakály Sándorról eddig az volt a véleményem, hogy kínosan tiszta ember. Miután azonban jól érzi magát ebben a nagyon mocskos  társaságban, bizonyos, hogy tévedtem. Ő se különb a többinél.

101 hozzászólás to “Pope(l)y the squealer (Pope(l)y, a besúgó)”

 1. ghost writer said

  Ritka szép ember ez a Popeye!
  De ki az a weinheimi remete?
  Ismerős ez a Weinheim nekem valahonnan.

  • BTKs Kolléga said

   Valaki olyan aki nagyon utálhatja Popelyt. És aki nagyon fényezi Szabót.

   • Poetessza said

    Szabó “vezetésre termett”? Jó hogy nem azt irja karizmatikus vezéregyéniség. Ha-ha-ha

  • régi magyaros said

   Meg hogy “tudósi képességei”? Annak, aki mai autótérképen keresi Szenczi Molnár útját Brandenburgban?
   És van akkora faszkalap hogy ezt még be is írja a nagy(????)doktoriája?
   Egy undorító, agyatlan, erkölcstelen szartömeg a szabó nem más.

  • komáromi csipkés györgy said

   Megújul a RefLap formájában, de tartralmában marad.
   http://reformatus.hu/mutat/7564/
   A retkes picsa Petrőczi marad?

  • pozsonyi kifli said

   Szabó HATALMAS PROFESSZORI FIZETÉST VESZ FEL A Selyén Révkomáromban. Ezt az intézményt ő és a hozzá hasonló barom állatok juttatak el a nemlét határára. A szlovák akkreditációs bizottság ugyanis NEM TARTOTTA MÉLTÓNAK EZT A KÓCERÁJT AZ EGYETEMI CÍMRE.
   Mér is lenne amikor ilyen tudatlan barom vannak ott mint szabó????

   • pressburger said

    Szabó Révkomáromban is fúr-farag.
    Kifúrta mindenekelőtt azt a rektort, aki őt odavette, hálából kvázi

 2. ghost writer said

  Megvan! Egy bizonyos szerző naplójának utolsó bejegyzése az, hogy “kineveztek Weinheimbe rektornak”.
  Weinheim egy kis község a Rajna mellett, Heidelberg közelében.
  A rektor semmi különös, paptanítót jelent csak.
  Na, ki ez a naplószerző::::::

  • Hátulról lesből támadó said

   Szabó András nagyon gyúr a visszatérésre. Popélyt persze hogy utálja, megfúrta már a pozsonyi csípőműtétje alatt is, amikor egyszerűen beleült a beteg, műtét alatt álló kolléga rektorhelyettesi székébe, hogy utána kifúrja Kulint, Szűcsöt, Varghát és meg se álljon a dékánságigi és a rektorságig. Előbbiben Sepsi, utóbbiban Balla állította meg. De ő nem nyugszik. Újra megpróbálja…

   • Stiliszta said

    Szabó András utálja Popélyt az kétségtelen, furkálta is és furkálja, a történész doktori iskolára is becsmérlő megjegyzést tesz, de én mégse hiszem hogy ő írta ezt a posztot. Ezt valaki olyan írta, aki tud írni. Szabó iyen fogalmazásra képtelen. Én inkább Hermannra tippelek. Lehet hogy együtt írták. 🙂

   • Giuseppe Battista said

    Szabónak voltak segítői. Az infókat ő adta de ő tul primitiv ilyen szöveghez. Inkább megmonta hogy mi legyen benne.

   • Albert Bácsi said

    Szerintem megint az van, mint Raffay idején. A jelenlegi vezetéssel szemben állók újra Szabó András körül tömörülnek. Egyre gyakrabban hallani a BTK-n, hogy Szabó idejében jobb volt. Vajon miért? Mert fű alatt szítja a lázadást.

   • rettenthetetlen hülyék a károlin said

    A sok hülye nem veszi észre h már a célkeresztben van!
    Szabó visszatér és a visszatérés gyilkos lesz!
    Kirúg benneteket és mindent megtesz h másoknak se kelljetek!

  • hermeneutikai lángész said

   Csütörtökön 13-án konferencia az Abonyi utcában: Új korszak hajnalán címmel.
   http://reformatus.hu/mutat/7533/
   Nagy bölcsességeket osztanak ott meg nem ingyen, részvételi díj 5000 forintért.
   Mi ingyen is megosztjuk: LESZ-E ÉLET BÖLCSKEI UTÁN?
   Vagy mindenkit visz a sírba Bátori/Butykos???
   Na és a koreai banknak eladósított egyháznak kvázi annyi?
   Térjetek át tisztességes felekezetek belelébe!
   Mert ez itt maga az erkölcsi toprongyok és rablógyilkosok egyháza, lásd Balla, Szabó András, Hansági, Pethő Sándor.

 3. ghost writer said

  Ki az az idióta, aki még hisz Szabónak?
  Kit nem fúrt meg Szabó?
  Ki ellen nem intrikált a leggyalázatosabb módon?
  Emlékezzünk: azok munkaügyi perein, akiket ő rugatott ki, még HAMISTANÚZÁSRA IS VETEMEDETT.
  Egy ilyen hamis tanúvallomás olvasható az interneten.

  • Ne becsüld le Szabót. Most ugyanazt a taktikát folytatja, mint Raffay megfúrása idején. És az egyházi kontextus is hasonló. Tavasszal püspökválasztás lesz. Ahogy Bölcskei eltűnik a süllyesztőben, frontálisan nekiront Tepsinek. Addig csak hátulról furkálja.

   • Bishop's chess said

    Igen, amikor Hegedűs püspök megbukott, Raffay még elagonizált itt egy fél évig, főleg betegállományban. Szabó az ellenállást szervezve már nagyon fúrta. Most ugyanazt teszi Tepsivel. Bölcskei nyugdíjazása után Tepsi még egy fél évig se húzza majd. Elsöprik. Szabó vagy Hansági. Mészáros már dolgozik nekik a háttérben. Kiskovács és Nagykovács, Jákfalvi, Kékesi… alig várják hogy kitörjék Bölcskei ágyasának a nyakát. De Szabó a maga sötét és szívós módján a legveszélyesebb.

 4. dumb and dumber said

  Szabónál műveletlenebb idiótább barom nincs a világon, erről bárki meggyőződhet, ha elolvas valamelyik “könyvéből” akárcsak egy oldalt is.
  Aljassága és primitív gonoszsága viszont csakugyan orbitális.
  Tepsit most is fúrja, csak titokban.

 5. Netfigyelő said

  Popeye jelenti:

  “Igaz, volt egykiadós beszélgetésem Kovács Elvirával, az
  egyetemünk fõszemélyzetisével. Elvira azon nézeten van, hogy
  Kovács Eszter eltávolítása a rektori posztról – ami ugyebár egyben
  Raffay Ernõ menesztését is jelentette, a rektorhelyettesi tisztségbõl
  -, még nem zárult le a tisztogatás. Most Raffay dékáni pozíciója
  forog veszélyben – vélekedett Elvira asszony -, és valószínûleg
  még ebben a szemeszterben meg fogják kísérelni a leváltását.
  A BTK kari tanácsában Elvira szerint keresztülvihetõ lesz az
  Ernõ ejtése. Ernõ ellenlábasai állítólag Szabó András professzor
  körül tömörülnek… (…) Azt már én is tapasztaltam, hogy Ernõnek
  bizony nincs meggyõzõ és határozott támogatottsága a BTKn.”

  • Σμύρνα said

   A történelem ismétli magát. A püspökválasztás miatt ez a sors vár Tepsire is. Tepsinek is vannak ellenlábasai, akik egyre többen lesznek és nosztalgiáznak: Szabó prof alatt jobb volt…

   • BTKs Kolléga said

    Tepsi most népszerűtlenebb mint Raffai volt anno. Az erőszakosság és a hiszti nem fog segíteni rajta a Kari Tanácsban, valami jobbat kell kitalálnia.

   • Hátulról lesből támadó said

    Szabó mindig veszélyes. Hány dékánt rektort és helyettest nyírt már ki! És mindig feltámad. Ha Tepsi elmenne Párizsba átvenni egy pálmalovagrendet, nem érné meg neki. Övé lenne a lovagrend, de a helyén már Szabó ülne. 🙂

   • dumb and dumber said

    Ilyenkor aztán megint összefog Szabó és Hansági. A KSZE klán fintorog a szarszagú Szabón, de ha az érdekei úgy diktálják, együtt döglesztik meg Tepsit.

   • Duplaszabó Diktatúra said

    Ahogy mondod. Hansági és Szabó nem szívlelik egymást. Ha jóba vannak az csak azért van mert van egy közös ellenség. Mindig is egy közös ellenség tartotta össze őket. Tenke, Huszár, Raffay, Kovács Eszter, Nyilasy, Hima és most Tepsi. Már össze is fogtak és hatékonyan fúrják közös erővel. ki-ki a maga módszerével. Fúrásban mindegyik nagyon jó. Holtversenyben világbajnokok 🙂

   • Kiseprűzve said

    Szabó bejelentette h Tepsinek mennie kell megtárgyalta a sógorával
    Még se lehet h a Bölcskei kurvája túlélje a butykost

  • Vájnhelmbe búdosó said

   Szabó mint ellenzéki tömörítő erő. Ez az ő igazi eleme. Mióta lebukott elkezte a tömöritést. Annak ellenére hogy alig van a Revickibe egyre tömörebb ellenzéki csapat veszi körül. Ehhez még a távolból is ért.

   • Fészbuk said

    Eláruljuk Tepsinek, hogy Szabó most a fészbukon tömörít. Igazából semmit nem ér hogy folyton szabadságra küldik őket a Ludviggal mert így is folyton intrikálnak és így rengeteg idejük van. Szabó lekódolja az üzeneteit csak az olvashatja aki közeli ismerőse. Egy ilyent kéne Tepsinek találnia de az nehéz lesz. Mert aki Szabó körül tömörül, az nem barátja a Tepsinek.

   • Évike said

    Nemcsak fészbukozik hanem rengeteget mobilozik is. Szervez, konspirál, uszít. Mozgósít Tepsi ellen.

   • szkizo dad said

    És írja a posztjait.
    Most pl. ezt. Fölrakja a szarszínű blogjára a hencidai lakás nevetséges, giccses, ízléstelen tárgyait. Itt van pl. az a bizonyos úrasztala, amit hazaraboltak a Mátyás utcába.
    Amely mellett…MINDJÁRT ELHÁNYOM MAGAM – esküdött egymásnak örök hűséget Szabó meg a retkes parázna Ludvig, utána megebédeltek rajta, a “menyasszony maga főzött”: Mi volt az esküvői menű? Ropi?
    http://szaboandras54.blogspot.hu/2012/12/a-targyak-lelke-2.html
    Szabónak bassza a csőrét h megírjuk a blogon az igazságot róla meg a szennyes családjáról.
    Összevissza hazudik és primitív fotókkal igazol (MIT IS, SZABÓ?)
    Akadjon a torkotokon az abált szalonna mocskos rablók hazug görények és dögöljetek meg

   • fűzfapoetessza said

    Ludvig és Szabó most tandemben írják a postjukat.
    http://petroczieva.blogspot.hu/2012/12/a-targyak-lelke.html
    Ez a babiloni paráznáé. Ebben mosakszik h nem is az úrasztalát rabolták el Hencidáról hanem ezt a vidékiesen esetlen ebédlóasztalt.
    Emellett adta össze őket a Szabó apja?
    Na egy ilyen ebhiten élő torzlelkű gonosz párnak más nem is dukál.
    Egy viszont világos: űllandóan a blogunkat olvassák és az azon megjelent megállapításokat próbálják cáfolni.
    Szabó és Ludvig a mi leghűségesebb olvasóink.
    Elérzékenyülünk ennyi hűségtől.
    Hinni persze ki a fasz hinne a két tetves gazembernek?
    Ha esetleg átutalnátok nekünk kezdetnek azt a 8 milliót amit a Princz Gábortól kaptatok tisztességes reformátusok kirugatásáért, akkor gondolkozni kezdenénk.
    Addig MEGY MINDEN A RÉGIBEN, BUSINESS AS USUAL.

   • Hencidai Úrasztala said

    Szabó és Ludvig abált szalonnát zabálnak a hencidai úrasztalán.
    Szabó: Évikém, újra ki kéne adnod az Áfonyatrutyit.
    Ludvig: Igen, tervezem. Nagyon olvassák. Látszik milyen népszerű vagyok.
    Szabó: Ugyan dehogy. Mióta én írom a blogomat, engem többen olvasnak.
    Ludvig: Andrisom te sose tudtál írni és sose fogsz megtanulni.
    Szabó: Kikell javítanod az Áfonyalekvárt.
    Ludvig: Már mér kéne?
    Szabó: Mer má mindenki tudja hogy mi loptuk el a hencidai templomból az úrasztalát. Az új kiadásba írd azt hogy apám régi hencidai ebédlőasztalán szalonnázunk itt a Mátyás utcába és nem tudjuk ki lopta el Hencidáról az úrasztalát.

   • hugyos józsi said

    Szóval akkor Szabó apja a stelázsi és a konyhaasztal mellett adta össze a Szabót meg Szeged legbüdösebb kurváját Ludvigot akit rendőrök toloncolták ki a koleszből amit bordéjházzá alakitott.
    A pöcegödör melet is öszeadhata volna öket az is túl elegáns hej lett volna a két mocsoknak

 6. Hátulról lesből támadó said

  Popeyet egy csípőműtét alatt fúrta ki Szabó. Mire visszabicegett a tanár úr Pozsonyból, Szabó már elfoglalta a Rektori Hivatalban Popeye rektorhelyettesi székét. Aztán kifúrta az őslakosokat: Török Gábor rektorhelyettest, Böszörményi Jenő gazdasági igazgatót, Szűcs Ferenc rektort.

  • Jó hír said

   Amennyire közutálat tárgya volt Szabó András dékánként, ellenzékben nagyon népszerű. A szakálla alatt suttogja a bizalmas infókat. “Nem sokáig kell már tűrnünk ezt a hiszterikát…” Petrőczi árnyaltabbanfogalmaz: “Jön a sógor és a ribanc egész Sármellékig röpül :)”

   • Sint Eustatius said

    Azér most hogy folyton Szenci Molnárt kutat vagy mit csinál, vagy külföldön van nem tud annyira kibontakozni mint amikor naponta átsétált a Mátyás utcából a Reviczkybe. Akkor végigment kétszer a folyosón lement a büfébe zsemlét majszolni és olyan pletykaáradatot inditott be hogy senki nem tudta ki az eredet. Ebbe verhetetlen.

   • Auto Map said

    Folyton alkotói szabadságon van feleségestül mer Tepsi elküldi hogy ne rontsa itt a levegőt. Kutat Szenci után autóstérképpel 🙂

  • La Paloma said

   Azért a rekord Szilágyi Ferenc dékán úr volt, aki 3 napos konferenciáról hazatérve azt vette észre, hogy már nem dékán. Ez kb. egy aranypálma átvételi ideje Párizsban 🙂

 7. Curious said

  Johannes, nem tudod megnézni milyem e-mail cimről jött ez a poszt? lehet hogy a gané ép weinheimben van?

 8. Stb said

  Szerintem a szlovákok már tudják ki lesz a dékán. Mert hogy Tepsi nem marad az hétszentség. Úgy tűnik el ahogy felbukkant: hirtelen és csúnyán. Hiába fogadkozik neki Balla. 🙂

 9. rettenthetetlen hülyék a károlin said

  Itt van egy túltáplált fiatal hülye a Károli HTK-ról.
  http://reformatus.hu/mutat/7589/
  Milyen adventi érzés fog el bennünket, ha rátekintünk az okirathamisító Pethő Sándorra, Balla Péterre és Szabó Andrásra?
  A retkes p..vén parázna Ludvigra?
  Kun Béla unokájára
  Popelyre, a rettenthetetlen besúgóra?
  Mészáros Marcipistára a PhD csalások világbajnokára?
  Kulcsár-Szabó Ernő a közismert spicli undorító károlis fiókintézetére élén Hanságival a dzsuvás paraszt némberrel?
  Kihagytam valakit?
  Ja a szerencsétlen Tepsit, akit majd megsajnáltam mikor láttam hogy az egész hiénafalka őt üldözi

 10. lord peter wimsey said

  A Károli agonizáló ÁJK-ja nem bír maghával.
  Az Abonyi utcában konferenciát rendeznek a nagytudású HA-HA-HA károlis professzorok részvételével.
  Ott lesz nyilván főtisztelendő főprofesszor Cservák Schmitt lebuktatója mind a 8 publikációjával!

 11. julo said

  Lehetséges.
  Majd jelentek róla, ha kiszimatoltam.

 12. red rat said

  Micsoda bunkó senkik ezek a szabóék és most mi az ördögnek erőltetik a mosakodást: nem az az asztal, nem az a stelázsi, itt meg milyen gyönyörű a tarkedlisütő – pont olyan szép formáju mint a Ludvig feje.
  Okádunk tőletek Szabó, Ludvig

 13. lelkipásztor said

  Szóval akkor nem TEMPLOMBAN ESKÜDÖTT SZABÓ ÉS PETRŐCZI?
  http://szaboandras54.blogspot.hu/2012/12/a-targyak-lelke-2.html
  Miért nem?
  Szerintem ez a házasság tökéletesen hiteltelen. Meg hogy összeadja őket az ebédlőasztal mellett aztán leülnek falatozni?
  Micsoda proli bunkó tempó.

  • Sánta Kutya said

   Mi következik ebből? Az, hogy összevissza hazudnak. Próbálják kimagyarázni az úrasztának elrablását és egyre jobban belebonyolódnak saját hazugságaik hálójába. Ott esketett a lelkész papa bennünket össze és most azon szalonnázunk. Milyen asztal volt ez tkp? Konyhaasztal vagy úrasztala?

  • Saca said

   A Szabó tanárur és a Petröci tanarno egy konyhaba esküttek meg? Ez aszt jelenti hogy vadházasságba élnek?

 14. Historiker said

  Megmondom őszintén hogy én padlót fogtam ettől a poszttól. Popély tanár urat nagyon tiszteltük, a szlovákiai magyaság bátor élharcosának tartottuk. Most nem tudom mit gondoljak és kinek higgyek. Nagyon szomoru vagyok hogy bemocskolja valaki a jó hírünket. Ha igaz ez a spiclis dolog azrt, ha nem igaz akkor azért. 😦

  • Jobbikos said

   Nehogy benyald ezt a mocskot. Nem látod hogy ez a magyarosok kampánya? Furják a doktori iskolánkat. Ki akarják nyirni. Kriptokomcsiznak és besugóznak hogy lejárassanak minket. De kilóg a lóláb.

   • Szakállas vicc said

    Szép kis alak ez a Szakály. Összeáll egy ilyen bandával. Van itt minden: kriptokomcsi, besúgó, borász, zongorista, őrült ősmagyar harcművész – csak épp rendes történészből van hiány. És ez állítólag a BTK húzó szakja. Egy vicc vagytok. Annak is szakállas. 🙂

   • hugyos józsi said

    A Mátyás utcai rém újabb rémtettekre készül.
    A hallgatóknak beigért mindent, ha megbuktatják a jelenlegi vezetést.

   • Régi Hökös said

    Mindig is a hallgatókat manipulálta. Mit gondoltok hogy lett dékán ez a büdös görény? Megvette a HÖKöt és megszavaztatta velük magát. Azért tűnt el a 157 milka, amit a rendőrség és a Fővárosi Főügyészség eltussolt. Hogy ne kellje Szabót lecsukni.

   • ask jerves said

    Szabó megkereste a HÖK-ösöket és manipulálja őket.
    Vigyázzatok!
    Sikerdíjat írt ki a blogozók lebuktatására!!!

   • Tepsi-les said

    Szabó nemcsak erre szervezi a HÖK-öt. Tepsi-lesre küldte őket. Felfedezte, hogy Tepsi reggel leparkol a Károli udavarán, aztán jár-kel. órákra eltűnik, majd éjfél körül visszajár a kocsijáért. A hallgatók Szabó felbujtására követték Tepsit, és arra jutottak, hogy napközben kurválkodni jár gyalog, aztán este visszajön a kocsijáér és hazamegy. Egész jó sztorik köröznek erről a Fb-on. Állítólag Bölcskei is az egyik kuncsaftja. Amikor nem jön össze a numera akkor ideges és hisztis, lerí róla hogy aznap nem baszták meg.

   • watch dog said

    Azt hiszitek a Wistmanwoodnak nincsenek felvételei Tepsiről???
    Rengeteg van és azokat kreatívan vágják, szabják, retusálják.
    Hogy mit akarnak vele elérni????

   • munkajogász said

    Majd amikor Bölcskei mandátuma lejár, Balla diszkréten behívatja Tepsit és elé tárja a wistmanwoodos intim felvételeket és egy közös megegyezéses munkaviszony-megszüntetést 🙂

 15. hücpe said

  A történészek doktori iskolája pont olyan tudatlan, züllött, mocskos alakokból áll mint a Károli egész oktatói gárdája. Mért pont ők lennének különbek?

 16. hermeneutikai lángész said

  Ez az a pont, ahol egyetértetek Szabó Andrással. Ő ugyanis minden követ megmozgat a történelmi doktori iskola megbuktatására. A Károlihoz közel álló MAB tagot is megkörnyékezte már.
  És tudjuk: Szabó gyakorlott doktori iskola buktató!!!
  Kis is döntötte be az IDI-t????
  Szabó!!!

 17. Kiseprűzve said

  Szabó nem hagyja abba. Minden követ megmozgat, minden aljasságot megpróbál.
  A hallgatók köreiben is szervezkedik.

 18. lord peter wimsey said

  Megújol a RefLap?
  http://reformatus.hu/mutat/7623/
  Ludvig színesben szélesvásznon???
  FÚJ!

 19. Bluthund said

  Mészáros az egyetem pónemje olvasgad Schmitt Pál intelmeit Semjén Zsolthoz!
  Rád is rádkerül a sor, ne félj!!!
  Illetve féjj nyugodtan táncolunk a lelepleződesen rohadék!

 20. Bluthund said

  http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/3484_schmitt_pal_intelmei_semjen_zsolthoz
  Bocsi, lefelejtettem!
  Itt van olvassátok és emlékezzetek, Balla Schmittet hívta meg főelőadónak egy alkotmányjogi konferenciára!

 21. MAB Ha-ha-ha said

  Szabó András nyomul. A tolvaj, rabló és csaló görény ki akarja nyírni Tepsit és támogatóit, a történészeket. Most épp a történész doktori iskolát fúrja Popélyn keresztül. Betetette magát a MAB-ba. Hihetetlen, azok után, hogy a MAB visszaélést, összeférhetetlenséget, okirathamisítást állapított meg vele kapcsolatban. Most ő ítélkezik a kollégáiról, a felsőoktatás legnagyobb gazembere. A történészeket már a MAB-on keresztül is fúrja. Nem beszélve a szakálla alatt suttogott pletykákról.

  • Püspökpereputty said

   Ezt a kétkulacsos Balla intézte el, akinek Szabó úgyszólván állandó tanácsadója. Folyamatosan tárgyalnak Tepsi háta mögött.

   • Naiva said

    Tepsi nem ismeri se Szabót se Ballát. Azt hisz jóban van Ballával. Megsugjuk neki, hogy Szabó még jobban van vele. És hogy Balla nem felejtette el se Tepsinek se Barnabyak a sok megaláztatást ami őt a Szenátusban érte. Vissza fog vágni és Szabó lesz az eszköz.

   • Bluthund said

    Hoffmann Rózsa kiherélte a MAB-ot, bevette az egyházak képviselőit és magához vonta a döntési jogot.
    És még Szabót is: kinevezték a görényt a tyúkudvar isnpektorává!!!

   • Hátulról lesből támadó said

    Tepsi nagyon téved, ha azt hiszi, Szabót parkolópályára lehet tenni. Már sokszor volt ott. De mindig visszakúszott, visszaszivárgott: hátsó lépcsőn, ablakon, küszöb alatt, kulcslyukon, aztán a végén kitette onnan a gazdát: Szilágyi Ferencet, Barkó Endrét, Bagdy Emőkét, Raffayt, Kovács Rsztert, Szűcs Ferencet, Györke Ildikót 1év alatt a sírba kergette, Kulinnak kétszer a hátába döfte a kést. Kb. ez Tepsi jövője is. Szabó már bekerítette.

   • EMMI said

    Az biztos, hogy Balla és Szabó nagyon jóba van és konspirálnak Tepsi háta mögött Tepsi ellen. Ez Szabó fő erőssége. De ezt most kivélelesen nem Balla intézte el. Nemhiába jár Szabó Petrőcivel a Hold utcába, ahol Balog Zoltán a lelkész. Kihasználva a sógorságot Szabó püspökkel Szabó András egyszerűen Balog nyakára járt és addig rágta a fülét míg kineveztette magát a MAB-ba. Jól látható, hogy Balog Zoltán a delegáló:

    http://www.mab.hu/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=107&Itemid=508&lang=hu

   • Bluthund said

    Világos: Szabó addig nyalta Balog talpát, amíg akrreditálta a mAB Felülvizsgálati Bizottságába!!!
    Ami azt jelenti, h hozzá lehet fellebbezni!
    Szabó számára új PÉNZFORRÁS!
    A KORRUPT TETŰ ANNAK ÍTÉL AKI TÖBBET TESZ BELE A FENEKETLEN ZSEBÉBE!

   • hermeneutikai lángész said

    Úgy látszik, Bogárdira tippelnek zsinati elnökként.
    Ezért tesz szívességet Balog Zoltán EMMI miniszter Bogárdi sógorának Szabó Andrásnak. Aki MAB ügyekben annyira illetékes. Azért vonta meg annak idején a MAB az akkreditációt az Irodalomtudományi Doktori Iskolától, mert Szabó András dékánként és az EDHT elnökeként okirathamisítást, zsarolást és más bűncselekményeket követett el.
    Köszönjük, Balog nagytiszteletű úr!
    Kinevezte a GYILKOS SZABÓT A FELÜLVIZSGÁLATI BIZOTTSÁG TAGJÁVÁ!
    Szép adventi ajándék ez mindnyájunknak.

   • MAB Ha-ha-ha said

    Balog vagy teljesen hülye, vagy mélységesen cinikus. Szabó a tolvaj, aki minden lehetséges törvényt megszegett dékánként, ellopta a 157 millát és feleségével együtt a kollégáitól lopkodta a doktorandusz-hallgatókat, most a felülvizsgálati bizottság tiszteletre méltó elnöke. Na ez mutatja hogy milyen Balog és milyen az ország. Ennél már nem lehet lejjebb.

   • MAB Illetékes said

    Ez a régi, szakmailag igényes MAB fennmaradása esetén sohasem fordulhatott volna elő. Az a MAB megkövetelte Szabó András felelősségre vonását okirathamisítás, fiktív témavezetés, jogsértésre való utasítás miatt. Ám a Balla Péter vezette Károli ezt nem hajtotta végre, és a jogsértő most a törvény őrének álarcában tetszeleg. Hova jutott ez az ország, ha abban a gazember Szabó András MAB-főmufti lehet?

   • Couple said

    Itt olvasható a MAB-határozat a Doktori Iskola felfüggesztéséről. A jogsértésekre és okirathamisításokra utasaítást adó vezetőt nem nevezik meg, de nyilvánvaló, hogy Szabó András akkori dékán. Az egyik passzusban benne is van, hogy feleségestül vett részt az egyik eljárásban. Az egyikük áltémavezető, a másikuk álopponens. Az opponensi véleményt bizonyárí közös erőlködés közben az ágyben munkálták ki.

    https://jhnnsclvn.wordpress.com/2009/11/04/the-official-version-about-the-phd-program-mab-hatarozat-a-doktori-iskolarol/

   • Teatron said

    Direkt jó hogy Szabó benn van a MAB-ban. Legalább az összes bizottság, a titkárság és az egész ház eleső kézből értesül arról hogy Tepsi egy tehetségtelen senki, aki kifeküdte magának a pozíciót a sokkal alkalmasabb nagy tekintélyű professzor, Szabó András és a nagytekintélyű professzor asszony Jákfalvi Magdolna helyett. És hogy milyen elviselhetetlen a légkör a Reviczkyben. Tepsi és bandája terrorizálják a jelentékeny tudós oktatókat plusz Tepsi egy hiszterika, egy kötözni való bolond, aki üvölt, zokog, sikítozik és még vissza se bír köszönni a kollégáinak. Se idegileg, se agyilag nem való erre a posztra. Nyilvánvalóan a testileg-lelkileg stabil Szabó András lenne a megfelelő ember és helyettese pedig Jákfalvi professor asszony lehetne. A tisztelt MAB-os kollégák és titkársági munkatársak talán szájpropagandával elő tudják segíteni ezt a nemes célt. Meglesz az eredmény 🙂

   • Historiker said

    Hát még Popély tanár úrról miket mond! Szakály tanár úrról is van pár keresetlen szava, hogy milyen csapatot szedett ösze besúgókból, kriptokomcsikból, félőrült mongolturbános íjászolból.

  • Tömény alattom said

   Óriási hiba volt Szabót beengedni a MAB-ba. Ekkora teret nyitni egy ilyen nyirógép előtt, aki még a kulcslyukon, ajtórésen, küszöb alatt is beszivárog! Semmit nem ér őt az oktatásból szabadságolásokkal kizárni, hiszen a felszaporodott idejét is intrikálásra fordítja. Valamelyik szolid történészt kéne a MAB-ba betenni, Szabót meg valahova elsüllyeszteni, ahol nincs szakma, internet,telefon.

  • Hátulról lesből támadó said

   Tepsi szűklátókörű. Azt hiszi ha eltünteti Szabót a szeme elől akkor minden rendben van. Szabó sokáig elmarad fű alatt de sosem tétlen. Gyűjti a zsetonokat aztán mikor elérkezik a pillanat, beváltja. Mint a rozsomák: csendben, hangtalanul, hátulról teljes súlyával ráveti magát az áldozatra, akinek nyikkanni sincs ideje. Így intézett el több tucat embert. Tepsi is úgy fogja végezni mint Szabó összes többi áldozata.

   • Talpalatnyi föld said

    Mefisztó mondta az Úrnak, hogy adjon neki egy talpalatnyai földet, ahol megveti a lábát, és aztán… Szabó is ilyen. Ki kell húzni teljesen a lába alól a talajt, mert ha nem, teleszivárogja az egész terepet. Egy ilyen MAB-tagság egy medvetalpnyi föld, ezen nemcsak megveti a lábát de felépíti az új királyságát.

 22. Jobbikos said

  Tájékozódtam egy kicsit. Szabó András régóta dolgozik Popély tanár úr ellen aki Szlovákiában magyar nemzeti hős. Még pártot is alapított odaát. Szabó már többször is megfúrta. Úgy lett rektorhelyettes például hogy Popélí tanár urat a műtétje alatt kidobta a rektorhelyettesi székből. Ez igaz. Popély tanár úr nem jelentést írt Szabóról és Raffayról hanem egy baráti levelet ezt állítja be úgy Szabó mintha jelentés volna. Nagyon aljas ember ez a Szabó András mindenre képes hogy ártson a történészeknek

 23. Historiker said

  Én is tájékozódtam. Szabó András,aki folyton alkotói szabadságon van és a Károlitól kapja a fizetést tanít Pozsonyban is a Selyén. Az alkotói szabadsága alatt is átjár oda hetente de nem ám tanítani. Hanem hogy terhelő adatokat gyűjtsön másokról elsősorban Popély tanár úrról aki szlovák állampolgár. Summa summárum dupla fizetésért végzi fő tevékenységét az intrikát.

  • Kommédia said

   És meddig tűri ezt Sepsi Enikő? Míg az ő helyére ül megint a dékáni székbe? Úgy ahogy Popély tanár úr rektori székéba anno? Megírta Popély tanár úr, hogy Raffay Ernő ellenzéke Szabó András körül tömörül. Előre látta, de nem tudta kivédeni. Szabó András lassú vízként partot mosott. Ez a lassú víz megint jön föl és minden fronton támad. Alkotói szabadságon rengeteg ideje van intrikálni. Fészbúkon, telefonon, ímélben hihetetlenül aktív.

 24. MAB-illetékes said

  Szabó mindenkit megtéveszt. Ő nem akar semmit. Csak kúszik egyre beljebb és észrevétlen kígyómarásokkal eltávolít mindenkit az útjából. Kulin is hitt neki. Kétszer is. Tepsinek fogalma sincs mi van. Csak azt tudja amit ott a helysinen saját szemével lát. De hogy a MAB-ba befurakodott Szabó mit mesél róla és a történészeiről akik Tepsi hatalmának bázisát alkotják arról fogalma sincs. Végigjárja az irodákat. Benyit ide, benyit oda. Pár szó itt is, pár szó ott is. A lesajnáló kézlegyintés ebből a legszolidabb. És az még csak nem is idézhető 🙂

 25. Netfigyelő said

  Friss adalék a Popély-ügyről az érintett újságírótól, 2012. december 24.:

  “Stoffán György · Feliratkozás · Kiemelt hozzászóló
  Gergely! Én egyetlen cikk miatt, amit nem én jelentettem meg, és aminek a tartalma igaz, három perben vagyok alperes illetve vádlott. A feljelentő egy kérdéses multú ember, Jobbikos, akit egy jobbikos vitéz ügyvéd képvisel és ennyit embert hazudozni még nem hallottam, mint ezt a melldöngető jobbikos szarházi ügyvédet, aki egy felvidéki kétgyermekes anyát a tót hatóságokkal akart elővezettetni Párkányból. Ezt a szentendrei bíró embersége és magyarsága akadályozta meg. Persze ez csak egy példa arra, hogy Magyarországon mionden hülye néhány hamis tanúval pert nyerhet vagy kezdeményezhet, embereket hurcoltathat meg… következmények nélkül. Borbély ügyben csak annyit: – ezt a szerencsétlent nem előzetesbe helyezték, hanem csak így tudták megoldani, hogy az igazságügyi elmeszakértő kivizsgálja… ugyanis a pali kormáényzónak képzeli magát a Magyar Királyságban….
  Válasz · 3 · Tetszik · Bejegyzés követése · hétfő, 17:42″

  • Weinheimi remete said

   A félreértések elkerülése végett tisztázzuk: a kérdéses multú jobbikos POPÉLY, a felvidéki kétgyermekes anya pedig az a Mari nevű párkányi hölgy, akiről Popély Julo néven szexuális fantáziálásoktól túlfűtött jelentéseket irogatott. Olvasható a Pestisrácok blogon.

   • Hátulról lesből támadó said

    Nyilvánvaló hogy Szabó nem nyuxik amig szét nem robbantja és le nem járatja a történész doktori iskolát és az egyetlen Tepsi-szimpatizáns intézetet.

   • TDI said

    Tepsinek Szakályt vagy Hermann Róbertet kellene delegálni a MAB-ba, Szabót pedig sürgősen kivonni a forgalomból mielőtt kinyírja a TDI-t és Tepsit egyszerre.

 26. hugyos józsi said

  Szabó teljes agressziv aljasságában dolgozik a MAB-ban Tepsi és Szakály ellen.
  A legelképesztőbb rágalmakkal hozakodik elő, pl. hogy Szakály II/III-as besúgó volt. Akkor nyilván óvodásként volt az, lásd az adatait.
  Tepsiről meg azt állitja, hogy igazi riherongy, mindenkivel összefekszik, ezért lett dékán.
  Nyilván a saját feleségével,Petrőczivel keveri össze.

  • Wistmanwood said

   Szabó megbízásából figyeljük Tepsi kocsiját. Naplót vezetünk arról, mikor áll be a Revicki udvarába, és mikor jön érte Tepsi. Közben azt is figyeljük, gyalog hova járkál. Természetesen pásztorórákra, ahonnan éjfél tájt keveredik elő, akkor megy a kocsijáért a Revicki udvarába.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: