Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Paris’ indecisiveness 1. Paris and Helen (Párisz vívódása. 1. Párisz és Heléna)

Posted by jhnnsclvn - december 14, 2012

19parisz

Balla Párisz

Balla-Párisz

Fóris-Aphrodité

Fóris-Aphrodité

Petrőczi-Heléna

Petrőczi-Heléna

Úgy hírlik, Balla pályázik a püspökségre és Bölcskei örökségére is. A BTK-ról három mohó némber máris megkörnyékezte. Mindegyik a dékánságot akarja… – A szerk.

Szerző: Homérosz

(Balla) Párisz királyfi békésen legeltette birkáit a Ráday utcai Ida-hegy kies lankáin. A birkák jóízűen legeltek az egzegézis dúsfüvű mezején és ugrándoztak a homiletika fehér buckái között. Nyakukban édesen csilingeltek a karám chipjével ellátott csengőcskék. (Balla) Párisz tilinkóját markolászva hátradőlt és elábrándozott. Leggyönyörűbb álmának csodálatos részletei sorra elevenedtek meg előtte. Álmában ő volt a főpásztor, minden birkák ura és minden számadójuhász számvevője az Ida hegyén innen és túl, a Duna-deltától a Vereckei-hágóig, Szabadkától Révkomáromig.

A juhocskák békésen bégedeztek, a számadójuhász hosszú tömött sorokban hozták a főpásztor lábához a gyapjúval, tömjénnel, mirhával, euróval és dollárral megtömött kosarakat. Eddig jutott el ábrándozásában, amikor hirtelen fényesség öntötte el a kilencedik kerület szűzi szépségét. Három istennő állott a királyfi előtt, egyik csodálatosabb, mint a másik, a habokból született Fóris Aphrodité, a bagolyszemű Sepsi Héra, valamint az atyja, Zeusz homlokából kipattant Hansági Pallasz Athéne.

– Döntened kell, királyfi – hallatszott egyszerre három csókra termett ajakról – Tudjuk, az istenek akaratából te lészesz minden birkák ura az Ida hegyén innen és túl, a Duna-deltától a Vereckei-hágóig, Szabadkától Révkomáromig. Te lészesz az istenek összekötője és egy személyben a birkahodályok legfőbb ura is.

–        Döntened kell, királyfi –, kit választasz hármunk közül, ki a legméltóbb erre az aranyalmára? És hókarjaikat felemelve rámutattak arra a Reviczky utcai birkahodály dékáni megbízólevelére.

–        Mit ér ez meg nektek, nőtestvérkék? – tért a tárgyra Párisz királyfi.

–        Nem jöttünk üres kézzel, királyfi – válaszolták az istennők. És elősorolták ajándékaikat.

A tenger habjaiból született Fóris Aphrodité, akinek szeme szebben csillogott, mint a keblét ékítő nyolcágú menóra mind a nyolc lángja, a világ legszebb asszonyát ígérte a királyfinak, ha ő kapja meg a dékáni aranyalmát.

A Zeusz homlokából kipattant Hansági Pallasz Athéne a világ minden bölcsességét ajánlotta fel a királyfinak. Ő maga ugyan egy kicsit ütődöttnek tűnt, hiszen fogós műtéttel emelték ki az ambrózia túlzott élvezetétől kicsit elkábult apja koponyájából. Azóta sem képes felmondani a görög ábécét elölről hátrafelé, s ha valaki konstrukciót mondott neki, ő dekonstrukciót értett rajta.

A bagolyszemű Sepsi Héra pedig – utalva a főistenhez fűződő intim kapcsolataira meg miegyebeire – a világ fölötti hatalmat ajánlotta fel neki.

(Balla) Párisz királyfi látszólag mélyen elgondolkodott. A bölcsesség a legkevésbé sem vonzotta. Elég nekem annyi ész – gondolta –, hogy bármikor megtaláljam a tilinkómat vagy a kézügyre eső birkácskát. Aztán a hatalomból se kell több, mint ami nekem itt van az Al-Dunától Vereckéig és Komáromig. A számadó juhászokból meg annyi tömjént, mirhát, eurót vagy dollárt sajtolok ki, amennyit akarok, ők meg szaporítsák csak a kifosztható bégetőket.

A tenger habjaiból született Fóris Aphrodité ajánlata viszont csakugyan elbűvölte. A magányos tilinkózás egy idő után unalmassá válik és a legszebb birkácska szeme sem fénylik olyan szépen, mint a nyolc lángú menórás istennőé.

–        Magad jössz, nőtestvérke? – kérdezte Fóris Aphroditétől.

–        Nem, királyfi, nekünk, isteni lényeknek az tilos, bármily szívesen tenném is – mosolygott a Sáron rózsájánál szépségesebb istennő – Viszont megmutatom neked skype-on a világ legszebb asszonyát.

Párisz bólintott, és az elsötétült képernyőn megjelent egy elborzasztó Medúza-fő. Petrőczi Ludvig Éva tésztaszerűen lottyadt arcából gyíkszerűen fürge, eszelős szempár meredt a királyfira. Amorf feje körül palaszürke kígyók tekergőztek és sziszegtek.

–        Jaj, ne – bődült fel Párisz és fürge rúgással eltávolította a körből az egyenesen a Kármel hegyéről érkezett istennőt. Most már csak ketten maradtak.

(Folytatjuk.)

61 hozzászólás to “Paris’ indecisiveness 1. Paris and Helen (Párisz vívódása. 1. Párisz és Heléna)”

 1. hermeneutikai lángész said

  Kié lesz a dékáni aranyalma – mi is ezt vitatjuk itt a Reviczky utcai lupanariában.
  Most h Szabót kinevezték a MAB felügyeleti bizottságnak ez élére megnőtt az esélye a visszatérésre.
  Bogárdi lesz az új püspök?
  Mindenesetre Hansági már felvette Szabóval a kapcsolatokat és tárgyalnak Tepsi megbuktatásáról.

  • korrektúra said

   Balog Zoltán nem húzza sokáig Megy a levesbe.
   És vele Szabó és a többi görény

  • fatal deceit said

   A Kálvin Kiadó könyveket ad a szegényeknek karácsonyra.
   http://reformatus.hu/mutat/7626/
   Bárgyú ötlet de Szabó András könyvei TESTI ÉS LELKI MÉRGEZÉST OKOZNAK.

   Ciánmérgezéshez hasonló tüneteket váltanak ki.
   Hasonló módon mérgező és hánytató Petrőczi egész úgynevezett életműve.
   De legalább a kiérdemesült vén kurva lueszkirálynőt a Ludvigot a Reviczkyből lapátra tették!!!
   Éljen Tepsi!!!!

   • Püspök Pereputty said

    Szabó és Balla másodszor is lepaktált egymással, ezúttal Tepsi ellen. Úgy, mint 3 évvel ezelőtt, amikor Vargha Andrást fúrták meg együtt (és Bettykével, persze, aki már – vagy még mindig, nézőpont kérdése – a szegedi Gálferencen fejti ki áldásos tevékenységét). Akkor se várta ezt senki tőlük. Most is azt hiszi Tepsi, hogy a dékánsága újabb 4 évre garantált. Nem ismeri se Ballát, se Szabó Andrást. Ezek ketten külön-külön is minden aljasságra képesek. Hát még együtt!

  • journalist said

   Ezt nézzétek meg!
   A Károlitől és a Pázmánytól egy forintot se vont el a pázmányos Hoffmann Rózsa és a református Balog Zoltán!
   Kivételeznek a mindennél mocskosabb, korrupt egyházi intézményekkel, köztük a minden alja Károlival!

 2. sóvár rovar said

  Pedig mennyire vágyik Ludvig arra h megkurják merhogy a szabónak má fejen állva se áll föl

 3. Sáron rózsája said

  Sajnos Fóris blúza nagyon be van gombolva így nem tudom edönteni mi csillog jobban, a nyakába lógó menóra mind a 8 lángja vagy a két szemüveglencséje 🙂

 4. mesüge said

  Csillog az nyolcágra elhiheted!

 5. hermeneutikai lángész said

  Rosszul vagyok Ballától, Fóristól meg az egész mocskos, korrpt, agyatlan népségtől.
  És akkor még a Ludvig is!

  • RH said

   Fóris dékáni ambíciói komolyak. Balla állítólag megígérte neki egy közös bloggervadászat alkalmából a Rektori Hivatalban 🙂

  • Matrix d'amour said

   Szerintem szép párt alkotnak együtt. Balla gyengéd érzelmei Fóris iránt könnyen Fóris felé guríthatnák az aranyalmát. Ha Balla szíve szerint dönthetne, akkor kétség sincs. Más kérdés, hogy a Kovácsok, Csanády, Tarr beleszólhatnak.

 6. fucking bitch said

  Ludvig, a poszt világszép Gorgófeje a francstatti tévé műsorában.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2012/12/kiskaracsony-ferencvarosi-teveben.html
  Nagy bőgedezéseket csapott és összevissza hazudozott.
  Egy jó hír azér van:
  Tepsi végre lapátra tette a tudatlan nárcisztikus barom szörnyeteget
  Vége Ludvig tanbanyai garázdálkodásának!!!
  Juhé!!!!

  • saca said

   A Petröci Évike nénit nyugdijazta a Seppsi dekan aszony de az Évike néni monta hogy boszuból azér mer irigy mer ő sokal szebb meg teheccségesebb!

  • cinikus barom said

   Okádunk tőled ludvig de téged nem zavar ha mindenki gyűlöl utál megvet és kiröhög.
   Gratulálunk a francstatti tévéhez lesz ez még jobb is. Szerepekhetsz talán még a Mátyás utca husz faliujságján is.
   Te idióta undoritó szerencsétlen förtelem

  • Noémi said

   Nekünk elmesélte Petrőczi tanárnő hogy ez a Tepsi nyugdíjba küldi, mert attól fél, hogy a Kari Tanács Petrőczi tanárnőt választaná dékánnak. Ő sokkal alkalmasabb, tudományosan és emberileg is, ezért a dékánnő féltékeny rá.

  • gate keeper said

   Szabó a mai adventi vasárnapon se hagyott bennünket ajándék nélkül.
   http://szaboandras54.blogspot.hu/2012/12/hencidai-szotar-2.html
   Hasonló jókkal viszonozzuk. Professzor úr, az anyagnévi előtagot egybe kell írni a jelzett szóval, így: papírbakancs, nem úgy, ahogy professzor úr írja: papír bakancs.
   A szóval egyébként szemantikai problémák is vannak. Papírból készült bakancs Hencidán 1960-70 körül???
   Miért ír szótárt az, aki ennyire be van oltva a magyar nyelv ellen????

   • szkizo dad said

    “Síeléskor pedig fagyásokat szereztem be a lábamra” – micsoda stílus!
    Szabó megreformálja a magyar retorikát és stilisztikát is az efféle gyöngyszemekkel

   • ghost writer said

    Ki a fasz hiszi el h képes sielni és korcsolyázni a kacska lábával? Hiszen még a sima földön is felbukik olyan idétlen a mozgása

 7. Talpalatnyi föld said

  Látszólag jó húzás Tepsitől a banya nyugdíjazása, de amíg Szabó ott van, nem ér vele semmit. Petrőczi ugyanúgy be fog járni a Reviczkybe, ott fog intrikálni folyosón, büfében, tanszéki titkárságokon, ahogy eddig. És minderre rengeteg ideje lesz. Bejár férjurához látogatóba, betelepszik a szobájába, belekotyog az órájába, ott ül majd naphosszat. Semmi sem változik, amíg Szabót ki nem penderíti. Ő a főgonosz.

 8. HtK Illetékes said

  A posztoló nagyon beletrafált Balla és Petrőczi bimbózó kapcsolatába. Balla kifejezetten jóban van a Szabó-Petrőczi házaspárral és valamilyen formában megtartja Petrőczit. Egyelőre az értelmetlen intézetét sem számolja fel, majd fokozatosan. És bár Tepsi tényleg nem akarja látni a pletykáló és intrikáló Petrőcit a Reviczkyben, Balla órákat fog neki adni a teológián. Ami abszurd, mert nincs semmilyen teológiai végzettsége és még a református hite is kérdéses. De Balla azzal, hogy óraadással legitimálja Petrőczi jelenlétét az egyetemen, sakkban tartja majd Tepsit. Petrőczi olyan lesz, mint egy időzített bomba: bármikor aktiválható Balla kezében Tepsi ellen. 🙂

  • lelkipásztor said

   Találó. Petrőczi/Ludvig teljesen agyatlan ezért kiszámíthatatlan és veszélyes.
   És mit tanít a HTK-n?
   Semmilyen teológiai képesítése nincsen. bár ő mindenfélét összehazudik erről is.
   És egyébként zsidó ezt ő is hirdeti uton utfélen.

   • Van itt Petrőczinek a MAB által is megállapított tökéletes tudatlansága és felsőoktatási alkalmatlansága mellett néhány elvi kérdés.
    1. Mennyi a Puritanizmuskutató Intézet költségvetése? Ezt az adatot elrejtik a rektori költségvetésében éppúgy, mint a Kun Béla unokája által vezetett Kremlinológiai Intézetét.
    2. Mennyi pénzt adott a Károli a Szenczi Molnár Alapítványnak? Ezt Szabó András és Ludvig gründolta az egyetem pénzén. Ebből fizetnek maguknak. Egyszerűen: MENNYIT RABOLT A KÁROLITÓL Petrőczi és Szabó András a Szenczi Molnár Alapítványon keresztül???

   • prudens said

    Igen, ez itt a kérdés és várjuk a választ Ballától.
    Mennyit rabolt Szabó és Petrőczi a Szenczi Alapítványon keresztül???????

   • 157milka said

    És ki lopta el a 157 milliót? Mert nem a szerencsétlen Marosi Margó, akit ezek az aljas inkvizítorok megvádoltak a rendőrségen. Kerestek egy jóindulatú, naiv, hiszékeny, gyenge, védekezésre képtelen lényt, és a nyakába varrták Szabó és társai rablását. Margó egy fillért sem költött el a rabolt pénzből. A képtelen vád hatására összeroppant, megzakkant. Soha nem fog se anyagi, se erkölcsi kártérítést kapni azért, amit vele szemben, ellene elkövettek a valódi tolvajok. Erre az ügyre vajon miért nem ugrik a média?

 9. komáromi csipkés györgy said

  Nézzétek meg a hiányos fogazatot, a ráncokat, a szemek alatti mély árkokat. És a haj – a Gorgo-fő! . Igazi horror lett Szeged legócskább kurvájából.

 10. berni maci said

  Itt van a vasorrú bába Ribike és Berni maci öreganyja.
  http://petroczieva.blogspot.hu/2012/12/kiskaracsony-ferencvarosi-teveben.html
  Okádék

 11. kataszidónia said

  Látjátok a farkát teregető hímpávát a képen???
  Orbán szelleme is megjelenik a képen

 12. the easy conscience of effortless superiority said

  A Károlin nincs sem erkölcsi, sem tudományos szempontból egyetlen jelentős személyiség (a második szempontból Fabiny Tibor kivételnek tekinthető). Magyarul: tudatlan, aljas senkik, erkölcstelen mocskok játszanak egyetemesdit közpénzeken.
  Meddig tűrjük???

  • pecking order said

   A Károlinak Szabó, Balla és Hansági lesz a sírásója.
   Egyébként az Orbán kormány nem húzza már sokáig.
   És Balog Zoltán se miniszterként.
   Újabb valagat kell keresnetek

 13. Hencidai Úrasztala said

  Szalonnázás a hencidai úrasztalánál a Mátyás u. 20-ban.
  – Andrisom, milyen remek reklám nekünk ez a blog.
  – úgy gondolod?
  – Biztos vagyok benne. Ma már 13-an látták a franzstatti portréfilmemet, és mind a 13 a Johannes-blogról. Ha fizetnénk nekik, akkor se reklámozhatnának minket hatékonyabban!
  – Igazad van Évikém, de ha kérdeznek, már ne meséld el, hogy elloptuk az úrasztalát. Azt nem mi, azt valaki más. Mi csak az ebédlőasztalt nyúltuk le.
  – Persze, Andrisom, az úrasztalát nem valljuk be. Még azt gondolnák hogy nem vagyunk igazi hívők…

 14. Pharisée said

  Mikor tartott be egyetlen ígéretet is Balla? Ha Tepsi abban bízik, amit ez a gané a püspökségért ígér Bölcskeinek, nagyon rábaszik. Most mindent megígér, mert püspök, sőt, zsinati elnök akar lenni. De majd ha az lesz, ő besúgózza le elsőként Bölcskei/Bátorit és rúgja picsán a kurváját, akit úgy hívnak, hogy ….. Enikő

  • Pszichiáter said

   Balla tehetségtelen, jelentéktelen, ostoba, de mégis veszélyes. Egyrészt a családból eredő hatalom, másrészt saját határtalan ambíciói teszik azzá. Egy jelentéktelen ember, akinek a személyisége csak mínuszokban mérhető, rengeteg sérelmet nyelt le, rengeteg frusztrációt halmozott fel élete 52 éve során. Egy ilyen becsvággyal ez a személyiségtörténet olyan, mint egy puskaporos hordó. Bölcskei, Tarr, Kovács Barnabás, Tepsi csak a jelentéktelenséget látják benne. Balla számukra a címért, pénzért cserébe bármikor megalázható szolga, akivel kényükre-kedvükre bármikor felmoshatják a padlót. Félreismerik ezt a hiú, becsvágyó akarnokot. Alig várja, hogy hatalom legyen a kezében és a sérelmekért visszavághasson.

 15. fatal deceit said

  Egy valamivel nem számolnak, azzal, hogy ha a Fidesz belebukik a hazug ígéreteibe, akkor a következő kormány MINDENT VISSZAVONAT.
  Többek között Szabó kinevezését is MAB felülvizsgálati bizottsági tagnak.

 16. heidelbergi káté said

  Erdő Péternek már leesett. Az, ti. hogy nem tudják ellátni a vallásoktatási feladatokat 2013 őszétől: mind a tíz osztályban KÜLÖNBÖZŐ, EGYMÁSRA ÉPÜLŐ TANANYAGGAL. Nem elég egy kis énekelhetés meg ájtatos pofávalk előadott ócska közhelyek.
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=181088:erd-peter-es-a-koetelez-hitoktatas&catid=9:vendegek&Itemid=66
  De ahogy a kiváló Jakab Attila – blogunk állandó olvasója és szerzője – megállapítja, a magyarországi katolikus egyháznak ehhez a feladathoz HIÁNYZIK A SZELLEMI POTENCIÁLJA.
  A reformátusnak meg különösen.
  A zsinat bornírt ostobaságára jellemző, hogy még le se esett nekik a probléma.
  Csak annak örülgetnek, hogy DŐL A LÉ AZ ÁLLAMTÓL, balogzoli most nyomta be a köztörvényes Szabót a MAB felülvizsgálati bizottságába.
  Olvasgassátok ha egyáltalán olvasni tudtok idióták!

  • Scheisscalvinisten said

   A csaló, tolvaj, közolirathamisító, hivatali hatalommal visszaélő Szabó benyomása a MAB-ba világbotrány. Hiszen még a MAB-határozatban 2009. október 1-én megkövetelt felelősségre vonása sem történt meg, el lett kenve, el lett tussolva, és máris bekönyörgi magát a Hold utcában Balog miniszternél a MAB felülvizsgálati bizottságába! Egy bűnöző, aki csak azért nem ül – még – mert a sógora püspök, és mert az ún. történelmi egyházaknak ma Magyarországon mindent szabad. Szabad köztörvényes bűnöket elkövetni – következmények nélkül!

   • Judge said

    Teljesen elkenve azért nem lett, bár a Fővárosi Főügyészség állítólag nagyon kitett magáért. Hogy Szabót kimossa a súlyos vádakból, amiért évekre hűvösre lehetne tenni, állítólag még a saját nyomozati anyagát is meghamisította, majd a nyomiratot eltüntette. De ezzel csak magát nyomta bele a trutyiba Szabó mellé. Szabóból mindenképpen vádlott lesz, a kérdés már csak az, hogy közvádas vagy magánvádas perben.

 17. Szabó azzal nyert sokszor, hogy mindenki alábecsülte. Amikor Popélyt a pozsonyi csípőműtétje alatt a rektorhelyettesi pozíciójából kifúrta, akkor a rektori hivatalban senki se vette őt komolyan. Még irodát se kapott, csak a tárgyalóban ülhetett le bizonyos napokon és időpontokban, amik ki voltak neki jelölve. Akkor még Szűcs Ferenc volt a rektor, és Török Gábor alkotmányjogász az általános rektorhelyettes. Török azt hitte, kordában tudja tartani Szabót. Az agyára ment ugyan, hogy Petrőczi is bejárkált a rektoriba a férhe urához, de nem tlajdonított neki jelentőséget. A házaspár csak pár hónapig intrikált. Törököt leváltották, majd félállásba helyezték. Szabó András és Koncz Betty hatékony szövetségre léptek és mindenkit egymás után észrevétlenül kidobtak a RH-ból: Török Gábor rektorhelyettest, Böszörményi Jenő gazdasági igazgatót, Szűcs Ferenc rektort, végül Vargha András megbízott rektort. Szabó András majdnem rektor lett, és Koncz Betty majdnem a Bölcsészkar dékánja. Ebben csak Johannes akadályozta meg őket, mert Johannes blogjára már Bölcskei is észbe kapott. Tkp. Tepsi sokat köszönhet Johannesnek. Ha ő nem lépett volna közbe, még most is uralkodna Szabó András Petrőczivel és Koncz Bettyvel, és Tepsi még mindig egy kollégium igazgató-helyettese lenne. Örök numero 2.

  • Department said

   Igazatok van, Petrőci a nyugdíjazása után is be fog járni az egyetemre. Ha más nem, valamilyen tyúkanyós ürüggyel: pl. találkozni akarnak vele a hallgatói, sütött (lopott) egy kis süteményt a kollégáknak, látogatóba jött a férjéhez stb.

   • Intrika said

    És közbe agyba-főbe csepüli Tepsit immár felszabadulta, következmények nélkül. Elvégre egy nyugdíjast már nem lehet kirúgni. Még bátrabb lesz az intrikálásban 🙂

 18. fucking bitch said

  Nincs jobb dolguk mint egy filmen hőbörögni
  Nem papok ezek, hanem idióták

 19. fucking bitch said

  Bocs, itt a cikk
  http://reformatus.hu/mutat/7646/

 20. historiker said

  De: meg fog bukni az Orbán kormány!
  Tüntetnek a diákok! Balog Zoltán megy a p,.ba
  Új valagat kell keresniük Bölcskeinek, Ballának meg a többi agyatlan görénynek!

 21. Publicity said

  “Hiszek abban, hogy minden disznóságnak nyilvánosságra kell kerülnie, és hiszek abban, hogy talán lesz pár ember, aki pont e videó hatására kedvet kap ahhoz, hogy világba kürtölje a saját disznóóljában megtapasztalt disznóságokat. Ha mindenki így tesz, talán egy jobb, őszintébb hely lehet ez a Magyarország.” (Tomanovics Gergely, a KIM volt munkatársa saját kiszivárogtatott belső fideszes videójáról.)

  http://www.168ora.hu/itthon/ujabb-koporsoszog-fidesznek-107771.html

  Bélának és azoknak, akik még mindig nem értik, miért van ez a blog: azért, hogy a szentfazekak (Balla és társai) belső disznóságai nyilvánosságra kerüljenek.

 22. prudens said

  Leveled van, Johannes!

 23. goedel macskája said

  Azt hallom tavasszal lesz egy misztikus konferencia a Károlin.
  A konkrét istentapasztalatokról szól.
  Bizonyára fellépnek drága barátaink is. Javasolt címek és előadók:
  1. Szabó András: Hogyan loptam el az Isten pénzét? (nyelv: Szabó által németnek gondolt förtelmes Kauderwelsch)
  2. Petrőczi Éva: Hogyan lettem a világ legistentőlelrugaszkodottabb büdös kurvája (hibás pösze angol)
  3. Hansági Ágnes: Dekonstruálom az isten-kánon multiplikációját (egyelőre magyar, nem beszél idegenül, csak magyarul érthetetlenül)
  4. Hermann Zoltán (az IMO-s): Ki a faszom az az istennek nevezett fikció? (nyelv orosz és/vagy arab, konspirációs okokból egyelőre TITOK)

 24. gagyi mami said

  Énnekem istenélményem van a meztelen kövérkés csajok lába között sertepertélő pávakakastól!!!
  Hogy kire is emlékeztet????

 25. fineszes said

  Lehet h Orbán nem húzza 2014-ig.
  És mennek a p-ba Balog, az eszelős bunkó pap meg a többi barom.
  http://orulunkvincent.blog.hu/2012/12/18/bayer_fenyegeti_a_diakokat
  És a Károlit lehúzzák a vécén oda, ahova való
  A pöcegödörbe

 26. Puzsér Róbert fan said

  Robi mindig is monta h a Szabó egy gazember antiszemita állat a ludvig meg egy fehérmájú vénség mindig megsimogatta amikor elment mellette. Okádott tőlük.

 27. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog meg fog bukni vele az egész kormány
  Hát mit akar ez az ember?
  Beleválasztani a Szabót a MAB-ba?

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: