Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

Call for documents (Dokumentum-kérés)

Posted by jhnnsclvn - december 21, 2012

Rablóból pandúr

Rablóból pandúr

Szerző: A Szerkesztőség

Példátlan gazság történt a magyar felsőoktatás történetében. Szabó András, az a cégéres gazember, akinek súlyos bűncselekményei miatt függesztette fel, majd szüntette meg a régi, minőségi, még szakmai alapokon nyugvó MAB a Károli Református Egyetem irodalomtudományi doktori iskoláját (IDI), bekuncsorogta magát az új, politikai pilléreken nyugvó MAB-ba:

http://www.mab.hu/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=107&Itemid=508&lang=hu

Tette ezt kerülő utakon, a Hold utcai református gyülekezet régi, buzgó látogatójaként, mert annak lelkipásztora, Balog Zoltán időközben a felsőoktatásért is felelős miniszter lett.

A MAB 2009. október 2-i határozata azt kéri a Károli egyetem akkor még megbízott rektorától, Balla Pétertől, hogy vizsgáltassa ki az okirathamisításokat az IDI-ben, büntesse meg az admnisztratív személyzetet, és az őket erre utasító vezetőket:

http://web.mab.hu/tir/index.php?pid=713&pop=200&sid=NVmNLvslYPJiSqEtiCIYb2GN6F9

Ezek a vezetők Szabó András és a felesége, Petrőczi Éva voltak, a hamisításokat manuálisan elkövető adminisztrátor pedig Demes-Kőfalusi Krisztina. A Károli Szenátusa 2009. októberében fel is állított egy 3 tagú bizottságot, melynek a vezetője Zsengellér József, a HTK jelenlegi dékánja lett, tagjai pedig Tanka Endre, az ÁJK professzoar és Madarász Lászlóné, a nagykőrösi Tanítóképző tanára. A bizottság azt a titkos feladatot kapta, hogy mindenáron Hima Gabriellát találja bűnösnek, és alapozzon meg egy felmondást. A bizottság igyekezett ennek megfelelni, de bárhol is göngyölítette fel a szálakat, minden esetben Szabó András bűnösségénél lyukadt ki. A jelentés az interneten keringő részletek alapján egyértelműen bebizonyította Szabó András lopásait, csalásait, okirathamisításait, hivatali hatalommal való visszaéléseit. Az ügyben a sértett, Hima Gabriella feljelentést is tett. Tudomásunk szerint a Szabó András elleni bűnügy már több mint 3 éve folyik. A Fővárosi Főügyészség mindent megtesz a bűnügy eltussolására, de mivel bizonyos eljárási formaságokat be kell tartania, ez nem olyan egyszerű. A ügyben tudomásunk szerint már több nyomozást megszüntető, majd azt hatályon kívül helyező és nyomozást újra elrendelő határozat született.

Szabó Andrást soha nem vonták felelősségre az általa elkövetett bűncselekményekért, mindössze idő előtt át kellett adnia a dékáni jogart és palástot Sepsi Enikőnek, akit ezért feneketlenül gyűlöl és feleségével egytt úton-útfélen pocskondiáz. És közben teli szájjal üvölti, hogy ő ártatlan, őt rágalmazzák egyetemen kívül és belül, kívül főleg ez a blog, belül főleg Sepsi és sleppje. Ez a rágalmazás-mítosz önszuggesztiós alapon már a vérévé vált, Szabó úgy tesz, mintha maga is hinne benne, mintha elfelejtette volna azt a sok törvénytelenséget, amelyeket elkövetett ill. amelyekre utasítást adott. Na nem az egyetem érdekében, hanem kizárólag a sajátjában és a feleségéében. Az akkreditáció nélkülük is meglett volna, sőt, nélkülük biztosabban és gyorsabban meglett volna, tekintettel az időközben csatlakozott veszprémi színházasokra.

Hogy Szabó Andrást amnéziájából kigyógyítsuk, olvasóinkoz fordulunk azzal a kéréssel, szíveskedjenek néhány olyan dokumentumot elküldeni nekünk, ami eddig még nem jelent meg a blogon, mert nem sikerült megszereznünk. Néhány olvasónk azonban birtokában lehet egyiknek-másiknak:

1. a Lamm-jelentést az IDI-vizsgálatról (a MAB 2009.jún.16-i ad hoc bizottságának vezetője, Lamm Vanda neve alapján), a bizottság további tagjai voltak Orosz Magdolna és Kecskeméti Gábor professzorok.

2. A Zsengellér-Jelentést, amelyről fent szó van, készítési ideje 2009 november.

3. Rendőrségi és ügyészségi határozatokat, jegyzőkönyveket – lehetőség szerint – ezek 2010 óta minden bizonnyal folyamatosan keletkeznek.

Szeretnénk a közvélemény figyelmét felhívni arra, hogy Balog Zoltán miniszter egy köztörvényes bűnözőt delegált  a MAB-ba, és még csak ahhoz sem vette a fáradságot, hogy a MAB-os anyagokban utána nézzen, ki is az ő protezsáltja. Így fordulhatott elő az a durva hiba, hogy egy az igazságszolgáltatás elől bujkáló, büntetőeljárás alatt álló rablót nevezett ki pandúrnak.

59 hozzászólás to “Call for documents (Dokumentum-kérés)”

 1. Dr. Jakab Attila said

  Igen. Tiszta Ceausescu-rendszer. Intellektuális és erkölcsi zászlóshajók (mércék): PPKE és KRE. Itt okítják-okították becsületre, tisztességre, jogra és erkölcsre a mai – és az eljövendő – magyar “elit” egy jó részét. Látjuk milyen minőségi mutatókkal és hatékonysággal. Amennyiben a mostani MAB elveszíti ENQA tagságát ( európai minőségügyi szervezet), onnantól kezdve magyar diplomát akár az ecseri piacon is lehet vásárolni, mert Európában kb. annyit is fog érni. Eredmény: teljesen feleslegessé és értelmetlenné válik a hazai felsőoktatási intézményhálózat fenntartása. De lehet, hogy ez is a cél. A mostani nemzeti-keresztény magyar kormány mintha célul tűzte volna ki, hogy Európának futószalagon gyártja majd az engedelmes és tisztelettudó, a feljebbvaló hatalmat tisztelő szolgákat és cselédeket. Ehhez pedig bőven elégséges, ha a magyar fiatal megtanulja leírni a nevét – de majd 12 éven keresztül belenevelik (a hittan- és erkölcstan órákon) a jó szolga és cseléd legfontosabb tulajdonságait.

 2. filológus said

  Igen, szomorú, de úgy látszik, így van. Az Orbán kormány idején a bűncselekmények elkövetése nem a normától való eltérés, hanem maga a norma. Ebbe illik Szabónak, a törvényszegő cinikus gazembernek a beválasztása a MAB-ba.Balog nyilván azt se tudja, mi az a MAB, az ENQÁ-val meg nyilván szabadságharcot akar folytatni.
  A magyar felsőoktatás nemsokára teljesen Burundi szintjére züllik.
  A PPKE és a KRE persze az élen, ők érik el leghamarabb a Marihuana-árok mélyét.

 3. balog zoltán egy katasztrófa said

  Csak egy példa az Orbán kormány végtelen cinikus korruptságára.
  Milliárdokat adnak a baráti nyelviskoláknak, a többi meg dögöljön meg.
  http://index.hu/belfold/2012/12/21/egesz_nepemet_fogom_milliardokert_tanitani/
  Ebbe a képbe illik bele a Balla, Hansági, Szabó, Pethő meg a többi gonosztevő által vezetett Károli.

 4. veszprémi tanár said

  Mindegy: hülye vagy korrupt, az eredmény katasztrofális.
  Összekeveri a felcsúti akarnokot a Teremtővel és felszegett fejjel pofázik istenverte baromságokat
  És kinevezi a MAB-ba SzABót, a köztörvényes bűnözőt.
  Kell még több?

 5. Fővárosi Főügyészség said

  Hogy Szabó András bepofátlankodott a MAB-ba az a Fővárosi Főügyészség bűne is. Ha már egyszer a rendőrség kiderítette, hogy csalt, lopott, hamisított, visszaélt a hatalmával, akkor talán vádat kellene emelni ellene, nem pedig egyszerűen se szó se beszéd abbahagyni az eljárást. Mi ez, ha nem gátlástalan bűnpártolás?

  • Couple said

   Szabóban és Petrőcziben van valami közös. Akármekkorát buknak, megszégyenülnek, undorítókká válnak, nem veszik magukra. Lepereg róluk. Egyszerűen nincs szégyenérzetük. Azt se tudják mi az hogy blama.

  • Hátulról lesből támadó said

   Erőszakosak, intrikusak, mindketten alattomos nyírógépek. Kidobják őket az ajtón, bemásznak az ablakon. Szabót nem lehet félretenni – ezt csak a naiv Tepsi hiszi. Egy darabig hagyja jegelni magát, de csak látszólag, mert a háttérben keményen dolgozik a vetélytárs megfúrásán. A MAB-ban most épp ezt csinálja. Elmondja, hogy Tepsi milyen jelentéktelen tudományosan, alkalmatlan vezetésre, hisztis, idegbeteg, üvölt és sírógörcsöket kap. Már az egész MAB tudja, hogy Tepsi klinikai eset.

  • Tömény alattom said

   A MAB pont az a kiskapu, amin keresztül Szabó visszaszerzi magának a dékáni pozíciót. De lehet hogy még a rektorit is. Kovács Barnabás és Tepsi háta mögött folyamatosa tárgyal Ballával. Arra az esetre ha Balla püspök lenne és nem tarthatná meg magának a rektori pozíciót (bár meg akarja), akkor Szabó lenne a rektor és móresre tanítanák Tepsit és Barnabyt.

   • hugyos józsi said

    De előbb Balog Zoltán belebukik abba h az okirathamisitó Szabót nevezte ki a MAB-ba.Megérdemli.

   • Judy said

    Petrőczi tanárnő nemrég kifejtette nekünk, hogy az egyetem akkor virágozna fel ha a Szabó prof lenne a rektor Petrőzi tanárnő pedig a BTK dékánja. El is mondta az érveit nekünk amik elég meggyőzően hatottak. Bár sokak rossz szemmel nézik az ő jó házasságukat és irigyek is rájuk, de ha a férje lenne a rektor ő pedig a dékán, akkor nagyon harmonikus kapcsolat lenne az egyetemi és a kari vezetés között és a BTK kapná a legtöbb pénzt a közös kalapból. Apropó kalap. Mert a kalapot természetesen Petrőczi tanárnő hordja és az csak a látszat lenne, hogy a rektor irányítja őt, a valóság épp a fordítottja, Petrőczi tanárnőnek Szabó tanár úr zokszó nélkül engedelmeskedik. Szerintem is jó lenne ha a mi karunk kapná a legtöbb pénzt és a bölcséshallgatók kapnák a legtöbb külföldi ösztöníjat és a legtöbb tanulmányi ösztöndíjat.

   • jó hir said

    Szabó a MAB-ban megpróbálja újraéleszteni a Károli IDIjét és fúrja Szakályt.
    Hogy milyen bunkók, meg a Kun Béla unokájánakmi köze van a hadászathoz, a hadászatnak meg a protestantizmushjoz.
    Az IDI-nek aztán Ludvig lenne a vezetője, akit reaktiváltatnának.

 6. fűzfapoetessza said

  Régen néztem meg a RefLapot, hát a december 2-i számban van egy cikk a grafomán Petrőczitől, Az “igazi Jókai Anna a cime.
  Ludvig most is végig magáról röfög h Jókai Anna mennyire szereti őt, mennyire tiszteli, meghogy az ÉS-.ben irt róla, még az átkosban, mert Kovács Zoltán megüzente neki, hogy a mai ÉS-nek ne is küldözgesse a szánalmas giccseit.
  Ludvig most is parancsokat ad az Istennek, hogy adjon erőt a Jókai Annának.
  Mi innen üzenjük: dugulj el, Petrőczi,m shut up, gyerzsi mordu, Maul halten, különben elbánunk veled.
  Má kurvára tele van a tökünk a proli pofátlanságoddal.

 7. hencidai úrasztala said

  Gyönyörű adventi hagymakoszorú és abált szalonna az oltárteritőn.
  Petrőczi: Mit szólsz, Andriskám, megint rólam szól a blog!
  Szabó: Szidnak, nem tűnt fel?
  Petrőczi: Tudod, Gábor Zsazsa is mondta, aki nálam valamivel csúnyább volt, h mindegy, csak beszéljenek rólam. És a Tarján Tamás is üzent.
  Szabó: Mit megint az aljas örmény?
  Petrőczi: Azt, Andris, hogy olyan szivesen olvasna valamit tőlem.Te, Andris, azt hiszem, a Tarján tényleg belém szeretett.
  Szabó: Bulikon olvassa föl a szövegeidet PARÓDIAKÉNT! A Szabó Géza mondta, amikor kikérte magának, hogy az Évike tőle van! Állitólag azt is te terjeszted…

  • Hencidai úrasztala folytatás said

   Petrőczi: A múltkor Nyilasi Balázs is szerelmetes szavakat suttogott a fülembe.
   Szabó: Mit, az a gazember nőcsábász?
   Petrőczi: Azt hogy szökjünk el kettesben csak ő és én három napra Prágába. Olyan élményban részesít amilyenben te 35 év alatt egyszer se.
   Szabó: Na megálljon csak az a kivénhedt bájgúnár. Nemsokára megint én leszek a dékán és rátetetem a szavatossága lejárt pecsétet.
   Petrőczi: Hova? A popójára? Hadd tegyem rá én!
   Szabó: Azt csak úgy mondtam. Azt jelenti, hogy elküldöm öregségi nyugdíjba a vén dzsigolót.

 8. bagoly said

  :))))))))))))

 9. MAB-illetékes said

  Ha már egyszer Balog Zoltán hülye akkor legalább Balázs Ervin legyen észnél. A MAB irattára tele van Szabó András gaztetteivel. Bár ez a MAB ami most van, a minőség megcsúfolása, tele önjelölt Keresztelő Szent Jánossal, azaz magukat akkreditáló egyházi egyetemi képviselőkkel és politikusok által kinevezett tagokkal. Az egyház és a politika dominál a szakma helyett. Ezen az ún. MAB-on simán átcsusszanhatott a köztörvényes Szabó.

 10. három keresztes wassermann said

  Ludvig: “Magyarország csak akkor lehet a művelt emberfők és lelkek országává, ha talentumokkal megáldott szülöttei, Jókai Annához hasonlóan önzetlenül, az egykori prédikátorok elszántságával istápolják a rászorulókat.”
  Vajon kire gondolhat? Hát magára ugye nem ez a kivénhedt büdös szuka aki fiatalon kuplerájjá züllesztette a szegedi kolit és sorra fertőzte undoritó nemibetegséggel a fiúkat?
  Most már amikor erővel se tud senkit berántani a babiloni kapuba ájtatoskodik de milyen bunkón,prolin…

 11. hansági a meddő tehén said

  Innen kivánunk Hanságinak Mészárosnak meg a Kulcsár-Szabó klán mocskos tudatlan tagjainak MINDEN ROSSZAT!

 12. jó hir said

  Az má magában jó hir h Hansági nem ellik meg. Képzeljétek el az utódait, akár Mészáros, akár Kulcsár-Szabó Zoltán nemzette volna őket! Ez utóbbi beteget jelent rendcszeresen, az előbbi – a Károli pónemje – pedig csak nagy adag Viagráéval képes megmászni a meddő tehén szikkadt hasát.
  Szóval nincs unoka, Ernő, és ez az év utolsó iogazán JÓ HIRE!

 13. podruga szkorbjasih said

  Szabó nem fosott semmit a mai vasárnapra fosszinű blogjára.
  Ludvig se őrjöngött semmit,.
  Szép vasárnap is lehetne, ha nem nyitnánk ki a RefLapot és mit látunk benne: SZABÓ + PETRŐCZI
  A 3. oldalon levő irás egy analfabéta bunkó barom szövege, nyilván autentikus Szabó szöveg. Az irás zérófokát Szabó mindig produkálta (ezt egy Roland Barthes nevű francia nevezte igy, akiről te bunkó életedben nem hallottál.)
  Szóval a Szabó arról röfög, h gyerekkorában nem sokat kjelentett neki a templomba járás de azóta megtért és az ágyban imádkozik a feleségével: nyilván a kefélést nevezi igy.
  Szabó András te mindig felülmúlod magadat!
  A bunklóságban, primitivségben, nevetséges műveletlenségben.
  Húzzál a pics@ba barom!

 14. fűzfapoetessza said

  Petrőczi banya is felülmúlta magát a RefLap duplaszámában. A nyáladzós műfajban, ami annyira megy a bunkó, műveletlen Ludvignak, most talált egy förtelmes giccset. Marilynne Robinson Gilead c. műve pont olyan gyomorforgató mpocskos giccs, mit amit Ludvig szokott művelni. Nem csoda, h nyáladzva őrjöng érte. Egy Cronin-regény -mondja -és még ez a proli barom akart kétszer is egyetemi tanár lenni. Merhogy a Croninj-regény az a legmagasabb szint, amit a hájas, génmódositott csótány egyáltalán be képes látni.
  Húzz a pics@ba Ludvig shut up okádunk tőled

  • Saca said

   Márpedig Petröcitanarnö bisztossan egyetemitanar lessz. Megmonta hogy a férje eszt elintézi neki a mabba és akkor hetvenéves koráig tanithat.

   • Charlie said

    Mondjuk nekünk is azt mondta, hogy a nyugdíjazása csak átmenet, hamarosan vissza fog térni professzorként és még sokáig fog tanítani bennünket és vigyázni ránk 🙂

 15. ribike karácsonyi verse said

  Ribike Ludvig és Szabó méltó unokája ezt a verset szerzette karácsonyra:
  “Halihó, halihó, mit lopsz a MAB-nál, nagyapó?
  Halihó, halihó, mér vagy kurva nagyanyó???”

 16. rosemunde pilcher said

  Tőlem tanulta a Petrőczi a giccsirást de a hajlam az genetikus benne.
  Mindenhez vonzódik, ami gagyi, szemét, erkölcstelen.
  Ami olyan, mint az ő mocskos parasztproliprosti lénye.

 17. a giccs mint megtisztitó és gyógyitó erejű balzsam said

  Petrőczi az ótvaros giccset igy dicséri: “minden sora lassú, de újra meg újra felszikrázó szövegsorának ,minden cseppje gyógyitó erejű”.
  Ludvig is giccset alkot, de annak minden sora hánytató hatású.
  És ne ábrándozz Ludvig a te szaraidér a kutya se ad pénzt!

 18. Couple said

  Beteg lelkű házaspár. Tehetségtelenek és exhibicionisták. Egymással vetélkednek, hogy mutogassák magukat és azt a szemetet, amit előállítanak. De a látszat ellenére Szabó sokkal súlyosabb beteg, mint a felesége.

 19. MAB-os puccs said

  Nem értem mi a gond azzal hogy Szabó András bejutott a MAB-ba. Tepsi mint dékán alkalmatlan, elviselhetetlen, kibírhatatlan. Itt az ideje hogy valagba rúgják. Az egyházon belülről nem lehet mert ott nagyon erős. Az egyetemen belülről sem mert védik a vérebei. Politikailag sem mert ez a kurzus az övé. Egyáltalán nem rossz terv hogy a MAB-on keresztül készítséki ki. Annál is inkább mert szakmailag harmatgyenge 🙂

  • Tepsi-vég said

   Hamarosan az egyházon belül se lesz már erős. Bölcskeivel együtt eltűnik ő is nyomtalanul 🙂

   • I bag to differ said

    Tepsi elmozdításához minden eszköz megengedett – kivéve Szabót. Akkor inkább maradjon Tepsi.

   • MAB-os puccs said

    Én ezt pont fordítva gondolom. Tepsinél bárki jobb volna. De mivel nincs más aki félrelökné ezt a hülye hisztis tyúkot, hogy na most már aztán elég volt a pünkösdi királyságból, akkor Szabó Andrásra fog mindenki hősként tekinteni, mert megtette, amit tennie kellett. A MAB-ba bekerülni jó húzás volt, mert ott v.i.p-knak tudja első kézből előadni, hogy milyen tragikomédia a BTK jelenlegi vezetése.

   • I bag to differ said

    Tényleg nem értünk egyet, mert úgy látom nem akarod észrevenni a lényeget. Van egy nagy különbség a görény Szabó és Tepsi között. Mégpedig az, hogy Tepsinek tiszta a keze, Szabóé pedig minimum mocskos, de véres is és szaros is. Egy köztörvényes bűnöző ne üljön be se a MAB-ba, se a dékáni székbe.

 20. goedel macskája said

  Szabót véglegesen el kell tüntetni
  Szabó egy dögvész

  • MAB-os puccs said

   De majd csak akkor, ha már kiirtotta Tepsit. Ez az ő küldetése. Most úgyis forr benne az epe, mert a Petrőczijét lapátra tették. Mind a ketten dúlnak-fúlnak és bosszút esküsznek Tepsi ellen. Drukkolok Szabónak, hogy ez sikerüljön nekik. Hagyjátok, hagy dolgozzon a MAB-ban Tepsi eltüntetésén. Ne jelentsétek fel és addig ne bántsátok amíg ezt véghez nem viszi.

   • Department said

    Amit Petrőczi a ferencvárosi videón mond a nyugdíjazásáról az egy mese. Nagyon nem akart nyugdíjba menni. Tepsi egyszerűen elküldte. Felmentette a hátralévő 4 hónapra és majdhogynem azt mondta neki hogy többé a színét se lássa. Ezt persze Petrőczi nem fogja betarrtani. Be fog járkálni továbbra is, sajnos.

 21. Szenátus said

  Szabó András a háttérben nagyon dolgozik. Mindenkinek azt mondja, nem akar semmit, ő már visszavonult. De ezt mondta minden alkalommal, amikor a hatalomba való visszatérésén dolgozott, és sohasem volt igaz. Sepsi Enkő is úgy fog járni, mint az elődei. Hiszen még a barátját, Kulin Ferit is kétszer hátba szúrta, hát még akit annyira gyűlöl, mint Sepsi Enikőt. Sepsi Enikő csak egyet tehet: leleplezi Szabót. Neki egészen biztosan megvan a Zsengellér-jelentés. Legjobban teszi, ha beküldi a blogra.

 22. orbán viktor diszdoktorsága said

  Balla azon dolgozik, h a Károli diszdoktorrá avathassa Orbán Viktort. Egy kis bibi van: az ÁJK-nak nincs működö doktori iskolája.
  Szabó András viszont azon dolgozik, hogy a gazdáját, Balog Zoltánt tegye meg diszdoktorrá. Ez viszont menne, a HTK-n. Balla ezt nem akarja, de a legnagyobb ellenzője a dolognak Bogárdi Szabó.
  A látszat ellenére Bogárdi utálja Balogot.

  • Keresztelő Szent János said

   Nincs itt semmi bibi. Csanády Márton, a Károli saját bejáratú Keresztelő Szent Jánosa az új politikai MAB-ban, áldását adja az ÁJK jogi doktori iskolájára, ahogy az akkreditálhatatlan jogi karra, vagy a kecskeméti közös képzésre már áldását adta, és máris lesz. Egyházi intézményeknél igazán nem számít, hogy nem felel meg szakmailag a törvényi előírásoknak. Nekik mindent szabad, mert a szószékről instruálják majd a szavazást.

   • journalist said

    És ha valaki ugat valamit, azért van a Szabó a felülvizsgálati bizottságban, hogy befogja a pofáját (nem a magáét, hanem a panasztevőét).

 23. hajnalka said

  Azt még Balla vagy Szabó értelmi képességeivel is felfoghatnák h ez kurva necces miniszterelnököt, csúcsminisztert diszdoktorálni.
  Persze ők nem szégyellik magukat nincs se intellektusuk, se erkölcsük.
  Igy könnyű!

 24. gyertyagyújtás a mátyás utcában said

  Ribike, Berni maci és a többi unoka körülugrándozza a karácsonyfát – nagyapó lopta a nagycsarnokban. A kis tündérek az asztalon levő krémest is a zsebükbe tömködik – frissen lopta nagyanyó egy szeretetvendégségen.
  -Véreim – Szabó szeme könnybe lábadt – ha meglátnak valamit, rögtön a zsebükbe teszik. Akár én meg az Évi. Drága szerelmem.Tegnap is egy dobostortát és két kuglófot hozott haza a szeretetvendégségről. Az aprósütiről, pogiról nem is beszélve. A gyerekekhez fordul:
  – Nem megmondta nagyanyó, hogy mindig nejlonzacskót teszel a zsebedbe, ha vendégségbe mész! Nagyanyó már hűtőtáskával jár vendégségbe! Ezt tanuljátok meg!
  A szentcsalád leül a hencidai úrasztala köré. Ludvig behozza a hencidai szószékről – a stelázsiról – az ünnepi abáltszalonnát.
  – Imádkozzunk! – mondja Szabó. – Kit rágalmaztál meg, loptál meg, raboltál ki ma Ribike?
  – Senkit? Nem vagy az én unokám! Minden nap egy rossz cselekedet! Ez a minimum a mi családunkban Ribike!
  És a szent család elénekli a “Nincsen szivem félelmére nézni sirom fenekére…”
  Hát azért ezen el lehetne gondolkodni. Mindegy is, megtudják nemsokára.

  • Al ballo mascherato said

   Szabó András tetteti magát egy darabig, és egy darabig mindenki bedől neki, de végülis nem fog megváltozni, mert nem tud kibújni a böréből. Az a sötét jellem marad, aminek született. Egy testi-lelki torzszülött, aki már sokak életét tette tönkre és még sokakét fogja. Vö. erről Márai gondolatát:

   „S mert a jellem maga az ember, hasztalan iparkodunk eltitkolni azt; jellemét éppen olyan kevéssé rejtegetheti az ember, mint ahogy testi lényét nem tudja elrejteni semmiféle ködsapka. Ideig-óráig viselhetünk az életben álszakállt és álruhákat, de egy pillanatban lehull rólunk minden jelmez, és megmutatkozik a valóság. Egy mozdulat, egy szó, egy cselekedet végül is elárulja igazi jellemünket: az álarcosbál csak alkalmi lehet. S a találkozás egy jellem valódi sajátságaival a legnagyobb emberi élmény, melyben részünk lehet.”
   Márai Sándor-Füves könyv

 25. szabó jobb keze said

  Ismerjük Szabót nagyon is.
  De nem kellenek ehhez évtizedek.
  Aki csak a Huszár Gál ünnepségen tartott hitvány beszédét hallotta, amelyben
  1. megrágalmazta Klaniczay Tibort, hogy MSZMP-tag volt, dörgölődzött a hatalmasságokhoz, és hihetetlenül lusta volt (egy fél évig nem bontott ki egy neki cimzett csomagot)
  2. Huszár Gál életrajziróját, hogy tudatlan volt, elfogult, ezt már ő még a kisdoktori előtt már megállapitotta róla.
  3. És akkor már akár azt se tudjuk, hogy Szabó kirugatta a Károliról Huszár Gál leszármazottját, megrágalmazta és hamisan tanúzott ellene.
  Ez egy pillanatkép Szabóról. Örüljön, aki csak egy pillanatig látta, amint hatalmas, orrfacsaró bűzfelhőben megjelenik, rávillantja az emberekre kancsal sátáni tekintetét.
  Ahogy most a MAB-ban jön és megy és ÁRT, AHOL TUD, ÉS AKINEK TUD.

 26. nulli concedo said

  És tudjátok meg: MI NEM BOCSÁTUNK MEG EGYIKŐTÖKNEK SEM.
  Nem vagyunk birkák. Amit elkövettél ellenünk, Szabó, Petrőczi, Balla, Hansági azt MI NEM BOCSÁTJUK MEG SOHA.
  És bűnhődni fogtok, cinikus (karakter)gyilkosok, hamistanúzók és rablók.
  Féljetek nyugodtan: utol fogunk érni benneteket, mocskos, aljas, képmutató bűnözők.

  • “A béres pedig, aki nem pásztor, akinek a juhok nem tulajdonai, látja a farkast jönni, és elhagyja azokat és elfut, a farkas elragadozza azokat és szétszéleszti a juhokat.” (János 10, 12)
   A hitvány lelkű istenkáromló gonoszokat: Ballát, Szabót, Petrőczit, Hanságit és cinkosaikat megbünteti a Mindenható. Ezt mondom Néktek karácsony első napján. És as büntetés napja már közeleg.

 27. nulli concedo said

  Szóval NEM BOCSÁTUNK MEG
  És minden karácsonyi giccs meg szemét tetvészkedés FÖLÖSLEGES,
  Megsemmisitünk benneteket mocskos gazemberek: Szabó, Ludvig, Balla, Hansági.

  • Dr. Jakab Attila said

   Ahol még a szeretet és öröm ünnepe sem képes feledtetni, megszelídíteni azt a mérhetetlen fájdalmat, amelyet az állítólag megreformált keresztény egyetemi vezetés okozott és okoz ott döbbenetesen, felfoghatatlanul nagy a baj. Vajon fel tudják mérni ezek az emberek – a mostani politikai vezetéshez hasonlóan – mi lesz ebben az országban, ha egy-két-három napra netalán-tán összeomlik az államapparátus? A politika által most egyháznak minősített felekezetek vezetői elgondolkodtak azon, hogy mi lesz majd, ha az emberek már nem fognak félni és remegni az egzisztenciájukért, a megtorlásoktól, a hatalmi önkénytől? Amikor az orbáni rendszer megbukik, megbuktatják, összeomlik, onnantól a keresztény szitokszóvá válik. Az egyházak – és főképpen az egyháziak – számára a mostani dőzsölésnek hosszú és fájdalmas lesz a böjtje. Megérdemlik. Semmiféle irgalomra vagy kegyelemre nem számíthatnak.

   • nulli concedo said

    Igazad van. Nem szivesen gondoltam, mondtam én sem. De amikor az egyetemi vezetés kirugott bennünket, helyünkre képzetlen rokonokat és csókosokat vett fel, amikor Szabó András szakmányban adta a hamis tanúvallomásokat ellenünk – Huszár Ágnesé olvasható az interneten -, amikor AZ ORSZÁG ÖSSZES EGYETEMÉN MEGRÁGALMAZTAK BENNÜNKET – igen, ezt nem tudjuk, nem akarjuk megbocsátani. És amikor Szabó elintézte Balog Zoltánnál, hogy ő legyen a MAB feljebbviteli bizottságának tagja – tehát bármikor, bárkivel elkövethesse ugyanezt – akkor szólnunk kellett. És nem bántuk meg.

   • Lemgói idill said

    Balla most valószínűleg éppen idilli családi fényképeket csináltat a Hegedűs-család idilli otthonában, ahol a polgári lakás alatt a kolumbáriumban hullák hevernek. A Balla-Hegedűs-család Szabadság-téri otthona egy régi emléket idéz fel bennem: egy észak-rajna-wesztfáliai kis Hansa-várost, Lemgót, amelynek egyik fő nevezetessége Hermann Cothmann “Hexenbürgermeister” (boszorkánypolgármester) otthona. Az idilli családi fészek a 17. századi polgári élet minden kényelmével fel van szerelve. Elragadó gyerekszoba, bölcső, játékok. Mivel nem tudtam németül, csak úgy betévedtem a gyönyörű középkori házba, és végigjártam az emelettől a pincéig. Itt lent, a kolumbárium-szinten döbbentem rá, hogy hol vagyok: egy középkori kínzókamrában, ahol válogatott kínzóeszközökkel mutatták be, mit művelt a derék polgár és példás családapa az alagsori vendégekkel. Volt olyan nő, akinek a testhossza halálakor elérte a 215 centit. Egy vízszintes gyalupadszerű faágyon, az úgynevezett nyújtópadon végezte, miközben a házigazda, a derék családapa fent 4 gyermekével játszadozott és falatozta a karácsonyi beiglit. Ilyennek képzelem Balla házát, családi életét. Idilli képek, feleséggel, gyermekekkel, a kínzókamrákban pedig az áldozatai hörögnek. Balla számára a szeretet ismeretlen fogalom. Tettei gyűlöletből fakadnak és gyűlöletet szítanak. És ez a becsvágyó, hiú, akarnok hóhér akarna püspök és egyházfő lenni!

   • zelóta said

    Attila, EZEK NEM GONDOLKOZNAK!
    Hiányzik hozzá az agy (brain) és az elme (mind).
    Ezek egy százlábú intellektusával és egy gonosztevő erkölcsével irányitgatják a református (???) egyházat és egyetemet (???).

   • Psycho Tepsi said

    Szerintem jó hogy Szabó bekerült a MAB-ba. Sehol másutt nem tudna Tepsinek többet ártani, mint ott. Legalább megismerik tudományos körökben ezt az idegbeteg hostesst :).

 28. ancilla said

  Üldözött bennünket Balla, Szabó, Hansági. És most a Wistmanwood is. A legaljasabb pártállami fasiszta módszerekkel.
  Ráfizettek még, mocskok! Ezt most mondom nektek!

 29. üss vissza ludvig said

  Miért nem tesz föl új posztot a szarszinű blogjára Szabó, mióta lelepleztük, és NEMCSAK MI LEPLEZTÜK LE, hogy Balog csúcsminiszter egyenesen a Hold utcából rakta be a MAB-ba a gonosztevő okirathamisitó, hamistanúzó rablógyilkos Szabót!
  Lehet összefüggés, ti mit gondoltok????

 30. Kirúgott kollégák said

  Nemcsak Szabó Andrásnak vannak áldozatai, hanem Tepsinek is. Rövid idő alatt behozta söt tulteljesitette Szabó kirugási eredményeit. Mi ujjonnan kirugottak drukkolunk Szabónak mer ha nyer visszavesz minket hiszen miatta üldöztek. Mindegy milyen módszerrel, törvényessen vagy törvénytelenül de távolitsa el ezt a bunkó idegbeteg ribancot. Nagyon örülünk hogy ben van a Mabban, mer ezt a luvnyát csak kivülröl lehet megdönteni. Belülröl már körülbástyázta magát ujj zsoldosokkal.

A szerkesztőség ezúton kijelenti, hogy a hozzászólások tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi, és előzetesen nem moderálja. A hozzászólások mindenkor a szerzőik véleményét tükrözik, amikkel a honlap szerkesztősége nem feltétlenül ért egyet. Mivel nem olvasunk el minden hozzászólást, kérjük az olvasókat, hogy jelezzék esetleges kifogásaikat. Ha azok megalapozottak, a kifogásolt tartalmat a hozzászólásokból eltávolítjuk.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

galferences

Just another WordPress.com site

karoligaspar

Just another WordPress.com site

Legatus123's Blog

Just another WordPress.com weblog

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d blogger ezt kedveli: