Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Stinker in the poultry-yard 1. (Görény a tyúkudvarban 1.)

Posted by jhnnsclvn - december 18, 2012

Szabó András ítélkezik

Szabó András ítélkezik

A naiv lelkipásztor

A naiv lelkipásztor

Szerző: Tóth Károly

Hogyan vezette meg Szabó András lelkipásztorát és miniszterét?

Szabó András intrikus vénája és kivételes aljassága újabb bizonyítást nyert. Ezúttal lelkipásztorát és miniszterét vezette meg olyan módon, hogy annak erkölcsi integritása és szakmai karrierje is komoly veszélybe került. Ez persze Szabót a legkevésbé sem érdekli, sőt! Imád kárt okozni másoknak. Áldozata jelen esetben saját lelkipásztora és minisztere. Egy ember két funkcióban: Balog Zoltán Hold utcai lelkész és emberi erőforrás miniszter.

A történet még a 90-es évek második felében kezdődött. Bár az egyetem fenntartója még dr. Hegedűs Lóránt püspök volt, és a Kálvin téri templom közel esett Szabó és Petrőczi Mátyás utcai lakásához, mégis átpártoltak a Hold utca és az Alkotmány utca sarkán álló templom gyülekezetéhez. Szabó ezt akkori liberális barátainak (akiket később komcsi zsidókként szidalmazott és tiltott ki családostul a Károliból) azzal indokolta, hogy nem bírja elviselni Hegedűs püspök antiszemita őrjöngését. Az igazi ok az volt, hogy Szabó megszimatolta a Fidesz 1998-as győzelmét, és egy gyülekezetbe akart tartozni Orbán Viktorral, Magyarország későbbi miniszterelnökével.

Bár OV ritkán mutatkozott a kis templomban, de Szabó és Petrőczi a maguk alpári módján hízelegtek annak, akit ott találtak: Balog Zoltán lelkésznek. Ő szívesen fogadta egyházi feljebbvalója, Bogárdi Szabó István püspök sógorának talpnyalását. Nem tudott arról, milyen feneketlen gyűlölet uralkodik a két rokon között.

Szabó András aljas számításai be is váltak. 1998-ban Orbán Viktor lett a miniszterelnök. Szabó pedig kirúgatta a Károliról a református felekezethez tartozó és komoly tudományos munkásságot felmutató kollégáit, helyettük pedig becsempészte Kulcsár-Szabó Ernő akadémikus ekkor még csak jövendő menyét és annak egész ebhitű, libertinárius sleppjét. Szabó jól pénzelt az aljasságból: csak azért, mert kifúrta Erdélyi István református professzort (MTA doktora) a történelem tanszékről és helyette egy akkor még tudományos fokozattal sem rendelkezőt vetetett fel, NYOLC MILLIÓ FORINTOT kapott Princz Gábor Postabankjától. Kezese, a zsidó hitvallású R. Várkonyi Ágnes ugyanis azzal a feltétellel vállalt pénzügyi garanciát Szabóért, hogy az felveteti a Károlira a szintén zsidó hitvallású G. Etényi Nórát, a református Erdélyi prof helyére. Az igazi nagy pénz azonban az a KÉT MILLIÁRDOS KORMÁNYTARTALÉK volt, amelyet OV juttatott a Károlinak. Ezt Szabó András bűntársaival, Rozgonyi Ernő akkor MIÉP-es, később jobbikos, most meg független országgyűlési képviselő lányaival, a KRE akkori gazdasági igazgatójával és főtitkárával RABOLTA EL.

De a fák nem nőnek az égig, még a Reviczky utcában sem, ezért mikor Szabó rá akarta tenni a kezét a KRE Irodalomtudományi Doktori Iskolájára és annak vezetőjévé Petrőczit akarta kinevezni, amit a szédült futóbolond már világgá is kürtölt a Kossuth rádióban, beütött a krach. Szabó nem számolt az IDI vezetőjének, Hima Gabriellának az erkölcsi szilárdságával, amellyel ellenállt Szabó dékánként és EDHT elnökként kifejtett nyomásának. A végeredmény ismeretes: a MAB vizsgálata megállapította Szabó okirathamisításait, hivatali visszaéléseit és egyéb csalásait, és 2010-ben visszavonta az IDI akkreditációját valamint egy kivételével a törvénysértő módon kiadott PhD okleveleket is. Az egy kivétel Váradi Ferenc volt, Hima Gabriella doktorandusza, aki becsületes munkával védett.

Szabó Andrást azonban intrikus vénája nem hagyta nyugodni. Mióta a Hold utcai lelkipásztort, Balog Zoltánt 2012 májusában kinevezték az Emberi Erőforrás Minisztérium élére, állandóan a nyakára járt újabb pozícióért a húsosfazék mellett. Azt nem tudta elérni (eddig legalábbis), hogy helyezze őt vissza a dékáni pozícióba a Károlin, mert a gyenge kezű és agyú Balognak semmilyen befolyása nincs Sepsi Enikő dékán asszonyra. Ez megmutatkozott egy másik protekciókérés esetében is, amikor Szabó Erikát nem tudta a könyvtárvezetői pozíciójában tartani, hiába kérte azt Sepsitől. Ha egy politikai nagyság nem tud egy kérést teljesíteni, hogy omnipotenciájának látszatát ne veszítse el, teljesít legalább egy kicsit. Ebből a pszichológiai logikából kiindulva vetette fel Szabó András Balognak a minimum-tervét, ami össze is jött: Balog 2012. november 1-jén kinevezte őt a Magyar Akkreditációs Bizottság (MAB) Felülvizsgálati Bizottságának tagjává. http://www.mab.hu/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=107&Itemid=508&lang=hu

Balog Zoltán nyilván nincs tisztában azzal, hogy ezzel a görényt nevezte ki a tyúkudvar felvigyázójává. Hiszen Szabó András a KRE BTK dékánjaként és az Egyetemi Doktori és Habilitációs Bizottsága elnökeként 2009 március – május között antedatált iratokkal, Demes-Kőfalusi Krisztina titkárnővel hamisíttatott határozatokkal, érvénytelen felterjesztésekkel, a titkárnővel levezettetett házi védésekkel olyan bűncselekménysorozatot vitt véghez, amilyenre nincs példa a MAB egész történetében. Tudomásunk szerint Szabó András ellen az IDI-ben viselt dolgai (okirathamisítások, hivatali hatalommal való visszaélés stb.) miatt jelenleg is büntetőeljárás van folyamatban. Balog miniszteri széke most éppen inog a felsőoktatási hallgatók és oktatók permanens tüntetése miatt. Nagyon elképzelhető, hogy éppen a MAB által leleplezett bűnelkövető, Szabó András MAB-taggá való kinevezése robbantja ki azt az orbitális botrányt, amelybe bele fog bukni.

Ami csak kiinduló tézisünket bizonyítja: Szabó András, az aljas bűnöző imád rosszat tenni másoknak. Most éppen mindent megtesz annak érdekében, hogy lelkipásztorát kínos erkölcsi konfliktusba keverje és miniszterét megbuktassa.

48 hozzászólás to “Stinker in the poultry-yard 1. (Görény a tyúkudvarban 1.)”

 1. Következmények nélküli ország said

  Szabó András kinevezése a MAB-ba kb olyan mint amikor a gyilkos, bár elkapják, kibújik a büntetés alól, majd maga ajánlkozik hóhérnak.

  • foltos hiéna said

   Igen, a hóhérság az lenne a Szabó igazi tevékenysége.
   Eddig karaktergyilkosságokat hajtott végre és öngyilkosságba űzött embereket: Király Gyula, Görke Judit, Bolyki János, Szilágyi Ferenc, Szigethy Lajos.
   Ezek a legkedvesebb emlékei.
   Vihognak a Ludviggal: emlékszel, mikor a Szigethy felkötötte magát??? Amikor megmondtam ha bejön a revickibe rendőröket hívok!!!
   A barom meg meggyilkolta magát!!!HI-HI-I!!!

   • lelkipásztor said

    Ez a lelkészgyerek püspöksógor Szabó a legordenárébb cinikus ateista!!!
    Nem fél a Teremtőtől!
    De megérzi majd az ő kezét magán!

   • journalist said

    Ti elhiszitek h Balog semmit se tud Szabóról?
    Szerintem pont fizetett gyilkosnak dugta be Szabót a MAB-ba, hogy kinyírja akit parancsol neki.

   • MAB Illetékes said

    Szabó a MAB-ban elsősorban saját pecsenyéjét sütögeti, és a károlisokat fúrja. Sepsit és a történész líblingjeit. Popélyról tele szájjal harsogja, hogy besúgó volt, Sepsiről pedig hogy Bölcskei ágyasa és így lett dékán, mert más érdeme nincs. Szakályról pedig azt hogy alkalmatlan doktori iskola vezetésére mert önző, csak a pozíció és a pénz érdekli ezért áll össze szedett vedett hülyékkel és aljadékokkal mint Popély. Ha az volt Sepsi célja, hogy saját magát és a Károlit lejárattassa, akkor jól választott.

   • vidéki kolléga said

    Miért? Sepsi javasolta Szabót a MAB-ba?
    Teljesen elment az esze.
    Ezt a MOCSKOS GYILKOST????
    Le fogja szúrni őt is, hátulról, ahogy szokta ez a förtelmes görény.

   • filológus said

    Miért gyűlöli annyira Szabó Szakály Sándort?
    Állandóan a legmocskosabb dolgokat mondja róla.
    Hogy már az egyetemen spicliskedett, hogy kurvázik, csalja a feleségét,
    hogy összeáll minden szeméttel, pl. a Kun Béla unokájával meg a félőrült Ö. Kováccsal – a kiskunhalasi zsidók krónikásával.
    De legjobban Popélyt gyűlöli.
    Azt már egyszer megpuccsolta. Az zavarja, h még mindig él.
    Szabó a tiszta munkát szereti: hullák közepén szeret lenni.

   • julo said

    És a Ludvig: sipít, ritkás fogazata között sipít a levegő: a Szakály???
    Az a tehetségtelen barom?
    Mit keres az itt?
    Nem is református!

 2. red rat said

  Megbukik az Orbán kormány és akkor mindezek a mocskos görények el lesznek csapva

  • rettenthetetlen hülyék a károlin said

   Egyre több gyerek éhezik.
   Szabó RABOL ÉS HÍZIK.
   PETRŐCZI, HANSÁGI, BALLA RABOLJA A KÖZPÉNZEKET.
   Egy mocskos becstelen bűnszövetkezetet tartanak fenn “egyetemnek” nevezve.
   A Károli a magyar felsőoktatás legmocskosabb kígyófészke.
   Emblémája Mészáros marcipista, a két év alatt kétszeres doktori csalást végrehajtó mocskos féreg.

 3. pecking order said

  Szabó úgy gondolja ha valaki fellebbez a MAB-nál akkor őt fizesse meg!
  Az előző kormánytartalékból hatalmas villát vett az Adrián.
  Most egy miami ingatlanra feni a műfogát.

 4. hugyos józsi said

  Meg is érdemli Balog h megbukjon ha ilyen cégéres gazembereket tesz felelős pozícióba mint a Szabó

  • fluor tomi said

   Hol van az a kis tojó a 12 lépés vagy Eszterke akit a Szabó a fb-on baszogat?

   • korrektúra said

    Nagyon várom miket írt a Szabó András a kis tojónak.
    Gondolom, hasonló módon silány helyesírással és primitív szóválasztással, akár a blogján.

 5. (septem)pun(ctat)a said

  Gratulálunk TRepsinek!
  Kiseprűzte a pedofil grafo és nimfomán förtelmet Ludvigot a Reviczky utcából!!!
  http://petroczieva.blogspot.hu/2012/12/kiskaracsony-ferencvarosi-teveben.html

 6. petrőczi de genere ludvig said

  Csak vigyázzon vele, mert visszaszivárog a mocskos vén luvnya, szimatol, rágalmaz, leselkedik

  • Judy said

   El se megy. Tyukanyót jáccik majd. Bejön megetetni a halgatókat lopot pogácsával hogy ne éhezenek szegények. Közbe fülel és ontja a roszindulatu megjegyzéseit föleg a dékán aszonyra ahogy szokta.

  • saca said

   Mér báncsátok má megin az Évikke nénit akki ojan jó és kedvesmeg teheccséges is nekem mindig mongya az a baj velem hogy ojan teheccséges vagyok és anyi irigyem van pl a Tepsi aki egy tehetségtelen senki és ronda nem ojan gyönyörrű uriaszony mint az Évike nénni

 7. lelkipásztor said

  Hajléktalanszállót avatott Steinbach püspök!
  Nagyszerű, ez igazi reformátusokhoz való nagyszerű cselekedet.
  http://reformatus.hu/mutat/7663/
  Ne mindig ezekkel a mocskos gonosztevőkkel foglalkozzatok, mint Balla és Szabó!

 8. law and order said

  Megbukik az Orbán kormány!
  Megbukik Balog Zoltán.
  És ha a Szabó kinevezése a Hold utcából a MAB-ba – ez mocskos nepotizmus!!!
  Le Baloggal!!!
  Szemét pap!

  • BTKs Kolléga said

   Nem értem Tepsit. Mért nem valaki olyant delegált a MAB-ba, aki hozzá lojális? Szakály Sándort pl. vagy valamelyik értelmesebb történészt, pl. Kuruczot vagy Vassányit, a szabadbölcsészt. Pont Szabót? El tudja képzelni mit jelent, ha egy intrikus beférkőzik egy ilyen közegbe a rágalmaival? A szakmai öngyilkosságnak valamilyen más felemelőbb formáját is választhatná Tepsi minthogy Szabóra bízza magát. Olvastam egyszer egy levelet, amit rólam írt egy akadémikusnak. A hajam égnek állt a borzalomtól. Annyi hazugságot el se bír az ember képzelni, amit ez kieszel a másikról, csakhogy megrágalmazza.

 9. Ez a Balog Zoltán teljesen hülye? Vagy ennyire nincs képben? Hogy lehetett épp Szabót kinevezni a MAB felülvizsgálati bizottságába? Hogyan? Azt a Szabót, aki saját maga utasítja egyik beosztottját arra, hogy vezesse meg a MAB-ot! Mondja azt, hogy az IDI védései körül minden rendben van. Miközben a MAB már nappal később 4 védésből 3-at visszavont éppen Szabó András és felesége, Petrőczi Éva csalása miatt. Mit keres ez a bűnöző a MAB-ban? Itt van a saját hangja, amint azt mondja, hogy a MAB-nak csak egy válasz adható, hogy minden rendben van, és ezt az IDI vezetőjének kell kinyilatkoztatnia. Aki erre nemet mondott, mire föl Szabó kirúgatta. És ez a bűnöző most beül a MAB-ba? Ez képtelenség.
  Hallgassátok meg az I. csoport hanganyagát!

  http://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/koncepcios-per-hanganyag/

  • gate keeper said

   Balog meg fog bukni és ez jól van így.
   Aki ennyire hülye h megbizik a Szabóban bukjon meg!
   Szabó a mocskos gazember megfúrja Balogot is.
   Valahol olvastam a sajtóban erről az ügyben.
   Fel fogja fujni ezt a ballib sajtó h a miniszter egy nepotista aki bűnözőket támogat

  • ENQA said

   Fel kellene hívni az ENQA figyelmét erre a hanganyagra, amelyben Szabó András, a MAB Felügyeleti Bizottságának Balog Zoltán által 7 évre delegált tagja azt mondja, hogy csapjuk be a MAB-ot, mondjuk azt, hogy én és a feleségem igazi témavezetők vagyunk, csakhogy törzstagok lehessünk. Ne mondjuk meg nekik, hogy mind a ketten loptuk a témavezetéseket.

   • law and order said

    Te komolyan gondolod h az értelmi fogyatékos balfasz szabó tudja, mi az az ENQA.
    Szerintem a Balog se tudja egyébként az is egy kutyaütő

  • Szabó hangja said

   Részlet a hanganyagból

   Szabó András EDHT-elnök:

   Öööööö… és ö…… hm ugye, megnézték a http://www.doktori iskolai adatbázist, ésss…. és a mi honlapi doktori iskolánkon öööö…. a mi doktori iskolánk honlapján elérhető információkat, és csatolt fájlban mellékelték azokat az ellentmondásokat, amik ööööö……, amiket öööö…., amiket ott…… öööööö…. látnak, ugye, a táblázatot nem másoltam le, de a táblázat arról szól öööööö……. aaaa……. öööööö……
   http://ravaszlaszlobaratikor.wordpress.com/koncepcios-per-hanganyag/

   Hát igen, a táblázat egy roppant kínos dologról szól, arról, hogy Szabó és Petrőczi lopták a témavezetéseket kollégáiktól, aztán azt hazudák a MAB-nak, hogy az övék. 🙂

   • Department said

    Aztán a vége felé ezt mondja Szabó:

    “A MAB-nak csak egy válasz adható. Hogy minden rendben van a védések körül. Minden más válasz veszélyezteti az akreditációt.”

    Szabó hazudott. A 4 védés közül 3 nem volt rendben, a MAB visszavonta a fokozatokat. Azért nem volt rendben, mert Szabó András és Petrőczi Éva csaltak. Miért csaltak? Az egyetem érdekében? Dehogyis. A saját érdekükben. Azért csaltak, hogy törzstagot csináljanak magukból. Pedig addigra már felvették Kovácsot, Jákfalvit, Kékesit, Kiss Gabit. Az akkreditáció nélkülük is meg lett volna. Sőt. Petrőczi beerőltetése a törzstagok közé csak rontotta az IDI esélyét. Szabó és Petrőczi önzése és hiúsága fúrta meg az akkreditációt. Nemcsak csaltak ezek ketten, hanem önzésből és hiúságból csaltak. És most beülnek a MAB-ba. Mert ugye senkinek nincs kétsége afelől, hogy a MAB-os anyagokat Petrőczi is látni fogja, sőt, valószínűleg ő fogja elbírálni, ahogy egy jó házasságban illik. 🙂

    https://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/03/04/a-really-good-marriage-egy-igazan-jo-hazassag/

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    Figyeljétek Szabót! Ez a mély erudíció, ez az emelkedett stíl, ez a briliáns elokvencia!
    Hát igen, ez a Károli színvonala, Szabó, a gyilkos fasiszta rablógyilkos mocsok, felesége a kivénhedt kurva és KSZE menye, hogy róla se feledkezzünk meg, az illokúciót a perlokúcióval összekeverő idióta

 10. rosemary's baby said

  Folytatódnak a diáktüntetések.
  A forint gyengül.
  Külföldön Orbánék nevetség tárgyai.
  A kormány bukása már csak idő kérdése.
  És veletek mi lesz, revicki utcai kuplerájosok?

 11. régi kolléga said

  Miért válasszák a KRE-t – ezt írja a KRE magáról
  http://www.kre.hu/btk/index.php/felvetelizknek-miert-eppen-a-kre.html
  Megmagyarázzuk néhány szó jellegezetes károlis jelentését:
  keresztyén mentalitás = titkosszolgálati eszközökkel, az izraeli-orosz érdekeltségű Wistmanwood céggal figyeltetjük hallgatóinkat és oktatóinkat. A bekamerázás nemcsak a Reviczky utcai termekre és vécékre terjed ki, hanem a magánlakásokra is.
  A felvételeket ZSAROLÁS céljaira használjuk fel.
  kollégáinkat KARAKTERGYILKOSSÁGGAL taszítjuk a sír felé.
  Halottaink, akiket MI ÖLTÜNK MEG (BALLA, SZABÓ, HANSÁGI, PETRŐCZI) .Király Gyula, Szilágyi Ferenc, Szigethy Lajos, Bolyki János.
  Értéktudatosság = oktatónk NEM RENDELKEZNEK MÉG ALAPKÉPZETTSÉGGEL SEM. Lásd Fóris Ágotát, a magyar nyelvtudományi tanszék vezetőjét, akinek magyarból még BA-ja sincs.
  Lásd még Mészáros Mártont, karunk büszkeségét, aki két éven belül kétszer jutott CSALÁSSAL PhD fokozathoz.
  Lásd Szabó Andrást, aki olyan sikeresen csapta be a MAB-ot, hogy Balog Zoltán miniszter kooptálta is bele.

  • Azt kérdezi egy kedves olvasónk, hogy mi a Gretchenfrage pontos jelentése. Feltételezzük, hogy olvasónk a Károlira jár, ahol kivételesen műveletlen oktatói ezt nem képesek neki megmondani. Tőlünk megtudja. Goethe Faustjában Margit (Gretchen) azt kérdezi Fausttól, hogy hisz-e Istenben. Faust, aki éppen eladta a lelkét az ördögnek, zavarba jön. Mefisto (az ördög) valahogy megmenti a helyzetet. Margit félreérti a dolgot, azt hiszi, Faust megbízható, hitben járó ember. Odaadja magát neki. A következményeket tudjuk: törvénytelen gyerek, gyermekgyilkosság. Átvitt értelemben a Gretchenfrage egy olyan kínos kérdést jelent, amelyet még a gyanútlan kérdező sem ért igazán.
   A mi Gretchenfragénk: hisznek-e a Teremtőben a károlis oktatók?
   Válasz: NEM, BLASZFÉMIKUS ATEISTÁK, ÖRDÖGI GAZEMBEREK ŐK.

 12. gretchenfrage said

  A mi Gretchenfragenk Szabó Andráshoz szól. Ezt kellett volna feltennie Balog Zoltán EMMI miniszternek, mielőtt kinevezte volna-e őt a MAB felülvizsgálati bizottságába.
  Becsaptad valaha a MAB-ot, próbáltál valakit rávenni, hogy becsapja a MAB-ot, folyt ellened MAB-vizsgálat???
  Mindhárom kérdésre IGEN A VÁLASZ.
  Szóval Balog Zoltán a BŰNÖZŐ SZABÓT NEVEZTE KI A FELÜLVIZSGÁLATI BIZOTTSÁGBA!
  Gratulálunk Balog nagytiszteletű úr!
  A nagytiszteletűt ne vegye komolyan, ön Szabó kinevezésével bebizonyította, hogy vagy gazember vagy idióta!

  • Rokonok said

   Balog Zoltán és Szabó András meghiúsíthatják Szabó István püspökké választását is. Azzal, hogy az egész orszg előtt lebukott csaló, a MAB félrevezetője, az okirathamisító, hivatali hatalmával visszaélő Szabó András a hülye Baloggal beteteti magát a MAB-a, olyan botrányt okozhat, ami a sógorának a hitelét is aláássa.

   • Theologina said

    Ezeknek nincs a pofájukon bőr. Mindenki tudja mit művelt Szabó András. A cimborájával, a buzi Németh Dáviddal falaztatott magának a MAB átveréséhez. Most pedig beül abba a szervezetbe amelyiket becsapott, és ő az erkölcsös bíráló? Ugyanolyan gátlástalan pofátlanság, mint Pethő esetében, akiről szintén mindenki tudja mit müvelt mégis a Károli professzora maradhatott. Milyen egyetem az ilyen amelyik a csalókat tünteti ki, a becsületes reformátusokat mint Kool professzor asszony pedig elüldözi? Ez szégyen.

   • szabó a gyilkos fasiszta said

    Az ügyészség nyomoz Szabó, Petrőczi és Hansági ellen a doktori csalások ügyében.
    Amikor a következő stádiumba kerül az ügy, az egész balliberális sajtó megírja, hogy Balog Zoltán egy CSALÓT NEVEZETT KI A MAB-BA.
    Ezzel ér véget Balog dicstelen miniszteri múködése
    Aztán mehet a Hold utcai nyavalyás kis templomába a gonosztevők és agyatlan picsák közé

   • fucking bitch said

    Szerintem már megírták Szabó kinevezését és azt is, hogy köztörvényes bűncselekményeivel bedöntötte a KRE IDI-jét.
    Csak arra nem emlékszem, hol olvastam

   • jhnnsclvn said

    Segítek. A hvg megírta, hogy Szabó András dékán és a felesége, Petrőczi, lenyúlta a doktoranduszokat. És hogy a MAB szokatlanul kemény hangú határozatban ítélte el a két tolvaj gazembert:

    http://hvg.hu/hvgfriss/2010.35/201035_valsag_a_karoliegyetemen_zsinatolas

    És ezek után Szabó bekönyörgi magát Balog Zoltánnál a MAB-ba. Milyen miniszter az, aki nem olvas újságot, nem ismeri azt a területet, amelyet irányít, nem tud a magyar felsőoktatás legnagyobb botrányáról és abban Szabó szerepéről, és nem tudja, hogy ez a köztörvényes bűnöző ma is büntetőeljárás alatt áll?

   • vidéki kolléga said

    Köszönöm, hogy feltetted, Johannes!
    Szabó meg Balla, Ludvig, Hansági , Mészáros és a többi nyilván azt gondolja, hogy mindenki amnéziás ami az ő bűncselekményeiket illeti. NEM FELEJTÜNK, SZABÓ, BALLA, HANSÁGI, PETRŐCZI!
    És minden újabb mocskos bűncselekményt fel fogunk tárni!
    Balog Zoltánt könnyű megvezetni, azt se tudja, mi az a MAB, amibe bekönyörögte magát a Hold utcában rendszeresen bűzölgő Szabó.
    De mi tudjuk!
    És orbitális botrányt csinálunk belőle

   • jhnnsclvn said

    Nagyon szívesen. Közben megtaláltuk a másikat is, Lampé Ágnes cikkét a 168 órában, amelyik részletezi is a jogsértéseket, és regisztráció nélkül, egyszeri kattintással azonnal olvasható:

    http://www.168ora.hu/itthon/karoli-egyetem-felfuggesztes-doktorandusz-akkreditacio-47489.html

   • rettenthetetlen hülyék a károlin said

    Balla is bűnös abban, hogy nem mentette meg az IDI-t.
    A bűnözők mellé állt, nem tette meg, amit a MAB kért tőle.
    Nem a bűnözőket üldözi Balla rektorként és lelkipásztorként, hanem a tisztességes, jellemes embereket!

   • HTK-illetékes said

    Ballánál ez csak természetes. Mindenki tudja, mennyire jellemtelen. Legjobban saját kollégái. Nem volt még olyan ígéret, amit betartott volna. A csaló Pethő a barátja és a buziüldöző, de maga is főbuzi Németh Dávid. A HTK-n belül is csak a jellemes kollégákat és hallgatókat üldözi, és a gazembereket jutalmazza.Az üdvözült mosoly-szirupal leöntött képe rosszindulatot takr és konok elszántságot a főhatalom megtartására. A legundorítóbb alakulat.

   • prudens said

    Milyen a viszony Balla és Bogárdi között?
    Tudja ezt valaki?
    Bogárdi régen nagyon rühellette Hegedüsék nyílt antiszemitizmusát.
    Bogárdi mégse tett semmit püspökként Kislóri zsidóellenes kirohanásai ellen. Az se zavarta h a templomon árpádsávos zászlót lenget és rendszeresen megáldja a gárdistákat.
    Mi Bogárdi és a Hegedűs család igazi viszonya?
    Balla Bogárdira is ráuszította a istmanwoodot???

 13. lutheránus said

  Megszólalt Bölcskei a vén parázna rabló spicli is
  http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=182187:boelcskei-gusztav-a-karacsony-a-jo-cselekedetek-uennepe&catid=76:hazai-vonatkozasu-hirek&Itemid=113
  A karácsony a szeretet ünnepe meg hogy osszunk meg mindent a szűkölködőkkel: kezdd magadon Guszti!

 14. hencidai úrasztala said

  Az úrasztala megterítve. Ízlésesen sorakoznak az abáltszalonna és fehérszalonna szeletek az oltárterítőn vörshagyma és fokhagyma körítéssel. Az egész ambiente a ház asszonyának konyhaművészetét dicséri.
  Petrőczi: Andrisom most hogy ott vagy a MAB-ba nevezz ki engem professzornak. A Ribike is írt egy verset: “Halihó, halihó, professzor a nagyanyó!” Hadd legyen meg ennek a kis tündérnek a szíve vágya!
  Szabó: Az a gáz hogy az egyetemnek kéne fölterjesztenie téged Évike de a Tepsi most hogy lapátra tett téged nem fog ajánlani!
  Petrőczi: Mondtam neked Andris szólj a Balog Zolinak hogy ne csak a MAB főnökévé tegyen meg téged hanem dékánnak meg rektornak is!
  Szabó: Tudod a Zoli se tud mindent elintézni a Szabó Erikát se tudta megmenteni!
  Petrőczi: Nagyon helyesen! Tudom te a kövér p..nak szoktál rám panaszkodni hogy én nem érek fel a te intellektuális színvonaladhoz. Jó hogy eltünik onnan. Nagyobb baj hogy a Hold utcában is a nyakamba liheg és bámul rám azzal a meredt halszemével!

  • gagyi mami said

   Petrőczi professzori kinevezését előadó Kulcsár-Szabó akadémikus fuldokolt a röhögéstől mikor Petrőczi “érdemeit” felsorolta.
   A Reviczky utcában pedig Hansági és Mészáros szkeccseket ad elő Szabó és Petrőczi családi életéről.
   A büdöslábú bunkók akik tudósnak HA-HA-HA, költőnek BRUHAHA meg mit hithű reformátusnak HI-HI-HI képzelik magukat!

   • Noémi said

    Az biztos hogy mindketten sok poént eresztenek meg a házaspárról, főleg Petrőczi tanárnőről. Ugy tünik elég jól ismerik a családi életüket.

 15. balog zoltán egy katasztrófa said

  Balog idétlen, tájékozatlan, arrogáns.
  Biztos a Szabó a tanácsadója.
  Gyilkos tanácsokat ad neki a MAB-tagságért cserébe.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: